Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem teljesen élethű a tömeg.
Mennek a belső sávban ha kell, ha nem (városon kívül is), pláne a dög nagy teherautók, ha dudálsz rájuk, nem csinálnak semmit.
Pont mint nálunk.

A sztori engem sem izgat. Csak eddig az összes gta-ban megoldottam amit akartam és idegesít, hogy nem jövök rá.
Simán első körben élethű tömeget szeretnék az utcákon.(autó, gyalogos) Élethű fizikát a járműveknek. Aztán, ha működik, akkor autókat cserélgetni, grafikát kicsit feljavítani, stb...Csak szingli módban szórakoznék vele, de akkor már kihoznám a játékból a maximumot.
Nekem eredeti van,sztori kb másfél éve nem izgat.Csak az Online.
Mivel modolásért bann jár sosem modoltam.
Szingli mod nem ér annyit hogy bannoljanak Online-ból.

Gondolom módolással kapcsolatos általános kérdés az összes amiket előbb írtam. Nem warez letöltések iránt érdeklődtem. Egyszerűen nem jövök rá, hogy mitől nem olvas a mods mappában, Ha valamit elrontok, akkor fagy szóval csak kezeli valamilyen szinten. Valaki tud esetleg tanácsot adni?
Üdv.
Haverom felrakta tegnap a játékot, játszott is, ma reggel is, de most ahogy lépett volna be, újra le kell tölteni 67GB-t...
Mitől van ez?
Carlos
lehet akkor nekem is be kéne lépnem, hogy megvan-e még az accom. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Kis update a korábban leírt problémámmal kapcsolatban, hátha valaki okulhat belőle.
Fél évig nem léptem be a játékba, ez idő alatt valszeg valaki visszaélt a profilommal, ami teljes letiltásra került. Másfél hétnyi levelezés után sikerült elérnem a r* supportnál, hogy a serialomat újra engedélyezzék. A Story Mód működik is, de az Online részen perm ban van (valószínűleg az előbb leírtak miatt).
Amíg a serialommal/account lopással kellett foglalkozni, az a részleg korrektül dolgozott.
Akik viszont a banokkal foglalkoznak, rohadt szemétláda az összes. Minden érvelést figyelmen kívül hagynak azzal az indoklással, hogy a policy-jükben az van, hogy a végleges ban végleges, és annyi. Fellebbezésnek helye nincs, fosnak bármilyen logikus érvre, onnantól csak droidként ismétlik ugyanazt.
Ezzel lényegében arcon köpnek mindenkit, aki ártatlanul lett bannolva az online részről, és tudomásom szerint azért vannak így egy jó páran.

A jövőben bárki is csak annak tudatában vegyen R* online játékot, hogy ha a profiljával BÁRMI is történik, akár profil lopásból adódóan, akár más az illető hibáján felül álló okok miatt, ez egyáltalán nem számít, onnantól baszhatja az egészet. Én pl. ennek tudatában több szarukat soha többé nem veszem meg újonnan teljes áron.

Szerintem keresd meg a warez topic-ot.

Sziasztok!

Csak egy kérdésem lenne. Szerintem tök egyszerű a megoldás, csak nem jövök rá.
Felraktam a játékot és a 1.36-os patchet(build 877). Leszedtem minden programot(openIV, stb...) elvileg ami kell a módoknak, de nem sikerül alkalmazni. A ScriptHookV_1.0.944.2 verzióját is felraktam, mert azt olvastam, hogy a patchelve csak ezzel működnek a módok.
ASI Loader, OpenIV ASI, openCamera is telepítve van.

Azzal próbálkozom, hogy több autó, gyalogos legyen. Mindent a leírás alapján kicserélek a fájlokban, de vagy hibát talál, vagy semmi változás nincs. fent van a mod manager és a mód aktivátort a magyarításhoz. Lehet, hogy ezek kavarnak be?

A leírásokban annyi van, hogy a gyári update.rpf, common rpf fájlokat kell átmásolni a mods mappába és azokat variálni, de a openIV package installer létrehoz mods mappán belül update, stb mappát és abba rakja bele a fájlokat. Ezt sem értem. Melyik a helyes?
Mi lehet a baj? Offlineban szeretnék játszani vele.
(Letöltött játék)
355
Köszönöm a hozzászólásokat. A gyermek elcseszte a belépést, elsőre a saját fiókjával játszott, másodszorra az enyémmel.

A mentés amúgy a PS-en ugyanaz: teló vagy alvás.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Rengeteg minden van a játékban.Van valaki aki TS-en kicsit "betanítana" egy-két dologra? Rendszerint munka után vagyok csak, ilyen este 21:00 óra körül. Ha van itt esetleg olyan aki ráérne esténként írjon!😊
Motoros club-ot kell venni.
A munkákat meg menüben megtalálod,minden féle munkát vagy egyéb baromságot meg találsz a menüben,akár tdm-et vagy egyéb szarságot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.09. 09:37:18

Köszi csekkolom! 😉 Amúgy a motoros küldetések azok szintén innen indíthatóak ? Vagy kell vennem valami pubot a motoros "bandámnak?" vagy ez hogy működik?
Nem Online ha fent vagy telefonról is tudsz de a menüben lesz egy lista az összes melóról.

Köszi a tippeket! Hol tudom megnézni a munkák listáját? És ezeket hol tudom "elindítani?" ugyanúgy a high end apartmanomban?
RJoco
Nem találkoztam olyan küldivel, ami csak 1 emberrel menne. Kettővel biztos, hogy megy, talán 1-2 van, amihez 4 ember kell kell minimum. Szóval igencsak sok küldetést tudtok együtt tolni. De poénos az egymás elleni lövölde is és ott is elég általában a 2 fő (így lesz 1vs1).
A küldikhez teljesen felesleges harci helivel, tankkal vagy insurgent-tel és hasonlókkal menni. Bár ezek és a páncélozott Kuruma biztos, hogy megkönnyítik a dolgot. És van 1 küldi, amit harci heli nélkül igencsak nehéz megcsinálni, bár éppen nem feltétlen lehetetlen. De max ezt a küldit nem csináljátok...
Csak a legelső heist-hoz elég a 2 ember, utána 4 kell mindenhova. Sajnos.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Keressetek egy aktív Crew-et akik mennek is veletek Heist-re,küldikből sok van ami akár 1 emberrel is teljesíthető,de a legtöbb 2 személyesen letolható.
Nézzétek végig a munkák listáját,ott le van írva melyik hány fős.Általában a legtöbb lazán megy 2 emberrel,de pár dolog nem árt ha van,harcihelikopter,tank insurgent pick up hasonlók.

Szevasztok!

Alapjáraton egy haverommal játszunk ketten, és nem tudjuk mik azok a küldetések amihez elég 2 fő. Hol tudom ezeket megnézni? Vagy miket ajánlotok? Heist-hez kötelező a 4 ember? Az a baj, hogy annyi troll van, hogy utálok másokhoz becsatlakozni. Általában mindig kifogjuk a hülyéket, és soha nem lehet véghezvinni egy küldetést sem. Van valami ötletetek amit 2 főnek ajánlotok( és nem versenyzős küldetések)

Köszi előre is a tippeket!
patchaou
Egyáltalán meg sem mozdul?
Egyébként nem nyomogatni kell, hanem nyomva tartani addig ameddig ki nem kell fújnia a levegőt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mi ez a marhaság, hogy Michael-nek jógáznia kell?!
Hiába nyomogatom a billentyűket meg az egérgombokat - azt ugyan kijelzi mit nyomok meg - de Michael meg sem mozdul.
Mit kell itt csinálni?

Kösz!<#papakacsint>
RJoco
A színek a csapatodat jelezik, már amennyiben van. Ez azért fontos, hogy lehetőség szerint ne a saját céged vagy motoros társaidat lődd le. És könnyebben észrevehető, ha valamelyik másik csapat szállt rád vagy csak úgy random pár csapat.
Session-on belül lehet csapat vs csapat meccset is indítani, amibe más játékosok, csapatok nem szólhatnak bele.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.01.08. 17:37:27

Jó köszi megpróbálom!<#integet2>
Akkor szerintem te belefutottál egy bugba. Ha jól emlékszem a leglassabb gyárnak is valami 5 és fél óra a raktár teljes feltöltése. Esetleg próbáld ki, hogy leállítod a termelést, és amikor elhagyták a munkások, akkor újraindítod.
A színek nem jelentenek semmit, a játék sorban osztja őket a CEOként vagy MC pres.ként regisztrált játékosok között, viszont ha sessiont váltasz, átviszed a színedet is.
RJoco
Érdekes, elvileg automatikusan onnan kellett volna folytatnia, ahol abbahagyta. Lehet, hogy meg kellene ejteni egy felhasználó aktiválást a PS-en. Mert ezeket a felhasználóhoz társítja, így a PS minden felhasználója a saját játékállásaival játszhat, nem zavarva a másik játékát. De azt nem tudom, hogy ehhez aktivált acc kell vagy offline is megy minden.
Az első indításnál én adtam az enyémnek netet és úgy jött létre az acc. A GTA is így lett aktiválva a Rockstar acc-on.
Megcsináltam addig, hogy elvittük a két verdát a megadott helyre (Franklinnel) és asszem elmentem a házamhoz. Utána nem foglalkoztam vele, online érdekelt a dolog, de így tuti nem zaklatott sosem a játék a sok videóval az elején.

Max.-on van.A színek mit jelentenek?Ma éppen citromsárga a helyzetjelző nyíl.
Halvány gőzöm sincs milyen a konzolon a mentés,de Pc-n telefonon és ágynál is lehet menteni.
De miért nem konzolos fórumban kérdezed meg?Ott biztos van aki segít.
De kapcsoljátok be az automatikus mentést,az minden baromság után ment,ha a karaktered lefejeli az ajtót még azt is elmenti.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.08. 11:02:47

355
'reggelt! Segítség kéne.

Tegnap kapott a gyermek egy GT5-öt PS4-re (boltban vett, gyári, bontatlan). Játszott vele kb. 2 órát, végig az oktató részt, aztán a városban valami küldetést is megcsinált. Elvitte a karaktert aludni és mentette az állást (láttam), aztán kilépett a GTA-ból. Ma reggel megint belépett, de a menu -> game -> load pontban nincs mentett állás, elölről indult a játék az oktató résszel.

Hogy kell úgy lementeni, hogy másnap onnan lehessen folytatni? A PS4 nincs internetre kötve, a Google nem segített.

Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net

Aborg
Szerintem is remek volt a GTA4. Annyira "ereztem" benne a verdak iranyitasat hogy azota se uberelte egy jatek se. Sajnos a GTA5 picit visszavett ezen a teruleten, de mashol boven karpotol. Az otoshoz meg egy kontrollert is beszereztem, tanulgatom vele a vezetest. Habar ha akciozni kell akkor a billentyuzethez nyulok, de sima furikazasra prima a kontroller.

Nehany kerdes:
-Terepes verdakon nem lehet bekapcsolni a 4x4-et?
-Buszon utaskent lehet utazni?
-A metro nektek is olyan lassan jar? A GTA4-ben csak ugy csattogtak a sinek, itt meg csak olyan raerosen zakatol. Es kar hogy nem lehet menet kozben a kamerakkal szorakozni mint a negyesben.
Nincs.Külön szerver van konzolnak külön Pc.

Sziasztok az lenne a kerdesem hogy pc es konzol miert nem tud jatszani egyszere online? Van erre valami megoldas?
Akkor nincs supplies a gyáradban.

Ok kösz,amúgy mennyi idő alatt lesz tele a raktár?Játszottam vagy 4 órát de ugyanannyi csíkon állt a kész árú mint amikor legelőször benéztem.
Engem tényleg nem igazán érdekelnek,nincs is Super kategóriás motorom.
Csak pár laza verda.

Mondjuk a motorok nálam nem itt kezdődnek. 😉

Jah látom hogy mire válaszoltál,csak szóltam hogy héten is jött újdonság,hátha nem tudjátok.<#lookaround>

MerlinW
Olvasd el mire válaszoltam.

[merlinw.org]

Most a héten is került be új dolog Online-ba.

MerlinW
"megnézzem mi az a rengeteg újdonság ami bekerült az elmúlt időszakban,"

Az online-ba került bele rengeteg újdonság. A single-höz nem nyúltak, ahhoz nem lesz már semmi.

[merlinw.org]

Szerintem a bankszámládra megy,nézd meg a bankszámládon a pénzforgalmat,bár sokat ne várj,nem hetek hanem évek alatt hozzák vissza a befektetett pénzt az üzletek,taxis vagy repülős cégnél dolgozhatsz,így ott gyorsabban jön lóvé.

zizz21
Oké, köszi! 😊 de ha, amit megvettem és jött heti bevétel, azt, hogyan kapom meg ténylegesen? 😊

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Sztoriban nem sok értelme van cégeket megvenni,csak csesztetni fognak a problémáikkal,és évek alatt térülnek meg,kivéve a reptér meg a taxicég,többivel nem nagyon éri meg foglalkozni.Ha végére értél a sztorinak úgysem fog érdekelni,és a sztori elég rövid.

zizz21
Sziasztok! Most kezdtem csak el játszani a játékkal, és olyan kérdésem lenne, hogy miután megvettem pár céget és email-en kaptam üzenetet, hogy ennyi meg ennyi pénz volt a heti bevételem... viszont ez az összeg nem jelent meg ténylegesen a pénzemnél.Ezt külön kell felvenni valahogy valahol, vagy utaljam át valami bankszámláról, vagy hogy kerül majd hozzám? Előre is köszi a segítséget!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Sosem játszottam ki a GTA 4-et,GTA San andreas után nekem egy nagy rakás szarnak tűnt,ócska kis városban játszódott olyan volt mintha a végtelen szabadság után bezártak volna egy szaros kis cellában,ezen kívül meg optimalizálatlan vacak volt,csak a bajom volt vele.Így aztán nálam a GTA 4 a kösz de kösz nem listára került.
GTA V viszont újra vissza adta azt az élményt majdnem ami a GTA San Andreasban olyan jó volt.
Nem tom vajon a GTA 4 menne-e azzal a géppel probléma nélkül amivel a GTA V vígan fut?
Lehet újra meg kéne próbálni.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.06. 11:05:00

Szerintem a 4 sok dologban jobb mint az 5. Tartalomban az 5 a nyerő, de ha az emberek viselkedését, a fizikát, a hangokat, a város "nyüzsgését" nézzük, akkor a 4 viszi a pálmát.
Srácok megnéztem egy videót a napokban, (gondolom nem lesz újdonság senkinek, hisz nem valami újdonságról van szó)

https://www.youtube.com/watch?v=GWVtZJo-HqI

Ismét csak mint érdekesség, hogy valóban a GTA4 sokkal de sokkal életszerűbb volt ezektől a kis részletektől,apróságoktól (most hagyjuk ki a dologból a grafikát)

Viszont tegnap visszaraktam a GTA5-öt hogy kicsit nosztalgiázzak, megnézzem mi az a rengeteg újdonság ami bekerült az elmúlt időszakban, és igazából azt vettem észre, hogy nagyon is jó lett. Nem tudom lehet hülyeség, de lehet hogy mára már jobban törik az autó? Szebb grafika, valahogy élőbb az egész város. Az is lehet, hogy megjelenés óta ilyen, csak behalucináltam, de talán nem tűnik már annyira műnek, mint a fentebb linkelt videóban.

Mit szóltok hozzá? Szerintetek is jobb volt a 4 ezekből a szempontokból? Azóta kaphatott egy kis ráncfelvarrást az 5. rész a Rockstartól?
Nem, jó már,készítettél Social club accot?
Amikor az eredetit próbáltad fel tenni fent volt a warez már a gépeden?Vagy előtte játszottál warez verzióval és nem pucoltad le rendesen?
Ha igen akkor lehet hogy beszoptad és a warez miatt egyből bannoltak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.06. 07:01:05

Van eredeti is de mint kicsit lejeb azzal meg nem tudok fel kapcsolódni a szerverre. Vagy még mindig rossz a Rockstar szervere?
MerlinW
Nincs clickbait, írd le ide amit szeretnél.

[merlinw.org]

RJoco
Mert megtehető és van rá igény.
Én inkább azt nem értem, hogy a rockstar miért nem védi jobban accountomat a feltörés ellen, holott erre is elég nagy az igény és, ha akarnák, akkor megcsinálhatnák.