27707
  • Hexex86 #23944
    Köszi az infót. Eredeti a game. Az online nekem sajna már nem tetszik. Nem azt mondom hogy nem jó csak nekem sok negatív élmény volt aztán inkább hagytam. Singlehez akartam kicsit rendőrös üldözésese mókát.
  • Plata
    Fölösleges,a sztori részhez nem jött ki semmi,minden DLC az Online részhez jött.
    Ha eredeti a játékod és modolod valszeg szép banánt kapsz,ha meg nem eredeti akkor szar ügy mert sosem fogod meg tudni mennyi jó DLC jár az eredetihez.
    Sajna sztorihoz nulla dlc jött,de online részhez három négy havonta jön újabb nagy update,hetente új járművek,egyebek.
    Amik persze sztoriban sosem lesznek,sztoriba még az új rádiót sem rakták be ezek a barmok.Sztoriból szoktam Online-ba menni úgy gyorsabb,kerestem a rádiót erre nincs aztán kiderül új rádió csak online van.
  • Plata
    Mi az hogy,a CEO termeli a pénzt mint állat,CEO iroda hozzá autólopós raktár és dől a lé.Óránként olyan 320 ezret lehet keresni.
    MC vagyis Motoros club hozzá gyárak és termelik a pénzt.
    MC-ben a pénzhamisító meth labor és kokain gyár éri meg,nekem pénzhamisító és kokó termeli a pénzt amíg autókat lopok.
    Mc és Bunker megint pénzt termel,Bunker-t lehet CEo és MC-vel is csinálni,de MC-vel éri meg eladni mert akkor több lóvé.Fullos bunker 1 milliót termel plusz a bónuszok.
    Facility nem éri meg,az csak új heistekhez van,hangár sem éri meg mert egyedül nem éri meg,segítők meg nem nagyon lesznek hozzá mert a hangár lopás lófingot fizet segítőknek,amíg MC eladásnál 30-35k pénzt kap egy segítő addig hangárnál jó ha kap 5k-t.
    Mi crew sessionban állandóan segítünk egymásnak,eladjuk egymás gyárait bunkerét közben a mienkben is termelnek,vagy autót lopunk és adunk el.Sok sok rivális cég miatt akik azért egymást nem bántják szép rivális bónusz jár.
  • Hexex86 #23941
    Sziasztok. Nem tud valaki egy jó police mod pack-ot amit egyszerű telepíteni? Ami sok dolgot tartalmaz. Próbálgattam telepíteni pár modot, de valamit elcseszek és nem működik.
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • ntex
    Publicokban persze, mert talán van 2-3 aktív ismerősöm akikkel szoktunk együtt heistelni vagy versenyezni, de ők sem mindig vannak fent.

Láttam hogy lehet venni office-okat, bunkereket meg facilityket, hangárakat. Lehet ezekben valami pluszt csinálni? Megéri befektetni rájuk? Van most 1,5 millióm de nem tudom mit vegyek. Kéne autókat is vennem versenyekre mert ahogy láttam a legtöbbnél engedélyezve vannak a custom verdák, amiket az alap autókkal egyszerűen nem lehet utolérni ha lehagynak, emiatt elég sok versenyen eleve esélytelenként indulok, még ha a sok direkt lökdösődőt nem is számolom. Tudtam már így is pár versenyt nyerni de leginkább ott ahol nem voltak custom járművek.
  • Plata
    Kéregetéssel találkoztam,teljesítéssel nem,mert kirúgjuk a picsába.
    Vagy előtte még elküldjük a jó édes,szóval oda.
    Ha hozzánk bejön ilyen kéregetős állat akkor repül rá a kick és már ott sincs.
    Általában szépen el szoktunk lenni,van hogy 2-3 óra eltelik anélkül hogy bármi féle idegen majom betévedne.
    Köztünk meg nincs csaló mert aki csal vagy nem tartja be a szabályokat repül.
    Az más tészta hogy sok hülye aki betéved azt hiszi csalók vagyunk,mert van sok pénzünk meg szinte mindenünk meg van,de azt sok pénzzel értük el.Van olyan tag nálunk aki csak autóeladásból már legálisan keresett vagy 300 misit.
    E mellett van bunkere,gyárai.De crew sessionban lehet is pénzt keresni rohadtul.Ott nem zavar senki,és a rengeteg rivális cég miatt nagy bónusz jár.De ugye hiába rivális ha egymást nem bántjuk.
    Jah múltkor betévedt a sessionunkba valami idióta,egyből le csalózott minket,én hacker god mode-os noob voltam,passzívban nem bírt lelőni,na vajon miért.
    Épp nagyban cseteltünk így a yachtomon passzívban dekkoltam,meg akart ölni és nem jött neki össze,erre neki az jött le hacker vagyok.
    Mivel jó pár tagunk 400 szint fölötti és sok pénzünk van így csalók vagyunk.
    Ő ugyanis megjelenés óta naponta feljár játszani rendszeresen és csak 260-as szintű,mint kiderült nála ez napi 10 egyszemélyes küldi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.20. 11:42:36
  • allock #23938
    a chaten folyamatosan megy a kéregetés, meg teljesítés, még sem szűrik őket, max következő frissítéssel
  • Plata
    Inkább azt mondanám csak az érdekli őket ha valaki pénzt csal.
    Azokra rá szállnak mert csökkentik a bevételt.
    De az a ciki hogy olyat is bannolnak aki nem csal.
    Valami csaló berakott a játékba olyan járművet ami még nem került be,volt aki kipróbálta és kapott egy hét bannt.
  • allock #23936
    fizetős menüket vagy external modokat nem igen látják
  • Plata
    Nem tudom milyen sessionban szoktál játszani,talán public-ban,de én nagyon ritkán látok csalót.
    Ha megválogatod a barátaid,nem veszel fel IGN-es meg hasonló tetű crew-ből tagot barátnak akkor nyugi van.
    Nekem szinte csak a saját crewből van barát.Tegnap előtt meg tegnap este is volt vagy 4-5 óra nyugis játék crew sessionban.
  • ntex
    Sajnálom hogy ennyi nyomorult csaló van ebben a játékban is... Megyek az utcán egyszer csak felrobbanok a semmitől (nem, nem az orbital cannon lőtt ki), vagy rámspawnolnak random nagy járművek. Versenyen meg valamelyik csóka nekiállt tankokat pakolni a pályára, de úgy hogy ilyen platform részen úgy telepakolta teljes szélességében a pályát hogy ki sem lehetett kerülni őket. Máskor valaki elkezdte pörgetni az autókat a levegőben mint az állat. Itt sem banol a rockstar amúgy semmiért sem?

Amúgy múltkor panaszkodtam a connection gondok miatt. Úgy néz ki a UPC modemem miatt volt (Technicolor TC7200u). Váltottam csomagot és kaptam egy Connect Box-ot amivel eddig semmi ilyen probléma nem jött elő.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.20. 01:31:04
  • Plata
    Bocs nem láttam hamarabb hogy írtál.
    A helikopternek E-vel kell kiengedni a horgát.
  • stalker001
    Igen, style menübe asszem, 100.000$-ért.
  • tomy88trance
    Oké ismét sikerült nagy nehezen :D
  • tomy88trance
    Megint elakadtam ,am köszi az infót, most azt nem tudom,hogy van az egyik nagy rablásos küldetés az utolsó elvileg, vonatot kell rabolni helikopterrel,na most nekem valamiért nem akar sikerülni, fölé repülök az első irányító kocsi fölé és akármit nyomok nem veszi fel a vagon-t a helikopter. :/ Nem írja ki hogy mit nyomjak, csak hogy lopjam el a vonat szállítmányát ,közben ugye a vonatot kell ellopni ahogy utána olvastam.
    Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2018.01.14. 22:27:27
  • SNTNL
    Helló

A karakter kinézetét megtudom változtatni utólag?
  • Plata
    Az a küldi be szokott bugolni,ha taxival mész jó lesz általában.
  • tomy88trance
    Oké megoldódott :D Nem tudom mi volt a para,de hajnalra most oda értem Michaellel és jó lett :D
  • tomy88trance
    Helló! Egy kérdésem lenne, elakadtam asszem singlebe :D Az egyik Bureaus küldinél ami a tengerparton van San Chianski Mountain Range-n akármikor megyek oda akárkivel mindig azt írja,hogy distrupted és hogy menjek vissza később :/ Ötlet? Már szinte az összes küldit megcsináltam a főküldi meg itt elakadt :/ Az a vicc,hogy pl most legutóbb mikor Trevorral mentem oda akkor távolról láttam a Michaelt meg a Franklint hátulról aztán közelebb mentem és eltüntek :/ :D
    Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2018.01.11. 00:40:51
  • totyak
    Doomsday Heis CM-jéhez minden Setupot és Finalt meg kell csinálni Hardon, életvesztés nélkül. És nem elég, ha négyen végigmentek rajta, meg kell csinálni az egészet egy hármas és egy kettes csapattal is. Ezért nehéz. Nem véletlenül nincs meg szinte senkinek az ezért járó trófea.

Az Elitist trófea kicsit egyszerűbb, de ott meg az időkorlátok rontják el az egészet.

Sajnálom, hogy ezeket belepakolták a játékba, mert így sok rajongót megfosztottak a 100%-os trófea birtoklástól. Tudom, hogy sokak szerint a gyűjtögetés butaság, de GTA-ban szerettem/szeretem. Meg is van minden, kivéve ezt a kettőt és ez eléggé bosszant.
  • tomy88trance
    Okés Köszi az infót :)
  • stalker001
    Csalók nélkül se jönne senki Criminalra?
    Aki igen az vegye fel CornerLizard-ot, és csinálja meg vele a flecca-t.
    Többit meg majd együtt.
  • Plata
    Igen azzal én is találkoztam,át tudnak lőni minigunnal a falon is néha.
  • allock #23921
    Ez a Doomsday-es ja, szopatós, eléggé el lett túlozva az AI, van ahol rendszeresen átlőnek a házak falain, tárgyakon.
  • Plata
    Miért lehetetlen?
    Trollok nem zavarnak be heist-be.
    Mivel olyankor külön sessionban vagy.
    Doomsday heist sem vészes ha nem vagy kis szintű.
    Láthatatlan katonákat is meg lehet csinálni,fejre lősz és kész.
    Láthatatlan katonáknál kapsz is hőkamerát vagy mi a rossebet.
    Sima Cm-hez csak 4 értelmes ember kell.Akik tudják mit kell csinálni.
  • stalker001
    Régen nekem is megvolt a másik accon normálisan.
    De sajnos a sok troll 10 éves miatt már lehetetlen megcsinálni. :D
    A doomsday-s heist meg szerintem esélytelen. :D örülök ha 30 halállal meg tudtuk 2en csinálni, volt amelyiket nem is hardon csináltuk, pl amikor láthatatlan katonák jönnek.... :D faszság.
  • Plata
    Nekem már megvan az alap CM.
    Doomsday CM-el még nem foglalkoztam.
    Ha haverod tényleg csal akkor meg naná hogy nem érdekel.
    Én azt sem bánnám ha az összes csaló megdöglene agyrákban.
    De a CM nem 10 millát ad,inkább 14-et.10+2 misi és a heistekből befolyó összeg.
  • stalker001
    Délután 2-től érdekel valakit ingyen 10.000.000 gyakorlatilag?
    (Haver csal, és criminal mastermindról lenne szó) :D
    Csak kéne még egy értelmes Magyar.
  • Plata
    Nem,nézd meg hogy milyen színű,az egy idióta mellék küldi.
    Minden karakternek más.Nézd meg milyen színű és azzal a karival menj oda,de ha jó karival mentél oda akkor keress egy zizzent pasit aki drogot árul.Ő indítja a küldit.
  • tomy88trance
    Hellósztok! :) Lenne egy kérdésem, van egy kérdőjel-es misszió a szökőkútnál single-be, hiába megyek oda nincs ott semmi ,többnyire néha párok fotóznak egy kutyát. Talán Chop-al kellene odamenni? Meg írja ,hogy töltsem le az itunes app-ot hogy a kutyát tréningezni tudjam, azt hogy? Csak,mert nem találom a telefonba,de valszeg nem jó helyen keresem :D
  • RJoco
    Próbálkozz meg VPN kapcsolaton keresztül játszani.
    CsibVPN ingyenes 3 GB-ig. Kipróbálásra teljesen jó.
    Nekem segített, nélküle nem igazán tudtam heist-ba menni.
  • ntex
    A The Crew is megvan de ott egy alkalommal sem történt még ilyen :) Utánaolvastam kicsit és gondolom azzal lehet kapcsolatban a dolog hogy nem dedikált szerverek vannak Rockstar-éknál hanem P2P alapúak, és ez bizonyos net beállításoknál gondot okozhat. Pl. ki kell nyitni pár portot a gépen. Próbáltam vele szórakozni, de a UPC-s wifi-routeres modemben (a netem 120/10-es UPC net) hiába nyitom ki a portokat, a neten lévő port scannerek ugyanúgy timed out-ot írnak mikor ráküldöm őket a gépemre. Mikor kikapcsolom teljesen a windows tűzfalat akkor meg azt írják hogy "port closed" szóval tudja a bánat, rá is hagytam, kénytlen leszek így szenvedni vele.
  • Plata
    Nem tudom milyen neted van,nekem asszem 100 megás optikai szálas vagy mi a rosseb.
    Pontosan tudja a jó büdös franc.De ha a netkapcsolatodban bármi kis akadás vagy hiba van azonnal ledob a többiektől.Vagy ha a routered vagy mi a francnak hívják túl melegszik az is lehet gond.Bármi kis hiba a netkapcsoltaban ledobást csinál,van aki szándékosan csinálja ezt hogy tudjon egyedül nyugisan bizniszelni.
    De nekem tegnap sem volt gond,egész este crew sessionban játszottunk együtt.
  • stalker001
    Szerintem fos a játék és kész.
    Valszeg sose lesz fixálva, ha 2 éve nem csináltak vele semmit.
    Ne mondja nekem senki hogy egy 120 megás net rossz. :D
  • totyak
    Gépeddel nincs gond, az tuti. Nekem gyengébb gépem van, még sincsenek ilyen gondok. Nettel lehet valami.
  • ntex
    Más játéknál nincs semmi probléma, a gépem meg szerintem bőven jó hozzá (aláírás), fix 60 fps megvan vsync-el.
  • Plata
    Neteddel van a gond.
    Vagy a géped sem bírja túl jól.
    Van hogy néha ha elfeledkezem magamról éjfél kettőig sem dob le ismerősöktől,de néha ha szarakszik a net akkor ledobál és egyedül maradok.
  • ntex
    Üdv.

Megvettem a játékot hogy ismerősökkel tudjak játszani. Kérdésem hogy az online rész mindig ilyen problémás? Random átrak másik sessionba, van olyan hogy bent vagyok egy szerveren és látom bal oldalon spammeli a játék hogy mindenki leavel, volt olyan hogy verseny közben eltűnt mindenki a versenyről és elsőként értem be, egyedül voltam az egészben. Arról nem beszélve hogy elég sűrűn kidobál onlineból offlineba "unknown error"-al. Ráadásul meg van az egész fejelve azzal hogy rohadt sokat loadingol a játék, a HDD nem is dolgozik csak pörög a töltést jelző ikon multiban és van hogy 1-2 percet kell várni hogy történjen valami.
  • Plata
    Jah tényleg,nekem is a steames 4 van meg.
  • totyak
    Steam-en persze, fenn van, Rockstar oldalán nincs. Ezért kérdeztem, hogy a lemezes felhasználókkal mi lesz.