2055
Need for Speed: The Run
  • High end PC #1572
    Én ezt a játékot idegileg nem bírtam kitolni, tegnap este már az első szakasz után leszedtem egy unlockert, ami minden kocsit meg pályát feloldott. Még a sztorline 2 órás idejét se bírtam volna kivinni, a grafika bugos, annyira optimalizálatlan, hogy még csúcs konfigon is belassul, a keccsáp rendszer borzalmas.

Viszont azt nem értem, hogy ha a karrierben a 10 stage közül 11-14 perc felettiek az idejei mindenkinek, hogy hogy vége lesz kb 3 percen belül nálam mindegyiknek, mikor stage selectre megyek, belenézni mindegyik stage-be? Kb 3 perc alatt végigmegyek mindegyik pályán. Ez hogy lehet?
  • High end PC #1571
    Pff, a menüben a kocsik minősége olyan ronda, mintha kb a Nintendo Wii-ből lennének átportolva, simán 8 éves szint, ezt most gy hogy csinálták?
  • Norbi1990
    Kösz.
    Nekem a XBoxos gombkiosztást mutogatta mert kormánnyal játszok, viszont az egyik gombom nem működik rajta s fogalmam sem volt melyik lehet a billen :D
  • Cortinaar
    Végigvittem és azon kívül, hogy volt 1-2 jó verseny, egy vicc az egész mert: 1: a grafika szánalmas (az autókon kívül), főleg a vége felé érdemes megnézni a faleveleket az úton. 2: az ellenfelek mindig bevárnak, akármi történik, de ha lehagyod őket, akkor megtáltosodnak, s 400-ra felgyorsulva megelőznek, vagy megszorongatnak, 3: minden autó kb. ugyanolyan gyors, egyedül a végén a szuperautóknál érezhető gyorsulás, viszont pl. a Megane mit keres a Tier5-ös autók között? Értem, hogy azt is át lehet alakítani veszett vaddá, na de azért ez túlzás. 4: Piszok kevés autó közül lehet választani verseny közben. 5: Történet még csak-csak elment volna, ha nem az történne, hogy szitává lövik, törik az autót, s mégis azzal mész a köv. pályára (jó, persze ez már most csak szőrszálhasogatás). 6: Mi a francért kell nekem dobolnom a SPACE-en, ENTER-en egy autós játékban, hogy sikerüljön leverni egy rendőrt, vagy ki tudjak szabadulni az autóból, át tudjak ugrani egyik tetőről a másikra, stb? A legnagyobb idiótaság, amit kitaláltak.(Battlefield3-nál is ki voltam akadva!) Ez nevetséges, hogy ennyire leszarják a PC-t, s mindent konzolról írnak át! 7: Minek voltak benne nevesített ellenfelek, ha abszolút nem éreztem egyedinek őket sem a versenyben, sem a történet szempontjából. Ha már történetet írtak a játékhoz, foglalkozhattak volna a főszereplőkkel is. 8: Vicc, hogy egy benzinkútnál kell autót cserélni :) Megoldhatták volna két verseny között egy kis sztorizással (pl. ismerőssel találkozik, lop, stb...) 9: a végén nem történik semmi, na és a vége videó az hogy nézett ki, mert olyan volt, mintha 10 évvel ezelőtti lenne.
    Összegezve, 1-2 izgalmas versenyt leszámítva ez a játék abszolút nincs kidolgozva, sokkal több volt benne, mint amit készítettek, és sokkal izgalmasabbra, eseménydúsabbra csinálhatták volna. Gratulálok, igazi visszafejlődés!
  • Bullitt
    Először enter, utána ha jól emlékszem space, majd megint enter. Aztán futás közben space. De mutatja is ám alul a játék. :D
  • Norbi1990
    Valaki leírná mit kell nyomkodni Las Vegasba amikor elkapnak a zsaruk, hogy kiszabaduljak? Nyomkodtam bal controlt és space-t, de nem sikerül valamiért.
  • ronso
    szedd le az Xpadder nevü programot.beállitod a gamepadra elmented és tolod a játékot.én logitecjh Dual actionnal játszom..
  • Tockos
    Valaki segítsen hogy tudom beállítani a klasszikus Pc-s gamepadot a játékra hogy be tudjam állítani ahogy én akarom.Valami emulátorral vagy hogyan mert én nagyon szeretek a gamepaddal játszani.
  • High end PC #1564
    allelujja, Origin uninstall és reinstall után végre hajlandó elkezdeni leszeni a 15 gigás angol verziót, Origin fail Holnap reggelig offolom is a témát, eléggé kiidegelt ez az eseménysor mára.
  • High end PC #1563
    Oké, az Origin baszik telepíteni, totális káosz az egész rendszer, most kvetkezik az origin uninstall, szopás a köbön
  • DarkSector
    Megértelek, jogos a felháborodás.
  • Bearmanboy
    Köszi majd még próbálkozok de nagyon nem köt le ez az nfs :(
  • Dj Tommy
    Nekem se sikerült elsőre, volt amikor 2-3 lövésből szétlőttek, volt amikor meg jól bírta az autó.
    Amúgy az a "poén", kiírja a game, hogy kerüld a lövéseket, de ez esélytelen.
    Én úgy fogtam hozzá, nem érdekelnek a lövések, csak nyomtam a gázt + a nitrót.
  • High end PC #1559
    valaki árulja már el hogy a jó büdös francba lehet feltenni az angolt originről, mindig rámegyek a telepítés gomra, gondolkodik pár percet majd semmi se történik, megint előjön a telepítés lehetőség. Mintha a DVD verziót le se szedte volna, totális KÁOSZ
  • TBTPumpa
    A történet nem is annyira gáz és a zenék is nagyon kellemesek (bár most nem a szokásos Licencelt zenék vannak a játékban, ahogy lenni szokott).
    Nekem Sam (a főszereplő segítője) szimpatikus csaj volt. Többször is elnéztem volna a játékban, de ez már egy másik dolog...
  • TBTPumpa
    Technikailag csúcs ez az NFS játék, mert a Frostbite 2-t használja, így tényleg baromi látványos és ütős hangzása van a játéknak. De a sztorimód kegyetlenül rövid. A bemutatott csajok pedig épphogy feltűnnek a játékban, ahogy a főszereplőt segítő csajszi is... Ezért kár volt ekkora reklámokat készíteni róluk.
    A dolog hátulütője, hogy a Frostbite 2 még nem egészen kiforrott motor, ahogy a BF3-nál is látható.
    Néhány pálya nagyon szép és élvezetes, de az irányítás néha-néha elvette a kedvem a játéktól.
    Illetve sok dolog van még a játékban, ami átgondolatlan és szerintem tesztelve sem lett kellően... Ez a 30 FPS-es korlát pedig egy kész vicc!
    Ezt így kár volt kiadni, de hát az EA szava dönt...
    Remélem, hogy a Criterion jövőre valami jobbat hoz össze!
    A játék címe is megfelelően jelzi, hogy ez a játék kerülendő. Ha nem fut el valaki gépén az se bánkódjon, sokat nem veszít vele!
    Ettől a játéktól menekülni (RUN) kell!
    Na megyek is. Inkább szórakozok tovább a tavalyi Hot Pursuit-tal...
  • Bearmanboy
    Kerülni hát nem igazán tudom ha eléjük megyek 2mp alatt szétlőnek ha nem megyek eléjük lemaradok!
  • High end PC #1555
    egyelőre azt nem tudom hogy szedjem le normálisan originről az angolt...
  • High end PC #1554
    sajnos láttam, és szétbasz az ideg, okádok sugárba
  • Dj Tommy
    Csupán annyi, hogy próbáld kerülni a lövéseket és nyomd a nitrót.

1-2 előrendelő lehet "ideges" lesz, ezt látva.
  • High end PC #1552
    még legjobb esetben se lesz ebből ma se játék, ez már a legelején ledobja az élményindexet kurvára
  • Bearmanboy
    Sziasztok mikor lőnek rám a 2 dzsipből mi a teendő?!
  • DarkSector
    Igen Origines játékoknál nekem se jelzi ha eltávolitom vezérlőpultból a játékot, ugyanúgy Origin-nél ott van egy play jel a játékokon...én sem értem.
    De leszarom ha játszani akarok play és majd feltelepiti vagy kér majd lemezt...ha nem akkor hagyom a picsba.
  • Dj Tommy
    Ha jól emlékszem, nem mindegyikben volt.
  • High end PC #1548
    Ez a játék egy nagy SZAR!!!!!
    Órák óta szopok vele, tényleg nincs angol az eredeti verzión, regedittel se lehet előhozni, ekkora kamut!!!!
    Uninstallálnám, de HOGY????
    Originből uninstalláltam, elődobta a vezérlőpult program eltávolítást, onnan kiszedte a listából, de a játék még mindig fent van
    Install discen nincs uninstall se a játék könyvtárban!!!
    NEM JÖN LE A JÁTÉK, a kódot meg már nem fogadja el az Origin, hogy leszedhessem az angolt, mondván, hogy a kulcs már felhasználásra került
    OKÁDÉK ÍGY AZ EGÉSZ
    Játékélmény 0, a semmit nem lehet értékelni.
  • Krisztiam #1547
    uhh ne is mondd az undercover egy nagy rakás sz*r.. :DD
  • TBTPumpa
    A legrosszabb az Undercover volt. Ez jobb annál, de tényleg a legrosszabb NFS részek között van a helye a RUN-nak... Sajnos ez a Frostbite 2 motor nem autós játékoknak való.
    BlackBox ismét hozta a formáját. Jövő évi Criterion féle NFS ennél csak jobb lehet!
  • w77d
    gyerekek ezt a monoton szar játékot.... legalább lenne valami freeride vagy mittudomén... egy két pálya talán hangulatos, de a játék dögunalom. Meg merem kockáztatni, hogy minden idők legszarabb nfs játéka..
  • norbee46
    Köszi! Minden pályán találni kutat?
  • Dj Tommy
    A benzinkútnál lehet autót cserélni.
  • norbee46
    Sziasztok!
    Hogy lehet autót cserélni?
  • DarkSector
    Játékoknál a gépigénynél NEM véletlen szoktak X360 gamepad-ot írni, mert sajnos vagy nem sajnos azokat támogatja 100%-ossan a játék.

SIMA gamepad, vagy nem fog tökéletessen menni, vagy emulátor kell hozzá....

Ha mind2 eszköz csatlakoztatva van egyszerre! (x360 gamepad és billentyűzet)
    AKKOR simán úgy válthatsz köztük hogy valamelyik ezközön lenyomsz egy gombot, és azonnal átvált a játék kijelzése az adott eszközre! (vagyis NEM KELL a controls menüpontban váltani a billentyűzet és gamepad közt)
  • DarkSector
    Miaz hogy x a b meg b a space?

Ha billentyűzet van dedugva, akkor billentyűzet gombokat látsz a képernyőn és azokat kell utánozni.

Ha bedugsz egy x360 gamepad-ot vagy x360 kompatibillis de PC-s gamepad-ot, akkor meg az azon lévő gombokat fogja mutatni.

***KORMÁNY illetve SIMA PC-s GAMEPAD estében (valszeg) nincs support, ott neked kell kitotóznod....***
  • schatis
    Ja azcsak épp nem az, x az enter a b a space, a 2 billentyűsre nem bírtam még rájönni. Megfejtés ?
  • Gabor77
    Nagyon sokat dob a játékon a multiplayer. Izgalmas versenyek vannak. Van pár tapló paraszt, akik ki akarnak lökni mindig, de őket is nagyon egyszerű kijátszani. Összességében hatalmas nagy plusz pont a multiért. Hot Pursuitban is jó volt, itt sem fog csalódni az ember. :)
  • Gabor77
    Kapcsold ki a numlockot.
  • Shodan
    Nem tudom volt e már válasz, de a gáz és a féket hogyan lehet a fel és le nyílakra beállítani???
  • Csokis
    Elméletileg tud, de monitor hiányában ezt nem tudom megerősíteni.
  • High end PC #1534
    Az MSI Afterburner is rud 2560x1600-ben vidit rögzíteni?
  • High end PC #1533
    Ok, 2 óra ès hazaèrek, megnèzem az angol nyelvet, az fps-t, ès a grafikát. Napokig tudtam várni, de már alig tudok. :D