2055
Need for Speed: The Run
-
ntex #1452 És ezt úgy mondom hogy nyáron tudtam beruházni a jelenlegi konfigomra, egy 3100+ Sempron, 1GB Ram, 6600 GT konfigot cseréltem E2160, 4GB DDR2, HD4850 1GB konfigra. Tudom nem egy erőgép főleg CPU miatt, viszont a régi konfigomhoz képest nem kicsi előrelépés szerintem, és nem kicsit nagyon érezni a különbséget, és örültem neki. És most pár hónap után megint elmondhatom hogy lassan (illetve nem lassan mert már most is az pl. ezt a játékot illetően) ez a gép is kevés lesz játékra.
Mindez úgy hogy a látványban már nem nagyon van hova fejlődni, illetve ha van is nem nagyon veszel észre különbséget. Ellenben a gépigények folyamatosan nőnek, mert a fejlesztők elintézik hogy mindig legyen igény az új hardverekre ami a hardverpiac fenntartását illeti.
És igen, nem vagyok pénzeszsák, nem tehetem meg hogy minden évben kiadjak 100K+ forintot arra hogy beruházzak az aktuális generációs gép alkatrészekre. -
ntex #1451 Egy ilyen jellegű autós játéknak felesleges ilyen high tech motor ami elsősorban FPS-re van megtervezve. -
ntex #1450 Szerintem a pályaméretekre nem nagyon van már korlát egy TDU és egy TDU2-t illetően amiben az egész térkép szabadon bejárható ami elég tetemes mennyiség és töltés nélkül van megoldva, illetve menet közben tölti be előre a szektorokat a játék. És véleményem szerint erre a motorra megírni a játékot igen nagy hülyeség volt, csak a gépigényt sikerült megint az egekbe vágni, látványilag szerintem semmiben sem jobb a HP-nál. -
Bullitt #1449 Na, csurog lefelé Origin-ről végre, amilyen fasza a koliban a net, leghamarabb vasárnap este fogok játszani úgy érzem. Nem gáz, már úgy is végigtoltam egyszer a félkész verziót... :D -
#1448 20. másodpercnél van egy jelenet mikor driftelnek, csak ugyanezt képzeljétek el hogy ti játszotok. :)
Videót valaki olyan csináljon aki jól tud vezetni és erős gépe van...nekem egyik tulajdonságom sincs meg.
-
#1447 Hol is van az a faxa driftelos video? -
#1446 Ha valakinek gondot okozna az irányítás kiismerése.
-
#1445 Nincsen K meg L gomb, nem értem egyik topikot se, itt is meg ott is nyomja mindenki, az egyik tag meg panaszkodik hogy a le meg a fel irány miért W és S???
Basszátokmeg nincs is ilyen gomb, eleve fel meg le sincs, a kézi váltáás S és X...K meg L sincs, ha te átállítottad no az már más kérdés, de akkor meg kell nézned mit állítottál át mire. -
foxbacsi #1444 A képen megjelenő gombot nyomom és továbbra is a kocsiban marad (K+L gombkombinációt nyomom) -
#1443 Nem tudom hová tenni ezeket a "Hogy szállok ki a kocsiból" kérdéseket, kb 100 ilyen kérdés van egy nap alatt, nekem bill meg gamepad esetén is kiteszi milyen gombokat kell nyomkodnom, mi ezen olyan bonyolult?
Hogy akarsz utána vezetni a versenyben ha a képen megjelenő gombokat se tudod leutánozni? :) -
foxbacsi #1442 igen arra... -
#1441 szerintem a legelejére gondolt,ahol a carrera-ból kell kimenekülni -
Bullitt #1440 Ez nem GTA, nem lehet kiszállni csak úgy. -
#1439 Nemtudom feltűnt e sok embernek ez nem a játékosokról van szó.
Jött az új motor, kell a reklám, ez a látványról akar szólni elsősorban új ötletek majd a következőben lesznek...
Frotbite 2 techdemo autos változatban...
Szerintem senki ne várjon megváltást a játéktól, mint régen most is egy szórakoztató arcade autos játék lett. :) -
foxbacsi #1438 Hogy kell kiszállni a kocsiból? -
Bullitt #1437 Amúgy tök érdekes, hogy a sajtó szidja (a legnagyobbaknak számítók legalábbis), de a játékosok bírják a cuccot. :D Ez ilyen fordított arányosság. Mondjuk tény, hogy nagyon átlagos lett és nem használja ki az ötletet, de ha összehasonlítjuk az Underground 1-2-t, ott is az első rész elég átlagosnak mondható, az ötletet meg igazán csak a 2. használta ki, ahogy Shift 2-nél. Kicsit félve újítanak, ez mindig látszik. -
#1436 A 2d-s háttérképre nem véletlen nem engednek ki szágildozni. :)
Azért kisebb mert a grafika teszi ki a játékot, és a tartalom ment a negatív oldalra a mérlegen.
Egyik több akkor másiknak kevesebbnek kell lenni, hogy meglegyen az egyensúly...
-
#1435 Igen de itt pc-n sok technikai dolog miatt lassúbb és néha néha megakad egy pillanatra, nem beszélve a grafikai hibákról.
Mivel nem fix hardver a konzol meg fix hardver, ott tökéletes összhang van és optimalizálás, itt semmi sem lesz olyan, ezért van az hogy ott 30fps-el már multizni tudnak fps-ekben itt meg nem.
Itt is tudnak valamely mértékben optimalizálni egy játékot, de annyira nem mint amikor egyetlen egy fix gépre belőnek egy játékot. -
vg #1434 Tegnap este játszottunk xbox-on barátnőmmel vagy 2.5 órát normál fokozaton, és még mindig a harmadik szakaszon vagyunk. Gratulálok aki ezt végignyomja két óra alatt kormánnyal, normál fokozaton mondjuk egy nehezen irányítható kocsival. Szerintem marha jó az egész. Jó ötlet, hogy nem köröket kell menni, viszont ez az egész úgy lenne az igazi, hogy a pályák vagy 5*, esetleg 10* akkorák lennének. Gondolom ezt a konzol képességei miatt nem lehetett megoldani, talán a következő generációban. A grafika szép, gyors, látványos. Eddig volt pár izgalmas rész, jók a "rendes" versenyek is. Szerintem remek lett. Az olyan totál béna, hétköznapi játékosoknak mint mondjuk én tökéletes szórakozás. -
#1433 Vágom én azt ,hogy konzolon 30fps van általában(kivéve pl tekken de az nem multiplatform),de akkor is nekem is fix 30 fps van 29-re sem esik le,csak 30,és mégis a konzolos 30 az folyamatosabbnak/gyorsabbnak tűnik... -
#1432 Erről szeretnék látni egy videót:"faszán" driftelni... -
#1431 Ne az szerintem is a sorozat mélypontja volt.
Pedig furamod 9/10 meg 10/10-es értékeléseket kapott...:D -
#1430 Hogy kell a kocsiból kiszabadulni? Mindent végignyomtam, és semmi. A beállításokban se találom meik gomb az..(PC) -
Ariakus #1429 Na örülök, hogy abban az egyben egyetértünk, mert ha azt is felmagasztaltad volna akkor betört volna a fejem a facepalm-tól. -
#1428 Megvenni én se fogom.
De ettől még nem szar. :) -
Ariakus #1427 Nincs meg, warezt sem próbáltam ki, jaaaaaa, hogy demo sem volt, oké. Egyébként mikor a legelső videókat megláttam már akkor felejtősnek tűnt az egész azok miatt a fölösleges cutscene-k miatt amelyek alatt egy két space vagy enter záport biztos el kell nyomni. -
#1426 Undercover valóban a sorozat legrosszabb része.
Amúgy pont ettől fog dögleni a nép, majd figyeld az eladásokat...:D -
#1425 nem fogom megvenni, mert ennyit nagyon nem ér meg a játék.. megvettem volna, ha normál, ma elvárható dolgokat tartalmazna, de így egyszerűen 2-3 ezer ft-nál többet nem ér. -
Ariakus #1424 Egyébként az a baj ezekkel a fejlesztőkkel vagy nem is tudom igazából ki találta ki a játék koncepcióját (valszeg a kiadó eszement ötlete, vagy egy ilyen retardó Michael Bay szintű produceré nemtom), hogy nem tudják mitől döglik a nép. Sajnos ez elég sok kiadóra elmondható, kivéve a Blizzard-ra mert ők minden játékukban tudják, hogy mi az ami fasza és cool és bejön a nép nagy részének és nem próbálnak ilyen hányadékot lenyomni az ember torkán mint pl. az NFS Undercover-t (talán a srozat legrosszab része) és a Run-t. -
#1423 Megvan Origiben? Beléptél autologra hogy mik vannak? :) -
Ariakus #1422 Túl kevés ez a játék ahhoz , hogy multira legyen kihegyezve. -
#1421 Az eredetiben nézted milyen lehetőségek vannak? Vagy csak magát a warez-t nézted? -
#1420 4. fejezetnél tartok és még mindig nem mondanám hűdeleesik az állam jónak.. De az, hogy nincs egy single race, ahol lehet autókat próbálgatni, vagy verseny után replay (ezt aztán tényleg 10 éve tudja MINDEN autós játék), az egyenesen felháborító.. ez a játék a tipikusan 1990 forintos Ezt Vedd Meg kategória.. -
#1419 Multi...
Ez a játék már a multira van, nem véletlen warezba belekostolsz 2-3 orát így könnyen nevezed szarnak. :)
De azt nézd aki megveszi.
Nem tökéletes, de manapság igenis jó.
Az Undergrund 2 mikori játék? Hány év telt el? Ilyen NFS-eket ne is várjatok. -
#1418 Ha átjutsz az első 2 fejezeten, a grafika is szebb lesz.
Mármint a környezet.
Irányítás akkor jó ha nem tűnik fel semmi, és természetesnek hat. Az előzőekhez képest jobb, PL legújabb HOT-nál pocsék volt.
Itt faszán lehet driftelni is.
Rendőrökkel szerintem semmi baj a többi rendőrös autos gémben sem jobb. -
Ariakus #1417 Ráadásul rövid az egész játék. Emlékszem pl. Underground 2-re (toronymagasan a sorozat legjobbja), hogy az milyen hosszú volt, főleg ha az ember mindent unlockolni akart.
Itt meg azzal dobálóznak a szemellenzősök akik anyatigris módjára védik a játékot, hogy nem 2 óra ám a játék mert rewind meg újrapróbálkozás meg bla bla bla bla bullshit a köbön. -
#1416 hát szerintem ez a játék 0.. semmi különös nincs az irányításban, a grafika csak az átvezetőkben mondható átlag felettinek, rendőrök inkább nem kellettek volna ha ilyen esetlenek.. -
#1415 Az fasza én nem vettem észre, akkor sorry. -
#1414 Hát kb grafika, irányíthatóság, változatosság és igen story + rendőrök is vannak, amiket szeret egy nfs fan.
Undercover+Prostreet+Shift1-2+új Hot Pursuit ezek kapásból csak ez a rész után jönnek a toplistán. -
#1413 az elmúlt 4-ben igen.. nem lett volna nagy kunszt belebaszni...