Need for Speed: The Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Másrészt akkor ez is egy magyarázat a topik kihaltságára.
Steam-en legalábbis így van Origin-t csak sejtem hogy ugyanugy van nem 100%
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Más: az mit jelent, hogy itthon 18.a elõtt nem lehet aktiválni? Azt, hogy játszani sem lehet vele semmilyen formában? Mert akkor nem vesztek sokat, hogy pénteken megyek csak haza.
De szerintem inkább a második lesz a nyerõ, hogy kevesebb embert érdekel.
Akkor gáz ha a kategória legjobbját csináltad te.
De azért tegyük hozzá EZ CSAK A TESZTELÕKRE VONATKOZIK, akik a játékot elkészítik mind-mind csak 1-1 részét csinálják a játéknak.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Csak boxom még rossz (vagyis elméletileg ma készült el) és a pénzem is elfogyott 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A PCGames gyakorlatilag ugyan azokat emelte ki negatívumként, amiket mi is egy hónapja. 79%-ot kapott tõlük a játék. Érdemes rájuk kattintani, mert csináltak összehasonlítást a platformok között.
Amerikában és Ausztráliában 15.-én már aktiválható lesz a cucc, Európa meg megint várhat...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
GameTrailers értékelõs videójában is látható!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Abszolút egyet értek. A nevében is van: Need For Speed. A sebességrõl szól, nem arról, hogyan tudok mászkálni a karakteremmel, szerintem épp elég az átvezetõ. Nem akarok egy NFS-ben egy karakterrel mászkálni, vagy hogy ez elég nagy részarányban legyen a száguldás mellett.
DarkStectorral pedig egyáltalán nem értek egyet, ez a "15 éve nitróval téma" nem igaz, 2003 óta erõltetik ezt, és avval sem értek egyet, hogy nem leheltek új életet a sorozatba. 2009 óta ezt teszik, nagyon változatos és élvezhetõ lett a széria, Shift széria egy igazi felüdülés volt, a HP tiszta nosztalgikum hangulatra, és merem állítani, hogy ez az talán eddig legjobb BlackBox rész, amit valaha kreált a stúdió, az Underground széria óta csak a tucatszemetet adták ki évrõl évre. Az ebben látott dinamikus környezet meg változatos környezet, és már azok a kis átvezetõk is önmagában kimerítik az új élet lehelletét a szériában. Bizonyára a következõ BlackBox részben még nagyobb szerepet kapnak az újabb funkciók, ezt fokozatosan lehet adagolni, nem csak úgy, na akkor most ebben a részben a fél játékot talpon töltjük. De újra: egy NFS-ben ez a részarány felesleges is, tök más stílus. Majd betesznek még több átvezetõt picivel több lehetõséggel, már az is bõven elég lesz számomra, de egyelõre ez is elég!
Azt adj neki, mert oké 1-2 részben még elviselsz 40-50 verdát vezetni pályákon de a 10 rész után már úgy érzem a látvány nem elég (mármint csak a látvány fejlesztése). 😊
Halkan megjegyzem hogy nem feltétlen lett szerintem szebb ezzel a motorral mint a régiek, de ez más téma.
Persze ettõl még a játék lehet jó csak megint sokat vártam. 😛
Ez A GTA, azt csinálsz amit csak akarsz, de attól még hogy ki lehet szállni a kocsiból olyan formában akár ahogy leírtam 4 hsz -el lejjebb, attól még NFS maradna az NFS, és ha igényesen megcsinálnák egy új sarokkõ lehetne az NFS történetében, de az 1 éves fejlesztési keretbe biztos hogy nem férne bele.
Az 576 már leszedte a Run+World akcióját a honlapjáról, még szerencse, hogy este elõrendeltem. Gondolom akármikor hívhatnak, hogy megérhezett az adott üzletükbe (remélem még ma lesz, és a World megérkezése miatt nem fog csúszni, ha kell megvárom, mindenképp kell a speedboost is).
CDG-nél már van Run+World akciós kiszerelés.
A GTA inkább a realitásról szól, egyre inkább többfunkciós játék, sõt a GTA SA óta többfunkciós játék, de mi akadálya van annak hogy kiemeljünk valamit (autóversenyzés), és felruházzuk lehetõségekkel ? Rengeteg lehetõség van szerintem egy játék elkészítéséhez, csak a készítésben nagy szerepet játszik a lóvé, utóbbi években ez rá is ment egyre több játék játszhatóságára is.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!