27707
-
Plata #23984 Sosem foglalkozom a supply lopással,75 ezerért feltöltetem és kész,megyek kocsit lopni vagy segíteni másnak.Vagy csak lébecolni.
Egyedül a bunkerbe szoktam supplyt lopni,mert a bunker supply lopások tök viccesek. -
#23983 neki mint kezdőnek annyit azért kell foglalkozni vele hogy feltölti,ha egyedül játszik nem biztos hogy pénzt áldoz a feltöltésre -
Plata #23982 Gyárakat a motoros club üzemelteti,nem kell velük foglalkozni,maguktól termelnek.
Öt gyára van,fű és a hamispapír gyár nem nyereséges,hamis pénz meth és kokó igen.
MC-hez van még a bunker ami szintén magától termel,nem kell vele foglalkozni.
Ha tele van a gyárad és nem adod el sokáig betámadhatják.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 16:36:35 -
#23981 Gyár? Egy se . Nem is tudtam, hogy lehet azt is venni :)
Van egy CEO iroda a Maze bankban, egy Doboz raktár, meg egy Kocsi raktár, ennyi. -
Plata #23980 Nem tudom hány gyárad van,de gyárak+bunker és közben autólopás már jön a pénz.
Amíg autókat lopsz és adsz el addig feltöltöd pénzből a gyárakat és a bunkert,csak az eladással foglalkozz. -
#23979 Meg lett tegnap a CEO garázs raktár,már jönnek is a nagy lóvék.
Érdekes, minél előrébb jutsz a játékban, annál könnyebb pénzhez jutni, meg a küldetések is szórakoztatóbbak.
Még összegyűjtök egy fehér Ferrari Testarosara , utána lehet ejtőzni, egész nap anyagot szippantani -
Plata #23978 Tegnap este nagyon jó estém volt elég sok pénzt szedtem össze,igaz aztán szokás szerint el is vertem.
Nem fullos bunkerért ennyit kaptam high demand miatt,kb 80%-on volt.
Autó eladás nulla kárral.
Több mint 4 misit kerestem,de el is vertem.
Az egyik eladásnál valahogy lett egy fura fegyverem.
Sajna egy lövetű volt,hozzávágtam egy kamionhoz és elfogyott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.08. 07:41:17 -
SzinesGeza #23977 Üdv!
A single-player mentései hol találhatóak a windows-ban? -
#23976 Csapatban tényleg jobb. De, ha az nincs, akkor inkább egyedül, mint unatkozó kispistikékkel.
A csíterekről nem is beszélve. -
Plata #23975 Egyébként tudod mi a nagyon jó hecc?
Mikor egy public sessionban sok kis harci gyökér összejön és elkezdenek öldökölni egy csoportban,jönnek tankkal helivel MOC-al Avengerrel,aztán mikor egy csoportban tobzódnak közéjük vág az orbital cannon és megdöglik az egész banda.Repül nekik a lecsóba a sok heli tank egyéb szar.
Na meg utána jön a rinya. -
Plata #23974 Nincs értelme lelőni az eladásnál a ládákat.
Én már nyírtam ki 111 ládás eladást,kapsz érte 2000 dollárt.
Többe kerül a lőszer,már ha használsz lőszert.Én nem szándékosan csináltam,de publicban berepültek pont a yachtom fölé,az meg leszedtem,persze volt ugatás,de tehetek én róla?
Ez inkább arról szól hogy sok kis nyominger nem tudja vinni semmire,ezért ha már ő balfék hozzá akkor inkább tönkre teszi más játékát.
Ezért jó a crew session,ahonnan az ilyen tetveket kigyomláljuk,mostanában elég aktív voltam,sok pénzt is kerestem,amit aztán elvertem hülyeségre.
De 90%-ban nyugi volt.Volt hogy este hattól éjfélig egy tetű sem volt.
De az eladásokat meg lehet menteni,van rá egy trükk,minimális veszteséged lesz MC gyáraknál és bunkernál,nem tudom CEO-ban megy-e.
Ha mc eladás elromolna mert mondjuk lezuhan valaki helivel motorral vagy ilyesmi,ki lehet menteni.És újra kezdeni. -
#23973 Borgnak is van igaza, mert mégiscsak egy multis játék..
De ja , elegem volt már hogy az 50 ezres cuccaimat szétbombázzák a milliós helikopterekkel.
Mindegy , pár napig elleszek így magamban:) -
Plata #23972 Igaza van,ki akarná eladni a cuccát publicban ahol degenerált nyomoronc kis senkiházik játsszák az eszüket?
Így nyugisan eladta,nem bukott semmit,és még kis gyökerek sem szekálták közben. -
Borg #23971 Mekkora élmény lehet. -
#23970 Na tesa ez a tanács aranyat ért .
Tegnap megtaláltam a programot, indítottam, egyből kiírta az összes játékosra, hogy "disconnected".
Most már nyugodtan tudok ládákat hurcolászni a kihalt városban :) -
Plata #23969 Olvasni biztos olvastam,de nekem nem volt ilyesmihez szerencsém,max idegenekkel. -
#23968 Nincs olyan, hogy kizárt és nem ökörködés volt. Sajnos.
PH fórumon olvashattál róla. Valamikor év elején volt. -
#23967 Én a CM-ből vettem meg a garázst a lopáshoz.
A csapatot nem egyszerű összehozni, nekem szerencsém volt és letoltuk 4 este alatt. 12+2M körül van az összeg. Nagyon gyorsan el is ment és járművet nem is vettem belőle.
Esetleg érdemes lehet dupla pénzes job-okat csinálni. Lehet, hogy jobban fizet, mint a ládázás. Feltéve, ha van hozzá türelmed. -
Plata #23966 Egymás lövöldözése kizárt,ha csak nem munkán kívül,ökörködésből. -
#23965 No igen. De azt is lehet csinálni, hogy megvárod míg valakit bedob és akkor indítod. Ha utána lelép, akkor már nem számít. Legalábbis autó eladásnál mindig azt veszi figyelembe, hogy amikor indítottad, akkor egyedül voltál-e.
Ládát igazán nem adtam el egyedül és túl sokat sem adtam el belőlük.
Viszont volt olyan 111-es eladás ahol semmilyen NPC nem jött. Igaz, hogy elég sokan is voltunk a session-ban.
Azt tudom, hogy több rivális játékossal jobb lóvét ad. Sajnos nekem sosem sikerült igazán jó bónuszt összehoznom rá. Valahogy mindig eltűntek a crew tagok mire az én eladásom sorra került. Csak azok maradtak akikkel eladtam.
Nomeg amikor már a crew session sem biztonságos, mert a kedves crew társ rád száll és folyamat lelövöldöz, a többi crew társ meg még helyesli is a szabályok ellenére is, akkor úgy elmegy az embernek a kedve a crew-től. Meg a GTAO-tól is. -
Plata #23964 Eladásnál a játék ki is írja hogy bónuszt kapsz a rivális játékosok miatt.
Ma este hamis pénz eladásnál 298 ezer helyett 354 ezret kaptam.
Kokain gyáram nem volt tele de azt is eladtam azt hiszem 252k stocknál úgy emlékszem 411 ezer járt érte.
-
Plata #23963 Nem garázs kell hanem autós raktár,a garázsban a saját kocsijaid vannak. -
#23962 kössz ez ki lesz próbálva.
Csak annyi lóvét akarok nyugodtan összeszedni amiből már tudok egy ceo garázst venni az autó lopásos küldikhez.
Utoljára szerkesztette: bakvarnyu, 2018.02.05. 18:46:56 -
Plata #23961 CEO-nál ha egyedül maradsz ad be NPC támadókat.
De sosem adok el üresben,teli sessionban nagyon jó bónuszokat kapsz,ha sok a rivális cég azért is bónusz jár,crew és friend listen lévők után is jár valami tudtommal.
Mindig biztonságos crew sessionban adok el,mert úgy sokkal több lóvét kaszálok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.05. 17:47:46 -
#23960 Több féle megoldás is van, hogy egyedül maradj a session-ban.
Van a hálózati korlátozás, mellyel blokkolod ideiglenesen a kapcsolatot a játék és szerver között. 5-10 mp elég. Mondjuk kihúzod a gépből a netkábelt. Vagy a routerből, mert az jobban hozzáférhető. Esetleg egy wlan-os usb stick az asztalon is nagyon jó megoldás.
A másik, ha szintén 5-10 mp-re felfüggeszted a program működését a feladatkezelőben.
Erre az utóbbira van is egy program, így nem kell feladatkezelővel vacakolnod, csak rányomni, hogy csinálja és leokézni, hogy végzett. A program hollétéről a prohardveres fórumon érdeklődj.
Én ez utóbbit szoktam használni, bár már gondoltam rá, hogy áttérek a netes megoldásra. Autólopásnál nem szereti és azonnal max kár lesz a kocsin. Autó eladásnál még nem néztem. MC-s eladásnál nem okoz gondot. Gondolom ládázásnál sem. -
Plata #23959 Titános eladásnál ha van Avenger az is elég.Az egy repülő erőd.Nagyon könnyű vezetni.Három ember be tud ülni az ágyúkhoz.Támadó npc-knek esélye sincs.
Egy heli egy lövés neki. -
Plata #23958 De arra vigyázz hogy a ládás raktárat ne rakd tele.
Talán harmadáig egyedül is eladható.
111 ládás eladás egyedül biztos bukta.
Akár hajóval akár repcsivel.
Titanos eladás minimum 3 fős de inkább több.Két ember titánba többi harcihelivel vadászgéppel védi.Mert npc-k támadnak. -
#23957 Értem én, de nincs lóvé garázsra, 600 ezerből nem lehet venni. -
Plata #23956 Én crew sessionban játszom,ha bejön valami gyökér kickeljük,ha sok gyökér betéved új session,van hogy 5-6 órát elvagyunk nyugisan vagy huszan is.Van hogy full tele a session velünk.
De a ládázással ne nagyon törődj,egyedül nem nagyon lehet megcsinálni.Főleg ha telerakod a raktárat és elakarod adni az cumi lesz.
CEO+Autólopás,MC+hamispénz,meth,kokó,melléjük fullos bunker.
Amíg a gyárak vagy a bunker töltődik lopod a kocsikat és eladod,ha tele gyár eladod crewwel és kész. -
#23955 Legjobb amikor befektetsz 18 ezret, rohangálsz vissza a ládákért egyesével, és közben egy másik játékos ellopja. -
#23954 Van valami tipp hogy tudom elkerülni a többi faszkalap játékost, hogy nyugodtan tudjam végezni a vip küldetéseket?
-
Plata #23953 Tudtátok hogy a tuningolt Personal Insurgent Pick-up repülni is tud?
-
#23952 Sziasztok!
Alacsony videokártya használatra van valami megoldás? 50-60%-ban használja csak a kártyát, ha az MSAA-t felrakom 4x-esre akkor kihasználja teljesen, viszont vsync-et bekapcsolva ismét visszaesik a kihasználtság és sokszor beesik 60 fps alá.
Nvidia Control Panelben az energiagazdálkodási módot átállítottam maximális teljesítményre, nem változott a helyzet. Friss win, hőfokok rendben. Teljesen tanácstalan vagyok. Valakinek valami tipp? -
ntex #23951 Értem, köszi az infókat! -
Plata #23950 Hát ha CEO irodát és az autólopós garázst megveszed először fel kell tölteni kocsival.
Ha feltöltöd 80%-ig kocsival mehet az eladás.
Ne töltsd fel maxig,csak 80%
Ugyanis a játékban 32 féle kocsit lehet ellopni eladni.Amíg a garázsban nincs mindegyikből 1 addig nem kapsz ugyanolyat még egyszer.
Na most ellopod 32 kocsit,eladod a 4 legdrágábbat kapsz 45 perc cd-t,a 4 kocsiért kapsz 400 ezert.De ilyenkor ugyanezt a 4 autót fogod visszalopni,ha 32 kocsi van a garázsodban és még lopni akarsz bele akkor tök random ad kocsit,ami lehet top range vagy értéktelen.
Épp ezért 32 kocsit bele lopod és a 4 legértékesebbet eladod,az eladáshoz persze kell 3 segítő.
Ha mindig csak 4 top range kocsit adsz el mindig 400k pénzt kapsz érte,ha már nincs garázsban top range lopsz újra amíg 32 nem lesz.
Na persze autó lopkodás közben lophatsz olyan autót is ami kollekció része,a kollekciók külön vannak,arra figyelj ha értékes kollekcióhoz tartozó kocsid van azt ne add el.
Kollekciókat az autó lopó garázsban csekkolhatod a számítógépeden.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.20. 14:24:13 -
ntex #23949 Tehát akkor érdemes kezdésnek irodába befektetni ehhez az autólopás témához? És ezt lehet megállás nélkül csinálni vagy ezt is csak időközönként engedi mint az autó eladást a műhelyben? -
Plata #23948 Én azt használom mindenre,bunkerbe supllyt lopni kuruma,autót lopni a raktárba kuruma.
Pénzhamisító meg kokain gyárba inkább veszem a supllyt pénzért,sok lenne még abba is lopni,meg veszélyes is,sok gyár miatt fenn ál a veszély hogy betámadják a zsaruk ha aktív a moci klub,ha nem vagyok moci kluban sosem támadják meg.Így aztán a bunkerbe szoktam CEO-ként lopni supplyt,MC-ben meg eladom,a bunki supply amúgy is sokkal érdekesebb.Kokain meg pénzhamisítóba unalmas küldi a supply lopás.
Sőt tegnap véletlen autólopás helyett ládalopást indítottam az irodában,mert ládás raktáraim is vannak,csak azt rég nem csinálom,mert nem éri meg bár nagyon mókás.
De tegnap marha nagy mázlim volt,egy láda fegyvert kellett ellopni és bevinni a raktáramba,a láda meg a raktár mellett volt.
Asszem 490 métert kellett vinni ládát a raktárig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.20. 14:09:19 -
ntex #23947 A páncélozott kuruma már megvan nekem is, jól jön a heisteknél vagy olyan küldiknél mikor lövöldözni kell (már ahol lehet használni és nem rakja el a játék vagy nem veszi ki). Én is csak annyi járművet akarok venni hogy minden versenytípushoz legyen egy alapból jó, fullra feltuningolt verdám hogy ne legyek folyamatos hátrányban a többi custom járművessel szemben, elég nagy kibaszás. -
Plata #23946 Kocsikat én nem gyűjtöm.
Van elég sok,de nem szoktam őket használni.
Van 5 nagy lakásom azoknak mindnek van garázsában kocsi,meg a CEO irodában is van egy oltári nagy garázs,de az tele van szeméttel,ha nincs nálam kocsi és haza akarok menni lopok egy kocsit,azt mindig elfelejtem kidobni a garázsból,már van ott egy csomó lopott taliga,tévés autótól kezdve a motorig.
Két kedvencem van a Pfister 811 és egy Bennys Banshee.
De ritkán használom őket,a Ceo garázs első emeletén vannak,90%-ban kurumát használom utána még insurgentet.Főleg munkára.
Ha csak úgy semmit sem csinálok csak autózgatok a városba akkor 811 vagy Banshee. -
Plata #23945 Hát én nem tudom megunni online-t.
Nagyon szeretem,a sztori részét kijátszottam párszor elég volt.