Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Carbonnal kezdve azóta megjelent nfs-ek közül egyedül az Undercovert vittem végig.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát ezzel én is így vagyok, az Undercover óta csak belenézek nyomom pár órát és vége (ja nem, a Shift -et végigvittem) egyszerûen unalomba fullad a sk egyforma verseny, tükörpályán meg fordított tükör meg a franc tudja még min.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na mind1 várok még tesztekre inkább meg multis videókra az a biztos.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Ott az autolog. Jó dolog az, fõleg ha barátokkal/ellen játszol. (Nem tudom PC-n van autolog, de nyilván van.)
Az oké de fejlõdésre megy vagy mi? Vagy csak verseny és semmi különösebb tét?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Versenyezni kell ott is.
Multija milyen lesz? Érdemes megvenni? Mert toltam egy kicsit azzal a rossz crack-el és nagyon bejött a játék. De nem tudom a multija milyen lehet.

Ne hidd,hogy ha megveszed jobb lesz!FB2-(dereng?)BF3 semmivel sem jobb a törtnél az eredeti.Ennek is kell vagy 2gb patch,mint a BF3-nak és talán jó lesz.
A warez jelenleg low grafikát enged, bármire állítod, ès szaggat minden konfigon. A warez topikban ez olvasható. Rossz a törès, semmi köze ennek a FB2-höz. Meg kell venni, ès akkor nem lesz gond.

gduck
Azt írják hogy rossz a Crack. Ezért nem lehet állítani a grafikát és ezért lassú is. Pedig jó lenne már ha valami biztos infó lenne, mert a boxom javíthatatlan, így mégis PC-re kellene megvennem. De a konfigom nem a legerõsebb...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bélanéni
Ha valaki történetre, sok-sok filmes körítésre vágyik, játszik egy jó RPG-t, pl. Witcher2, esetleg L.A. Noire stb...

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Ja még annyi, hogy ez a történetvezetõs dolog is számomra egy nagy FAIL, valahogy nagyon izzadságszaga van. Inkább helyezték volna a vezetési élményre, a versenyekre a hangsúlyt. Gáz.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
(grafikai nem folyamatosságot HIGH mellett értem, ULTRA kb. ugyanúgy megy szóval, tökmindegy)

bélanéni
Tegnap kipróbáltam a játékot. Vélemény: a grafika szerintem határozottan gyengébb, mint HP-ben volt, és nem megy tükörsimán az i7 @ 3.6GHz, Ti560, 8GB DDR3 gépemen! Ez igen, a Frostbyte2 jó választás volt. Hangulat, vezetési élmény és a grafikai nem folyamatosság révén az összhatás nálam legfelejbb egy gyenge közepes. Kár érte...

grebber
De legalább végre egy nfs amit nem hagyok abba a hosszúsága miatt 😄

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Szép. El kell ismerni.
Bár ez a kamera rángás kurvaidegesítõ, nálam simán játszhatatlanná válik egy autósjáték ettõl.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csak sztori mód, Challenge Series és Online van.

Basszus. Nem mondjátok, hogy itt sincs quick race mod!? Ez most komoly? EA tényleg ilyen szemét?
Valaki erõsítsen már meg. Még nem próbáltam a játékot. :S
DarkSector
Jó az õ dolga, ha ez végett töröl egy játékot, privát esemény. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bronx South
<#ijedt> <#dumcsi>

Gabor77
Minek...😄 Képzeld el ül a gép elõtt..."jaj, spacet kell nyomni...törlöm is!" 😄D

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

DarkSector
gondolom meg se vártad a versenyt...<#wow3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ajajaj!Most vettem észre,már gyanus volt ez a space,enter,jobbra nyíl nyomkodásos fa@ság....frostbite 2...grat!Már törlöm is!Mert ha nem akkor széttöröm a billt!
Ez a nyomkodás "valahogy nem jött át"!
DarkSector
Mert ha csináltak volna jobb játékokat szerinted a Call of Duty-nál csináltak volna jobbat akkor nem azt vették volna.
Lo..aszt a fejlesztõk ezt adták, nem volt más megvették mert nincs másik.

Inkább a vásárlóké, Call of Duty megmutatta, hogy erre van igény: gyorsan eldobható játékokra, QTE-kkel.

DarkSector
Igen ez a nehézséget válts több lesz a játékidõt is rühellem.
Mikor egy játéknál a nehézségi fokozat miatt nyúlik meg átlagos idõre a játék hosszúsága az szánalmas.

A könnyû fokozatban kellene kapásból több órának lenni.
De ez manapság a mai játékokban így megy. 10 óra lesz a játékidõ, mert egy 20 méteres távon 100x elbuukik a játékos, ez valóban nagy ötlet. 😛

Persze ez nem a te hibád, hanem a játékfejlesztõké.
Tisztelet a kivételnek.

DarkSector
Ez végülis jó kifogás, csak tudod mikor pocsék szar multit nyomnak nem helyettesítik a fasza story alapú single kampányokat.
Biztos ez van ha írták valahol de akkor megbasszhatják. Nem azért mert nem veszek játékot, hanem mert nem a multi miatt veszek meg egy játékot.

Ha csak multi lesz akkor marha egyszerû dolgom lesz mert nem kell játékot se vennem.

Ez a két óra hatalmas baromság. A GameTrailers mondta ezt a videó review-ba, mert a verseny végén ennyit mutat a timer. Két óra a konkrét versenyzés, DE! Ebbe nincs benne a QTE, az átvezetõk, az összes Rewind, amit bizony használni fogsz versenyek alatt. Legjobb esetben, legkönnyebb szinten is minimum 5 órát fogsz ülni a Run elõtt. És ez a 2 óra a legkönnyebb nehézségi szinten értendõ. Elsõ végigjátszás után meg van már extrém nehézség, na azzal akár 10 órára is nyúlhat.
Ha mondjuk játszol 4-5 órát a Shift 2-vel, ott sem vezetsz többet, ha stopperrel mérnéd.

Bronx South
Több helyrõl azt hallom, olvasom, hogy a játékot 2 óra alatt ki lehet tolni, ez azé nem semmi! Ugyan ez a BF3 is, 3 óra alatt ki lehet tolni kb. Gyanús hogy ezek a dolgok egyre több olyan játéknál elõ fognak fordulni, ahol van online opció is, egy alternatív védekezés a warezzal szemben, a single playert lebutítják, de az igazi játék, élmény csak online lesz elérhetõ.

DarkSector
Kevés is. 😛

Nekem a BF3 ellenörzõje a pofámba vágta pirossal, hogy az 5970 4GB karim kevès a játèkhoz 😄

DarkSector
Jóaz csak felesleges para mert a 8400-as vga-ra véletlen zöld utat jelez...😄

Mondjuk a hsz-al kapcsolatban nem kérdeztük TBTPumpát hogy õ ellenõrizte-e egy 8400-assal a többi verziót mert szerintem ugyanúgy átengedné.

Kb annyifasztseér a teszt mint ahogy a többi szarban sem, ahol meg pirosba dobál ki azt utána vígan fut a játék.

Krisztiam
hehe eddig jó, nem csinál semmit, csak zene van 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
én a darkot töltöttem le, akkor azt hagyjam?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Alien69
Én is ma vettem, és közölték, hogy 18.-n játszhatok is vele. A BF3-al is hamarabb kezdhettünk játszani, igaz, trükközéssel. <#eplus2>

Ettõl függetlenül az 576-ban is megvehetõ tegnap este óta, èn ma vettem náluk.

Hrisskar
Hát én átverekedtem magam a dolgon, az Origin telepítésénél átváltott magyar nyelvre a telepítõ.Viszont 18.-ig nem lehet játszani mert van benne egy védelem ami nem engedi hogy a játékot futtatni. A CD Galaxis elõbb kezdte el árusítani mint lehetett volna; az 576-ban 18 van megjelenésnek.

Alien69
Mi a fakk van ezzel? Telepíteni akarom. Választható nyelvek:
Cestina, Polski, Ruszkij. FAKK! Sehol az angol? Mi a fene van? Ha telepítem pl Cestina "nyelven", hogy a rákba lesz pl Angol?<#fejvakaras><#falbav><#csodalk>

TBTPumpa
Azért kihalt a topik, mert még nincs normális és megbízható crackelt Release... Csak tákolmányok vannak, hiányzó fájlokkal és hibás noname crack-ekkel! Meglásd, ha lesz egy Reloaded, Razor vagy Skidrow verzió pörögni fog a topik is (lusták lesznek átmenni az Offtopikba már elõre látom)!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
8400-hoz nekem pl nem kéne telepitõ hogy tudjam mire elég. 😊

TBTPumpa
Csak nem te is a tákolmány DARK verziót töltötted le?

Az eredeti telepítõ sokkal jobb, igényesebb és nem ír ki fals adatokat... De persze nem tud mindenki várni egy normális release-ra!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
8400-on csoda ha a menü bejön. Jól gyanakodtál...

Szasztok.
Egy kérdésem volna.
Mikor telepítem és kiírja a rendszer igényt minden zöld, de mégis akadozik. a viedeokartyara tippelek. GeForce 8400GS Velemeny?

DarkSector
Jah de hangsúlyt arra fektetném inkább hogy a karakterekben csudás, a többi annyira nem több mint középszerû, meg a fények amik száguldás közben dobnak a látványon de maga a környezet, meg álló helyzetben a verdák inkább átlagossak.

A mozgást, fizikát én is észre vettem, hogy elég "elmaradott" lett. A grafika tényleg jó, a frostbite 2 azért nyújt valamit.
DarkSector
Viszont 1:03-tól a faszi arca kidolgozottságra félelmetes, egy kibaszottjó mászkálós játék lenne jó inkább ezzel a motorral az autos téma nem jön össze.

DarkSector
Az a baj hogy szerintem a látvány nem nagy szám, de a mozgás kifejezetten irritálóan béna (nem az irányításra gondolok), ezt legjobban talán az ugratásnál lehet látni a videó végén, nemtudom hogy lehetett volna jobbra, de ez gázos...😄

Egy programozó csak kódsorokat gépel, nem látja, hogy az art részleg miken dolgozik(bár biztosan megnézheti ha akarja)... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Höhö, hát vehetjük annak is<#gonosz1>