27707
-
Plata #24104 Háát én is vennék ezt azt,most van megint 6 misim,kérdés meddig,mert folyton elverek minden pénzt hülyeségekre.
Jövőhéten új nagy manis dlc jön,arra kéne spórolni,de nagyon szemezek az új 4 fős tankkal.Meg a harcihelivel.Igaz harciheliből már van vagy 3 a hangárban,de ez is tetszik. -
#24103 Minden megvehető,én is heist nélkül vettem a kurumát,annyi hogy ha megcsinálod a heistet akkor 20-30%olcsóbban megvehető. ez igaz a bunkeres gépekre is,ha megcsinálod a küldiket akkor olcsóbban megvehető a hozzá tartozó járgány,hangár meg facility nekem még nincs de gondolom hasonló a helyzet.
Én általában leárazáskor veszek mindent,úgy is sok pénz spórolható,csak türelmesnek kell lenni :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.28. 13:10:55 -
Plata #24102 Akkor rohadt mázlid van engem kb óránként egyszer hív az a gyökér simeon.
De nem sms-ben hanem telefonon,általában mindig akkor amikor épp eladásnak vége és oszlatják MC-t.
Az agyamra megy vele.Utána meg jön az sms hogy ez meg az a kocsi kell.
Eclipse toronyban van két lakásom is a sima 3-as és a másik 3-as aminek a belseje testre szabható,meg hegyi stilt apartman vagy mi a rosseb.És nosztalgiából van egy olcsóbb lakásom is,a régi PS heisthez szükséges kuruma glitch apartman.Fejből öszvissz az eclipse tower és a ps apartman nevét tudom,többire nem emlékszem.Már rég a yachton vagy egyéb gyárban irodában lakom. -
#24101 De simon is csak sms-ben. Ami azt illeti, nem is emlékszem, mikor kaptam tőle utoljára sms-t. Vagy elkerülte a figyelmem vagy bizniszben lévőket nem zaklat.
A legdrágább lakás nekem is megvan az Eclipse-ben. De nagyon ritkán járok arra. A gyakran használt autóim sem ott állnak már. Úgyis bármelyiket le tudom hívni gyorsan. De a legjobb a Ceo-s Buzzard. A yacht-os heli sajnos eltűnik. -
Plata #24100 Amikor én kezdtem a játékot a legolcsóbb Heist lakás még 200k volt,de már az sincs meg,mert már csak a legdrágább 500k vagy 1 millás lakások vannak.
Engem is szokott ron is lester is zaklatni,meg főleg simon.Hogy lopjak neki kocsit. -
#24099 Ha csinál valamit az ember, akkor észre sem veszi, hogy megy az idő.
A legolcsóbb high-end apartman 105k. Az olaj finomító környékén van.
Amire én gondoltam, ott 200k a legolcsóbb. Marathon Avenue és Prosperity Street sarkán. Nemrég volt rá akció, ezért emlékeztem, hogy 200k alatt van. És a legolcsóbb CEO iroda mellett van.
Most már rémlik, hogy tényleg történt ilyen változás a kocsik terén. De már én sem tudom megnézni, mert megvan a CM.
Pár napja megvettem a bázist és megnéztem a bemutatót Lester-től meg a haverjától. Azóta nem csörög a telefon. Nagyon ritka amikor Ron is felhív. Az Agent14 is ritkán hív. Ha CEO-ban vagy MC-ben vagyok, akkor fölöslegesen nem zaklat.
Avengerem nincs, de csak üziket kapok bal oldalra, nem hívásokat.
Amíg nem volt hangáram, addig minden sessionba lépésnél felhívtak. Baromira idegesítő volt, ezért vettem egyet. Nem telt el 1 hét, betették a bázist és megint nagyon idegesítő volt. Most már van bázis és nyugi, de nemsokára jön valami frissítés... -
Plata #24098 Őszintén szólva sosem nézem a bunker eladásnál az időt,de nem tart sokáig,van hogy nem is veszek teljesen részt benne mert nem jut hely kocsiban mivel sokan vagyunk,olyankor általában lekérem Akula-t vagy Deluxo-t és azzal megyek utánuk.Tegnap volt egy olyan hosszú eladás ami volt vagy 15 perc,de egyébként nem hosszú.Az a rossz aminél monster truck vagy buggy van,utálom a hegymászást autóval,olyankor általában nem vezetek hanem csak utas vagyok.
Legolcsóbb apartman ami Heist-hez jó 200 ezer,High-end apartman kell,a kurumához már nem kell heist.
Megvehető nélküle is.Csak talán drágább.Mivel nekem már meg van évek óta így nem tudom mennyi pontosan.
De azt mondják tavaly óta a heist-el unlockolható járműveket meg lehet venni heist nélkül is,de nem tudom le ellenőrizni mert mind a
két karakteremnek megvolt már az összes heist.De biztos igazuk van.
Egyébként ha megvan a Bunker Hangár Facility Mc CEO iroda,akkor is csesztetnek telefonon,vegyél MOC-ot vegyél Avengert,vegyél zsebmacska fingot.
De ha mindent megveszel akkor is két percenként csönget valami gyökér.Vagy simeon,vagy lester vagy agent 14 vagy ljt vagy a rúzsa magdi máramarosi nénikéje a kölcsön adott tulipán miatt.
Ha vége egy eladásnak és disbandol az Mc tuti hogy már is csörög valamelyik agyhalott rád hogy ez vagy az kéne.Idegesítő,főleg ha csetelnél és pont megszakítja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.28. 12:08:31 -
#24097 Erre nem gondoltam, bocsi.
Online-ban a telefonokat még jó darabig fogod kapni.
Vegyél CEO irodát, vegyél Hangárt, vegyél Bunkert, vegyél MotorClubbot, vegyél Bázist. Baromira idegesítő. Ha megvan, akkor kussol a telefon. Az üzeneteket meg egyszerű figyelmen kívül hagyni és nem is zavaró.
A heist-ekhez luxus apartman kell. A legolcsóbb olyan 100-200k között van. Az első 2 emberes meló és a páncélozott Kuruma miatt nagyon ajánlott megcsinálni, nem is tart sokáig. A többi 4 emberes meló.
Ami Lamaros küldit kapsz az elején, azok némelyike is necces. Főleg, hogy nem 1 emberes meló és sokszor jól össze kell dolgozni. Főleg ott, ahol bandatagokat kell kinyírni úgy, hogy azok ne riasszák a többieket. Ha rossz embert lősz le, akkor egy másik észreveszi és próbálkozhatsz ismét. Feltéve, ha a társadnak van kedve hozzá. Ha lelép, akkor kezdheted elölről.
Én azért megcsináltam őket.
Versenyek: Olyanra menj, ami RS ellenőrzésen átment. Ott elvileg nem lehet gikszer, meg kell tudni csinálnia mindenkinek.
A Transformer versenyek nem rosszak. Az átváltozáshoz bele kell repülni a jelbe. Párat mentem még mikor bejöttek.
Crew nélkül idegenekkel mész. Az idegenek meg gyakorta szeretnek csalni. Lehet, hogy az új nem az, hogy ők gyorsulnak, hanem a többiek lassulnak. És ezért nem sikerül az ugrás. Próbáld meg megcsinálni egyedül a pályát.
Az 5 perces bunkereladásban meg nem kell hinni. Kb. sosem 5 perc. A múltkor is fél óra volt, mert valaki fennakadt egy falon. Nem is ért el az utolsó pontra, mert 30 perc a teljesítési idő. Ha teljesítve is lett volna, az is 15-20 perc minimum.
Nem mondom, hogy nincsenek rövidek, de 10 perc kell mindegyikhez.
Az RS nem adja ingyen a virtuális pénzt sem. Bár néha ajándékoz és vannak akciók is. Cserébe meg bugok és ki nem fizetett melósok. -
Plata #24096 Nem tudom,nagyon keveset versenyeztem.Ezt meg sosem próbáltam még.
A gyárak és egyéb biznisz mellett nincs rá időm,meg igazából sosem érdekeltek a versenyek.
Csak is olyan sessionban játszom ahol a crew tagok vannak,van három gyáram mellé bunkerem autólopó biznisz és két ládás bizniszem na meg a hangár.A gyárba és bunkerbe mindig pénzért veszek alapanyagot,mert nincs időm lopásra.És úgyis vissza térül a többszöröse.
Crew sessionbana többieknek is minimum 3-4 gyára bunkere egyéb vacka van,így munka állandóan van,állandóan 3-4 Mc CEO eladás fut legalább.Emiatt az eladásainkra jön még olyan 30% bónusz a sok rivális banda miatt,akik sima sessionban betámadnának,de crew tagok nem bántanak úgysem.Sima public sessionban szar eladni mert veszélyes megtámadhatnak,vigyázni kell meg minden,de nyugis sessionban el lehet hülyülni is.Én szeretek segíteni másoknak eladni,inkább segítek 4-5 eladásban minthogy lopjak egy kocsit.
Igaz nem is tudok lopni most,mert már vagy másfél hete tele a kocsi raktáram.
De eladni sincs kedvem,mostanában mióta van repülő autóm rá szoktam a ládázásra megint,repülő autóval 3-asáéval sem nehéz ládát lopni.
Csak nem mindig olyan láda jön mint amit én szeretnék,a drágaköveket nagyon szeretem,meg a festményeket,de tegnap is folyton drog meg gyógyszer és fegyver láda jött.
Most ha bunker eladásban segítesz jól ad lóvét,olyan 5 perces mókára kapsz 60-70 ezer dolcsit.
Általában ha nem eladok vagy lopok vagy segítek valakinek akkor el ökörködöm valamivel,vagy hegyet mászok bringával vagy Avengerből ugrom ki autóval,vagy beállok valakihez PP-zni,PP alatt csinálhatsz bármit a pénzt úgyis megkapod. -
SAFIII #24095 Köszi.
Abban tudsz még segíteni, hogy vannak ezek a versenyek, ahol menet közben is átalakul a jármű.
Autóból lesz motor stb.
Na szal itt van olyan hogy az egyik elemről át kellene ugratni a másikra.
Vannak ezek a gyorsító mezők, plusz nyomom az E betűt, ami ugye aktiválja a turbót. Aztán mégse repülök el odáig.
Folyamatosan leesek, esünk, mert ahogy látom, másnál is meg van ez. -
Plata #24094 Ha odamész a helyhez a Tresure hunt küldiben akkor lesz egy papír olvasd el,és utána folytatódik.
Kersesd meg a papírt ami fel lesz tűzve ott.
Figy ha még kicsi vagy ne nagyon erőltesd a heist-eket,a heist-eket már nem túl sokan játsszák,mert a bizniszek jobban fizetnek,ha kicsi vagy még az gáz lehet,heist-eket hardon kívül nem nagyon tolják,hardon téged még lazán oneshotolni fognak.
Max hp-t azt hiszem 100-as vagy 120-as szinten éred el.És még fegyvereid sem nagyon vannak kis szinten.
Doomsday heist-ekhez meg már komoly arzenál kell.
Maxold a skilleidet mert azok is fontosak,az erő a stamina meg hasonlók nagyon fontosak,maxos erővel lazán kibírsz pár méteres zakót,de erő nélkül úgy kinyiffansz mint a huzat.Láttam már ilyet,PS heist-en a karim leugrott olyan másfél emeletről a kerítésen át,utánam próbálta csinálni és szépen kinyiffant,nem volt neki húzva az erő.Heistekhez kell heist ruha ami ad 50% védettséget is,bár ha nagyobb szintű leszel és ismered a heisteket már az sem kell,PS hardot letoltam már fürdőruhában is.
Most bunkert eladni éri meg és abban segíteni,segítőnek is jár 60-70 ezer dolcsi,kb 5 perces meló. -
SAFIII #24093 Mert például van a Treasure Hunt c. küldetés.
Megtaláltam a helyet, aztán ennyi. Egyezik a mobilon kapott fényképpel(a parton, ami egyértelműen a Goonies c filmből van).
De hogyan tovább?
Másrészt arról van szó, hogy pár napja van meg az Online, de egyszerűen annyi értesítést kapok, hogy követhetetlen, főleg, hogy nem annyira perfekt az angolom, hogy folyékonyan olvasok szitne bármit).
Vannak ezek a fura versenyek, ahol hatalmas csöveken meg az égben kell ejtőernyőzni autóval, de sehol a Heist vagy bármi más, aminek értelme is van, legalábbis nekem a Heist jönne be meg a hagyományos utcai versenyek.
Lamar rendszeresen ad valami küldetést, ahol két csapat két fővel elindul, aztán szét kell lőni a tagokat.
Tuti velem van a gond, szal jó lenne valami leírás, mert ennél is azért bukok el, mert a csapattárs béna(kiírta, hogy failed, indoklásnak meg hogy lelőtték a másik embert, aki egyébként host volt).
Oké, kapok érte pénzt, ha jól emlékszem, de na...
Köszönöm a válaszod. -
#24092 Ha jó az angolod, akkor minek végigjátszás?
A feladatok nem vészesek, ha érted, hogy mit kell csinálni. Legalábbis ameddig én csináltam. És nekem nem jó az angolom, főleg, hogy németül játszom, az meg még rosszabb (a játékok terén, beszédben nem).
Arra érdemes rákeresned, hogy csinálj magadból milliárdost. Erről van jó leírás, ha jól emlékszem, akkor magyarul is.
Leírja mikor mit kell venni, mit eladni és mennyit kell várni a kettő között.
Ha 100%-ra ki akarod játszani, akkor ajánlom a GTAV könyvet. Abban benne van az összes feladat, mellékfeladat, helyszínek, elérhető ritkaságok és még sok egyéb hasznos infó. -
SAFIII #24091 Sziasztok!
Tudtok jó magyar nyelvű(de az se baj, ha angol) guide-ot, ami tényleg elég részletes?
Illetve végigjátszást?
Köszönöm. -
#24090 köszi a tegnapi segítséget bunker eladásban,legközelebb jobban figyelek a sessionra mielőtt nekiállnék :D 2 430 000 dolcsit hozott
fel is szereltem a MOC-t és megvettem a felszerelés upgradet a pénzgyártóba,igy már a bunker meg a 3 gyár szépen fog hozni remélem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.28. 08:59:27 -
Plata #24089 Maxos bunker maxos sessionban 2.5 misit is adhat.
Megjött az adóvisszatérítés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.28. 08:41:50 -
Plata #24088 Segítőknek is dupla pénz jár. -
#24087 na ez jó hír,este pont teli lesz a bunki,és moc fejlesztések is kellenek,jó hét lesz :)
-
Plata #24086 2x RP/$:
· TRANSFORM RACES
· AIR QUOTA
Dupla pénz bunkira.
Akciós Járművek :
· SEABREEZE
· VOLATOL
· LAZER
· RIATA
· YOSEMITE
· FACILITY STYLES/GRAPHICS/SECURITY:
· MOC CABS
· NIGHTSHARK
· INSURGENT -
Plata #24085 Úgy néz ki bunker hét van.
Ha igaz talán duplán fizet a bunker.
De nem biztos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.27. 11:53:56 -
#24084 Meth labot akartam tegnap fejleszteni, de csak félig sikerült, mert nem engedett belépni 8 után: unable to login player details meg ilyen hibákkal. -
#24083 18-20 között nekem nem volt gondom. Bár nyugis session sem volt.
Mindenki logol be a lóvéért.
Én is ma még elköltöttem annyit amennyit tudtam, hogy minél több jöjjön vissza. Természetesen csupa hasznos dologra. Az új terepjáró nagyon tetszik. És a hajóm színes és világítása is más lett.
Nameg van már egy bázisom és nem zaklat Lester telefonon.
A járulékos költségek meg egy kicsit megnőttek. -
Plata #24082 Nincs szerver. -
#24081 Egész este valami szerver hibák vannak, "unable to save the game" -
Plata #24080 Mit kell pucolni a registry-n?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 17:49:53 -
Alanw #24079 registry pucolast senki nem emlitii? -
zolcsika080104 #24078 sikerült kilépnem abból a csapatból,viszont most én is csapat nélkül vagyok. -
zolcsika080104 #24077 na ez is igaz elboldugulni el lehet csak elkelt volna azért pl nem tudom hogy lehet elhagyni a csopotot . -
Plata #24076 Nézd ehhez a játékhoz nem kell angoltudás,én sem tudok angolul még is elboldogulok.
Magyarországon túl kevés a potenciális vevő ahhoz hogy megérje magyarosítani.
Látod az EA már 20 millió lakos alatti országban sem adja ki honosítva a játékát.
Sőt ők visszamenőleg is törölték a magyar nyelvet.
Origin-es régi játékaim amik magyarok voltak már nem magyarok,törlődtek a magyar mentéseik és vagy kezdek új játékot vagy törlöm.
Az utóbbinál maradtam,mert van olyan játék amiben szerettem érteni a sztorit meg a párbeszédeket.
De GTA-ban így is megértem magam,sőt még a sztorit is felfogtam.
Másik játékot te nem kapsz ennyi pénzért ami ennyi időre leköt és ennyit tudsz vele játszani.
Megveszed valamelyik divatos szutykot amit 20 óra után megunsz hiába is van hozzá magyarosítás is akár.
Lásd assasin creed,nekem több része is megvan sosem tudtam kijátszani egyiket sem,mert egy rakás szar akár mekkora hype is van mögötte.Vagy a Witcher,azokból is megvan több is,nem is sima hanem Enchanced editionok.
De egyiket sem vittem végig,első második fejezetig max kibirom,aztán unalomba fullad és pár hónapig még itt van a gépen aztán törlöm.Bár megértem a witcher miért olyan nagy divat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sok benne a lenge öltözetű nő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 11:52:55 -
zolcsika080104 #24075 értem azt nem hogy hogy tudja megkerülni servert.Előzőben pont ezt írtam.Még csak véletlenül sem mentem onlineba a magyarítással más mod nekem meg nem is kellene nem érdekel.Letiltott aztán ha lepucoltam azt a keveset még az sem segített.Én is látom ezek meg még a karácsonyfát is rám tudják aggatni -
zolcsika080104 #24074 Kicsit mást szeretnék megosztani veletek,azokkal akik tapasztaltabbak ,és főleg azoknak akik még nemrég játszanak .Sok szó esett más fóumokon a gta 5 magyarításról.Eleinte akkor még 40 % volt magyarítva elég volt ha onlineba nem mész moddolva semmi baj nem volt.Néztem jelenleg a magyarítás 80 % on kipróbáltam .és véletlen sem onlineban.Letiltott a progi mint a szart a server.azt írta ki hogy egy módosított verzióval akarok onlineba lépni.Semmi nem segített a modpucolás sem ill,csak a magyarítás volt .Letakarítottam mindenhonnan dokumentumokat is töröltem ,de csak az újrarakás segített.Néha azt sem tudom mit kell nyomogatni csak az online fordító maradt.Kicsit azért bosszantó,14000 ft volt a dobozos.8000 ft ért premierfilmet megvehetsz többszörös díjas filmet bármit.Eredetiben,ami több pénzt hoz mármint a filmipar remekjei mint agy játékprogi.15 ezerért elvárnám hogy még le is szinkronizálják a fenébe is már tényleg.Ráadásul ki vesz ma eredeti dvd filmet,viszont gta nak bevételkiesése itt sem volt hiszen csak eredetivel lehet nyomatni .
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.02.24. 11:42:42 -
Plata #24073 Hát azokat ha tehetem kerülöm.
Feltűnöen sok köztük a modder.Ahol IGN-es vagy THCC-s bukkan fel ott várható egy modder is. -
zolcsika080104 #24072 igen így már értem tudtam persze hogy van ilyen tömörülés mint máshol a klánok.Én thc vagy milyen tag vagyok már elejéől 122 es a szinten. -
Plata #24071 Crew az olyan mint a klán,crew lehet zárt sessionban,bónusz pénz jár sok crew tag után bónusz xp anyám kínja.
Rengeteg crew van,de 90%-a szemét.Ritka a jó és normális crew.
Egy jó crew-el a játék egy nagy baromkodás,tegnap este fent voltam 8 órától majdnem 12-ig,igaz sok pénzt nem kerestem olyan 1 millát guberáltam össze,de el lett tolva az idő sok hülyeséggel.Az este kitaláltam hogy kimászom a repülőm tetejére repülés közben,meg hasonlók.
Meg valakinek mindig támad valami ötlete,vagy valami hülyeség kialakul,néha csak valami hülyeségből akkora banzáj lesz.De nem öldöklés hanem hülyéskedés,mint például egyszer crew tag felmászott vonatra én meg utána akartam menni autóval a vonatra,ebből akkora marhulás lett.Mindennap van valami hülyeség.
Most mindenki tolja az MC bizniszeket ezerrel,mert bónusz van rá,25%-al olcsóbb a supply bele és többet fizet,kicsit bugos is mert csak az eladónak fizet,a segítőknek nem ad pénzt ha az eladás 500 ezer felett van.
És hát most a meth és a kokó gyár magasan 500 ezer felett fizet egy teli sessionban.
Én általában félig tele adom el őket.így a segítőim kapnak pénzt még.
Rockstar egy tetű láda,rengeteg pénzt buknak el a segítők.
Avenger tetejére sikerült is kimászni kétszer.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyszer meghaltam mert poénból ki lett lőve az egyik rotorja.
Még akkor sem robban fel ez a szar ha kilövik,csak le esik a földre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 10:55:46 -
zolcsika080104 #24070 sziasztok!Ven ennél lámább kérdés is,a 24066 -osnál.Egyáltalán mi az a crew?Mintha a telefonban láttam volna a küldetéstípusoknál...
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.02.24. 09:12:10 -
#24069 A normálisabbaknál jelentkezni kell, meg szabályt olvasni.
Jelentkezel a játékon keresztül, majd írsz a fórumra a szabályok szerint még egy jelentkezést. Ezt követően a főnökségen múlik, de a játékban kell és fogják elfogadni a jelentkezésed, illetve visszajeleznek a fórumon is.
Szóval a fórum használata nagyon ajánlott. -
#24068 Csak az a fránya idő. Talán hétvégén. -
Plata #24067 Én a fórumon találkoztam velük. -
#24066 Biztos erőssen láma kérdés, de ezekhez a crew-ekhez hogyan lehet csatlakozni? :) -
Plata #24065 Egyébként tényleg elég drága cucc,a Deluxo az olyan 5.2 milla tuningolva,neon nincs az alján mert nekem nem tetszik és duda is alap van mert valamiért én nem csípem a hülye duda hangokat.
Az Avenger meg drágább,3.7 misi az alap ára,de fegyverek tuning,festés meg egyéb vackok drágák rá és akkor még nincs i rajta másfél millás wehicle és weapon workshop.
Én nem is vettem rá mert van MOC-om,abban már van,akkor minek még egy.
Crew sessionban nem nehéz pénzt keresni,főleg most minden mc-s gyár sokkal jobban fizet,bár az MC-s eladások bugosak is,segítőként nem mindig kapsz fizetést,de azt már tudjuk hogyan előzzük meg.Ha egy Mc gyárban az eladásnál 500 ezer feletti pénzt kapsz a segítők nem kapnak semmit,csak egy failed-et,de meth és kokó gyárat mindig félig tele adom el így csak 300-400 k körül van pénz és a segítök is kapnak,hála az égnek a bunker eladás nem rossz.