1233
bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />
-
#1193 Akkor kapják be! -
Janika114 #1192 Sajnos nincs igazad... Változások jönnek a játékban és ennek a kezdete ez, mostmár nincs alvás csak éjfélkor mindig újra tölt, h aki veszi a csillagokat még több előnyt élvezzen... Át akarják alakítani az edzés rendszert h nagyobb hangsuly legyen azon és kevesebb a munkán még a héten kész lesznek elvileg. -
#1191 Fasza,akk frissítenek majd,s megint törlődik a bajnokság :D -
#1190 Szarakszik a szerver. -
#1189 Aludni mért nem lehet?
Tnap óta Errorozik itt... -
#1188 ha kell a két kapus szoljatok. valaki átveheti -
Janika114 #1187 Ha gondolod hozzánk jöhetsz, egyik csatárunk visszaesett, ezért most kettővel nyomjuk csak, de ha jönnél visszaállnánk 3 csatárra, meg biztos helyed lenne. A feljutásunk az elsö osztályba szinte tuti, és pont egy ilyen csatárra lenne még nagy szükségünk. -
#1186 Felőlem gyere :)
Majd Vektor intézkedik,bár nem mintha itt jobb lenne a helyzet,sőt... nálatok nincs inaktív,itt meg egyre több. -
#1185 Ha van nálatok hely és toljátok még ketten ahogy mondod,lehet,hogy átmennék hozzátok. -
Balázs 17 #1184 én is nyomom minden nap :)
%os munkákra vadászgatok, de az is kevesebb van sajna:(
szerintem nem kéne feloszlatni, aki nem akar az elmegy, max B csapatból áthívjuk az aktívak és go a csúcsra:D -
#1183 B csapatban még rosszabb a helyzet :)
Jó ha 2-en csináljuk az egészet,s annyi.
Meg már úgy monoton az egész,adakozni úgy senki se adakozik,ezért már régóta én sem,s ez csak rosszabb lesz. -
#1182 Ok,a topikot én sem gondoltam,hogy zárják.
Lehet tényleg az lenne a megoldás,hogy keressek egy másik csapatot. -
#1181 Én csak azt nem értem miért?Most,hogy vannak nyert meccsek már nem olyan egyhangú.Azt nem vitatom,hogy egy kicsit ellaposodott a játék,mert minden "ugyanaz",de kitartás nélkül nincs értelme böngészős játékokkal játszani.
Nem kicsit csalódtam a közösségi szellemben,de nem hibáztatok senkit.Valamit ki kellene találni,hogyan tovább. -
#1180 csak azért mert nem mindenki játszik folyamatosan azért feloszlatni a csapatot sztem faszság, egyszerűbb, ha az akit ez zavar az elmegy más csapathoz a topicot meg úgyse zárnák be -
kovi04 #1179 A B-csapatban is hasonló a helyzet, rajtam kívül talán egy-két játékos fejleszt folyamatosan. -
#1178 Miért lenne az?Akár hányszor fenn vagyok sehol senki.Én minden nap lenyomom a melót,boltozok és tudok fejlődni.Szóval az,hogy nem lehet,baromság.Egyedül mi értelme van az egésznek?Sokan megnézik a boltot egy nap és ennyi?Akkor,minek? -
#1177 sztem hülyeség -
#1176 Nekem édes mindegy.Rajtam kívűl már a kutya sem játszik,így lószar értelme sincs. -
#1175 Hát ha a többség is ezt akarjam, akkor felőlem?! :) -
#1174 akkor köszöntem a lehetőséget srácok :)
összehoztunk egy 1. osztályos középcsapatot (Y)
nem rossz teljesítmény ez -
#1173 #1169 -
#1172 Nagyon már engem se... Meg nem tudok fejlődni, be kéne fizetnem kb... Azt meg biztosan nem fogok! :) -
#1171 Legalább játszol:D -
#1170 mit keresek a középpályán? :D -
#1169 Oszlassuk fel a csapatot a topikot pedig bezáratom. -
#1168 Nem tudom ti hogy vagytok vele. De engem már nem nagyon érdekel a játék. -
#1167 Nem gondoltam volna,hogy nyerünk:) -
#1166 Ez kemény meccs volt! :) -
#1165 ha gondolod Lisa Pareiros nevű karakteremet odaadom
jelenleg 100,50%-os a képességszintje 20,5-ös hírnévvel -
#1164 Nem tudom a jelszavam, újat meg nem küldenek .. :( -
#1163 -
#1162 Végre átléptem a 100%-as határt! :) -
kovi04 #1161 Eddig is a klubban voltál, sőt a kezdőben. Az elmúlt pár órában inaktívra váltottál. Most mi van? -
#1160 Sziasztok!
Szeretném ha visszavennétek a Klubba mert csak azért nemtudtam fellépni,mert sajnos elromlott a gépüem és most javítattam meg légyszíves bocsájtsatok meg !! :) -
Balázs 17 #1159 nekem is van, eddig a labdavezetés volt ott... LOL! -
#1158 Védőként hogyhogy cselezés képességem van? vagy eddig is volt?:D -
#1157 igenis, értettem :D próbálom fejleszteni a karaktert :) -
Balázs 17 #1156 pénzre lesz még szükség? -
#1155 10-0 az igen! -
#1154 Nem merd abbahagyni!Felfelé ível a csapatunk,kezdünk a középmezőnyhöz tartozni.Görbítsd vissza a szádat,vegyél kaját,piát és tessék aktívnak lenni:)