1233
bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />
-
nagy hős #752 jó kérdés, én meg akartam erősiteni a mail cimemet, lófasz se jött, aztán meg átirni, azt se sikerült neki -
nagy hős #751 új választék gomb -
#750 Nem tudom nálam van-e a hiba, de mióta regisztráltam a játékba, a boltban egyszer sem frissítette az árút...
wtf? -
#749 Valaki segítsen mert nem tudok belépni a karakteremhez és hiába kérem az emilemre a jelszót
ha bemsolom nem enged úgyse belépni!!! -
#748 Grat ! -
#747 Megint bebizonyítottuk,hogy mennyire jók vagyunk:)
1-1-nél még szoros volt,aztán 4-2-re lealáztuk őket:) -
kovi04 #746 Sajnos a B-csapat kikapott 3-1-re. Idegenben, egy nálunk százalékokkal jobb csapat ellen nem volt esélyünk.
WOLF3x6: Meghívtalak. -
WOLF3x6 #745 Szívesen csatlakozok, bár még nem igazán tudom hogy mit jelent a játék szempontjából cserének lenni. A nevemet leírtam, ha gondoljátok hívjatok meg, köszönöm! -
Sharx #744 Nem gondolkodtatok még el hogy az A vagy a B csapat menjen valamilyen ligába? -
kovi04 #743 Nem rossz egy nap után, csak sajnos mindkét csapatnak van már kapusa. Cserének jöhetnél. -
WOLF3x6 #742 Ma kezdtem egy kapust, tudnátok ajánlani jó klubot? Vagy ilyen szinten még nem érdemes csatlakozni sehova?
nick: Dexster -
#741 Thx -
#740 Ezt olvasgasd át! -
kovi04 #739 Szerintem miután már 1%-ot se adnak az edzések, csak a ruhákkal és az ételekkel lehet jelentősen fejlődni. -
#738 Hogy lehet(ne) gyorsabban fejlődni? Most valahogy lassan fejlődök... :( -
#737 Japp en lennek az uj kapus :) -
kovi04 #736 Az új középpályásból kapus lett, teljes a B-csapat. 13:16-kor egy nagyon komoly meccs vár ránk. -
kovi04 #735 Még 1 középpályás csatlakozott a B-csapathoz, így már 5 (Gomez nélkül 4) van belőlük. Jelenleg már csak egy jobb kapus kellene, és meg is lennénk. Ha Gomezt nem számoljuk bele, vagyunk 11-en, abból 7-en fórumosok. -
#734 Tegnap délután áramszünetünk volt, aztán netem se volt utána... Nagyon frankó! Mára állt helyre, végre! -
Balázs 17 #733 4-3-3 -
#732 Na jó éjt srácok,holnap találkozunk! -
#731 Jóéjt srácok, holnap nem leszek valószínüleg egész nap, maximum este!
-
#730 :D akk jobb voltál mint én :)
lesd át a meccset megint -
#729 70. percig néztem, akkor még 1szer sme láttam magam, továbbnyomtam, és irja h 5nyert 0 vesztett párharc.. -
#728 kezdő vagy pedig -
#727 áá most lelőtted a poént, én még nézerm :D -
#726 Azt nem értem hogy miért mindig csak Burdi és hugo védekezik... olyan mitha pályán se lennék :S pedig majdnem 60%on vagyok :S vagy most csere vagyok?
Még nem is láttam magam a pályán -
#725 0-2-ről 2-2 lett.Szép volt srácok! -
#724 milyet fejelt Maximus :D -
#723 Jól haladsz,gratula! -
#722 Jah Ok ! Amugy már 43,60 %-os vagyok ! Megy ez xD -
#721 Akkor utána megy a meghívó rögtön és kiderítjük:) -
#720 Holnap lesz 13:17.kor a levelek FC ellen ! -
#719 Mikor lesz a meccsetek? -
#718 Persze csak segitek a másik csapatnak fejlödni !
Aztán megyek vissza !
Ha lehetséges az ide-oda ugrálás akkor igen xD -
#717 Akkor inkább hagyjuk.De visszajössz majd? -
#716 Nekem küldött egy meghivót az sg elite club B csapat vezére és gond nélkül át tudtam menni a másik csapatba ! -
#715 Felölem küldjön valaki meghivót aztán majd kiderül hogy lehetséges-e ? xD
Az ide oda ugrálás !
Habár az sg elite club csapat vezére offline ! -
#714 Igen,de mi van ha nem.Akkor a B csapat megszívja:) -
#713 Gomeztől megtudhatjuk, ha visszajönne most hozzánk, aztán megint vissza a B-be :D