2055
Need for Speed: The Run
  • DarkSector
    Ezt mondom a Single le van védve gondolom mert azt le tudják warezolni, és az (igazi élményt) meghagyják az origiseknek akik meg neten multiznak esetleg.

Ezekszerint a warez miatt van csak ugye origiben is a warezesek miatt a single ilyen lett.

De persze engem pl nem zavar nekem nem vészes ez a lassulás inkább mikor elkezdek kanyarokban nitrózni akkor kezd lassulni de akkoris 2-3 másodpercre.

A poén az hogy fix 30fps AKKOR IS ha lassul AKKOR IS fix 30fps ha nem lassul be.....:D
  • Csokis
    Használj MSI Afterburner-t, az legalább ingyenes, és többet is tud, mint egy fraps (pl. GPU/VRAM használat).
  • DarkSector
    Én Fraps..
  • High end PC #1529
    Mivel nèzitek mennyi az fps?
  • Gabor77
    Háh...beszarok...singlebe slow motion városban, multiban pedig normálisan megy :DSA:D:AS:D:SA
  • DarkSector
    Akkor passz.
  • Gabor77
    Eredetivel is 30 fps korlát van.
  • DarkSector
    Kiírja a gép a gombokat keresd meg a billentyűzeteden.
  • DarkSector
    Eredeti mind2?

Mert nekem warez és mind2 warez játékban (bf3-nfs) 30fps max van.
  • Haversrác
    Szasztok ez is egy olyan konzol átirat ami max 30fps-en fut, vagy van valami trükk. a D3Doverridert próbáltam v-sync on-off tök mindegy max 30fps. A BF3 simán fut 60fps-en és ugyan ez az engine.
  • High end PC #1522
    ALT+F4
  • schatis
    Billentyűvel milyen gombokkal kell kikászálódni a kocsiból ?
  • Bullitt
    Nekem per pill a netem se olyan, Autologra fel se tudok menni. Karácsony tájékán leszek leghamarabb online képes... a koliban ugyanis nincs megnyitva a port, amit az Autolog használ... -,-'
  • High end PC #1519
    Ez attól függ ki kèrdi.
  • DarkSector
    Én azt nem értem egy eredetiből hogy hiányozhat az angol nyelv?
  • Bronx South
    187 új hsz, volt vmi fontos infó vagy csak általános duma ?
  • Gabor77
    Ez szerintem egyenlőre nem kivitelezhető a hétvégén, de Run mókában szerintem benne vagyunk Gioval.
  • High end PC #1515
    Mindenkèpp felveszlek este. A TCM szervezhetne vmelyik hètvègèn egy giga nagy NFS multizást. Szombat dèlelőtt World dèlután Hot Pursuit, vasárnap dèlelőtt Shift 2, dèlután Run, pl. Vagy vmi hasonló eloszlásban a 4 aktuálisan friss NFS. Nagyon nagy hètvègi NFS party lenne, amikor a Shift 2 megjelent, azután is volt egy pèntek,szombat,vasárnap esti World,HotPursuit,Shift2 multi.
  • Gabor77
    Megtaláltok autologon GaborIkTCM néven. Vegyetek fel, mert majd fogunk szervezni versenyeket a TCM köreiben. :)
  • High end PC #1513
    Azt mondja regedittel lehet az eredeti DVD verzió nyelvét angolra állítani, megspóroltam 11 giga nyögvenyelős órákba telő letöltését, ennek örülök.
  • Alien69
    IJ, azaz így jártál, meg más is, pl én is originről szedtem le végül azt a 17 giggancsot.
  • High end PC #1511
    update: a TCM-en azt írta egy srác, nála működött a nyelvváltás az eredeti verzióval, ez bizakodásra ad okot, megkérdem hogy csinálta.
  • High end PC #1510
    Fasza...legrosszabb esetben nekiállok 16 óra fele a DVD-s telepítésnek, és ha nem jön össze, "lerántom" Originről, és ha az égiek is velem lesznek, éjfél előtt talán tudok játszani (EA facepalm)
  • Alien69
    Próbáld ki. A dvd telepítés aránylag nem lassú, kb fél óra, ha jól emlékszek.
  • High end PC #1508
    Azt próbálta valaki, hogy felteszi a DVD-s eredetit, és a regeditben átírja angolra a nyelvet? A warez verzióban evvel trükköztek, ha ez működik az eredeti verzióval is, akkor nem rántom le délután azt a 11 gigát originről, hanem telepítem DVD-ről.
  • zoltan54
    Pont ezt akartam írni én is.. :D Ha van pl kormány rádugva a gépre, ki kell húzni. Nekem is ez volt a gondom.. Pedig áram alatt se volt, mégis bezavart. Kihúztam, és egyből eltüntek a konzolos gombok a képernyőről...
  • Teodor0
    Sziasztok
    Lehet volt már , de egy kis segítség : Kapcsoljátok ki a NumLock-ot és úgy engedi a fel -Le nyilak beállítását ! Aki billentyűvel akarja tolni húzza ki a joyt , vagy gamepadot mert ha nem akkor egy katyvaz az egész :)
  • DarkSector
    Nézegettem youtube-ot, a lassulás probléma ezekszerint nem engine hiba, mert x360-on a tagnak nem látni lassulást.

Biztos majd kiadnak rá peccset....:/

• DarkSector
    Hiába tunningolsz, sokat nem számít, mert a hardvereknek nem csak 1 jellemzője számít.
    Biztos jo a vga, de nézd csak meg még1x az ELVILEG hivatalos gépigényt....
    Ha ez igaz lenne?

Battlefield 3

Minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: 32-bites Windows Vista, Service Pack 2-vel
    Processzor: Kétmagos CPU (Intel Core 2 Duo 2.4 GHz vagy Athlon X2 2.7 GHz)
    Memória: 2 GB
    Szabad hely a merevlemezen: 20 GB
    Videokártya (AMD): DirectX10.1 kompatibilis, 512 MB VRAM-mal ellátott ATI Radeon 3000, 4000, 5000 vagy 6000 széria
    Videokártya (nVidia): DirectX10.0 kompatibilis, 512 MB VRAM-mal ellátott nVidia GeForce 8, 9, 200, 300, 400 vagy 500 széria

Ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: 64-bites Windows 7
    Processzor: Négymagos CPU
    Memória: 4 GB
    Szabad hely a merevlemezen: 20 GB
    Videokártya: DirectX11 kompatibilis, 1024 MB VRAM-mal ellátott VGA (nVidia GeForce GTX 560 vagy AMD Radeon HD 6950)

Need for Speed Run

Minimum rendszerkövetelmény:
    Operációs rendszer: Windows Vista SP2 32-bit és DirectX 10
    Processzor: 2,4 GHz Intel Core 2 Duo vagy egyenértékű AMD
    Memória: 3 GB
    Merevlemez: 18 GB
    Grafikus kártya (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 vagy jobb
    Grafikus kártya (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 9800 GT vagy jobb
    DVD meghajtó
    Billentyűzet, kontroller, vagy kormány
    Online: 512 Kbps vagy gyorsabb internetkapcsolat

Javasolt rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64-bit és DirectX 11
    Processzor: 3,0 Ghz Intel Core 2 Quad vagy egyenértékű AMD
    Memória: 4 GB
    Merevlemez: 18 GB
    Grafikus kártya (AMD): 1024 MB RAM ATI Radeon 6950
    Grafikus kártya (NVIDIA): 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX560
    DVD meghajtó
    Billentyűzet, kontroller, vagy kormány
    Online: 512 Kbps vagy gyorsabb internetkapcsolat

Hol vagyunk mi a 4870-estől? Nemhogy egy 6950-hez képest......
    Prociról nem is beszélve.
  • High end PC #1503
    De jó, dèlután már ki is tudom próbálni. Csak az nagyon nem tetszik, hogy mèg Originen lerántssam az angol verziót, mert akkor lesz az este is, mire normálisan tolhatom. Azèrt először felteszem DVDről, megnèzni tènyleg nincs rajt angol.
  • Gabor77
    Azért picit meg van tuningolva az enyém. 850mhz-en megy a gpu...viszont sajnos a vramot nem engedi húzni...nem lehet neki plusz feszt. adni.
  • DarkSector
    Én karim elvileg egyezik tudásra a tiéddel (csak 6xxx-es), és nekem mind2 játék Ultrán megy 25-30-at mikor hogy.

A vicc az hogy ha felvételt készítek akkor is fix 25FPS-em van amin megintcsak csodálkozom.

Amúgy a te karid meg az én karimon minimumon kellene futnia a 2 Frost-os játéknak, szóval én nem panaszkodnék a helyedben...
    Az a 4770 nem nagy szám, régen lehet az volt, de haverom 4850-ese is helyenként nagyon allulteljesít.
  • Gabor77
    Tévedtem...sajnos ez a lassulós dolog ugyan úgy megmaradt. Ha lemegy 25 fps alá akkor csinálja ezt. 30 FPS korlát továbbra is megvan, illetve az irányítás beállítása is egy katyvasz. Athlon x4, Asus 4770 Formula...és ezzel is képes lemenni 25 alá mediumon. Ez kész...Battlefield 3-at simán elvitte medium-high beállítások mellet.
  • DarkSector
    Akit az eredeti 2.18GB-os vidi minősége érdekel, annak itt van néhány kép....:D

• DarkSector
    Nem a színeken van a hangsúly, hanem hogy mennyire valószerű a hóesés meg minden...
    Sötét helyeket leszarom ott meg mit nézzek? világit néhány lámpa azt ennyi, ahoz nem kell tudás. :)

sokan mondták hogy csúnya és egyrészt igaz is...csak van néhány pálya aminél az öszhang durva lett.
  • Fpocok
    A havas pálya nem a legjobb módja, hogy megmutasd, hogy milyen szép. Egyszínű az egész.
    Amúgy ki mondta, hogy csúnya? Baromi szép szerintem.
  • Gabor77
    Városban nekem eddig mindig belassult törttel...viszont eredetivel ez a probléma nem áll már fent...de ez a kva kibszott irányítás...ugyan olyan fostos így is. Mi ez már?!
  • DarkSector
    Éjszakaiban mi a szép mert világít 4-5 lámpa az úton?
    Yosemite ha a Stage 5 után van akkor azt én nem láttam még...én csak az első 5-ről tudok mondani véleményt, nekem a top1 a haveas, majd közvetlen utána a 3-as asszem amiben a sivatagos pálya van...
  • DarkSector
    Megszűnik létezni a slow motion, ha....?
  • Gabor77
    Eredetivel sem lehet beállítani normálisan az irányítást...hatalmas nagy baklövés ez az EA részéről...viszont a "slow motion" effect megszűnt létezni. :)