2055
Need for Speed: The Run
  • DarkSector
    Ott a fraps azzal tudsz fotózni, Eddig én 1-2 játékban láttam foto modot.
    Kérdezem én hány NFS-ben volt eddig foto mod a 15-ből? :P
  • w77d
    és miben jobb?? ez egy üres szimpla storyline azt kész...
  • DarkSector
    Baromság mert ez az egyik legjobb a sorozatban, amikkel az elmúlt 2-3 évben találkoztam...
  • w77d
    há bammeg ilyen alapvető dolgokat kihagyni belőle?? ezeket még a budget kategóriás szarok is tudják... mennyit melóztak ezen, míg összerakták? 2-3 hetet?? többet nem hiszem, az autó modellek készen voltak, a körítést kellett ráönteni és telibeszarni a melósabb részeket...
  • Ariakus
    Végre egy ember aki jól látja itt a dolgokat.
  • zoltan54
    Ugyan ez a kérdésem...
  • w77d
    ez nem az év játéka, hanem az év legösszecsapottabb és szarabb játéka...
  • gergobaby
    Hogy szállunk ki az elején a kocsiból?? :O
  • Csokis
    Egyik sincs.
  • w77d
    tényleg nincs egy rohadt foto mód vagy replay a játékban?? ugyan ez vonatkozik a freeride-ra és a single race-ekre..
  • DarkSector
    Kérdés az hogy milyen gamepad? PC-s olcsó gamepadokat egyik játék se komálja, ami x360 kompatibillis, azok 8-10ezer ft körül vannak, azok TÖKÉLETESSEN mennek.
    Nekem is megy, szóval a motornak ehhez semmi köze.
    Sőtt BF3ban is megy a gamepad...
  • DarkSector
    Konzolon 30Fps-re lövik be a játékokat pc-n is ez végett van 30-as limit.
    Hát kötve hinném hogy akadozna egy fix hardveren.
  • RYO21
    Nem a crack, és nem is a játék hibája. Az maga az engine a bugos és az nem supportálja rendesen a gamepadokat.
  • bowari
    Nálam is fix 30 fps van,bezzeg a promó videókban milyen szép folyamatos,ps3-as videókban is,pedig tuti ott sem magasabb az fps...
  • DarkSector
    Controller, meg a gamepad az egy és UGYANAZ.
    Ha normális kontrollered/gamepadod van, vagyis egyszerűen mondva x360 kompatibillis, akkor csak bedugod és alapon felismeri.

Ha nem akkor megnézed a billentyűkiosztást.
  • Alien69
    Anno, felraktam a BFBC2-t dvd-ről. Az origin meg ugye ezek után jött a BF3 miatt. Shimán bereggeltem a kulcsot az Originbe, és semmi lacifaca, indítja is egyből. Ergo, régebbi játékokat IS be lehet reggelni hozzá, és ha nincs is meg a lemez, a KULCS eredetisége a lényeg!
  • High end PC #1396
    Akkor jó, kössz az infót!
  • Alien69
    Nem bukod. No para. Speciel, én feltelepítettem, de nem indul az időkorlát miatt. origin ellenőrzi, és nem enged játszani. Krekkelni NEM akarom. Uninstalláltam, és most telepítem originről.
    Ez Origin sajátosság, ha elveszik a dvd/cd, vagy megsérül, attól még le lehet tölteni.
  • High end PC #1394
    Nem,nem tudom,pènteken èrek haza. :D Ha próbakènt ellövöm a serialom a DVDs telepítèsnèl, bukom az Origines letöltèst?
  • Alien69
    De telepíteni MOST is tudod! NEM kell várni péntekig! Én is most szedem le, hogy tuti angol legyen. A dvd-n választható nyelvek közt NINCS normális. Cseh, Lengyel orosz.
  • Tockos
    Nem tudok ki se szállni az autóból a controllert pedig nem tudom állítani se gamepadra se billentyure.Valaki segítség vagy cseréljek cracket.
  • Csokis
    Igen, elvileg az.
  • DarkSector
    Ja biztos az x360 kontroller gombjait mutogatja...
    Hát érdemes a menüben a "Controls" opciót megkeresni, és meglesni a gombkiosztást.
  • Tockos
    Hogy kell az autóból kiszálni mikor ossze akarnak nyomni rogotn az elején.Valamilyen X meg B betut írogat de nekem semmire se reagál.
  • High end PC #1388
    Akkor a tok hátoldalán az angol felirat egy baki? Mert akkor ez kurva gáz.
  • Csokis
    Rosszul értelmezed! A játékban nincs angol nyelv semmilyen formában! A lemez, csak dísz lesz, mert a kód kell hozzá, hogy letöltsd az angol nyelvűt.
  • High end PC #1386
    Tisztázzuk. Èn ezt az 576 ès CDGalaxis nem angol dolgot úgy èrtelmeztem, hogy a telepítője nem angol, magában a játèkban van angol nyelv. Mert akkor a tököm se fog pènteken leszedni mèg Originen 11 gigát,feltelepítem cseh nyelven. A PC DVD tokomon is szerepel, hogy feliratok: cseh, angol. A játèkban akkor csak van angol nyelv. (576ban vettem)
  • DarkSector
    Most a Stage 3-nál a sivatagos pályák szépen néznek ki, itt szép az összhatás, bárcsak végig ilyen lenne. :)

• Krisztiam #1384
    öö sorry :)
  • DarkSector
    Ez annyira nem ide tartozik. :)
  • Krisztiam #1382
    megy valakinek a dark verzió?
  • barmi
    omg ! ... (ez azért elég kellemetlen) ^_^
  • Csokis
    Semmit. CD Galaxisban vissza adták a pénzt az illetőnek, aki vette.
  • hirtwarez
    az elején milyen bill. kombót kell nyomni??
    az első megvan a b-re nem reagál semmivel(röhej)...
  • barmi
    Az szép :D és azok mit tudnak csinálni hogy mégis angol legyen ? (nekem nincs konzolom, nem értek hozzá, ezért kérdezem)
  • barmi
    Igen, arról már inkább nem is beszélek mert menten agyvérzést kapok ....
  • Csokis
    Ja, és az Xbox 360-as verzión sincs angol, amit a CD Galaxisban lehet kapni!
  • barmi
    A talajon mik ezek a vonalak (elég sűrűn, párhuzamosan) ? Valami videókártya driver bug ? Elég illúzióromboló . 0.o
  • Csokis
    Így van! A kulcs meg megvan 4,5eHUF-ból!
  • barmi
    Ja, ezt én is épp most olvastam. Ezek szerint akkor a játék lemeze jó lesz poháralátétnek ! . Kénytelen az ember originen keresztül leszedni a 11 gigát ... Ezt a b@lfaszságot bakker . Ennyi erővel akkor vehene az ember csak kulcsot is, minek a lemez ? , . :(