1233
bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />
-
#712 Csak azért kérdeztem,mert ha nem egy időbe van a két csapatunk meccse,akkor simán lehet segíteni a másikat. -
#711 sztem ,nem. hozzátok is egyből tudtam menni. a hollandia csapat után -
#710 Amúgy nem lehet ide oda ugrálni a klubok között?Vagy várni kell,hogy elteljen valamennyi idő? -
#709 ne mostra gondoltam, a meccset megvártam volna, meg h kivel játszunk :) -
#708 Már csak 1 csatár cserénk van,szóval ne nagyon menjél át.Ha kell megyek én. -
#707 milyen posztra kéne ember? -
kovi04 #706 Jöhetsz :) -
#705 Mivel én már ugyis régen voltam meccsen én átmehetek segiteni ha gondoljátok ? -
#704 Amúgy ilyenkor tényleg meg lehetne csinálni,hogy az A-ból átmenne pár játékos a B-be,hogy segítsen a csapatnak. -
Odacsap77 #703 SG Elite Club "B" csapat következő mérkőzése:
Levelek FC - SG Elite Club "B"
Kemény lesz, főleg hogy nekik teljes létszám van ráadásul százalékok alapján a játékos tartományuk is erősebbnek tűnik, ráadásul idegenben lesz a mérkőzés :D -
#702 ezt megbeszéltük az A csapatban hogy nem kell :)
nem akarjuk nézni hogy ki fizette be az adót és ki nem, ez csak feszültséget okozna
akinek van felesleges pénze az beteszi.
+ jelenleg az adózás másodlagos, mindenki a saját karakterét fejleszti gőzerővel -
kovi04 #701 Ezt már egyszer megtárgyaltuk. A lényeg most a saját fejlesztésünkön van, ha felgyülemlik valamennyi felesleges pénz, azt úgyis befizetjük. Nincs értelme az adónak. -
Odacsap77 #700 Hát igen, kéne keríteni valami normális kapust, meg 2-3 védőt és egy komplett csapat meglenne ráadásul egész jó kis csapat lehetnénk ha mindenki aktív lenne.
Egyébként, miért nem vezetjük be a következő rendszert:
Naponta be kell tegyük fel, 5 ezüstöt be kell fizetni.
De ezt be lehet úgy is, hogy hetente 35 öt, de a minimum hogy a héten fizesse be.
De ezt nem csak a B ben, hanem az A ban csak ott lehetne nagyobb összeggel is.
Így legalább tudnánk ki az aktív tag, és tudnánk fejleszteni a stadiont , edzőt, menendzsert ...
-
kovi04 #699 Majdnem minden helyzetből gólt kapunk, aminek az az oka, hogy RESZ, a kapusunk nem aktív, amióta csatlakozott a csapathoz. -
#698 Hajrá srácok!
Ha lehet csinálnátok a meccsek eredményéről screenshotokat?Mert azt is betenném majd a bannerba.Meg majd kellenének a játékos képek.PM-be küldje el valamelyikőtök.
Köszönöm! -
Odacsap77 #697 Helyzetek:
9- 1
:DDD -
kovi04 #696 B-csapat ismételten győzött, ezúttal 3-1-re. -
Sharx #695 SG a király! -
#694 -
Sharx #693 Látszik mennyire is jó az SG!!
Így tovább skacok nagyon jók vagyunk!! -
#692 Szép volt fiúk!Betonvédelmünk ismét jeleskedett -
#691 köszi ^^ -
kovi04 #690 Ment a meghívó. -
#689 én csatár vagyok és a nickem : SzegíóRamosz -
#688 0-1 idegenben ! szép -
Janika114 #687 Ja, most látom, akkor nem kapják meg amit irok :S -
#686 okés :) -
Janika114 #685 Megkaptam, mégegyszer köszi! -
#684 nem kaptam még semmit :D küldök én is neked egyet -
Janika114 #683 Elküldtem -
#682 írj nyugodtan -
Janika114 #681 Vki online most a játékban? Írnék neki egy üzit és visszaírhatna h megkapom-e meg ő is, mert eddig nem küldte el az üzeneteim senkinek, és én se kaptam, mostmár csapat tagoknak tudok írni, de meg szeretném tudni h "idegeneknek" is tudok-e. -
#680 :D
#674 :ha nem gond,majd este vagy holnap átírom,mert nem otthon vagyok,de figyelek ám:) -
#679 Gyere a B csapatba. Milyen poszton játszol, és mi a nicked? -
#678 Sziasztok most kezdtem a játékot valaki bevesz az sg clubba ? :D szeretnék én is jó léenni :D
-
kovi04 #677 B-csapat győzött 4-2-re. Norbyboy mesterhármast lőtt. -
#676 sok sikert a B csapatnál, hiányozni fogsz a jobb oldalamról :/
remélem előbb utóbb újra egymás mellett léphetünk pályára! -
#675 Jah és még a ruhákhoz.
15ös hírnév alatt ne nagyon költsetek csillagos ruhára. Utána is bőven elég az olyan, ami pénzbe+1 csillagba kerül. Nem kell 3-4 csillagot kiadni egyért, mert pár nap és úgyis jön egy újabb és jobb. -
#674 Maximus, csapatomat szeretném változtatni SG Elite Club B-re.
köszi . :) -
#673 Kedves csapattársak, nagyon úgy tűnik, hogy mostantól csak erős ellenfeleket kapunk.
Fel kell vennünk a ritmust. Legyen mindenkinek most elsődleges a fejlődés, utána a csapat fejlesztése.
Amiket mindenképp megéri meglépni:
A kajásnál lehet venni olyan cuccot, ami 7 napig 5 illetve 10%-ot hozzáad MINDEN képességhez, ez sokat dob a dolgon. Nem kerül sokba, csak ezüstbe.
Akinek van csillagja, az találhat 15%os növelőt is (én is ilyet használok, 7 napig jó). Megéri belefektetni, mert hetente legalább 1 olyan munkát tuti kapsz, ami ad csillagot is.
A másik 2 dolog amit mindenképp ajánlok (ugyancsak a kajásnál lehet venni), az a munka és az edzés időtartamát csökkenti.
Ezekből is van csak ezüstös illetve csillagot kérős is.
Amit én használok az jelenleg egy 20%os csökkentő az edzésből (a 30%os kér csillagot is).
A munkánál egy 30%os csökkentős cuccot használok, és azért annó nem kért tőlem csillagot, és ez is nagyon fontos. Nem mindegy, hogy egy meló 20 percig vagy 14 percig tart.
Ezekbe mindenképpen megéri pénzt illetve csillagot ölni. Legalább heti 5 csillagos melót mindenki kap.
A másik része a ruhák. Amint van rá lehetőség (10 óránként) nézzétek meg az új kollekciót és ha van valami jó, akkor csapjatok le rá.
Nálam jelenleg így néznek ki a statok:
Labdavezetés: 50% + 15% + 15%
Passzok lefülelése: 46% + 15% + 31,5%
Passzolás: 50% + 15% + 14%
Becsúszó szerelés: 51% + 15% + 24,2%
Erőnlét: 36% + 15% + 19,6%
az első az edzéssel elért érték, a második a kaja +%, a harmadik pedig a ruha +%
Az erőnléthez több idő kell edzésre, ezért ruhaválasztásnál kompenzáltam ezt, így az is megfelelő mértéken van. Természetesen ettől még azt is fejlesztem, csak nem az az elsődleges.
Naponta kb 200 állóképesség pontot használok fel.
Ennek eloszlása: 80 edzés, 80 hírnév munka, 40 pénzes munka.
Működni látszik ez a karakterfejlesztési taktika, 7 nap alatt 82%osra fejlesztettem magam, és egyáltalán nem megerőltető munka. Reggel töltök el vele 1,5 órát + este (természetesen ekkor is csak mellékes dologként).
Remélem hasznotokra válik ebből valami.