Need for Speed: The Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Én azt írtam, hogy BIZTOSAN lesz Shift 3, de NEM a Criteriontól.
És, hogy tuti nem Hot Pursuit 2 fog jönni, hanem egy régi-új cím!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A High Stakes pedig régen is egy HP folytatás volt. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Shift 3 pedig tuti lesz, de nem jövõre és nem a Criterion által fejlesztve. Hot Pursuit folytatás szerintem felejtõs most még, inkább elõvesznek egy régebbi címet (Underground, Most Wanted, High Stakes) vagy elõállnak egy új címmel!
na ne viccelj...
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Nálatok is össze vissza ugrálnak?
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Könnyed kis autókázás, üldözéssel és semmi szimuláció, csak nyomd a gázt tövig és hadd szóljon!! Ez a játék ennyirõl szól igazából, aki ezzel tisztában van és szereti az ilyesmit. Aki meg nem szereti az menjen szerintem forzázni, vagy GTR-ezni!<#eljen>#eljen>
Viszonylagos olcsóságáért cserébe viszont láttam, hogy ez valszeg csak cseh nyelvû, de gondoltam (én kis naív) angol nyelvet is tartalmaznia kell/kéne (a doboz hátulján még utalás is van rá!!!).
Ma délben telepítem fel nagy vidáman (már a telepítõ is gyanakvásra adott okot, hogy szopni fogok nyelvileg), játékba belépve már véglegesen megtapasztaltam, hogy szopás van.
Szóval jelenleg csordogál Origin-rõl az angol (kis geci nyelvi fájlok helyett ugye természeten az egész játék), ma valószínûleg már nem is fogok vele játszani, nagyszerû.
Akár a telepítõlemezeket úgy ahogy vannak el is dobhatom (de tényleg, ilyen rendszer mellett tényleg feleslegesek).
Tényleg beköszönni látszik egy olyan korszak, amikor már csak is regisztrációs kód lesz a dobozban (ugye már kézikönyvet se tartalmaz nagyon ez RUN sem, amit mondjuk támogatok is valamennyire a környezet érdekében).
Azért én még mindig meg tudok talán bocsátani a játéknak, de akkor tényleg hoznia kell azt, amit eddigiek alapján elvárok tõle. Gépemet tekintve szarok egy picikét, de remélem nem lesz gond... na meg azt is, hogy valami malõr miatt nem ugyanezt a cseh nyelvût szedi le nekem, me fõgyújtom! <#idiota>#idiota>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ha kijön egy patch, talán még viszonylag játszahtó is lesz a Run, de jelenlegi formában nem az.
Én a Criterion+DICE párosban bízom, immáron õk lettek a sorozat fáklyavivõi, és remélem a Shift széria sem marad abba. Hiába kapaszkodott feljebb a Black Box az Undercover totális bukása után, még mindig messze van az elfogadható játék minõségtõl, és még a saját minõségük múltbeli csúcsától is (gondolok itt az Underground 2-re).
Zenei felhozatal egy fos,átvezetõk tényleg okádék minõségûek,akárcsak az autóválasztó képernyõ.
Érdemes egyébként egy most wanteddel összehasonlítani:
Most wanted:stabilan fut,nincs rece,normális textúrák,normális zenék,kemény zsaruk,story,jobb hangeffektek.
HP-t nem is hozom fel,sokkal de sokkal kidolgozottabb,van benne nehézség,élvezetes végig.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A Run inkább egy olyan NFS, amitõl menekülni kell!
Ha nem játszod végig, akkor sem veszítessz vele sokat, mert nagyon rövid, unalmas, középszerû játék lett tizenéveseknek, akik a látványos akciófilmekre vannak kihegyezve... Sajnos én még a régi NFS-eken nõttem fel, így én számomra ez a Run (és a BlackBox által készített számos NFS játék) csak egy rossz vicc... Vagyis inkább a NFS név megcsúfolása.
Bizalmam már csak a Criterion-ban van, BlackBox végleg leírta magát nálam...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Na mondom fölteszem a laptopomra amin a Battlefield 3 medium és high beállítások mellett 40-60 fps-t produkált. Hát elég lelombozó volt az egész szitu, mert még az átvezetõ is akadt, sõt le se játszotta rendesen , itt ott vilogott a Porschén a textúra. Nem is tudtam kipróbálni magát a játékot mert nem tölötte be a pályát. Nem is akadnék ki annyira ezeken ha a Battlefield 3, ami UGYANAZT AZ ENGINE-T HASZNÁLJA szarul ment volna a gépeimen, de mivel simán tudtam vele játszani (még az asztali gépemen is)ezért egyenesen pofátlanságnak tartom azt amit ez a program "produkál".
Nem tudom, hogy mennyire fogják majd patchelni, vagy hogy 2 hét múlva kijön egy driver ami mindekinek ad +30 fps-t, de a mostani állapotában ez a szar egy kalap fos.
Hát lassú a géped <#idiota>#idiota>
UI: 2 éve abbahagytam a felesleges pénzdobálást a számítógépbe <#vigyor2>#vigyor2>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Viszont azt nem értem, hogy ha a karrierben a 10 stage közül 11-14 perc felettiek az idejei mindenkinek, hogy hogy vége lesz kb 3 percen belül nálam mindegyiknek, mikor stage selectre megyek, belenézni mindegyik stage-be? Kb 3 perc alatt végigmegyek mindegyik pályán. Ez hogy lehet?
Nekem a XBoxos gombkiosztást mutogatta mert kormánnyal játszok, viszont az egyik gombom nem mûködik rajta s fogalmam sem volt melyik lehet a billen 😄
Összegezve, 1-2 izgalmas versenyt leszámítva ez a játék abszolút nincs kidolgozva, sokkal több volt benne, mint amit készítettek, és sokkal izgalmasabbra, eseménydúsabbra csinálhatták volna. Gratulálok, igazi visszafejlõdés!
Sakkoo.......Baszkiiii
Amúgy az a "poén", kiírja a game, hogy kerüld a lövéseket, de ez esélytelen.
Én úgy fogtam hozzá, nem érdekelnek a lövések, csak nyomtam a gázt + a nitrót.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Nekem Sam (a fõszereplõ segítõje) szimpatikus csaj volt. Többször is elnéztem volna a játékban, de ez már egy másik dolog...
A dolog hátulütõje, hogy a Frostbite 2 még nem egészen kiforrott motor, ahogy a BF3-nál is látható.
Néhány pálya nagyon szép és élvezetes, de az irányítás néha-néha elvette a kedvem a játéktól.
Illetve sok dolog van még a játékban, ami átgondolatlan és szerintem tesztelve sem lett kellõen... Ez a 30 FPS-es korlát pedig egy kész vicc!
Ezt így kár volt kiadni, de hát az EA szava dönt...
Remélem, hogy a Criterion jövõre valami jobbat hoz össze!
A játék címe is megfelelõen jelzi, hogy ez a játék kerülendõ. Ha nem fut el valaki gépén az se bánkódjon, sokat nem veszít vele!
Ettõl a játéktól menekülni (RUN) kell!
Na megyek is. Inkább szórakozok tovább a tavalyi Hot Pursuit-tal...
1-2 elõrendelõ lehet "ideges" lesz, ezt látva.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX