Nem sokáig lesz másodhegedűs a tábla PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
hulyenek kell neznunk ugyanezeket az embereket, ha osszesporolnak maguknak egy tablet-re es felcsatlakoznak a trendi facebook-ra, csak mert nem tudjak, hogy nez ki egy hexadecimalis szam?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ezzel nem is érdemes vitatkozni, nem azért mert én mondtam, hanem mert ez egy axióma.
Bár ennek is meg van az elõnye, hogy a szakembereknek lesz ezután is munkájuk. Ez minden bizonnyal az egyetlen elõnye a sok hülyének.
Nem kell kíváncsinak lenni a sok szarságra, de akkor az eszközt sem tudja hatékonyan használni. Szerintem...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Most lehet, voltak és lesznek ott cifrák is... Bár nem tudom miért is nevezzük a facebook alkalmazást normálisnak😊))
nalam most iTunes toplistaban normalis cimek vannak: iOutBank, TV ujsag, Garageband, Pages, GoodReader, ... na es persze MyPad (Facebook 😄)
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Nem hát, nem ül bent a szobában ehelyett még szarás közben is tabletezik. Bizonyára jobb egy virtuális világban élni, köv. életemben lehet, kipróbálom😊
Egyet ki is emelnék: iFart Mobile-#1 Fart M…
egyebkent nagy osszegben fogadnek, hogy a nem nem-nyomi retegbol kinott tablet hasznalok 95%-a az iPad Setting-ben elverezne.😊
Na ennyit errõl.
"netezik, szkájpol, facebookozik, játszik. bizony."
Szomorú. Azért érdekes lenne ha mindenki csak ezt tenné. De tudod mit? Tegyék. Nincs nekem ezzel bajom. Csak azt írtam, hogy ezeket ne nevezzük átlagfelhasználónak, mert nem azok.
Akkor inkább veszek egy low laptopot mert azzal is meg tudom tenni még ha kicsit bonyolultabban is, mert a facebook mellett ha kedvem szottyan a jövõben, ezernyi más dolgot is tudok vele csinálni. Másképpen fogalmazva teret adok magamnak arra, hogy fejlõdhessek illetve ha fejlõdni akarok, akkor arra meglegyen a megfelelõ mozgásterem.
bármennyire fáj neked és nem tudod ezt feldolgozni: ilyen az átlagfelhasználó és ezek a gépek pont az õ igényeiket elégítik ki.
lent a parkban, 1 gombnyomasra 3 mp alatt egy 600 grammos keszulekkel. na ezert jo a tablet. nyomiknak hatvanyozottan jo.😊
Egyértelmûen nem a technológia fejlõdése ellen vagyok, ezt már leírtam. Sõt, örülök neki, hogy fejlõdik, minden nap kiélvezem az elõnyét.
Az egész, ha lettél volna szíves végigolvasni abból indult ki, hogy a táblagépen tudsz fészbúkozni meg chatelni. És azért is többek között vagyok ellene. Mert ezt egy laptopon is meg tudod játszani csak az még több mindenre is jó.
Erre írták, hogy aki csak fészbúkozni akar, annak minek kéne laptop. Én meg erre írtam, hogy mert lehet a jövõben mélyebben el akar merülni a számtech. rejtelmeibe és egy kis elõre gondolkodás sosem árt, fõleg ha ár tekintetében ugyanazért kapsz egy sokkal multifunkcionálisabb készüléket.
A DOS-os meg hasonló dolgok onnan indultak ki, hogy mi az átlagfelhasználó. Az én idõmben az átlagfelhasználó simán tudta mi az az autoexec.bat, tehát rendszerszinten járatos volt.
Ma szerintem egy átlagfelhasználó sokkal többet tesz mint fészbúkozik emg chatel, erre írtam, hogy akik csak ezt teszik, azok nem átlagfelhasználók, hanem nyomik...
Stb. stb, tényleg ajánlom, olvasd végig, jobban képbe leszel.
Bele nem szólok hallod, ha gondolod, akkor felõlem úgy halhatsz meg, hogy azt sem tudod mi az a partíció.
Hidd el, nekem tök mindegy. Nem is errõl szól a téma. Annál komplexebb. Jóval, de ma már nincs kedvem összefoglalni, talán majd máskor...
de miért "sajnos"? én bevallom neked töredelmesen, nem tudok plazmapaneleket hardveresen konfigurálni. attól még nézhetem a tévém? lakhatok a házamban, ha nem vagyok építész?
De attól még jó az android/iOS, akármit is mondasz 😄
Többiek: hallgassatok rá, igaza van! nyomás DOS-ban arj-vel tömöríteni!!
És rátapintottál a lényegre, az emberek hülyülnek. A többség. A maradék okosodik akik kiszolgálja az egyre hülyülõ réteget az egyre másabb megoldásokkal.
De ez csak zavarhat, nem?
És még valami, hiszek abban is, hogy egy eszközt úgy tudsz a leghatékonyabban felhasználni, ha ismered. Illetve akkor tudod rendeltetésszerûen használni. Tehát az ismeret megszerzését igenis erõltetni kéne, de mint írtad, nagyon sok már a noob és menthetetlenek.
A számítástechnikával így van az emberek legnagyobb része. Nem tudja, hogy van TCP/IP protokoll, hogy van hálókártya, Mac address, tûzfal, és a fizikai réteg (na jó, azt tudja, mert sokszor felbukik a zsinórban és az asszony is jajgat amikor porszívózik), csak rákattint a kék E-re és kész. Nem kell kitalálnunk már semmit, õseink már használták azt az 1500 cm3-es kocsonyás szervet, amit nekünk már nem nagyon kell erõltetnünk. Sajnos én így látom. Már letettem arról, hogy ordibáljak mindenkivel, hogy google. Régen nagyon sokszor eljátszottam.
Kérdés:
-Te figyelj már, Krisztián, te honnan tudsz ennyi mindent?
-Google.
-Jó, de mégis mit írjak be?
Ilyenek az emberek (tisztelet a kivételnek). Nem gondolkoznak.