2055
Need for Speed: The Run
  • HUN BECSEHELY
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1321097982&SID
  • [HUN]Crassus
    FIZIKA????
  • Bullitt
    Off topik linkjét valaki be tudja tenni a bannerba? Arra emlékszem, hogy a jelenlegi kinézet CSS kóddal van. :D
  • Alien69
    De már rég óta minden bugos. BF3 is, meg az új CoD is olyan lesz, tutira. SŐT! Már a Télapó is az!
    Tavaly írtam neki, hogy kérek egy Ferrarit, de eredetit. Erre kaptam egy 1000 SB-s kódot a World-be. Igaz, mindenki más is megkapta, de TUTI, hogy a Télapó CSAK Nekem szánta. Bugos na. Nem csoda, ebben a korban már ugye...
  • TBTPumpa
    576-ban láttam még HP-ből Limitált verziót, az Alexandra könyvesboltban is és a Tesco-ban is!
    Battlefield 3-at sokan várták és jóval nagyobb rajongótáborral rendelkezik, mint a NFS sorozat, így nem ahhoz kellene hasonlítani!

Ha tetszik a játék, akkor megveszem, de semmiképp sem rendelem előre, mert BlackBox féle fejlesztés... Nálam már komolyan leírta magát az a fejlesztőcsapat.
  • Alien69
    Ehhez még csak annyit, hogy ha valakinek alkoholra tellik, nehéz váltani. De, egy jó gondolat, vegyen bio terméket. Ezzel sokkal többet árt a rendszernek, mert valszeg tovább fog élni, és a rendszert is alakítja. Öngyilkos meg bármikor lehet, ha nagyon zavarja az Élet.
  • Bronx South
    Nálam se áll frankón a széna, de ha van valami érdek elvállalok +munkát. Márpedig ebben a nagy munkanélküliségben ha fix meló nincs is, ilyen beugró 1 napos akár hétvégi melók vannak, egy nap alatt pedig össze lehet kaparni jobb helyeken 10-15 rongyot is vagy többet. Bár sajnos ebben az országban az ember lehúzhatja a tanult éveit a wc-n ha csak nem megy ki külföldre, mint ha direkt erre állna a zászló hogy minden fiatal húzzon ki külföldre.
  • High end PC #1204
    Ezt csak a CDG-nél írják. Ilyen feltételekkel elvből RIP a CDG természetesen.

BF3 ugyanerre a motorra épül, itt van a közelben a CDG és egy 576 üzlet is, mind a CDG-ből, mint az 576-ban a számítógéprendszerükben utánakeresett ÖSSZES üzletéből elkapkodták pár nap alatt az összes BF3 Limitedet, miután a megjelenés után majd 1 héttel mentem.
    Shift 2-ből nem csodálom, hogy maradt Limited dögivel, szűkebb célközönsége volt, nem is fogyott eget verően. HP Limited meg ugyancsak gyorsan elfogyott, legfeljebb megrendeled valamilyen webshopból, és majd kapsz egy levelet, hogy nincs készleten, majd x idő múlva jön...

Egy szó, mint száz, akik tolják a Worldöt, kurvára megéri 10k-ért a Run Limited és a 6000+ Forintnyi fizetős tartalmú World cucc, bármit is mondasz.
  • Alien69
    Persze, ezzel én is így vagyok, pedig relative sokat költök a gépre, és játékokra, de én sem engedhetem meg magamnak, hogy mindent megvegyek. A RUN-t se venném meg, ha nem adnak mellé Worldot. Illetve, lehet, megvenném orosz kiadásba kb 4000 forint körül. De lehet, várnék akcióra, mint anno pl Steamen a TDU2-t megkaparintottam 5 €uróért, ami szinte ingyen volt. Igaz, csak rövid ideig akciózták ennyiért, de mákom volt, meg tudtam venni. A RUN-t is lehet, inkább előtte kipróbálnám virágbolti verzióban, ha most nem így lenne, és nem raktam volna rá félre lét.
  • Bronx South
  • TBTPumpa
    A Run-hoz kell egy jó PC is... Az elég sok cigi és alkohol árából jönne ki.
    Én most nem a kiégett fiatalokról beszélek. Én azokra értettem, akik értelmesebbek, de nem engedhetik meg maguknak, hogy játékot vásároljanak! Sajnos én sem tudom megengedni magamnak, hogy minden játékot megvásároljak azonnal, csak évekkel később jóval barátibb áron.
  • Alien69
    Én spec személyesen veszem át, igaz az 576-ban. Ha nem adják egyből a nfxw-t, nem is veszem át. Akik egyébb úton rendelik, azaz posta/futár/pikkpakk mittomén, azoknak is JOGUKBAN áll elállni az átvételtől. Tehát, van alternatíva.
  • Alien69
    Hülyeség, sorry. Nyavalygás alaptalanul. Az alkohol fogyasztás az egekben. Ha valakinek nem tetszik a rendszer, el megy inni, és még jobban támogatja azt. Ergo, ha valami nem tetszik, NE támogasd ostoba módon. Márpedig a Magyar alkohol fogyasztás minden, csak nem alacsony. Két napig nem iszol, és meg van a RUN ára. De ha nem a RUNé, akkor a World-é. Rengeteg fiatalt látok dohányozni. Szintén ostobaság. Ezzel mind-mind CSAK a rendszert támogatják, amit ráadásul útálnak. :-D
  • TBTPumpa
    A World ajándékról pedig: Ha az ajándék NFS World bármilyen okból később érkezne meg, akkor utólag lesz átvehető, illetve a következő csomagrendeléssel tudjuk elküldeni. - CD Galaxis

Persze ahhoz, hogy megkapd, vásárolj még valami játékot és akkor azzal együtt elküldjük majd az előző játékhoz kapott ajándékodat...
  • TBTPumpa
    NFS Run Limited gyorsan elfogy a megjelenés után?
    Idehaza biztos nem... Tavalyi Hot Pursuit és az idei Shift 2 is kapható még - már egész baráti áron - Limitált változatban néhány Webshopban PC-re!
    Ennyit az EA féle Limitált verziójú játékokról...
    Külföldi webshop-okban is beszerezhető még amúgy, szóval nem sok köze van most ennek a Magyarországi Gazdasági helyzethez (magyarán kevesen engedhetik meg maguknak, hogy eredeti játékszoftvert vegyenek)!
  • Alien69
    Azért ezt másképpen kell/lehet számolni, mert pl játékon belül qrvára nem éri megvenni a 8000 SB-t, még akkor sem, amikor akcióznak. Max a legnagyobb csomagot, ha épp adnak +25%-ot hozzá, és az ajándék autót.
    A DVD-s verziót meg be lehet szerezni 4000 alatt jóval, kb 3500-3600 között, és ez mérvadó. De, akkor is jelentősen olcsóbb, ha így nézzük, akkor is.
  • Bullitt
    Nem tudom mi ebben a meglepő. Battlefield sem volt különb.
  • High end PC #1194
    Akkor számoljunk!
    PC-s Limited előrendelés 10.000 Ft-ért:
    - NFS Run Limited (extra tartalmakkal, megjelenés után gyorsan elfogy, és csak a sima verzió marad majd 10.000 Ft-ért)
    - NFS World: dobozban 8000 speedboost kód, amit ha a játékon belül veszel, 6252 Ft-ot fizetsz, + játékbeli extra tartalmak.
    Ebben az esetben ha csak az igazi pénz értékét nézzük, a Run Limitedért 3748 forintot fizetsz!

Nem nagy szám...ja...
    Persze ha nem játszol a World-el, akkor nyilván mindegy.
  • Alien69
    Jaja, ez yo ötlet. Akinek nem kell, én szívesen átveszem mondjuk harmadáron. :-D
  • Szabi1991
    ha nem nagy szám akkor szívesen fogadom a kódokat.... :D
  • Alien69
    Attól még az értéke 4000 forint. Aki megy NFS World-ben, annak tuti jó dolog.
  • gduck
    Az EASTORE változatnál SHIFT2 vagy HP közül lehet választani. Csak ott 50 euró a játék ára XD
  • TBTPumpa
    A World amúgy is ingyenes és csak egy letöltési kódot kapsz hozzá dobozban... Nem nagy szám.
    Az EA megint alkotott: A játék elképzelhető, hogy nem azonnal, legkésőbb 2011. november 18., pénteken lesz aktiválható a neten.
    És elvárják, hogy eredeti játékot vegyél - Amerikában 15.-én aktiválják, így kb. akkortájt lesz majd Crack is, idehaza a vásárlók pedig várjanak 18.-ig...
    Szánalmas...
  • High end PC #1188
    Nem tudom láttátok-e, de a Run előrendelőinek (akár sima, akár Limited) adnak ajándékba NFS World-öt is. Na már most, a Limited ugyanannyi, mint a sima, 10k. Megéri előrendelni a Limitedet.
  • TaRka0107
    Off topik!
  • Bronx South
    Én leszek szívesen, de nálam az eredeti játék megvétele tolódik, bár ennek sztem nincs köze a hg joghoz.
  • TBTPumpa
    Zip fájlba csomagolt verzió... Unlocked.
    Minden nyelv és minden fájl elérhető benne, szóval a cracker csapatoknak már csak az exe fájllal (megkerüljék az Origin védelmét) kell ügyeskedniük és mehet a móka.
    Kicsit igénytelen, hogy egy Zip-fájlban van a játék és telepíteni sem kell. Jobban szeretem a CloneDVD verziókat, azokat gyári telepítőjük van és még a lemez is gyári másolat.

Amúgy egyetértek... Kellene egy altopik is, ami a Warez verzióval foglalkozik. Nem kell összeszemetelni ezt a topikot láma kérdésekkel...
  • janihunk
    Multi 13-mat töltöm 17.17gb.
  • Bullitt
    Inkább nyisson valaki off topikot és oda menjen. Ez maradjon tiszta. Valaki nem akar HG lenni? Nekem nem kell még egy dolog a nyakamba, ezért jó lenne, ha valaki más vállalná... :D
  • Csokis
    Van repack verzió, az ~9GB!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Upload size / to download: 9332MB
    RAR parts: 950MB (interchangeable/compatible)
    Directory size after extraction: 17585MB
    Compression: FreeArc Ultra (lossless; requires 1.5-2GB free RAM)
    Decompression: FreeArc (freeware, 7MB only, included in upload)
    Number of compressions: two
    Data recovery: none
    Languages: English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Japanese, Russian, Chinese, Czech, Polish, Dutch
    Dubbing/Audio: English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Japanese, Russian
  • High end PC #1181
    igen, ez a hány gigás verzió
  • RYO21
    Ez hány gigás verzió?
  • High end PC #1179
    felesleges, crack nincs hozzá, hétfőn meg már úgyis lehet menni megvenni
  • janihunk
    Need for Speed The Run Limited Edition – MULTI8 – FULL

És hát őő ez is kint van.
  • Bullitt
    Holnapra tippelném. Vagy inkább hétfőre.
  • TBTPumpa
    Lassan már illene megkapnunk az utolsó trailer-t a játékból (ami egyben a Launch trailer is lesz), mert kedden már játszás lesz ezerrel!
  • High end PC #1175
    Má nem kell sokat aludni
    Remélem megszellőztetik majd megjelenéskor az új Criterion résznek is a címét, meg a trailerét, vagy legalább dobnak vmi morzsát.

Legjobban következőnek egy Criterion-féle újabb nosztalgia résznek, majd egy Shift 3-nak örülnék, ebből a szempontból a HP-Shift2 páros nekem az utóbbi 9 év két legjobb NFS-e volt, ráadásul pár hónappal egymás után jött a kettő, ezt a közelmúlt beli NFS időszakot a Run felúlmúlni nem, max csak megközelíteni tudja, még ha nagyon jó is lesz, akkor is.
  • Mathiasse
    igen az egyertelmuen latszik,de mostmar megnyugodtam lattam par videot ahol valahogy megtanultak vezetek, mondjuk a hp-ben is mar tulzas volt minden kanyart driftelve venni :D
  • gduck
    Nem igazán csúszik meg kanyarodáskor a kocsi, ezért ha nem fékezel pattogsz az út két széle között :D Teljesen más az irányítás, mint a HP-ben volt!
  • broman191
    Akkut balf4szság nyilván, látszik nem az irányítás sz4r. Vakok is, bénák is. Nem egyenesben kell egy gombot folyamatosan nyomni, hanem ki kellene térni valamerre, vagy kanyarodni, már gáz van...