2055
Need for Speed: The Run
  • Bronx South
    Te is szar vagy. Nyomj egy minuszt azt szia.
    Kibaszott unalmas már hogy ha valakinek nem tetszik egy játék, képes mindig vissza jönni és beírni ugyanazt ahelyett hogy kivenné a favból és többet nem nézne a topikjába. Szerintem egy szar a BF3, de még nem írtam ezzel kapcsolatban egyszer se a topikjába, szar a kibaszott konzol, de még egyszer nem írtam se a box, se a ps3 topikjába hogy ezt kifejtsem, akkor te miért nem tudsz ésszel cselekedni ?
  • bpeti72
    Ez a játék, nem attól szar hogy megjelenik konzolra vagy nem, hanem attól hogy nfs. benne van a nevében is, kell a FoS.
  • gduck
    Nálam se dobott rajta a patch semmit :(
  • Bronx South
    Nálam pont fordítva volt. A tiltás ami 60 fps, az mindig megvolt úgy hogy 59 re le se csúszott soha. Felraktam az összes patchet, és főleg kanyarokban lement akár 40 ig is. Így spontán nem volt probléma, de szoktam videózni, az meg alapból akár minusz 10-15 fps.
  • janihunk
    Nálam nem.
  • RYO21
    Az volt amikor megjelent. Most az 1.5-ös patchel stabil 50-60 fps-em van 2 magos procival.
  • Bronx South
    Hát amíg egy konzolos költ 1000L a játékokra, addig ez lesz a helyzet, ott kevesebb a warez. Ebben a pénz centrikus világban minden fordítva működik, és háttérbe szorul a minőség.
  • janihunk
    Hát igen BF3 nál is nyilatkoztak hogy a fejlesztés felénél átértek konzolra és a játék 2.felét csak átportolták. Mert ha úgy csinálják mint az első felét hogy pc-a fő akkor a konzolos nem lesz kész megjelenésre. Szerencsére azért nem látszik meg a játékon, legalábbis én különösebb hibát, hiányosságot nem vettem észre.
  • janihunk
    A HP nagyon proci igényes. 2 magos procikon akármit csinálsz akadni fog, kanyarodás közben vagy ha rájön néha leesik 20fps alá. Nekem átlagba 50 de szinte percenként leesik. 4mag kell neki vagy intelnél 2mag de 4 szál.
  • Bronx South
    Az a baj hogy nem egy játékban a fos szar konzol meg lehúzza a pc játékok színvonalát, azt ugyanolyan szar marad mint konzolon.
    Lehet pár éve az volt a raj hogyha valakinek konzolja volt, de most már az igénytelenséget jelenti.
  • gduck
    Sajnos ez még az első szériás 192sp-vel rendelkező GTX260. De sajnos a mostani játékoknál a proci is izzad, azt mondanám még kevés is a VGA kártyámhoz. Az NFS HP is éppen a játszhatóság határán van.
  • gduck
    Persze játszottam a demóval, írtam is hogy az irányítás nagyon furcsa (NFS HP után)
  • janihunk
    Nem szabad a frostibe2 játékokat konzolon játszani. Egyiken sem. Nagyon le van butítva a pc-hez képest. Igaz csak yutub vidiket néztem a boxos/ps3 mas BF3 ból na de elég is volt. Tényleg még az alpha nézett ki úgy PC-n High beállításon mint a teljes konzolon. Az alpha meg vagy 3-4 hónapja volt és az se a legújabb build volt. Tehát vagy 5-6hónappal ezelőtti állapotában volt olyan a játék pc-n mint most konzolon. De az is igaz hogy az a BF3 ez meg az NFS.
  • Krisztiam #1118
    boxra? játszottál a demóval?
    szerintem egy rakás.. inkább nem mondom ki,hogy milyen lesz...
    nekem a demo nagyon nem tetszett..
  • High end PC #1117
    Ez legalább egy jó érv! Bár az esetedben az van a mérlegen, hogy Vistan DX10-el FullHD-n menne e mondjuk mediumon. Mert a BF3 fanok szerint a Frostbite 2 motor annyira PC-s hardverekre van optimalizálva, hogy konzolon 720p-n low beállításoknak felel meg kb a játék. Szerintem meg azért 720p low beállításoknál többre lenne még képes a géped. Bár szerintem mielőtt döntenél, húzz le egy warezt próbaként, és utána dönts, hogy PC, vagy konzol! Lehet a végén mégis csak a konzol lesz a jó döntés, nekem van GTX280-as karim itthon még, avval én simán bepróbálnám, a GTX260-as viszont nem tudom milyen erős, sosem volt még, valamint volt ugyanolyan procim is, mint a tied, de már 2008-ban eladtam, és a másik GTX280-as gépemben a helyére már 4 magos Q6600 került annó, így a mai játékokhoz nincs viszonyítási alapom mit tudna, meg már másfél éve nem nagyon használom azt a vasat. (10 éve nem dobtam ki egyik előző PC-m sem)
    Egy szó, mint száz, én a helyedben először azért kipróbálnám, hogy megy a konfigodon.
  • gduck
    Hát úgy néz ki, ezt a részt boxra veszem meg :D Mivel a CPU és a VGA sem a legújabb már és eléggé messze van az ajánlottól (NFS HP is éppen hogy elfut).
  • Waczkor
    Videók
  • TBTPumpa
    A Frostbite 2 motor eleve nem támogatja már a DX9-et! Amúgy ha a Battlefield 3 jól eldöcögött a gépeden, akkor ez is elfog menni simán!
  • Snexi
    bf3-ban sincs
  • MauroN
    Nincs ebbe semmi érdekes. Le vagy maradva.
  • gduck
    "Minimum Specifications:
    DirectX: DirectX 10"

DX9 nem lesz? Érdekes...
  • Bronx South
    Nálam nem lesz gond a max graf, amúgy a DX9 már kiment a divatból, érdekes hogy itt még a minimumba sincs benne. :D Mind1 nem para.
  • TBTPumpa
    Need for Speed játék 2-3 DVD-n és csak 7 óra a sztori játékidő? Kevésnek érzem...
  • vg
    Mit ne? Flém lesz, vagy mi?
  • TBTPumpa
    Az Electronic Arts közzétette a Run hivatalos gépigényét, aminek minimális opciója megfelel annak amit egy Frostbite 2 motor minimális követelményeként elvárhatunk. Ami érdekes lehet az a 18 GB szabad hely, ami hasonlatos a Rage helyigényéhez. Ebből akár arra is következtethetünk, hogy a játék 2-3 DVD-n jelenik meg.

Gépigény:

Minimum:
    DirectX: DirectX 10
    CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo vagy ezzel megegyező AMD
    Memória: 3 GB
    HDD: 18 GB
    VGA (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 vagy jobb
    VGA (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 9800 GT vagy jobb

Ajánlott:
    DirectX: DirectX 11
    CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Quad vagy ezzel megegyező AMD
    Memória: 4 GB
    HDD: 18 GB
    VGA (AMD): 1024 MB RAM ATI Radeon 6950
    VGA (NVIDIA): 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX560
  • Shep
    Légyszi ne!!!
  • vg
    A demóban volt 1 hiba is? Én nem vettem észre... élveztem mint állat, főleg a havas pályát(még a csajomnak is tetszett). Ha pedig ennyire félsz a gépigénytől, miért nem veszel egy használt xboxot 25e forintért?
  • Shep
    Na ettől tartok én is.
  • TBTPumpa
    Még nem kell ennyire elhamarkodott döntést hozni!
    Meglátjuk mi lesz belőle... Az EA ért a legjobban a Marketinghez!
    Eddig is minden NFS-ről (és EA játékról) tök jó videókat kaptunk, aztán a végeredmény mégis más lett...
    A BlackBox-ban sajnos én nem tudok ennyire bízni. EA fronton a bizalmam csak a Criterion-ban és a BioWare-ban van, bár már csak idő kérdése és ez a két fejlesztőstúdió is erősen hanyatlani fog...
  • RYO21
    Szerintem PC-s verzió is ugyanannyira bugos lesz mint a konzolos. Én leginkább a gépigénytől félek. A BF3 simán elfutott 30-40 fps-el mediumon, de a Run szerintem el sem fog nálam indulni.
  • High end PC #1101
    Áhh, mennyire szép, változatos, dinamikus környezeti tájak, nem hogy akcióautókában, egyik autósjátékban sem volt ilyen, a BlackBox az Underground 2 óta végre úgy néz ki újra egy minőségibb NFS-t dob majd ki. És végre nem konzolportról beszélhetünk PC-n. Sok effekt konzolra lesz portolva, bugos is volt a konzoldemó.
  • Stockbauer33 #1100
    Gyönyörü helyeken mehetünk majd .Már a HP-ba is sokkolt milyen gyönyörü tájak mellett mentem de ez is gut nagyon.Mivel próbáltad ill végigjátszottad.A havas részeken mennyire változik az irányítás?
  • Bullitt
  • Bronx South
    Ez már csak a marketing műsora, és szerintem természetes hogy mindjárt itt a megjelenés, és agyonreklámozzák a játékukat. A lényeget már megmutatták, innentől kezdve ha van vmi új vagy megnézed vagy nem.
  • High end PC #1097
    #1036-ban látható videó sokkat többet elárul a teljes játékról, és jobban tetszett, mint az összes eddigi parasztvakító gigavágott és rendezett filmszerű trailer.
  • Bronx South
    Volt pár gameplay már, te meg toltad a demot is ha jól emlékszem. Szerintem túl sokat már nem lehet leszűrni abból hogy milyen lesz a game, mindent olvastunk, mindent láttunk, én lasan fejbe már ki is toltam, most már csak a megjelenés jön.
  • High end PC #1095
    Már unom a trailereket, ugyanazok a jelenetek folyton, újravágva, vágásból 5-ös, de már sokkal jobb lenne, ha gameplayeket mutogatnának orrvérzésig.
  • janihunk
    Fúú ez vad volt.
  • Bullitt
  • Bullitt
    #1059 :D

Amúgy Michael Bay trailere estére elérhető lesz, ha így halad a dolog :)