1233

bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />

• Maximus4
    Akkor kapják be!
  • Janika114
    Sajnos nincs igazad... Változások jönnek a játékban és ennek a kezdete ez, mostmár nincs alvás csak éjfélkor mindig újra tölt, h aki veszi a csillagokat még több előnyt élvezzen... Át akarják alakítani az edzés rendszert h nagyobb hangsuly legyen azon és kevesebb a munkán még a héten kész lesznek elvileg.
  • Rash87
    Fasza,akk frissítenek majd,s megint törlődik a bajnokság :D
  • Maximus4
    Szarakszik a szerver.
  • Rash87
    Aludni mért nem lehet?
    Tnap óta Errorozik itt...
  • hungary27
    ha kell a két kapus szoljatok. valaki átveheti
  • Janika114
    Ha gondolod hozzánk jöhetsz, egyik csatárunk visszaesett, ezért most kettővel nyomjuk csak, de ha jönnél visszaállnánk 3 csatárra, meg biztos helyed lenne. A feljutásunk az elsö osztályba szinte tuti, és pont egy ilyen csatárra lenne még nagy szükségünk.
  • Rash87
    Felőlem gyere :)
    Majd Vektor intézkedik,bár nem mintha itt jobb lenne a helyzet,sőt... nálatok nincs inaktív,itt meg egyre több.
  • Maximus4
    Ha van nálatok hely és toljátok még ketten ahogy mondod,lehet,hogy átmennék hozzátok.
  • Balázs 17
    én is nyomom minden nap :)
    %os munkákra vadászgatok, de az is kevesebb van sajna:(

szerintem nem kéne feloszlatni, aki nem akar az elmegy, max B csapatból áthívjuk az aktívak és go a csúcsra:D
  • Rash87
    B csapatban még rosszabb a helyzet :)
    Jó ha 2-en csináljuk az egészet,s annyi.

Meg már úgy monoton az egész,adakozni úgy senki se adakozik,ezért már régóta én sem,s ez csak rosszabb lesz.
  • Maximus4
    Ok,a topikot én sem gondoltam,hogy zárják.
    Lehet tényleg az lenne a megoldás,hogy keressek egy másik csapatot.
  • Maximus4
    Én csak azt nem értem miért?Most,hogy vannak nyert meccsek már nem olyan egyhangú.Azt nem vitatom,hogy egy kicsit ellaposodott a játék,mert minden "ugyanaz",de kitartás nélkül nincs értelme böngészős játékokkal játszani.
    Nem kicsit csalódtam a közösségi szellemben,de nem hibáztatok senkit.Valamit ki kellene találni,hogyan tovább.
  • toysoldier
    csak azért mert nem mindenki játszik folyamatosan azért feloszlatni a csapatot sztem faszság, egyszerűbb, ha az akit ez zavar az elmegy más csapathoz a topicot meg úgyse zárnák be
  • kovi04
    A B-csapatban is hasonló a helyzet, rajtam kívül talán egy-két játékos fejleszt folyamatosan.
  • Maximus4
    Miért lenne az?Akár hányszor fenn vagyok sehol senki.Én minden nap lenyomom a melót,boltozok és tudok fejlődni.Szóval az,hogy nem lehet,baromság.Egyedül mi értelme van az egésznek?Sokan megnézik a boltot egy nap és ennyi?Akkor,minek?
  • toysoldier
    sztem hülyeség
  • Maximus4
    Nekem édes mindegy.Rajtam kívűl már a kutya sem játszik,így lószar értelme sincs.
  • LoSA
    Hát ha a többség is ezt akarjam, akkor felőlem?! :)
  • abletonext
    akkor köszöntem a lehetőséget srácok :)
    összehoztunk egy 1. osztályos középcsapatot (Y)
    nem rossz teljesítmény ez
  • Maximus4
  • LoSA
    Nagyon már engem se... Meg nem tudok fejlődni, be kéne fizetnem kb... Azt meg biztosan nem fogok! :)
  • Maximus4
    Legalább játszol:D
  • toysoldier
    mit keresek a középpályán? :D
  • Maximus4
    Oszlassuk fel a csapatot a topikot pedig bezáratom.
  • hungary27
    Nem tudom ti hogy vagytok vele. De engem már nem nagyon érdekel a játék.
  • Maximus4
    Nem gondoltam volna,hogy nyerünk:)
  • LoSA
    Ez kemény meccs volt! :)
  • abletonext
    ha gondolod Lisa Pareiros nevű karakteremet odaadom
    jelenleg 100,50%-os a képességszintje 20,5-ös hírnévvel
  • V43 1105
    Nem tudom a jelszavam, újat meg nem küldenek .. :(
  • abletonext
  • LoSA
    Végre átléptem a 100%-as határt! :)
  • kovi04
    Eddig is a klubban voltál, sőt a kezdőben. Az elmúlt pár órában inaktívra váltottál. Most mi van?
  • Croano
    Sziasztok!
    Szeretném ha visszavennétek a Klubba mert csak azért nemtudtam fellépni,mert sajnos elromlott a gépüem és most javítattam meg légyszíves bocsájtsatok meg !! :)
  • Balázs 17
    nekem is van, eddig a labdavezetés volt ott... LOL!
  • zsolesz92
    Védőként hogyhogy cselezés képességem van? vagy eddig is volt?:D
  • abletonext
    igenis, értettem :D próbálom fejleszteni a karaktert :)
  • Balázs 17
    pénzre lesz még szükség?
  • LoSA
    10-0 az igen!
  • Maximus4
    Nem merd abbahagyni!Felfelé ível a csapatunk,kezdünk a középmezőnyhöz tartozni.Görbítsd vissza a szádat,vegyél kaját,piát és tessék aktívnak lenni:)