27719
  • Plata
    Nem,nézd meg hogy milyen színű,az egy idióta mellék küldi.
    Minden karakternek más.Nézd meg milyen színű és azzal a karival menj oda,de ha jó karival mentél oda akkor keress egy zizzent pasit aki drogot árul.Ő indítja a küldit.
  • tomy88trance
    Hellósztok! :) Lenne egy kérdésem, van egy kérdőjel-es misszió a szökőkútnál single-be, hiába megyek oda nincs ott semmi ,többnyire néha párok fotóznak egy kutyát. Talán Chop-al kellene odamenni? Meg írja ,hogy töltsem le az itunes app-ot hogy a kutyát tréningezni tudjam, azt hogy? Csak,mert nem találom a telefonba,de valszeg nem jó helyen keresem :D
  • RJoco
    Próbálkozz meg VPN kapcsolaton keresztül játszani.
    CsibVPN ingyenes 3 GB-ig. Kipróbálásra teljesen jó.
    Nekem segített, nélküle nem igazán tudtam heist-ba menni.
  • ntex
    A The Crew is megvan de ott egy alkalommal sem történt még ilyen :) Utánaolvastam kicsit és gondolom azzal lehet kapcsolatban a dolog hogy nem dedikált szerverek vannak Rockstar-éknál hanem P2P alapúak, és ez bizonyos net beállításoknál gondot okozhat. Pl. ki kell nyitni pár portot a gépen. Próbáltam vele szórakozni, de a UPC-s wifi-routeres modemben (a netem 120/10-es UPC net) hiába nyitom ki a portokat, a neten lévő port scannerek ugyanúgy timed out-ot írnak mikor ráküldöm őket a gépemre. Mikor kikapcsolom teljesen a windows tűzfalat akkor meg azt írják hogy "port closed" szóval tudja a bánat, rá is hagytam, kénytlen leszek így szenvedni vele.
  • Plata
    Nem tudom milyen neted van,nekem asszem 100 megás optikai szálas vagy mi a rosseb.
    Pontosan tudja a jó büdös franc.De ha a netkapcsolatodban bármi kis akadás vagy hiba van azonnal ledob a többiektől.Vagy ha a routered vagy mi a francnak hívják túl melegszik az is lehet gond.Bármi kis hiba a netkapcsoltaban ledobást csinál,van aki szándékosan csinálja ezt hogy tudjon egyedül nyugisan bizniszelni.
    De nekem tegnap sem volt gond,egész este crew sessionban játszottunk együtt.
  • stalker001
    Szerintem fos a játék és kész.
    Valszeg sose lesz fixálva, ha 2 éve nem csináltak vele semmit.
    Ne mondja nekem senki hogy egy 120 megás net rossz. :D
  • totyak
    Gépeddel nincs gond, az tuti. Nekem gyengébb gépem van, még sincsenek ilyen gondok. Nettel lehet valami.
  • ntex
    Más játéknál nincs semmi probléma, a gépem meg szerintem bőven jó hozzá (aláírás), fix 60 fps megvan vsync-el.
  • Plata
    Neteddel van a gond.
    Vagy a géped sem bírja túl jól.
    Van hogy néha ha elfeledkezem magamról éjfél kettőig sem dob le ismerősöktől,de néha ha szarakszik a net akkor ledobál és egyedül maradok.
  • ntex
    Üdv.

Megvettem a játékot hogy ismerősökkel tudjak játszani. Kérdésem hogy az online rész mindig ilyen problémás? Random átrak másik sessionba, van olyan hogy bent vagyok egy szerveren és látom bal oldalon spammeli a játék hogy mindenki leavel, volt olyan hogy verseny közben eltűnt mindenki a versenyről és elsőként értem be, egyedül voltam az egészben. Arról nem beszélve hogy elég sűrűn kidobál onlineból offlineba "unknown error"-al. Ráadásul meg van az egész fejelve azzal hogy rohadt sokat loadingol a játék, a HDD nem is dolgozik csak pörög a töltést jelző ikon multiban és van hogy 1-2 percet kell várni hogy történjen valami.
  • Plata
    Jah tényleg,nekem is a steames 4 van meg.
  • totyak
    Steam-en persze, fenn van, Rockstar oldalán nincs. Ezért kérdeztem, hogy a lemezes felhasználókkal mi lesz.
  • Caliph
    épp az online rész miatt nem fogják kihagyni a pc kiadást,szinte biztos vagyok benne
  • Plata
    Még a 4 is fent van,akkor nem aggódnék.
  • totyak
    Akinek Steam-es kiadása van, annak talán nem is kell aggódnia. Valószínűleg a Valve szerverein fenn van a teljes GTA V, tehát, ha a Rockstartól már nem is lehet letölteni, a Steam-ről tuti le lehet. Akár csak a single részt is, ha az online bezár. Náluk ősrégi játékok is megvannak. De mi van a dobozos játékot birtoklókkal (pl. velem)? Egy ideig nyilván mi is letölthetjük a játékot a Rockstar szerverről, de lehet, hogy az nem lesz mindig elérhető. Vakon a lemezeken a teljes single rész rajta van? Van erről valami infó?
  • Plata
    Igen lesz red dead online,mivel a GTA online hihetetlenül nyereséges volt és hatalmas pénzeket kaszáltak vele így a Rockstar minden új játékához ad ki Online részt.
    Bully online vicces lenne.
    Jó lenne ha lenne Bully 2,sajna Red dead valszeg csak konzolra jön.
  • Caliph
    általában ha jön a következő rész , akkor ez meg is fog történni. hogy mi? az ami egy mmo nál pl,amikor már nem éri meg fenntartani: lelövik a szerókat aztán hello,ott a single,esetleg a jobb esetben ott a saját szeró lehetősége,amit megadhatnak,aztán játszol a haverokkal.
    Idén jön a red dead redemption 2,jövőre talán pcre is,nyilván raknak bele hasonló online multit,az sok embert elszív majd. aztán rá 2-3 évvel jön az új gta.tehát én kb 5 évig nem aggódnék még h lelövik a szerókat.
    A single rész letölthetősége meg valszeg évtizedekig megmarad egy tárhelyen,az jelentéktelen adat egy online szerverhálózathoz képest.
    Legjobb esetben marad egy minimális hálózat párezer ember kapacitással ami a még megmaradó embereknek elég lesz.
  • totyak
    Azon gondolkodtam, hogy mi lesz a GTA V-tel, ha lejár az ideje. Értsétek ezt úgy, hogy mondjuk 10 év múlva. Új, jobb, szebb, bővebb epizódok jönnek, a régiekkel meg már senki nem játszik. Teljesen játszhatatlan lesz akkor, vagy jön egy patch, ami kiveszi az online részt és marad a single?

De mi lesz a lemezes verzióval? Vagy a single rész teljes egészében a lemezeken van, csak online-hoz szed adatokat a Rockstar szerverről? De szerintem különböző hibajavítások is szoktak onnan jönni. Most 73,9Gb a telepített játék, ebből az update mappa 20,4, tehát minden sallang nélkül elvileg 53,5Gb a játék. Tehát elvileg a single elférhet 7db dupla rétegű dvd-re. Ha valakinek van pontos infója, írja meg, kérem!

Úgy rémlik a GTA IV pl. teljes egészében elfért a két lemezén és Live-ról csak hibajavító foltok jöttek, amik amúgy letölthetőek és manuálisan telepíthetőek. Tehát, ha ott egyszer bezár a multi (egyébként még mindig megy, így 10 év távlatából is, szerintem óriási), gondolom a single megy tovább és szimplán nem enged logolni multiba, vagy az is kap egy végső patchet. Ezt is meg lehet erősíteni, vagy cáfolni, nem vagyok biztos a dologban.

De mi lesz a GTA V-vel? Ötlet, elképzelés? Valahogy azért nem tartanám szép dolognak, hogy amit megvettél drága pénzért, akár digitálisan, akár lemezen, azt 20 év múlva ne tudd használni. Én pl. még mostanában is tolom az első részt. Mennyivel jobb volt, míg nem volt ez az online kötöttség. Akár más játékokból kiindulva is írhattok elméleteket. Tényleg foglalkoztat a dolog.
  • stalker001
    Néha jól jön hogy felmek kokót eladni vagy valami és jó ha ledobja a pulyákat 2mp alatt.
    De néha elég gáz ha pont nem akarom hogy ledobja őket vagyis engem pontosabban. :D
  • Plata
    Pedig a neted lesz a hibás.
    Nekem csak 100 megás thome vagy telenor vagy telekom vagy a telefene tudja mi.
    De soha nincs vele bajom,órákig tudok játszani a többiekkel,mondjuk a pvp-t pont le szarom.
  • stalker001
    Srácok az miért van hogy engem 2 perc alatt ledob mindenhonnan?
    Tök mindegy hogy 5 emberrel játszok vagy 22-vel, nem lehet normálisan pvp-zni mert ez a fos ledob feszt....
    Netem 120 megás upc...
  • Plata
    Ha elfelejted kikapcsolni mielőtt felmész online,akkor 20 év banán.
    De elvileg van benne kikapcsoló gomb.
    Én sosem mertem kipróbálni,mert nekem az Online rész ezerszer többet jelent.
    Mellesleg azt mondják,én nem tudom nem próbáltam,hogy a magyarosítás elég vacak.
    Hogy igaz vagy sem nem tudom,csak crew fórumban volt róla szó hogy lesz-e valamikor rendes magyarítás hozzá mert ez nagyon nem az igazi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.24. 16:16:16
  • Nekrofil
    srácok, magyarítás mennyire használható most eredeti játékhoz?
  • Plata
    Hát szerintem keress rá a guglin,jobbat nem tudok.
  • Gonosz Ördög
    Sziasztok !
    Lenne egy kérdésem s egyben kérésem felétek,aki tudd segíteni benne,hogy honnan tudnám letölteni a Gta San Andreas hungarian módot ?.
    A válaszokat előre is köszönöm
  • totyak
    Másnál is úgy van, ha végez a Doomsday heisttal és visszamegy a bunkerébe, ott elölről kell kezdenie az egészet, mint ha most állna neki? Én azt hittem, ha végzek, utána kedvemre újrajátszhatom bármelyik prepet, setupot, vagy akár finalt, anélkül, hogy az előzetes küldetéseket teljesítenem kellene. Vagy én rontottam el valamit? Most megint pénzt kér mindhárom rész kezdésekor. Persze a prepeket ugorhatom, ha közel 100k-t fizetek, de setupokat szerintem nem pehet így.
  • Plata
    Ez a crew a THCC?
    Be kell valljam nem nagyon kedvelem őket,ha sok THCC van egy sessionban akkor tuti hogy előkerül egy csaló vagy hacker.
    Ezért sokszor inkább lelépek ha sok van belőlük.
  • totyak
    Most fejeztem be az új Heist-tot. Megyek vissza a bunkerembe, gondoltam pár érdekesebb setupot újra nyomok, de minden le van zárva, mint amikor az elején elkezdtem. Ez így normális? Szerintem nem így kellene lennie és nem értem a dolgot. Ötlet?
  • Plata
    Én tudok magyar crew-t.Értelmes normális crew.De a szabályokat be kell tartani vagy repül aki nem.
    Egymást tilos ölni,egymás eladásait tönkre tenni.Stb.
    Nagy és szerintem a legjobb crew.
    Mindig segítőkész rendes tagok.
    Saját sessionunk szokott lenni ahol ha lehet zavartalanul játszunk.
    Közös megeggyezéssel van akik pvpznek is.
  • JaSoN HuNTeR #23887

Keressetek rá facen, hungary crew, mindenkit várunk!

https://www.facebook.com/groups/thehungarycrew/

PC
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2017.12.23. 14:31:18
  • totyak
    Ugyan ez a gondom. Szóval szívesen meghallgatok én is pár ötletet. Magyarokkal játszanék, hogy könnyebb legyen a kommunikáció.
  • Haulin
    Sziasztok. Tudnátok nekem mondani egy hazai crew-t? Vagyok egyben, amiben úgy tűnik vannak magyarok, csak inaktívak.
  • Plata
    Hát erről nincs infóm,sosem volt konzolom sem konzolos GTA.
    Igaz vettem Ps4-et meg hozzá GTA V-öt de nem magamnak hanem ajándékba,szal megint passz.
  • Gibor
    Igen kap frissítést, de a karakter át hozatal kizárólag a régiről az újra szólt, új-új között nem tudtál cserélni.
  • Plata
    Alapból 55 giga a játék de rengeteg Dlc jött hozzá.A legutóbbi is valami 2.3 giga volt.Asszem múlthéten.De minden dlc online-hoz jött csak.
  • Plata
    Ps3 és xbox360-at nem lehet már.A régi generációs konzolos GTA-nak két éve vége.
    De Ps4 és Xbox1-ről lehet.Sztem.
    Ps4 és Xbox ugyanúgy kap frissítést és supportot mint pc.Csak a régi nem.
  • Joxy
    Most 24€ a játék a Steam-en, és 72,3 Gigát tölt le.
  • Gibor
    Már nincs erre lehetőség, és régebben is csak ps3/x360 - PC/PS4/X1-ra lehetett.
  • Tikal #23878
    elolvastad amit válaszoltak? ...
  • KiruHoshino
    Elvileg ez is része a Festive Surprise-nak