Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Snexi Mivel az AC2 esetében durván fél évvel késõbb jelent meg PCre a játék, így valamivel kárpótolni kellett õket, titeket. Tehát ettõl még nem mondhatni azt hogy jobb volt a játék, csupán megkaptátok ingyen azt, amiért a konzolosok fizettek sok sok ezret.
Nothing is True, Everything is Permitted
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mire kijön PC-re, jön konzolokra is egyben a GOTY, vagyis aki megvette a DLC-ket külön elõbb játszhatott velük cserébe. Nem kell ezt túllihegni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ennyi.
irányítás messze jobb controllerrel!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Megismétlem mégegyszer SEMMI személyeskedés nem volt a hsz-emben (legalábbis egyáltalán nem annak szántam), csak közöltem egy tényt. Ha meg te nem arra gondoltál, hogy ismét ingyen kapjuk a DLC-ket, mint az ezelõtti 3 AC esetében, akkor félreértettem a hsz-ed, így elbeszéltünk egymás mellett, ezért még nemkéne elküldeni az anyámba. Én úgy érzem eléggé kultúrált hangnemben írok, erre itt nekem rontasz.
Ha késik a DLC hát késik (szó se volt ilyesmirõl egyenlõre sehol, nincs hír róla), elõször a játéknak kéne kijönnie szerintem.
valahogy gondoltam, hogy nem csak úgy, ingyen lökik mindenkinek a dlc-ket, de ilyenrõl senki nem beszélt. attól, hogy te nem hallottad, hogy készül, illetve majd készül dlc, még lehetséges. sõt, biztos. a késésrõl meg annyit, hogy meg kell nézni a mostani játékokat: pc-re késõbb jön minden, a dlc-ket pedig ki sem adják vagy csak késõbb
nem nekem kéne odafigyelnem a hangnememre, hanem neked a fogalmazásra, mert rohadtul félreérthetõ, fõleg a pontpontpontozásoddal és a hsz-re abszolúte off reagálásoddal
DLC kiadásának esetleges késése, meg szerintem baromira nem függ össze a játék mostani csúszásával (én nem hallottam, hogy már készítenék az elsõ DLC-ket).
Egyébként egyrészrõl felhívnám a figyelmet a hangnemedre (ügyelhetnél rá), másrészt ha meg valami nem tiszta a leírtakkal (lásd #1004-es hsz, amit személyeskedésnek vettél, pedig nem is annak szántam) kapcsolatban inkább kérdezz, mint rögtön fikázódj! Köszönöm elõre is!
Harmadrészt több hete nem is még csak nem is "szóltam" hozzád, szóval te mi a rákról beszélsz?
Tommygear, te meg ne emeld a hangulatot ilyen hozzászólásokkal, mert még azt fogod hinni hogy haragszok.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
@ratgab
Azért abban a profi videoszerkesztõ is közrejátszott 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És igen én pl.: csak és kizárólag a multi miatt akarom 0 day venni... Ha csak single lenne valószínûleg várnék vele pár hónapot!
every damn day
Véleményem szerint a single az olyan mint egy film, megnézed mert érdekel, de nem fogod naponta újra megnézni, mert már láttad.
Persze ettõl még lehet, hogy jó lesz, majd kiderül. <#worship>#worship>