3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#1601 Ja és igen! Éljen Yusuf Tazim de Istanbul :D -
#1600 Ezio nem tud profin angolul beszélni, nyilván ami nem ju eszébe, azt olasz szavakkal egészíti ki. ennyire egyszerű. Sztem az eddigi újítások között (ha már a dialogust lehet annak nevezni) az egyik legjobb ötlet a Ubisoft csapatátol...
Revelationsben meg török szavakat fogsz így látni, pár isztanbuli sráctól, ami szintén csak kiváló :D -
#1599 Számomra a brotherhood egy csalódás volt. A sztorija egy nagy csalódás volt. Megint a Borgiak ellen, hát sok fordulat nem is nagyon volt benne. Szóval akármennyire is nem hoz újat az új rész, ha már Altair benne lesz egy kicsit, már attól jobb mint a brotherhood. Eziot már az eleje óta nem bírom. Azt se értem miért kell az angol mondatok közepette olasz szavakat beköpni. Attól nem lesz olaszosabb a hangulat. Most vagy olaszul beszéljen vagy angolul, mind1 ez magánvélemény engem baromira zavart. Altair sose nyögött be arab szavakat miközben beszélt és nagyon jó karaktere volt.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy az egész Ezio karakter nekem úgy unszimpatikus az elejétől ahogy van, szóval, ez a rész egy kicsit megnyugtat, hogy nem végig őt kell hallgatnod, ahogy olasz szavakkal dobálózik az angol mondatok között. Bár azért amint láthatjátok, Altairnak is sikerült az első rész óta felvennie egy jó kis akcentust:D és a szinronhangja ugyanaz a csávó. Nem értem miért hiszik azt a fejlesztők hogy ettől arabosabb lesz, vagy Ezio olaszosabb, mert olasz szavakat nyom. Mind1. Ráadásul úgy volt, hogy az Animus rendszer lefordít mindent, ezek szerint egy két alapszót nem ismer. -
#1598 hiányzik belőle a lélek és a szív. én is nagy rajongója vagyok a sorozatnak, nekem már a sokak által szapult első rész is nagyon tetszett, a másodikról nem is szólva (a brotherhood még nem volt meg), de amikor meghallottam hogy a tényleges 3. rész előtt jön még egy "kiegészítő"...hát egyértelmű volt hogy ez már csak a sikert meglovagolva "húzzunk le még egy rókabőrt"-dolog. nem mondom, hogy ez baj, meg érthető ez az üzleti hozzáállás is, ugyanakkor nálam már igencsak rezeg a léc emiatt a revelations miatt... -
Nos #1597 Nos, nem rossz ez, de az előző részhez képest nem nagyon van változás sajna. Hangulatilag is ok, csak van egy olyan érzésem, hogy valami hiányzik.
Nekem a második rész a kedvencem továbbra is. Hangulatilag messze az sikerült legjobban. -
#1596 aha.. szal közel kell menni.. értem
köszi :D
#1594 -
Scharnhorst #1595 Közelbe mész, amikor az aura megvan lockolod az egyik őrt a megfelelő gombbal és akkor válik elérhető azaz opció, hogy piszkálják őket és elcsalják az őrposztjukról. -
xido #1594 ott a gomb,hogy felbéreld őket..majd menj(etek) az őrsök közelébe,annyira,hogy kék aurája legyen nekik és akkor ugyanezzel a
gombbal tudod rájuk küldeni őket -
#1593 Sziasztok.. Még az eredeti megjelenés előtt le szoktam húzni a warez verziót,és aztán veszem meg a gémet.Most is így van ez és valahol az eleje felé már is elakadtam.. már játszottam 2 részt ebből az AC gémből,nagyon bejön meg minden ,de ez a dolog,hogy a felfogadott tesókkal kéne elcsalni az őröket az úristennek nem sikerül. már itt b@szom a jogot fél órája... Legelőször sikerült aktiválni a tesókat,hogy csalják el az őröket,de nemtom miket nyomtam milyen sorrendben.. Legyetek szivesek segíteni :_/
Ám sokat újítás tetszik az ACB-höz képest :D ez a sas karomos dolog is egész fasza,a bombák is nagyon jók.. szal .király gém.. ezt is megveszem,hogy egy kis MP-t toljak neki :D
Üdv...
-
Hoz_Hun #1592 Az arra éheseknek tessék feltettem ide az Revelation Assassin's Creed Theme-t: :)
Assassin's Creed Theme -
Hoz_Hun #1591 Nem baj, azért Ezio javár írható, hogy egy raklapnyi magyart toborzott az assassin rendjébe. Nálam több is van. De a legjobb nevü az a Tolvaj Ferenc (Ferenc Tolvaj a programban). :D. Da van valami Rozgonyi Borbála is meg Szentendrei György, meg még egy csómó. :) -
#1590 Hát, én is sajnáltam, hogy Ezio nem vágja le... mondjuk általában nem öljük meg a haverunkat XD -
Hoz_Hun #1589 Épp most látom, hogy Ezio fital haverja I. Szulejmán oszmán szultán, pont minálunk pusztul meg Szigetvár ostrománál 1566-ban (mondjuk ő vert el bennünket Mohácsnál). -
Hoz_Hun #1588 Ha már muzsikusok :)
-
Hoz_Hun #1587 Egyik legjobb rész amikor az őrök elé odaáll (szabadfordításban):
Őr: Ez a részleg el van zárva a nyilvánosság elött. Forduljon meg és séta.
Ezio: Perdonate, buon signore. Mi biztosítjuk az esti szorakozást.
Őr: Bármely bolond cipelhet egy hangszert. Tünés.
Ezio elkezd játszani a lanton.
Őr: Olyan hangod van, mint egy haldokló macskának.
Mi ez? Berbatsin!(Borzalmas!)
Mit művelsz?
Pekala(Hát jó!)! Menjen be és kínozza a vendégeket ezzel a ricsajjal.
-
#1586 Az az egész küldetés beszarás jó volt :D Nagyon nagy ötlet, tetszett, és vicces volt :D Egy újabb üde színfolt az AC szériában :) -
#1585 Azom sírtam, annyira vicces volt:DDD -
#1584 PC-re még sehol, dec. 2 a megjelenés. -
Hoz_Hun #1583 Van a jelenet, mikor Ezio lantistának van öltözve és ha a gombokat nyomogatjuk énekel. Érdemes meghalgani, mert haláli jók. :)
Kedvencem:
"Young Cesare, I heard him say
he could not be killed by man.
So I tossed him through the air
to see where he might land."
Ez is jó:
"Cesare, Oh, Cesare,
A man of great depravity.
He thought himself immortal
'til he had a date with gravity."
-
nimfas #1582 Sziasztok!
Hol lehetne megvenni emberi áron?
A Brotherhood-ot Angliából egy netes boltból (zavvi.com) rendeltem, kb 6eFt-volt postával együtt. Ott most drágább az új rész....
Előre is köszönöm! -
Angeo #1581 Sziasztok!
Az szerintetek miért lehet, hogy nagyon akadozik a játék?
Ha a grafikát leveszem, "szétesik", nincsenek textúrák, tehát es nem megoldás :S
Core i3
4GB ram
Radeon hd 5670
Win7 64bit
Minden driver a legfrissebb.
Az ACIIvel voltak hasonló problémáim, de akkor az volt a gond, hogy a gépem hűtése nem volt az igazi. Most ezek szerintem rendben vannak:
System: ~23 C
Cpu: ~40 C
Gpu: ~32 C
Fogalmam sincs mi lehet, teljesen értetlenül állok a dolog előtt. :/
Kicsit off, hogy a Skyrim, és az Arkham Asylum is ezt csinálja, bármilyen minimális grafikával játszanék.
Ha valakinek van valami tippje, légyszi ossza meg. Köszi :) -
Hoz_Hun #1580 Desmondos vonal egy katasztrófa. A szükséges rossz. Ezio története, viszont egész jó. Főleg a vége kifejzetten megkapó. -
#1579 Igen, picit izzadtságszagú valóban, érezni rajta, hogy "még picit ki kell húznunk az időt a 3-ig"... főleg a Desmond-os vonalon. -
#1578 Hát lehet az is, meg a történet valahogy már olyan erőltetettnek tűnik nekem. Na de hátha feljavul majd a dolog. -
#1577 Nekem tetszett Konstantinápoly is. Igazából visszahozta a 2007-es AC feelinget, csak egy kicsit modernebb formában, és ez nekem nagyon bejött, főleg a sok Olaszország után :D -
xido #1576 szerintem az van nálad is,mint nálam..egy szép polgári Velence/Firenze/Róma klassz cseréptetős városok után vissza egy update-elt keletre:)) -
#1575 Belenéztem a játékba (3 seq eleje) és valami hiányzik nekem eddig belőle. A Brotherhood valahogy jobb volt. Persze ez még nyilván változni fog. -
#1574 Miért nem ez tették rá a lemezre, hamár egyszer a Collector's Editiont rendeltük? :S -
xido #1573 hivatalos ost -
xido #1572 Szóval az nem egy kamu volt net szerte a hivatalos OST előtt?
Akkor te is keress rá a 3 cd-s recording session anyagra,az már az aktuális epizód teljes zenéje... -
#1571 Ma belehallgattam a Collectors Edition-höz járt bónusz soundtrack CDbe, amiről azt írják egyes oldalakon, hogy a játék teljes zenei anyagát tartalmazza. Hát nagy lelkesedéssel hallgattam bele, erre kiderül hogy jóformán az AC1ből pár soundtrack mint pl Jeruzsálem van rajta, meg az AC2ből és Brotherhoodból pár dal. Összesen 12 soundtrack van rajta, egy deka szám nincs rajta az ACRből. :/ -
#1570 -
-
xido #1568 a virágos verziónak a UBI/ACR/orbit/40-en belül lesz a mentése,de az új trükkel,törés nélkül nem fogadja már el,úgyhogy kezdheted elölről -
johny85 #1567 sajnos a játék mappába nem találom a mentést,pedig nem ártana megtalálni mert újra kell raknom.Elindítom és újraindul a gép? -
Hoz_Hun #1566 Ezt a videót spoilerbe kéne tenni. Ez kb a legvégén van a játéknak és fontos. Senki ne nézze meg aki még nem vitte végig, mert élmény romboló lehet! -
xido #1565 hihi..bocs,ha vótmá valamikor az 1 év alatt:)
-
#1564 A FAIL-t magamnak írtam, mert ezt bizony benéztem xd vagyis csak részben. Amúgy nem a videómra vonatkozik. -
#1563 Még nem játszok, szóval nem nézem meg a videót: magyarázd meg mit értesz a fail alatt:)
Az épület amin Ezio van az első képen amit betettél nem lehet a Hagia Sophia, mivel annak nincsen belső udvara és körülötte kis kupolák, ellenben a Kék Mecsetnek van (ahogy az általam beillesztett képen is látható). -
xido #1562 felbontás,vsync..egyéb állások?..maxra húzva a tömegben én is észlelek hajszálnyi lassulást ACBhez képest