2055
Need for Speed: The Run
-
#1652 Apám neked e7500-as procid van nekem e6550 ()enekem fullon meg ezzel a procival zt most az életemre mondom hogy a ram kevés mert 2gB-al el sem indulhatna a játék.
A proci mindigis maxon fog pörögni, pont az a jó. -
tutika14 #1651 ez amúgy direkt úgy van kitalálva hogy 1-2 évente szinte dobd el a géped és vegyél egy másikat XD -
tutika14 #1650 mindjárt telibe hányom az egészet..... ha több ramot akarok akkor nem fogok DDR2-est venni mivel: Szar, DRága, ha DDR3-as ramot akarok akkor kell egy új alaplap meg vennem kell 4gb DDR3-as ami úgy nem pénz -
Bearmanboy #1649 Nincs a játékban semmilyen tuningolási lehetőség! -
Bearmanboy #1648 Maga se tudja mit ír szerintem :) -
Robi546 #1647 Üdv!
Azt akarom kérdezni hogy ebben a NFS The Run -ban lehet tuningolni mint például a NFS Carbon vagy a NFS Pro Streetben ? Segítséget előre is köszi. :) -
tutika14 #1646 a rammal semmi gond nem volt mivel 3-adszorra mondom hogy a win7 a procimat erőszakolta mint állat -
#1645 Na mindegy nem értelek...milyen 4 játékkal?
XP-n nem tudod elindítani a NFS-et mert nem fut dx9-be és a 3gb ram a minimum neki!
Ne azt nézd hogy elinditasz 4 most wanted-et xp-n ami 512mb rammal suttyomba elfut, és ha 4 játékot indítasz, az nem 4x annyi erőt fogyaszt, mert csak 1 lehet AKTÍV
A 3 másik futo alkalmazást ilyenkor a háttérben leállitja és csak alaphelyzetbe vannak ha váltasz köztük akkor az AKTÍV kerül át alvó üzemmodba és indul el a 3 másik közül amit átváltasz..
Nekem 7x elindul a cod4 de szart sem ér, mert akbból csak 1 AKTÍV egyidőben...és az nem igényel 3GBramot mint a NFS. -
#1644 Hát nem az xp ez biztos...
játékban igen mert a 2gb játékra kevés, d e még xp-n is.
míg xp-n 15gb ram jut a játékra win7 esetében 1gb kb ezért szar a játék neked win7-en, de maga a win7 ha alapba csak futtatod a programokat asztalon nem szaggathat be.
beleraksz még 2gb ramot és mindjárt megváltozik a véleményed. -
tutika14 #1643 én azt modntam hogy a win7-en ez a szájba szexuált játék 2 szer elindítva majdhogynem leégette a gépem..... XP -n meg 4-el játszok és a gépem azt mondja hogy: mivan hülyegyerek ennyit tudsz? -
#1642 Mondtad hogy 4 karival is lassú volt a vin7.
4 kártya volt egyszerre a gépedbe? mert egy szar laptop egy integrált vga-bal leküldi a win7-et úgy hogy meg se kottyan neki.
Ha neked a win7 lassu volt az vagy ram hiányában volt, vagy hibás hardver... -
#1641 4 karakter vagy 4 kari az azért egész más szerintem -
tutika14 #1640 gőzöm sincs :D meg nem is nagyon érdekel mivel rájöttem hogy mi volt a gond és az xp-vel megoldódott -
#1639 Jo figy egyértelmű hogy az xp megeszik 3-400mb ramot, egy win7 meg 800-1000mb-ot, de még nem láttam olyan mai konfigot amit játékra raktak volna össze és ez a 400mb ram hiányzott. :)
-
tutika14 #1638 akkor valamit nem jól értettél.... 4 karakter avagy 4 szer futott a szóban forgó játék. egyidőben -
#1637 mekkora táp van a gépedbe?
-
#1636 na én is ezt akartam kérdezni -
#1635 Nem...másolni nem tudsz oprendszert, vagy ha át is másolod nemvalszeg hogy fog is menni, mert van neki egy saját bootpatriciója is.. -
tutika14 #1634 ebből elhiheted hogy semmit sem értettem xD De a lényeg annyi hogy a win7 valamiért elfalta a ram-ot meg a procit és ennyi -
#1633 és a 3 másik karid? 4db 9800gt van a gépedben? -
tutika14 #1632 figyelj már oylat nem lehet hogy fogom a win7-et és átmásolom a külső vinyóra és hoppá hoppá nem kell telepíteni ? :D -
#1631 De miaz hogy win7-en szaggatott a géped 2 meg 4 karival ...bazzeg 2 karival már a win8 is 8x lefutna a gépeden egyidőben...mivel a vga-nak sok köze nincs ehhez. :) -
tutika14 #1630 na akkor rakok a külső vinyómra egy win7-et és megvan oldva -
tutika14 #1629 intel core 2 duo E7500 (2×3.0ghz)
VGA: Nvidia Geforce 9800 GT (1gb DDR3 vram)
Ram: 2gb
meg egy terra vincseszter xDDDD -
#1628 Win7 és XP-t nem lehet 1 vinyóra tenni, mert fellülirja a win7 a boot ini-t vagy mi, asszem van egy megoldás de ahoz más sorrendben kell feltenni és át is kell irni 1-2 bejegyzést.
Legegyszerűbb ha a 2 rendszer 2 vinyon van. -
#1627 na mindegy megkockáztatom és megrendelem -
tutika14 #1626 akkor most xp van a gépen. fogom magam kiírok egy win7 lemezt felrakom a másik particóra és kiráky minden jó lesz mind a 2 op rendszerem? vagy most az xp fog elmenni itthonról? -
#1625 milyen géped van ird már le erre a 4 karira kiváncsi vagyok -
tutika14 #1624 lényegtelen xD 3-al játszom folytonba de 4 el is voltam már fent nem egyszer mert haverom kariját is tudom. -
#1623 Jaja, bár a gombkiosztást nemtudom mennyire lesz jó, mert lehet a billentyűzet gombjait fogja csak bevenni ha jön átvezetőben QTE. -
#1622 Mivel játszol te xp-n? meg hány karival? Meg miaz a kanyu? :P -
#1621 kormányal játszhato? -
tutika14 #1620 De nem értem mert direkt a másik particióra raktam fel az xp-t és mégsem kérdezi indításnál hogy melyiket akarom -
#1619 np :) -
tutika14 #1618 egy bizonyos játékon 2 karival játszottam és forralta a gépem a win7 xp-n meg nem kanyu de 4 karival játszok és nem szaggat meg a proci nyugodtan elvan 60-70 en win7 meg 2 vel lenyúzta a gépem -
#1617 ja rendben akkor bocsi
-
#1616 Nem a win7-re írta hanem az effect-jeire. -
#1615 Nem is néztelek le, csak mondom hogy ne számíts beszáélgetéésekre, meg hosszú story-ra. :) -
#1614 hol élsz a win7 nem sz*r -
#1613 Win7-et is lebutithatod, az asztalon...AERO off meg egy-két kikapcs.