3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Grr1234
    Brotherhood ment highon, ez meg teljesen minimumon élvezhetetlenül szaggat. WTF?
  • janihunk
    Saját:
  • Kongy
    FAIL XD

• HarryProf
    Most vettem észre, hogy előbb amit a játékból Kongy a játékból én pedig valós képről betettünk, az nem a Hagia Sophia, hanem a Kék mecset:)
  • Hoz_Hun
    Ez bazzeg, most jöttem rá hogy az assassin missios térképen a városokba be lehet pakolni az assassinjaimat. Most aztán van hova recruitolni. Lehetőségem van még vagy 50 db assassin felvenni kiképezni és városba rakni. Mert ha betettük a városba a mi listánkból kikerül. Igaz lehet csereberélni őket a városba, ha többet tettünk be, de ha egyet már betettünk a városba, ott mindig kell lennie egynek.
  • simon007
    Megoldottam.
    Mikrofon zavart be.
  • Subject17
    Van már OFF topik, nagy piros betűkkel kiemelve a banner alatt.
  • Subject17
    Ez nem, mivel semmi olyan dolog nincs benne, ami kiderülne. A történetet lehet tudni, Ezio Altair könyvtárát keresi és ehhez megtalálásához illetve kinyitásához 5 darab Masyaf kulcs kell. Nos, ebből az egyik kulcs megszerzését láthatjuk a videóban.
  • simon007
    Üdv!

Skidrow verziót feltettem, indul is , DE nincs hangja az embereknek.
    Zene van, háttérzaj van, felirat van, DE nincs hangja az embereknek!

Rosszul crackeltem? Mit tegyek?

• Kongy
    Szerintem félelmetesen jól megcsinálták! Más játékban mikor van lehetőséged megmászni..? Na ezért az AC az örök kedvencem.
  • MerlinW
    Pedig többnyire de.
  • xido
    tisztában vagyok vele,csak nem hinném,hogy konzolosoktól jön ennyi szólás meg single videó:)
  • lolSL
    warez verzió hibája
  • DarkSector
    Ja hogy ez nem spoiler?
  • xido
    desmond journey-be direkt nem is mentek ki,vagy legalább általános,hogy mindenkinél kifagy és kidob?:)
  • HarryProf
    Csak érdekességképpen, összehasonlításnak: Hagia Sophia élőben:)

Még több kép Isztambulról, ha érdekel valakit itt.
  • DarkSector
    De az. :D
    Nekem még az, de én nem szolok érte. :P
  • Kongy
    Remélem nem spoiler:

Hagia Sophia *-*

• Subject17
    Az a probléma, hogy nem tudom azt az alapanyagot beválasztani, amit korábban. Nem tudom mi a pontos neve, de nincs közöttük. Most csak hármat kínál fel, van az a fehér bogyós, meg a pénzes meg még valami de nem ez kell nekem :/
  • xido
    emlékeim szerint a mappáján belül fogod most megtalálni,mivel még nincs eredeti megjelenés,ami a neten tárolja..
  • johny85
    valaki meg tudná mondani hol a játék mentése?
  • Hoz_Hun
    oké, köszi megnézem.
  • xido
    keress rá a 3 lemezes recording session kiadásra,lehet azon rajta lesz:)
  • Hoz_Hun
    Amúgy burkolatra kiválasztod a tripwiret; hatótávra a harmadikat (legnagyobb hatótávot), és végül a töltetet és szerintem itt figyelj oda mit teszel bele.
    Ja és ne felejtsd el, hogy mire akarod használni, abból is 3 variáció van: robbanás, bénitás, elterelés. Lehet itt választottad ki rosszul.
  • Hoz_Hun
    Pont ugyan így jártam, csak én kampó nélkül másztam fel rá.
  • Hoz_Hun
    Amúgy rohadt szemetek. Ezt a számot nem tették rá a Collector's változathoz járó audo lemezre. :(
  • Hoz_Hun
    Akkor is eltűnik amikor elhasználtad a 3. Ez a nagyobb gáz szerintem! :(.
    Amúgy nekem csak a töltetből kínál fel többet, a hatóerőből (hatótávolság) csak hármat.
  • xido
    az viszont poén volt,hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

volt egy kilátó,amire nem tudtam felmenni,mondom biztos majd kell hozzá,ami előző részben is kellett...megkaptam a kampót,kipróbáltam,felmentem,körbenéztem,aztán mondja a manus,hogy na ezzel fel lehet mászni,szaladjunk fel 60 másodpercen belül..de jó mondom,most jöttem le:)
  • xido
    vettem észre..az első gyakorlatnál elsőre jó voltam a 3ból..aztán csak pislogtam,hogy miért hajigálom el szegény csókát:)
  • Subject17
    Embereken nem alkalmazható a multiban, csak falmászás közben. Singleban nagyon tetszik amikor átveti magát Ezio egy katonán :D De ebből is két fajta mozdulat van, ha hosszan nyomod a gombot, akkor simán átveti magát rajta, ha kétszer nyomod meg, akkor a katonát letaszítja a földre.
  • Subject17
    Nekem az nem tetszik a singleban, hogy ha kész bombákat veszel az árustól, akkor eltűnik az, amit te állítottál össze "saját kezűleg". Nekem most eltűnt a trip wire bombám és hiába próbálom összerakni, most valamiért nem robban olyan nagyot, mint amikor elsőre összeraktam. Az egyik alapanyag hiányzik de nem tudom melyik az, mert csak hármat kínál fel. :/
  • Hoz_Hun
    Engem sem, csak amikor a 100% szinkronizáció miatt kell 621. alkalommal is végignéznem :)
  • Kongy
    Szerintem az történetileg fontosabb, amit nem lehet átugrani. Amúgy én sosem ugrom át a videókat, engem nem zavarnak.
  • Hoz_Hun
    Nálam sem volt mindenhol "skip" felajánlva. Nem tudom mi alapján jelet meg a skip video, vagy amikor nem, akkor miért nem.
  • DarkSector
    Akkor nálam a hiba nekem nemvan...:D
  • Kongy
    nekem van skip cutscene opció, majd kiszúrta a szememet XD
  • DarkSector
    Pause és ott mire nyomjak? mert erre vonatkozó skip meg ilyenek nincsenek...:D
  • Kongy
    Nem kell. Pause menüben át lehet ugrani bármelyiket...
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak nekem idegesítő hogy a videókat végig kell néznem?
  • MerlinW