Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami jó csapatba is szívesen mennék. Eddig csináltam egyet, de egyedül nyomattam. Többen még is csak szerintem jobb volna. Csak legyen időm, mert akkor egész jól eltudok lenni a játékkal
Na CM-t nem próbáltam. Az még hiányzott. Ugyan meg volt már mindegyik heist.
Na maajd ha oda kerülök, nem állok meg csak nyomatom előre a cargobobot 😊
Nem szabad megállni,padlógázzal repülj mint az őrült és ne nézz hátra.Én már jó párszor vittem így haza a kocsit hogy egy kevés sebzés lett rajta.Kevés alkalommal kapok szerencsére helikopteres lopást.

Toljátok le a CM-et és kapsz kb 14 milla dolcsit.Lehet többet is már nem emlékszem pontosan.
12.3 milla asszem a PS-el,plusz az előző 4 Heist jövedelme.

De van mikor dög nehéz még a kocsit is elkötni. PL mikor hajóról kell cargoval a szárazföldre vinni. Ott jön egy csomo Buzzard 😞 Ha meg leszállítom a kocsit, mindig jöttek és lőttek. Meg volt már mindenem anno :/ Csak nem becsültem meg
Okés. Most nagyon figyelek, hogy miből mennyit veszek. Sajnos anno nem tettem és két kézzel szórtam a pénzt. Ugye könnyen jutottam hozzá. Aztán engem is utolért a sors. 2 év után törölték a karimat. 0-ról kezdtem most mindent előről. Annyi előnye van, hogy nem költök felelslegen minden cuccra már 😊
CEO jelenleg jobb,ha van autólopós raktárad hozzá.
1 kocsi 100k dolcsi.
Vegyél egy CEO irodát hozzá garázst és egy autós raktárat.Az alap garázs asszem olyan 1.5 millia,20 autódat tárolhatod benne ,de 60-ig lehet bővíteni,a kedvenc autóimat ott tárolom,ha megyek autót lopni akkor egyből garázsba megyek beülök kurumába és megyek lopni.
Ha nincs pénzed garázsra akkor az sem baj,csak kényelmes.Lényeg hogy CEO iroda és autós raktárad legyen,az autós raktárból is 40-est vegyél,de csak 32 autót lopj bele,ha már 32 autó van benne állja le és adj el autót majd lopj újra hogy 32 legyen.Így mindig a legdrágább autót fogja adni neked a játék.<#papakacsint>
Ha vannak barátaid vagy crew társaid akik segítenek négyesével add el a kocsikat.
Kollekcióval ne nagyon tökölj,nem nagyon éri meg,4 high kocsi jobban fizet mint egy kollekció.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.03. 19:08:52

Jah én is olvastam, hogy lesz valami katonai bázis, fegyver csempészet. Meg talán lesz 1-2 új kocsi is
Peet81
ezt hol olvastad? 😄

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Melyiket érné meg előbb venni? CEO vagy moci klub?
Jól hangzik
Igen az egyik következő DLC-ben az fog jönni.Új katonai járművek,bázis satubbi.

Helló!
Saját military bázis?
Online-ban térképen látszódnia kéne.
Garázst ne vegyél.CEO irodában van 60 férőhelyes garázs.
Lehet 6 darab lakásod 10-10 férőhelyes garázzsal,plusz MC klubodban 10 moci fér.
Lehet kikapcsoltad térképben a saját házat.
Nekem mutatja az összes luxus apartmanom,klubházam irodám raktáraimat,de még a yachtot is.
Most gyűjtőm lóvét saját military bázisra.

Nem látom a térképen a megvett ingatlanomat .Pedig már többször onnan jöttem ki belogolás után. Aztán garázst vettem.Azt látom .Most oda érkezek belogoláskor.400.000-rel kevesebb a pénzem,úgyhogy nem csak álom volt az ingatlan amit most nem látok.Nem az enyém.Van ilyen bug?
Hali !
Létezik gyorsbillentyű gránát dobáshoz,és kaja evéshez?
Az inventory-n belül olyat találtam, hogy chash de ott írja, hogy "Cash is King of Los Santos".
Egyszer sikerült véletlenül de összesen 2%-ot engedett. Youtube-on néztem vannak akinek 100%-ot is enged.

Köszi a segítséget!
Van lehetőség egymásnak pénzt utalni
Inventory-n belül van olyan,hogy "give cash"

Ha jól emlékszem, akkor bizonyos városrészen kell lenni vagy lennetek.
allock
amire emlékszem, hogy versenynél lehetett fogadni ki nyeri meg, de nem valami nagy összegben, valami 6-8000 dollár rémlik <#nemtudom>

#hhwnd

Köszi!!
Ha missions-t csinálunk ott gondolom nem lehet csak a Heist-ben igaz?
Heist-el tudsz másképp nem.
Ha te vagy a host vagy ő a host akkor magadnak nem kérsz jutalékot csak neki.
Vagy ha együtt voltatok valamiben akkor lehet a végén pénzt át adni azt hiszem.

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy barátnak tudok e valahogyan pénzt adni a játékban?
/Csak olyan érdekelne amit csalás nélkül lehet. Olyan lehetőség amiért nem lehet bannolás/
RJoco
Pl így: https://www.youtube.com/watch?v=6cSowmVyOgA

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Hogyan kell privát session-t csinálni illetve olyan versenyt vagy job-ot ami nincsen teli már alapból random emberekkel hanem én hívom be a barátokat?
Nem,mert a modokért bann jár,és a redux ahogy hallottam elég szar mod.

Valaki használja a redux módot? feltettem sikeresen de szinte semmi változást nem látok a játékban, (szóval akkor mégse lehet sikeres) pedig mindent úgy csináltam ahogy a videóban láttam, még hibát sem jelzett. Valaki tudna segíteni?
Friss játékra telepítettem, minden mód nélkül. De nem látom az új reklámtáblákat, se az élethűbb aszfaltot, jóval magasabb lett a fényerő ennyi változást tapasztalok. Az ultra beállításokat másoltam be

Ez alapján csináltam, youtube.com/watch?v=rbMs7qK309E
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2017.02.14. 23:19:24

t

Épp azza, hogy CEO vagyok, és bementem egy motoros bandába, de ki kellet lépjek, hogy megint CEO legyek, nem találtam más opciót az interaction menübe.
Nem,Jimmy-t nem nehéz legyőzni,de a versenyző csajt nehezebb,ahhoz fullos stamina kell majdnem.
Nem csak egyszer kell,ha legyőzöd utána másik helyen újra megtalálod.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.12. 23:55:19

Nem,de ha CEO vagy és valaki hív MC-be akkor eltudod fogadni.
Vagy CEO vagy vagy motoros,kettő egyszerre nem megy.De tudsz váltani bármikor.
Én is váltva szoktam csinálni,ellopok 5-6 kocsit utána ránézek gyáramra majd vissza.

Nem lehetsz CEO president és motoros banda tag egyszerre?
wollnerd
Jimmy-t? 😄
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.02.12. 22:29:39

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Köszi! Én meg nyomkodom a Shift-et, aztán csodálkozom, hogy nem tudom legyőzni bringával azt az erőszakos picsát.

Hú bakker vagy caps lock vagy tab.

Hogy a túróba kell a kerékpáron gyorsítani (gyorsabban tekerni)?

Csak pénz kell hozzá.
Veszel motoros club-ot hozzá gyárakat.De nem mindegyik éri meg,a fű és pénzhamisító vacak.

A motoros dlc, az külön van? Gondolom az is csak valamilyen feltétel teljesítése után vállik elérhetővé.
Ott is Plata vagyok,bocs eddig MC-ztünk és elfelejtettem visszanézni.
De elég sok mindent csináltunk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy most egy régebbi sg fiókon vagyok, bocsi.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Neked aztán jól megy. 😄 Köszi, hogy segítesz! Mi a neved a Social Clubon? Már ha meg akarod adni...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Néha izgalmas az autólopás.

Néha szép autót kell ellopni.

Ilyen a heist szoba.

Ilyen egy eladás.

Kell hozzá egy Apartman amiben van Heist szoba,minden High-End partman ilyen,már 200 ezerért van.
Tudok felvenni munkásokat igen.

Tudtam hogy lehet saját bussines-ed és lehetsz CEO is, stb. Gratulálok! 😄 És ha van saját üzeleted, vehetsz fel más online játékosokat munkásként?
Más kérdés. Ha te akarsz host-olni egy heist-ot, azt hogy kell?
Indulok kocsit lopni,ez a cégem és benne az irodám.

El loptam a kocsit,le kellett lőnöm egy rakás zsarut,mert egy gyilkosság helyszínéről loptam a kocsit.

Meg érkezem a raktába.

Ahol már van pár lopott kocsi.Ha meglesz a 40 darab majd adok el.

Pár ezret?
Neem többszáz ezret,de ez nem sima autólopás,ez CEO autólopás,kell hozzá CEO iroda,autó lopós raktár,satubbi.
Jó pár millába kerül de megéri.
Egy jobb autó eladás 300+ ezer,fullos pénzhamisító gyárból eladás még több.
Ha az utcán CEO nélkül lopsz kocsit csak pár ezret kapsz érte,de ha van saját céged irodával raktárakkal satubbi,akkor már rendes árat kapsz a kocsikért.CEO nélkül max a 100 ezer alatti kocsikat lophatod el,és kapsz értük max 15-18 ezer dollárt,de csempész céggel több milliós kocsit is ellophatod.Ha kollekcióba rakod még értékesebb.
Majd este ha felmegyek csinálok képet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 18:37:14

Olvastam az autólopásról, de ott csak egy pár ezret kapsz nem? Pénzhamisításról meg nem tudok, az valami DLC-vel jött?
Én már szinte csak Autólopásból meg Pénzhamisításból élek,azt is a crew privát public sessionjában.

Aki akarja, és van is ideje, mehetnénk heist-okat csinálni. Nem akarok kétségbeesettnek tűnni, de szeretnék magyar barátokat is tenni a barátlistámra, csak nem tudom a neveteket.
patchaou
Azért az durva, hogy ennyire nem vagytok képben a játékkal.
1. Vannak táncos csajok akiknél ha eléred a maximális szimpátia szintet, akkor haza viheted őket... megadják a számukat és később is hívhatod. Online-ban és storyban más lányok "elérhetők" Online-ban az apartmanodba is tudod hívni táncolni.
2. Prostizás, hp-t tölt vissza és növeli a Stamina-t
3. Az első Franklin küldetéssel már fel van oldva az egész map.
4. Ebben igaza volt Plata-nak, viszont azt a csajt Franklinnel vagy Trevorral lehet felszedni, míg van egy másik csaj is, akit csak Franklinnel, ha megcsinálod valamelyik taxiv vállalatos küldit.
5. Víz alatt célszerű belső nézetre váltani, úgy sokkal értelmesebb az irányítás.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2017.02.10. 11:42:15

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem,nem vehetsz házakat sztoriban,csak Online.
Mindegy hogy kinek a küldetéseit csinálod, a fő küldiket úgyis kötelező lesz.

köszi. játékbeli neten találtam ingatlanokat (medencés ház), megkapom a koordinátáit, elmegyek de nem kínálja fel, hogy megvehessem. azokat akkor nem is lehet?
még annyi, hogy a küldetéseknél van valami időrend? tehát mindegy, hogy először franklin küldijeit csinálom vagy trevorét?

t