1233
bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />
-
Janika114 #1113 Már megint olyan negatív vagy, sztem is esélyesebbek vagyunk de sokat számít a hazaipálya is. -
#1112 Úgyis ti nyertek. -
Janika114 #1111 Na holnap jön egy "barátságos" rangadó :D Előre is sok sikert nektek! Vagyis annyira nem sok sikert erre a meccsre :D -
#1110 Már mondtam múltkor,az asszonykám intézett nekem 20-at:) -
#1109 Maximus, csillagok? :O -
#1108 Osztom a véleményed:( -
Balázs 17 #1107 néha úgy érzem értelmetlen játszani -
Janika114 #1106 Igen, feleződik tudtommal. -
#1105 DollárLóránt -
kovi04 #1104 Jöhetsz. Mi a neve?
Közben két karakter is inaktívra váltott. Az ilyeneknek a képessége a meccseken feleződik? -
#1103 Ha kell egy 60 körili tudok menni. A másik karakterrel ha nem gond. -
kovi04 #1102 Van, egy 42%-os. -
#1101 A B csapatnak van kapusa?
-
#1100 Az se rossz:P -
#1099 Nekünk meg eltűnt a reggeli mérkőzés,vagy én nem tudom,de hibát írt ki,s még a meccsek alatt sincs ...:\ -
#1098 Ez csúnya volt.... -
#1097 8-0-ra kaptunk ki,bravo -
#1096 Nálunk 2-t is,igaz ellenféltől is 1-et :D -
Janika114 #1095 Nem is rossz, otthon nyertek majd. Most majd két nehéz meccsetek jön, a Fekete Baglyok majd a Rohadékok. -
#1094 2-2 lett,és megint kiállították egy emberüket:( -
#1093 Lehet fejlesztgetni. :) -
Janika114 #1092 Igen, ahogy Hugo is írta, ezzel az az egy baj van, h nem tudod ki lesz a következő ellenfeled így nem lehet kiszámítani h mi a hatásos. Viszont a szerelési beállításokkal jól lehet taktikázni. -
#1091 Köszi. -
#1090 Azzal azt lehet beállítani hogy mennyire hajtson a csapat.
ha beállítjuk agresszívra, akkor hajtani fognak, de az azutáni meccsen visszafogottabban nyomják
ha szuperagresszívra állítjuk be, akkor nyomják mint az őrültek, de az azutáni meccsen szinte semmit nem csinálnak
(2 meccsenként lehet állítani) -
#1089 A mentalitás mire vonatkozik,Mennyire támadó szellemű egy csapat? -
Janika114 #1088 Mi is úgy vagyunk mint ti, h folyton idegenbe játszunk, és amúg pont mindig azt kapjátok akivel mi játszottunk előtte, nekünk nehezen de sikerült őket legyőzni, bár ehez kellett h 4 percben kiálították egyik játékosukat. Gondolom nem figyelték a bírót és nem vettek vissza. -
#1087 Köszi,bár idegenbe nem sok esélyt látok. -
Janika114 #1086 Tom h szar érzés de azért ők más kategória még mindig. Na de majd este a Pusztaszemes ellen sztem van esélyetek. Sok sikert, meg lesz az. -
kovi04 #1085 Most mi is kikaptunk 6-0-ra. :/ -
#1084 "a meggyengült Madridistáktól" csak 6-1-re kaptunk ki:( -
Janika114 #1083 Na de ezt is lehet "pozítivan" nézni, hiszen majdnem nyertetek, egy nálatok kicsivel erősebb ellenfél ellen. Legközelebb meg összejön az. Most este mi is kaptunk egy sima 4est a meggyengült Madridistáktól. -
#1082 Ja,mint legutoljára.2-0-ra vezettünk és 3-2-re kaptunk ki:( -
Janika114 #1081 Nem akarok beleszólni, de sztem ne adjátok fel, van pár csapat akik tényleg sokkal erősebbek mint pl a Madridista, Faktor, de sztem sok csapat ellen lenne esélyetek idegenben is akár. -
#1080 Jövő héten indul a szerver 2. -
#1079 Ez nem rossz ötlet. -
Balázs 17 #1078 úgy kéne kiállni h kiessünk:D -
#1077 Most már nem is lesznek barátságos meccsek,csak ligások? -
#1076 abszolút így vagyok én is :S
most újabb 8 napot várni hogy lemenjenek az idegenbeli meccsek (elméletem szerint a gyengébb stadionnal rendelkező játszik először idegenben) ... :/ -
#1075 Azért lassan kezd elegem lenni.Eddig mindíg vártam a meccseket most,meg inkább kihagyom őket.Végre leszenvedtük az összes idegenbeli meccsünket és gondoltam,majd izgalmasabb lesz.Erre egy hülye bug miatt,kezdjük elölről az egészet és rommá vernek állandóan.
Komolyan mondom,ha a megint jön egy hiba a 2. szezon közepe után én tuti abba fogom hagyni.Totál értelmetlen így játszani,esélytelenek vagyunk az 1. ligában.Nem kell,hogy elsők legyünk,de,hogy semmi nem jön össze,azért az már sok:( -