3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#1478 Spoiler makrót meg nem kötelező elolvasni.
Felesleges a feszkó, mert ennyire egyszerű a dolog.
Lehet utálni azokat akik spoiler mögé téve spoilereznek, mert sokan nem birnak ellenállni hogy meg ne nézzék, de ez nem a spoilerező felelőssége, és ő pontossan a szabályszerűen cselekszik, szóval semmi joga senkinek elítélni ha spoilerezik valaki egy spoilerben, még ha warez verzióból is.
A warez tiltása az arra vonatkozik hogy release-k meg krekkek közzététele bármilyen hozzásegítése tilos, az hogy a képek spoilerek honnan származnak nem számít, amíg nem írnak warez-t...
Legalábbis ez szabályok szerint és az én megítélésem szerint is így korrekt és ez a gyakorlat mindenhol. -
ratgab #1477 Én ezzel úgy vagyok, hogy konzolos kollégáktól szívesen veszem a tapasztalatokat: Melyik feature, hogy sikerült, miben változott a játékmenet, ilyesmi.
Ezek az infók, akár még vásárlásra is sarkallhatják (azért jövök mindig ezzel, mielőtt RAmy ismét belémkötne e miatt, mert ha nem lesz elég eladás, akkor nem lesz több AC pc-re.... lásd I am alive és WArez esete. Természetesen mindenki úgy játszik és olyan verzióval ezentúl is, amivel akar engem nem érdekel, de azért az előző mondatot tartsa mindenki szem előtt.) az eddig vacillálókat, vagy netalántán negatívan befolyásolhatnak másokat.
Egyszóval én hasznosnak érzem az ilyen korai véleményeket. Spoiler makrót meg nem kötelező elolvasni. -
ratgab #1476 Nagyon igazad van. Egyébként akkor is egyetértettem veled és pont ennek hatására a 2 konzolos kolléga ezért elkezdte használni a spoiler makrót (innen is üdvözlöm őket, ezért!) -
mike01010101 #1475 Már elég régen megrendeltem a játékot, de most a skyrim miatt nem is izgat annyira. Még az is lehet hogyha megjön, de addig nem végeztem a skyrim-mel fel sem teszem. Ez a jobbik probléma, a rosszabb ha nincs mivel játszani. -
#1474 CroftManor azért törölte a hozzászólásodat, mert vitát szítottál vele. A szabályzatban is olvasható. Milyen esetekben lehet törölni egy hszt? - Céltalanul vitát szító hozzászólások.
És most nézd meg, Neked köszönhetően az egész topik erről a konzol vs pc-ről beszél!
Lehet hogy számodra ez úgy jön le, hogy Ő kénye kedvére törölget hozzászólásokat, de neki meg ez azt jelenti, hogy szét offolják a topikot! -
#1472 Spoiler azért spoiler mert spoiler, ha valaki nem élte át még ne nyissa meg ennyi. -
#1471 Annyi, s ha megjelenik sem illő egyből lespoilerezni mindent amit átél valaki, mert nem mindenki veszi meg 0day... -
#1470 Spoilerbe vannak téve azok a bizonyos hszk, mi a problémád? -
#1469 Semmi, Spoilerbe kell tenni mindent, mint egyik topik HG-ja ezt választottam, praktikus is mert ha érdekel belenézel ha nem akkor nem kell legörgetgetni, de sok forumozó ki..ott lusta....
Így ni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1468 7 nap ....... van hátra a PC-s megjelenésig. Virágbolti kint van, ha tesznek be egy képet netán akkor levannak kiabálva, hogy megveszed a játékot eredetiben és te magad akarod meglátni a dolgokat ne tegyenek be képet meg ne beszéljenek a játékról amíg meg nem jelent. Teljesen jogos.
De ha a konzol verzió korábban (napok, hetek van hogy hónapokkal) megjelenik.
Ilyenkor mi legyen? Ne beszéljenek a játékról, mert még pc-re nem jelent meg, és te meg akarod majd venni... vagy akkor nem számít...? -
RAMyMamy #1467 én nem érzem magam felsőbbrendűnek és azzal sincs bajom, hogy a konzolos és pc-s egy topikba írjo. DE, ha már a konzolos hamarabb megkapta a játékot, mint a pc-s, legyen benne annyi, hogy nem spoilerezi végig a topikot, mert rohadt idegesítő és akarva, akaratlanul is beleolvas az ember, főleg, ha nincs a megfelelő tagbe rakva... ennyi lett volna a hsz-em lényege, amiből megint átmentünk egy teljesen más és off irányba... -
#1466 Jól érzékeled, direkt az elkülönítés a cél, mert a PC-sek (többség) felsőbbrendűbbnek érzik magukat. És nehogy már elkezdődjön végre egy olyan folyamat ahol a két tábor elkezdi elfogadni a másikat és megérteni ,hogy nem csak 1 oldal létezik, valamint nem ellenségei egymásnak. -
#1465 És pontosan ezért nincs semmi értelme külön pc meg konzolos fórumnak. Évek óta nem értem itt sgn mi értelme ennek, hogy direkt megossza az embereket? Legyen màr akk külön xbox, ps, lehetne külön pcn belül is high end topic, meg low end, mert még igy nincs elég hater, jobb lenne, ha minél jobban utàlnà egyik a màsikat, mert nem ugyanazzal a hardwarrel játszanak. :) -
#1464 Warez Topik -
#1463 Kipróbáltam a virágboltit. Hát ez valami eszméletlen jó game! Még 8 nap... :/ -
#1462 Azért, mert aki konzolon játszik ezzel a játékkal és rendszeresen látogatja is a topikot, az történetesen 2 ember. Így hát ezért nem sok értelme lenne nyitni egy konzolos topikot is. Ráadásul aki ebben a topikban házigazda, az is konzolon játszik.
Mellesleg ez a két ember évek óta a PC-s topikba ír, ha nem vettétek volna észre.
Amint látod spoileres hszk formájában vannak leírva az egyelőre még nem publikus vélemények a játékról.
Off topik nyitása nem a házigazda feladata. -
Lbaxta #1461 off topik van?nem lelem... -
#1460 A steamw védelmet NEM LEHET feltörni a megjelenés előtt, mert fileok hiányoznak a lemezekről is. Mindig erről van szó, a legtöbb pénzt így veszítik mert sokan végigjátsszák és már nem fogják akkor megvenni hanem inkább néznek 5 másik játékot a steam akciós kínálatból. -
#1459 Egyedül az AC2-ben volt az általad említett védelem.. ami mellesleg bevált, hiszen 2 hónap kellett a feltöréséhez, illetve Settlers 7-et azóta sem sikerült feltörni rendesen. A Steamworks játékokat pedig a legegyszerűbb feltörni. Egyébként ez is Steam-hez hasonló sima Tages védelmet használ, ahogy a Brotherhood is. Még valami okos gondolat? -
#1458 Nem a saját fos védelmüket kéne erőltetni amit mindenki csak szidalmaz évek óta (nem fogok csodálkozni ha 8 nap múlva jönnek akik eredetivel nem tudnak majd rendesen játszani vmi miatt..), ha steamworks lenne helyette ez a korai kiszivárgás nem fordulhatott volna elő pl. -
NovaTerra #1457 Mondjuk az utóbbi néhány hozzászólás pont alátámasztja azt, ami állít. -
#1456 Igen basszus 8 nap. Warez topikban meg ma. Ne csináljátok már... -
Ironman2 #1455 8 nap?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.rlslog.net/assassins-creed-revelations-skidrow/ -
#1453 A rohadt ubisoft meg is értemli. -
xido #1452 Az... -
#1451 Az létezik hogy már tölthető? -
Gary #1450 Engem zavar! Oka:
[OFF]
Nov. 15-től beterveztem a szabadságot, naná, hogy csúszik. Hát, ezt tettem én is a szabadsággal. Ám, pont dec. 02-től: kemény meló (a hétévégén is!!) *
* - az összes csúnya szó helye, amit csak ismerek (nem csak ékes magyarsággal! :Ð)
[ON]
-
#1449 Senki se beszélt a portolásról, a donozos változatok gyártására gondoltam. Bőven elég ha már ott van a gyárba, már van rá lehetőség kilopni. -
ratgab #1448 Rohansz valahova? Nem ráérsz? Engem annyira nem zavar. -
xido #1447 na én is ezért vagyok értetlen,miért kell akkor direkt húzni a rendes vásárlók agyát a csúszásokkal -
#1446 Ennyi erővel akkor kijöhetett volna a konzolossal egyidőben is, nem hiszem, hogy 1-2 hét a portolási idő... -
#1445 Már jó ideje gyártják, sőt rakár készletek is vannak már belölle biztos, így nem meglepő, hogy kikerült. -
#1444 Hátjah... :/ az meg a másik. -
xido #1443 nem is a feltörés,hanem hogy kerül ki 10 nappal előtte bentről?:) -
#1442 Decemberben jön amúgy, csak már sikerült feltörni... -
#1441 Hát én azt hittem decemberben jön. Mondjuk mindegy van még mivel játszanom. -
#1440 APA KEZDŐDIK! -
#1439 Az a gáz, hogy azzal, hogy ilyen hamar kijött a PC-s verzió lehet, hogy cseszhetjük a további portokat, bár ne legyen igazam... :/ -
ratgab #1438 Engem például totál hidegen hagy. Dec 2-ával útnak indul az eredeti verzióm, addig meg van mivel játszani ( azért csak útnak indul, mert pick pack ponttal tervezem venni). -
#1437 Csak az AC2-nek volt durva védelme azon én is hónapokat dolgoztam, Brotherhood-ban már sima "Tages" védelem volt csak.