SoccerStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
B csapatban még rosszabb a helyzet 😊
Jó ha 2-en csináljuk az egészet,s annyi.

Meg már úgy monoton az egész,adakozni úgy senki se adakozik,ezért már régóta én sem,s ez csak rosszabb lesz.

Glory, Glory Man. United!

Maximus4
Ok,a topikot én sem gondoltam,hogy zárják.
Lehet tényleg az lenne a megoldás,hogy keressek egy másik csapatot.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Én csak azt nem értem miért?Most,hogy vannak nyert meccsek már nem olyan egyhangú.Azt nem vitatom,hogy egy kicsit ellaposodott a játék,mert minden "ugyanaz",de kitartás nélkül nincs értelme böngészõs játékokkal játszani.
Nem kicsit csalódtam a közösségi szellemben,de nem hibáztatok senkit.Valamit ki kellene találni,hogyan tovább.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

toysoldier
csak azért mert nem mindenki játszik folyamatosan azért feloszlatni a csapatot sztem faszság, egyszerûbb, ha az akit ez zavar az elmegy más csapathoz a topicot meg úgyse zárnák be

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

A B-csapatban is hasonló a helyzet, rajtam kívül talán egy-két játékos fejleszt folyamatosan.

Maximus4
Miért lenne az?Akár hányszor fenn vagyok sehol senki.Én minden nap lenyomom a melót,boltozok és tudok fejlõdni.Szóval az,hogy nem lehet,baromság.Egyedül mi értelme van az egésznek?Sokan megnézik a boltot egy nap és ennyi?Akkor,minek?

toysoldier
sztem hülyeség

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Nekem édes mindegy.Rajtam kívûl már a kutya sem játszik,így lószar értelme sincs.

LoSA
Hát ha a többség is ezt akarjam, akkor felõlem?! 😊

abletonext
akkor köszöntem a lehetõséget srácok 😊
összehoztunk egy 1. osztályos középcsapatot (Y)
nem rossz teljesítmény ez

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Maximus4

LoSA
Nagyon már engem se... Meg nem tudok fejlõdni, be kéne fizetnem kb... Azt meg biztosan nem fogok! 😊

Maximus4
Legalább játszol😄

toysoldier
mit keresek a középpályán? 😄

Maximus4
Oszlassuk fel a csapatot a topikot pedig bezáratom.

hungary27
Nem tudom ti hogy vagytok vele. De engem már nem nagyon érdekel a játék.
Maximus4
Nem gondoltam volna,hogy nyerünk😊

LoSA
Ez kemény meccs volt! 😊

abletonext
ha gondolod Lisa Pareiros nevû karakteremet odaadom
jelenleg 100,50%-os a képességszintje 20,5-ös hírnévvel

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

V43 1105
Nem tudom a jelszavam, újat meg nem küldenek .. 😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

abletonext
<#worship><#wink>

LoSA
Végre átléptem a 100%-as határt! 😊

Eddig is a klubban voltál, sõt a kezdõben. Az elmúlt pár órában inaktívra váltottál. Most mi van?

Croano
Sziasztok!
Szeretném ha visszavennétek a Klubba mert csak azért nemtudtam fellépni,mert sajnos elromlott a gépüem és most javítattam meg légyszíves bocsájtsatok meg !! 😊

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

nekem is van, eddig a labdavezetés volt ott... LOL!
zsolesz92
Védõként hogyhogy cselezés képességem van? vagy eddig is volt?😄

abletonext
igenis, értettem 😄 próbálom fejleszteni a karaktert 😊

pénzre lesz még szükség?
LoSA
10-0 az igen! <#vigyor5>

Maximus4
Nem merd abbahagyni!Felfelé ível a csapatunk,kezdünk a középmezõnyhöz tartozni.Görbítsd vissza a szádat,vegyél kaját,piát és tessék aktívnak lenni😊

hungary27
abletonext
szerintem ez sok csapatnál van így
már én se nyomom úgy
sõt utóbbi 2 napba csak a boltokat néztem meg :/

Kezd szétesni a B-csapat. Már 3 védõ és 1 középpályás vált inaktívvá.

Maximus4
De azért ez biztató,hogy nem kaptunk ki annyira.Ezek azért már reálisabb eredmények.

LoSA
Majdnem sikerült nyernünk... 😞

Maximus4
Én ezért dolgozom csak,onnan vannak a cuccaim,de most már ott is ritkán kapok bármit is.Úgyhogy fogalmam sincs,hogy fogok tovább fejlõdni.

LoSA
Pedig én még nem is vagyok olyan "szinten", mint te! 😉

Maximus4
Nekem már napok óta ilyen sajna😞

LoSA
Ma rányomtam az "új ruházatra", de csak olyan cuccokat kaptam, amik csak csökkentenék a képességszintemet... 😊 Frankó!

most újra erõt kaptam ennek a 2gyõzelemnek köszönhetõen =D
hungary27
Bekerültek a játékba ma a frissítések.

- Módosult a rangsorolási rendszer
- Módosultak a taktikai beállítások a klubban és egyéni beállítások is bekerültek.
- Láthatjátok a következõ ellenfelet is (következõ kettõt)
- Ha nézitek a meccset akkor látjátok a karakterek erõnlétét is. (Izzad a feje, vörösödik az arca.)
abletonext
sajnos a kulcs része a legvége 😄
ahhoz hogy a legjobbak közé tartozz ... pénzeket kell belefeccolni a dologba

Maximus4
50-es hírnév után lesznek majd epic cuccok,amik 3 tulajdonságra adnak pluszt,10-40 ezer közötti pénzért és 25 csillagért😞

Maximus4
WTF?Megvertük a Pusztaszemest 6-3-ra idegenbe?Eddig mindíg kikaptunk.Jót tett a frissítés?Mi van itt?😮
3. helyen állunk 2 meccs után😛

Maximus4
<#eljen>

abletonext
egyetértek 😊

Maximus4
Mi legyen,kivegyem a bannerbõl a "régi" liga meccseket?Mert nem látom sok értelmét amíg nem megy le teljesen egy szezon.Mindíg csak az aktuális lenne,illetve ha végre fixen mûködik a játék és lezajlanak rendesen a szezonok,akkor azok természetesen bennmaradnának.

Maximus4
Azért ez a 9-1-es gyõzelem jól esett a májamnak,annak ellenére,hogy az ellenfélnél csak 3 valódi játékos volt😊

Rash87
Én se értem,ennek mi értelme van/volt. S nem hiszem el,hogy nem tudnák visszaállítani.
S szerintem nem ez volt az utolsó ilyen,mert vannak hiányosságok.

Annyit észrevettem,hogy a 2 új opciót amit eddig nem lehetett állítani a profil menüben,de most már lehet .

Glory, Glory Man. United!

Hát én is elgondolkozom most h folytassam-e, mi elsõ szezonban 13 pontal vezettünk úgy jutottunk fel a hiba után. Erre most visszarak a 2. ligába és egy sokkal nehezebb csoportba, ahonnan sztem fel se fogunk jutni.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"