Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz><#banplz>

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Miért, mit is vársz tõlünk? Hogy lehúzzuk a játékot? Ha egyszer szórakoztató, akkor nem fogjuk. Ráadásul NFS fanok vagyunk, ezt nyilván ki lehet találni abból, hogy ilyen oldalt mûködtetünk. Nem kötelezõ minket se olvasni, de egyáltalán nem azt mondjuk, amit az EA a fülünkbe ültet. Tény, hogy a Run nem unalmas. A Shift 2-nél 2 napon keresztül játszottunk és pár óra alatt elég volt belõle, mert egy száraz játék (persze egy szimulátor wannabe-nek nem is kell másnak lennie), itt meg tényleg rátapad az ember a continue gombra, csak azért, mert annyira változatos a cucc. Lehet minket basztatni emiatt, de mi mindig leírjuk, mi nem tetszi, ahogy most is: szkriptelt sok helyen, fizika néhol elég fura, catch-up rendszer megint gázos.
Tényleg nevetségesek vagyunk.

bpeti72
Nevetségesek vagytok, úgy teszteltek, ahogy ezek fütyülnek.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
MI ez valami óvoda<#idiota>

giornalista
öö, na nem mintha én nem versenyeztem volna 😊 bár az idõm jócskán elmaradt a tiedtõl. Bullitt a 2. legjobb idõt autózta (Turbo Charged Maniacs Facebookon élõben követhettétek, ahogy az utolsó, egyébként nagyon jó versenyzõ végül 3 századdal elmarad az idejétõl), és nyert egy videokártyát, amit nyereményként fogunk kisorsolni 😉
Bronx South
A hatalmas mélypont után úgy érzem hogy a Shift sorozat kicsit belendítette a szériát, a HP még dobott rajta (én a mai napig tolom online, és sokan is vannak) extra ha ez a Run is olyan perfect lesz mint amilyennek írjátok, akk le a kalappal.

Akkor hajrá neked.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

A versenyhez gio nem gyakorolt eleget, úgyhogy én mentem, egyenlõre 2. legjobb idõm van, de még vannak páran.

Hmm nagy kár hogy semmilyen infót nem adnak ki. Pedig szerintem nem én vagyok az egyetlen MW rajongó. Na mind1. További jó játékot, és ha indultok/indulsz a versenyen nyerd/nyerjétek meg😊

giornalista
még itt vagyunk, most is épp tesztelünk 😊 jön a háziverseny is. a kérdésedre válaszolva: teljesen felesleges megkérdezni, úgysem mondhatják el. a jövõre vonatkozó információkat szinte sosem kapunk, amióta az oroszok elpletykálták a ProStreetet. de van egy olyan halovány megérzésem, hogy a következõ játékban komoly customization feature-öket és open worldöt kapunk majd.

de az is elképzelhetõ, hogy marad a mostani szeletelés: World (ingyenes, open world, tuning), arcade (The Run, Hot Pursuit, stb., adrenalin, akció), és valami különlegesebb-szimulátorosabb kiadás (pl. egy NFS rallyt elnéznék jövõre!).
Ha megcsinálnák végre a Most Wanted 2 ugyan olyan vagy jobb színvonallal mint az alap játék akkor engem kenyérre tudnának kenni. Ha legközelebb lesz rá lehetõség és nem felejted e akkor légyszi kérdezz rá nincs-e ilyen tervük. Köszönöm.

giornalista
😊 reggel 10-tõl este 6-ig voltunk az EA office-ben, ebbõl én speciel nettó 6 óra körül játszottam, a többiben ettem, ittam, üritkeztem, társalogtam, másokat figyeltem játszani 😊 a lényeg, hogy a Shift 2 esetében, tavasszal a srácok pár óra után elunták magukat, a The Run esetében meg a harmadik napon is foglalt az összes konzol... és nyomjuk ezerrel.
giornalista
ebben részben igazad van, de a magam részérõl speciel elképzelhetetlennek tartom, hogy ne lehetne idõvel az összes elérhetõ autót összeszedni, akár DLC-ként, akár máshogy.
giornalista
szerintem jó, hogy nem hagyják a múlt ködébe veszni a régi címeket, és 1-1 minisorozat erejéig gondolnak azokra is, akik már akkor is az NFS-eket nyúzták...
giornalista
rengeteg szó esett a Wordrõl, de új helyszínekrõl egyelõre kevés. új autókról és a játék közeljövõeli stratégiájáról viszont annál több. hamarosan The Run és World Q&A cikkeket közlünk a TCM-en, onnan sok minden kiderül majd.

de továbbra is várok minden kérdést itt, a facebookunkon vagy a TCM-en magán, válaszolunk (ha tudunk)!
csizihungary

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

csizihungary

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Ne izgulj, elõbb utóbb úgyis beszerezhetõek lesznek dlc-k formájában...

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

nyirog
Na bazmeg most látom h ez is origin-es lesz 😄

Úgy utálom a mostani játékoknál azt, hogy sehogy se lehet mindent megszerezni, ha innen rendeled elõ ezt a bónuszt kapod, ha onnan, amazt, itt van ez az Underground Challenge, Most Wanted Challenge, Carbon Challenge, gondolom csak egyenként lesznek majd hozzáférhetõek, mindhárom nem, és így lesz ez a kocsikkal is, máshonnan elõrendelõk más bónusz kocsikat kapnak, ilyen meg olyan üdítõ vásárlásakor megint csak egyedi kocsi kódokat lehet kapni, a konzolosok plusz DLC-ket kapnak, minden kocsi sehogy se lesz begyûjthetõ, teljesen szétszórt az egész játék manapság, de ezt már a HP-ben is nagyon megutáltam. Ott azóta a modderek sikeresen feloldottak mindent, kivéve a konzolos DLC kocsik, meg egy versenymód, az elõbbire talán van remény idõvel, utóbbira soha.

Miért hívják elõ a régi címeket? Ilyen gyenge lesz ez a játék? Vagy hol van ebbe a marketing?

Carbon Challenge

(Megint nem müxik a videó beszúrás)

bpeti72
"Ma csaknem 8 órán keresztül játszottunk a The Runnal,"
"Ami pedig az egészben a legjobb, az az, hogy 6-7 órát probléma nélkül el lehet játszani a cuccal."
"a sztori pedig hamar véget ér, a mai tesztelés alatt nekünk sikerült is „végigvinnünk”

NFS World rõl nem volt szó? Pl új pályarészek mikor jönnek?

Teljesen érthetõ. Úgy is kiderül minden idõbe.

giornalista
ezt hívják úgy, hogy megbízhatóság, korrektség. emlékeztek a ProStreetre? az oroszok valamikor februárban kiszivárogtatták az isten háta mögötti weblapjukon, érthetetlen nyelven. õk azóta nem járnak community eventekre 😊

nem azért vagyunk itt, hogy hátba támadjuk az EA-t, partneri viszonyt ápolunk velük. ez nem jelenti azt, hogy ne kérdezhetnénk azt, amit akarunk, viszont a kérdésekre kapott válaszok között - üzleti okokból - úgy kell elnavigálnunk, hogy ne sértsük az érdekeiket.
giornalista
még van egy hónap a megjelenésig, miért lenne végleges? amúgy a nagy része már végleges, és már most is gyönyörû. 1-2 minimális bug van még, de napról napra egyre többet fednek fel és javítanak ki. grafikai buggal alig találkoztunk.

a build pedig természetesen nem végleges, hogy is lehetne az... a játékot folyamatosan fejlesztik... 😊 ha már most készen lenne, miért várnának novemberig az értékesítéssel?
Amit rendezvényekre kivisznek sose az aktuális build. Lehetett akár egy hónapos is. BF3 béta is több mint egy hónapos verzió volt.

bpeti72
1 Hónap múlva jelenik meg és nem végleges a grafika?

Azért ebbõl #866 gondolom neked is lejött a 80%.Nem?Mit kéne még hozzá tennie?Már csak a játék jön 1 hó múlva <#papakacsint>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
"hogy semmi konkrétumról nem beszélhetünk" - Na ne viccelj. Egy isten háta mögötti fórum, ráadásul egy olyan nyelv ami nehéz és kevesen is beszélik, ki jönne rá hogy te az sg.hu -n mindent kitálalsz ?

Egy korai build-et teszteltünk, a grafika koránt sem végleges. Volt egyébként minden platformon igen. Többet nem mondhatok, a PR-esek eléggé megkötötték idén a kezünket, hogy semmi konkrétumról nem beszélhetünk.

Thx <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
<#eljen><#eljen>

gduck
<#eljen> Fajin lesz!<#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jó cikk. Nem lesz ez rossz. Am min sikerült tesztelni? PC-verziót láttad? Jobban nézet ki mint konzolon?

Elõzetes.

Sajna konkrétumokról nem igazán beszélhetünk egyelõre.

Bronx South
Onnan hogy amit én eddig láttam az egy útmutató abba az irányba hogy tetszeni fog a játék, de az is lehet hogy nem fog tetszeni, minden akkor dõl majd el mikor felrakom és a saját gépemen, max grafikán, a saját kezemmel kipróbálom.

bpeti72
Azt mondod, hogy a videóból nem lehet megállapítani semmit, akkor te honnan tudod hogy milyen lesz?

Akkor passz 😊 De jó h meg Mlítetted mert régen játszottam azzal és ezt még nem is láttam benne.De a Reventon már elég volt nekem meg a LP670SV.A Runban meg tuti durva lesz az Aventador.

fery02
De én a HP-ba akartam volna SV-t. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bronx South
Pontosan, nem is mást.

Az autó lista ami bõvült most 3 új autóval.Akinek nem tiszta h mirõl szól a játék a linkelt oldal közepén le van írva

fery02
Az a lényeg, hogy bõ 1 hónap múlva itt lesz és én mosolyogva fogom megvenni a terméket PC-re, annak tudatában, hogy valszeg dlc-ket sose fogok látni rá, de már most látom, hogy feltehetõleg remekül fogok vele szórakozni, mint ahogy egész ezidáig a Hot Pursuit-tal (és még Lamborghini Diablo SV-t nem is láttam és valszeg nem is fogok látni rà soha sem).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bpeti72
Te meg azt szûrted le a videóból, hogy jó lesz ez.

Szerintem semmivel sem gagyibb mint bármelyik hollywoody mozis jelenetben, ez a játék pedig elvileg ezt hivatott a játékélmény során visszaadni. Nem értem mért vár bárminemû realisztikusságot is valaki ettõl a játéktól.

Kiegészítés: Lehetõleg PC-set.

Kedves Bullit.Ha valóban ma van a teszt nap(Csütörtökön Run prezentáció, illetve a játék tesztelése.)akkor légyszives pár infó morzsát

pxxl
borzalmasan gagyi ez a helikopteres hülyeség :\

All hail the double x!

Ps2-n sosem volt ilyen grafika, az emblémákat pedig nem kell figyelembe venni mert a trailerben szerepeltetett autók valóban európaiak voltak...

Büdös Bohóc
jajj ps2-t akartam írni

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed