SoccerStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

abletonext
nem, kikapott a csapat 1-3ra :/

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Maximus4
Hugo:D
Azóta sem rakták be a moderátorok amit csináltam:(

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szabii98
holnap helyettem(silentstaar) valakit berakhatsz :)

I met God. She's black

LoSA
Mi is a nicked a játékban? :)

Jogos, de mond azt h nem örültél h gólt szereztél?:D

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

LoSA
OKs, rendben.

abletonext
egy védõnek az legyen a célja hogy ne engedjen át önmagán egy támadást se, ne a gólszerzés :O

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Köszi, akkor jó van esélyem nekem is :D

abletonext
Holnapra berakhatod helyettem fazert :) kb minden meccsnél online, csak nem kap lehetõséget.

LoSA
OKs, rendben!

abletonext
én középsõ védõként rúgtam ma gólt :D

egyszer Burdi szélsõ védõként végigfutott a pályán és bebaszta :D
Nem tudjátok arra van lehetõség, vagy volt már vkinél példa h védõ gólt szerez?

Maximus4
Ennyire jók vagyunk^^

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

abletonext
ez a kapus áááá :O
Toysoldier ellen kifogott egy büntetõt is :( itt megijedtem, de Zolee és Maximus megmutatták hogy tudunk mi gólt lõni! Grat srácok!

Maximus4
Köszi:)

zsolesz92
képesség + %
kimerültség - %
edzésidõtartam -%
munkaidõtartam -%

Maximus4
4 féle kaját?Mikre gondolsz?

zsolesz92
A négy féle kaját mindenki vegye meg, nem kerül semmibe. illetve van ami csillagba kerül, de érdemes rá költeni, azt hiszem a -30% munkaidõ az.

<#idiota>
abletonext
mostmár ez lesz a napi limitem :D minden nap 1111 pézt rakok be amíg 9999-et nem raktam be, és akkor majd 1-et :D

itt vagyok 1000pénzt adtál be omg :D
V43 1105
GÓÓÓL : D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Grr1234
Azért léptem ki, mert abbahagyom a játékot... :D

hungary27
Mehet újra egy menegger ha akarjátok.
Burdi
így jobb lesz majd hidd el. több hírneved lesz az biztos :) meg alap kezdõ leszel.
akit tudunk, csábítsunk oda. már írtam 7embernek. hátha lesz vmi :D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

Grr1234
Kiléptem.

Burdi
sztem tõlünk Tsre-nek kéne még átmennie.
meg akkor ha úgy van segítjük pénzzel a B csapatot is.
30%os embereknek kell írni h csatlakozzanak stb. biztos jönnek.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

Zsolek123
Na, akkor aki szeretne jönni a B csapatba az szóljon.

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Vektor

Zsolek123
Mi a nicked?

Akkor átmegyek én is. Majd küldjél meghívót.

LoSA
OK-OKs. :)

Zsolek123
Na, kész az SG Elite Club B :)

abletonext
nyomsz egy fejlesztést a managerre?:)

LoSA
OKs

Zsolek123
Csinálok egy B csapatot!

hungary27
Én szeretnék maradni ha nem baj.
LoSA
Maximus, grat a gólodhoz! :) "Pontokat" mentettél! :)

LoSA
Akkor valaki csinálhatna egy SG Elite Club B csapatot! ;)

Rash87
Én is csatlakoznék vhova,majd ha lesz hely<#nevetes1>

Glory, Glory Man. United!

Maximus4
Egyetértek veled.Az kellene,hogy akik nincsenek a kezdõben azok is fejlesszék magukat,mert így nehéz lesz cserélgetni.A lényeg,tényleg nem szeretnék széthúzást.A B csapat is jobban tudna fejlõdni ha már az A csapatnál föl tudta húzni az ember a hírnevet.De nem akarok senkit semmire rábeszélni.

abletonext
Van 1 rossz tulajdonságom, maximalista vagyok.
Nem csak a gyõzelemért játszok vagy csinálok valamit, de ha elkezdek valamivel játszani, focizok a barátaimmal vagy egyszerûen iskoláról van szó, akkor szeretem a maximumot kihozni magamból és a környezetembõl.

Egyre erõsebb ellenfeleket kapunk majd és nem állhatunk ki 50-60%osok ellen 20-30%os játékosokkal, mert tuti vereség a vége.
Nem vérre megy a dolog tudom, de én inkább arra voksolok, hogy legyen egy B csapat.
Õk hasonló szintû ellenfeleket kapnának, mint amilyenek saját maguk. Így nekik is több sikerélményük lenne.

Ez az egyik része a dolognak. A másik:
A klub támogatása. Remek példa erre silenthill. Õ nem áll túl jól %ok terén, mégis rakja be sorra a pénzeket.
Tudom, hogy te is maximus most a hírnevedet növeled, ez érthetõ is, sõt ezt meg is érti mindenki. Nagyon jól tudom azt is, hogy amint lesz pénzed, te is tolni fogod befele, hogy fejlõdjünk.
Ezzel azt akartam kifejezni, hogy azok akik gyengébbek és nem is tesznek semmit a klubbért, ne lázongjanak.
Tehát szerény személyem örül mondjuk hogy silenthill a kezdõben van, mert rajta látom h hogy tényleg tesz a csapatért (ír a közösbe, pénzel blabla), sõt bármikor átadnám neki pár meccsre a pozíciómat.
Míg a a többieknek akik gyengébbek, nem fizetnek és nem is vesznek részt a közösségi életben nem szivesen adnám át a helyemet a csapatban.

Remélem érthetõen fogalmaztam meg amit szerettem volna :) most így kómásan félálomban ennyire tellett:D

LoSA
Igazad van!

SG társaim, hogy legyen? Legyen egy másik csapat, vagy (a kezdõktõl kérdezem), nem bánnátok-e ha cserélõdnének a dolgok? Hm? ;)

Maximus4
Nekem édes mindegy,ha kell kimaradok a kezdõbõl akár napokig is,csak nem akarok lázadást,meg feszkót és esetleges tagelvesztéseket,mert valaki nem játszik.

LoSA
Hát jó lenne, de ha gondolod, akkor csináld meg a B csapatot. <#nyes>

Maximus4
Maradjak itt?Miért?

LoSA
Hát igen... Én szerintem B csapat kellene... Valaki megcsinálhatná (de Maximus, te maradj itt... :D :D )! Egyébként ma Toysoldier játszik helyettem.

Maximus4
Tényleg ki kellene találnunk valamit,akár egy B csapat vagy mást,mert van olyan aki még egy meccsen sem játszott.

LoSA
Hát... igen! :) Sokan jobbak, mint mi! <#nyes>