2055
Need for Speed: The Run
-
barmi #1692 Igen, töltődik szépen ha az ellnfél szélányékába húzódok. Azzal nincs baj csak ezt valahogy használni is kell (van erre valami gomb mint a nitrónál?) vagy mi értelme van ? -
Bearmanboy #1691 Nincs garázs.
Hát szerintem is valami szélárnyék lesz próbáld meg ha a versenyzők mögött mész gyorsabban töltődik-e?! -
barmi #1690 Erre a kérdésre tudna válaszolni valaki ? Köszi ! -
#1689 ok sok sikert -
#1688 Értem.
Gép nincs húzva, nem is volt sosem. A gépház és alkatrészek hűtése jó.
Köszi a segítséget!
Megpróbálom egy friss rendszeren, ha nem, akkor patch-re várok. -
#1687 Az hogy mikor mennyiben használódnak a hardverek nem lényeg, harvdeveknél max a túlmelegedés lehet a gond, de kb annyira ritka mint a fehér holló.
Manapság ha húz valaki a gépen annyira biztosnágossak ezek hogy mikor legelőször belövi valaki a tunningot tesztprogik segítségével vagy bármi akkor is hamar kiütközne a hardverhiba, pláne hogy az akkor minden alkalmazásnál kifagyna, nem csak a NFS.
Mindenképpen fog menni, csak kérdés hogy elég újratelepitened a gépet vagy peccs kell? -
#1686 Igen, a hibaüzenet sokban megkönnyítené a dolgot, de egyszerűen csak megfagy a játék. A sokféle konfig miatt van 1-2 olyan játék, amit virágboltból nem szerzek be eleve, mert olyanok a hsz-ek.
Ami érdekes, hogy utoljára kicsit elvacakoltam az időt a menüben, az autókat nézegettem és már az animnál kifagyott, általában azért eljutottam a kocsival való menekülésig. A procit egész addig alig használta, kb 20% összesen, mikor megfagyott, akkor 50%-ra ugrott.
A videókártya pont az ellentéte, olyan 50%-ban használta, mikor megfagyott, hirtelen 0 lett. Túlmelegedés nem történt és RAM is maradt bőven.
BIOS frissítésen gondolkodom, mert nemrég volt némi gond a rendszer indulással, de lehet, hogy megnézem egy csupasz rendszeren is.
Amiért nagyon érdekelne a játék, mert ebben már vannak BMW-k és abból is inkább az E30-asra vagyok kíváncsi. -
#1685 Persze hogy nem mindegy, de ennyit nem számít azért, az eredeti szerintem menne gond nélkül.
Virágboltinál bármi megtörténhet.
És ugye sokminden számít, milyen gépalkatrészeid vannak, húzva vannak-e
Oprendszered milyen? mennyire van karbantartva? driverek milyenek? stb
Eszméletlen sok eltérés van gép és gép között.
Ha ugyanezekkel a hardverekkel találsz még egy játékost, neki valszeg megint másképpen fog menni a játék, mert lehet az oprendszere másabb.
Ez nagyon nehéz ügy.
Igazságzerint jobb lenne ha lenne hibaözenet is. -
#1684 Értem, köszi!
Bár nem tudom, az segít-e majd rajta.
Korábbról vannak olyan tapasztalataim, hogy nem mindegy, Intel vagy AMD konfigos lapon fut a játék, hogy ATI vagy GeForce kari van-e a gépben.
Talán az egyik pont a Most Wanted volt a meghajtó elrejtős, halálfejes kis ikonnal, hogy a régi AMD gépemen nem kellett használni, de az Intel-esen csak többszöri próbálkozásra indult csak el a játék. Persze, ha volt elég türelme az embernek próbálkoznia. De ez igaz volt a stratégiai Gyűrűk Ura játékra is.
Talán, ha jön egy másik crack, akkor lehet jobb lesz.
De jelenlegi állapotában 9000 Ft-ot nem ér meg. -
#1683 Sajnos konfigoknál nincs gond, elmegy egy ilyen konfigon a játék mint a tiéd, hanem mivel néhány környezetben egyszerűen nem megy jól a játék, hogy ennek mi az oka, nehéz rájönni, 1000 féle konfig 10-20 féle oprendszer, és beállítás.
Valamiért nem jó, várnod kéne patch-re. -
#1682 Sziasztok!
Valakinél jelentkezett olyan probléma a játék futtatása közben, hogy szépen megy a játék, se szaggatás, se lassulás, egyszercsak megfagy és annyi. A bevezető pályát nem tudtam megcsinálni, mert annyi ideig nem fut, de a zúzóból már vagy 3-szor kimásztam.
4x2,8 GHz, HD4770 512MB, 4GB DDRIII és Win7-en fut. -
High end PC #1681 Akinek van Kinect, itt tudja letölteni a legfrisebb drivert:
http://kinectforwindows.org/download/
Leszedem én is, mert a mostani pár hónappal ezelőtti. -
High end PC #1680 Hát ez haláli, kezeli a játék az Xbox Kinect mikrofonját, mondom miért hallom magam a játékban ahogy köhögök, nincs is mikrofonos fejhallgatóm, meg a webkamom sincs bedugva, amin lenne mikrofon, nézem a monitor tetején a Kinectet, hát ez bizony a Kinect műve, csak tök véletlen be volt dugva meg fel volt téve a gépre a drivere.
Egyébként az online résznél sem a frame esés, sem a grafikai bugok nem jönnek elő (frissítettem a driverem is a pár nappal ezelőtt kijöttre)
Ja, meg nem tudom észrevettétek-e, de nekem az Origin leszedett valami frissítést a játékhoz, pár másodperc alatt lejött, így nem lehetett valami nagy tapasz. -
WinStar #1679 Sziasztok.én csak annyit szeretnék kérdezni hogy Ati HD2600 XT-vel nem fog menni a játék mi? :SMert az enyém 10-es Directix-et támogat csak...és a játéknak asszem 10.01.-es kell. -
#1678 hát ezt én sem veszem meg az tuti.. ezért pénzt kiadni nem szabad..
marad a virágbolti.. :) -
#1677 Nincs egy mai vasam de ez a game nekem lowon és full highon is veszettül szarul megy.Minimumon 17fps,maxon 14 fps.A BF3 mediumon simán ment,nem tettem feljebb mert nem volt szükségszeű.
A konfigom amd x 2 5200+ 2Gb ram és nvidia 9800GT.
Ez a játék vi borzalmasan fut sajnos pedig nekem tetszik és játszanék is vele,még jó h csak a virágbolti van meg és nem vettem meg. -
#1676 nah nekem úgy szaggat, hogy uninstall :) -
High end PC #1675 Nálam is villognak néha a textúrák, grafikai bug, ez a játék csak egy nagyobb patch és egy driver frissítés után lesz számomra játszható, addig fel is függesztettem. -
who am I 7 #1674 köszi.na mind1 is, mert töröltem ezt a fost. -
#1673 Nekemis villog néha, nem a te géped a hibás. -
who am I 7 #1672 Hali,
Van valakinek 6850/70ese?Nálam villognak a textúrák alap órajelen is :S többi játéknál húzva sem villog..driver gond esetleg?vagy nem?:S 11.11-es van fent. -
#1671 Nekem irányítás gondom lenne, Logitech F710 Gamepadom van, és nem lehet normálisan beállítani, amikor versenyzek, akkor néha nem is reagál a gombokra, olyan mintha a beálllítások össze-vissza ugrálnának, valamikor nitrot ad analoggal, vagy gázt Miért csak kormányt lát alapból a játék, még az X és az A -t is fordítva látja -
#1670 Az hogy nem volt eldöntendő téma, csak közlendő. :) -
tutika14 #1669 ennyi a külömbség a 2 között? :DDDDD -
#1668 Részemről nem vita volt, csak kérdezz-felelek...:) -
#1667 Ez nem NFS Hot Pursuit, az megy dx9-en.
Ez a The Run, ez nem fut xp-n!
Gondoltak a 12 éven fellüliekre is. -
tutika14 #1666 Na mind1 azért köszi a segítséget aki segített nekem :) Jót el vitáztunk az biztos XD -
#1665 kb 3x lett írva hogy nem fut xp-n, mert nem támogatja a dx10-11-et és a játék grafikus motorja nem fut dx9-en csak dx10-11 ezért kell vista-win7 -
tutika14 #1664 ha fut sem fogok felrakni win7-et azért hogy Hot pursuit 2011-el játszhassak benyalhat az EA XDDd amúgy nem tudom miért tetszik ez bárkinek is árkád játék ami már úgy nem is tudom hány hot pursuit volt már a tavalyi előtt is és most megint csak más néven? amúgy miért csak a 12 év alattiakra gondolnak? leszarják hogy a Grid óta nem játszhattam autós játékkal a borzalmakon kívül? -
#1663 Igen, ez csak egy tipp volt, mert a cpu-d lazán le kell hogy vágja, a vga se gyenge, szóval mivel 4-5éve nem játszottam 4gb alatti rammennyiséggel max ezt tudtam kitalálni hibaokának... -
Bearmanboy #1662 XP-vel feleslegesen próbálkozol nem fog elindulni :) -
tutika14 #1661 igen
-
tutika14 #1660 tényleg minimálra a maffia 2 olyan procit kér mint az enyém és én max grafon játszottam végig miközben ajánlottba 4 magos procit írtak :D ez a system requ nem egy szent írás ugye tudod? :D -
#1659 XP-n? -
tutika14 #1658 de valamit ír ki hogy indítót bizerét nem talál valami kernel dll-ben -
Robi546 #1657 Értem, köszi a gyors választ. -
#1656 Jah akkor fut, minimalra ír 3-at. :) -
tutika14 #1655 nem is indul el mivel nincs win7-em se :D
-
#1654 Neked a 2gb-al nem kéne eldobni, ez a 2gb már nem 1-2 éve elavult mennyisg, hanem kb 5-6éve. -
Bearmanboy #1653 2GB rammal tökéletesen fut a játék!