Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a gamepadon fékezi az autót nem tudom beállítani sehogy se már próbáltam az xpadder-t meg az Xinput test nevezetu progit is.Reagállni reagál a gombokra csak lssítja az autót.Valami otlet
[HUN]FaTaL
Senki, de nem értettem, hogy miért keverted ide a Criteriont. Ki írta a shiftet a criterion kapcsán? Senki.

http://goo.gl/gd6Zi5

TBTPumpa
Ki írta azt, hogy Shift 3 a Criterion mûve lesz?
Én azt írtam, hogy BIZTOSAN lesz Shift 3, de NEM a Criteriontól.

És, hogy tuti nem Hot Pursuit 2 fog jönni, hanem egy régi-új cím!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

[HUN]FaTaL
Shift 3 tuti nem lesz Criterion, mivel az elsõ kettõ is Slightly Mad Studios volt.

A High Stakes pedig régen is egy HP folytatás volt. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

TBTPumpa
Talán a decemberi Video Games Awards-ön bejelentik az új részt.
Shift 3 pedig tuti lesz, de nem jövõre és nem a Criterion által fejlesztve. Hot Pursuit folytatás szerintem felejtõs most még, inkább elõvesznek egy régebbi címet (Underground, Most Wanted, High Stakes) vagy elõállnak egy új címmel!

csizihungary
jobb hangeffektek az MW-ben?

na ne viccelj...

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

csizihungary
Multi nagyon jó, csak egy baj van vele: laggol mindenki

Nálatok is össze vissza ugrálnak?

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

DarkSector
Vagy Run 2

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vajon Shift 3 vagy Hot Pursuit folytatás lesz? 😛
Most már ideje lenne bejelenteniük az újabb NFS-t. <#idiota><#banplz>

DarkSector
A többi nfs is eredetileg errõl szolt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mûködõ x360 gamepad emulátor: LINK

vagy inkább Driverezni vagy BurnOutozni
Doc Hooliday
Lehet mazohistának fogtok nézni, de nekem bejön ez a játék!<#nevetes1>
Könnyed kis autókázás, üldözéssel és semmi szimuláció, csak nyomd a gázt tövig és hadd szóljon!! Ez a játék ennyirõl szól igazából, aki ezzel tisztában van és szereti az ilyesmit. Aki meg nem szereti az menjen szerintem forzázni, vagy GTR-ezni!<#eljen>

DarkSector
Hát ja ott nincs élsimi, bár nemtudom ilyen (gyenge) kidolgozottságú környezetnél mennyit oszt vagy szoroz.....

Látom. Látszik is,a hídnál a kanyar után, hogy szép látható az út.
fery02
Tegnap éjszaka Tesco-ban buddogva elcsodálkoztam, hogy máris ott volt a játék a polcokon, ráadásul csak 7800 Ft-ért.
Viszonylagos olcsóságáért cserébe viszont láttam, hogy ez valszeg csak cseh nyelvû, de gondoltam (én kis naív) angol nyelvet is tartalmaznia kell/kéne (a doboz hátulján még utalás is van rá!!!).
Ma délben telepítem fel nagy vidáman (már a telepítõ is gyanakvásra adott okot, hogy szopni fogok nyelvileg), játékba belépve már véglegesen megtapasztaltam, hogy szopás van.

Szóval jelenleg csordogál Origin-rõl az angol (kis geci nyelvi fájlok helyett ugye természeten az egész játék), ma valószínûleg már nem is fogok vele játszani, nagyszerû.
Akár a telepítõlemezeket úgy ahogy vannak el is dobhatom (de tényleg, ilyen rendszer mellett tényleg feleslegesek).

Tényleg beköszönni látszik egy olyan korszak, amikor már csak is regisztrációs kód lesz a dobozban (ugye már kézikönyvet se tartalmaz nagyon ez RUN sem, amit mondjuk támogatok is valamennyire a környezet érdekében).

Azért én még mindig meg tudok talán bocsátani a játéknak, de akkor tényleg hoznia kell azt, amit eddigiek alapján elvárok tõle. Gépemet tekintve szarok egy picikét, de remélem nem lesz gond... na meg azt is, hogy valami malõr miatt nem ugyanezt a cseh nyelvût szedi le nekem, me fõgyújtom! <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ja, ez a max, élsimítást is driverbõl küldtem.

Itt a max grafika látható? Én xboxon játszom, azért kérdezem. Ott sajnos néha van olyan, hogy az út a távolban (jellemzõen középen) az elsimítás hiánya miatt kicsit mintha összefolyna.
Csináltam képeket

DarkSector
Nem optimalizálatlan ez ki lett beszélve nem 1x, hogy miért lassul be.

DarkSector
Ezt mondtam én is mikor legelõször kipróbáltam. Nézd meg a kocsi kerekét! OMG

Én azt mondom, hogy (a Balck Box részekhez képest persze) egy viszonylag jó rész lenne, ha... ...ha nem lenne ilyen iszonyat optimalizálatlan és lassú, és nem lenne a grafika ennyire bugos (ha ezt nem patchelik, megnézhetik a sok negatív véleményt a játékosoktól). De még ha ilyen hibái nem is lennének, akkor se lenne minõségre sem egy HP, sem egy Shift 2... HP-nek mennyivel izgalmasabb volt az online része, mennyivel hangulatosabb a száguldás, a zenék, sokkal jobban rendben volt a frame és nem volt ennyire bugos.
Ha kijön egy patch, talán még viszonylag játszahtó is lesz a Run, de jelenlegi formában nem az.
Én a Criterion+DICE párosban bízom, immáron õk lettek a sorozat fáklyavivõi, és remélem a Shift széria sem marad abba. Hiába kapaszkodott feljebb a Black Box az Undercover totális bukása után, még mindig messze van az elfogadható játék minõségtõl, és még a saját minõségük múltbeli csúcsától is (gondolok itt az Underground 2-re).

TBTPumpa
A HP nemcsak hogy élvezetes, de hosszabb is és több autó is van benne! Minden tekintetben jobb a RUN-nál! A régi Most Wanted pedig a BlackBox utolsó értékelhetõ NFS játéka volt! Nagy kedvenc az is a mai napig! Kár, hogy most már messze nem tudnak olyan játékot kihozni a kedves BlackBox-os fejlesztõk, mint amilyen a Most Wanted volt...

Waczkor
Egyébként ahogy egyre többet toltam nálam is elmúlt a kezdeti lelkesedés.Unalmas,monoton versenyek,a story teljesen feleslegesen van benne.HP sokkal izgalmasabb volt,ott tényleg számolni kellett azzal hogy a kanyart melyik sávban vesszük be,hogy utána a következõ kanyarban ne kenõdjünk fel egy kisteherautóra.Itt meg talán ha 2x le kellett lemennem az útról,mert mind2 sáv foglalt volt.

Zenei felhozatal egy fos,átvezetõk tényleg okádék minõségûek,akárcsak az autóválasztó képernyõ.

Érdemes egyébként egy most wanteddel összehasonlítani:
Most wanted:stabilan fut,nincs rece,normális textúrák,normális zenék,kemény zsaruk,story,jobb hangeffektek.

HP-t nem is hozom fel,sokkal de sokkal kidolgozottabb,van benne nehézség,élvezetes végig.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TBTPumpa
Közel sem fasza... A Hot Pursuit-tal játszottam az elõbb és az mérföldekkel jobb és gyorsabb! Nem annyira szép mint ez, de ott az autók és a zenei felhozatal is csúcs! És az irányítás is mérföldekkel jobb!

A Run inkább egy olyan NFS, amitõl menekülni kell!
Ha nem játszod végig, akkor sem veszítessz vele sokat, mert nagyon rövid, unalmas, középszerû játék lett tizenéveseknek, akik a látványos akciófilmekre vannak kihegyezve... Sajnos én még a régi NFS-eken nõttem fel, így én számomra ez a Run (és a BlackBox által készített számos NFS játék) csak egy rossz vicc... Vagyis inkább a NFS név megcsúfolása.
Bizalmam már csak a Criterion-ban van, BlackBox végleg leírta magát nálam...

pisztácia
Hát gyerekek... az elõbb vittem végig és valami rohadt nagy game lett ez. Nagyon bejött. Végre egy fasza NFS.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Én is kipróbáltam, hát az asztali gépem nem erõs (Core Duo E7400, 4 giga ram, ATI HD 4850), de kb. high-on és full low-on ugyanúgy futott...

Na mondom fölteszem a laptopomra amin a Battlefield 3 medium és high beállítások mellett 40-60 fps-t produkált. Hát elég lelombozó volt az egész szitu, mert még az átvezetõ is akadt, sõt le se játszotta rendesen , itt ott vilogott a Porschén a textúra. Nem is tudtam kipróbálni magát a játékot mert nem tölötte be a pályát. Nem is akadnék ki annyira ezeken ha a Battlefield 3, ami UGYANAZT AZ ENGINE-T HASZNÁLJA szarul ment volna a gépeimen, de mivel simán tudtam vele játszani (még az asztali gépemen is)ezért egyenesen pofátlanságnak tartom azt amit ez a program "produkál".

Nem tudom, hogy mennyire fogják majd patchelni, vagy hogy 2 hét múlva kijön egy driver ami mindekinek ad +30 fps-t, de a mostani állapotában ez a szar egy kalap fos.

gduck
"a grafika bugos, annyira optimalizálatlan, hogy még csúcs konfigon is belassul,"

Hát lassú a géped <#idiota>

UI: 2 éve abbahagytam a felesleges pénzdobálást a számítógépbe <#vigyor2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Én ezt a játékot idegileg nem bírtam kitolni, tegnap este már az elsõ szakasz után leszedtem egy unlockert, ami minden kocsit meg pályát feloldott. Még a sztorline 2 órás idejét se bírtam volna kivinni, a grafika bugos, annyira optimalizálatlan, hogy még csúcs konfigon is belassul, a keccsáp rendszer borzalmas.

Viszont azt nem értem, hogy ha a karrierben a 10 stage közül 11-14 perc felettiek az idejei mindenkinek, hogy hogy vége lesz kb 3 percen belül nálam mindegyiknek, mikor stage selectre megyek, belenézni mindegyik stage-be? Kb 3 perc alatt végigmegyek mindegyik pályán. Ez hogy lehet?

Pff, a menüben a kocsik minõsége olyan ronda, mintha kb a Nintendo Wii-bõl lennének átportolva, simán 8 éves szint, ezt most gy hogy csinálták?

Norbi1990
Kösz.
Nekem a XBoxos gombkiosztást mutogatta mert kormánnyal játszok, viszont az egyik gombom nem mûködik rajta s fogalmam sem volt melyik lehet a billen 😄
Végigvittem és azon kívül, hogy volt 1-2 jó verseny, egy vicc az egész mert: 1: a grafika szánalmas (az autókon kívül), fõleg a vége felé érdemes megnézni a faleveleket az úton. 2: az ellenfelek mindig bevárnak, akármi történik, de ha lehagyod õket, akkor megtáltosodnak, s 400-ra felgyorsulva megelõznek, vagy megszorongatnak, 3: minden autó kb. ugyanolyan gyors, egyedül a végén a szuperautóknál érezhetõ gyorsulás, viszont pl. a Megane mit keres a Tier5-ös autók között? Értem, hogy azt is át lehet alakítani veszett vaddá, na de azért ez túlzás. 4: Piszok kevés autó közül lehet választani verseny közben. 5: Történet még csak-csak elment volna, ha nem az történne, hogy szitává lövik, törik az autót, s mégis azzal mész a köv. pályára (jó, persze ez már most csak szõrszálhasogatás). 6: Mi a francért kell nekem dobolnom a SPACE-en, ENTER-en egy autós játékban, hogy sikerüljön leverni egy rendõrt, vagy ki tudjak szabadulni az autóból, át tudjak ugrani egyik tetõrõl a másikra, stb? A legnagyobb idiótaság, amit kitaláltak.(Battlefield3-nál is ki voltam akadva!) Ez nevetséges, hogy ennyire leszarják a PC-t, s mindent konzolról írnak át! 7: Minek voltak benne nevesített ellenfelek, ha abszolút nem éreztem egyedinek õket sem a versenyben, sem a történet szempontjából. Ha már történetet írtak a játékhoz, foglalkozhattak volna a fõszereplõkkel is. 8: Vicc, hogy egy benzinkútnál kell autót cserélni 😊 Megoldhatták volna két verseny között egy kis sztorizással (pl. ismerõssel találkozik, lop, stb...) 9: a végén nem történik semmi, na és a vége videó az hogy nézett ki, mert olyan volt, mintha 10 évvel ezelõtti lenne.
Összegezve, 1-2 izgalmas versenyt leszámítva ez a játék abszolút nincs kidolgozva, sokkal több volt benne, mint amit készítettek, és sokkal izgalmasabbra, eseménydúsabbra csinálhatták volna. Gratulálok, igazi visszafejlõdés!

Elõször enter, utána ha jól emlékszem space, majd megint enter. Aztán futás közben space. De mutatja is ám alul a játék. 😄

Norbi1990
Valaki leírná mit kell nyomkodni Las Vegasba amikor elkapnak a zsaruk, hogy kiszabaduljak? Nyomkodtam bal controlt és space-t, de nem sikerül valamiért.
ronso
szedd le az Xpadder nevü programot.beállitod a gamepadra elmented és tolod a játékot.én logitecjh Dual actionnal játszom..

Sakkoo.......Baszkiiii

Valaki segítsen hogy tudom beállítani a klasszikus Pc-s gamepadot a játékra hogy be tudjam állítani ahogy én akarom.Valami emulátorral vagy hogyan mert én nagyon szeretek a gamepaddal játszani.
allelujja, Origin uninstall és reinstall után végre hajlandó elkezdeni leszeni a 15 gigás angol verziót, Origin fail<#wilting> Holnap reggelig offolom is a témát, eléggé kiidegelt ez az eseménysor mára.

Oké, az Origin baszik telepíteni, totális káosz az egész rendszer, most kvetkezik az origin uninstall, szopás a köbön

DarkSector
Megértelek, jogos a felháborodás.

Köszi majd még próbálkozok de nagyon nem köt le ez az nfs 😞
Dj Tommy
Nekem se sikerült elsõre, volt amikor 2-3 lövésbõl szétlõttek, volt amikor meg jól bírta az autó.
Amúgy az a "poén", kiírja a game, hogy kerüld a lövéseket, de ez esélytelen.
Én úgy fogtam hozzá, nem érdekelnek a lövések, csak nyomtam a gázt + a nitrót.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

valaki árulja már el hogy a jó büdös francba lehet feltenni az angolt originrõl, mindig rámegyek a telepítés gomra, gondolkodik pár percet majd semmi se történik, megint elõjön a telepítés lehetõség. Mintha a DVD verziót le se szedte volna, totális KÁOSZ

TBTPumpa
A történet nem is annyira gáz és a zenék is nagyon kellemesek (bár most nem a szokásos Licencelt zenék vannak a játékban, ahogy lenni szokott).
Nekem Sam (a fõszereplõ segítõje) szimpatikus csaj volt. Többször is elnéztem volna a játékban, de ez már egy másik dolog...

TBTPumpa
Technikailag csúcs ez az NFS játék, mert a Frostbite 2-t használja, így tényleg baromi látványos és ütõs hangzása van a játéknak. De a sztorimód kegyetlenül rövid. A bemutatott csajok pedig épphogy feltûnnek a játékban, ahogy a fõszereplõt segítõ csajszi is... Ezért kár volt ekkora reklámokat készíteni róluk.
A dolog hátulütõje, hogy a Frostbite 2 még nem egészen kiforrott motor, ahogy a BF3-nál is látható.
Néhány pálya nagyon szép és élvezetes, de az irányítás néha-néha elvette a kedvem a játéktól.
Illetve sok dolog van még a játékban, ami átgondolatlan és szerintem tesztelve sem lett kellõen... Ez a 30 FPS-es korlát pedig egy kész vicc!
Ezt így kár volt kiadni, de hát az EA szava dönt...
Remélem, hogy a Criterion jövõre valami jobbat hoz össze!
A játék címe is megfelelõen jelzi, hogy ez a játék kerülendõ. Ha nem fut el valaki gépén az se bánkódjon, sokat nem veszít vele!
Ettõl a játéktól menekülni (RUN) kell!
Na megyek is. Inkább szórakozok tovább a tavalyi Hot Pursuit-tal...

Kerülni hát nem igazán tudom ha eléjük megyek 2mp alatt szétlõnek ha nem megyek eléjük lemaradok!
egyelõre azt nem tudom hogy szedjem le normálisan originrõl az angolt...

sajnos láttam, és szétbasz az ideg, okádok sugárba

Dj Tommy
Csupán annyi, hogy próbáld kerülni a lövéseket és nyomd a nitrót.

1-2 elõrendelõ lehet "ideges" lesz, ezt látva.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX