Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bár azt nem értem miért kellett elrejteni oda azt az autót, mert mikor Franklin felrobbantotta a kukásautót, utána nem volt semmiféle menekülés.
Rakd a Murrieta olaj mező mellé,east los santos legaljára,az autópálya és a vasúti sinek közti területre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.31. 14:24:46
Saját garázs?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A következő Lester küldetést nem akarom - még - megcsinálni mert akkor nem lehet a Debonaire és Redwood részvényekkel kaszálni.
Vagy csináld meg a Lesterest, lehet, hogy utána adja a többit.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.01.30. 22:27:42
És semmi mást nem tudok csinálni. Csak a következő Lester küldetés van.
Azzal egy fél óráig biztos kínlódtam: egy golfpályára kellett bemennem ahol elkezdtek rám lőni egy fickó testőrei. Mindet leszedtem de a pálya tele lett rendőrrel. Beszálltam a golfkocsiba (azt jelölte meg) és próbáltam lerázni a zsarukat de sehogy nem sikerült. Már a végén kinn jártam a sivatagban, éjszaka, egy sima kétcsillagos körözéssel de nem tudtam elbújni sehová, mert mindenütt megjelentek. A végén otthagytam a golfkocsit és beszálltam egy helibe - azzal hátha könnyebben meglógok - de akkor kiírta, hogy buktam a küldetést.
Elkezdtem újra de akkor nem jelentek meg a golfpályán a rendőrök csak simán kaptam megint két csillagot de a pályán megbújva hamar eltűntek. Bosszantó. 😊
Az egy kicsit bugos,ha simán odamész kocsival vagy helivel eltűnik,de ha taxival mész akkor elindul.
Váltogass a karakterek között, de várj is hátha hív valaki. Előbb utóbb be kell hogy adjon valami küldit.
"3. Vidd végig a sztorit!
Innentől ne csinálj több Lester küldetést, előbb vidd végig a fő küldetéseket. Tehát minden, ami nem L. Ha az utolsó rablást jól csináltad, karakterenként 40 milliód is lehet."
Mert most egyiküknél ott az üres gránátvető de ha felvenném az RPG-t, akkor csak kattan egyet, a földről eltűnik ugyan az RPG de utána még mindig az üres gránátvető lesz nála. 😞
Így lett végül Franklin-nek több mint 900.000, Michael-nek 2,3 millió, Trevor-nak majdnem 500.000 dodója.
Nyilván előtte több lecsót kellett volna összeszedni velük, akkor több lett volna a nyereség is. 😊
Már korábban is linkelted - és köszönöm - de nem tudom eldönteni, hogy a "My Portfolio"-nál lévő "Return Percentage" érték, az a javasolt eladási %, vagy most kell eladnom mikor itt 49,99%-ot mutat?!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.01.22. 01:46:03
Na mind1 keresgélek tovább hátha...
Olyat én is csináltam, hogy 2 szereplő volt a filmen, de külön-külön látszódtak csak. Össze lett vágva a 2 jelenet.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.01.21. 23:11:28
Nem tudom jó helyen járok-e, de lenne egy kérdésem.
Filmet szeretnék csinálni. Most próbálgatom a szerkesztőt. Nem tudjátok hogy lehet sok szereplős filmet készíteni? Egyelőre csak a játék közben felvett videóimból tudok szerkesztgetni, de láttam pl, hogy a top gun elejét is megcsinálta valaki. Úgy rakta fel a videót, hogy mellette megy az eredeti filmrészlet is. Minden szereplő animációval együtt megvan az anyahajón + a repülők is ugyanúgy jönnek mennek. Szóval nem csak több szereplő van berakva, de mindnek külön animáció, mozgás, waypointok, stb... Tudom, hogy van a rendezői mód, de szerintem ott is csak a saját külsőmet tudom megváltoztatni, mint a trainerekben.
Ha nem tudjátok, akkor nincs esetleg valami másik magyar fórum ahol kifejezetten ezzel foglalkoznak? Hol érdemes érdeklődni?
Előre is köszi!
Mert ha rálövök, kiszállnak a fegyveres őrök - ezeket mondjuk lelövöm - de az autó zárva marad. Hogyan lehet kinyitni/hozzáférni a szállítmányhoz?
Kicsit fura hogy Michael kezd a legkisebb osszeggel, pedig o lenne a gazdag tag a harom szereplo kozul.
Es az hogy bronzra vagy aranyra sikerul teljesiteni a kuldetest kihat valamire? Vagy csak osztonzes az ujrajatszasukhoz?
Ja , es mikor a celpont a minimap-on valtakozva villog kek/pirosra: itt is ugy van mint a GTA4-nel, hogy eldonthetem le e lovom vagy futni hagyom?
Sztoriban semmi értelme vásárolni üzleteket meg egyebeket,csak szekálni fognak a hülyeségeikkel.
Pénzt meg tedd félre fegyverekre,arra kell,ahogy haladsz előre egyre több fegyver nyílik meg,jobb ha mindig upgradeled őket.
Sztoriban nincs értelme se kocsit se egyebet venni,max repülőteret Trevorral és taxi céget Franklinnel.A többi cég tiszta időpocsékolás,esetleg ha van már 160 milliód megveheted a golf klubot.Mert az cuki.
Garázst sem érdemes venni,sztoriban az autók úgyis elvesznek ha nincs a garázsban,az ötödik részben nincs kamionozás,meg egyebek.
Esetleg fog lehetni keresni majd kamionozassal is mint a San Andreasba?
De tudtommal egy elcseszett mod.
24-32 giga ramot is megeszi ha huzamosan játszol vele.Minimum 16 kell hozzá.
A redux is tiltott modnak számít online, vagy azt próbáltátok? 😊 Felraktam és állandóan memory errorral kilépet betöltéskor. Próbából leszedtem egy gameconfigot ami leveszi az autók és a gyalogosok számát 0.5%-ra és így működik. Csak azt nem értem, hogy miért van ez. Nincs erre megoldás, vagy redux patch, vagy bármi? 8Gb ram 4Gb videó ram és 16Gb virtuális memória nem hiszem, hogy ne lenne elég. Szerintem 10-szeres tömeget is el kellene vinnie, de normált biztos. Mégiscsak egy 3-4 éves játékról van szó.
A belső nézet meg nem rángatózna amikor döntöm a vasat.
Úgy kell elképzelni a mods mappát, mint a GTAV könyvtárát! Pl. Azt látod hogy az eredeti update.rpf a GTAV főkönyvtárán belül az UPDATE mappában van. Tehát a mods mappában is ilyen mappaszerkezetben kell lennie, jelen esetben így:
A common.rpf fájl a játék főkönyvtárában van, tehát a másolatnak modoláshoz csak a mods mappa gyökerében kell lennie! A DLC-knek pedig így, pl. a patchday3ng dlc: GTAV\\mods\\update\\x64\\dlcpacks\\dlc.rpf
Ja, és a ASI manager fel kell telepítve legyen az OPENIV által. na meg a jó működő (a legfrissebb) ScriptHook is kell.
Itt egy videotutorial.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Másik meg a forgalom,utálok kis kocsival online közlekedni mert állandóan tömeg van és dugó.Van vagy 50 autóm,de általában insurgenttel közlekedem ha sietek,azzal nincs gond a forgalommal,mindent félre söpör.<#idiota>#idiota>