SoccerStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Rendben van,de lecseréltem magam,kiszálltam a kezdõbõl.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

abletonext
4 csatár van, ebbõl 3 játszik
4 középpályás van, ebbõl 3 játszik
5 védõ van, ebbõl 4 játszik

tehát mindenhol 1 csere van, nem lesz belõle probléma hogy ki játszik szerintem
sõt igazából a Gomez nevezetû sráccal 1 szót nem beszéltem még (pedig elég sokat fentvagyok), a klubbot se támogatja, tehát a 3 cserébõl 2 van aki igazán számít

én szeretném ha maradnál az A csapatban, szükségünk van rád emberileg is és természetesen nem mellesleg a góljaidra 😛;D

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Maximus4
Lenne egy banner ötletem (bár az még kínai nekem😛)és ezt is be tenném oda,+ a csapattagokat meg ilyesmit😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

abletonext
Az eddig lejátszott meccsek és eredményeik:

2011.04.29
A Vad Focibanda 0-2 SG

2011.04.28
Bp Honvéd Fc 1-2 SG
Valami 3-1 SG
Vörösbika 0-1 SG

2011.04.27
Golder FC 1-1 SG
Kaba FC 0-6 SG
Ménkes 3-4 SG

2011.04.26
Spain 3-1 SG
Fc Hungary 0-3 SG
Focisok 0-2 SG

2011.04.25
Red Devil 4-5 SG
SG 3-0 vvanikó

Statisztika:__gyõzelem__döntetlen__vereség__rúgott/kapott gól__gólkülönbség

Összesen__- 9gy 1d 2v 31/15 +16
Otthon____- 1gy 0d 0v 3/0 +3
Idegenben_- 8gy 1d 2v 28/15 +13

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

húzóemberként ne.

Maximus4
Dehogynem.Csak mondtam már,hogy nem akarok balhét abból,hogy ki játszik és ki nem.Mi 14-en vagyunk,õk csak 4-en.Gondoltam,hogy még átmennek emberek a B-be.Így csak két embert kell majd cserélgetnetek.

LoSA
Nem érzed most jól magad? <#crazya>

Maximus4
Köszi.
Lehet,hogy átmegyek hozzátok.

LoSA
Gratulálok!!! <#worship>

Trevor - középpályás (Zsolek123)
Stevan87 - csatár (Rash87)
Vektor - középpályás (kovi04)
RESZ - kapus (?)

Maximus4
Gratula.Majd írd már meg légyszi,kik vannak a B csapatba.

A B-csapat is gyõzött 3-1-re.

LoSA
Cambi, szép volt! 😉 Múltkor is gólt lõttél, grat! Csak így tovább... Maximus meg a szokásos. 😄 Minden meccsen betalál. Most meg én vagyok haloványabb sajnos. 😞

Maximus4
Szép volt srácok,bár a következõ nem lesz egyszerû😞

abletonext
gg 😊 ez a meccs is megvan (Y)
túl sokat akarja cipeli a játékosom a labdát, elkezdek erõsen gyúrni a vezetésre és a passzra

LoSA
Majd egy próbát megér... 😉 Hátha frankón nézne ki! <#worship>

Maximus4
Nem muszáj ilyen dizájnnak lenni egy topikon belül.Attól még,hogy nem tudnál ilyet csinálni lehetsz HG.
Persze elvállalom szívesen,de várjunk még a szavazatokkal,hátha lesz másik jelentkezõ is.

Lehet olyat csinálni,csak azt nem tudom,hogy ebbõl mi maradna,fejléc,stb.Annyira én sem vagyok profi ebben😞

LoSA
Én is Maximusra szavazok, remélem, hogy elvállalná... Én tényleg béna vagyok sajnos. Ilyen topic-t se tudtam volna csinálni!

Maximus: Olyat lehet csinálni, hogy a játékban megjelenõ képet ide betenni? <#wink>

Lementegetem a képet, ha errõl van szó! 😉

Ha számít a nem SG játékosok szavazata is, akkor én Maximusra szavazok, mivel Losa úgy látom nem nagyon akar az lenni.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Maximus4
Akkor válasszunk házigazdát ha mindenki úgy gondolja.
Én LoSA-ra szavazok!

Jó lett a topic, grat 😉

LoSA
Köszi szépen, én Maximust ajánlanám, ha elvállalná... Õ sokkal jobban ért ehhez, én béna vagyok sajnos.

Tényleg nagyon jól néz ki a topic, gratulálok!!!

Burdi
jóó lett jajaa 😊
hajrá, ezt a meccset hozni kell 😄 ha vki akar játszani hátvédként, jöhet helyettem 😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

hungary27
Jó lett a topic! Grat<#eljen>
Zsolek123
Fasza lett a dizájn

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

A B csapat játékosaihoz is beírjátok majd a nevet és posztot?

toysoldier
jó lett a topic

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Én is megyek,jó éjt!

V43 1105
Köszi a tippeket skacok, igyekszek ez alapján haladni 😊 Most viszont megyek mert majd elalszom.. Jó éjt mindenkinek ! <#wave>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Maximus4
Igen,olyan lesz,lebuktam😄

abletonext
Ahogy láttam a maffiozo topicban próbálgattad, hogy milyen legyen majd az itteni design, le a kalappal! Fain lesz (Y)

abletonext
Maximust vagy LoSA-t házigazdának! 😊

Maximus4
Ráérsz beadni pénzt,eddig én se virítottam valami sokat😞

TÉK <#idiota>

dartonita
Valoban nem nagyon volt sikeres szerelesem,de a kapuig se nagyon jutottak el.No mindegy majd meloval tolom feljebb.Koszi szepen!

abletonext
Ez összetett dolog.
Természetesen jó eredményt kell elérned (jó esetben több nyert párharc mint veszített), de ha pl 8/0át csinálsz se elég önmagában (velem megtörtént 0% hírnevet kaptam).
Számít az is hogy milyen erõs ellenfél ellen csinálod ezt meg.
Tehát ha 50esként megállítasz egy 20as csatárt, azért nem kapsz semmit, DE
ha 20asként 1x megállítasz egy 50es csatárt (másik 5ször simán elmegy) akkor sanszos hogy kapsz.

dartonita
Sracok miert nem kapok hirnevet ha meccsen kezdokent szerepelek,raadasul a csapat is nyert?
Van osszefugges azzal hany nyert/vesztett szereles volt vagy ilyesmi?
Def vagyok btw.

zsolesz92
pénzed annyid legyen h bird vele az edzést, 20 ezüst bõven sok, hírnevet növelj énzszerzés helyett.. Ja meg majd vegyél 1-2 cuccot, ami még nincs meg(ruha)

V43 1105
Vettem csirkecombot, gyógy teát meg valami konzerv izét 😄 edzegetek csak közben meg pénzt is igyekszek gyûjteni 😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zsolesz92
Addig vegyél kajákat, meg edzz kicsit 😊

Maximus4
Betettelek!

Tudom, egy vagy két nappal csak már tele voltatok szinte, amikor láttam h van SG csapat.

V43 1105
Jönnék ha lehet 2 napja nem játszottam 😄

Maximus4
Gratula!

#488:mi se kezdtük sokkal elõbb szerintem😊

abletonext
<#eljen><#taps>
így tovább 😊

Amúg azt néztem h nem sokkal van erõsebb csapatotok mint nekünk ( csak mi még friss klub vagyunk, mert eddig akárhány klubot csinátuk bugos volt nem volt ellenfél) lehet h majd vmikor össze is kerülünk, jó lenne egy kis meccs veletek 😄 Alapból amúgy is hozzátok akartam csatlakozni csak késõbb kezdtem akkor már tele voltatok, haverokat rávettem kezdjenek õk is és inkább csináltam egyet 😄

Zsolek123
Na a B csapat elsõ gyõzelme 3-0 😊

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

abletonext
a meccsnél nem számít 😊

abletonext
pedig azt hinné az ember hogy egy 8 illetve 10 éves regisztrációval foglalkoznak a moderátorok, de úgytûnik mégse

Bocs a dupláért, de am az állóképesség számít h mennyi a meccsnél? Vagy elég ha 1-2%-on van?

Na jó úgy megértem, nekem is az lenne a lényeg h ne menjenek el mellettem, de én örülnék ha lõnék néha napján egy-két gólt(persze ha nyerünk is) és így élethûbb is, hogy nem csak a csatárok és kp-k rugnak gólt.