2055
Need for Speed: The Run
  • Fpocok
    VRÜMM VRÜMMM

• High end PC #1090
    10.5
  • TBTPumpa
    Még 11 nap a megjelenésig! :D
  • janihunk
    De ez pl igen.
  • Bronx South
    Az utóbbi videók nem a 2-3 hónapos videókból lettek összevágva.
  • janihunk
    Az tényleg jó, de engem az az egy zavar hogy arra nem veszik a fáradságot hogy egy újabb build-ből csináljanak trailert. Értem hogy reklámozni akarják, de akkor nem a 2-3 hónapos videókat kéne összevágni kérem szépen.
  • High end PC #1085
    1:27 környékénél de komoly a stúdió, bejön :) Érzem, hogy ez kb az Underground 2 óra talán végre újra egy minőségi BB rész lehet. (lekopogom) Mert az utánalevő BB részeg folyamatosan csúsztak lefelé minőségre.
  • janihunk
  • janihunk
    Frostibe 2 sose lesz ennél szebb konzolon. Egyszerűen nem bírja a hardver. Vagyis a vga az ami gyenge benne már.
  • janihunk
    Nagyon jól néz ki és konzol. Pc-n ennél szebbnek kell lenni-e. Főleg ha több graf állítási lehetőség lesz mint a HP3 ban.
  • High end PC #1081
    Én azt remélem, hogy a Criterion feladata továbbra is a régebbi részek hangulatának részbeni visszahozása lesz, és remélem becsatlakozik majd egy harmadik stúdió is, és nem hagyják veszni a Shift alszériát, kár volna érte, a második rész kezdte már igazán bontogatni a szárnyait, nagyon jó vezetést visszaadó elemekkel bírt, ha még tovább fejlesztenék a fizikát, grafikát és a tartalmat, igazán ütőképes cucc lehetne.
  • TBTPumpa
    HP-nál is csak azért volt videó, mert a Shift 2-t márciusban akarta mindenképp piacradobni az EA. A következő NFS pedig szerintem nem márciusban fog érkezni, hanem majd csak jövő novemberben, szóval ráérnek még a bejelentéssel. Lehet, hogy az E3-ig nem is lesz új NFS játék bejelentve, bár én is bizakodom, hogy kapunk valami ízelítőt a következő NFS-ből...
  • TBTPumpa
    Sőt, a legjobb az egészben, hogy November 15.-én érkezik a játék!
    2 hét múlva! Itt van a nyakunkon! Jövő héten szerintem már egy Launch Trailert is kidobnak a játékhoz!
  • High end PC #1078
    PC-s képekkel nemigen szoktak demózni, leginkább, mivel hardveres konfigonként meg szoftveres beállításonként mindig mások ott a megjelenítések.

De az biztos, hogy a Frostbite 2-nek:
    - a teljes DirectX 11 API előnyét ki lehet majd aknázni PC-n, ami rá fog verni effekteken a konzolos verziókra. Csak példának, a Frostbite 2-nél a deferred shading 3D-s árnyéktechnológia is úgy van portolva/butítva a konzolos verziókra.
    - Majd minden effekt: autó, környezet magasabbra lesz húzható, mint a konzolos megjelenítésnél
    - aztán ott lesznek még a szokásos nyalánkságok, mint a 720p helyetti -egy monitoros- 4-szer nagyobb felbontás, 2560x1440-ben
    - 16xAA 32x-es Wide Tenttel, Morphological Filteringgel
    - Super-sample AA kényszerítéssel
    - 16x SmoothVision HD Anisotropikus FIlteringgel
    - 64x-es Tessellációval ugyancsak driverből
    - Catalyst AI: driverből High Quality
    - Minimap Detal Level driverből: Quality
    - Vertycal Refresh driverből: Quality
    - Tripla bufferelés
    - ja, az egyik szerintem legfontosabb beállítás: Motion Blurt ki lehet kapcsolni, konzolon marad szépen a csúnya elmosódás

Én így fogom tolni :D Az újabb csúcs 69xx szériás kártyák meg már biztosan ennél is többet tudnak.
    Ezt egy youtube videó sosem fogja visszaadni, ezt látni kell élőben, hogy tényleg kijöjjön majd a konzolos meg a PC-s változat közti teljes különbségek. Nálam PC, X360 és 3DS lesz a megvételi listán. Azért 360, mert PS3-ra a deferred shading portolás szerintem nem sikerült olyan jóra, mint 360-ra, bár a két konzol közt úgy is minimális lesz a különbség.
  • Bronx South
    Na ezeken a képeken látszik azthiszem rendesen hogy konzol. :D:D Akkor amiket korábban beszúrtál, csak is PC -s képek lehettek.
    Pár fanboynak is kéne mutogatni ezeket, akik megvannak győződve arról hogy a konzol a best.
  • High end PC #1076
    De durva, ebben a hónapban jön is a game :D
  • High end PC #1075
    Ráférne erre sok minden :D
  • Snexi
    elférne rá egy kis aa meg af
  • Bullitt
    Xbox360 multi képek, egyenesen az EA-től:

• Bullitt
    Tettem be még két új videót a cikkbe a Gamespot jóvoltából. A rendőrös érdekesebb, de az első Time Trial is jó amikor játszol. Az a baj, hogy videókról nem jön át, de amikor tényleg a kezedben van a kontroller, sokkal jobbnak tűnik a játék.
  • TBTPumpa
    A legolcsóbban itt:
    http://konzolokszervize.hu/pc/need-for-speed-the-run-pc-pc

8490 Ft a játék és a szállítási költséget is állják!
    Megbízható bolt, több játékot is vásároltam már náluk, csak ez a sima változat és nem a Limited.
    576 bolt nem ajánlott, ott eléggé hangulatemberek vannak.
    CD Galaxis még megbízható, csak ott drágább a játék és szállítási költség is van.
    IPON-on 8800 Ft a játék + 250 Ft szállítási költség.
    A Gamehsop oldal nem ajánlott. Olcsón árulják a játékot, de a szállítás előtt 1-2 nappal felhívnak, hogy bocs, mégse olyan olcsó mint hirdettük. Illetve ők is állják a szállítási költséget, de amikor megérkezik hozzád a játék, akkor már a szállítási költséget is fizetned kell! Kerülendő banda.
    Überkonzol: 8900 Ft a Limitált változat.
    Sajnos személy szerint nem ismerem őket!
    http://uberkonzol.hu/jatekok/versenyjatek/need-for-speed-the-run-limited-edition-pc

Platinumshop: 8900 Ft a sima változat:
    http://platinumshop.hu/product/2223

Én a Konzolokszervize boltból vásárolnám, mert az a legolcsóbb.
    De ha a Limited változat érdekel, akkor az Überkonzoltól rendelt meg, mert a többi helyen drágább 1-2 ezressel!

• samsung123
  • Bullitt
    Összegyűjtöttem egy rakat gameplayt, örüljetek :)
  • Bronx South
    Jó lesz ez nagyon, San Francisco is szépen meg van csinálva.
  • Krisz018
    Sziasztok!!

Hol tudom olcsón előrendelni a gamet?

Köszi előre is !
  • High end PC #1066
    Azért ahogy 1:02-nél fennakad az ellen frontálisan egy traktoron, az hangulatban üt-vág :D:D:DASDASDSA
  • janihunk
    Hát akkor marad így:D
  • Bullitt
    Nem értek html programozáshoz, a most látható dizájn kódját is úgy kellett "lopnom" mástól. :D
  • janihunk
    A banner alá ki lehet tenni a TCM-et úgy hogy egyből a run os cikkek jöjjenek be. Nem? Majd ha ráérsz persze.
  • janihunk
    Én is fészeről loptam :D. De szerentiem ez még mindíg konzol. Valahogy a pc-set nem mutogatják.
  • Bullitt
    Csak nekem közben írnom kellett róla cikket, posztolni Facebook-ra is, meg megnézni :D :D
    Egyébként a grafika szemlátomást jobb, mint amikor én láttam Vancouver-ben. Valahogy szebbek a textúrák, meg az árnyékok.
  • janihunk
    Megelőztelek bi bí:D Am a játék jönne már inkább ne a vidók.
  • Bullitt
    Na, kijött a multi trailer:

Pár szó róla:
    - Playlisteket lehet lejátszani, ezek versenysorozatok. Autót kiválasztod, aztán mész versenyre egyből.
    - Egy folyamatban lévő versenybe is bármikor csatlakozhatsz (ezt mi még nem láttuk, de elég érdekes lesz cél előtt 500 méterrel spawnolni :D )
  • janihunk
  • Bullitt
    Van új videó, Facebook-on. Michael Bay csinált egy trailert, de ahhoz, hogy a teljeset lássuk, lájkolni meg megosztani kell ezt az oldalt.
  • TBTPumpa
    Valami magyar tákolmány verzió... Teljesen ugyanaz, mint a Limited, csak más a borító illetve ez csak Magyarországon lesz kapható.
    Bár engem hidegen hagy, csak beillesztettem, hátha hallottatok már róla.
    Ha megvenném akkor is a Limited-et választanám, nem pedig ezt a Las Vegas-os cuccot, de mivel engem sajnos a demó nem győzött meg (és amúgy is BlackBox játékra sajnálok 10 000 Ft-ot), így ez most kimarad.
    A Criterion jövő évi produkciója jobban érdekel, mint ez a NFS...
  • janihunk
    Én meg most néztem szét van-e új vidi de semmi.
  • gduck
    Hát én speciel csak olvasgatok :D
  • janihunk
    A kihalás fenyegeti a topikot. 2 hét emberek kicsit több.
  • High end PC #1052
    Na jó, én lehet inkább megveszem ezt helyette: