3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • xido
    8 nap nagyon meleg...pláne ennél,mikor az előzőekkel hetekig izzadtak...
  • kjhun
    Hát igen, mostanában ritka eset, hogy a tört előbb kint van, mint a hivatalos változat a megjelenése napja előtt.
  • MerlinW
    Attól még 8 nap múlva jelenik meg. Egyébként szégyen... de ez van sajna.
  • kjhun
    8 nap a megjelenésig?? 20 perce kint a kalóz változat! A kiadó most bosszankodhat rendesen.
  • RAMyMamy
    én is jobban örülnék, ha így történne, mert baromi idegesítő.
    nem bántásképp, de aki konzolon játszik ezzel, az minek is ír egyáltalán a pc-s topikba? valahogy nem tartom logikusnak a dolgot
  • MerlinW
    Heh? Keversz valakivel, mert talán ez az első eset hogy törölték a hsz-emet 10 éves ittlétem alatt:)

Aszondja minden topikban ki vagyok akadva... beszarás:)
  • Kongy
    Jajj, te minden topikban ki vagy akadva, hogy törlik néha 1-1 hsz-edet, lehet, ha már nem az első eset, talán akkor nem véletlen...
  • Renjike
  • elitehun
    És tényleg :D
  • Kongy
    hopp, egy Megan Fox
  • Hoz_Hun
    Kicsit feltupíroztam ezt az Assassin Aprentice képet. :)
    Assassin Aprentice
  • Gary
    lájk - Nyertem? :Ð

[OFF]Mily kár, hogy az nem mostanság zenélte az Opus az elhíresült (Live is life) "Levelet kaptam..." nótáját. Ma nagyobb értelmet kaphatna, ha így ferdítenénk a sort: "Levelet kaptam, lájk!" :Ð
    [ON]
    Egy lájk és megnyerheted a játékot!
  • Zegi Norbi HUN
    Köszi:) Akkor már értem ezt a szakállat is,ami egész jól áll neki:D
  • Seth
    52
  • Zegi Norbi HUN
    Ez állati jó:D Amúgy Ezio hány éves a játékban?
  • Hoz_Hun
    Marha jó kis kép, szerintem:
    ACR - Ezio
  • Hoz_Hun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megcsináltam az első Desmond Journalt. Hát elég gáz. Lehet végigmegyek minden aztán letudom, úgy látom csak 5 van belőle.
    Uh, ezt a figurát vedd ki a forum írómezőből. Vagy halványítsd el, mert nem látszanak rajta a betük.
  • Hoz_Hun
    Jaa, hogy a Desmond Journals 3-4 között. Nekem utoljára azt írta, hogy Desmond Journal 5 opened. Negyven valamennyi fragmentet szedtem össze eddig. Most a Ishak Pasha's Memoir Pages gyűjtöm. Van belőle összesen 10 db. Eddig 7-et szedtem össze. Vlados pályát még nem kezdtem el, biztos jó lehet. :)
    Viszont zavar, hogy az assassin chalangeknél azt írja recruit 11/12 assassin, pedig már 12 assassinom van. Most el kell küldenem egyik assassinemet meghalódni, hogy újat recruitoljak helyette. :(
  • Subject17
    Multiban a Tripwire bomba van, meg a sima smoke bomb.
  • Subject17
    Persze hogy nem kérte még eddig, mivel csak akkor tudod a Desmondos pályákat megcsinálni, ha kilépsz hozzá. Én is nekiláttam a fejlesztéseknek, renoválásoknak, egyre több pénz fial a bankban is :) De ezeket már megszokhattuk a Brotherhoodban. Én Yusuf kardját még nem kaptam meg, de helyette tegnap megszereztem a Vlad's kardot, a bónusz küldetésben
  • Hoz_Hun
    Apropó Assassinok: Az Assassinok szintje max 10!!! Csak azokat az Assassinokat lehet 15. szintre nevelni akiket kapitánynak nevezel ki valamelyik erőd élére. Leváltani nem lehet, akit oda teszel ott marad haláláig. A mester képzés két lépcsőfokban történik minden Assassin kapitánynál, és ez mindig külön kis küldetést jelent (Ezio és a tanítvány közös küldetés). Rendkívül szórakoztató. DNS-ből ezek is újrajátszhatók.
    A küldetéssel felszedett Assassinok (van ilyen is), alapból 5. szinten kezdenek.

tipp.: az assassin missiok között városonként van egy-egy küldetés, ami 3 piros csillagos és 3000 XP-t ér. Ez amolyan Joli Joker. Ezt csak az új assassinok kinevelésére használjátok fel, mert egy idősebb assassinal elküldve az újoncot rengeteg szintet lép. A többi assassin küldetés (ami ér is valami XP-t), nem lehet egy újoncal és egy veteránnal ilyen kedvezően megcsinálni.
  • Hoz_Hun
    Remélem ez a Desmond adat gyűjtögetés a továbbjutáshoz, nem komoly. Én már a 4. sequel-ben járok és még nem kérte. Eddig egyszer sem léptem ki Desmondhoz (így én a Desmond Journalt még nem is láttam). Adat darabból eddig 18 találtam meg (de nem kerestem).
    Viszont eddig minden 100%. Kineveltem mind a 7 Assassin Mastert. Úgy, hogy a tornyaim bevédve. Valahonnan kaptam egy Assassin Master páncélt, ami maxos (nem tudom miért, talán az első Assassin Mester kineveléséért). Megvettem az összes boltot és már épületeket vásárolok. Megkaptam Yusuf kardját (ami maxos), azt sem tudom miért, egyszer csak ott volt az Assassin HQ-n. Eddig igazándiból a hátteret fejlesztettem, a történettel csak úgy haladgattam.
    Az Assassin küldetésekkel is már az összes várost elfoglatam assassinokkal és a 3-ikat most felylesztem ki fullra. Azokat is lépten nyomon vissza akarják venni a templárok, de mivel már Assassin mestereim vannak lazán megvédik, ha őket küldöm oda.
  • Hoz_Hun
    De meg ám. Illetve nem feltétlenül. Ha vigyázol akkor nem. Csak akkor támadnak, ha már egy idelye notorius vagy. Fizesd le a heraldokat és az mindig -25%. A másik, hogy a kapitányaidat kineveled 15. szintre. Akkor lockolja a hozzá tartozó erödöt és nem tudják többé megtámadni (kapitány védi).
    De az egyik assassin challenge az az hogy 3 erödöt sikeresen be kell védeni. Csináld úgy ahogy lentebb írtam és menni fog a védés.
  • Krisztiam #1408
    jöhetne már pc-re.. meg fogom venni az tuti.. :)
  • Subject17
  • Subject17
    Azokból nekem eddig kettő volt, de elvesztettem a csatát :/ És akkor most mindig megfogják támadni a főhadiszállásomat?

Hát számomra nagy csalódás lett az a Desmond féle Black Room pálya. Az egész játékmenet átmegy FPS nézetbe és meg kell találni a kiutat... Ja és ahhoz hogy továbbjuss a part 3-4be, gyűjtögetni kell az Animus Data Fragmenteket, amiből mellesleg 100 van.
  • Hoz_Hun
    Na frissítem a topikot.
    Tegnap rászántam az időt a Den Defence kitanulására: előljáróban pár alap információ.
    1. Minden egyes megnyert Den Defence után nehezedik és újabb egységekkel támadnak a templarok, de mi is kapunk új egységeket. 2. Az egész védelem az utolsó templar egység az "faltörők" bevetésén áll vagy bukik. Ha valaki addig nem jut el akkor úgy is mindegy. 3. a puskásoknak kiemelt jelentősége van. És 4. mindegyik egy sémát követve gyakorlatilag megoldható, 5. kulcsfontosságú, hogy Ezioval is lőjük az ellenfeleket és lootoljuk őket az erre megfelelő gombbal, mert rengeteg morált ad, ami bizony kell!.

Ha valakinek segít leírom a védekezés menetét. Gyakorlatilag mindig ezt kell csinálni:

Első hullám: Erődünkel átellenes utcavég tetejére letenni a tetőkre egy-egy csapatkapitányt (2-3 db), aztán melléjük íjpuskásokat, de úgy hogy 1 db barikád letételére (legmesszebbi pontra az erődünktől, ahova csak lehet) maradjon morál (10 pont). Az első kört ezzel ki kell húzni, kb mire letesszük őket, már támadnak is. A későbbi védelmeknél 1 db tüske kiszórós egységet is tegyünk a tetőre (fontos!).
    Második hullám: a hátsó (erődhöz közeli) tetőkre is lerakni a csapatkapitányokat (az összest, mindenhova). Blokádot megerősíteni és puskásokat elhelyezni, csak puskásokat, úgy hogy a hátsó részre (ami egyenlőre még messze van a csatától) is rakjunk le 2-3 puskást (fontos!). Ezután akár csata közben is folyamatosan rakjuk le a puskásokat hátra és előre is. Az erődünk mellet hemzsegjenek a puskások, különben vége lesz a dalnak.
    Harmadik-negyedik hullám: lerakhatunk 1-2 pengést is mókából. A tüskeszóróst pótoljuk, legyen belőle mindig legalább 2 a tetőn. Íjpuskást, puskást pótolni a tetőkön (főleg a puskásokat)! Most már barikádot letenni mindenhova ahova lehet! Mindig a legerősebb fajtából, +upgradelni. Puskásokat tenni mögéjük!! Igen ez sok morálba kerül ezért Ezioval folyamatosan lootoljuk az elesett templárokat (csak gombot kel nyomni, ez fontos!). Az egyéb egységek opcionálisan pakolhatók a tetőre.
    Utolsó hullám: jön a "faltörő". Ne lőjük el rögtön az ágyúkat, csak kb amikor középre ér. Sok dolgunk nincs csak drukkolni. Folyamatosan lőjük mi is, és ha van még morál, pakoljuk a (hátsó tetőkre) a puskásokat. Ha mindent jól csináltunk akkor az utolsó barikádig már el sem jut. Ha elég sok puskás van a tetőn, akkor azok bedarálják.
  • Hoz_Hun
    Viszont tegnap a hajam kitéptem, Den Defence:
    Két hadiszálásom is megtámadták, mindkétszer bebuktam. Minden rendben megy a végéig, egy barikádon sem törtek át, aztán jött a lángszórós "tank". Az úgy ment át 3 barikádomon is mint kés a vajon. Ezt de kár volt beletenni. Ráadásul tök értelmetlen. Ha elveszítem a hadiszálást (kinevezett kapitánnyal, mert védeni csak 15 szintől tudják), csak a szokásos módon újra meg kell szereznem (tempar kapitány leöl, torony megmász, meggyújt). A saját kapitányom nem veszítem el (ki se kell neveznem újra), sem a boltjaim, semmi.
  • Hoz_Hun
    Ja a bombakészités az jópofa. Elsőre kicsit idegenkedtem tőle, de aztán tök egyszerű és tényleg el lehet vele szórakozni.
  • Gary
    Ezek közül, mennyit/milyet használhatsz a multiban?
  • Subject17
    Tegnap elkezdtem tanulni a bomba készítés mesterségét. Jól el lehet vele szórakozni :D Egy kis időbe telik, míg a legjobb alapanyagokat párosítod egymással és ezáltal a legjobb hatást érheted el. Szerencsére van egy teszt pálya, ahol mindig kipróbálhatod az összeállított bombák hatását. A kedvencem a Tripwire bomb, meg a figyelem elterelő füst bomba.
  • Gary
    Szerintem, ezen bug köré programozták az egész multi részt!
    Aztán majd kiderül, hogy nem bug, hanem feature! :Ð
  • MikX
    No nem okozott csalódást, tegnap megjött a Special editionöm pisi3-ra, beraktam, és 4 óra múlva vettem észre, hogy nem vettem le a szemem a tv-ről, akinek eddíg bejött, ez kb 3x-a annak amit a Brotherhoodnál tapasztalt. Sztori zseniálisan lett összehozva, látvány meg magáért beszél, még akkor is, ha pc-n szebb lessz.
    Multit nem próbáltam, de annyira nem is lényeg, bétát már kipróbáltam anno, majd ezt is kipróbálom egyszer.
  • Hoz_Hun
    Félre ugrálós bug rulez!!! :)
  • Subject17
    Steal The Artifact

• Prince23
    Nektek is az egyik társat Borzsák Péternek hívják? :D
  • Hoz_Hun
    Tegnap tovább játszottam, de csak addig, hogy tornyokat tudjak foglalni, meg assassinokat toborozni. Rögtön be is daráltam 3-4 tornyot, kiképeztem vagy 6 assassint 10 szintre (10 szinten be lehet tenni az Assassin Den kapitányának). Meg vásároltam a boltokat, bankokat ezerrel. Egy körzetben vásárolt ládatérkép alapján begyűjtöttem a kincseket, mert kellet az induláshoz a pénzmag.
    Aztán ahogy beindult a bolt egyre több pénze van Ezionak. Az Assassinok is szép pénzt hoztak haza a küldikből és a boltok után is jó pénz fialt a bankokban. Megvettem az íjjpuskát, meg, ami elérhető volt.
    Ja a másik marhaság. Már korábban sem tetszett ez a körözéses dolog. Ezt most tovább fejlesztették, hogy idegesítsék a játékosokat. Ezúttal Templár figyelem felkeltésnek hívják és minden Assassin tevékenységet tetemes piros csíkkal díjjaz. Igen, a boltok vásárlását is! Ez akarná mutatni, hogy ha betellik náluk a pohár megrohamozzák valamelyik tornyunkat. Bár ez sem igaz, mert nekem sikerült "össze boltoznom" a teljeset és notorius lettem. De nem annyi ideig, hogy egyik tornyomnak nekiessenek. Ennek megfelelően nincsenek körözvények kirakva, így maradt a szónokok lefizetése. Szerencsére ez most nem 500 florianba kerül, hanem csak 100 (mit tudom én milyen pénznem van ott). De így is tetemes összeget kell költeni rájuk, mert boltba való befektetés után többüket meg kell látogatni és lepénzelni.
  • Hoz_Hun
    Legalább valakinek tetszik az Assassin hadiszállás védelem. Engem kizökkent és zavar. Először is, ha már ilyen van akkor az első előkészület időlimit nélkül menjen, tehát leteszem a barikádot+ az embereket a tetőre. A csata közben pedig ne lehessen barikádot letenni, mert illúzió romboló. Az is, hogy a tetőn van 3 db íjjász és lazán lenyilaznak 20-40 templárt. A kis assassinok a kijelölés után szépen animálva a helyükre rohannak, a barikád meg csak puff ott terem a kattintás után. A Templárok meg még véletlenül sem egyszerre támadnak, hanem hullámokban. Normál esetben lazán leigáznának bennünket.
    Én csak egy barikádot tettem a faltörő kos elé. Az is egy vicc volt. Látom közelít, gondoltam nem lesz ez így jó. Kiválasztottam a barikádot és leraktam közvetlenül eléje! Már csak az hiányzott, hogy Ezio bekiáltson nekik: Meglepetééééés!
    A szekeres rész azért volt szopatós, mert azt feltételeztem, hogy le kell szorítanom a faszit. Erre utalt a játék. Közben nem. Csak túl kell élni egy darabban, anélkül, hogy szétesne a szekér. Hisz nem is ott kapjuk el a genyát. Meg persze csak a mi oldalunkon kátyús, köves az út.
    Nekem ez a 100% szinkronos dolog tetszik. Nem kötelező még is ad egy plusz kihívást.
  • MerlinW
    AC-k supportja sajna a béka segge alatt van. Brotherhood multival sem foglalkoztak a kiadás után sajna..