Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ezt úgy mondom hogy nyáron tudtam beruházni a jelenlegi konfigomra, egy 3100+ Sempron, 1GB Ram, 6600 GT konfigot cseréltem E2160, 4GB DDR2, HD4850 1GB konfigra. Tudom nem egy erõgép fõleg CPU miatt, viszont a régi konfigomhoz képest nem kicsi elõrelépés szerintem, és nem kicsit nagyon érezni a különbséget, és örültem neki. És most pár hónap után megint elmondhatom hogy lassan (illetve nem lassan mert már most is az pl. ezt a játékot illetõen) ez a gép is kevés lesz játékra.

Mindez úgy hogy a látványban már nem nagyon van hova fejlõdni, illetve ha van is nem nagyon veszel észre különbséget. Ellenben a gépigények folyamatosan nõnek, mert a fejlesztõk elintézik hogy mindig legyen igény az új hardverekre ami a hardverpiac fenntartását illeti.

És igen, nem vagyok pénzeszsák, nem tehetem meg hogy minden évben kiadjak 100K+ forintot arra hogy beruházzak az aktuális generációs gép alkatrészekre.
Egy ilyen jellegû autós játéknak felesleges ilyen high tech motor ami elsõsorban FPS-re van megtervezve.
Szerintem a pályaméretekre nem nagyon van már korlát egy TDU és egy TDU2-t illetõen amiben az egész térkép szabadon bejárható ami elég tetemes mennyiség és töltés nélkül van megoldva, illetve menet közben tölti be elõre a szektorokat a játék. És véleményem szerint erre a motorra megírni a játékot igen nagy hülyeség volt, csak a gépigényt sikerült megint az egekbe vágni, látványilag szerintem semmiben sem jobb a HP-nál.
Na, csurog lefelé Origin-rõl végre, amilyen fasza a koliban a net, leghamarabb vasárnap este fogok játszani úgy érzem. Nem gáz, már úgy is végigtoltam egyszer a félkész verziót... 😄

DarkSector
20. másodpercnél van egy jelenet mikor driftelnek, csak ugyanezt képzeljétek el hogy ti játszotok. 😊

Videót valaki olyan csináljon aki jól tud vezetni és erõs gépe van...nekem egyik tulajdonságom sincs meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bpeti72
Hol is van az a faxa driftelos video?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

DarkSector
Ha valakinek gondot okozna az irányítás kiismerése.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nincsen K meg L gomb, nem értem egyik topikot se, itt is meg ott is nyomja mindenki, az egyik tag meg panaszkodik hogy a le meg a fel irány miért W és S???

Basszátokmeg nincs is ilyen gomb, eleve fel meg le sincs, a kézi váltáás S és X...K meg L sincs, ha te átállítottad no az már más kérdés, de akkor meg kell nézned mit állítottál át mire.

A képen megjelenõ gombot nyomom és továbbra is a kocsiban marad (K+L gombkombinációt nyomom)
DarkSector
Nem tudom hová tenni ezeket a "Hogy szállok ki a kocsiból" kérdéseket, kb 100 ilyen kérdés van egy nap alatt, nekem bill meg gamepad esetén is kiteszi milyen gombokat kell nyomkodnom, mi ezen olyan bonyolult?

Hogy akarsz utána vezetni a versenyben ha a képen megjelenõ gombokat se tudod leutánozni? 😊

igen arra...
bakkerman
szerintem a legelejére gondolt,ahol a carrera-ból kell kimenekülni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ez nem GTA, nem lehet kiszállni csak úgy.

DarkSector
Nemtudom feltûnt e sok embernek ez nem a játékosokról van szó.
Jött az új motor, kell a reklám, ez a látványról akar szólni elsõsorban új ötletek majd a következõben lesznek...
Frotbite 2 techdemo autos változatban...
Szerintem senki ne várjon megváltást a játéktól, mint régen most is egy szórakoztató arcade autos játék lett. 😊

Hogy kell kiszállni a kocsiból?
Amúgy tök érdekes, hogy a sajtó szidja (a legnagyobbaknak számítók legalábbis), de a játékosok bírják a cuccot. 😄 Ez ilyen fordított arányosság. Mondjuk tény, hogy nagyon átlagos lett és nem használja ki az ötletet, de ha összehasonlítjuk az Underground 1-2-t, ott is az elsõ rész elég átlagosnak mondható, az ötletet meg igazán csak a 2. használta ki, ahogy Shift 2-nél. Kicsit félve újítanak, ez mindig látszik.

DarkSector
A 2d-s háttérképre nem véletlen nem engednek ki szágildozni. 😊
Azért kisebb mert a grafika teszi ki a játékot, és a tartalom ment a negatív oldalra a mérlegen.

Egyik több akkor másiknak kevesebbnek kell lenni, hogy meglegyen az egyensúly...

DarkSector
Igen de itt pc-n sok technikai dolog miatt lassúbb és néha néha megakad egy pillanatra, nem beszélve a grafikai hibákról.
Mivel nem fix hardver a konzol meg fix hardver, ott tökéletes összhang van és optimalizálás, itt semmi sem lesz olyan, ezért van az hogy ott 30fps-el már multizni tudnak fps-ekben itt meg nem.

Itt is tudnak valamely mértékben optimalizálni egy játékot, de annyira nem mint amikor egyetlen egy fix gépre belõnek egy játékot.

Tegnap este játszottunk xbox-on barátnõmmel vagy 2.5 órát normál fokozaton, és még mindig a harmadik szakaszon vagyunk. Gratulálok aki ezt végignyomja két óra alatt kormánnyal, normál fokozaton mondjuk egy nehezen irányítható kocsival. Szerintem marha jó az egész. Jó ötlet, hogy nem köröket kell menni, viszont ez az egész úgy lenne az igazi, hogy a pályák vagy 5*, esetleg 10* akkorák lennének. Gondolom ezt a konzol képességei miatt nem lehetett megoldani, talán a következõ generációban. A grafika szép, gyors, látványos. Eddig volt pár izgalmas rész, jók a "rendes" versenyek is. Szerintem remek lett. Az olyan totál béna, hétköznapi játékosoknak mint mondjuk én tökéletes szórakozás.
bowari
Vágom én azt ,hogy konzolon 30fps van általában(kivéve pl tekken de az nem multiplatform),de akkor is nekem is fix 30 fps van 29-re sem esik le,csak 30,és mégis a konzolos 30 az folyamatosabbnak/gyorsabbnak tûnik...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Waczkor
Errõl szeretnék látni egy videót:"faszán" driftelni...

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Ne az szerintem is a sorozat mélypontja volt.
Pedig furamod 9/10 meg 10/10-es értékeléseket kapott...😄

zoltan54
Hogy kell a kocsiból kiszabadulni? Mindent végignyomtam, és semmi. A beállításokban se találom meik gomb az..(PC)

https://www.facebook.com/vass.zoltan

Na örülök, hogy abban az egyben egyetértünk, mert ha azt is felmagasztaltad volna akkor betört volna a fejem a facepalm-tól.

DarkSector
Megvenni én se fogom.
De ettõl még nem szar. 😊

Nincs meg, warezt sem próbáltam ki, jaaaaaa, hogy demo sem volt, oké. Egyébként mikor a legelsõ videókat megláttam már akkor felejtõsnek tûnt az egész azok miatt a fölösleges cutscene-k miatt amelyek alatt egy két space vagy enter záport biztos el kell nyomni.

DarkSector
Undercover valóban a sorozat legrosszabb része.

Amúgy pont ettõl fog dögleni a nép, majd figyeld az eladásokat...😄

w77d
nem fogom megvenni, mert ennyit nagyon nem ér meg a játék.. megvettem volna, ha normál, ma elvárható dolgokat tartalmazna, de így egyszerûen 2-3 ezer ft-nál többet nem ér.

Egyébként az a baj ezekkel a fejlesztõkkel vagy nem is tudom igazából ki találta ki a játék koncepcióját (valszeg a kiadó eszement ötlete, vagy egy ilyen retardó Michael Bay szintû produceré nemtom), hogy nem tudják mitõl döglik a nép. Sajnos ez elég sok kiadóra elmondható, kivéve a Blizzard-ra mert õk minden játékukban tudják, hogy mi az ami fasza és cool és bejön a nép nagy részének és nem próbálnak ilyen hányadékot lenyomni az ember torkán mint pl. az NFS Undercover-t (talán a srozat legrosszab része) és a Run-t.

DarkSector
Megvan Origiben? Beléptél autologra hogy mik vannak? 😊

Túl kevés ez a játék ahhoz , hogy multira legyen kihegyezve.

DarkSector
Az eredetiben nézted milyen lehetõségek vannak? Vagy csak magát a warez-t nézted?

w77d
4. fejezetnél tartok és még mindig nem mondanám hûdeleesik az állam jónak.. De az, hogy nincs egy single race, ahol lehet autókat próbálgatni, vagy verseny után replay (ezt aztán tényleg 10 éve tudja MINDEN autós játék), az egyenesen felháborító.. ez a játék a tipikusan 1990 forintos Ezt Vedd Meg kategória..

DarkSector
Multi...
Ez a játék már a multira van, nem véletlen warezba belekostolsz 2-3 orát így könnyen nevezed szarnak. 😊

De azt nézd aki megveszi.
Nem tökéletes, de manapság igenis jó.

Az Undergrund 2 mikori játék? Hány év telt el? Ilyen NFS-eket ne is várjatok.

DarkSector
Ha átjutsz az elsõ 2 fejezeten, a grafika is szebb lesz.
Mármint a környezet.

Irányítás akkor jó ha nem tûnik fel semmi, és természetesnek hat. Az elõzõekhez képest jobb, PL legújabb HOT-nál pocsék volt.
Itt faszán lehet driftelni is.

Rendõrökkel szerintem semmi baj a többi rendõrös autos gémben sem jobb.

Ráadásul rövid az egész játék. Emlékszem pl. Underground 2-re (toronymagasan a sorozat legjobbja), hogy az milyen hosszú volt, fõleg ha az ember mindent unlockolni akart.

Itt meg azzal dobálóznak a szemellenzõsök akik anyatigris módjára védik a játékot, hogy nem 2 óra ám a játék mert rewind meg újrapróbálkozás meg bla bla bla bla bullshit a köbön.

w77d
hát szerintem ez a játék 0.. semmi különös nincs az irányításban, a grafika csak az átvezetõkben mondható átlag felettinek, rendõrök inkább nem kellettek volna ha ilyen esetlenek..

DarkSector
Az fasza én nem vettem észre, akkor sorry.

DarkSector
Hát kb grafika, irányíthatóság, változatosság és igen story + rendõrök is vannak, amiket szeret egy nfs fan.

Undercover+Prostreet+Shift1-2+új Hot Pursuit ezek kapásból csak ez a rész után jönnek a toplistán.

w77d
az elmúlt 4-ben igen.. nem lett volna nagy kunszt belebaszni...

DarkSector
Ott a fraps azzal tudsz fotózni, Eddig én 1-2 játékban láttam foto modot.
Kérdezem én hány NFS-ben volt eddig foto mod a 15-bõl? 😛

w77d
és miben jobb?? ez egy üres szimpla storyline azt kész...

DarkSector
Baromság mert ez az egyik legjobb a sorozatban, amikkel az elmúlt 2-3 évben találkoztam...

w77d
há bammeg ilyen alapvetõ dolgokat kihagyni belõle?? ezeket még a budget kategóriás szarok is tudják... mennyit melóztak ezen, míg összerakták? 2-3 hetet?? többet nem hiszem, az autó modellek készen voltak, a körítést kellett ráönteni és telibeszarni a melósabb részeket...

Végre egy ember aki jól látja itt a dolgokat.

zoltan54
Ugyan ez a kérdésem...

https://www.facebook.com/vass.zoltan

w77d
ez nem az év játéka, hanem az év legösszecsapottabb és szarabb játéka...

gergobaby
Hogy szállunk ki az elején a kocsiból?? 😮

Toshiba L300-2C5

Egyik sincs. <#shakehead>

w77d
tényleg nincs egy rohadt foto mód vagy replay a játékban?? ugyan ez vonatkozik a freeride-ra és a single race-ekre..