Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumikacsa
Sziasztok!

Én nemrég játszom a játékkal, így elég mazsola vagyok benne. Csak offline játszom, de a sztorit végig játszottam. Igaz maradhatott jó sok mellékküldetés, mert olyan 70% körül van a teljes végig játszás.
Offline játékhoz vannak Dlc-k, küldetések, letölthető tartalmak, vagy minden csak az online játékmódhoz készült?

Renault magnum http://kamionszim.hu

Mai nap folyamán ha valakinek lenne kedve Heistelni, 2embert várunk haverommal pacific standardra.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Tegnap óta támadják Rockstar szervereket,ha jól tudom.

RJoco
Mint ahogy írja is, az update szerver nem elérhető. Próbálkozz később vagy nézd meg a szerver státuszát.
Ha a státusz ok, akkor próbálkozni kell. De érdemesem lemezről felküldeni mindent, mint a szerverükről letölteni. Sok időt spórolsz. Utána meg van pár link lejjebb, amin érdemes leszedni az offline patch-eket. És bízni, hogy utána már nem lesz gond.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Sziasztok! Felrakom az eredetit játékot . Elindítom de amikor töltenie kellene próbálkozik majd leáll. Win 10 van fent. mi lehet a baj?
RJoco
Holdon; átruccanok; Marsra <#nezze>
Nem kötekedés csak kötögetés <#awink>

Naná,most épp a holdon vagyok,de mindjárt át ruccanok a marsra.<#vigyor>

Mindenhol is.
Te mindenhol ott vagy Plata?
Telefonodon a neten.
Eredeti játékkal és Sc accountal mind a kettő működik,törttel csak az LCN.

Akkor rendben. Kösz. 😊
Egyébként a tőzsde (BAWSAQ / LCN) hol / hogyan érthető el fizikai valójában?

Ő is kap pénzt,pár nap múlva a bankszámlájára.

Amikor Franklin és Michael megcsinálják a gyémántrablást, akkor Franklin-nek hogy-hogy nem lett több pénze?
Utoljára szerkesztette: SzinesGeza, 2016.12.31. 13:44:53

patchaou
Nem tudom, 1k alatt van bőven az átlag sérülésem, ha többen szállítunk ki akkor pedig inkább külön útvonalon megyek, mert a játékostársak hajlamosabbak nekem jönni véletlenül mint az npc-k 😊 Szerintem nagyon jól lehet érezni ezt a csúszós utat.

A Ruiner 2000 nagyon jó móka 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

RJoco
Vezetni tudni kell <#pias>

nem is rossz az,de amikor vinned kell eladni drága kocsit és minden vacak kis sérülés számít akkor gáz ha a város másik felére kell leszállítani,tuti beléd jön vagy 20-30 örült.

patchaou
Nekem nagyon tetszik a csúszkálás 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Irtó vacak úgy kocsit lopni hogy csúszik az út mint állat.

Szabi
lehetne pedig olyan lehetőség online-ba hogy hóval/hónélküli online-ba léphess be, én egész decemberben tók jól ellennék vele 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Remélem hó csak kétnapra jön vissza.
Nem nagyon szeretem.

Egyrészt troll.
Másrészt videó alapján egy figyelemhiányos nárcisztikus bohóc.
Gyerekeknek biztos tetszik a bohóckodása.De nekem 1 perc is sok volt belőle.

A trollkodás szerintem mindenkit.

Minden játék topicjába berakod ezt a szart?

Kinek mi a farmolás,mindegyik dlc-nél lehetett találni valami könnyítést,vagy kiskaput amivel gyorsabban szerezheted a pénzed,az autósnál is van.

Bluuzia
OFF: Andris a Social Clubon keresztül tudsz írni üzenetet, vagy a ... kukac gmél-re. Történt valami?

Tikal
olyan nem sok ember lehet, a játék már rég a farmolásról szól 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Van aki aktívan játszik és nem csak pénzt farmol 0-24?
Aborg
Jatszik valaki Track IR -el? Sajna a jatek nem tamogatja alapbol, de talaltam valami lehetoseget,, egy kis ugyeskedessel talan ossze lehetne hangolni.
RJoco
Hát akinek a wifi csak opció...
Nálam a kábel nem opció, hanem nincs, így a wifi sem opció, hanem muszáj.
A kábelt én is előnyben részesítem, még ha 20 métert is kell kihúzni, de ha nincs rá lehetőség, akkor marad, ami van.

RJoco
Lehet, hogy a routere wifi része nem bírja a huzamos terhelést, de az is lehet, hogy a wan részével van a gond. Az olcsó routerek pár év alatt elöregszenek és több kliens esetén csökken a teljesítmény, sok kliens esetén meg látványos a romlás.
Mondjuk az érdekes, hogy elölről kezdi, nekem sosem kezdte elölről.

Sajna a hiba az ismerösömnél van, nálam kábelel full sebességel szedte. A WIFI-vel pedig elindul 55 gigáról leszakad és kezdi elöről. Mondtam neki, hogy szerezzen be egy káblet és töltse le úgy. Lehet, hogy a WIFI routeren kell beállítani vmit.
Nekem első feltelepítésnél 1 napig jött le az 5.5 giga frissítés,kábeles netem van.Akkoriban olyan szar volt a rockstar szervere.
Van wifi is de azt rühellem mert sokkal szarabb vele akármelyik online játék.

RJoco
Sok-sok kitartást. Ha leszakad, akkor újra kell próbálkozni, majd folytatja.
Ez inkább szerver oldali gond lehet. Talán túlterheltek egy kicsit az ünnepek miatt, így kevesebb erőforrás jut a letöltésnek.
Nálam is voltak ilyen gondok. A 7 lemezen kívül mindent wifin szedtem le, mivel más lehetőségem nem volt.

ok, akkor beszerzek egy 20 méteres utp kábelt
patchaou
Legalább addig amíg nem töltődik le nem ártana bedugni a netkábelt. Én legalábbis ezt tenném, mert nem értek a wifi állítgatáshoz 😊

Na sikerült a legrisebb social club és launcherrel, most töltené le a maradék 12 gigás frisstést kezené el, de mindig leszakad. Ötlet?
patchaou
Mit jelent az, hogy sajna ezzel sem megy?
Nekem is előjött a minap ez úgy 900 óra játék után. Aztán felraktam ezt a két cuccot amit a srác ajánl a fórumban és indult is.

Okay for june 2016 update, here are solution.. download this 2 files and install it.. then launch gta as admin
http://patches.rockstargames.com/prod/gtav/Launcher_EFIGS/GTA_V_Launcher_1_0_757_3.exe
http://patches.rockstargames.com/prod/socialclub/Social-Club-v1.1.9.5-Setup.exe

Szerintem szedje le a Sc és GTA V frissítést honlapról és manuálisan telepítse.
Talán ha nem automatikusan telepíti jó.

Sziasztok!

Ismerösöm karácsonyra megkapta a játékot, feltelepítettük mind a 7 lemezt, indulna a frissités de egyfolytában kidobálja code 201-es hibával. Sehogy se sikerül összehozni. Ezt találtam: https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/207711297-rockstar-update-service-is-unavailable-code-201 de sajna ezzel se megy. Szerintetek lehet valami köze ahhoz, hogy WIFI-n csatlakozik a gép a nethez?
Hogyan tudok privát session-t csinálni illetve olyan job-ot ahol nincsen már alapból bent pár ember?
JaSoN HuNTeR

Együtt jó játszani.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Köszönöm! <#smile>
Veszel egy motoros club-ot ha az megvan vehetsz pénzhamisítót,de a legjobban a meth vagy kokó gyár éri meg,bár állítólag a meth-be sok alapanyag kell.

...pénzhamisítót hogy lehet venni?
Köszi!<#wave>
Azért figyeld nem-e reped a plafon fölötted 😄
De kinek van rá ideje.

Ma +50% van minden eladásra!
gumikacsa
Köszönöm a segítséget. Sajnos nem tudtam vele semmit kezdeni, nem működött. Persze, lehet, én voltam a hülye hozzá.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Az acc és a sorozatszám ugyanaz,mivel a sorozatszámot adod meg az accounthoz,
Egy sorozatszám egy accounthoz használható fel,ha azt bannolják a szám is bannolva lesz.
Ezért kell vigyázni az olcsó GTA V játékokkal,volt már olyan dinnye aki azt hitte jóljárt mert olcsón tudott venni,csak aztán kiderült bannoltat vett.<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.24. 11:01:09