Már mindannyian kiborgok vagyunk

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hdo
Szerintem azért mert kiborgbuzi, és hogy õ is kiborgnak mondhassa magát, õ is használ erre a célra egy bizonyos technológiát, amitõl függ ... segítek: rezeg és nem telefon! <#taps>

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Amber Casenek még nem volt szexuális tapasztalata.

Laza
"napjainkban azonban a közösségi hálózatok jelentik az igazi életet."

Na, ez is csak egy idióta Facebook kocka ... kva nagy élet az a fészbúkon, hogy mindenki mindenhez odaröffenti egy egymondatos hülyeségét. Nagy katyvasz az egész. Még szerencse, hogy kimaradok belõle, miközben egész nap a gép elõtt ülök. Vajon hogy bírom ki nélküle? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ránézésre ez a csaj hány éves lehet? 30-35?
Valószínûleg a kiscsajnak fingja sincs arról, hogy a cyborg kifejezés mi a gyíkot is jelent, különben nem mondana ekkora marhaságot.
Azért leszek kibernetikus organzimus mert használom a gépemet???? Vagy mert mobilt használok??? Ha mondjuk belém lenne építve a rendszer akkor igen.

Ja és a kiborg deffiniciója a wiki szerint:
"A valóságban azok a biológiai aggyal irányított egyszerû robotok sorolhatók ide, amelyeket állati agysejttenyészetbõl létrejövõ agyszövet vezérel. "
na ezt nem mutatták meg neki mielött belevágott a dologba.

Nem meberi technológia... Hát igen. Elnézve a kislányt, neki még egy abakusz is high-end kütyü.

Még, hogy a netet kezdetben a társadalomba be nem illeszkedni tudók használátk... Érdekes meglátása a dolgoknak. Ezt a DARPA-nál is tudják? :o
Mert most sokkal inkább úgy tûnik, hogy a normál társadalmat elutasítók lesznek erõsen netfüggõk. Elsõsorban a fiatalokra jellemzõ ez. Rengetek mai fiatal képelen a face to face kontaktra egy vad idegennel... Tehát most sokkal inkább egy menekülési pont mint régen volt...
Smithie
"Minden egyes alkalommal, amikor a számítógép képernyõjére nézünk vagy a mobiltelefonunkat használjuk, akkor kapcsolatba lépünk egy NEM EMBERI technológiával."

Akkor milyen technológia kírem szípen?Netán marslakó,vagy dárt vödör féle lézerkardos téma a sztárvórszból?!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

- Mi volt az utolsó mondat amit a terminátor hallott életében?
- Dik má' Gazsi, szinesfím!

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

NEXUS6
Na ez tényleg elgondolkodtató, de a cigós viccet ismeritek?

Gázsi teker a cangával, közben azt ismételgeti: Ín vagyok a Terminátór, ín vagyok a ...!
Megállítja a szkönhöd: Te Gázsi, mit pofázol itt össze-vissza?
Hát hogy ín vagyok a terminátor, ílõ szövet a fím vázon!

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

adler30
Apósom is szociológus,hát mit mondjak....Amikor megismertem õket azt gondoltam😛uska kellett volna bazmeg<#violent><#boxer>

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

Sir Quno Jedi
Részben igaza van, de ugye ilyen elven az õsember is kíborg volt, mert sosem vált meg a pattintott kõbaltájától, hiszen számára az jelentette a túlélést, de az ókori/középkori katonák is azok votlak, mert páncél és fegvyer nélkül meztelennek érezték magukat (és halandónak) stb. Míg az 1VH-ban a fegyverükkel aludtak a fronton ugyanúgy, mert az volt önmaguk meghosszabítása és anélkül konkrétan máris halottak voltak az adott "környezetben" amihez alkalmazkodniuk kellett. Ergó az eszközhasználat MAGA tesz minket kíborggá...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha nem ragaszkodtok görcsösen a gondolataitokhoz akkor megértitek a nénit.
A tudós mondja:

"Régen az internetet azok használták, akik nem fértek be a valódi társadalomba, napjainkban azonban a közösségi hálózatok jelentik az igazi életet."

"analóg életében" Hmmmm.....

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

ezt ki hozta ki a konyhából?
Szociológus. Ennyit tud.
Pretorian
Ezt a faszságot.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

← ElőzőOldal 2 / 2