Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sorozatszámot vagy az account-ot "ban"-olják? Köszi!
I met God. She's black
Nem tudtok róla hogy mikor kerül be a hó a játékba és meddig lesz? Rég nem voltam online, de amiatt felmegyek megint egy kicsit bohóckodni 😄
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.12.23. 10:15:39
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Plusz a járművek ha kellenek az még vagy 20.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Általában ott szoktam lenni ha nemcsinálok semmit.Nagyon klassz helyen szoktam vele parkolni.Reptér mellett a strandnál.Ott van mellette a pénzhamisítóm.Yachton van saját heli és hajók.
Publicban hajóval,privátban vagy crew sessionban helivel közlekedek.Mivel a hajón lévő luxusheli kikapcsolja passzívot.Hajón van ingyen lőszer,bár jacuzzi satubbi.Publicban vicces reptér mellett parkolni vele.Légvédelme passzívban is lelő mindenkit aki közeljön .
Utoljára szerkesztette: Pityu83, 2016.12.22. 14:15:49
De ha akarsz saját irodát raktárakat és garázst hozzá az olyan 20 misi minimum,MC olcsóbb olyan 15 elég rá.
Saját luxusyacht hajókikötővel és helikopter leszálló helyekkel egy 10-es.
Bár van rá néha akció,én teljes áron vettem meg,de sosem bántam,szeretek ott élni online.Van hozzá még 4 luxus apartmanom vagy házam és rablós házam is.
Van egy újabb autó Bennynél, amit szépen promóznak is, csak épp az 1,4M-es árát felejtették el kiírni.
Biztos jól kaszálnak a shark card-dal most...
Sosem próbáltam warezzel,sztoriban a pénznek nem sok értelme van.
Online viszont piszkosul sok kell,de ott nehezebb szerezni.
Vicces lenne ha a sztoriból át lehetne vinni a pénzt.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Pityu83, 2016.12.22. 13:39:10
De ahogy látom a srácnak pont az a problémája, hogy a pénz csalás nem kell neki.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.12.22. 13:34:43
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mivel sosem volt warez verzióm és csalást sem használtam így trainer ügyben nem tudok segíteni.
Manual Transmission & Steering Wheel Support
Nekem ezzel sikerült.
Utoljára szerkesztette: Tuningtrabi, 2016.12.22. 08:54:26
Valakinek van tapasztalata, hogy a G25-ös kormányt hogyan lehetne működésre bírni a játékban?
Nem tudom, van-e jelentősége de csak offline játszom.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a cable car felső állomásán rendszeresen kifagy a játék. Ha mocival megyek fel akkor is. Ez mitől lehet?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Bár találtam egy épület tetején egy kis harci helikoptert (MH-6 Little Bird) az elég jól jön csavarogni, fegyvereket összeszedni. 😊
Apropó: fegyvereket találtam sok helyen de lövedékálló mellényt még nem. Az is van valahol elrejtve?
103-as vagyok de nem első karim.
Egy ember kellene, lehetőleg nem 13 éves, akinek van kedve írjon, választ erre vagy, facebook.com/taxzibit
Az Insurgent vs RPG meccsek is jó pénzt hoznak.
Ha a napi küldiket meg tudod csinálni 7 napon keresztül folyamatosan és nem bugol a játék sem, akkor a 7. nap 100k-t kapsz, a 25k helyett. Ha ezt tudod tartani 28 napon keresztül, akkor a 28. nap 500k-t kapsz.
Ha egyszerűek a feladatok, akkor megvan fél óra alatt (sessionban elérhető az összes), ha nem, akkor meg a jutalom is bónusz (LTS, DT, egyéb csoportos feladatok vagy kontakt mission).
Ha van 3 ember akikkel együtt tudsz játszani, akkor lehet heist-ozni. Nekem randomokkal nincs jó tapasztalatom. Inkább idegeskedés a sok próbálkozás majd a host lelépését követően, az elpazarolt golyókról és mellényekről nem is beszélve.
Ha nem viszitek végig akkor kb időkidobás. Persze bizonyos járműveket csak így lehet feloldani, szerencsére a páncélozott Kurumához csak 2 ember kellett.
Ha megcsinálod az első Heist-et unlockolod az armored kurumát.
Nem tudom hányas szintű a karaktered,de ha kis szintű fölösleges CEO irodán törni a fejed és raktárakon,a küldetésekben amikben fel kell tölteni a raktárad akár ládával akár autóval olyan erős ellenfelek jönnek akik téged kis szinten egy lövéssel ölnek.Ha már van super heavy armorod RPG-d minigunodd már könnyebb lesz a dolog,100-as szintig a karaktered 20 szintenként kap HP életerőt.
Egyébként meg menj PS heistre,az egyből félmilla kb,csináld meg criminal mastermindet,kb 14 millió.Szegődj el MC csapathoz,az is szép pénz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.18. 13:34:45
milyen módon lehet a legtöbb pénzt szerezni a játékban?
nem tud valaki valami trükköt hozzá? 😄
fasz kivan, hogy az új dolgokhoz is garázst, irodát kell venni, persze pénz az meg nincs 😄
szóval hogy hogy szerzi a manit?
!Forza Ferrari!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egérrel én elég jól fejbe tudom lőni a mögöttem jövőt, de joypad-dal még úgy is nehéz eltalálni, ha előttem van és közben ne menjek neki semminek, távolságot is tartsam.
Jatszik valaki gamepaddal? Kiprobaltam, es meglepett hogy jobb mutatoujjal adagolhato a gaz, egesz jo. Tudtok ajanlani valami nem tul draga gamepadot amin ez a jobb/bal mutatoujjas analog gomb is van?
Illetve még egy: itt lehet azt amit a San Andreas-ban, hogy saját zenéket berakni egy külön rádiócsatornára?
Grafikara talaltam eleg jot, itt van. Valami hasonlot keresek kamera meg egerre.
Állandóan zaklatnak majd telefonnal hogy most épp motorosok támadják őket,vagy elfogyott a zöldség a boltból hozz újat,satubbi.
Engem rohadtul zavartak a hülyeségeikkel.Volt hogy épp egy eventes küldit csináltam amit csak úgy találtam,erre jött a telefon és buktam miatta,és miért telefonáltak?Mert utánpótlás kell abba a rohadt boltba és persze én vigyem el,vagy megtámadták őket avagy kirabolták vagy anyám kínja.Taxi céggel ilyen nem volt,meg repülőtérrel sem.
Először mindig szeretem jól körbejárni, megismerni a térképet, fegyvereket és pénzt gyűjteni mielőtt nekikezdek a küldetéseknek.
Köszi a tippeket!
Katt.
De ha végig viszed sztorit akkor már úgyis mindegy.Cégeket boltokat egyéb dolgot tök fölösleges venni,max repülőtér meg taxi vállalat a jó,a többi csak zargatni fog és szekálni.állandóan betámadják őket vagy egyéb hülyeség miatt rinyálnak.
Tőzsde csak eredetivel működik,mivel az egyik tőzsdéhez internet kapcsolat kell és Sc account.
Ott hogyan érdemes/lehet pénzt szerezni a legkönnyebben?