SoccerStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

általánosból ballagtok?

Burdi
én max ma este tudnék neked nyomatni, mert nálunk is veszprémben ballagás lesz 😄
és ismerem magunkat 😄D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

FZoleee
nyugodtan berakhatod magad, nem gond 😄
Én átvehetem

Zsolek123
Srácok, ma estétõl holnap estig nem leszek aktív (ballagások, pia ötezerrel stb. 😄D)
Valaki nem venné át a karakterem addig?

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Maximus4
Majd szorítok nektek😊

#576:hátha ez lesz az õ meccse😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

abletonext
ezért rakd be most magad pl FZolee helyett, õ most az utóbbi meccseken nem sokat mutatott

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Burdi
hazai pálya sokat számít. meglesz az😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Maximus4
A következõ meccs,nagyon húzós lesz😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

oké

toysoldier
ha valamit írni akarsz, akkor próbáld meg egy hsz-ben leírni és nem 10 különbözõben

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

jó csapat

csatlakoztam

oké

Elõször szerintem lépj ki a mostani klubodból.

Alig várom hogy elérjem az 50%-ot

mert akkor belépnék 41,88 vagyok

kitesztek felajánlásra egy csatár posztot?a B csapatban?

norbyboy

Mi a nicked a játékban?

zsolesz92
Sharx pl menne gondolom, beszéljétek meg vele

Sajnos kikapott a B-csapat 3-1-re. Védõk nélkül a jobb csatárral rendelkezõ csapatok bedarálnak minket.

Rash87
Pedig jó lenne,ha még valaki jönne,mert napok óta 4en vagyunk,abból 1rõl azt sem tudjuk,hogy kicsoda😄

Glory, Glory Man. United!

abletonext
a költõi kérdéseidet hagyd a fejedben 😊

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

na most megyek

de minek mikor ne neki mondom hanem mindenkinek?

ez egy költõi kérdés volt.
némelyik

abletonext
Gondolom a késõbbiekbe is fogsz még ide írni, ezért most kérlek meg (a saját topicodban is el lett mondva) használd a "válasz erre" gombot!

Igen a képességek ugyanolyan magasak maradnak.

de a képesség ugyanolyan magasan lesz mint az elõzõben?

abletonext
megmaradnak 😊

Burdi
Logó-nak nem lehetne betenni a focistánk képét? 😊

amúgy elveszik a képesség ha átváltok más pozícióra pl kapus?
Ha visszaváltok visszakapom?

Burdi
nem adok 1 hetet és tele lesztek 😄
vagy dupla reg 😄

Maximus4
hm? <#nezze>

akkor mindegy

LoSA
Tegnap alakult... Hipp-hopp telt ház lesz ott is. Az "A" csapatban meg már nincsen hely....

abletonext
az elsõ csapat pedig teli van + 3 csere 😊

abletonext
válaszolok itt is hátha érdekel még valakit:
"Az erõnlét nincs hatással az állóképességpontokra. Meccs közben határozza meg, hogy mennyire fárad el a játékosod."

alig vannak ott

köszönöm

zsolesz92
Jelenleg a B csapatban van hely

csatár vagyok

beszállhatok a csapatba?
38% vagyok

zsolesz92
Az erõnlét mit határoz meg?

Az energia csökkenését?

wesker24
Mehet az edzõ az ujabb szintre ! Kipótoltam a hiányzó összeget !

Kérdés ? xD
abletonext
akkor visszaszívtam >.< bocsánat 😄😄

hungary27
1-1:s
Szép volt ToySoilder!
LoSA
Az fixx! 😊

és az kinek jó? 😄 mert a csapatnak nem 😄

wesker24
Az én vagyok csak nem mindig vagyok gépnél !

És az elsõ 3 meccsnél asszem én is ott voltam !

És persze most gyüjtök egy kis pénzt és majd késöbb adózok !