Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Run Limited by CD Galaxis:

Platform: Windows XP / Vista / Windows 7
XP, hjahhh <#wow3>

Kategória: szimulátor
<#wilting>

Kiadás módja: normál
(WTF, Limited?)<#nezze>

CDG-s srácok remekül tudnak igénytelen copy-pastet nyomatni.<#vomit>

gduck
De körlevélben le van írva, hogy csak borítóval felfelé lehet tartani a játékot, mert különben kiesik a hó és nem lesz lavina. De ezt ugye csak a játékboltosok kapták meg! (Digitális letöltésnél se mind1 hogy áll az egér) <#banplz>

UI: BronxSuoth: csak vicc volt 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Köszönöm a válaszokat akkor majd egyszer kipróbálom a game-t, sziasztok!
DarkSector
virágbolt már nem a régi, mindig kimarad vagy nem mûködik valami, jobb az origi...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bronx South
<#kerdes> "Las Vegas-ban voltál már? Ott is van egy QTE." "Igen voltam" - Nem warezzal játszik.

DarkSector
Bocs nem figyeltem 1 honapja még semmit. Akkor asszem a vga-m is szar volt. 😛

gduck
"Lavinanak sem amivel reklamloztak": a másolásvédelem miatt van, a lopott verzióban nincs lavina!

És errõl mind írtunk egy hónapja 😄
Free roam meg bejelentés óta tudjuk, hogy nincs benne.

DarkSector
Elég szar hír.

alma2
Igen voltam, gondolom ezt lathattak sokan, hogy majd ki lehet szallni az autobol, de nem. Csak egy interaktiv atvezeto resz, ahol rohangal a csavo es idoben nyomkodhatod a szines gombokat😊 Megneztem a challenge modot, ott is fix palyan, varosokban fix kijelolt uton kell menni, igy nem sok eselyt latok arra, hogy barmikor is szabadon lehessem kocsikazni.
Jut eszembe sikerult elkesziteniuk az autos jatekok call of duty-jat is, pont las vegasban kellett tobbszor nekifutnom egy ejszakai palyanak, ahol rendorok uldoztek, minden esetben ugyanugy, es ugyanott allnak meg, farolnak be eled. Sot a vegen nem is azt nezi kiket eloztel meg hanem az idod alapjan hirtelen az utolso kanyar elott kitalaja hanyadik helyen allsz. szoval valamit valamiert, az egy igen izgalmas porgos resz, de elore meg van csinalva minden pillanat benne, kar erte.

szerintem

Éreztem, hogy végre a BlackBox is visszatér egy hangulatos résszel, és nem a sok èvig általuk kiadott tucatszemèt lesz. Az írásod csak mègjobban felcsigázott.

Las Vegas-ban voltál már? Ott is van egy QTE. Egyébként nincs sok ilyen jelenet, pont elég. Nem tolták a játékosok képébe, ez még mindig NFS, nem GTA. Nagyon nagy sztori csavarokra meg ne számíts. 😊

TBTPumpa
Ez jó kritika... Ezek alapján egészen kedvem lett a játékhoz. Kíváncsivá tett az írásod. Remélem tényleg jó móka lesz (bár nekem a tavalyi HP nagy kedvenc), mert akkor rohanok az elsõ boltba megvenni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
thy azért...<#rinya>

alma2
Nem lehet kiszallni a kocsibol, legalabbis ameddig jatszottam nem lehetett. De nem nagyon latom eselyet emmel kesobbiekben sem. Bar ugye a csavar majd rafer a jatekra, ki tudja mivel probaltak megdobni.

szerintem

alma2
Meg egy kis info:
Egy szakaszon belul kb 4-5 alkalommal visszamehetunk az elozo ellenorzo pontra, ha totalra tortuk a kocsit, vagy lezuhatunk pl a szakadekba. De barmikor el lehet hasznalni. Lokharito, motorhazteto, es nezd a hatam nezet van benne.

szerintem

DarkSector
Szép-szép, ha spoiler formában is, de picit tudsz mesélni errõl a story módról? mert maga a verseny része lerágott csont, annyira nem izgat, csak halottam lesz itt story, kiszállhatsz a kocsiból...mennyire eleme a qte a játéknak? Vagy ez inkább csak amolyan 5-10másodperces kamu dolog?

alma2
errol beszeltem, gyakorlatilag ugyanez, csak mai grafikaval. Bar a reginek sokkal jobb a zeneje😊

szerintem

alma2
na, hogy a jatekrol is legyen szo kb masfel ora jatek utan a kampanyban.

Kb 30 palya lehet benne, az izgalmas kezdes utan azt hittem, csak ugy ontani fogja az atvezeto animaciokat, de gyakorlatilag az elso utan meg is szuntek. A jatekban nyomat sem lattam eddig. Lavinanak sem amivel reklamloztak, ba rmeg nem ertem fel a hegyekbe, de semmi kornyezeti interakcio a szokasos kitorom a tablat stb mellett. A kocsik nagyon szepen tornek. Minden palya 5-10 kilometer hosszu. Mindet kulon betolti, tehat igen valtozatosak es latvanyosak egyazon terueleten belul is, san francisco, nemezeti park, las vegas, death valley stb).Szerintem messze a legszebb autos jatek idaig.
Az elejen 5 auto kozul valaszthatunk, (limited verziosok talan 7) ami gyakorlatilag egy plusz nehezsegi fokozat valasztasi lehetoseg, mert van amelyik kocsi picit jobban csuszkal. Van benne szint lepes, az elso palya uta mar meg is kapjuk a nitrot. Aztan ilyen okorsegeket, ha szemkozti savban megyunk toltodik a nitro stb. Vannak elszorva benzinkutak a palyan, ahol autot tudunk cserelni. Haromfele verseny mod volt idaig benne, (Vegre nincs korpalya ertelemszeruen! ) elozz le x autot a cel elott, erd el a kapukat x idon belul, meg ennek egy variacioja. Igazai arkad jatek, szerpentines palyan erosen fekezni is kell, driftelni is tud a kocsi egy ido utan. Annak ellenere, hogy tenyleg bena arkad jatek nem zavart az iranyitasa, mint pl az elozo reszenel ahol 5 percig birtam.
Eddid mondanam, melto utodja az elso igen az elso resznek, valami hasonlo kellemes erzes fogott el mikor jatszottam vele mint anno.

Gondolom lesznek meg csavarok benne, mert azert igy meg lehet hamar unni. Jut eszeme regen kb 20 eve volt egy outrun resz, amikor szinten amerikan kellett atatukozani, es ha vesztettunk egy adott szakaszon akkor a csaj atult a vetelytarshoz, na ahhoz tudnam leginkabb hasonlitani a jatekot, csak mai tenyleg gyonyoru grafikaval, sajatos, szeirntem nem idegesito arkad iranyitassal.

Jo jatekot.

szerintem

DarkSector
OMG bocs, most látom hogy elnéztelek, összekevertelek ibhu-val, azt hittem te akartál MX440-el játszani...

Sorry

Vedd tárgytalannak az 1223-ast. 😛

fery02
Ekkora igaz választ már régóta nem olvastam fórumszerte! 😮
Le a kalappal, nagyon tetszik! <#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
<#eljen> 😊
Már nem is emlékszem.

DarkSector
😊
Valóban csak manapság erre már külön ipart építettek, csak a változás maradt el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

OFF:
Érdekesség:
Isten az atyám, dögöljek meg most néztem a Deus Ex-et dx9 - dx11 ben.
Csak érdekességképpen, mert régen dx10-es karim volt.
Hát lehet nem mondok el nagy titkot. SEMMI eltérés nem volt.
Manapság a Dx inkább talán feldolgozásban jó, de ha a Crysis 2-bõl indulok ki, inkább ne, mert csak lassabb lesz a játék.
Ezt a karit is csak azért vettem mert árban olcsó volt, de ahogy látom most 2011-ig nem láttam játékot amiben megéri a dx11.

Ezt a tesszalációs szarságot se vágom, oké hogy a techdemokban hemzseg a textúra röntgenképe a fehér vonalaktól, de játékokban LOF..SZT nem látok eltérést.
Van ez a Unigine Heaven techdemo, nah majd ha egy játékban ilyen térbeli elváltozások lesznek a normál játékokban mint ott a kövek falak cserepek-nél na majd akkor érdemes lesz vele foglalkozni
ON

fery02
Jaj he mennyémá!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maxtreme
ugyanaz mint a farcry esetében 😊

darksector: Ha nagyon szakmaiak akarunk lenni, volt ezen kívül ott még dx8.1, dx9a, dx9b, dx9c(sm3) 😊)

De lényeg a lényeg a gt520 nemigazán gamer kártya nah 😊

Alien69
Ettõl függetlenül, felfele is lehetséges "ugrani", ha a játék engedi. Anno, mekem is MX440-m volt. A Pirates nevû játékkal nyomultam éppen, és lecseréltem a kártyát egy Ati 9600XT-re, ami akkor egy közép kategória volt. A két kártya Dx7 ->Dx9. A Pirates "ment" mind a két kártyán, de a hogyan, az nem mindegy. A Dx7-ben a víz egy szürke massza volt, míg Dx9-ben TÉNYLEG víz volt, ha laposan néztem a felszínre, tükrözõdött, ha felülrõl, láttam a vízben úszkáló halakat. Csoda volt az a váltás.
Persze ez MOST nem lesz lehetséges. <#vigyor>

DarkSector
Mély tisztelettel kérdem (semmi cikizés) :

Értesz a kocsikhoz?
Mert kb olyan mintha biciklid lenne egy autóversenyen.

Kb attól is nagyobb az eltérés sebességre.
És Maxtreme barátunk amit mondott még csak hab a tortán.
A DX technológia, olyan mint a CD-DVD amit hallgatsz illetve nézel.
....Dx7, Dx8, Dx9, Dx10 (illetve Dx10.1), Dx11

Lemez-lemez, mégsem mindegy hogy egy CD lejátszóba raksz-e DVD-t vagy fordítva.
Fordítva megy, hogy egy Dx9-es szoftvert lejátszol egy Dx11-es gépen (Dx11-es videókarival).
Vagyis eleve nem kompatibillis a rendszereddel.
Ha feltelepíted, netán ha engedné....utána INDÍTÁSKOR kapsz egy hibaüzenetet, hogy "directx error"

Sõt továbbmegyek az OPRENDSZERNEK is tudnia kell ezt a technológiát.
Dx10 és Dx11-hez már Vista vagy Win7 kell.

További leírás ezzel kapcsolatban: KATT

Értem, köszönöm s megkérdezhetem miért lesz lassú?
Maxtreme
el fog indulni jó eséllyel, csak krva lassú lesz.

Maxtreme
A miheztartás végett, a most wanted volt az utolsó nfs (2005) ami ilyen szintû vga-val ment! 😊De már ez is csak nagyon nyögvenyelõsen.

S az én kártyámnak mennyi esélye van?
Maxtreme
kizárt és esélytelen.. Ennek a játéknak minimum dx10-et támogató vga kell, a tied dx7-es.

Néztem a gépigényét a játéknak min. 9800GT-t javasolnak de nem vagyok járatos a videokártyák terén így nem tudom hogy ez a kártya mennyire lesz kb. elég ezért is kérdeztem meg.

ibhu - az a kártya biztosan kevés lesz 😊
Szia!

Van neted használd ki!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Sziasztok! Szerintetek egy Nvidia MX400 vga-al elfog indulni a játék?!
Sziasztok! Szerintetek egy Nvidia Geforce GT520 1GB-os vga-al elfog indulni a játék?!
gduck
NEM! Földrajz óra látható a felvételen! <#taps>

Élvezhetõ arcade?

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1321097982&SID

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

[HUN]Crassus
FIZIKA????

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Off topik linkjét valaki be tudja tenni a bannerba? Arra emlékszem, hogy a jelenlegi kinézet CSS kóddal van. 😄

Alien69
De már rég óta minden bugos. BF3 is, meg az új CoD is olyan lesz, tutira. SÕT! Már a Télapó is az!
Tavaly írtam neki, hogy kérek egy Ferrarit, de eredetit. Erre kaptam egy 1000 SB-s kódot a World-be. <#ravasz1> Igaz, mindenki más is megkapta, de TUTI, hogy a Télapó CSAK Nekem szánta. Bugos na. Nem csoda, ebben a korban már ugye... <#vigyor1>

TBTPumpa
576-ban láttam még HP-bõl Limitált verziót, az Alexandra könyvesboltban is és a Tesco-ban is!
Battlefield 3-at sokan várták és jóval nagyobb rajongótáborral rendelkezik, mint a NFS sorozat, így nem ahhoz kellene hasonlítani!

Ha tetszik a játék, akkor megveszem, de semmiképp sem rendelem elõre, mert BlackBox féle fejlesztés... Nálam már komolyan leírta magát az a fejlesztõcsapat.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Alien69
Ehhez még csak annyit, hogy ha valakinek alkoholra tellik, nehéz váltani. De, egy jó gondolat, vegyen bio terméket. Ezzel sokkal többet árt a rendszernek, mert valszeg tovább fog élni, és a rendszert is alakítja. Öngyilkos meg bármikor lehet, ha nagyon zavarja az Élet. <#vigyor>

Bronx South
Nálam se áll frankón a széna, de ha van valami érdek elvállalok +munkát. Márpedig ebben a nagy munkanélküliségben ha fix meló nincs is, ilyen beugró 1 napos akár hétvégi melók vannak, egy nap alatt pedig össze lehet kaparni jobb helyeken 10-15 rongyot is vagy többet. Bár sajnos ebben az országban az ember lehúzhatja a tanult éveit a wc-n ha csak nem megy ki külföldre, mint ha direkt erre állna a zászló hogy minden fiatal húzzon ki külföldre.

Ezt csak a CDG-nél írják. Ilyen feltételekkel elvbõl RIP a CDG természetesen.

BF3 ugyanerre a motorra épül, itt van a közelben a CDG és egy 576 üzlet is, mind a CDG-bõl, mint az 576-ban a számítógéprendszerükben utánakeresett ÖSSZES üzletébõl elkapkodták pár nap alatt az összes BF3 Limitedet, miután a megjelenés után majd 1 héttel mentem.
Shift 2-bõl nem csodálom, hogy maradt Limited dögivel, szûkebb célközönsége volt, nem is fogyott eget verõen. HP Limited meg ugyancsak gyorsan elfogyott, legfeljebb megrendeled valamilyen webshopból, és majd kapsz egy levelet, hogy nincs készleten, majd x idõ múlva jön...

Egy szó, mint száz, akik tolják a Worldöt, kurvára megéri 10k-ért a Run Limited és a 6000+ Forintnyi fizetõs tartalmú World cucc, bármit is mondasz.

Alien69
Persze, ezzel én is így vagyok, pedig relative sokat költök a gépre, és játékokra, de én sem engedhetem meg magamnak, hogy mindent megvegyek. A RUN-t se venném meg, ha nem adnak mellé Worldot. Illetve, lehet, megvenném orosz kiadásba kb 4000 forint körül. De lehet, várnék akcióra, mint anno pl Steamen a TDU2-t megkaparintottam 5 €uróért, ami szinte ingyen volt. Igaz, csak rövid ideig akciózták ennyiért, de mákom volt, meg tudtam venni. A RUN-t is lehet, inkább elõtte kipróbálnám virágbolti verzióban, ha most nem így lenne, és nem raktam volna rá félre lét. <#vigyor>

Bronx South
<#eljen>