Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
Jó lenne ide egy házigazda, aki törli az ilyen spam-eket és kitiltja a felhasználót is.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

cody1994
Sziasztok!
Olyan játékosokat keresünk akik iskola vagy munka miatt egy klán kötelezettségeit nem tudják vagy akarják vállalni de viszont szabadidejükben szeretnének egy rendezett , felnőtt és kulturált emberekből álló csoportban játszani.
Amennyiben magadra ismertél akkor kérlek nézd meg az információs oldalunkat ,de addig néhány dolog rólunk:
- 20+ éves játékostársak
- kulturált és illedelmes viselkedés játékban és játékon kívül
- 500 férőhelyes privát TS3 szerver
- VPS szerver
- klubon belüli privát versus játékok
- FHD/60FPS stream-ek
- klubon belüli kupák adott esetben nyereménnyel
- segítőkész adminok és társaság
- aktív környezet, 15-20 ember is fent van egyszerre TS-en
Fő játékok amikkel játszunk: R6 Siege, CS:GO, PUBG, és sokan várjuk a CoD WWII-t.
További információk és csatlakozási feltételek, szabályok itt:
http://oldsgamerclub.hu/

Ryder159
Örülj neki hogy 8 óra volt csak. Amikor megjelent kb 1 hétig jött lefele. Most nemrég újratelepítettem én is, 2 óra volt ugyanazzal a nettel...

RJoco
Képes onnan folytatni a letöltést, ahol abbamaradt.
Éjjelre többnyire azért lekapcsolom a gépet, mert akármilyen halk is, akkor is hallani a ventilátorokat.
De mikor melóba megyek, akkor itt szoktam hagyni, had menjen.
Benyomom a BOINC Manager-t és akkor még csak nem is tétlenkedik.

totyak
Szia. Igen, szerencsére megjavult. Legalábbis akkor még ment 😄 Napokig én nem is tudnám, nem szoktam sohasem otthagnyi éjszakára a gépet, meg napközben sem, ha nem vagyok otthon. Gondolom az meg nem működik, hogy leszünetelem, kikapcsolom a gépet, aztán másnap onnan folytatom?

RJoco
Örülj neki, hogy nem napokig szedted, mert mindig megáll a letöltés és, ha ott hagyod, akkor kb. fölöslegesen megy a gép, ha meg ott ülsz, akkor is rá kell nézni 5 percenként, hogy legyen értelme. Csak így meg nincs értelme mást csinálni.

Viszont azt nem írtad, hogy akkor megjavult?

totyak
Köszönöm. Újratettem az egész játékot, mert nem találtam megoldást, hogy miért nem indul és kíváncsi voltam minden megvan e. Csúcs netemmel cirks 8 óra alatt lejött, VICC.

Nekem is 70.5 giga.

totyak
Köszönöm.

Más. Mennyi most a telepített SC GTA V mérete? Nálam 70,5Gb.

allock
C:\Users\%USERNAME%\Documents\Rockstar Games\

#hhwnd

totyak
SC verziós (tehát nem Steam) eredeti GTA V hova menti a single játékot? Újra kell raknom a játékot, de a mentésemet nem szeretném elveszíteni.

gumikacsa
Hát, ez az. Van az a küldi, ami előtt el kell végezni a repülős iskolát.
Bementem, megcsináltam minden feladatot, majdnem mindent aranyra, 1-2 ezüst, bronz. Mikor végeztem, kiléptem a repülős iskolából, de nem történt semmi. Gondolom, valamit nem jól csinálhattam, mert nincsenek tovább küldetések sem.
Valahol meg tudom nézni, hogy elvégezettnek minősítette-e a játék az iskolát, vagy idő előtt kiléptem, vagy nem tudom?

Renault magnum http://kamionszim.hu

Szevasztok

Valaki tudna adni mentést a gta 3 espresso 2 go küldetéshez és a gta vice city verseny a vizen küldetéshez?eddig bárkitől kértem nemhogy nem adott de nemis válaszolt,néztem végigjátszásokat a jutyubon és aki csinálta arra is ráirtam facén,hiába.Vagy nincs mentés?a vice city házrobbantáshoz találtam,csak ahhoz van?annak mi értelme?100 % os mentésnek meg nemlátom értelmét mertt beirom a kódot kész a játék és akkor nemis játszottam
Utoljára szerkesztette: Robocop1987, 2017.07.09. 11:05:19
Ha az összes küldetés legalább bronzra megvan.

gumikacsa
Sziasztok!

A repülős iskola mikor számít elvégezettnek?

Renault magnum http://kamionszim.hu

totyak
Ez sem segített.

Caliph
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

totyak
Az is megvolt, nem nyert.

RJoco
Esetleg próbáld meg rendszergazdaként futtatni.

totyak
Igen, nekem is x86-os 80,6mb, a másik 108mb. Akkor nem is ez a gond. Sajnos nem tudok róla, hogy a SC kiadásban lenne valami fájlösszerendező. Steamnél lehet ilyet csinálni.

RJoco
Nekem mindkét helyen van. Az x86-osban lévő 80 MB a másik 108 MB és ennél van ott a játék is.
Mindkettőnek ugyanaz a módosítási dátuma is.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.07.04. 20:17:41

totyak
Sajnos ez nem segített.
Neked is két mappában is van SC, vagy ez csak nálam ilyen egyedi dolog?

- C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Social Club
- C:\Program Files\Rockstar Games\Social Club

Ezt sem értem miért van így, de ha nálad/másnál is így van, akkor biztos úgy jó.

Caliph
és egy youtube videó hogyan csináld ha elakadnál,vagy nem csináltál még ilyet

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
nincs valami repair vagy file ellenőrző mód?

most hirtelen google ezt dobta ki
inditsd a játékot -verify
játékmappa/GTAVLauncher.exe -verify
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.07.04. 19:35:19

totyak
Akkor gondolom azokat rakná fel most, ha hajlandó lenne továbbmenni. Köszi, hogy ránéztél. Ez micsoda szívás. Nincs kedvem a 70Gb-ot újra leszedni.

allock
mpgunrunning és patchday15ng nincs neked

#hhwnd

totyak
Valamiért 2x van a SC a gépemen, elképzelhető, hogy a Steam-es GTA IV telepítése zavarta össze a dolgokat. GTA IV törölve lett, de a SC-ot egyiket sem engedi, mert azt írja, előbb a Rockstar termékeket (ergo a GTA V-t) távolítsam el. Banyek.

Valaki megnézné, akinek szintén SC verziós játéka van, hogy nála milyen dlc-k vannak telepítve? enyémről egy kép:
KLIKK

Elérési út a képen. És bocsi a dupla postért.

totyak
Már jó pár hete nem indítottam el a játékot, gondoltam most már ideje lenne feltenni ezeket az új frissítéseket. Indítom az exe fájllal, egy 69,77Mb-os valamit kezd el leszedni, aminek a végén megakad és kiírja, hogy a Launcher működése leállt. Nem tudom feltenni a frissítést és a játékot sem tudom indítani. Mikor legutóbb játszottam, pár hete, semmi baja nem volt. SC verzió. Ötlet?

Lehetett volna még több heist vagy még több olyan téma ahol a csapatmunka a lényeg, hogy ne egymást gyolkoljuk hanem összedolgozzunk, de nem, egymást ölno sokkal viccesebb, remélem bombázó repülő is lesz ami upgradel atomot is fud majd ledobni és akkor egy egész szervert tönkre lehet majd baszni....😊
Tikal
egyetértek. annyi sok jó dolgot rakhattak volna bele, de nem, még több fegyver meg autó meg hülyeség...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Attól függ mekkora hülyeséget csinált,lehet hogy 1 hét vagy 1 hónap de ha súlyos volt a dolog akkor 20 év.
Ha pénzt addoltak neki,de nem kérte akkor nincs bünti csak levonják a pénzt utólag,úgy hogy elveszik a pénzt,vagy a cuccot amit vett belőle.
Ha rinyált moddernek hogy adjon neki pénzt,akkor ő is hibás és végleges bannt s kaphat.
Ha ártatlanul csak megdobták pénzzel és gyorsan lelépett semmi bünti,ha hülye volt rinyált moddernek pénzért,vagy észrevette hogy pénzt addolnak neki de nem menekült el hanem várt hogy több pénze legyen akkor cumi.

Sziasztok! Eggyik barátomat kibannolák onlineból mert addoltak neki money-t de nem írja meddig van bannolva. Átlagban meddig bannolnak az első bannodnál ?
válaszokat előre köszönöm. geri66
Valamelyik crew tag csinál valamilyen trükkel üres public sessiont és oda meghívja a tüöbbieket,

De crew sessionban nem tudtam bizniszeln, nem engedett.
Ott nem lehet?
Még mindig az a megoldás mint régen,crew privát public session.
Vagy csinálsz egyszemélyes privát public-ot.
Crew sessionokban olyan jól nyugisan el lehet játszani.

Nagyon kezdünk eltávolódni a régi részek műfajától...
Vannak itt komolyabb bajok is. Nem tudom a hydrával kilőni az APC-t, sőt semmibel sem tudom, de ha valahogy sikerül közelkerülnöm hozzá akkor elég egy kis pisztoly is!
Ettől az új dlc-től egy kurva háborúvá változott a játék, páran összefognak és az új járművekkel kiüldözik a normális játékosokat a szervetekről.
Ennél sokkal haaznosabb tartalmat is betudtak volna hozni a játékba ahelyett hogy plusz eszközöket adnak a trollkodásra.
Úgy látszik erre van igèny...
Te miről beszélsz ? Milyen fals infó?? Olvass már vissza és értelmezz.

"hogyan tudom visszaírni a nevem Rocksatr Games Social Club-on bejelentkezve"

És most olvasd el mit írtam. Ő saját magának nem tudja csak 1 évben egyszer és mivel gondolom 1 éven belül törték fel... és 1 szóval se írtam, h nem tud írni a support-nak.

Legalább fals infót ne adj. Supportnak kell írni hogy feltörték és nevet módosítottak és kéred hogy írják vissza.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sehogy,365 naponta tudod csak a neved változtatni

Nem tudom miért jò az ilyen köcsögöknek ez...
Support

Üdv!
Feltörték a gta v-öm és átírta a nevemet is az a kis török buzi gyerek, hogyan tudom visszaírni a nevem Rocksatr Games Social Club-on bejelentkezve, mert azt írja ki hogy idézem: Nickname is not editable szürke marad és nem tudom visszaírni a nevem!!!
Mert 32 féle kocsi van,ha megvan a 32 akkor random ad valamilyent.
De ha 32 megvan akkor eladsz 4-et és újra 4 top range jön.

Tudom, de most mint ha valami változott volna, 32 után eddig több top range-es kocsi jött most össze-vissza adja,nem zsinorban egymás után mint eddig.

Eladtam most azt a párat amit adott majd elmentem lopni adott még eggyet kettőt amit lopások közt eladtam és most fullon van a garázsom és nincs közte egy top range-s kocsi sem 😄
32 kocsit lopsz garázsba.
Eladod 4 legdrágábbat akkor újra 4 drágát ad.
Utána 4 drágát megint eladod és lopsz újra 4-et.

Nah tök jó,...
a kocsi lopásnál most mit kell csinálni hogy csak top range-t lophassak megint?😊
Hát engem a pvp rohadtul nem érdekel,crew sessionban meg nincs öldöklés,max tesztelés miatt.

Lassúra átváltva a hydra könnyen sebezhetővé válik, inkább ezért csak annyit szoktam tenni hogy kiengedem a futòművet az lelassítja és manőverező képessége is megmarad.
Igen amúgy a gép ellen jó ha van az nem olya ügyes mint a játékosok
Azt gondolom tudod hogy a hydra lassan is tud közlekedni,ha átvált másik módra.
Nem tudom hydra ellen jók-e a rakéták,de az új melókban van olyan amiben rakétás meg légelhárító ágyús pótkocsival kell megküzdeni vagy 100 Buzzard-al.Pontosan nem tudom hány buzzard jön,de iszonyú sok,vagy 20 percig özönlenek a buzzardok,na meg a rendőrségi helik is.Azok ellen nagyon jó.