Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Azaz, én is megkapom olyankor az XP-t, versenyt is letudva tekinti.
Akkor szóval nemcsak nálam szarakodik.
Ez a hang beakadós kifagyásos probléma meg más programoknál is így van nálam sajnos (pl L4D, Max Payne 1-2), remélem mihamarabb jön végleges Win 8, mert emiatt nagyon nincs kedvem Win 7-et újratelepíteni. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

broman191
Elõfordul néha, de nálam nem dögleszti le a rendszert, csak Windows-ba lép ki...viszont az XP-t megkapom, verseny letudva, visszalépve folytathatom tovább, nem kell semmit újra megcsinálni. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

fery02
Nektek nem omlik szarrá a játék néha versenyek után XP osztásnál?
Nekem olyankor még az "XP kiosztó" hang is be szokott akadni, amit még azután is folytat, miután kidobott Windowsba, aztán csak úgy kussol el, ha újraindítom a gépet.

tudom hulye kerdes de a saitek game padomat nem dijjaza a beallitasnal. es mit kell nyomni hogy kiszabaduljon a kocsibol a pasi. segitseget koszonom

fery02
Nem lehet már, mint ahogyan a gépigényén is fel van tüntetve.
Az ilyeneken amúgy lassan nem kell csodálkozni, hogy újabb játékok nem mennek majd XP-n.

Hello emberek
ezt abszolult nem is lehet xp-n indítani? mert nekem már az installer exe is inicializálási hibát ír

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

Én szívok vele,mert saitek gamepadot beconfigolom,(2 karos) de nem teljesen százas(gázadásra mindenképp 1 "gombot" kell nyomnom,mert a 2 kart nem kezeli vmiért, egyikre szerettem volna a gáz-fék másikra a jobra balra irányt tenni ebbõl egyik mûködik csak). A nagyobb gond nem is itt lenne,hanem hogy a restore gomb (mind1,hogy hova rakom) randomszerûen megnyomódik és kezdi elõlröl az egészet+esetnként a kamerát is elállítja...V a gamepadot nem szereti v szarul van megírva..billrõl jó, de ugye ott a kameraváltást el tudom tenni "messzire" az irányító billektõl míg gamepadnál nem igazán..Olyat nem lehet csinálni,hogy nekem nem kell se kamera váltás se restore?
Az MLAA-tól (és az FXAA-tól, bár az egy fokkal jobb) egy mosott szar lesz a kép, ettõl meg nem. Jelen pillanatban az SMAA a legjobb AA eljárás az MSAA után.

gduck
Én már egy fillért se költök játék miatt a gépre 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Egy gyors segítséget kérek Tõletek!

Elindul a játék, de az intro (autó összetörése) után nem tudok továbblépni, egyik billentyûre sem reagál, magától pedig nem lép tovább!!

Kérlek, segítsetek!!
Dj Tommy
Sajna én nem próbáltam, én csak leszedtem és feltöltöttem máshova, hogy janihunk is letudja szedni.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ez mitõl más, mint a driver-beli morfológiai AA kényszerítés?

Köszi.<#worship>

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Dj Tommy
Feltöltöttem ide

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ezt nem lehet máshonnan letölteni? Mer nekem nem engedi.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

fery02
Majd felveszlek!

Hrisskar
Nálam az elõzõ NFS grafikái nehézségei azért jobban kivágta a biztosítékot nálam (két magoson még a mai napig akad)
Játszásban meg benne vagyok: Origin ID: Xeilon

samsung123
csak kéne egy 4 magos proci olcsón neked, jah hogy intelnek nincsenek 4 magos olcsó prociai<#nevetes1>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

fery02
Oké, de a topikban azért vannak nálam jobb géppel rendelkezõk is, de játszás helyett csak a játékot ócsárolják (tisztelet a kivételnek).

gduck
Kedves fery02!

Ez az én szövegem 😄
Játszanék én, de a konfigomon játszhatatlan és nincs 100e Ft újat venni 😄

fery02
Ó he ez a sok technikai nyafogás. 😄
Azért JÁTSZANI se felejtsünk el a játékkal!
Na szóval mikor nyomunk multiplayerben közösen egy kis sg-s mókázást?

Bár én már azóta szénné játszottam magam a játékkal, elértem a maximum szintet is, multiplayerben is unlockolva van minden, azért igyekszem majd lassabb járgányokat választani. 😉

Nagyon amatõr az, aki azt állítja, hogy bizony a játékban csak 2 óra játékidõ van. A fõszál az valóban csak annyi, de aztán temérdeknyi idõt lehet még ugye tölteni a multival, challenge versenyekkel, meg aztán az egész karrier újrajátszásával, mondjuk Extreme szinten. Kár, hogy Origin nem méri a játékidõt, mint Steam, kíváncsi lennék rá nagyon.

Nekem maximálisan "behozta a játék az árát" (szerencsém is volt, mert én 7800 Ft-ért ki tudtam fogni a Tesco-ban), nagyon szép, izgalmas és az én gépemen tartja az átlag 30 fps-t a default High beállításokkal 1080p-ben.

Mondjuk az nagy hiba, hogy pl Challenge versenyeknél, ha pár pillanatra beakad a játék menet közben, a másodpercmérõ akkor is halad tovább, szóval, akinek gyengébb gépe van, az alapból hátrányból indul annak az idejének a megdöntésével szemben, akinek viszont jobb gépe van.

Na neee, utánanéztem annak, amit mondasz, és tényleg minden csapból ez a Hyper-Threading vs Frostbite 2.0 ütközés folyik, na, akkor mégis csak a játék a szar, még egy rohadt nagy pont az optimalizálatlanság mellett, pfúj, ez már tényleg vicc, hogy egy jó ideje a piacon levõ technológiájú 200k-s high-end procit butítani/gányolni kell, csak hogy ez a játék rendesen menjen, na még mit nem, ez nem sajátosság, hanem inkább kész röhej.

A hiba nálad van. Kapcsold ki a Hyper-Threading-et a BIOS-ban, és akkor nem fog akadozni. Ez a Frostbite 2 motor sajátossága.

Hát akkor ennyit az ATI-dról 😊
Kapcsold már be a V-sync-et, meg told már fel maxra az AA-t driverbõl, és nyomd már egy kicsit a single részt, még nálam is a két hetes driver-el is idegesítõen és észrevehetõen akad a játék még 1920x1200-ban is, ráadásul sokkal jobb procival és sokkal jobb videókarival, nehogy már te valami más játékkal játsszál, ez alapból kurvára optimalizálatlan és akad, még konzolon is, tök mindegy milyen hardverrel próbálod, nagyon optimalizálatlan a Frostbite 2 motor ehhez a játékhoz, talán még patch tömkeleg és újabb driver-ek se fogják orvosolni.
A multi részét is csak úgy bírtam végigtolni, hogy V-sync ki, 1080p alatti felbontás, és 4-8x körüli AA, meg minden driverbeli ficsõrt lehúztam a maxról, hogy élvezhetõ legyen.
Érdekes, a HP-nél semmi ilyen gond nem volt még 2560x1440-ben 16xAA-val, V-Sync-el, mindent maxra húzva...Criterion tud optimalizálni, a Balck Box pedig nem, de hát ez eddig is köztudott volt az utóbbi pár munkájuk láttán, errõl ennyit.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!😊)

Zöld SASOK:P Forza JUVE;))

Teljesen mindegy, érezhetõ belassulása nincs. Innentõl nem érdekel, hogy milyen értékek között ingadozik.
Most éppen.
Amúgy 45 illetve 75 volt.
Hát ha nem látod, akkor nèzd meg progival, hogy 1200p-ben a GTX570-el milyen èrtèkek közt ingadozik az fps, mert hogy nem fix, az zíher, fõleg ha driverbõl mèg AA-t is küldesz , ehhez kèpest a HP betonfix fps-el ment.

gduck
Hát ez az, 60ezres proci és 100ezres VGA! Errõl beszéltem 😄 Nagyon optimalizálatlan a játék 😞

" + jók a hangok, a zenék is jók "
Az elsõ felével én nem tudok azonosulni (igaz én pc-n játszottam)
Szerintem a hangok kifejezetten rosszra sikerültek .
A zenékkel nem volt bajom de a hangok pocsékra sikerültek.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

fery02
Jaa bocsi, félreértelmeztem.
Szóval további autókat Challenge series meg Multiplayer játékmódokban tudsz nyerni.

fery02
Versenyek alatt benzinkutakhoz beállva tudsz autót váltani.
Nem muszáj egyfolytában nézni a tájat, ha a közelben van egy benzinkút, megjelenik a képernyõ egyik felsõ sarkában egy benzinkút ábra, egy jellegzetes hang kíséretében.

Az normális,hogy már az 57. helyen állok kb. de semmi normálisabb kocsval nem lehet menni,csak a 2 Porsche,2 Nissan + a 370Z amit elnyertem,Aston Martin,Shelby,Lamborghini meg a 2 BMW M3 kb ennyi.. ??

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Van már egy egész jó megoldás az AA problémára! Használjatok SMAA-t, ami jobb, mint az FXAA (nem mossa a képet), cserébe 1fps-el lassabb általában. <#smile>

Inject SMAA letöltés!

i5 2500k, GTX570
Így készült egy Run autó, a Speedhunters eredeti cikkjének fordítása. 3D szakszavak, fúj. Lényeg: Maya-val modellezték az autókat.

és mégis milyen géppel ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

1920x1200-ban játszok vele minden maxon... egyszer sem vettem észre belassulást, vagy egyéb gondot.
Nagy felbontásokon jobban kijön az optimalizálatlanság, 720p környékén nagyon tényleg nem túl észrevehetõ a belassulás, frém esés, de azért észrevehetõ, konzolon is. Olyan, mint a TDU2, annál is nagyobb felbontáson iszonyat kijött az optimalizálatlanság, 2560-as felbontáson már élvezhetetlenül belassult az is, holott nála gépigényesebb játékok vígan futottak 2560-ban, csak mert jobban voltak optimalizálva.

Tegnap este végigszenvedtük végre a játékot(xbox).

+ relatíve szép grafika, változatos pályák
+ jók a hangok, a zenék is jók
+ párszor igazán izgalmas
+ utolsó pálya állat

- nevetségesen rövidek a pályák (ellentétben az utolsó, bezzeg az olyan amilyennek a többinek is lenniük kellett volna)
- pár másodperces átvezetõk
- csaló ellenfelek, rendõrök(hiába csinálsz bármit a pályatervezés miatt úgyis lehagynak, hogy a cél elõtt éppen beérj az ellenfél elõtt.)
- sokat tölti a pályákat
- két méterre lemész a pályáról már vissza is teker

Ez a játék egy akció-ügyességi autóverseny. Soha nem fogom/fogjuk újra játszani, de egyszer végig lehet játszani. Mivel nincs lezárva a történet, remélem a második rész jobb lesz.
samsung123
Nmetudom nekem jol fut..1360x768 ban minden szûrés maxon.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Konzolon se teljesen folyamatos a megjelenítès.

A 3 monitoros rendszeremen meg sem próbáltam ezt az optimalizálatlan cuccot tolni, egy monitoros 2560x1440-ben próbáltam, úgy is akad nèha. El van kúrva a játèk.

samsung123
de õ 5800x1080 nyomja

gduck
Hát én csak abból indulok ki, hogy "High end PC" is panaszkodott, pedig neki nem 2 magos a procija 😄

samsung123
Az gond skacok hogy mind csak 2 magosokkal toljátok...ennek min 3mag kell de akkor 4x fps ugyanazon videókarin..nincs ez rosszul optimalizálva...csak 3 magra ennyi, de akkor egy jóval gyengébb vga is elég!

gduck
Jah, meg cseréljen alaplapot, vegyen más memóriát. Röviden: költsön egy vagyont a gépére, hogy utána is akadozzon 😄

Nem volt az pénzkidobás csak kell mellé még egy jobb fajta négymagos CPU ! .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

gduck
Azért mert PC-n ma már csak az játszik, akinek sok pénze van 😞 Sajnos a procid iszonyat gyenge a mai optimalizálatlan játékokhoz (mint pl. az NFS RUN)! Én se tudok vele játszani, még "High end PC" gépén is vacakol, pedig azt vagy félmillióból rakta össze XD