Need for Speed: The Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sebességérzet 0..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ez nem inkább pozitívum? 😊 ráadásul egy csomó nagyon látványos dolog következik majd ebbõl 😉
Ráadásul a videobol ítélve, a sebességérzet úgy kb 0..
Na majd meglássuk.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Nekem itt végig az volt az érzésem,hogy mintha alacsony lenne az fps,olyan furcsa az egész,többszöri végigjátszásra kicsit javult a vélemény,de még mindig azt mondom nekem nem kell konzolra,max pécére,pedig nem vagyok grafbuzi de nekem kicsit illúzióromboló ez így.
Plusz amúgy se lenne rá keretem,jön a batman,aztán bf3,jó kis idõszak lesz😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
ON: Majd meglátom a véglege játékban milyen lesz a RUN, sztem a demó nem sikeredett jóra...
Hát ez agyonra le van butítva a videó alapján. Kis 3 éves fikásoknak való. Hát még nehézségi szint xddd. Legnehezebben fogom kezdeni aztán kiderül végigviszem-e egyáltalán.
És egy pénzügyi tanácsadó cég weboldalának mi köze van a játékhoz?<#idiota>#idiota> Az EW-be nem kötök bele<#banplz>#banplz>
NFS -el más a helyzet, az egy alapvetõen single játék, legyen akármennyire is fura az irányítás, ha már eltudom tologatni az autót A -ból B -be akkor nekem ok, nincsenek extra kikötéseim mint egy TDU -nál, egy NFS -el addig játszok amíg ki nem tolom, majd utána eldöntöm hogy szar volt vagy sem. A HP pl. megfogott a végére, azóta minden este tolok pár kört online azt ennyi,
de egy TDU -val az ember minimum 2-3 évig játszik, vannak elvárások.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"Továbbá a konzolos grafikailag leértékelésre nem hiszem hogy adok, egészen hátul jár már a konzolos grafika, legalábbis a konzolok már ennyit bírnak amit leírtál."
Úgy értettem,hogy szerencsére nem a run szintje az amit a konzolok bírnak.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Egyébként megújult az NFS.com, illetve az EW lerántotta a leplet egy újabb csajról.
Forzanal mégis többet bír a konzol,sõt ennél az összes autós játék szebben néz ki ami mostanában jött ki konzolon.LEginkább az van hogy basznak rá hogy mit adnak ki.
A black box egy hulladék.
"hp se volt grafikailag csúcs,de valahogy ennél sokkal szebbre emlékeszem.Az is recés volt" ->>> Nálam nem, hála a jóféle kártyámnak, és a catalistnak.
Továbbá a konzolos grafikailag leértékelésre nem hiszem hogy adok, egészen hátul jár már a konzolos grafika, legalábbis a konzolok már ennyit bírnak amit leírtál.
A szakadékba való leeséssel viszont egyet értek, ott automatikusan vége kéne legyen a játéknak, vagy 1 minusz a visszatekerõs lehetõségbõl. De van még a megjelenésig, biztos vagyok benne hogy sokan szidják és javítják majd a dolgot.
A fizikára nem írok semmit, max ha kipróbáltam a saját kezemmel, de amit a videókból láttam elég meggyõzõ volt nekem hogy nincs vele gond.
Nem is tudom hogy kezdjem.N
agyon vártam a demót,de számomra elég nagy csalódás.A fizika szerintem nagyon gáz,de még azt mondom hozzá lehet szokni,viszont a grafika nagyon csúnya.A sivatagos pálya konkrétan mintha egy driver 1-es korból való játékból lenne átemelve,az autók se valami szépek,de a háttér az katasztrófa.Hangokkal nincs baj,az általában jó szokott lenni minden nfsben.
Emlékszem hogy a hp se volt grafikailag csúcs,de valahogy ennél sokkal szebbre emlékeszem.Az is recés volt,de ennyire nem tûnt fel hogy csúnyák lennének a háttérben a textúrák.
Havas pálya jobban néz ki,de abból is hiányzik az hogy élvezetes legyen.Full sterilnek néz ki,lavinák is inkább csak úgy vannak,scriptelt az egész,ha egyik kanyarban elkapunk egy sziklát az úton,legközelebb már tudni fogjuk merre lehet kikerülni.Pályák nincsenek levédve,simán bármelyik kanyarban el lehet szállni,ilyenkor egybõl visszatesz a pályára.Ha elrontunk egy kanyart,akkor van mód visszapörgetésre is.Út mellett minden kisebb domb,egyenetlenség megdobja az autót,ilyenkor elemelkedik az útról de mindez úgy néz ki mintha a mágnes ami tartja az autót az úton kis idõre elengedne.Tudom hogy nem szimulátor,de ehhez képest a hpben minden borulás,ütközés élvezetes,baromi látványos volt.
Egy szó mint száz,arra volt jó ez a demó,hogy biztos legyek benne,hogy nem fogom megvenni se megjelenéskor se késõbb konzolra.Pécére egy letöltést megérhet,ha ott full hd felbontásban elviselhetõbben fog kinézni.Ez így a demó alapján 7pont körül van,story talán dobhat rajta és akkor 7.5,de nagyon messze van a HP-tõl,amibe 40 órát beletoltam,mindent aranyra csináltam és még sokszor visszatértem az autolog miatt meg a hangulat miatt.Ez itt nem lesz meg.
Black boxnak meg többet nem szabad kiadni egy nfst se.
A pletykák szerint a DLC-kben újabb 200 km útszakasz érkezik majd.
Érdekesség: a rendszámtáblák lehet, hogy testreszabhatóak lesznek a Porsche Unleashed óta elõször. /
Ezt a hírt megerõsítették kint kanadába?Lesz ilyen DLC?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.