Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még legjobb esetben se lesz ebbõl ma se játék, ez már a legelején ledobja az élményindexet kurvára

Sziasztok mikor lõnek rám a 2 dzsipbõl mi a teendõ?!
DarkSector
Igen Origines játékoknál nekem se jelzi ha eltávolitom vezérlõpultból a játékot, ugyanúgy Origin-nél ott van egy play jel a játékokon...én sem értem.
De leszarom ha játszani akarok play és majd feltelepiti vagy kér majd lemezt...ha nem akkor hagyom a picsba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dj Tommy
Ha jól emlékszem, nem mindegyikben volt.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ez a játék egy nagy SZAR!!!!!
Órák óta szopok vele, tényleg nincs angol az eredeti verzión, regedittel se lehet elõhozni, ekkora kamut!!!!
Uninstallálnám, de HOGY????
Originbõl uninstalláltam, elõdobta a vezérlõpult program eltávolítást, onnan kiszedte a listából, de a játék még mindig fent van
Install discen nincs uninstall se a játék könyvtárban!!!
NEM JÖN LE A JÁTÉK, a kódot meg már nem fogadja el az Origin, hogy leszedhessem az angolt, mondván, hogy a kulcs már felhasználásra került
OKÁDÉK ÍGY AZ EGÉSZ
Játékélmény 0, a semmit nem lehet értékelni.

Krisztiam
uhh ne is mondd az undercover egy nagy rakás sz*r.. 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

TBTPumpa
A legrosszabb az Undercover volt. Ez jobb annál, de tényleg a legrosszabb NFS részek között van a helye a RUN-nak... Sajnos ez a Frostbite 2 motor nem autós játékoknak való.
BlackBox ismét hozta a formáját. Jövõ évi Criterion féle NFS ennél csak jobb lehet!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

w77d
gyerekek ezt a monoton szar játékot.... legalább lenne valami freeride vagy mittudomén... egy két pálya talán hangulatos, de a játék dögunalom. Meg merem kockáztatni, hogy minden idõk legszarabb nfs játéka..

norbee46
Köszi! Minden pályán találni kutat?

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Dj Tommy
A benzinkútnál lehet autót cserélni.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

norbee46
Sziasztok!
Hogy lehet autót cserélni?

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

DarkSector
Játékoknál a gépigénynél NEM véletlen szoktak X360 gamepad-ot írni, mert sajnos vagy nem sajnos azokat támogatja 100%-ossan a játék.

SIMA gamepad, vagy nem fog tökéletessen menni, vagy emulátor kell hozzá....

Ha mind2 eszköz csatlakoztatva van egyszerre! (x360 gamepad és billentyûzet)
AKKOR simán úgy válthatsz köztük hogy valamelyik ezközön lenyomsz egy gombot, és azonnal átvált a játék kijelzése az adott eszközre! (vagyis NEM KELL a controls menüpontban váltani a billentyûzet és gamepad közt)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Miaz hogy x a b meg b a space?

Ha billentyûzet van dedugva, akkor billentyûzet gombokat látsz a képernyõn és azokat kell utánozni.

Ha bedugsz egy x360 gamepad-ot vagy x360 kompatibillis de PC-s gamepad-ot, akkor meg az azon lévõ gombokat fogja mutatni.

***KORMÁNY illetve SIMA PC-s GAMEPAD estében (valszeg) nincs support, ott neked kell kitotóznod....***

Ja azcsak épp nem az, x az enter a b a space, a 2 billentyûsre nem bírtam még rájönni. Megfejtés ?
Gabor77
Nagyon sokat dob a játékon a multiplayer. Izgalmas versenyek vannak. Van pár tapló paraszt, akik ki akarnak lökni mindig, de õket is nagyon egyszerû kijátszani. Összességében hatalmas nagy plusz pont a multiért. Hot Pursuitban is jó volt, itt sem fog csalódni az ember. 😊

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Gabor77
Kapcsold ki a numlockot.

Shodan
Nem tudom volt e már válasz, de a gáz és a féket hogyan lehet a fel és le nyílakra beállítani???

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Elméletileg tud, de monitor hiányában ezt nem tudom megerõsíteni.

Az MSI Afterburner is rud 2560x1600-ben vidit rögzíteni?

Ok, 2 óra ès hazaèrek, megnèzem az angol nyelvet, az fps-t, ès a grafikát. Napokig tudtam várni, de már alig tudok. 😄

DarkSector
Ezt mondom a Single le van védve gondolom mert azt le tudják warezolni, és az (igazi élményt) meghagyják az origiseknek akik meg neten multiznak esetleg.

Ezekszerint a warez miatt van csak ugye origiben is a warezesek miatt a single ilyen lett.

De persze engem pl nem zavar nekem nem vészes ez a lassulás inkább mikor elkezdek kanyarokban nitrózni akkor kezd lassulni de akkoris 2-3 másodpercre.

A poén az hogy fix 30fps AKKOR IS ha lassul AKKOR IS fix 30fps ha nem lassul be.....😄

Használj MSI Afterburner-t, az legalább ingyenes, és többet is tud, mint egy fraps (pl. GPU/VRAM használat). <#eljen> <#wink>

DarkSector
Én Fraps..

Mivel nèzitek mennyi az fps?

Gabor77
Háh...beszarok...singlebe slow motion városban, multiban pedig normálisan megy 😄SA😄:AS😄:SA

DarkSector
Akkor passz.

Gabor77
Eredetivel is 30 fps korlát van.

DarkSector
Kiírja a gép a gombokat keresd meg a billentyûzeteden.

DarkSector
Eredeti mind2?

Mert nekem warez és mind2 warez játékban (bf3-nfs) 30fps max van.

Szasztok ez is egy olyan konzol átirat ami max 30fps-en fut, vagy van valami trükk. a D3Doverridert próbáltam v-sync on-off tök mindegy max 30fps. A BF3 simán fut 60fps-en és ugyan ez az engine.
ALT+F4

Billentyûvel milyen gombokkal kell kikászálódni a kocsiból ?
Nekem per pill a netem se olyan, Autologra fel se tudok menni. Karácsony tájékán leszek leghamarabb online képes... a koliban ugyanis nincs megnyitva a port, amit az Autolog használ... -,-'

Ez attól függ ki kèrdi.

DarkSector
Én azt nem értem egy eredetibõl hogy hiányozhat az angol nyelv?

Bronx South
187 új hsz, volt vmi fontos infó vagy csak általános duma ?

Gabor77
Ez szerintem egyenlõre nem kivitelezhetõ a hétvégén, de Run mókában szerintem benne vagyunk Gioval.

Mindenkèpp felveszlek este. A TCM szervezhetne vmelyik hètvègèn egy giga nagy NFS multizást. Szombat dèlelõtt World dèlután Hot Pursuit, vasárnap dèlelõtt Shift 2, dèlután Run, pl. Vagy vmi hasonló eloszlásban a 4 aktuálisan friss NFS. Nagyon nagy hètvègi NFS party lenne, amikor a Shift 2 megjelent, azután is volt egy pèntek,szombat,vasárnap esti World,HotPursuit,Shift2 multi.

Gabor77
Megtaláltok autologon GaborIkTCM néven. Vegyetek fel, mert majd fogunk szervezni versenyeket a TCM köreiben. 😊

Azt mondja regedittel lehet az eredeti DVD verzió nyelvét angolra állítani, megspóroltam 11 giga nyögvenyelõs órákba telõ letöltését, ennek örülök.

Alien69
IJ, azaz így jártál, meg más is, pl én is originrõl szedtem le végül azt a 17 giggancsot. <#idiota>

update: a TCM-en azt írta egy srác, nála mûködött a nyelvváltás az eredeti verzióval, ez bizakodásra ad okot, megkérdem hogy csinálta.

Fasza...legrosszabb esetben nekiállok 16 óra fele a DVD-s telepítésnek, és ha nem jön össze, "lerántom" Originrõl, és ha az égiek is velem lesznek, éjfél elõtt talán tudok játszani <#wilting> (EA facepalm)

Alien69
Próbáld ki. A dvd telepítés aránylag nem lassú, kb fél óra, ha jól emlékszek. <#ravasz1>

Azt próbálta valaki, hogy felteszi a DVD-s eredetit, és a regeditben átírja angolra a nyelvet? A warez verzióban evvel trükköztek, ha ez mûködik az eredeti verzióval is, akkor nem rántom le délután azt a 11 gigát originrõl, hanem telepítem DVD-rõl.

zoltan54
Pont ezt akartam írni én is.. 😄 Ha van pl kormány rádugva a gépre, ki kell húzni. Nekem is ez volt a gondom.. Pedig áram alatt se volt, mégis bezavart. Kihúztam, és egybõl eltüntek a konzolos gombok a képernyõrõl...

https://www.facebook.com/vass.zoltan

Sziasztok
Lehet volt már , de egy kis segítség : Kapcsoljátok ki a NumLock-ot és úgy engedi a fel -Le nyilak beállítását ! Aki billentyûvel akarja tolni húzza ki a joyt , vagy gamepadot mert ha nem akkor egy katyvaz az egész 😊
DarkSector
Nézegettem youtube-ot, a lassulás probléma ezekszerint nem engine hiba, mert x360-on a tagnak nem látni lassulást.

Biztos majd kiadnak rá peccset....:/

DarkSector
Hiába tunningolsz, sokat nem számít, mert a hardvereknek nem csak 1 jellemzõje számít.
Biztos jo a vga, de nézd csak meg még1x az ELVILEG hivatalos gépigényt....
Ha ez igaz lenne?

Battlefield 3

Minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: 32-bites Windows Vista, Service Pack 2-vel
Processzor: Kétmagos CPU (Intel Core 2 Duo 2.4 GHz vagy Athlon X2 2.7 GHz)
Memória: 2 GB
Szabad hely a merevlemezen: 20 GB
Videokártya (AMD): DirectX10.1 kompatibilis, 512 MB VRAM-mal ellátott ATI Radeon 3000, 4000, 5000 vagy 6000 széria
Videokártya (nVidia): DirectX10.0 kompatibilis, 512 MB VRAM-mal ellátott nVidia GeForce 8, 9, 200, 300, 400 vagy 500 széria

Ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: 64-bites Windows 7
Processzor: Négymagos CPU
Memória: 4 GB
Szabad hely a merevlemezen: 20 GB
Videokártya: DirectX11 kompatibilis, 1024 MB VRAM-mal ellátott VGA (nVidia GeForce GTX 560 vagy AMD Radeon HD 6950)

Need for Speed Run

Minimum rendszerkövetelmény:
Operációs rendszer: Windows Vista SP2 32-bit és DirectX 10
Processzor: 2,4 GHz Intel Core 2 Duo vagy egyenértékû AMD
Memória: 3 GB
Merevlemez: 18 GB
Grafikus kártya (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 vagy jobb
Grafikus kártya (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 9800 GT vagy jobb
DVD meghajtó
Billentyûzet, kontroller, vagy kormány
Online: 512 Kbps vagy gyorsabb internetkapcsolat

Javasolt rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64-bit és DirectX 11
Processzor: 3,0 Ghz Intel Core 2 Quad vagy egyenértékû AMD
Memória: 4 GB
Merevlemez: 18 GB
Grafikus kártya (AMD): 1024 MB RAM ATI Radeon 6950
Grafikus kártya (NVIDIA): 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX560
DVD meghajtó
Billentyûzet, kontroller, vagy kormány
Online: 512 Kbps vagy gyorsabb internetkapcsolat

Hol vagyunk mi a 4870-estõl? Nemhogy egy 6950-hez képest......
Prociról nem is beszélve.

De jó, dèlután már ki is tudom próbálni. Csak az nagyon nem tetszik, hogy mèg Originen lerántssam az angol verziót, mert akkor lesz az este is, mire normálisan tolhatom. Azèrt elõször felteszem DVDrõl, megnèzni tènyleg nincs rajt angol.