27707
-
Bal0924 #24024 Pontosan. -
#24023 Az elköltött összeg 10% *a jön vissza,maximum 1 misi erejéig,költhetsz 20millát is,akkor is csak 1 jön vissza :) -
#24022 Vagyis 1 millióig kapok vissza. 12 milla elköltésénél is 1 misit kapok kapok vissza.
Na nem mintha lenne 10 millám, de így biztos, hogy az elköltött összeg 10% visszajön. -
Plata #24021 Nem egy milliót kell elkölteni,10 millát,akkor kapsz vissza 1 millát.
Az elköltött pénzed 10%-át. -
#24020 A 10% elkerülte a figyelmem. Akkor nem gáz, hogy a CEO iroda mellett a drágább lakást vettem meg, amiből elég tré a kilátás. Ha jól néztem, akkor a partot egy másik, sokkal drágább iroda takarja el. De a lakás is akciós volt.
Vagy 27-én kell 1 milliót elkölteni?
A versenynél és az egyéb pvp-nél, amiket felsoroltál, nem az időtartam a gond, hanem, hogy nincs vagy nagyon nehezen jön játékos és nem 1-2 perc a várakozási idő, hanem inkább 5-10 perc és akkor sem biztos, hogy marad a feladat indításáig.
Mostanában nem sokat játszom, a napikkal meg már nem foglalkozom. Alacsony szinten, kevés pénzzel jött jól.
zolcsika: a legolcsóbb HighEnd apartman talán a legolcsóbb CEO iroda mellett van, ha jól emlékszem, akkor a Marathon Ave-en. Ezekből már lehet heist-et indítani. A legmagasabb lakás talán az Eclopse Tower-ben van. A kilátás sem rossz, de messzire így sem fogsz látni. Viszont mivel sokaknak van ott lakásuk, így "kedves" session-ban gyakran láthatsz harcokat, gyilkolászásokat arra.
Mondjuk én is a yacht-on ébredem mindig. Így azonnal tudok PP-t indítani. Az meg 30k-t fizet 10 perc semmittevésért. Addig átnézem az akciókat a telón.
bakvarnyu: Február 16 és 26 között.
A 20 játékost gyakran betolta, bár alacsonyabb szinten kevesebbet kellett. Először session-ban próbálkoztam, mikor 5-öt, 10-et kell, még megoldható. Aztán rájöttem, hogy a Team/Deatmatch és egyéb pvp-s feladatokkal jobban járok. Csak ott is elég nehéz volt kifogni egy normálist, sokan játszottak előre csinált, konténereket ügyesen lepakolva, nehezen elérhető cuccokkal. Bár aki keveset pvp-zik, annak mindegyik nehéz. Ha nem jött össze a 20, akkor a maradékot session-ból szedtem össze.
Vannak olyan játékosok, akik először találkoznak az eseménnyel és fogalmuk sincs, hogy mi, miért történik. A passzív mód sem rémlik fel nekik először, akár 5x is le lehet őket lőni egymásutánban, mire eltűnnek. Az elején én is jártam így. Elég kellemetlen. -
Bal0924 #24019 1 embert is lehet 20x megölni. az is jó.
Nem kötelező 20 embert megölni.
zolcsika080104
Napi küldetés : "M" és ott van hogy Daily Objectives -
#24018 Ez mi ez a 16 és 26 között?
A napi feladatokhoz meg annyi, hogy ha 20 másik játékost kell kinyírni bele se kezdek.Én inkább békén szoktam hagyni a többieket. -
Plata #24017 Legdrágább apartmanok 1 millába kerülnek,a belsejük is testre szabható ami még több pénz.
De ne költsd rá a pénzt,inkább gyűjts CEO irodára,CEO iroda + autólopós garázs jó indulásnak.
Nekem ha jól rémlik fejből van 1 lakásom Eclipse Tower 3-ban,meg Eclipse tower penthouse suite 3,egy személyre szabható hegyi luxus lakás,egy apartman valahol a városban aminek nem jut eszembe a neve,meg van még egy lakásom ami a PS rabláshoz kellett,0604 Las Lagunas Boulevard,de jelenleg a Ceo irodámban lakom,de van lakásom a bunkerben,a hangárban a facilityben és a kedvenc lakásom a Yacht. -
zolcsika080104 #24016 Sziasztok!
megoldódott a dolog ,ha teljesen mindent lepucolunk a pc ről,még a dokumentumokból is,újratelepítés alatt még csak nem is kér .Most viszont még kellene egy kis gyakorlati segítség látom online részében nagyon benne vagytok.124 es ott a szintem,zolcsika néven vagyok fenn ott is.Van két kéróm weisel pláza ,meg a mellette lévőben.Kérdés az lenne melyik a legmagasabban lévő megvehető apartman,ill milyen heisteket vagy küldiket érdemes csinálni hogy hamar gyűljön egy kis pénz?Most jelenleg van vagy 300 ezrem az nagyon kevés.Valamint mik azok a napi küldetések ,hol találom meg?S végül jó lenne együtt nyomatni esténként ha ráértek srácok._Van anni troll barom hogy nem érdemes néha ,órákig tart mire véletlenül alakul egy megbízható csapat a heisthez. -
Bal0924 #24015 Csak 250ezret kap aki belép.
És 27.-én 1millióig elköltött pénz után 10%-ot visszakapsz.
A rally-s verseny könnyű csak indítsad el a Criminal Records-ot, 1 kör és 1percig se tart :)
A 20játékos kicsit necces. 2 lehetőség, vagy deathmatch vagy keresel valakit aki nincs gépnél. A második kicsit aljas, de ez van. Miért hagyja ott a játékot :D
pvp job, capture, deathmatch és társaira gondolsz? kicsit várni kell néha.
De a radar off, a bounty és a revealed, ezek kicsit húzósak. (néha)
Vagy vegyél fel barátnak és kisegítelek a napikban. Ha olyat adna. És viszont. :) -
#24014 Aki 16 és 26 között belép az kap 260 ezer dodót.
Ezt sehol nem láttam kiírva, csak mikor beléptem nemrég.
A napi feladatoknál ilyenkor mázlija van az embernek. Nekem ma az egyik az volt, hogy módosítsak egy kocsin. Véletlenül tudtam meg, mert tuningoltam egyet :)
Az olyanok viszont már nem egyszerűek, hogy nyírj ki 20 játékost. Vagy csinálj egyéb pvp job-ot. A rally-s versenyt meg haver nélkül kb. lehetetlen megcsinálni, mert az senkit nem érdekel. -
Bal0924 #24013 Sziasztok,
Én már több tucatszor megcsináltam a napi feladatsort és többször kaptam 500 ezreket. :)
Sokszor csak azért ugrott a havi jutalom, mert többször átíródott a napi feladat. :(
Ha találkoznék olyan napi feladattal hogy 200 vagy több játékost öljek meg. Írnék a Roksztárnak.
A Napi feladatokat akár 10perc alatt is meglehet csinálni. :) (pl.: bolt kirablás, zsaruk lefizetése és káoszt csinálni, egy kerekezni. és már meg is van )
-
Plata #24012 Nem.
Igazából még nem is voltam minden új heist-en,van 3 gyáram bunkerem és CEO-m.
Nem marad rá időm.
Meg nem is ad annyit.
Az első Act 750 ezer második 1.75 milla a harmadik pedig 3.75 milla.
Egyetlen előnye hogy háromszor lehet mindet megcsinálni.
De nem érdemes tökölni vele,sok idő.És még bugosak is a heist-ek.
Az alap Heist-ek CM-je megvan,az nem volt vészes és sokkal több péz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.17. 18:51:42 -
#24011 Valaki csinálta már meg az Elitist és a Masterminds trófeákat, amik a Doomsday Heist frissítéssel jöttek? Az ideg szétvág, hogy minden más megvan, csak az a kettő nem lesz, mert egyszerűen lehetetlennek és szörnyen időrablónak látom mindegyiket (főleg a Masterminds-et). -
zolcsika080104 #24010 ok nagyon szépen köszönöm...
-
#24009 Az rendesen bugos volt akkor. Lehet, hogy ilyenkor születnek a csíterek. Egy 20-as session-ban 10x felrobbantva mindenkit máris megvan a 200. Végigjár 12 ilyen session-t és kész. Na jó, lesznek akik lelépnek, lehet, hogy 20 session-t kell végigjárnia a 2400-hoz, de még az is kivitelezhető egy nap.
A rockstar meg magasról tesz rá, mert nem pénzt tolt be.
Bugos volt, ellensúlyozva lett. RS felé azt mondanám jogos, játékosok felé meg ki******. -
Plata #24008 Én azon röhögtem jót mikor valakinek bugos volt a napi küldi,és 2400 játékost kellett volna aznap megölni.
Azt még is hogy a francba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.17. 13:36:23 -
#24007 @zolcsika080104: A kódot a social-on regisztrálod. A játékot akárhány gépre felteheted. Ahhoz, hogy játszani tudj, be kell jelentkezned a social club-os adatokkal. Tehát a kód nem a gépen tárolódik és a szerver sem nézi, hogy épp milyen konfigról nyomod. Azt figyelik, hogy egyszerre 1 játékba legyél bejelentkezve. Pl. van telefonos app is a játékhoz, amin tudod variálni a kocsijaidat és egyedi rendszámot is tudsz csinálni. De, ha belépsz a játékba, akkor kidob az app ezen részéből és max a kutyát tudod etetni...
Nem igazán értem, hogy a két meghajtó(merevlemez) miért olyan meglepő egy gépben. Az enyémben most 6 is van.
És lehet úgy trükközni, hogy nem a rendszer meghajtón vannak a játékok, akkor egy rendszer újratelepítést követően ne kelljen mindent feltolni.
De én ezt megoldom rendszer meghajtón lévő játékkal is. Onnan először lementem ami kell, majd újratelepítést követően visszamásolom. A launcher-esek esetén (mint GTAV), futtatom a launcher installját, hogy meglegyen a registry-ben a cucc, majd a többit elintézi a launcher maga.
A steam-nél is egyszerű. Feltelepítem a steam-et, majd az egész könyvtárt felülírom a lementettel, amiben benne vannak a játékok is.
A 28 nap megcsinálható, nekem egyszer összejött. Nem is az a gond, hogy az ember belépjen minden nap 30-60 percre. Rutinból akár 30 perc alatt is meg lehet már csinálni, attól függ miket adott.
A nagy gond a bugokkal van. Pl., ha valami folytán session-t váltasz és még nem csináltál meg egy feladatot sem, akkor nullázza a meglévő napokat és új feladatokat is kapsz. De persze te nem váltasz session-t, de a szerver elintézheti neked, mert épp olyan kedve van, hogy kidob. Ha már egy teljesítve van, akkor nincs gond.
Az ugorj le x métert és éld túl vagy x méter alatt nyiss ernyőt és éld túl is gyakran bugos.
De minden feladatról találni infót, tippet a neten.
Az utcai kocsi eladás tényleg sok időt elvisz. Mármint a megtalálásuk. Érdemesebb valami hasznosat csinálni.
@Fpocok: A küldetéseket eléred az ESC/Online/Jobs/ részből. Itt a rockstar által jóváhagyottban találod a sokat. A Kontakt Mission-ok nagy részét egyedül is tudod csinálni. És páncélozott Kuruma sem feltétlen kell hozzá, bár tény, hogy sokkal gyorsabb vele csinálni. -
Plata #24006 Én esténként úgy 7-8 órától fent vagyok 11-1 óráig crew sessionban,nyugis sessionban jól el lehet lenni.
Ritkán cseszik el a sessiont,ha látjuk hogy jönnének gyökerek többen akkor új session,általában 1-2 embert még lehet kickelni,ha 20-an rányomják a kicket egyből repül.Ha THCC-s vagy IGN-esek jönnek akkor menni kell mert azok vagy barmok vagy hackerek.Vagy mind a kettő.De van hogy napokig nem látni idiótát,ha nincs a friendlistjén senkiknek ign-es vagy thcc-s vagy hasonló hacker crew féle akkor nincs baj,nem nagyon tud bejönni idegen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.17. 12:52:42 -
#24005 Mondjuk arra kíváncsi lennék ki játszik ezzel 28 napot egyhuzamban :)
Én így időnként kedvet kapok és 1-2 hétig elvagyok vele, de utána hónapokig be se lépek. -
Plata #24004 Egy meghajtó megosztva. -
zolcsika080104 #24003 na ezt nem értem neked két merevlemez működik egy alaplapról ,vagy csak egy meghajtód van megosztva?Én teljesen új gépet veszek,és ahhoz szükséges lesz feltelepítenem a játékot az újra azért kérdem a kódot.Viszont érdekelne az a megoldá hogy lehet e a régi gépem merevlemezét rákapcsolni az újra úgy hogy egyszerre két meghajtó működjön .Sok adatot át tudnék akkor pakolni az új gépre.Működhet így? -
Plata #24002 Nekem másik op rendszer után simán jó volt.
Sőt mivel az op rendszer az egyik meghajtón volt a GTA meg a másikon csak lefuttatott egy ellenőrzést és már ment is újra.
Asszem bekérte az 1-es és 7-es dvd-t feltette újra social club-ot azt ment is,csak a mentésem ment a lecsóba.
De az meg nem érdekelt,úgyis online játszom csak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.17. 11:48:07 -
zolcsika080104 #24001 elnézést srácok,segítsetek már,ha op rendszert újratelepítesz vagy másik gépet veszel,akkor a dobozos pc és játékot lehet telepíteni többször gond nélkül?Jó lesz az aktivációs kód?
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.02.17. 11:36:22 -
Plata #24000 A szinteddel együtt nől a munkák és egyéb dolgok lehetősége,kis szinten nem nagyon találsz még sok munkát.
Legjobb amit tehetsz hogy keresel egy jó és értelmes Crew-et,olyat keress akik összetartók normálisak nem olyna retardáltak akik csak lövöldöznek publicban mint valami agyhalott barmok.
Crew sessionban több pénzt kereshetsz mint a munkákkal.Munkákért max 25 ezer pénzt kapsz de csak akkor ha legalább 15 percig csinálod,minél rövidebb idő alatt csinálod meg annál kevesebb lóvé,bár kis szinten így sem lesz könnyű,kis szinten se Hp-d se armorod se jobb fegyverzet.Ezekhez a munkákhoz legalább egy armored kuruma ajánlott.
Ha találsz egy normális segítő crew-t segíthetsz nekik eladásokban,egy MC eladás 30-35 ezer dollárt fizet,kb 5 perc és kb semmit nem kell csinálni.Feltéve ha értelmes crew-ed van,a THCC IGN meg hasonló hackerekben gazdag crew-eket kerüljétek.
A videós autólopást én sosem csináltam,mert lófing pénz,többet keresek MC-ben munkásként 5 perc alatt mint ilyen autólopkodással egy óra alatt.
CEO autós lopás az más az 1 óra alatt 320 ezer tiszta bevétel.
De ahhoz kel CEO iroda és autólopó raktár.
Raktárba lopod a kocsikat és eladod belőle 4-esével.
De ha még is tökölni akarsz ilyen egy óránként egyszer eladható autós izével akkor kérj meg valakit hogy spawnoljon neked egy aranyozott Dubsta-t.Az aranyozott Dubsta csak másik játékostól kapható először,ha adott neked valaki utána magadnak is tudsz szerezni akárhányat,azt hiszem 25 ezer dolcsi eladva.Sosem adtam még el,van rengeteg házam,szinte mindegyikben van egy vagy 2 aranyozott vagy chrome dubsta.
A ceo irodában is lehet venni 20-60 férőhelyes garázst,abban is van asszem 2 Dubsta.egy Chrome egy arany.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.17. 10:36:32 -
#23999 Jó, de hol kell elindítani ezeket a pve cuccokat? Telefon, jobs? Ott csak ilyen autólopósat láttam szerintem. -
#23998 továbbá napi egy street car eladható a custom shopban,sentinel xs a legkönnyebb megtalálni sztem,a kékért 16 000 jár,a sárgáért 14000 assszem
itt egy vidi hogy és mikor spawnol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
zolcsika080104 #23997 Ezt tudom ,nem is hagy a magyarítás online-ba menni ha aktiválva van.Nem is ez a kérdésem.Tekintsünk el a magyarítástól csak összezavar.Kérdés az hogy pl ha csak szimplán veszel egy új gépet,megvan a dobozos pc gamed és az új gépre is fel akarod telepíteni,másodjára is elfogadja az aktiváló kódot?Persze onnattól csak az új géppel használod. -
#23996 a kezdetek kezdetén szintezzetek,gyűjtsétek a lóvét. első körben ceo irodát vegyetek(1 misi a legolcsóbb) aztán autólopos raktárt(1.5 misi a legolcsóbb),innentől kocsi lopás+eladás a legjobb pénzszerzési mód
az első heist asszem csak két emberes,a bankfiók feltörős(nem heistoltam még),de kell hozzá high end apartman
Napi küldiket csináljátok(lvl 15 után már kapjátok,napi 25 ezer+xp,ha minden nap megcsináljátok akkor 7 nap után 100.000+xp bonus,28 nap után 500.000 +sokxp bonus,de nem szabad kihagyni egy napot sem,ha havira hajtotok közben járnak a napi+7napi bonusok is,ez egy hónap alatt 1.5 misi mindennel)
Érdemes foglalkozni az épp aktuális dupla pénz+xp eventekkel is,az is jól hoz
Leggyorsabb ha beszálltok egy crewba,és segitetek a csapattársaknak,izgisebb és pénzt is hoz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.17. 08:50:51 -
Plata #23995 Halvány lila fingom sincs,sosem használtam magyarítást,mivel tiltott és banán jár érte.
A sztori része már nem igazán érdekel csak az Online,az meg bannolva nem játszható. -
zolcsika080104 #23994 Üdv srácok!
Magyarítottam a játékot,amikoris még betöltés alatt megjelenik két külön elég nagy terjedelmű szöveg a játékhasználatról, jogokról stb.Itt lettem figyelmes arra, hogy azt írja egyszer használatos aktiváló kód.Kérdésem az lenne,ha most pl. vesszek egy erősebb gamer pct ,akkor arrra is fel tudom telepíteni a softvert ?Vagy valami gubanc lesz?Természetesen régi elevult gépemről törölve is lesz a játék.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.02.17. 08:41:22 -
#23993 Én nem tudtam, hogy ekkora előnyt jelent a fejlesztés.
Nálam megvolt 3-4 lopásból is. Ha mázlim volt, akkor 3-ból, mert dobott két 2 csíkost. És csak 2 gyáram van + a bunker.
A bunkernél meg a tank lopást imádom, az nagyon sokat dob. Bár a railgun-os is jó, az meg jó móka. Igaz, a helik sosem fogynak el... -
#23992 Sziasztok. Haver sráccal próbálunk játszogatni, de csak pve. Miket lehet itt játszani? És hol kell beállítania? Mi csak ilyen hülye repos küldiket találtunk, másmilyen nincs? Heistok magasabb szintűek... meg gondoltam az 4 emberes. Ha valaki adna egy gyorstalpalót ELI5 módra, azt megköszönném. -
Plata #23991 Én ha veszek gyárat úgy veszem hogy az alap fejlesztések meg legyenek,security később is ráér.
Három gyár és bunker mellett nincs idő supply lopkodásra,1 gyár feltöltés kb 5 supply lopás,4 gyárnál 1 feltöltés 20 lopás,mire a negyedével végzel az első gyárban kezdhetném újra.Veszek bele supplyt és megyek autót lopni. -
#23990 Az elején én is vettem, utána rájöttem, hogy fejlesztés nélkül értelmetlen.
Azóta lopom, bár megvan a fejlesztés is, de amellett, hogy spórolok 150k-t, még jót játszom is. Így nehezebb volt megunni az autólopást.
Nekem már volt pár támadásom. Még úgy is, hogy, ha nem lopok vagy adok el, akkor még a gyárban kilépek MC-ből és úgy megyek a másikba.
Ha jól emlékszem, akkor minden támadás egy-egy eladás után közvetlenül ért. -
Plata #23989 Én nem szoktam supplyt lopni,mindig vásárlok bele.
Security upgrade nincs meg de a többi igen.
Majd a secut is megveszem,de még sosem támadták be egy gyáramat sem. -
#23988 Fel kell tölteni supply-val, hogy dolgozzanak, Bár, ha tevékenykednek, akkor gyanítom, hogy vittél cuccot. Ha nem tudnak dolgozni, akkor úgyis csak ácsorognak. A csík meg majd elindul, idő kell neki.
Ha csak a gyorsaságot fejlesztetted, akkor sok dolgod lesz vele, hogy lóvét termeljen. A minőséget/mennyiséget kell fejleszteni. Amíg az nincs meg, addig 1 teljes feltöltésre csak 1 kis csíkot fognak dolgozni. Vagyis 5x fel kell töltened, hogy tele legyen. Ha megvan a fejlesztés, akkor elég 2x feltöltened (természetesen üresről) és tele lesz.
De nem feltétlen kell megvárnod, hogy üres legyen... -
#23987 Igen 910 $ . Most látom, hogy ott tevékenykedik bent 4 ember, de egyelőre 0 az áru értéke. -
Plata #23986 Methbe kerül legtöbbe az upgrade,ha jól emlékszem 1.1 milla+310k+570k.
Bár maga a gyár csak 910 ha jól emlékszem. -
#23985 Mostanra tudtam megvenni a meth laboratóriumot, még nem nagyon jön belőle semmi lóvé.