Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Mert a játék mechanikáitól függetlenül jobban veszi ki magát a sztoriban az, hogy egy ilyen balhé után autót váltasz...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Köszönöm, így sikerült.
Bár azt nem értem miért kellett elrejteni oda azt az autót, mert mikor Franklin felrobbantotta a kukásautót, utána nem volt semmiféle menekülés.

Ha lehet olyan kocsit vigyél amivel jó menekülni.

Ok, köszi. Megnézem.

Most nem tudok képet csinálni,de majd ha hazaérek csinálok a helyről.

Nem el kell vinni ki a büdös francba ahol nincs szem előtt.Leparkolsz vele és majd meneküléskor onnan indul a karid.
Rakd a Murrieta olaj mező mellé,east los santos legaljára,az autópálya és a vasúti sinek közti területre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.31. 14:24:46

Persze, ezzel már találkoztam de a "tedd el biztonságos helyre" pontosan mit takar?
Saját garázs?

Hát ha valamelyik karakterrel lopsz egy autót akkor a játék kiírja hogy ez az autó egy vacak taliga nem lesz jó a rabláshoz,vagy azt írja ki hogy ez egy pöpec taliga tedd el biztonságos helyre.

És azt honnan tudom, hogy melyik az? 😊

patchaou
Nem lehet, hogy csak egy menekülő autót kellene leparkolnod egy következő heist-hez? Nem emlékszem már pontosan mikor melyiknél volt ilyen, de azt tudom, hogy rengetegen beszopták ezt anno.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igen, ez a közös ivászat már megvolt mindenkivel.
A következő Lester küldetést nem akarom - még - megcsinálni mert akkor nem lehet a Debonaire és Redwood részvényekkel kaszálni.

Vagy csináld meg a Lesterest, lehet, hogy utána adja a többit.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.01.30. 22:27:42
Északon sem találok semmit. Mát megcsináltam az összes jetski, offroad, enduro versenyeket, a rampage-eket, már voltam pszichiáternél is.
És semmi mást nem tudok csinálni. Csak a következő Lester küldetés van.

Próbálgattam váltogatni a karaktereket de csak Trevornak adott egy elég bugos feladatot, azóta megint semmit.

Azzal egy fél óráig biztos kínlódtam: egy golfpályára kellett bemennem ahol elkezdtek rám lőni egy fickó testőrei. Mindet leszedtem de a pálya tele lett rendőrrel. Beszálltam a golfkocsiba (azt jelölte meg) és próbáltam lerázni a zsarukat de sehogy nem sikerült. Már a végén kinn jártam a sivatagban, éjszaka, egy sima kétcsillagos körözéssel de nem tudtam elbújni sehová, mert mindenütt megjelentek. A végén otthagytam a golfkocsit és beszálltam egy helibe - azzal hátha könnyebben meglógok - de akkor kiírta, hogy buktam a küldetést.
Elkezdtem újra de akkor nem jelentek meg a golfpályán a rendőrök csak simán kaptam megint két csillagot de a pályán megbújva hamar eltűntek. Bosszantó. 😊

Lehet hogy fent északon a tengerparton van egy küldi nem?
Az egy kicsit bugos,ha simán odamész kocsival vagy helivel eltűnik,de ha taxival mész akkor elindul.

patchaou
Ja, hogy azt megcsináltad és nincs más? Bocsi rosszul értelmeztem amit írtál.
Váltogass a karakterek között, de várj is hátha hív valaki. Előbb utóbb be kell hogy adjon valami küldit.

A #23114-ből:

"3. Vidd végig a sztorit!
Innentől ne csinálj több Lester küldetést, előbb vidd végig a fő küldetéseket. Tehát minden, ami nem L. Ha az utolsó rablást jól csináltad, karakterenként 40 milliód is lehet."

patchaou
És nem is lesz amíg meg nem csinálod.

Most az az érdekes, hogy hiába csinálnék egyéb küldetéseket Lesterén kívül (a "The Hotel Assassination" után), egyelőre nincs más.

allock
billen nyomkodd át a számokat (ESC, F1, F2 stb alatt) 0,1,2,3,4,5,6,7

#hhwnd

Azt viszont nem tudom hogyan kell/lehet a gránátvetőt lecserélni a rakétavetőre (RPG).
Mert most egyiküknél ott az üres gránátvető de ha felvenném az RPG-t, akkor csak kattan egyet, a földről eltűnik ugyan az RPG de utána még mindig az üres gránátvető lesz nála. 😞

Jó, megvan. A "Return Percentage" értékét kell figyelni.
Így lett végül Franklin-nek több mint 900.000, Michael-nek 2,3 millió, Trevor-nak majdnem 500.000 dodója.
Nyilván előtte több lecsót kellett volna összeszedni velük, akkor több lett volna a nyereség is. 😊

Mentsd el a játékot és próbáld meg megy-e feljebb.

Pont ennek alapján csináltam. 😊
Már korábban is linkelted - és köszönöm - de nem tudom eldönteni, hogy a "My Portfolio"-nál lévő "Return Percentage" érték, az a javasolt eladási %, vagy most kell eladnom mikor itt 49,99%-ot mutat?!

A tőzsdén ha bevásároltam a Bawsaq-en a BET részvényekből, akkor ott azt kell megvárnom, hogy az "Avg. Change" alatti érték menjen fel 49.99%-ra?

Tikal
Nem, nem jár érte ban, csak ha online megy vele.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ez most hogy jön ide? Nem a story videókról volt szó.
Aborg
A sztori videokat valodi szineszek jatszottak, nem egyszeru editoros munka. Nezd meg peldaul itt es itt.

Ha terminátor volt, az moddolt játék lehetett, amiért ban jár. Ha most ismerkedsz ezzel, akkor először ne ilyen nagy volumenekben gondolkodj.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.01.22. 01:46:03
Láttam több ilyen filmet is. Másikban pl vagy 50 terminátort hozott kb 10 csapatszállító. Azok elkezdtek menetelni tök egyszerre. Tuti gépi irányítás volt. Aztán szétszóródva vadásztak az emberekre. Persze története is volt és az emberek is egyszerre látszódtak. Szerintem van valami filmes mód vagy külön szerkesztő. A sztori videókat is megcsinálták valamivel a készítők beszédekkel, animációkkal együtt.
Na mind1 keresgélek tovább hátha...
Egy karaktert irányíthatsz director módban. Azt a filmet valószínűleg nem egy ember csinálta, hanem a barátai segítettek. Valószínűleg online-ban készült, statisztákkal.

Olyat én is csináltam, hogy 2 szereplő volt a filmen, de külön-külön látszódtak csak. Össze lett vágva a 2 jelenet.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.01.21. 23:11:28
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e, de lenne egy kérdésem.
Filmet szeretnék csinálni. Most próbálgatom a szerkesztőt. Nem tudjátok hogy lehet sok szereplős filmet készíteni? Egyelőre csak a játék közben felvett videóimból tudok szerkesztgetni, de láttam pl, hogy a top gun elejét is megcsinálta valaki. Úgy rakta fel a videót, hogy mellette megy az eredeti filmrészlet is. Minden szereplő animációval együtt megvan az anyahajón + a repülők is ugyanúgy jönnek mennek. Szóval nem csak több szereplő van berakva, de mindnek külön animáció, mozgás, waypointok, stb... Tudom, hogy van a rendezői mód, de szerintem ott is csak a saját külsőmet tudom megváltoztatni, mint a trainerekben.
Ha nem tudjátok, akkor nincs esetleg valami másik magyar fórum ahol kifejezetten ezzel foglalkoznak? Hol érdemes érdeklődni?
Előre is köszi!
allock

#hhwnd

Ha kijelöl "célpont"-ként egy pénzszállító autót, azt hogyan tudom kirabolni?
Mert ha rálövök, kiszállnak a fegyveres őrök - ezeket mondjuk lelövöm - de az autó zárva marad. Hogyan lehet kinyitni/hozzáférni a szállítmányhoz?

Arannyal több pénzt kapsz.

Aborg
Koszi! Akkor a penzt majd csak automatikusan kapom ahogy teljesitem a kuldeteseket? Mert az elso kuldetesekert nem kaptam semmit.
Kicsit fura hogy Michael kezd a legkisebb osszeggel, pedig o lenne a gazdag tag a harom szereplo kozul.

Es az hogy bronzra vagy aranyra sikerul teljesiteni a kuldetest kihat valamire? Vagy csak osztonzes az ujrajatszasukhoz?

Ja , es mikor a celpont a minimap-on valtakozva villog kek/pirosra: itt is ugy van mint a GTA4-nel, hogy eldonthetem le e lovom vagy futni hagyom?
Nem lesznek lakások,az csak online-ban van,ott aztán vannak dögivel lakások,házak luxus apartmanok egyebek.
Sztoriban semmi értelme vásárolni üzleteket meg egyebeket,csak szekálni fognak a hülyeségeikkel.
Pénzt meg tedd félre fegyverekre,arra kell,ahogy haladsz előre egyre több fegyver nyílik meg,jobb ha mindig upgradeled őket.
Sztoriban nincs értelme se kocsit se egyebet venni,max repülőteret Trevorral és taxi céget Franklinnel.A többi cég tiszta időpocsékolás,esetleg ha van már 160 milliód megveheted a golf klubot.Mert az cuki.
Garázst sem érdemes venni,sztoriban az autók úgyis elvesznek ha nincs a garázsban,az ötödik részben nincs kamionozás,meg egyebek.

Aborg
Meg valami: van valami jelentosege annak hogy a kuldetest bronzra, ezustre vagy aranyra sikerul teljesiteni?
Aborg
A tortenetet jatszom, most volt az elso megszervezett rablas (ekszeruzlet). Arra vagyok kivancsi hogy mennyire takarekoskodjak? Lehet kolteni nyugodtan, vagy kesobb kelleni fog valamire a penz? Garazst mar vettem. Lesznek megveheto lakasok is?
Esetleg fog lehetni keresni majd kamionozassal is mint a San Andreasba?
Banán jár érte.
De tudtommal egy elcseszett mod.
24-32 giga ramot is megeszi ha huzamosan játszol vele.Minimum 16 kell hozzá.

Bármilyen modért ban jár.
Sziasztok!
A redux is tiltott modnak számít online, vagy azt próbáltátok? 😊 Felraktam és állandóan memory errorral kilépet betöltéskor. Próbából leszedtem egy gameconfigot ami leveszi az autók és a gyalogosok számát 0.5%-ra és így működik. Csak azt nem értem, hogy miért van ez. Nincs erre megoldás, vagy redux patch, vagy bármi? 8Gb ram 4Gb videó ram és 16Gb virtuális memória nem hiszem, hogy ne lenne elég. Szerintem 10-szeres tömeget is el kellene vinnie, de normált biztos. Mégiscsak egy 3-4 éves játékról van szó.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Én már akkor elégedett lennék a fizikával ha a motorok élethűbben gyorsulnának, a végsebességről nem is beszélve.
A belső nézet meg nem rángatózna amikor döntöm a vasat.

wollnerd
Sztem a mappaszerkezeted a rossz ezért nem müködik.
Úgy kell elképzelni a mods mappát, mint a GTAV könyvtárát! Pl. Azt látod hogy az eredeti update.rpf a GTAV főkönyvtárán belül az UPDATE mappában van. Tehát a mods mappában is ilyen mappaszerkezetben kell lennie, jelen esetben így: \\mods\\update mappában kell lennie az update.rpf-nek, így oda készíts másolatot.
A common.rpf fájl a játék főkönyvtárában van, tehát a másolatnak modoláshoz csak a mods mappa gyökerében kell lennie! A DLC-knek pedig így, pl. a patchday3ng dlc: GTAV\\mods\\update\\x64\\dlcpacks\\dlc.rpf
Ja, és a ASI manager fel kell telepítve legyen az OPENIV által. na meg a jó működő (a legfrissebb) ScriptHook is kell.
Itt egy videotutorial.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

patchaou
Az off topicban tényleg nagyobb esély találni valakit aki segít, itt nem nagyon kockáztatjuk az accountot modokkal és handling átírkálásokkal.

Engem leginkább az idegesít, hogy a módolás nem működik. A forgalom csak egy dolog az ezerből amit kipróbálnék. Technikai dolgokban tud valaki segíteni?
Nem tudom neked hogy van beállítva a grafika,de nézd meg online milyen tömeg van,nekem túl nagy is a tömeg,főleg az autó de néha a gyalogosokkal is tele a hócipőm,főleg ha a raktáram irodám vagy motoros klubomnál van fennakadás hülye tömeg miatt,a nagyobbik raktáram mellett valami diszkó vagy mi a rosseb van,hányszor kellett már áru szállítás közben ott eltaposni 5-10 embert mert menekültem az áruval ezek meg ott dekkoltak.Aki nem ugrott félre abból palacsinta lett.
Másik meg a forgalom,utálok kis kocsival online közlekedni mert állandóan tömeg van és dugó.Van vagy 50 autóm,de általában insurgenttel közlekedem ha sietek,azzal nincs gond a forgalommal,mindent félre söpör.<#idiota>

A tömeget élethűségét nem úgy értettem hanem a mennyiségre gondoltam. Belvárosban sarkokon 10-20 ember várjon a zebráknál. Lámpától-lámpáig kocsisor, dugók, dudálások. Járdákon tömeg mint a valóságban. Kocsiknak normál rugózás, súly, stb...Érezni lehessen a tömegét gyorsulásnál lassulásnál. Ne árkád irányítás. Eddigi gtakban könnyen meg lehetett oldani változók módosításával sima szövegszerkesztőben. Itt is vannak ilyen módok, de ha nem talál hibát, akkor nincs semmi változás. Nem működik. Érdekelne, hogy módolásnál mire érdemes figyelni. pl simán mods mappába kell másolni az update.rpf és a többi szerkesztendő fájlt, vagy mods/update és egyéb mappába, ahogy a gyökérkönyvtárban is van a mappaszerkezet.