Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annyira felesleges volt a logoval szenvednie, attól, hogy trajan pro a betûtípusa, még nem teljesen ugyanaz, pl. az aposztróf módosítva van, a betûk nincsenek ennyire távol egymástól meg hasonló apróságok. szövegszerkesztés = 0
a háttér egyszínû fehér, valami béna "kerettel", lehetett volna kreatívabb is... meg ezek a tollak, lol
egyedül ezio és altair összeillesztése nagyobb falat egy kezdõnek, de az sem nagy cucc. semmi nehézség nincs benne, ilyen 5 perces munka kb.
a legrosszabb az egészben, mikor az ilyen képekre mondják, hogy "milyen szép, meg letisztult"... ilyenkor nagyon fel tudnak baszni. egy laikusnak biztosan nagyon tetszik, de egy tapasztaltabb grafikus pofánröhögi az ilyet.
Nekem is tetszik! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Alap eszközöket használt, de szerintem elég jól. Egy 40 órás tanfolyam végén ezt meg kell tudni csinálni de nem volt gagyi egyáltalán.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Kongy
Szerintem tök jó, eltudnám képzelni háttérképemnek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Én örülnék ha ilyet megtudnék csinálni photoshoppal.

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
Ezt fejtsd ki. Szerintem semmi probléma vele.

[merlinw.org]

ez valami rém gagyi
A videó záró gondolatához egy kis PhotoShop tutorial.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Jaja elég fura. Szerintem azt sem tudják hanyadikán van elseje.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Prince23
Most a végéna PC is ott volt a konzolok mellett. érdekes nemde?
na de a lényeg: dec. 2-án jön pc-re :/

Dekonzol.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Prince23
Renjike
altair skint pcn Uplayen keresztül lehetett venni Uplay pontokkal

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

elitehun
Nana! Az ac2-ben a tombokért altair PÁNCÉLJÁT kapod meg nem pedig egy altair skint.
CroftManor
Elérhetõ vált a Revelationsban majd megszerezhetõ acsik listája Bár ez xboxra vonatkozik, de van benne jó pár multis is 😊

Azért az utolsó Prince of Persiában nem volt rossz Altair skinnel játszani😊
Jaja! Én is pont ezért tervezem onnan venni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Azért sokféle Altair skin van, pl az AC2 tomb-os jutalma is elvileg az 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Igen, én is ilyesmit próbáltam - a magam érthetetlen módján - fejtegetni. <#vigyor2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
De ha eleve benne lesz Altair is, akkor mi értelme az Altair skinnek? <#idiota> Remélem valami másról van szó.

Félek, hogy csak egy szimpla skin lesz Ezio és/vagy Desmond "világában".

Egyébként, egy Altair-történet szálat szívesebben fogadnék, hiszen már eleve benne van(lesz) a játékban.

CroftManor
Egyébként az Altair DLC mit akar jelenteni?

Jah, a link meg lemaradt: INNEN.

Innen rendelve, ugyan azért az árért (várhatóan <#eplus2>) pólót is kapsz.
Ha sikerülne jó alapanyagra, normális mintát nyomni, bõven megérné. Ha nem, aludni még lehet benne :Ð

CroftManor

KaszaN
Én beérem a simával is. Ha már a doboza a polcomon virít nekem már az díszdoboz. 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

MerlinW
lolSL
http://store.steampowered.com/app/201870
steamen elõrendelhetik a gazdagok 😊

Igen igazad van,azonban ezek szerint a Revelations akkora elõrelépés a szintén idén megjelent Brotherhoodhoz képest,hogy 64-es windows kell majd hozzá.De miért?Mi fogyaszt ennyit?Akárhogy lesz is én még reménykedem,ha másban nem egy optimalizáló patchben.
MerlinW
A 32bites rendszerek már rén nem ajánlottak, a 64bites processzorok idejében (amelyek 3 éve vannak a piacon), ahogy a 4GB memória (6-7000Ft) is alap a mai játékok esetében (Alapból 2GB kell a 64bites Windows-nak).

[merlinw.org]

A megjelent gépigény tuti,hogy az ajánlott.4Gb ram?Ezzel kizárnák a 32 bites rendszereket,ami nagyon valószínûtlen.
Jó lett a banner! Nekem teccik!<#smile>

CroftManor
Ha lesz idõm, lefogom még cserélni a hátteret is multisra. Ha kijön a játék, senkit nem az fog foglalkoztatni hogy milyena topik háttere 😄

Kongy
Szép a tápig <#eljen>

CroftManor
Aha, a két AC lógó. Vagy csinálj több változatot is, ha szeretnél és majd eldöntjük melyik a jobb 😊

KaszaN
A két szélét? Mármint a jelek vibráljanak csak?

CroftManor
Na ez egész jól néz ki, a két szélét ennek is megcsinálhatnád úgy, mint a mostani bannerban. És akkor beraknám bannernak 😊

KaszaN

CroftManor
Amúgy lefogom cserélni idõnként a bannert, meg a hátteret, mert ez a játék nemcsak a singlerõl szól.

CroftManor
Jólvan, ennyit tud a Paint... 😄

Kongy
HD 5770 azéért nem HD 5670! Én is elõbbivel toltam végig a Brotherhood-ot gond nélkül, de mint mondtam, az 5670 gyengébb jóval...

MerlinW
Alakul, de ide a világos sáv jobban menne😊 Esetleg kicsit valamennyire átlátszóbb fekete.

[merlinw.org]

Kevesled atz 5670-et? Miért? Elõzõ rész röhögve elfutott az én 5770-emen és ez a rész is el fog. Nem történt annyi grafikai tuning, hogy indokolt lenne a nagy gépigény, legalábbis képek és videók alapján.

CroftManor
Akinek nem tetszik a fórum kinézete, az privátban megkereshet ötletekkel. 😊

Kongy
Nem azért mondtam. Nem tartom valószínûnek, hogy 5670-nel majd jól fog futni...

Amúgy meg 6950-nel nekem teljesen mindegy milyen az ajánlott/minimum vga, felteszem valahogy csak elfut majd vele...

Snexi
miért vicc?örülj neki

Kongy
Ott a pont <#eljen> Töröltem is volna a hsz-ét annak aki fikázza 😄

CroftManor
Nézd meg a Brotherhood topik bannerját. Az is csak egy kép és senki sem fikázta eddig.