3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Newfronter #1520 Csodálatos Theme Song-ja van a Revelations-nek is!
-
Hoz_Hun #1519 A multiban is van hook igen, de azt nem tudom, embereken használható-e. De az biztos, hogy mászásnál haználják. Én még elég keveset multiztam. -
xido #1518 mellesleg nem figyeltem nagyon multis videókat..ez a graplinghook ott is használható lesz köteleken és embereken egyaránt?:) -
xido #1517 ja?:)..csak visszaköszönt 1-2 mondat,azért lepődtem meg:) -
Hoz_Hun #1516 Azért mert ez a rész nem az elején van. -
Hoz_Hun #1515 Ez a rész a játék utolsó harmadában van és én úgy emlékszem így is néz ki. Talán csak a füst kevesebb egy kicsit. -
xido #1514 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ellenben ezzel a csávóval máshogy találkozik és más körülmények között hangoznak el a mondatok... -
#1513 Grafika miatt tettem be. Sajnos nem így néz ki a játék. Na mindegy... -
#1512 E3 demo PS3on futott. Ugyan az a játék most, az a rész is benne lesz majd... -
xido #1511 Ellenben valaki írta...Ezio trilógiával nagyon magasra tették a lécet,gyakorlatilag az egész életét irányíthattuk..nehéz lesz még egy ilyen megszerethető karaktert írniuk a srácoknak..én már szomorú vagyok,hogy utoljára vagyunk vele,de ebben a nagyon eltalált szinkronhangnak is része van:) -
#1510 Tower defense nekem is bejön, nem is olyan egyszerű elérni jó értékelést. -
#1509 -
#1508 Viszint ahogy néztem az elején az összes Ubi studió dolgozott rajta ezerrel:)
Amúgy be kellett fejezniük az AC2őt és Ezio történetét, mert lassan itt a ( konzol ) generáció vége. Most nem lehet 2-3 évre tervezni a fejlesztést, mert nincs rá idő, addigra már új gépek lesznek. Az sem rossz ötlet hogy jövőre jön egy AC3, ami remélhetőleg a gameplayt új szintre emeli, felfrissíti sokmindennel. Az eladások garantáltak, a jól működő grafikai motor adott s el lehet indítani sikeresen az AC3 felvonást, aztán majd annak a folytatásai jönnek a következő generációs gépekre. -
xido #1507 egyetértek...minden évben egy új várossal el tudnék lenni ilyen minőségben..noha mondjuk még egy részben már unnám az örökös torony/terület elfoglalást,kapitány megölését,üzletek felvásárlását...
ellenben amennyire féltem ettől a várvédős minijátéktól,annyira bele lehet rázódni és kiismerni... -
#1506 Már alapban ez a high profile - low profile kiosztás zavaró, sokszor belezavarodik az ember -
#1505 Az elején kiírják azoknak a fejlesztő csapatoknak a nevét, akik közreműködtek... Nem számoltam, de azt hittem már soha nem kezdődik a játék. :D Hogy megint az E3 demóból induljak ki, simán tudták volna azt a szintet hozni, de mivel multiplatform játék ezért biztos rácsaptak a fejükre, hogy nana a pc nem lehet szebb... -
mike01010101 #1504 A szűk egyéves fejlesztési idő erre elég, kicsit dlc szagú folytatásokra, bár amennyire jól sikerülnek én minden évben elfogadnék egyet még jó sokáig.
Igazából ez az egyetlen játék ahol tényleg érezhető tömegek mozognak elfogadhatóan az utcákon. -
xido #1503 Na..cover..ez az...még mindig hülyeségnek tartom,hogy egy alapból orvgyilkos játékban nincs osonkodó üzemmód...az meg egyenesen zavaró volt,hogy minek variáltak a gombokkal az eagle vision és a kilátóból szinkronizálás kapcsán... -
#1502 Ez még mindig az AC2, annak folytatása, küldetéslemeze... újításokat ( azért most is vannak finomságok és újítások ) majd az AC3ba lehet várni, éppen ezért nem számozott neve van az utóbbi két résznek, mert 1 részben nem lehetett megcsinálni.
AC3ba remélem lesz cover, gugolás, és h&s fele hajló normális harc és a nehézség megválasztása sem lenne egy rossz dolog. -
#1501 "Szóval egy rossz szó nem lehet az AC motorra"
Én nem azt mondom hogy rosz, csak nekem már unalmas. Az AC1 motivumai köszönnek vissza ebben a részben. Megmászható tornyok már akkor is voltak, újításként beletették ezeket a "lifteket" ami felrepít a tetőre, meg most az ACRben a ziplineokat. Kurtizánok már a kettőben is voltak meg tolvajok meg boltok is. Persze ettől még lehet jó a játék. -
#1500 Én a város részekről beszéltem. Nem értem akkor miért kellett az E3 féle parasztvakító demózás... :/ -
Hoz_Hun #1499 Egyetértek. Az egész AC sorozatban, annyira él a város, mint egy más játékban sem, ráadásul bizonyosfokú szabadságot is biztosítanak. Na meg az egész játék hangulatát kiválóan el van találva. Én simán bele tudom élni maga a környezetbe. -
#1498 Szebb mint a Brotherhood egy kicsivel, részletesebb a város, de főleg a karakterek, de hova szebb? ezt így megcsinálni oriási munka volt, mert minden textúra szép, minden a helyén van... ritka az ilyen játék, és sandboxba páratlan. -
Hoz_Hun #1497 Én mondjuk kicsit félek az AC3-tól. Ezio története annyir jól sikerült, hogy nem tudom mit hoznak ki belőle. Attól meg pláne félek, hogy csak Desmondos lesz.
Abban reménykedem, hogy az "EMBERS" kisfilmben megismert kína assassin kiscsaj történetét fogják valahogy belekeverni. Az nagyon fasza lenne, valami ázsiai környeztben. -
Hoz_Hun #1496 Az eleje gagyi, de a városban már szép a világ. Nem hasraesős, de Brotherhood szintű megvan. -
#1495 Nana... Skyrimba is vannak nagyon szép helyek, és ott is brutális távolságok vannak, és a hegyektől elolvad az ember ha felnéz, DE az ACban 1 négyzetméterre több NPC jut mint a Skyrimba egy falu népessége... ezt azért lássuk! ÉL a város tele van élettel, emberekkel, ráadásul egy egész zsúfolt várost jelenít meg SZEBBEN mint a Skyrim bármelyik faluja, ráadásul a textúrák minőségi is SOKKAL szebb és a karakterek is SZEBBEK. Szóval egy rossz szó nem lehet az AC motorra, mert pompás és az egyik ha nem a legszebb sandbox játék. Skyrim is csodásan fest, de az AC SOKKAL, SOKKAL több dolgot jelenít meg karakterek, és épületek terén és grafikai minőségben egy fikarcníyit sincs elmaradva a Skírimtól, sőt. -
#1494 Én sem estem hanyatt a látványtól, sajnos ugyanazt a motort használja, mint az AC2 meg a Brotherhood. Csak más a környezet. De azért még így is el lehet vele szórakozni :) Jobb lesz már tényleg, ha ezután már tényleg az Ac3al kezdenek el foglalkozni a készítők, mert attól azért egy teljesen új dolgot várnék már el. -
#1493 Hát ja. Olyan mint a brotherhood dlc-vel játszanék kb. De azért még mindig fasza game. :) -
xido #1492 Tovább is tiszta olyan,de legalább hozza a megszokottat..a vizes része tiszta Velence..beljebb meg tupírozott Jeruzsálem:) -
mike01010101 #1491 Igaz. Én most a skyrim-et nyomom, de tegnap este belenéztem, kiváncsiságból (egyébként megvárom az eredetit) és annyira nem estem hasra a látványtól mint vártam, a skyrim után. De még csak az elejét láttam, az pont olyan északi, hóviharos mint a skyrim. -
#1490 Grafikailag csalódtam a játékba. Hol vannak azok a gyönyörű effektek amit E3 demóban mutogattak? Meg is voltam lepődve akkor, hogy mekkorát ugrott a grafika a brotherhood-hoz képest, erre semmi különbség. :( Tuti megint a gyökér konzol a hibás... -
#1488 Mivel Ezio történetét az AC2 óta átélhettük, így nekem Ő a jobb assassin vezető :) -
#1487 Azt is vedd figyelembe hogy Altairt gyerek kora óta assassinnak képezték, eziot nem -
Hoz_Hun #1486 Szerintetek egyébkén melyik a kajakabb assassin vezető: Altair vagy Ezio
Szerintem Altair, bár szoros, mindkettő nagyon ott van a szeren. De Altair többmindet véghezvitt. Ezionak eleve ott voltak Altair kodex leírásai (ACB-ben még), amiből egy csomó mindent tanult. -
Hoz_Hun #1485 Amúgy annyi minden van ebbe a részbe belesürítva, hogy nem győzöm csinálni. A sztorival már végeztem (nagyon jó, nem jobb mint az ACB, de azért nagyon jó, főleg az Altairosak tetszettek). De még így is sokminden egyébb küldetés van hátra. Szóval hosszú na. -
Hoz_Hun #1484 Öööö, szerintem ezt a konzol-PCs dolgot nem kéne ragozni.
Én személy szerint mindig úgy gondoltam a "Játékosok foruma" forumra, hogy az a játékoké, tehát az adott forum a játékról szóljon függetlenül attól milyen platformon játszik vele az ember.
Öszintén meg: a konzolos topik játékokra vonatkozó része szar! Elvétve ír be valaki, néha-néha. Ez alól egyedül a konzol specifikus játékok a kivételek és szerintem pont ez a konzoltopik lényege. Oda olyan jétkok menjenek, ami nincs PC-re. Amúgy ott maga a konzolokról szóló forumok jók, de multiplatform játékoké... pffff. -
MinimumGame #1483 -
#1482 Oké, befejeztem. Mindenki azt ír ide amit akar, spoilerezhet, a hg azt a hsz-t töröli, amelyik neki szimpatikus, nem érdekel. Azt csináltok, amit akartok, lesz@rom. -
#1480 Akkor most én megválaszolom a kérdésed.
Ha nem tudnád, CroftManor és Hoz_Hun évek óta a PCs topikba írnak, mert nincs értelme 2-3 ember miatt külön konzolos topikot is nyitni. Nyílván ettől azért sokkal többen játszanak vele konzolon, de nem feltétlen járnak az sg fórumra. -
#1479 Nem szítottam semmit, én csak feltettem egy kulturált kérdést...