Figyeli felhasználóit az Apple iOS4

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
"In the case of Google, according to new research by security analyst Samy Kamkar, an HTC Android phone collected its location every few seconds and transmitted the data to Google at least several times an hour. It also transmitted the name, location and signal strength of any nearby Wi-Fi networks, as well as a unique phone identifier."

"Apple, meanwhile, says it "intermittently" collects location data, including GPS coordinates, of many iPhone users and nearby Wi-Fi networks and transmits that data to itself every 12 hours"

Ez csak az androidra igaz, mert az rögzít hozzá wifi adatokat (ha akarod), ez az ios-es téma pedig nem rögzít wifi adatokat tehát tényleg csak arra használható hogy tudják hol a user...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

azért én azt kétlem, hogy gyorsabb a gps lock, mint lekérni a wi-fi SSID-ket...

nekem az ilyesmirõl mindig az a jelenet jut eszembe a blade runner-bõl, amikor az arc új szemet rakatott be magának, és onnantól az utcai reklámok más néven szólították...

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

guglié igen, mert kikapcsolható (tehát azt is látod hogy ott van) appleé pedig úgy sunyiban volt ott, nem volt kikapcsolható, csak ott volt úgy hogy senki nem tudott róla.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

passatgt
lehet hogy az is csinálja, csak az senkit nem érdekel annyira, hogy utánanézzen😊

passatgt
ha jól olvastam, ez az egész arra való, hogy gyorsabban bepozícionáljon a gps, ugyanis eltárolja a körülötted lévõ wifi hotspotokat is, és mivel a wifi-ket hamarabb látja a telefon mint a gps jelet, gyorsabban tudja bepozícionálni a felhasználót a térképen

gondolom az androidon is ugyanerre való, csak megint felfújta ezt valamelyik konkurencia embere😊

zola2000
lehetnék az ellenséged? ^^

A

CybeRick
Tényleg kezdem sajnálni a Symbian-t. Nokia vagy okosabban csinálja az ilyen dolgokat, vagy nem kíváncsi arra ki merre kószál? <#nyes>

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Igy mar nem erdekes, elvettetek az Apple-hater 1bites trollocskak jatekat😞((

Szent Google amugyis csak a vilag megmentesere hasznalja az adatgyujtest, mig Steve Jobs korlatlan vilaguralomra tor!

http://gaborszantai.co.uk/

narumon
Némá valamiben egyetértünk. 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Se a google se az apple magatartása nem elfogadható, a " bezzeg a másik" érv nem helyénvaló.
Amiga
Google sokkal keményebben nyomja...

Android is kémkedik

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Androidban is van ilyesmi, de azt legalább ki lehet kapcsolni a fõmenüben....

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Megyek veszek egyet én is (az ellenségemnek 😄DDD )
Istent játszanak...
narumon
Apu kezdõdik 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Solten
Szvsz varhatott volna 3 evet ezzel az Apple, ugy stilusosabb: link.

sanyicks: megmagyarazzak ezeknek hogy nem kell besz@rni, ficsor:

Saor Alba

Megmagyarázzák majd hogy ez nem olyan, csak azt tudja hol van, semmi probléma.
Amúgy ebben a hírben milyen gyors volt az sg, azért látszik hogy a flém megéri nekik 😄

smv
Pont erre gondoltam😄

Starcraft + Diablo III - esemve

Na most le lehet nagytestvérezni a google-t, úgy látszik az Apple rosszabb 😄

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.

← ElőzőOldal 2 / 2