2055
Need for Speed: The Run
  • DarkSector
    jah 10.01=10.1 és a 10.00=10
  • WinStar
    jah,eléggé idegesítő az 0.01-es verzió xD xD
  • DarkSector
    Ezt amint írtam is:

Options->Gameplay->Controls.

A gombkiosztás attól függően változik amilyen ezközöd van.

Például nekem be van dugva a gamepad is meg a billentyűzet. X360 gamepad...itt nincs keveredés, automatán amelyik eszközön lenyomok egy billentyűt illetve gombot úgy változik a játékban is, automatán átállítódik.

Nem kell neked váltanod a billentyűzet és a gamepad közt.

Ha kormány vagy MÁS pc-s gamepad van bedugva bezavarhat....és ezt igaz a többi játékra is.
  • owen20
    de az elején amikor elindul a játék ott belehet állítani a bill kiosztást de pl nálam az X-enter B-space az L1-k L2-L ezek hol tudom megváltoztatni?
  • DarkSector
    Ha kirak egy billentyűt és azt le is nyomod ki KELL hogy másszon, ha nem akkor nem jól nyomod!

értelemszerűen van amit nyomkodni kell ha többször villog.
  • owen20
    az elején a videót ki lehet valahogy nyomni?
    de elején amikor bent van a kocsiba és össze akarják zúzni nyomom a billen a dolgokat de amikor kimászna nem akar kimászni ott mit kell nyomni?
  • DarkSector
    Ha billentyűzettel akarod tólni húzd ki az usb-s eszközeidet.

Gamepad vagy kormány és akkor 1000% hogy jó lesz.

Gombkiosztást fogja mutatni...ha billentyűzettel mész akkor a billentyűzet gombjait irja majd ki...egyszerű. :)

Gombkiosztást ha meg akarod változtatni: Options->Gameplay->Controls
  • owen20
    billentyűzettel tolnám de nem értem nem reagál semmire.
    Van egy Manta gamepadon azon meg csak egy gomb jó mit tegyek?
  • Bronx South
    Egy Pro Street 2 nem ártana. Az számomra nagy kedvenc.
  • DarkSector
    Billentyűzet van vagy x360 kontroller.

A mai játékok a többi pc-s gamepadot nem támogatják, lehet irányitani tudod vele a játékokat, de a gombokat nem fogja felismerni...ezért mutat a gamepad-oknál x360 gombokat!
  • owen20
    Sziasztok
    billentyűzetre hogy lehet beállítani a controls-t?
    Van gamepadom de nem olyan amit ott kér és amikor kéri nyomjam meg pl a B melyiket kell nyomni ezt a beállítást kicsit elcseszték sztem.
    Valaki?
  • Petyuska25
    nincs hibaüzenet csak egyszerüen leáll betöltés közben!!!!!!!
  • DarkSector
    Nincs hibaüzenet? Mert akkor a szokásos:

#1685-1687
  • Petyuska25
    Tudnátok segíteni?
  • DarkSector
    Hot Pursuit azt hittem 2011-es játék...:D
    Hogy szalad az idő.
  • High end PC #1717
    Wiki-féle osztályozás, avagy egyensúly az ERŐ-ben, pont egyenletes most az eloszlás :)

First Generation
    3.1.1.1 The Need for Speed (1994)
    3.1.1.2 Need for Speed II (1997)
    3.1.1.3 Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
    3.1.1.4 Need for Speed: High Stakes/Road Challenge (1999)
    3.1.1.5 Need for Speed: Porsche Unleashed/Need for Speed: Porsche 2000 (2000)
    3.1.1.6 Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
    Second Generation
    3.1.2.1 Need for Speed: Underground (2003)
    3.1.2.2 Need for Speed: Underground 2 (2004)
    3.1.2.3 Need for Speed: Most Wanted (2005)
    3.1.2.4 Need for Speed: Carbon (2006)
    3.1.2.5 Need for Speed: ProStreet (2007)
    3.1.2.6 Need for Speed: Undercover (2008)
    Third Generation
    3.1.3.1 Need for Speed: Shift (2009)
    3.1.3.2 Need for Speed: Nitro (2009)
    3.1.3.3 Need for Speed World (2010)
    3.1.3.4 Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
    3.1.3.5 Shift 2: Unleashed (2011)
    3.1.3.6 Need for Speed: The Run (2011)

Lehet ez egy új generáció kezdetét is jelenti, és végre repülőgépbe is ülhetünk a karinkkal meg motorcsónakba?
  • DarkSector
    Igen...

Most néztem a gépigényt megint, és valóban érdekes hoogy a BF3-nál pl irja is éés ezekszerint különbséget is tesz a dx10 és dx10.1 között, mert atinál dx10.1 míg nvidia esetében dx10 is elég.

Hát érdekes felfedezést tettél, mert ilyennel még eddig soha nem találkoztam...

Eddig ha dx10-es volt a játék, akkor ment dx10-es vga-val.

Hát ez kibaszás.
  • DarkSector
    az vicces. :)
    Eddig úgy tudtam megy dx10-ben is.
  • WinStar
    feltettem d 10.01-es directix-et kér,nekem meg directix 10.00-m van :S
  • High end PC #1713
    (akkor már a bejelentés sincs messze)
  • TBTPumpa
    Amit már tudni lehetett:

Need for Speed The Run was just released and while EA Black Box was still working on the game, it seems like Criterion Games might be developing the next Need for Speed title.

Gamerzines found a suspicious job advertisement, where Criterion is looking for a "temporary Cinematic Artist". Apparently the job offer is described as working on the "world’s number one, multi award winning, arcade racing franchise"...sounds quite like Need for Speed.

We will see, how much can be interpreted in this job listing, but as it seems it might not be so far fetched, that Criterion Games is developing a successor of last year's successful Need for Speed Hot Pursuit.
  • Petyuska25
    Tudnátok segíteni az elöző kérdésemre?
  • High end PC #1710
    Ja, és én még bevonnék egy negyedik stúdiót is! (SMS mellé pl SimBin) Hogy a Shift szériát is felváltva fejlessze 2 stúdió, mintegy egymással versengve. Így minden évben kijöhetne egy arcade és egy szimes rész, fél évenként jönne egy rész. De 4 stúdióval minden csapat 2 évig fejlesztene így egy részt. 2 év alatt meglehet csinálni egy minőségi autókát.
  • who am I 7
    Burnout, na az egy jó arcade.
  • who am I 7
    Tudom, de szerintem rosszabb mint egy jó arcade.
  • High end PC #1707
    Szerintem a legjobb a sorozat számára ez volna a továbbiakban: Criterion-féle High Stakes 2 óriási egzotikus nyitott területtel, aztán egy SMS-féle Shift 3 jobb graffal, jobb fizikával, és nagyobb tartalommal, majd egy Underground 3 minőségi tuningolósdi a Black Box-tól, ha már ennyire erőltetik a stúdiótól a részeket, de akkor az U3 kurvára egyben kéne, hogy legyen, hogy a legtöbben jó kritikával illessék.
  • DarkSector
    Ez Arcade.
  • who am I 7
    Nekem konkrétan a játékkal magával is bajom volt, nem csak a villódzás idegesített.Pl 130-nál olyan mintha, 20szal menne a kocsi...kanyarokba, idióta módon farolgato össze vissza.Ha arcade akkor legyen arcade, ha szim akkor legyen szim, de ez egyik se, hanem vmi szar katyvasz, szal idegesítő volt ez is.A másik, h semmi szabadság nem volt stage 2ig szarakdotam, de csak folyamatosan adta be a "run" okat, semmi városban császkálás, garage...vagy ilyesmi.Annyiban tetszett, h nagy volt a traffic pl a hídon is, sok autó, de 290-el mentem köztük és olyan volt mintha csak 20-30cal mennék gyorsabban tőlük :D érdekes dolgokat produkált.Viszont ezzel a grafikával meg egy jó netcode-al kellene az nfs word és akkó jó lenne az.
  • DarkSector
    Jah mert az jobbat csinál mi...:D
  • High end PC #1703
    Ez azért geci nagy túlzás. Eddig csak a Balck Box hozott ki siralmas részeket, minden más NFS etalon, vagy legalább jó rész volt.
    A legelején amit az EA Canada csinált 5 részt 94 és 2000 közt, mestermunkák voltak. Az SMS és Criterion studiók alkotta Shift, Shift 2 és a Hot Pursuit szintén minőségi és jó cucc volt.

A Black Box-féle részek, mint a Carbon, Undecrover, World, meg hasonlók miatt van rossz hírneve a szériának, de ezek a Black Box munkái. Én azt mondom, hogy a Black Box átlag színvonalához képest ez a Run még viszonylag tűrhető is...lesz, ha befoltozzák a grafikai bugokat, és optimalizálnak pár patch-ben. Bár az Undercovert se foltozták be soha, ahhoz a fél motort át kellett volna írniuk (fail lépésként egy zárt játék motorját alkalmazták egy nyitott játék megvalósítására, ezt be is vallották, mikor a játékosok panaszkodtak mekkora bughalmaz, azért villogott ki-be a környezet, és akadt az is minden konfigon). Ha képest lesz egyszer egy Underground 2 szinvonalat újból hozni, akkor a studió azt mondom, hogy visszakapaszkodott a gödörből. De sajnos a Run még a saját U2-ben látott minőségét se produkálja a studiónak, még Önmagukat se hozták be...
  • Krisztiam #1702
    én a codemasters kezébe adnám a jogokat... :)
  • BoneDragon
    Komolyan az nfs szériától te ilyet vársz? Olyan szinten lehúzták ezt a címet, hogy szégyen. Ez a játék is egy fostalicska és még szépen fogalmaztam. Jobban tennék ha eltemetnék az egész nfs-t.
  • Petyuska25
    Sziasztok nekem olyan problémám van hogy a játék eleje elindul és amikor rálépek a the run menüre nekiáll betölteni és egy idő után megáll? Mitöl van ez? Elöre is köszönöm!!!!
  • Waczkor
    Story letolva,ennél gyengébb befejezése talán csak a carbonnak volt ahogy a pofámba toltak egy képet hogy gratulálunk nyertél.

Nem is értem,ennyire nincs semmi ötletük mit kellene egy játékban megvalósítani?Adjak pár tippet?

Bár gondolom ez csak arra kellett hogy amíg kijön a criterionos nfs vagy a shift új része addig is befolyjon egy kis pénz,arra meg megteszi.

• DarkSector
    Elindul mert dx10-es kari, de segességre...
  • barmi
    A 2600-as XT ? Nekem is volt ilyen 256 mb-os, kb. a 3650-el van egy súlycsoportban. Nem tudom hogy mennyire bírja majd ezt a fajta motort (fb2).
  • DarkSector
    Hát igy nem hallottam mai játékoknál hogy ilyen karival próbálkoztak volna, de ha elindul akkor is a Very Low szint.
  • WinStar
    Köszönöm a választ....de felteszem mégegyszer:
    HD 2600-as Videókártyával menni fog a játék?
  • barmi
    oké, köszi az infót ! ; )
  • Hrisskar
    Ahogy mész a másik mögött úgy töltődik fel és ha maxon van akkor egy kis ideig meglodulsz(autómatikus) mintha nitrot nyomnád míg el nem fogy, és persze közben nyomhatod a nitrot is és akkor úgy mész el az ellenfeled melett mint a rakéta. Minél közelebb vagy annál gyorsabban tele lesz.