Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvettem 3 milláért bosszúállónak, de csak arra használlom hogy eljussak A-ból B-be...
Nekem magyon gyors, mire meglátom a célt már késő.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Igaz lelőni nem tudod,de sokkal jobb hőkamerával,mert azt is látod aki el van bújva mondjuk valami bokorban vagy egyéb szarban.
Nagyon untam már őket viszont ha lesz egy iyen puskám bekaphatják, de akkor is túlzás lesz itt hiszti még asszem
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki kell fejleszteni.
A hatása olyan mintha rpg-vel lőnél,a golyót lecseréli robbanó golyóra,max 40 lőszert vihetsz magaddal.Heavy sniper puskához van ez a fejlesztés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.14. 21:30:16
És ha a hydrára lövök ezzel sz új sniperrel??
Nekem a motor tetszik, igazából ez az új DLC totál lenulláza az eddig vásárolt cuccaim jelentőségét.
Egyedül a hydrám az ami még ér valamit de most hogy mondtad ezt az új snipert már ebben sem vagyok biztos..
Lehet kicsit túltolták?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Negyven töltény van hozzá,minden lövése olyan mint egy rpg,csak éppen ez egy sniper puska.Nagy távolságra lehet vele halál pontosan robbantani.
Sima publicba én nem járok,csakis crew sessionba.
De azt tudom hogy hydrával elég hamar le tudják szedni.Fel téve hogy nem olyan balfék hogy túl alacsonyra megy.
Az új küldiket próbáljátok ki,nagyon jók.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.14. 18:37:18
Magát a kamiont ki leget lőni csak ahol az ágyuk vannak az bírja nagyon.
A fullra húzott kamiont hiába lőtték rpg-vel nem számolta mennyit kapott az a rész ahol az ágyuk vannak de rengeteget, és az ágyúval még egy hydrát is leszedtünk. Kb 10 perc múlva mindenki megunta és kilépett a sessionból.
Ott voltam én is, kipróbáltam ezeket.
Na most ha van pár pro játékos a sessionban akkor ez nem ilyen egyszerű, na meg ahogy egyedül nem megy de a hárman összeállnak mint ahogy mi is akkor a legtöbb sessiont ki pucolja majd a sok troll.
Viszont nincs rajta légvédelem,a fegyvereit csak vízszintesen lehet mozgatni,földi célpontok ellen nagyon hatékony és sokáig bírja,de repülők és helik ellen védtelen.
Mert tesztelésen láttam,nem húzza sokáig a kamion hydra ellen.
Az APC-ben meg limitált lőszer van,ha kifogy kampec,mellesleg egyedül nem is tudsz vele mit kezdeni,vagy vezeted vagy lősz,ha vezeted nem tudsz lőni ha lősz nem tudsz vezetni.Hydra ellen APC sem bírja sokáig.
#23566 Plata mindent elmondtál csak a konkrét kérdésre nem válaszoltál <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Nitrobrain, 2017.06.12. 09:29:23
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
De a nemét nem tudod.Minél több játékod van az SC accodon annál több lehetőséged van a kari készítésnél.
De kezdhetsz új karit,két karaktered lehet Online,a bankszámlájuk közös.
Ha az első karid már magas szintű az új karid sem 1-es szinten kezd.
Ha jól emlékszem ha a karaktered 120 szint felett van akkor az új kari is 120-as szinten indul,de ez nem biztos,lehet az első karinak magasabbnak kell lenni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.12. 09:19:11
remélem nem kell bunkert venni hozzá , mert gondolom az sem lesz olcsó
és kíváncsi leszek erre a kamionos mobil bázisra is 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.06.07. 12:43:32
Elvileg Június 6 volt írva.
Nekem intaurgent pick up-om van , de félek az új járművekkel szemben nem lesz nagy szám eladni meg nem tudom :/
A hydra azért még mindig megéri szerintem!
A terepjárók is fun-ok. Felmenni velük a legmagasabb hegyre. Majd lejönni. Követni a gyalogösvényeket.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.06.06. 14:59:46
másik kérdés: most elkezdtem ceo kocsilopással foglalkozni,egy helivel gyorsabb lenne az egész.
Buzzard lehívásánál láttam hogy szinte azonnal lerakja mellénk,ez igaz a 700 ezres helire is?😄
Így simán lehet váltogatni közöttük.
Utoljára szerkesztette: Tuningtrabi, 2017.06.04. 21:49:27
gyors menüben nem találtam opciót rá,relognál semleges lesz a kari és ahova megyek azt a szerepkört aktiválja
Maguktól bolondulnak meg a gyárak.