1233

bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />

• Janika114
    Már megint olyan negatív vagy, sztem is esélyesebbek vagyunk de sokat számít a hazaipálya is.
  • Maximus4
    Úgyis ti nyertek.
  • Janika114
    Na holnap jön egy "barátságos" rangadó :D Előre is sok sikert nektek! Vagyis annyira nem sok sikert erre a meccsre :D
  • Maximus4
    Már mondtam múltkor,az asszonykám intézett nekem 20-at:)
  • zsolesz92
    Maximus, csillagok? :O
  • Maximus4
    Osztom a véleményed:(
  • Balázs 17
    néha úgy érzem értelmetlen játszani
  • Janika114
    Igen, feleződik tudtommal.
  • hungary27
    DollárLóránt
  • kovi04
    Jöhetsz. Mi a neve?

Közben két karakter is inaktívra váltott. Az ilyeneknek a képessége a meccseken feleződik?
  • hungary27
    Ha kell egy 60 körili tudok menni. A másik karakterrel ha nem gond.
  • kovi04
    Van, egy 42%-os.
  • hungary27
    A B csapatnak van kapusa?
  • Maximus4
    Az se rossz:P
  • Rash87
    Nekünk meg eltűnt a reggeli mérkőzés,vagy én nem tudom,de hibát írt ki,s még a meccsek alatt sincs ...:\
  • LoSA
    Ez csúnya volt....
  • Maximus4
    8-0-ra kaptunk ki,bravo
  • Rash87
    Nálunk 2-t is,igaz ellenféltől is 1-et :D
  • Janika114
    Nem is rossz, otthon nyertek majd. Most majd két nehéz meccsetek jön, a Fekete Baglyok majd a Rohadékok.
  • Maximus4
    2-2 lett,és megint kiállították egy emberüket:(
  • hungary27
    Lehet fejlesztgetni. :)
  • Janika114
    Igen, ahogy Hugo is írta, ezzel az az egy baj van, h nem tudod ki lesz a következő ellenfeled így nem lehet kiszámítani h mi a hatásos. Viszont a szerelési beállításokkal jól lehet taktikázni.
  • Maximus4
    Köszi.
  • abletonext
    Azzal azt lehet beállítani hogy mennyire hajtson a csapat.

ha beállítjuk agresszívra, akkor hajtani fognak, de az azutáni meccsen visszafogottabban nyomják
    ha szuperagresszívra állítjuk be, akkor nyomják mint az őrültek, de az azutáni meccsen szinte semmit nem csinálnak
    (2 meccsenként lehet állítani)
  • Maximus4
    A mentalitás mire vonatkozik,Mennyire támadó szellemű egy csapat?
  • Janika114
    Mi is úgy vagyunk mint ti, h folyton idegenbe játszunk, és amúg pont mindig azt kapjátok akivel mi játszottunk előtte, nekünk nehezen de sikerült őket legyőzni, bár ehez kellett h 4 percben kiálították egyik játékosukat. Gondolom nem figyelték a bírót és nem vettek vissza.
  • Maximus4
    Köszi,bár idegenbe nem sok esélyt látok.
  • Janika114
    Tom h szar érzés de azért ők más kategória még mindig. Na de majd este a Pusztaszemes ellen sztem van esélyetek. Sok sikert, meg lesz az.
  • kovi04
    Most mi is kikaptunk 6-0-ra. :/
  • Maximus4
    "a meggyengült Madridistáktól" csak 6-1-re kaptunk ki:(
  • Janika114
    Na de ezt is lehet "pozítivan" nézni, hiszen majdnem nyertetek, egy nálatok kicsivel erősebb ellenfél ellen. Legközelebb meg összejön az. Most este mi is kaptunk egy sima 4est a meggyengült Madridistáktól.
  • Maximus4
    Ja,mint legutoljára.2-0-ra vezettünk és 3-2-re kaptunk ki:(
  • Janika114
    Nem akarok beleszólni, de sztem ne adjátok fel, van pár csapat akik tényleg sokkal erősebbek mint pl a Madridista, Faktor, de sztem sok csapat ellen lenne esélyetek idegenben is akár.
  • Maximus4
    Jövő héten indul a szerver 2.
  • Maximus4
    Ez nem rossz ötlet.
  • Balázs 17
    úgy kéne kiállni h kiessünk:D
  • Maximus4
    Most már nem is lesznek barátságos meccsek,csak ligások?
  • abletonext
    abszolút így vagyok én is :S
    most újabb 8 napot várni hogy lemenjenek az idegenbeli meccsek (elméletem szerint a gyengébb stadionnal rendelkező játszik először idegenben) ... :/
  • Maximus4
    Azért lassan kezd elegem lenni.Eddig mindíg vártam a meccseket most,meg inkább kihagyom őket.Végre leszenvedtük az összes idegenbeli meccsünket és gondoltam,majd izgalmasabb lesz.Erre egy hülye bug miatt,kezdjük elölről az egészet és rommá vernek állandóan.

Komolyan mondom,ha a megint jön egy hiba a 2. szezon közepe után én tuti abba fogom hagyni.Totál értelmetlen így játszani,esélytelenek vagyunk az 1. ligában.Nem kell,hogy elsők legyünk,de,hogy semmi nem jön össze,azért az már sok:(
  • Maximus4