27707
-
Plata #23864 Ha jól tudom hard kell,ugyanazokkal az emberekkel,a CM-hez tuti hogy hard és halál na meg bukta nélkül kell mindet letolni.
Egyébként azt hiszem még bugos,hardon is annyit fizet mint easyn.
Legalább is azt mondják.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.17. 15:44:09 -
#23863 Ez a criminal mastermind, vagy az elitist? Setupoktól kezdve végig az egész heist alatt ugyanaz a csapat halál nélkül? Az nagyon hosszú és nem is egyszerű. Még csak a felénél tartok a heistnak, de már most volt 3 prep, aztán 3 setup és egy fő feladat. Most van 4 prep. 4 setup és gondolom megint egy fő feladat. Meg még egy teljes kör harmadazor is. Easyn is mehet? Írj pontos részleteket, kérlek. -
Plata #23862 Ugyanaz a csapat minden heistet hiba nélkül,ha hibáztok egyből reset. -
#23861 Szeretném összegyűjteni az új trófeákat. Valaki el tudja mondani pontosan mit kell teljesíteni ahhoz, hogy meglegyen a Criminal mastermind challange és az Elitist challange itt a doomsday heist alatt? Sehol nem találok leírást. -
#23860 nem vitték túlzásba megint... a járművek pedig 2-3 millió. -
stalker001 #23859 Akinek van kedve a sima heistes criminalhoz, az jelöljön be social clubon: LazlowHU -
#23858 Sikerült végre belépnem, de tényleg nem engedi egyelőre újrajátszani. -
#23857 Köszönöm szépen az infókat. -
Nitrobrain #23856 igen be kell fejezned az egészet (act1,2,3) utána újracsinálhatod akármelyiket -
#23855 Nem hívtam be, azt sem tudom ki ő. Pont ott kevergett a térképen, ahol a páncélautó volt és hozta. Akkor ezt a Keycards nevűt újracsinálom majd egyedül, ki akarok élvezni minden percét a frissítésnek. Hónapok óta először élvezem újra a játékot. Sajnos most valamiért nem enged belépni online, azt írja nem tud csatlakozni a szerverhez. Fura. Akár most is újrakezdhetem ezt a prepet, így hogy már megvan, vagy ki kell most már várnom, míg végzek ez egésszel? -
Nitrobrain #23854 gondolom azt a játékost behívtad a ceo-ba vagy mc-be és segített.
Igen újra lehet csinálni act1, 2 és 3-at -
#23853 Nagyon összetett Heist lett ez, nem olyan, mint a korábbiak. Kezdésnek ugye meg kell csinálni 3db prep-et, ezek amolyan kis bemelegítő küldetések, amiket egyedül is megcsinálhat az ember. Többnyire el kell lopni valami járművet. Ha ezek megvannak, jön a 3db Setup. Ezekben olyan küldetések vannak, amikben a korábban szerzett járműveket kell használni (némelyik nekem egészen nehéz volt, pedig nem is hardon mentem). Ha ezek is megvannak, akkor jöhet maga a Heist, de ha jól értelmeztem, ezt az egész nagy küldetésnek még csak a harmada. Én most ott tartok, hogy a The Data Breaches nevű Heist résszel végeztem.
Most kaptam újabb prepeket, már 4db-ot. Nyilván ezekhez tartozik 4db Setup és gondolom majd megint jön egy 1/3 Heist.
A prepekkel kapcsolatban lenne kérdésem, hátha valaki tud válaszolni. Az első háromnál még nem vettem észre, lehet, hogy ott még ilyen nem is volt, vagy csak a többi játékos nem foglalkozott vele. Most, amikor elkezdtem az új prepet, egy páncélautót kellett volna megszerezni. Viszont még mielőtt én odaértem volna, egy másik játékos összeszedte és bekocsikázott vele az én bunkerembe. A játék elfogadta, kiírta, hogy passed és utána az a játékos tudott velem jönni a következő prepre. Ez normális így? Miért segít nekem akárki? Amúgy meg nem is szerettem volna, hogy segítsenek, mert én akartam megcsinálni, még örültem is, hogy a prepek magányosan is teljesíthetőek. Remélem, ha végzek a teljes Heisttal, újra lehet csinálni őket és bármelyiket választhatom, nem kell az elejétől megcsinálni az egészet. A korábbi Dead Courier-t is újra szeretném csinálni, ott én voltam a mentős, másik emberke a kopteres és meg szeretném csinálni helikopterrel is. -
MekNzi #23852 Egy pár száz ember jelenleg is játszik azon a kliensen keresztül, csak nem jelent akkora problémát akkor. Vagy csak szimplán a banánolt emberek játszanak vele :D -
Plata #23851 Egyszerű,minden módosításért banán jár,az RP szerverhez is kell valami kliens vagy mittommi,ami belepiszkál a játék file-jaiba.
Az pedig banán.
-
MekNzi #23850 Miért kapnál bannt? Azt gondolod, hogy a Rockstarsnak nem tettszik a dolog?
Utoljára szerkesztette: MekNzi, 2017.12.15. 21:21:14 -
Plata #23849 Hát érdekesnek néz ki,de nem akarok bannt így inkább kihagyom. -
MekNzi #23848 Sziasztok!
Nem sokára nyílik egy magyar RP szerver, amit külön klienssel lehet majd futtatni.
Aki még anno játszott RP szervereken, annak biztos felcsillan a szeme, remélem nem sokaknak kell bemutatni, miket tud egy ilyen adta mód, hozzátenni a játékélményhez. Remélhetőleg jó szerver lesz.
Weboldal
Facebook -
Plata #23847 Egyébként az új cuccok eszetlen jók.
Az új tank brutális,sokan bele ülhetnek.Mindnek jut valamilyen fegyver,géppuska,railgun,rakétavető aknavető satubbi.Tegnap a bunker előtt akkora mészárlást csaptunk vele.
Na persze csak zsarukat de végül már hegyekben álltak a roncsok.
Többi cucc is nagyon jó,az új repülő moc is állat,a rakétavető meg egy brutális állat,mindent eltapos,tök nyóc mi kerül elé annak kampó.Még az insurgentes merrywether bohócokat is szarrá törte.Úgy néz ki mint egy rakéta hordozó teherautó,de nem úgy viselkedik,brutális tűzereje van,ha jól figyeltem nem fogy ki belőle a rakéta.Emellé bármit eltapos.Vigyázni is kell vele közlekedésnél mert véletlen is eltaposhatod aki szembe jön.
Ruhák is jók.A catsuit egy kicsit bugos néha de nagyon jól néz ki.
A kari hátsója néha nagyobbnak látszik benne CEO MC munkáknál.
Meg volt amikor olyan volt mintha le barnult volna.
A Búvárruha eszement jó.Lehet vele a tenger mélyén búvárkodni,van rajta lámpa is.Ha kijössz a vízből az alkatrészek eltűnnek a karakterről csak a ruha marad,de ha vízbe megy újra rajta lesz minden,szemüveg,lámpa palack satubbi.
Gáz hogy tengermélyén nem lehet telefonálni,ha hívnak melóra fel kell menni a felszínre. -
Plata #23846 Rambozo nagyrészt leírta mit tartalmaz.
És igaza van abban is hogy ezt csak eredetivel lehet játszani.
Tört vacakkal te csak az alapjátékhoz jutsz hozzá.
Minden DLC az online-hoz jött ki,online érheted el,sztoriban max 1-2 ruhát fegyvert kapsz ott mást nem.
Ahhoz hogy a DLC-ket kipróbáld Online kell játszanod.Karácsony event ma kezdődik.
Még csak 1-2 ruha jön de 19 után valami meglepi és újra jön a havazás.
Ha megvennéd GTA-t javaslom az online-hoz kiadott spéci változatot.
-
rambozo #23845 Nagy vonalakban: Nincs szó jövőidőről, kedden megjelent. A játék online részéhez ad hozzá egy új, három részből álló Heistet, a videóban is látható harci járműveket, illetve egy földalatti bunkert néhány új funkcióval, amit ezúttal Facilitynek neveznek. Lesznek civil autók is, a legtöbbjüket egyenként oldják majd fel hetente, néhány viszont azokból is elérhető már.
Nem valószínű, mert mindegyik legális verzióban (tudomásom szerint az onlinehoz mindenképpen ez kell) csak úgy indítható el a játék, hogy letölti magának az összes frissítést. (Ha félre értettelek, és a kevésbé legális változatra kérdeztél rá, akkor ne haragudj, nem tudok segíteni.)
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2017.12.15. 16:11:27 -
steweee #23844 ez mit fog tudni ?
és lesz e olyan verzió, amit telepítve együtt tartalmaz minden eddig megjelent "krémest" ? -
Plata #23843 Másik fórumról másoltam ki.
A fejezetek teljesítéséért NORMAL fokozaton:
Act I: $650,000
Act II: $950,000
Act III: $1,200,000
HARD fokozaton:
Act I: $812,500
Act II: $1,187,500
Act III: $1,500,000
Bónuszok:
First Time bónusz minden Act után: $50,000
All in Order (csak az Act III után): $500.000
Loyalty Act I: $75,000
Loyalty Act II: $175,000
Loyalty Act III $375,000
És a legfontosabb, Criminal Mastermind minden Act után jár:
Act I: $750,000
Act II: $1,750,000
Act III: $3,750,000
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 10:13:08 -
ricsei50 #23842 Én szeretném megcsinálni mert még az eredeti sincs meg. -
Plata #23841 Új CM van.
Az új Heist-ekre is van CM. -
stalker001 #23840 Criminal Mastermind-hoz nincs kedve 3 embernek? :D -
#23839 ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
Plata #23838 Valaha kiadott legdurvább DLC közeleg.
-
#23837 Hát ma este volt bőven.
Az egyik meth fuvart is azért buktuk, mert a kis köcsög nem akart kinyiffanni. Ment is a report.
És egy olyan session-t sem sikerült csinálni, ahova ne tévedt volna be valaki nagyon hamar. -
#23836 PS-en kevesebb a csaló, de nehezebben is találsz normális játékostársakat. -
Plata #23835 Biztos hogy megkaptad a kocsit,nézd meg mindegyik házadat vagy garázsodat hátha máshova rakta.
De van olyan kocsi ami Ceo lopós raktárba kerül vagy pegasus-tól kell lehívni,azt nem tudod sima garázsba rakni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.27. 16:27:39 -
Plata #23834 Ritkán de látni,valamelyik nap például olyan mákunk volt hogy hosszú órákig egyetlen idegen sem tévedt a privát sessionunkban,sikerült is egy rahedli lóvét keresni,amit aztán szokás szerint el is vertem. -
Borg #23833 Onlinet csak PC-n. Még a csalók ellenére is szerintem, akikkel azért néha összefut az ember, de közel se vészes a helyzet. -
#23832 Erdemes elkezdeni az online-t PS-en? PC-n meg anno vegigvittem a singlet,az online-t nem kezdtem el. Mennyire jellemzoek a csalok konzolon,frame gondok vannak vagy stabilan jatszhato? Sima ps4 slimem van -
#23831 még esetleg a mors mutualt hívd fel hátha robbant és biztosító visszaadja,csak el kell menni érte a telepükre -
#23830 Biztos, hogy nem rakta be egyik garázsba sem?
Nem a Pegasus-nál vetted, ugye? Mert akkor őket kell felhívni, hogy a pályára kerüljön a gép.
Ha egyik sem, akkor próbálkozhatsz tikettel a szupportnak. -
Bal0924 #23829 Sziasztok
Lehetséges, hogy ...
Vettem egy kocsit. és mielőtt kiírta volna hogy leszállították átléptem egy másik szessönbe (egy barom állat hekker miatt), utána visszatértem sztoriba (mert amit csinált még mindig látszott).
... a rendszer elvette a pénzem és nem hozza a kocsit? -
Plata #23828 Nem tudom másnak mennyi ideig tart bunkerbe supply lopás,de általában csak pár perc,annyi idő alatt te nem látsz semmi különbséget a termelésen.De én most pakoltam tele a bunkert,elég sok lopás kellett hozzá,de mákom volt csupa olyat kaptam amit kurumával lehetett csinálni,így laza kocsikázás volt,de nekem ment fentebb a termelés.Igaz én le álltam csetelni is. -
Bal0924 #23827 Köszi. Tudtam. Csak nagyon meggyőzően mondta és kicsit bizonytalan lettem... -
Plata #23826 Nem,a termelés megy,akkor áll meg ha nincs egyáltalán. -
Bal0924 #23825 Az nem oldható meg ha a neveket kitakarod?
De más miatt jöttem a fórumra.
Igaz az, hogy mikor a bunkerbe elindítok szupláj-t akkor megáll a termelés? (hallottam valakitől)
És csak akkor folytatják mikor bevittem.