3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#1561 Brotherhood ment highon, ez meg teljesen minimumon élvezhetetlenül szaggat. WTF? -
janihunk #1560 Saját:
-
#1559 FAIL XD
-
#1558 Most vettem észre, hogy előbb amit a játékból Kongy a játékból én pedig valós képről betettünk, az nem a Hagia Sophia, hanem a Kék mecset:) -
Hoz_Hun #1557 Ez bazzeg, most jöttem rá hogy az assassin missios térképen a városokba be lehet pakolni az assassinjaimat. Most aztán van hova recruitolni. Lehetőségem van még vagy 50 db assassin felvenni kiképezni és városba rakni. Mert ha betettük a városba a mi listánkból kikerül. Igaz lehet csereberélni őket a városba, ha többet tettünk be, de ha egyet már betettünk a városba, ott mindig kell lennie egynek. -
simon007 #1556 Megoldottam.
Mikrofon zavart be.
-
#1555 Van már OFF topik, nagy piros betűkkel kiemelve a banner alatt. -
#1554 Ez nem, mivel semmi olyan dolog nincs benne, ami kiderülne. A történetet lehet tudni, Ezio Altair könyvtárát keresi és ehhez megtalálásához illetve kinyitásához 5 darab Masyaf kulcs kell. Nos, ebből az egyik kulcs megszerzését láthatjuk a videóban. -
simon007 #1553 Üdv!
Skidrow verziót feltettem, indul is , DE nincs hangja az embereknek.
Zene van, háttérzaj van, felirat van, DE nincs hangja az embereknek!
Rosszul crackeltem? Mit tegyek?
-
#1552 Szerintem félelmetesen jól megcsinálták! Más játékban mikor van lehetőséged megmászni..? Na ezért az AC az örök kedvencem. -
#1551 Pedig többnyire de. -
xido #1550 tisztában vagyok vele,csak nem hinném,hogy konzolosoktól jön ennyi szólás meg single videó:) -
#1549 warez verzió hibája -
#1548 Ja hogy ez nem spoiler? -
xido #1547 desmond journey-be direkt nem is mentek ki,vagy legalább általános,hogy mindenkinél kifagy és kidob?:) -
#1545 Csak érdekességképpen, összehasonlításnak: Hagia Sophia élőben:)
Még több kép Isztambulról, ha érdekel valakit itt. -
#1544 De az. :D
Nekem még az, de én nem szolok érte. :P -
#1543 Remélem nem spoiler:
Hagia Sophia *-*
-
#1542 Az a probléma, hogy nem tudom azt az alapanyagot beválasztani, amit korábban. Nem tudom mi a pontos neve, de nincs közöttük. Most csak hármat kínál fel, van az a fehér bogyós, meg a pénzes meg még valami de nem ez kell nekem :/ -
xido #1541 emlékeim szerint a mappáján belül fogod most megtalálni,mivel még nincs eredeti megjelenés,ami a neten tárolja.. -
johny85 #1540 valaki meg tudná mondani hol a játék mentése? -
Hoz_Hun #1539 oké, köszi megnézem. -
xido #1538 keress rá a 3 lemezes recording session kiadásra,lehet azon rajta lesz:) -
Hoz_Hun #1537 Amúgy burkolatra kiválasztod a tripwiret; hatótávra a harmadikat (legnagyobb hatótávot), és végül a töltetet és szerintem itt figyelj oda mit teszel bele.
Ja és ne felejtsd el, hogy mire akarod használni, abból is 3 variáció van: robbanás, bénitás, elterelés. Lehet itt választottad ki rosszul. -
Hoz_Hun #1536 Pont ugyan így jártam, csak én kampó nélkül másztam fel rá. -
Hoz_Hun #1535 Amúgy rohadt szemetek. Ezt a számot nem tették rá a Collector's változathoz járó audo lemezre. :( -
Hoz_Hun #1534 Akkor is eltűnik amikor elhasználtad a 3. Ez a nagyobb gáz szerintem! :(.
Amúgy nekem csak a töltetből kínál fel többet, a hatóerőből (hatótávolság) csak hármat. -
xido #1533 az viszont poén volt,hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
volt egy kilátó,amire nem tudtam felmenni,mondom biztos majd kell hozzá,ami előző részben is kellett...megkaptam a kampót,kipróbáltam,felmentem,körbenéztem,aztán mondja a manus,hogy na ezzel fel lehet mászni,szaladjunk fel 60 másodpercen belül..de jó mondom,most jöttem le:)
-
xido #1532 vettem észre..az első gyakorlatnál elsőre jó voltam a 3ból..aztán csak pislogtam,hogy miért hajigálom el szegény csókát:) -
#1531 Embereken nem alkalmazható a multiban, csak falmászás közben. Singleban nagyon tetszik amikor átveti magát Ezio egy katonán :D De ebből is két fajta mozdulat van, ha hosszan nyomod a gombot, akkor simán átveti magát rajta, ha kétszer nyomod meg, akkor a katonát letaszítja a földre. -
#1530 Nekem az nem tetszik a singleban, hogy ha kész bombákat veszel az árustól, akkor eltűnik az, amit te állítottál össze "saját kezűleg". Nekem most eltűnt a trip wire bombám és hiába próbálom összerakni, most valamiért nem robban olyan nagyot, mint amikor elsőre összeraktam. Az egyik alapanyag hiányzik de nem tudom melyik az, mert csak hármat kínál fel. :/ -
Hoz_Hun #1529 Engem sem, csak amikor a 100% szinkronizáció miatt kell 621. alkalommal is végignéznem :) -
#1528 Szerintem az történetileg fontosabb, amit nem lehet átugrani. Amúgy én sosem ugrom át a videókat, engem nem zavarnak. -
Hoz_Hun #1527 Nálam sem volt mindenhol "skip" felajánlva. Nem tudom mi alapján jelet meg a skip video, vagy amikor nem, akkor miért nem. -
#1526 Akkor nálam a hiba nekem nemvan...:D -
#1525 nekem van skip cutscene opció, majd kiszúrta a szememet XD -
#1524 Pause és ott mire nyomjak? mert erre vonatkozó skip meg ilyenek nincsenek...:D -
#1523 Nem kell. Pause menüben át lehet ugrani bármelyiket... -
#1522 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nekem idegesítő hogy a videókat végig kell néznem? -