Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Ezt találtam a legjobbnak a többi közül 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Solid Snake
Jóféle,gratula <#pias>szép lett a topig.
Renjike
pc-n a dlc legyen csak ingyenes mint eddig is volt. ha kell én márciusig is tudnék várni megint csak külön ne keljen mindent veszegetni.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

KaszaN
Ó, egy topikban végre az én bannerem virít, megtisztelõ. 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

RaMyMammy: Bocs, ha megsértettelek, utasítottalak, egyáltalán nem állt szándékomban! Peace?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Egyszeri próbálkozás után nem is fog ráálni a kezed.

CroftManor
A továbbiakban légyszíves kerüljétek az ilyen jellegû vitákat, ennek itt semmi értelme, inkább csak a személyeskedés látszik ki belõle.

Snexi Mivel az AC2 esetében durván fél évvel késõbb jelent meg PCre a játék, így valamivel kárpótolni kellett õket, titeket. Tehát ettõl még nem mondhatni azt hogy jobb volt a játék, csupán megkaptátok ingyen azt, amiért a konzolosok fizettek sok sok ezret.

tommygear
egyszer próbáltam ki kontrollerrel, elég is volt szóval ez is egyénfüggõ és nem írható fel a pc kárára 😊
broman191
Értem mi a gondja, vigyázz azzal hogy mit hogyan fogalmazol meg, mert ami félreérthetõ azt valaki rendre félre is érti. Teljesen mást értett, mint amit te mondani akartál. 😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DarkSector
DLC-krõl meg:

Mire kijön PC-re, jön konzolokra is egyben a GOTY, vagyis aki megvette a DLC-ket külön elõbb játszhatott velük cserébe. Nem kell ezt túllihegni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem jobb hanem cseppett szebb a felbontás+élsimi miatt mint mindig.
ennyi.
irányítás messze jobb controllerrel!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én ugyan nem veszekszem. RAmy szerintem allergiás rám valamiért!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

broman191
Miért kell nem létezõ DLC-ken veszekedni? <#idiota> A jövõbeli DLC-k helyzete is ugyanaz lesz, mint a teljes játékoké. Konzolokra kijönnek amikorra ígérik, PC-re pedig valamikor utána. <#awink>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

0 day veszed, vagy 3 év múlva nekem tök mindegy! De azért egy nyugtatót javaslok, mert baromira túlliheged ezt az egészet.

Megismétlem mégegyszer SEMMI személyeskedés nem volt a hsz-emben (legalábbis egyáltalán nem annak szántam), csak közöltem egy tényt. Ha meg te nem arra gondoltál, hogy ismét ingyen kapjuk a DLC-ket, mint az ezelõtti 3 AC esetében, akkor félreértettem a hsz-ed, így elbeszéltünk egymás mellett, ezért még nemkéne elküldeni az anyámba. Én úgy érzem eléggé kultúrált hangnemben írok, erre itt nekem rontasz.

Ha késik a DLC hát késik (szó se volt ilyesmirõl egyenlõre sehol, nincs hír róla), elõször a játéknak kéne kijönnie szerintem.

már megint kisregényt írtál a semmirõl
valahogy gondoltam, hogy nem csak úgy, ingyen lökik mindenkinek a dlc-ket, de ilyenrõl senki nem beszélt. attól, hogy te nem hallottad, hogy készül, illetve majd készül dlc, még lehetséges. sõt, biztos. a késésrõl meg annyit, hogy meg kell nézni a mostani játékokat: pc-re késõbb jön minden, a dlc-ket pedig ki sem adják vagy csak késõbb

nem nekem kéne odafigyelnem a hangnememre, hanem neked a fogalmazásra, mert rohadtul félreérthetõ, fõleg a pontpontpontozásoddal és a hsz-re abszolúte off reagálásoddal
Pontosítok a kedvedért (csak hogy nehogy félreértés legyen)! Mivel korábban jön pc-re a játék, mint az elõzõ AC-k, ezért valószínûleg nem fogjuk ezúttal megkapni pc-re ingyen a DLC-ket, tehát ugyanúgy kell majd fizetnünk érte, mint a konzolosoknak!

DLC kiadásának esetleges késése, meg szerintem baromira nem függ össze a játék mostani csúszásával (én nem hallottam, hogy már készítenék az elsõ DLC-ket).

Egyébként egyrészrõl felhívnám a figyelmet a hangnemedre (ügyelhetnél rá), másrészt ha meg valami nem tiszta a leírtakkal (lásd #1004-es hsz, amit személyeskedésnek vettél, pedig nem is annak szántam) kapcsolatban inkább kérdezz, mint rögtön fikázódj! Köszönöm elõre is!

Harmadrészt több hete nem is még csak nem is "szóltam" hozzád, szóval te mi a rákról beszélsz?

Miért szerinted ingyen adják majd a DLC-ket? Konzolon is venni kellett a legtöbbet (tényt közöltem és nem basz.ogattalak)! Nem pattog itt senki, csak te.

Ahogy a konzolosok... szépen megveszed.

na ja, arra kíváncsi lennék, hogy így hogy fogjuk mi, PC-sek megkapni a majdani DLC-ket? tuti, hogy azok is késni fognak...
Snexi
pl,az szerintem elég nyomós érv a 2 esetében,hogy a dlc-k alapjáraton bele voltak építve a játékba,ami több órányi plusz játékidõt jelentett

Atkamon
Probaltam konzolon es tenyleg jobb PC-n... A grafika nem eleg indok?

CroftManor
Ezt honnan veszed? Próbáltad már konzolon? Én ilyet nem jelentenék ki, míg nem próbáltam. Grafikalilag szebb, ez tény, de az élmény ugyanolyan mint konzolon.
Tommygear, te meg ne emeld a hangulatot ilyen hozzászólásokkal, mert még azt fogod hinni hogy haragszok.

Renjike
2011ben nekem minden játék kijött amit vártam jövõre ami csúszott idénrõl csak az marad meg ha lesz új AC akkor az.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Be kéne tiltani az õszt.... ennyi jó játékot, nemhogy pénztárcával, de még idõvel se lehet bírni (fõleg a Skyrim-et, te jó isten mennyi idõmet fogja az a szar elvenni....<#nevetes1>). Habár januárra úgyis elfogynak majd, akkor meg majd várjuk a következõ adagot... én pl. a Kindoms of Amalur-t, de úgy mint ha messiás lenne!

Prince23
Még is megjelennek konzolokra lol

szal nem lehetetlen 😊

Ereztem, hogy kesni fog. Mar beszeltunk is rola. Az lehetetlen, hogy egy honap alatt 3 klasszikus jelenjen meg. Skyrim, LA Noire, AC:R. Es meg ott a SaintRow 3 es a Lord Of The Ring:War in the Nord sotet lokent.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

KaszaN
De azt is nézni kell ilyenkor, hogy a PC-s eddig mindig jobb volt mint a konzolos.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

broman191
Nem fogják, ez az 1 hónapos PC-s eltolás mostanság az Ubisoft bevett szokása, ezt is ráfogják majd a portolásra mint a Driver SF esetében...

Snexi
én is örülök neki,b3 mellett biztos nem vettem volna meg,de így még talán

Egyébként nem lennék meglepve, ha újra márciusban jönne....

Kongy
Végülis még decemberben is átcsúsztathatják 2012-re. 😄😄😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
ami késik nem múlik 😞
Kongy
Még mindig jobb, mintha 2012-re csúszna!! Én örülök neki, hogy csak ennyit csúszik.

@ratgab

Azért abban a profi videoszerkesztõ is közrejátszott 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

destiner13
azért két és fél hetet túl lehet élni, nem 4 hónap legalább

ennyi idõ még vállalható szerintem
Már láttam ezt a trailer-t, de hogy ez az elektronikus zene mennyire illik ehhez a keleti világhoz az valami félelmetes!

És igen én pl.: csak és kizárólag a multi miatt akarom 0 day venni... Ha csak single lenne valószínûleg várnék vele pár hónapot!

most mindjárt mondok egy nagyon csúnyát:s

every damn day

Ki gondolta volna...?

Fõleg, hogy december 3-án fizetés!!! Tökkéletes idõzítés lesz!

Most kicsit önös érdekekbõl azt mondom, hogy ennek örülök... Anyagi okokból kifolyólag! (Titkon talán szurkoltam is neki.... lehet miattam késik???<#ticking><#rolleyes>)

broman191
Nem tragédia, november úgyis be van táblázva egy rakás más megjelenéssel. 😊

BoneDragon
Éreztem... 😞

Prince23
Csak nem úsztuk meg 😞(

Késik a PC-s AC: revelations

Atkamon
Öööh, de 😄 Én mindegyik rész single-jét nagyon soksor végigvittem. Brotherhoodét a legkevesebbszer, asszem 4szer... BH-ban már kicsit túl sokmindent lehet csinálni, azért nem vittem végig többször 😄

CroftManor
Én nem azt mondom hogy nem jó a single, de mióta kijött tavaly õsszel a Brotherhood multija, azóta kicsit megváltoztak a dolgok. Merhát a singlet azt egyszer végigviszed, aztán késõbb kimaxolod fullra, majd néha néha tolod vele. Ezzel szemben a multiban meg játszhatsz a barátaiddal, játszhattok egymás ellen, egy csapatban stb. Mindig tud nyújtani valami pluszt 😊
Véleményem szerint a single az olyan mint egy film, megnézed mert érdekel, de nem fogod naponta újra megnézni, mert már láttad.

BoneDragon
Végre egyet értek veled valamiben. <#eljen>

Atkamon
Szerintem is.

szerintem meg az AC az egyik legjobb történettel megáldott játék, a multi csak hab a tortán
CroftManor
Nem tudom ki hogy van vele, de én a multi miatt jobban várom ezt a játékot, mint a singlet. Nekem kicsit már elnyújtott téma ez a Desmond - Ezio szál. Nem kéne már erõltetni ezt a dolgot, így öregesen...
Persze ettõl még lehet, hogy jó lesz, majd kiderül. <#worship>

broman191
"...the standard ottoman hookblade has 2 parts you see, the hook and the blade" - No shit sherlock. <#hehe>