SoccerStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

abletonext
írj nyugodtan

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Vki online most a játékban? Írnék neki egy üzit és visszaírhatna h megkapom-e meg õ is, mert eddig nem küldte el az üzeneteim senkinek, és én se kaptam, mostmár csapat tagoknak tudok írni, de meg szeretném tudni h "idegeneknek" is tudok-e.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Maximus4
😄

#674 :ha nem gond,majd este vagy holnap átírom,mert nem otthon vagyok,de figyelek ám😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Zsolek123
Gyere a B csapatba. Milyen poszton játszol, és mi a nicked?

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Croano
Sziasztok most kezdtem a játékot valaki bevesz az sg clubba ? 😄 szeretnék én is jó léenni 😄

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

B-csapat gyõzött 4-2-re. Norbyboy mesterhármast lõtt.

abletonext
sok sikert a B csapatnál, hiányozni fogsz a jobb oldalamról :/
remélem elõbb utóbb újra egymás mellett léphetünk pályára!

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

abletonext
Jah és még a ruhákhoz.
15ös hírnév alatt ne nagyon költsetek csillagos ruhára. Utána is bõven elég az olyan, ami pénzbe+1 csillagba kerül. Nem kell 3-4 csillagot kiadni egyért, mert pár nap és úgyis jön egy újabb és jobb.

szabii98
Maximus, csapatomat szeretném változtatni SG Elite Club B-re.
köszi . 😊

I met God. She's black

abletonext
Kedves csapattársak, nagyon úgy tûnik, hogy mostantól csak erõs ellenfeleket kapunk.
Fel kell vennünk a ritmust. Legyen mindenkinek most elsõdleges a fejlõdés, utána a csapat fejlesztése.

Amiket mindenképp megéri meglépni:
A kajásnál lehet venni olyan cuccot, ami 7 napig 5 illetve 10%-ot hozzáad MINDEN képességhez, ez sokat dob a dolgon. Nem kerül sokba, csak ezüstbe.
Akinek van csillagja, az találhat 15%os növelõt is (én is ilyet használok, 7 napig jó). Megéri belefektetni, mert hetente legalább 1 olyan munkát tuti kapsz, ami ad csillagot is.

A másik 2 dolog amit mindenképp ajánlok (ugyancsak a kajásnál lehet venni), az a munka és az edzés idõtartamát csökkenti.
Ezekbõl is van csak ezüstös illetve csillagot kérõs is.
Amit én használok az jelenleg egy 20%os csökkentõ az edzésbõl (a 30%os kér csillagot is).
A munkánál egy 30%os csökkentõs cuccot használok, és azért annó nem kért tõlem csillagot, és ez is nagyon fontos. Nem mindegy, hogy egy meló 20 percig vagy 14 percig tart.

Ezekbe mindenképpen megéri pénzt illetve csillagot ölni. Legalább heti 5 csillagos melót mindenki kap.

A másik része a ruhák. Amint van rá lehetõség (10 óránként) nézzétek meg az új kollekciót és ha van valami jó, akkor csapjatok le rá.

Nálam jelenleg így néznek ki a statok:
Labdavezetés: 50% + 15% + 15%
Passzok lefülelése: 46% + 15% + 31,5%
Passzolás: 50% + 15% + 14%
Becsúszó szerelés: 51% + 15% + 24,2%
Erõnlét: 36% + 15% + 19,6%

az elsõ az edzéssel elért érték, a második a kaja +%, a harmadik pedig a ruha +%

Az erõnléthez több idõ kell edzésre, ezért ruhaválasztásnál kompenzáltam ezt, így az is megfelelõ mértéken van. Természetesen ettõl még azt is fejlesztem, csak nem az az elsõdleges.
Naponta kb 200 állóképesség pontot használok fel.
Ennek eloszlása: 80 edzés, 80 hírnév munka, 40 pénzes munka.

Mûködni látszik ez a karakterfejlesztési taktika, 7 nap alatt 82%osra fejlesztettem magam, és egyáltalán nem megerõltetõ munka. Reggel töltök el vele 1,5 órát + este (természetesen ekkor is csak mellékes dologként).

Remélem hasznotokra válik ebbõl valami.

De jó topikjaid vannak Maxikám!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szabii98
rendben, akkor átmegyek. itt úgy is túl sokan vagyunk 😊

I met God. She's black

Ha akarsz, átjöhetsz.

Zsolek123
Hát ha szeretnél, akkor felõlem gyere.

szabii98
átmenjek védõnek?😊

I met God. She's black

Maximus4
Megtörtént😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ki írod plz az adataimat ?

Csapat név poszt

Zsolek123
Még az egyetlen gondunk a B csapatban, hogy nincs védõnk.

A B-csapat jelenlegi játékosai:

Trevor - középpályás (Zsolek123)
Stevan87 - csatár (Rash87)
Vektor - középpályás (kovi04)
Norbyboy - csatár (Sharx)
Odacsap77 - középpályás (Odacsap77)
Petra Baby - középpályás (?)
RESZ - kapus (?)

Maximus4
<#eljen><#taps>

abletonext
széép! nem hoztok szégyent a csapatra 😊 gratula!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

A B-csapat eddigi meccsei:

2011.04.30
Földes 2-4 SGB
SGB 7-0 beke tamás

2011.04.29
SGB 2-2 Farmos SE
SGB 5-2 Hortisza
kritor 3-1 SGB
zoli07 1-3 SGB

2011.04.28
SGB 3-0 fckiraly

Gyõztünk 4-2-re!

45 kor földes ellen idegenbeli meccs a B csapatnak!

V43 1105
Na most pár órás alvás aztán ismét edzés <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Zsolek123
Fhú, Jó reggelt srácok...<#sniffles>

Maximus4
<#eljen>

Akkor: Mozsár CF/Johny Materazzi/ védõ
Köszi

Maximus4
Természetesen.Szólsz és megcsinálom.

Maximus, aki nem az SG csapatban van is kérheti h ki legyen írva csapat/név/poszt?

Van kedvem , hívjatok meg 😄

Vagy hogyan lehet csatlakozni?

Maximus4
Szia!

Ha van kedved csatlakozz a B csapathoz!

LoSA
Új stadionunk van! <#worship>

Itt le van írva h érdemes elkezdeni.

Nektek meg sok sikert a tûzoltókhoz!

abletonext
igen, egyet a stadionra utána egyet a managerre 😊

LoSA
Most a stadionra gyúrunk? <#wink>

Sziasztok!

Újra elkezdtem játszani a játékkal, mert látom igazán közkedvelt lett!

Szeretnék tanácsokat kérni:

Hogyan kezdjek neki edzések után stb.?

szabii98
jaja 😄

I met God. She's black

abletonext
kellene egy fejlesztés a stadionra :😊

LoSA
ÚÚhhh... Ez nagyon kemény lesz!!!! <#nyes><#nyes> Lehet, hogy meglesz az elsõ vereségünk! <#shakehead>

abletonext
vektor

abletonext
srácok...következõ ellenfél...a tûzoltók csapata lesz :S hazai pályán

kapus: 72%

védõk: 59% 51% 41%

középpálya: 84% 74% 52% 48%

csatárok: 96% 73% 45%

ez lesz az eddigi legnehezebb :S csatárok! mindenképp kell minimum 3 gól, mert 2t tuti bekapunk :S

LoSA
Mondjatok már egy játékost, aki a B-ben játszik, hogy rájuk keressek...😉 Köszi

LoSA
7-0? Az szééép! Gratulálok! <#nyes><#eljen>

Rash87
B csapat is nyert 7-0-ra 😊

Glory, Glory Man. United!

Maximus4
Majd megnézem,de akkor át kell írkálni egy csomó mindent.De majd megnézem valamikor.
Most próbálok valami gördülõs bannert csinálni.

LoSA
Maximus: Nem lehet ezeket a képeket betenni valahogy? Majd ha lesz egy kis idõd....

KÉP

LoSA
Kellenek is a gólok! 😊 <#wink>

FZoleee
Köszkösz, végre én is lövök sok gólt 😄
Maximus4
Szép volt Zolee!3 gól,ugye megmondtam😊