2055
Need for Speed: The Run
-
#1492 Pont egy havas videón kellene észrevenni hogy szép a játék?Nem azért de pont hogy a havas részeken csúnya,inkább a yosemite-s pályákról kell videót nézni,vagy death valley éjszaka. -
#1491 ? nem értem a kérdést...:D
a Videó 360p-ben kockásodik picit. -
#1490 Ha rossz a video minősége, akkor hogy lesz szép azoknak akiknek nem az? -
#1489 Értem köszi! Végül is nem zavaró annyira! Csak fura egy kicsit. -
#1488 Azt írják ez a warez miatt van. -
#1487 Azoknak az emberkéknek itt egy fasza rész akik szerint csúnya a játék.
Youtube-on nem találtam meg ezt a részt, ezért felvettem nektek.
Asszem itt dolgozik a látvány. :P
(rakjátok 480p-be ugy aránylag szép a minőség)
-
#1486 Akkor most jól olvasom, hogy ez a játék is 30fps-re van belőve, már mint a Pc változata? Ezen nem lehet valahogy segíteni? Vagy ez is olyan lesz mint a COD, hogy kiadnak egy javított exe-ét, ami feloldja a limitet? Egyébként a Warez topik miért nem jön be nekem? -
#1485 Alt + Enter -
Pingi23 #1484 szevasztok valamit nagyon elkurtam a menüben és azóta szarakszik a tálcán fut hallom a menüt viszont ha felhozom full képre akkor nem hallok semmit látom a képet de nem tudok semmit csinálni hogy beléphessek és olyan minthaa 3 ablakban futna a game -
janihunk #1483 Saját.
-
#1482 Nyugodtan nevezzetek pussy-nak, de én mindig automatán megyek. Igen, volt baja, az biztos :D
Viszont, hogy jót is írjak: Baromi szépen néz ki. -
#1481 AM itt automata vagy manual volt? Mert elég szépen égette a 4. végét mindig, fájt a fülemnek. -
#1480 Elég szar lehet akkor neked. :) Billentyűzettel nehezebben fordul a járgány gamepad-al ha játszok jobban fordul a gép... -
#1479 Az a baj, hogy nem tökéletes a szemem és távolra szarul látok, közel kell ülnöm a monitorhoz, hogy lássam a játékot. Na meg gamepadom sincs már meg.
-
#1478 Konkrétan semmi különbség nincs az autók között,akár a legelső autók valamelyikével is végigtolható.
-
#1477 Előfordulhat, de nekem a kezdetekben volt egy BMW, utána most a 4.nél lecseréltem egy Lamborghini-re, és most is csak mert a kinézete nem tetszett, de a feladatok teljesíthetők egy adott kategóriájuval, vagyis nem vagy ráutalva a váltásra...:) -
#1476 Gyakorlatban lehet, viszont a játék azt mondja, hogy muscle autók autópályára, exoticok technikás pályákra, sport autók meg földes vagy nem tudom milyen utakra. -
#1475 jah.
Egy idő után lesznek ilyen banzinkutak jobbkézfelől, de majd egy felugró ablakban figyelmeztet úgyis a játék.
Mondjuk a csere okát viszont még nem tudom mert nem láttam hogy egyik kocsi jobb lenne mint a másik, csak szerintem kinézetre másak azt ennyi. -
szabo861011 #1474 És versenyzés közben vagy hogy?? -
#1473 Benzinkutakba bemész ott cserélheted le. -
#1472 fasza.. -
szabo861011 #1471 Hali valaki meg tudná nekem mondani hogy lehet e más kocsikkal is menni vagy csak azzal amit az elején kiválasztok előre is köszi!!!! -
#1470 gtx550ti 1gb oc -
szapor #1469 kihúztam a kormányt és így se jó amikor beállítom hogy a felfelé nyíl legyen a gáz adás :S -
#1468 Milyet vettél? -
#1467 Húzz ki mindent, ami nem a billentyű.
Monitort is :D -
szapor #1466 nekem nem engedi :S lehet az a baj hogy be van dugva a kormány? -
#1465 Nem hittem volna, de nálam max felbontáson, minden highon tökéletesen megy. WOOHOO! Jó vétel volt a vga. -
RYO21 #1464 Ezek közül szerintem csak az első és a harmadik állítás az igaz. -
#1463 Nagyon jól néz ki! Nagyon jól optimalizált! Nagyon élvezetes! -
#1462 De. -
szapor #1461 a gáz és féket mér nem lehet a fel és a lefelé nyílra rakni? :S -
#1460 Lehet így jobban átlátható a dolog...
-
#1459 Street left, ez ha billentyűzettel játszol akkor a jobboldalit kell értelemszerűen nézni vagyis a nyilaknál a balra nyíl, ha meg x360 kompatibillis gamepaddal nyomod, akkor a bal oldali listát nézd, vagyis B....
Ha más ezközzel próbálod a játék irányítását, akkor nincs garancia hogy mi hogy fog működni...
Vagyis BAL oldal a gamepad, és a JOBB oldal a billentyűzet! -
#1458 Lehet láma vagyok. Köszönöm a képet. Megnéztem, igen a balra nyil a street left, és ugy jelzed h elvileg az a B, de nekem arra nem csinál semmit... -
Tockos #1457 Nekem az a problémám hogy a sebesség nemakar feljebb menni 108-nál megáll és az autó nem megy gyorsabban valami megoldás.Koszi -
#1456 Van akinek megéri van akinek nem.
A fontos hogy nem lehet általánosítani.
Nekemse éri meg olyan vagyok mint te, nem vennék ez miatt nagy gépet. (ezért is van x-em ez a gép mellé)
Másik jótanács hogy ha váltasz akkor szedj össze picike lóvét és ne C2D-t és pláne ne dualcore-t vegyél...
Hanem LGA1155-re vegyél valamit.
Még olcsóbban is fogsz kijönni és bőven erősebb lesz a konfigod. VGA maradhat egy ideig ha mérsékel minőségben és fps mellett megelégszel. -
ntex #1455 A konfigot így egyben vettem szóval nem én válogattam össze, amúgy tervezem a cseréjét majd egy erősebbre (3GHz feletti Dual-Core vagy erősebb C2D és szerintem még jó lesz ez a gép nekem egy darabig)
De belátom igazad van amúgy, csak nem tudom ezek a minimális látványbeli különbségek megérnek-e ekkora gépigény ugrást. De mindegy, nem szeretném szétoffolni a topicot és befejeztem a sírást :) -
#1454 A konfigoddal semmi baj, csak a proci már akkor gyenge volt mielőtt elhatároztad magad hogy lecseréled a régi konfigot...:S
Valamint van hová fejlődni nagyon is, Lesz is fejlődés, csak sok játékban nem veszed észre, mert rengeteg APRÓ dolog, effekt nem tűnik fel neked holott az erőforrásban igényel + teljesítményt.
Vagyis mondok egy példát.
Ugyanezt a játékot megcsinálhatták volna hóesés meg porfelhő meg minden nélkül az utat nem csinálták volna ennyire csillogóra, lehet fel sem tűnne vezetés közben, de ettől még ott van ENNYIVEL szebb mint az ezelőtti, és kell neki erő.
Vagy élsimítás, az élsimítás is sokszor kis különbséget ad, holott ilyen részletességű játékoknál baromi erőforrást igényel...
Amit nem látsz az NEM BIZTOS hogy nincs is ott!!
Konzolon pont ezzel trükköznek kicsit itt-ott visszavesznek, de játék közben játékos nem valszeg hogy észreveszi (kis mértékben tűnik fel a játékosnak az eltérés) és erőforrás szabadul fel.
Ezért van hogy elég picike eltérések vannak a játékokban, de csak ránézésre, technikai oldalról viszont megvan a helye hogy mire megy el a 3-4 magos proci...meg erős vga. -
#1453 Igazad is van meg nem is.
Mert igen a Battlefield-re találták ki.
De nem mert baromi durva a látvány néhány helyzetben és ha az a helyzet áll elő akkor magassan ver látványban minden mást. NFS vagy TDU tökmindegy.
A terület bejárhatóságában igazad van.