Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4. résztõl meg már botrányos volt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN ID.: Beegabor
Én most csak azért nem vittem végig újra többször a Brotherhoodot, mert a multi jobban lekötött. <#worship>#worship> De azért néha tök jól el lehet lenni Rómában. 😄
Nothing is True, Everything is Permitted
remélem, hogy Lucy-t és Desmondot összehozzák a végén, az AC3-ban
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Metal Gear-t nem múlja felül semmi nálam...
Ettõl még jó játék, butaságai ellenére, ami megszokható, s akkor élvezetes.
#1054: Hát így pár hónappal L.A. Noire után olyat nem mondanék, hogy baszottjó, de javult, az tuti 😄
Mindenesetre minden nagy kijelentés nélkül ez egy összességében jó széria, ami a Revelations-re remélhetõleg kinövi kezdeti hibái nagy részét, bár eddíg is jó volt...
Csak egy zavar... mindezek ellenére soha nem tudtam rávenni magam egyik részre sem, hogy többször végigtoljam, nemtudom miért, de ez van.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Soha ennyire nem vártam még játékmegjelenést, mint a revelations-t!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
A videódat korábbam már láttam, alapmû!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
21Kill / 2 Deaths Itt egy régebbi videóm, ha érdekel. <#smile>#smile>
Tegnap nekiálltam assassinate-ezni (még csak Brotherhood-ban!) és vagy én voltam nagyon jó (ez kizárt), vagy a többiek botrány rosszak, mert egyszer minimum átléptem a 10ezres ponthatárt és ritka volt, hogy 10 alatt volt a kill-em. A max. kill 21 volt egy menetben.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Tapasztaltam, hogy lehet forgatni a kamerát, csak gyors futáshoz nyomva kell tartani a high profile és az ugrás gombot, és eközben kellene +1 ujj a kamera föl, le mozgatásához.
A másik, ami érdekelne, hogy konzolon, ha nyomod az elõre haladás gombot és közben forgatod a kamerát, akkor elkezd-e kacsázni a karakter?
A PC-s kontrollerrel, kameraforgatás közben is elindul abba az irányba, amerre a kamerát fordítod, azaz nem lehet egyenesben tartani és közben nézelõdni is. Egér+bill. használatnál is ugyan ez van.
Egyébként tényleg fölösleges errõl beszélni, nyilván aki pcn tolja több éve, annak billel könnyebb, jobb az irányítás, mivel ahhoz van szokva. Egyszeri próbálkozás után nem fogja jobbnak látni a kontrollert.
Ugyanez igaz a konzolosokra is, ha visszaülnének billhez, akkor azt fogják mondani, hogy kontrollerrel könnyebb.
Az is, amit említettem, hogy kontrollerrel nem igazán változtatja a nézõpont dõlését. PC-n, egérrel egyszerûbb.
Egy kérdés:
Az elején mert erre most sem jöttem rá Al Mualim megböki Altairt vagy már trükköz az almával?
Tegnap próbáltam ki egy Saitek P880-as kontrollerrel és ami rögtön érzékelhetõ, az az, hogy könnyebben lehet mászni, ugrálni. Értem ez alatt azt, hogy rohangálás közben falra fölfutni, onnan különbözõ irányokba ugrani. Viszont, ami már az AC:R multi videókban is föltûnt, +1 ujj kellene ahhoz, hogy gyors futás közben forgatni (nézõpontot emelni) tudjam a kamerát.
Sok deathmatch videóban nem találta a játékos a célpontját, pedig már látótávon belül volt, csak épp a tetõn.
ratgab: részemrõl oké