Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
social clubbon keresztül

#hhwnd

Köszi!
Aki akar, az a barátai közé tehet, nem is tudom hogy kell, telefonon keresztül? Random emberekkel, nem a legjobb, vagy elrontják az egész heist-ot, vagy csak egyszerűen retardáltak. Még is jobb lenne a magyar közöséggel heistozni, megbarátkozni. 😊
nagykispeter
Köszönöm

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

1.Heist,PS heist hardon amíg nincs saját céged.
2.Akkor lehetsz VIP ha van legalább 1 milió dollár a számládon.
3.Trackify heisten csak két tagnak van a másik kettőnek nincs.1-1 sofőr van és 1-1 navigátor,a navigátornak van trackify app a sofőrnek nincs.

Helló! Én is most kezdtem bele az online-ba. Lehet kicsit későn...nem is számít. Jobb később, mint soha. A nevem a játékban is ugyanaz mint itt. Van egy pár kérdésem. 1. A legjobb pénzszerzési módszer az a heist-ok teljesítése? 2. Hogy lehet valaki VIP? 3. És miért nincs a telefonomon Trackify? Kellet volna egy heist-hoz, de nem volt. Köszi előre is a válaszokat.
RJoco
Prostizás: fizetsz, megdugod, kiszáll, lelövöd, visszaveszed a pénzed. Azért jó, hogy benne van...
Víz alatti irányításnál válts belső nézetre. Úgy arra úszik, amerre néz.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Azt hiszem igen.

nagykispeter
Köszi.Azt megtaláltam.Abba van egy profiles mappa és abba van még egy pár számból és betűből álló az lesz az?

1.Semmire
2.Semmire
3.Marhaság a térkép nem oldódik fel csak az ahol jársz Trevorral.
4.Igen lehet de nem rendes románc max felhívhatsz táncos csajt vagy random eventen szedhetsz össze csajt akivel randizhatsz.Random eventes csaj egy stoppoló hátizsákos csaj Mount Chillliad mellett a nagy tó partján vezető úton.
5.Nekem egérrel meg nyíl gombokkal megy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.09. 08:45:42

Nekem C/felhasználók/neved/dokumentumok/rockstargames/GTAV
Ha jól emlékszem.

sziasztok még csak most kezdtem el a játékot és lenne pár kédésem offline-al kapcsolatban
- sztiptízbárban a csajok táncolása mire jó?
- prostizás mire jó? életet tölt?
- azt olvastam ha megkapom trevort feloldódik a map, ez már nem így van?
- lehet valakivel románcom? azt hiszem a 4-ben volt luvnya akit vihettem randizni
- vízalatti irányítás hogy működik? csomószor megfulladtam mert képtelen vagyok irányítani az embert. a shift-el kezd el úszni abba az irányba amerre néz? mivel tudom irányítani, hogy merre nézzen? egérre nem nagyon hallgat

t

nagykispeter
Sziasztok!Erdeti játék hol tárolja a mentést?

Ne full gázzal csináld,akkor leszállsz a francba,elvileg ha háromszor elrontod van lehetőség skipelni.

Én még életemben nem rontottam ennyiszer küldetést mint ezzel a "Trevor a vonaton endurózik"-kal 😊
Youtube-on kikerestem de az ott mutatott (gondolom konzol) módszerrel - full gázzal végig - egyszerűen lehetetlen volt megcsinálni.

Pont erre céloztam. 😉

etniez
Figy 😊
Londonban dolgozom, órabérem 12. Maradjunk ennyiben, akit érdekel és megbízik bennem, az megkereshet.
Személyesen talán márciusban leszek, akkor megtudjuk oldani, hogy valahol belépünk, átírjuk a jelszót és az emailt arra, amire az illető akarja.

Te meg azt veszel és onnan, ahonnan és ahogy neked jól esik 😞)
És milyen igazad lett. <#eplus2>
Hát én például sosem vennék használt accot.
Sosem vásároltam az ebay-en.
Nekem a GTA V ajándék volt karácsonyra vagy 2 éve,igaz akkor még nem jelent meg csak elővételben volt,amit aztán hónapokig nem mertem fel tenni mert féltem túlságosan elragad.<#buck>

etniez
Eladtam már jópár dolgot, ebay-en is van 400 leigazolt tranzakcióm, szóval magamban megbíznék.
De benne semmiképp 😄
Utoljára szerkesztette: etniez, 2017.02.05. 17:38:25
Tv shopok a hülyékből élnek meg.

Te megbíznál egy vadidegen szavában?
(bár a tv-shopok is megélnek valahogy) 😊

etniez
Nem hiszem, a single-t sem toltam végig, multit ki sem próbáltam.
Sokan nyígnak, hogy még mindig milyen drága, bla-bla.
Erre feltettem egy jó ajánlatot, 5000 Forintért két játékot, nulla jelentkező akadt. Ennyit erről.
JaSoN HuNTeR

Nálam így fút, és nálatok?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Bannolták az accod vagy miért adnád el?<#hehe>

etniez
Ha valakit érdekel, akkor pm nekem. 5000 Ft.
Nem tudom mennyi a legolcsóbb,amikor bejött a CEO sok pénzem volt,a legdrágábbat vettem meg fullosan.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.03. 10:21:25

Tikal
CEO iroda 1millió.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

köszönöm

CEO-ba akkor fogj bele ha van sok pénzed.
Kell hozzá egy iroda,nem tudom mennyi a legolcsóbb az enyém 6.6 millió volt,Irodához kell kétféle raktár,a dobozok eladásához dobozos raktár az olyan 3-4 milla,az autólopáshoz autós raktár,de ahhoz kell venni szerelőműhelyt meg egyéb vackot.Már nem emlékszem mennyi volt az autós raktár.És nem árt venni egy garázst sem az irodád alá,ami azt hiszem 6.8 mila fullosan.
MC az olcsóbb de több ember kell hozzá,egyedül nem tudod csinálni,vagy max ráfizetésesen.
MC-hez kell egy motoros klubot venni,a legjobb az ami a beach-en van mert ahhoz közel van minden,legjobb a kokó gyár,meth szenvedősebb, a pénzgyár sem rossz,ezekből szintén a legdrágább van a legjobb helyen,a pénzhamisítóm pont a yachtom mellett van a beach-en.Papír hamisítóval és fűvel nem érdemes foglalkozni.Azt hozzá tenném hogy gyárat is úgy vegyél hogy alapjáraton szar,olyan 2-3 misi az upgrade és akkor már klasszul termel.
Ezenkívül CEO-hoz rengeteg jármű van,vannak doboz szállító járművek és vannak spéci autó lopós járművek,de ezekhez iszonyatosan sok pénz kell,olyan 30 misi.
Ládás CEO-zással nem érdemes már foglalkozni,ha van valakinek akkor persze még elszórakozik vele,de az autórablás piszkosul jól fizet,ha vannak barátaid akik segítenek,na és van privát public sessionod,ahol gyökerek nincsenek.Sima public-ban félóráig sem bírnád ki sem CEO sem MC-zést.MC-zni úgy jó ha van 3-4 ismerősöd aki segít,CEO-nál 3 is elég.MC-nél részesedést kapnak CEO-nál lószart.
Jah még annyit hogy a Yacht az egy ház féleség,mellesleg saját tüzérséggel el látott ház,amiben van helikopter leszálló saját luxus helivel,jacuzzi,bár,motorcsónakok,ingyen lőszer,én szeretem,nekem az a spawn helyem,ha felmegyek játszani a karakterem oda teszi a játék.Nagyon hangulatos.Nem bántam meg sosem hogy megvettem,az enyém a legdrágább fajta full extrás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.02. 17:02:24

bocsi. több mint fél éve hagytam abba a játékot. Lehet úgy egy éve is. Még aktív voltam, amikor jött a Yacht vásárlás, de nem volt elég pénzem, egy ideig gyűjtögettem rá, aztán valamikor abbahagytam a játékot, ezért nem ismerem még azt sem.
Utoljára szerkesztette: frankblack79, 2017.02.02. 15:47:18

Sziasztok.

Egy kis felvilágosítást szeretnék kérni.

kb. fél éve hagytam ott az online-t közel 400 óra játék után. Mostanában lenne kedvem visszatérni, és úgy látom rengeteg új dolog került be azóta. Az utóbbi fél év újdonságaiból miket tudnátok ajánlani, amelyek egyedül, vagy ketten haverral játszhatóak, esetleg 3-4 fős kooperatív módra kihegyezett dolgokra gondolok. Mire jó a Yacht, mi az a CEO, VIP, MC meg ilyenek ? Hogy működik a pénzhamisítás, meth, kokó gyár, termelés?

Előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: frankblack79, 2017.02.02. 15:28:18

Én úgy szoktam, hogy a játék a story móddal tölt be, aztán az online résznél az alábbi session lehetőségek közül választok egyet:
-invite only
-Closed Friend
-Closed Crew

Utoljára szerkesztette: frankblack79, 2017.02.02. 15:01:36

Elméletileg igen,de szerintem nem itt.
Bár hogy én inkább újat vennék az biztos mint más használt accountját.

etniez
Sziasztok!

Van egy rockstar accountom, melyen megtaláltható a 4 és az 5.
Eltudom adni?
RJoco
Egyszer teszteltem. 5 másodpercre megszakítottam a netkapcsolatot és ez meg is oldotta a dolgot.
Egyszerű kábelkihúzás és visszadugás.
De a videós módszer sem rossz.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Rengeteg egyszemélyes küldetés van online-ban.
Köszi a segítséget!
patchaou
Sokkal jobb így. Mivel sajnos nincsenek dedikált szerverek és sok dolgot csak public-on lehet csinálni, muszáj trükközni ha az ember agyfaszt kap az átlag idiótáktól :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Már lassan egy éve így játszunk crew-el,még sosem volt baj belőle.Mióta van CEO majd MC mindig így játszottunk,sok agyatlan barom nem tudja elrontani a játékunkat.

patchaou
Én netlimiter 4 nevű programmal korlátozom le a gta kimenő forgalmát, így 1-2 percen belül kidob üres public session-be. Ha türelmetlen vagyok akkor pedig új session keresés és kb 80% eséllyel üresbe dob. Ez után akár meg is lehet szüntetni a korlátozást. Nem jellemző, hogy később csak úgy random bedobna embereket, viszont akinél barátlistán vagyok, az bármikor tud csatlakozni és talán a crew társakat is bedobja, ha a join crew members opciót választják. Ezek miatt mondjuk érdemes tényleg csak ismerősöket visszaigazolni. Az olyan embereket pedig akik minde crew-ba belépegetnek és tele vannak "ismeretlen ismerősökkel" jobb törölni a barátlistáról.
Kb 2-300 órát toltam ezzel a módszerrel és nem volt gondom belőle.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Így sikerült megcsinálnom, hogy más ne legyen.
Annyit írt ki, hogy "you are currently in a session on your own. find a new season by using pause menü.
Nem tudom,én mindig csatlakozni szoktam.

https://www.youtube.com/watch?v=6cSowmVyOgA
Így gondoltad?
Ezért nem bannolhatnak ugye?
Ainz
Van valami csapat akihez lehet csatlakozni multis mókához ?
Mert akkor megveszem.
Nem spéci zárt crew session kell,ami megvan buherálva.<#idiota>
Csinálsz egy public sessiont amibe nem tud más becsatlakozni.
Kivéve crew tagok,ők rád csatlakoznak és kész.Van egy public de privát session,ahol bármit lehet csinálni,hülyék nélkül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.01. 08:06:26

Helló!
Crew zárt sessionban ha ceo-s vagy MC-s dolgot szeretnék akkor azt írja, hogy csak publicban lehet.
2-en vagyunk crew-en belül az kevés és azért lehet?
Nem szabad publicba menni.
Online nagyon jó móka tud lenni ha van kivel játszani,crew zárt sessionban nagyon jókat lehet játszani.
Közös CEO meg MC mókázások.
Nálunk például tilos a lövöldözés,vagy egymás megölése,aki nem tud viselkedni vagy nem tartja be a szabályokat repül.
Inkább egymást segítjük nem egymást lőjük.
Publicba ha felmész ott sok a retardált állat,aki csak lövöldözik összevissza mint egy hülye.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.01. 06:34:25

gumikacsa
Ezzel az autó elrejtős dologgal én is megszívtam... Az a durva, hogy második végigjátszáskor is... 😄

Kipróbáltam a multit, nem jött be, mikor megjelent valaki a közelemben, mindig megsemmisített (eleinte, mikor rájöttem, hogy ott ez megy, már készültem, onnantól rendre beszták...).
Közös küldik nem vonzanak, nem szeretek közösen nyomulni senkivel, angol nem nagyon megy, így szerintem nincs is értelme túlságosan erőltetni. Egyszemélyes küldetések pedig gondolom nem nagyon vannak a multin belül.

A Sztorihoz már írtátok, hogy nem jelent meg semmi DLC, extra küldetés, ilyesmi. Kár, mert még nem volt GTA, amiben ennyire élveztem a karaktereket irányítani.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Na de akkor nem tudtak volna szívatni az autó elrejtéssel.<#vigyor>

A kukásautó felrobbantása után, egyébként is szereztem volna egy másik autót, ez evidens. 😊