2055
Need for Speed: The Run
-
#1091 VRÜMM VRÜMMM
-
High end PC #1090 10.5 -
#1089 Még 11 nap a megjelenésig! :D -
janihunk #1088 De ez pl igen. -
#1087 Az utóbbi videók nem a 2-3 hónapos videókból lettek összevágva. -
janihunk #1086 Az tényleg jó, de engem az az egy zavar hogy arra nem veszik a fáradságot hogy egy újabb build-ből csináljanak trailert. Értem hogy reklámozni akarják, de akkor nem a 2-3 hónapos videókat kéne összevágni kérem szépen. -
High end PC #1085 1:27 környékénél de komoly a stúdió, bejön :) Érzem, hogy ez kb az Underground 2 óra talán végre újra egy minőségi BB rész lehet. (lekopogom) Mert az utánalevő BB részeg folyamatosan csúsztak lefelé minőségre. -
janihunk #1084 -
janihunk #1083 Frostibe 2 sose lesz ennél szebb konzolon. Egyszerűen nem bírja a hardver. Vagyis a vga az ami gyenge benne már. -
janihunk #1082 Nagyon jól néz ki és konzol. Pc-n ennél szebbnek kell lenni-e. Főleg ha több graf állítási lehetőség lesz mint a HP3 ban. -
High end PC #1081 Én azt remélem, hogy a Criterion feladata továbbra is a régebbi részek hangulatának részbeni visszahozása lesz, és remélem becsatlakozik majd egy harmadik stúdió is, és nem hagyják veszni a Shift alszériát, kár volna érte, a második rész kezdte már igazán bontogatni a szárnyait, nagyon jó vezetést visszaadó elemekkel bírt, ha még tovább fejlesztenék a fizikát, grafikát és a tartalmat, igazán ütőképes cucc lehetne. -
#1080 HP-nál is csak azért volt videó, mert a Shift 2-t márciusban akarta mindenképp piacradobni az EA. A következő NFS pedig szerintem nem márciusban fog érkezni, hanem majd csak jövő novemberben, szóval ráérnek még a bejelentéssel. Lehet, hogy az E3-ig nem is lesz új NFS játék bejelentve, bár én is bizakodom, hogy kapunk valami ízelítőt a következő NFS-ből... -
#1079 Sőt, a legjobb az egészben, hogy November 15.-én érkezik a játék!
2 hét múlva! Itt van a nyakunkon! Jövő héten szerintem már egy Launch Trailert is kidobnak a játékhoz! -
High end PC #1078 PC-s képekkel nemigen szoktak demózni, leginkább, mivel hardveres konfigonként meg szoftveres beállításonként mindig mások ott a megjelenítések.
De az biztos, hogy a Frostbite 2-nek:
- a teljes DirectX 11 API előnyét ki lehet majd aknázni PC-n, ami rá fog verni effekteken a konzolos verziókra. Csak példának, a Frostbite 2-nél a deferred shading 3D-s árnyéktechnológia is úgy van portolva/butítva a konzolos verziókra.
- Majd minden effekt: autó, környezet magasabbra lesz húzható, mint a konzolos megjelenítésnél
- aztán ott lesznek még a szokásos nyalánkságok, mint a 720p helyetti -egy monitoros- 4-szer nagyobb felbontás, 2560x1440-ben
- 16xAA 32x-es Wide Tenttel, Morphological Filteringgel
- Super-sample AA kényszerítéssel
- 16x SmoothVision HD Anisotropikus FIlteringgel
- 64x-es Tessellációval ugyancsak driverből
- Catalyst AI: driverből High Quality
- Minimap Detal Level driverből: Quality
- Vertycal Refresh driverből: Quality
- Tripla bufferelés
- ja, az egyik szerintem legfontosabb beállítás: Motion Blurt ki lehet kapcsolni, konzolon marad szépen a csúnya elmosódás
Én így fogom tolni :D Az újabb csúcs 69xx szériás kártyák meg már biztosan ennél is többet tudnak.
Ezt egy youtube videó sosem fogja visszaadni, ezt látni kell élőben, hogy tényleg kijöjjön majd a konzolos meg a PC-s változat közti teljes különbségek. Nálam PC, X360 és 3DS lesz a megvételi listán. Azért 360, mert PS3-ra a deferred shading portolás szerintem nem sikerült olyan jóra, mint 360-ra, bár a két konzol közt úgy is minimális lesz a különbség.
-
#1077 Na ezeken a képeken látszik azthiszem rendesen hogy konzol. :D:D Akkor amiket korábban beszúrtál, csak is PC -s képek lehettek.
Pár fanboynak is kéne mutogatni ezeket, akik megvannak győződve arról hogy a konzol a best. -
High end PC #1076 De durva, ebben a hónapban jön is a game :D -
High end PC #1075 Ráférne erre sok minden :D -
#1074 elférne rá egy kis aa meg af -
Bullitt #1073 Xbox360 multi képek, egyenesen az EA-től:
-
Bullitt #1072 Tettem be még két új videót a cikkbe a Gamespot jóvoltából. A rendőrös érdekesebb, de az első Time Trial is jó amikor játszol. Az a baj, hogy videókról nem jön át, de amikor tényleg a kezedben van a kontroller, sokkal jobbnak tűnik a játék. -
#1071 A legolcsóbban itt:
http://konzolokszervize.hu/pc/need-for-speed-the-run-pc-pc
8490 Ft a játék és a szállítási költséget is állják!
Megbízható bolt, több játékot is vásároltam már náluk, csak ez a sima változat és nem a Limited.
576 bolt nem ajánlott, ott eléggé hangulatemberek vannak.
CD Galaxis még megbízható, csak ott drágább a játék és szállítási költség is van.
IPON-on 8800 Ft a játék + 250 Ft szállítási költség.
A Gamehsop oldal nem ajánlott. Olcsón árulják a játékot, de a szállítás előtt 1-2 nappal felhívnak, hogy bocs, mégse olyan olcsó mint hirdettük. Illetve ők is állják a szállítási költséget, de amikor megérkezik hozzád a játék, akkor már a szállítási költséget is fizetned kell! Kerülendő banda.
Überkonzol: 8900 Ft a Limitált változat.
Sajnos személy szerint nem ismerem őket!
http://uberkonzol.hu/jatekok/versenyjatek/need-for-speed-the-run-limited-edition-pc
Platinumshop: 8900 Ft a sima változat:
http://platinumshop.hu/product/2223
Én a Konzolokszervize boltból vásárolnám, mert az a legolcsóbb.
De ha a Limited változat érdekel, akkor az Überkonzoltól rendelt meg, mert a többi helyen drágább 1-2 ezressel!
-
#1070 -
Bullitt #1069 Összegyűjtöttem egy rakat gameplayt, örüljetek :) -
#1068 Jó lesz ez nagyon, San Francisco is szépen meg van csinálva. -
#1067 Sziasztok!!
Hol tudom olcsón előrendelni a gamet?
Köszi előre is ! -
High end PC #1066 Azért ahogy 1:02-nél fennakad az ellen frontálisan egy traktoron, az hangulatban üt-vág :D:D:DASDASDSA -
janihunk #1065 Hát akkor marad így:D -
Bullitt #1064 Nem értek html programozáshoz, a most látható dizájn kódját is úgy kellett "lopnom" mástól. :D -
janihunk #1063 A banner alá ki lehet tenni a TCM-et úgy hogy egyből a run os cikkek jöjjenek be. Nem? Majd ha ráérsz persze. -
janihunk #1062 Én is fészeről loptam :D. De szerentiem ez még mindíg konzol. Valahogy a pc-set nem mutogatják. -
Bullitt #1061 Csak nekem közben írnom kellett róla cikket, posztolni Facebook-ra is, meg megnézni :D :D
Egyébként a grafika szemlátomást jobb, mint amikor én láttam Vancouver-ben. Valahogy szebbek a textúrák, meg az árnyékok. -
janihunk #1060 Megelőztelek bi bí:D Am a játék jönne már inkább ne a vidók. -
Bullitt #1059 Na, kijött a multi trailer:
Pár szó róla:
- Playlisteket lehet lejátszani, ezek versenysorozatok. Autót kiválasztod, aztán mész versenyre egyből.
- Egy folyamatban lévő versenybe is bármikor csatlakozhatsz (ezt mi még nem láttuk, de elég érdekes lesz cél előtt 500 méterrel spawnolni :D ) -
janihunk #1058 -
Bullitt #1057 Van új videó, Facebook-on. Michael Bay csinált egy trailert, de ahhoz, hogy a teljeset lássuk, lájkolni meg megosztani kell ezt az oldalt. -
#1056 Valami magyar tákolmány verzió... Teljesen ugyanaz, mint a Limited, csak más a borító illetve ez csak Magyarországon lesz kapható.
Bár engem hidegen hagy, csak beillesztettem, hátha hallottatok már róla.
Ha megvenném akkor is a Limited-et választanám, nem pedig ezt a Las Vegas-os cuccot, de mivel engem sajnos a demó nem győzött meg (és amúgy is BlackBox játékra sajnálok 10 000 Ft-ot), így ez most kimarad.
A Criterion jövő évi produkciója jobban érdekel, mint ez a NFS... -
janihunk #1055 Én meg most néztem szét van-e új vidi de semmi. -
#1054 Hát én speciel csak olvasgatok :D -
janihunk #1053 A kihalás fenyegeti a topikot. 2 hét emberek kicsit több. -
High end PC #1052 Na jó, én lehet inkább megveszem ezt helyette: