1233
bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />
-
#1153 -
#1152 szerintem ez sok csapatnál van így
már én se nyomom úgy
sőt utóbbi 2 napba csak a boltokat néztem meg :/
-
kovi04 #1151 Kezd szétesni a B-csapat. Már 3 védő és 1 középpályás vált inaktívvá. -
#1150 De azért ez biztató,hogy nem kaptunk ki annyira.Ezek azért már reálisabb eredmények. -
#1149 Majdnem sikerült nyernünk... :( -
#1148 Én ezért dolgozom csak,onnan vannak a cuccaim,de most már ott is ritkán kapok bármit is.Úgyhogy fogalmam sincs,hogy fogok tovább fejlődni. -
#1147 Pedig én még nem is vagyok olyan "szinten", mint te! ;) -
#1146 Nekem már napok óta ilyen sajna:( -
#1145 Ma rányomtam az "új ruházatra", de csak olyan cuccokat kaptam, amik csak csökkentenék a képességszintemet... :) Frankó! -
Balázs 17 #1144 most újra erőt kaptam ennek a 2győzelemnek köszönhetően =D -
#1143 Bekerültek a játékba ma a frissítések.
- Módosult a rangsorolási rendszer
- Módosultak a taktikai beállítások a klubban és egyéni beállítások is bekerültek.
- Láthatjátok a következő ellenfelet is (következő kettőt)
- Ha nézitek a meccset akkor látjátok a karakterek erőnlétét is. (Izzad a feje, vörösödik az arca.) -
#1142 sajnos a kulcs része a legvége :D
ahhoz hogy a legjobbak közé tartozz ... pénzeket kell belefeccolni a dologba
-
#1141 50-es hírnév után lesznek majd epic cuccok,amik 3 tulajdonságra adnak pluszt,10-40 ezer közötti pénzért és 25 csillagért:( -
#1140 WTF?Megvertük a Pusztaszemest 6-3-ra idegenbe?Eddig mindíg kikaptunk.Jót tett a frissítés?Mi van itt?:O
3. helyen állunk 2 meccs után:P -
#1139 -
#1138 egyetértek :) -
#1137 Mi legyen,kivegyem a bannerből a "régi" liga meccseket?Mert nem látom sok értelmét amíg nem megy le teljesen egy szezon.Mindíg csak az aktuális lenne,illetve ha végre fixen működik a játék és lezajlanak rendesen a szezonok,akkor azok természetesen bennmaradnának. -
#1136 Azért ez a 9-1-es győzelem jól esett a májamnak,annak ellenére,hogy az ellenfélnél csak 3 valódi játékos volt:) -
#1135 Én se értem,ennek mi értelme van/volt. S nem hiszem el,hogy nem tudnák visszaállítani.
S szerintem nem ez volt az utolsó ilyen,mert vannak hiányosságok.
Annyit észrevettem,hogy a 2 új opciót amit eddig nem lehetett állítani a profil menüben,de most már lehet . -
Janika114 #1134 Hát én is elgondolkozom most h folytassam-e, mi első szezonban 13 pontal vezettünk úgy jutottunk fel a hiba után. Erre most visszarak a 2. ligába és egy sokkal nehezebb csoportba, ahonnan sztem fel se fogunk jutni. -
kovi04 #1133 Na jó, most már nekem is kezd elegem lenni az egészből. Van rá esély, hogy végre végigmegy egy szezon? -
#1132 És tényleg törölték!Most már menjenek a bánatos pi...ba! -
#1131 Akkor én abbahagyom az tuti. -
#1130 Biztos frissítik,s törlik megint a bajnokságokat :D -
Janika114 #1129 Nekem se müködik most. -
#1128 Nálatok be lehet jelentkezni? engem a gyerünk gombnál nem enged tovább.. -
Janika114 #1127 Gondolom észrevettétek h 20as managertől a szerelési beállítások helyett az overall strategyt lehet állítani h enyhén vagy nagyon támadó vagy védekező legyen. Na most ez miben különbözik a mentalítás beállításától? És h lehet ezekután a szerelést állítani? Meg amúgy az adatlapotokon gondolom nállatok is megjelet a plusz két beállítás, csak azt nem lehet állítani nálam. -
Janika114 #1126 Hát remélem is :D -
#1125 Köszi,de nem sokon múlt.Majd nálatok más lesz az eredmény sajna -
Janika114 #1124 Gratulálok :(
Látod Maximus mondtam ne legyél ilyen negatív :) -
#1123 -
#1122 -
#1121 OKs... Nah, felmentem 84%-ra.... -
#1120 Inkább figyeld a kajáidat,hogy ne legyél napokig 80% alatt ha elfogy.Én már 1 hete nem edzem. -
#1119 Nyertünk!!
Srácok, érdemes még edzeni? 0,25%-okat kapok már csak.... -
#1118 Egy döntetlennel kiegyeznék. -
Janika114 #1117 Úgy legyen! A meccs után meg mindkét csapat nyerje meg összes meccsét :D -
#1116 Győzzön a jobbik:) -
Janika114 #1115 De csak azért mert velünk játszottok xd Nekünk se volt még hazai meccsünk :D -
#1114 Most nézem,itthon játszunk?Ez valami bug lehet:P