Need for Speed: The Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Platform: Windows XP / Vista / Windows 7
XP, hjahhh <#wow3>#wow3>
Kategória: szimulátor
<#wilting>#wilting>
Kiadás módja: normál
(WTF, Limited?)<#nezze>#nezze>
CDG-s srácok remekül tudnak igénytelen copy-pastet nyomatni.<#vomit>#vomit>
UI: BronxSuoth: csak vicc volt 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Free roam meg bejelentés óta tudjuk, hogy nincs benne.
Jut eszembe sikerult elkesziteniuk az autos jatekok call of duty-jat is, pont las vegasban kellett tobbszor nekifutnom egy ejszakai palyanak, ahol rendorok uldoztek, minden esetben ugyanugy, es ugyanott allnak meg, farolnak be eled. Sot a vegen nem is azt nezi kiket eloztel meg hanem az idod alapjan hirtelen az utolso kanyar elott kitalaja hanyadik helyen allsz. szoval valamit valamiert, az egy igen izgalmas porgos resz, de elore meg van csinalva minden pillanat benne, kar erte.
szerintem
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
szerintem
Egy szakaszon belul kb 4-5 alkalommal visszamehetunk az elozo ellenorzo pontra, ha totalra tortuk a kocsit, vagy lezuhatunk pl a szakadekba. De barmikor el lehet hasznalni. Lokharito, motorhazteto, es nezd a hatam nezet van benne.
szerintem
szerintem
Kb 30 palya lehet benne, az izgalmas kezdes utan azt hittem, csak ugy ontani fogja az atvezeto animaciokat, de gyakorlatilag az elso utan meg is szuntek. A jatekban nyomat sem lattam eddig. Lavinanak sem amivel reklamloztak, ba rmeg nem ertem fel a hegyekbe, de semmi kornyezeti interakcio a szokasos kitorom a tablat stb mellett. A kocsik nagyon szepen tornek. Minden palya 5-10 kilometer hosszu. Mindet kulon betolti, tehat igen valtozatosak es latvanyosak egyazon terueleten belul is, san francisco, nemezeti park, las vegas, death valley stb).Szerintem messze a legszebb autos jatek idaig.
Az elejen 5 auto kozul valaszthatunk, (limited verziosok talan 7) ami gyakorlatilag egy plusz nehezsegi fokozat valasztasi lehetoseg, mert van amelyik kocsi picit jobban csuszkal. Van benne szint lepes, az elso palya uta mar meg is kapjuk a nitrot. Aztan ilyen okorsegeket, ha szemkozti savban megyunk toltodik a nitro stb. Vannak elszorva benzinkutak a palyan, ahol autot tudunk cserelni. Haromfele verseny mod volt idaig benne, (Vegre nincs korpalya ertelemszeruen! ) elozz le x autot a cel elott, erd el a kapukat x idon belul, meg ennek egy variacioja. Igazai arkad jatek, szerpentines palyan erosen fekezni is kell, driftelni is tud a kocsi egy ido utan. Annak ellenere, hogy tenyleg bena arkad jatek nem zavart az iranyitasa, mint pl az elozo reszenel ahol 5 percig birtam.
Eddid mondanam, melto utodja az elso igen az elso resznek, valami hasonlo kellemes erzes fogott el mikor jatszottam vele mint anno.
Gondolom lesznek meg csavarok benne, mert azert igy meg lehet hamar unni. Jut eszeme regen kb 20 eve volt egy outrun resz, amikor szinten amerikan kellett atatukozani, es ha vesztettunk egy adott szakaszon akkor a csaj atult a vetelytarshoz, na ahhoz tudnam leginkabb hasonlitani a jatekot, csak mai tenyleg gyonyoru grafikaval, sajatos, szeirntem nem idegesito arkad iranyitassal.
Jo jatekot.
szerintem
Sorry
Vedd tárgytalannak az 1223-ast. 😛
Le a kalappal, nagyon tetszik! <#eljen>#eljen>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Már nem is emlékszem.
Valóban csak manapság erre már külön ipart építettek, csak a változás maradt el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF:
Érdekesség:
Isten az atyám, dögöljek meg most néztem a Deus Ex-et dx9 - dx11 ben.
Csak érdekességképpen, mert régen dx10-es karim volt.
Hát lehet nem mondok el nagy titkot. SEMMI eltérés nem volt.
Manapság a Dx inkább talán feldolgozásban jó, de ha a Crysis 2-bõl indulok ki, inkább ne, mert csak lassabb lesz a játék.
Ezt a karit is csak azért vettem mert árban olcsó volt, de ahogy látom most 2011-ig nem láttam játékot amiben megéri a dx11.
Ezt a tesszalációs szarságot se vágom, oké hogy a techdemokban hemzseg a textúra röntgenképe a fehér vonalaktól, de játékokban LOF..SZT nem látok eltérést.
Van ez a Unigine Heaven techdemo, nah majd ha egy játékban ilyen térbeli elváltozások lesznek a normál játékokban mint ott a kövek falak cserepek-nél na majd akkor érdemes lesz vele foglalkozni
ON
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
darksector: Ha nagyon szakmaiak akarunk lenni, volt ezen kívül ott még dx8.1, dx9a, dx9b, dx9c(sm3) 😊)
De lényeg a lényeg a gt520 nemigazán gamer kártya nah 😊
Persze ez MOST nem lesz lehetséges. <#vigyor>#vigyor>
Értesz a kocsikhoz?
Mert kb olyan mintha biciklid lenne egy autóversenyen.
Kb attól is nagyobb az eltérés sebességre.
És Maxtreme barátunk amit mondott még csak hab a tortán.
A DX technológia, olyan mint a CD-DVD amit hallgatsz illetve nézel.
....Dx7, Dx8, Dx9, Dx10 (illetve Dx10.1), Dx11
Lemez-lemez, mégsem mindegy hogy egy CD lejátszóba raksz-e DVD-t vagy fordítva.
Fordítva megy, hogy egy Dx9-es szoftvert lejátszol egy Dx11-es gépen (Dx11-es videókarival).
Vagyis eleve nem kompatibillis a rendszereddel.
Ha feltelepíted, netán ha engedné....utána INDÍTÁSKOR kapsz egy hibaüzenetet, hogy "directx error"
Sõt továbbmegyek az OPRENDSZERNEK is tudnia kell ezt a technológiát.
Dx10 és Dx11-hez már Vista vagy Win7 kell.
További leírás ezzel kapcsolatban: KATT
ibhu - az a kártya biztosan kevés lesz 😊
Van neted használd ki!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Tavaly írtam neki, hogy kérek egy Ferrarit, de eredetit. Erre kaptam egy 1000 SB-s kódot a World-be. <#ravasz1>#ravasz1> Igaz, mindenki más is megkapta, de TUTI, hogy a Télapó CSAK Nekem szánta. Bugos na. Nem csoda, ebben a korban már ugye... <#vigyor1>#vigyor1>
Battlefield 3-at sokan várták és jóval nagyobb rajongótáborral rendelkezik, mint a NFS sorozat, így nem ahhoz kellene hasonlítani!
Ha tetszik a játék, akkor megveszem, de semmiképp sem rendelem elõre, mert BlackBox féle fejlesztés... Nálam már komolyan leírta magát az a fejlesztõcsapat.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
BF3 ugyanerre a motorra épül, itt van a közelben a CDG és egy 576 üzlet is, mind a CDG-bõl, mint az 576-ban a számítógéprendszerükben utánakeresett ÖSSZES üzletébõl elkapkodták pár nap alatt az összes BF3 Limitedet, miután a megjelenés után majd 1 héttel mentem.
Shift 2-bõl nem csodálom, hogy maradt Limited dögivel, szûkebb célközönsége volt, nem is fogyott eget verõen. HP Limited meg ugyancsak gyorsan elfogyott, legfeljebb megrendeled valamilyen webshopból, és majd kapsz egy levelet, hogy nincs készleten, majd x idõ múlva jön...
Egy szó, mint száz, akik tolják a Worldöt, kurvára megéri 10k-ért a Run Limited és a 6000+ Forintnyi fizetõs tartalmú World cucc, bármit is mondasz.