Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KaszaN
Az is, feltûnt, hogy elég sok a köd efekt, meg a szél fúvás által okozott porfelhõk, igen látványos.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

nem csak az, hanem az egész játék grafikája javult az elõzõ rész(ek)hez képest, sokkal részletesebb lett
KaszaN
Am csak nekem tûnt fel, hogy ebben a részben a ruhák valami iszonyat módon részletesre vannak megcsinálva? Pl Altair ruháján lehet látni a szövet szálakat egyenként.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Prince23
Kongy
Na, azért ez nem Heavy Rain. 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azért megfordult a fejemben,hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha nem nyomok semmilyen gombot,amikor írja,hogy nyomjam,akkor vajon állok egy helyben és nem történik semmi?😊
Ízlések és pofonok.

Nekem nem nyert hangszórót csak a 3. rész (elsõ 2-vel meg nem játszottam).
4. résztõl meg már botrányos volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nem azért, de nem önszántából szúrja le, hanem Juno kényszeríti és irányítja, kicsit figyelni kéne. amúgymeg, ha megnézed a creditset, bevillan egy kép, ahol Lucy már nem vérzik és mellette van az alma, tehát elvileg meggyógyította... de majd úgyis hamarosan kiderül a Revelationsbõl, hogy mi lett vele
Kongy
Én még azt is megkérdõjelezem, hogy az a valóság volt...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
Jogos
Seth
leszúrja, ez még nem jelenti azt hogy meg is halt. Nem mutatnak semmit utána, jön egybõl a credits

PSN ID.: Beegabor

elitehun
Nem azért de
a Brotherhood végén "Desmond megöli" Lucy-t
Heroes of Might&Magic 😊

CroftManor
Nekem az ACn kívül a Tomb Raider széria is nagyon bejött, fõleg az utóbbi részek: Anniversary, Underworld, GoL.
Én most csak azért nem vittem végig újra többször a Brotherhoodot, mert a multi jobban lekötött. <#worship> De azért néha tök jól el lehet lenni Rómában. 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

valahogy én is így érzek most

remélem, hogy Lucy-t és Desmondot összehozzák a végén, az AC3-ban
Kongy
Húú, na arról ne is beszéljünk, és mindjárt itt a 3! Már számolom a napokat! 😄 Mégis a GoW jobban megfogott, talán a témája kicsit közelebb áll hozzám. 😊

MikX
No igen, bár én Uncharteddel vagyok így, hihetetlen amit ND alkot...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kongy
Ha engem kérdeztek, nálam a God of War trilógia mindent visz, azoknál jobb játékokkal (fõleg a 3-ra igaz ez) még nem játszottam. A 3. rész bizonyos pillanataihoz foghatót egyelõre nem találtam más játékban. Az AC széria remek, de nincsenek olyan epikus, hihetetlen pillanatai mint a GoW játékoknak...

Hát lehet mondani, hogy beskatulyázom, de sajnos nekem csak ez van. Más konzolról nem tudok véleményt mondani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MikX
ha nem skatulyázzuk be PC-re, akkor azért hát...
Metal Gear-t nem múlja felül semmi nálam...
Ettõl még jó játék, butaságai ellenére, ami megszokható, s akkor élvezetes.
#1054: Hát így pár hónappal L.A. Noire után olyat nem mondanék, hogy baszottjó, de javult, az tuti 😄

Mindenesetre minden nagy kijelentés nélkül ez egy összességében jó széria, ami a Revelations-re remélhetõleg kinövi kezdeti hibái nagy részét, bár eddíg is jó volt...

Csak egy zavar... mindezek ellenére soha nem tudtam rávenni magam egyik részre sem, hogy többször végigtoljam, nemtudom miért, de ez van.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Halo és Gears sajnos csak 1-1 rész van pc-n(jó halóbol 2 is). Mass effect meg még csak 2 részes. Dead Space nekem nem pálya, ahogy az AVP sem.

Renjike
áá én birom még a Halo-t Gears of War-t Mass Effectet is ... akkor 4 kedvenc bocsánat 😊 ezen kívül sok játékot szeretek nagyon pl Dead Space , Alien meg Predátoros mókák stb de én már új játékot nem nagyon vennék max folytatást ....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Most mondok egy nagyot: Kijelentem, hogy az AC sorozat a valaha volt legjobb, legszínvonalasabb játéksorozat (legalábbis pc-n a 4 részt megélt játékok között számomra az!).

Soha ennyire nem vártam még játékmegjelenést, mint a revelations-t!

Renjike
amúgy 1 percnél nézzétek ezio száját . paszott jó lett a szájmozgás meg minden.

Renjike
3 kedven játék "sorozatom" van nem is értem az AC mért van benne <#idiota>

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

CroftManor
Amúgy érdekes ez a 11.18. dátum, mert pl a gameshop honlapján 11.15. van írva. Igaz a brotherhood tavaly 11.19. jelent meg nálunk, de ez a dátum szerepelt a trailerekben is.

Prince23
De amúgy meg a cikkben nem látom azt, hogy ez cáfolta volna az eus megjelenést 😊)

Prince23
Az UK egyenlõ EU-val. am meg tök mindegy.

Én nem játszottam sokat, inkább wanted és manhunt amiben sikeresebb vagyok. Mindenesetre, ma már elhagyott a szerencse 😞

A videódat korábbam már láttam, alapmû!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Assassinateban ha sokat játszol, akkor egy idõ után kapásból tudod, hogy ki az igazi player. Általában 3x, 4x sikerül meghalnom, de emellett nekem is sokszor összejön a 15, sokszor a 20 is.
21Kill / 2 Deaths Itt egy régebbi videóm, ha érdekel. <#smile>

CroftManor
Mi az hogy Nov 18.án az Egyesült Királyságban? <#fejvakaras> Nov. 18.án egész Európában, nemcsak ott.

Snexi
ez eddig nem volt nyilvánvaló vagy mi?😄 nagyon sokszor feltünt már a 2012 dec 21-es dátum

Eh, rögtön gondoltam! :Ð Kösz a választ.

Tegnap nekiálltam assassinate-ezni (még csak Brotherhood-ban!) és vagy én voltam nagyon jó (ez kizárt), vagy a többiek botrány rosszak, mert egyszer minimum átléptem a 10ezres ponthatárt és ritka volt, hogy 10 alatt volt a kill-em. A max. kill 21 volt egy menetben.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Prince23
CroftManor
Nem kezd el kacsázni, mivel a bal szélsõ gombot nyomod elõre, a jobb szélsõvel pedig a kamerát forgatod, így ha magad mögé fordítod a kamerát, a karaktered vakon fut elõre 😄

Nem vitát akarok, csak tájékozódni, sz'al picit még nem szakadnék el a témától! <#smile>

Tapasztaltam, hogy lehet forgatni a kamerát, csak gyors futáshoz nyomva kell tartani a high profile és az ugrás gombot, és eközben kellene +1 ujj a kamera föl, le mozgatásához.

A másik, ami érdekelne, hogy konzolon, ha nyomod az elõre haladás gombot és közben forgatod a kamerát, akkor elkezd-e kacsázni a karakter?
A PC-s kontrollerrel, kameraforgatás közben is elindul abba az irányba, amerre a kamerát fordítod, azaz nem lehet egyenesben tartani és közben nézelõdni is. Egér+bill. használatnál is ugyan ez van.

CroftManor
Meglehet oldani, a kontrolleren körbe lehet forgatni a kamerát, vagy éppen föl is tudsz nézni. Föntrõl meg le.

Egyébként tényleg fölösleges errõl beszélni, nyilván aki pcn tolja több éve, annak billel könnyebb, jobb az irányítás, mivel ahhoz van szokva. Egyszeri próbálkozás után nem fogja jobbnak látni a kontrollert.
Ugyanez igaz a konzolosokra is, ha visszaülnének billhez, akkor azt fogják mondani, hogy kontrollerrel könnyebb.

Advanced wanted?

Háát, ezt egyedül a deathmatch-ben láttam. Az artifact és a manhunt ugyan úgy mutatja az iránytûn a célpont helyzetét. Ebben a videóban látható: http://www.youtube.com/watch?v=Af2vbjhtq_k
Az is, amit említettem, hogy kontrollerrel nem igazán változtatja a nézõpont dõlését. PC-n, egérrel egyszerûbb.

Atkamon
Az valamilyen trukk.

Újra elkezdtem az AC hogy kondiban legyek decemberre és csak most tûnt fel hogy a végén mikor Lucy a mellkasához teszi a kezét hogy megmutassa hogy Assassin na ugyanúgy üdvözölnek a chalengeket adó fickók is behajlított gyûrûs ujjal bal kézzel.
Egy kérdés:
Az elején mert erre most sem jöttem rá Al Mualim megböki Altairt vagy már trükköz az almával?
<#eplus2> Na most jön el akkor az én idõm! A sok wantedon nevelkedett emberke meg majd szív mint a torkos borz (assassinate-ben még ennyi sincs...)

CroftManor
Igen, mivel most már nem az lesz, mint a Brotherhood multijában, hogy mutatja a "kör" hogy Up vagy Down. Csak világít amikor a célpont látótávolságon belül van. Ez afféle nehezítésként fogható föl.

Plusz egy tapasztalat a kontroller vs. bill.+egér menethez:
Tegnap próbáltam ki egy Saitek P880-as kontrollerrel és ami rögtön érzékelhetõ, az az, hogy könnyebben lehet mászni, ugrálni. Értem ez alatt azt, hogy rohangálás közben falra fölfutni, onnan különbözõ irányokba ugrani. Viszont, ami már az AC:R multi videókban is föltûnt, +1 ujj kellene ahhoz, hogy gyors futás közben forgatni (nézõpontot emelni) tudjam a kamerát.
Sok deathmatch videóban nem találta a játékos a célpontját, pedig már látótávon belül volt, csak épp a tetõn.

MikX
Jepp, kinek mi... én pedíg csak kontrollerrel tudtam játszani, PC-n próbáltam az 1-et, de sehogy sem állt kézre semmi, meg a játék is hozzátett, hogy hamar abbahagyjam.

mivel csak te csináltál, így igazából sztem nem sok választási lehetõség volt <#vigyor3> azt viszont megjegyezném, hogy majdnem 1mb, ami egy csöppet sok

ratgab: részemrõl oké
Grr1234
Szép lett. :-)

Atkamon
Napokig jatszottam vele kontrollerrel, de meg akkor sem tudtam a nehezebb versenyeket idore megcsinalni... De hagyjuk mar ezt a temat, millioszor at lett beszelve.