Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(még csak most kezdtem a játékot) 😊
Néha kemény meló megszerezni az autót; van amelyiket egyedül szinte képtelenség.
Hiába van ingyen, mire beviszem 4-5 ezer kár van rajta. Jó, volt 1800 is, viszont 13000 is.
Arról nem is beszélve, hogy sok járulékos költség van: minden kocsi után fizetést kap a szerelő (jó ez csak 300$), a páncélomat (vagy többet is) tuti ledarálják rólam (ez most akcióban 375$), a lőszererket pótolni kell (helik esetében minigun vagy stinger), ha elakarom adni, nyilván ráköltök még 20ezret tuningra - a nagyobb haszonért (ez kocsi függő).
Eladásnál meg hímestojásként kell közlekedni vele, mert pl. tegnap is simán befordult velem szembe egy NPC a 2x2 sávos úton.
Mindent egybevetve a haszon átlag 40.000. Viszont tuti az idegeskedés. Nem tudom ér-e ennyit.
Egy kis "érdekesség" :
van már egy X80 Proto-m, meg van egy Mamba-m is - mindkettő kell Collectionbe, viszont ott nem fogadja el, mert abba más rendszámú kocsit kér. Ez is egy faszság.
Klubház motoros club-hoz kell,jobb befektetés mint az autó lopás.
A motoros klub gyárak pénzt termelnek,de csak a kokó meth és pénzhamisító éri meg.
Kajak ellopok egy kocsit és 30.000 hasznom van belőle?
Klubház mire jó?
Tudjátok mit, ne is válaszoljatok, olyan szinten lemaradtam már hogy kedvem sincs az egészhez, az árak meg no comment.... 😄
Nem játékosok hanem köcsög NPC-k,egymás után kettesével spawnolnak rád buzzardok mind addig míg a kocsi nálad van.Behajtottam vele alagútba kiszálltam gondoltam lelövöm őket és megyek tovább,ló szart,ha lelövöd a kettőt újra spawnol még 2 és így végtelenségig.<#whatever>#whatever>
Egy ideig poénból lövöldöztem őket,tele lett az autópálya heli ronccsal és kijött vagy 10 tűzoltó autó.<#vigyor>#vigyor>
Jah érdekes volt hogy a zsaruk le sem tojtak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.14. 13:50:15
I met God. She's black
3 fajta autót lehet ellopni, ezt random, hogy hogyan adja be(azthiszem.)
Van Standard, Midrange és Top autófajta, ugye minél durvább a kocsi annál több a piaci értéke.
Itt látható, hogy a legdrágább kocsinál 80K a profit, ha leszámoljuk a töréseket, 70nél kevesebbet nem illik ennél haza vinni. 70k-80k, 15 perc melóért elég jó biznisz, mégha egyedül is vagy.
Nyilván a 30 annyira nem, de azért az sem rossz pénz 😄
I met God. She's black
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Teljesen más élmény zárt normális közösségben játszani mint olyan sessionban ahol sok retardált barom csak lövöldözik összevissza.Ha nincs privát crew session ki sem megyek invite only sessionból,max ha kitesz játék heist után.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.14. 10:09:29
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De elárulom neked, hogy normális ember még ennyit sem tud minden nap a GTA5-re szánni...
Az meg hogy ki hol játszik MC-t,privátban vagy publicban ahhoz senkinek semmi köze akinek nem tetszik az meg kapja el a himalájai kankót.<#vigyor>#vigyor>
Látom te sem próbáltad ki rendesen az MC részt,tudnád hogy esténként egy két óra szórakozással menyit lehet keresni,privát sessionban senki nem lő rád,viszont a többiek segítenek,egyszer az egyikünk gyárát adjuk el utána a másikét,szép sorban mindenkinek segítünk,és közben termel a mi gyárunk is,ha az egyik gyár tele akkor eladjuk,utána mehetünk segíteni másnak.Egy 400-500 ezres eladásnál 10% haszna van a segítőnek is,vagyis még segíteni is megéri,amíg másnak segítek addig az enyém is szépen termel,ha tele kérek segítséget és el van adva.És közben együtt még jókat is szórakozunk,nem csak eladás szokott lenni,de közös ökörködések is.Ott nem zavar senki lehet nyugisan játszani.Ha betéved még is valami csicska kis lövöldözős gyökér gyorsan helyre tesszük és már el is húzza a csíkot.De az ritka,főleg mert az idegenek egyből repülnek.
Mert ha azzal a játékmechanikával használod, ahogy a Rockstar kitalálta, akkor közel sem ilyen jövedelmező a dolog, ugyanis másik is bele fognak kontárkodni a melódba.
A másik fontos aspektus meg az, hogy az MC és a CEO is annak jó, akinek nincs élete melette, és éjjel nappal a GTA5-ben bassza a rezet. Azonos bevételi szinthez ugyanis nagyságrendekkel több játékidőt igényelnek, mint mondjuk egy Pacific Standard Heist - ami viszont már vér unalmas.
Dehát ezt pontosan tudja a rockstar is, ezért ilyen drága minden autó, gyár, raktár. Elég csak azt megnézni, hogy pl egy tourismo 500k, és a mai napig az egyik top autó. Namost ma mit kapsz 500k-ért? Egy középkategóriás fost se. 2-4 millákat kérnek mindenért, még egy fostos raktárépület is vagyonokba kerül, aránytalanul drágább mint egy high-end apartman pl...
Szóval nincs ezen mit szépíteni, a Rockstar direkt rájátszik a Shark Card vásárlásra, ami már kezd baromi irritáló lenni, miközben tartalomban nem igazán tudnak olyat nyújtani, ami ezt meg is érné.
Fullos Ceo raktárat eladni nagy meló és bukhatsz mindent.Mc gyáreladást 3 ember lazán letolja.
Ha kapsz időbónuszos eladást az rengeteg plusz lóvé.
Látszik hogy nem próbáltad ki a motoros club-ot,vagy igen de a veszteséges gyárakból vásároltál.
Kokó és meth gyár de még a pénz hamisító is sok pénzt termel.
Nem tudom ti hogyan csináljátok,de saját crew privát public sessionban ahol nincs soha egy gyökér sem aki lövöldözne így elég jól és könnyen lehet pénzt csinálni.Az hogy a crew elég aktív és egymást segítjük MC-zésben nagyon is jól hozza a pénzt.
És ez az autós raktár is jól termeli a pénzt,de nem egyedül kell játszani hanem kell legalább 4 ember.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.14. 07:10:08
Vagy olyannal játszom, ahol élvezem is a lóvé keresést, esetleg nincs is lóvé.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Egy ekkora cég igazán áldozhatna a biztonságra. Másoknál jobban meg van oldva ez.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Visszaállítottam, amit lehetett, a nick nevem ügyében meg a fiókból jeleztem a supportnak a dolgot. Hamar visszaállították azt is.
Ahhoz képest, hogy 9 karakteres, számos, nagybetűs jelszavam volt, amit eddig sehol nem törtek fel, szégyenletes a rockstar védelmi rendszere.
Most egy kb 20 karakteres jelszavam van, amit KeePass-szal tárolok, mert megjegyezhetetlen hosszú távon. És rövid távon is jó sokszor be kellene írnom, hogy utána fejből menjen már.
Valamint a Launcher sem tárolja már. A törés után nem is engedett be automatikusan valamiért, úgyhogy biztonságosabb ez így. Viszont emiatt offline sem fog menni a játék, ha jól értelmeztem a korábbi hibajelzéseket.
Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.12.13. 13:12:04
Gondolom páran elkezdték letölteni. 😊
Rockstar services are unavailable.
Gyors volt a support!
😊
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Leirtam mi történt abból az emailból amelyikhez kapcsolódik a profilom.
Ennyi elég lehet?
Köszi
Egy ukrán lenyúlta a profilomat! Szerencsére recoverrel tudtam jelszót adni magamnak!
Azért tudom hogy ukrán mert átírta az adataimat.A nicknevemet is átírta!Ezt vissza tudom írni valahogy a sajátomra?
Írtam a supportnak erről!Hát szét...sz az ideg na...
Utoljára szerkesztette: joss68, 2016.12.12. 20:34:46
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szerk.: Ja, kíváncsi vagyok, hogy melyik fordító szerint jelent a blowjob kézimunkát 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.12.10. 11:33:25
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Aztán lehet hogy csak azt írta hogy kikapcsolta de igazából meg elfelejtette.
Nyugodtan használhatod, de csak story módban, ha online-ra akarsz játszani akkor előtte állítsd vissza és kapcsold ki a modokat, openIv-et és a scripthook-ot.
Nem vacakolnak,magyarításért egyből 1 hónap bann utána 20 év.