27707
  • Plata
    Ha 490 ezres eladás az valójában csak 245 ezer lenne.
    Ha mázlid van üres sessionban egyedül is megy.
    De biztos hogy több járműves eladás lesz.Üres sessionban nem gáz és ha nem kell 4x5 célpontra elmenni vele akkor menni fog,De ha 4 járgányt kapsz 5-5 célállomással akkor szívás.
    Meg akkor is ha betámadós küldetés.Tegnap asszem fullos Mc-vel adtunk el pont egy ilyet.Bár asszem 3 kocsi volt de mindegyikkel 5-5 helyre kellett vinni árut,ilyenkor csak az első célpontot látod,ha minden autó beért az első célba akkor kapod a következőt és egyre erősebb támadásokat.Ha egyedül tolnál ilyet az szuper szopás lenne,egyenként oda kéne minden állomásra vinni az autókat megvédeni és menni következő állomásra.Az utolsó két támadás már elég erős,bár én ilyenkor mindig lehívom magamhoz Khanjali-t így aztán sok gubanc nincs,fullosra tápolt TM-02 négy emberrel brutális.
    Mellesleg egy fullos sessionban adod el a fullos bunkert akkor 2.53 milla a jutalmad,üres sessionban 2.1 misi.
  • RepeszElek
    Ha nem trüközől és nem akarsz kockáztatni inkább három
  • Bal0924
    A 490.000 eladás, bunker.
    Hány emberes? (2 vagy 3)
  • RJoco
    Ha jól értettem, akkor a fejlesztések is 50%-kal gyorsabban mennek.
  • Plata
    És elméletileg gyorsabban is töltődik.
    Segítőknek is dupla pénz jár.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.11. 10:03:44
  • bakvarnyu
    Na a héten dupla lóvé jár a bunkerért.
  • Plata
    Random emberekkel heistelni nagyon rázós.
    Jobb ismerősökkel.
  • RJoco
    Nem olyan szar ez.
    Csak ismerni kell.
    A random emberes heist-tól meg sokat ne várj. Az mindig gáz volt.
  • Plata
    Figyelj,lopj egy olcsó kocsit az utcán,vidd el a műhelybe vegyél rá biztosítást,aztán véletlenül törd össze vagy ejtsd a tengerbe.
    Hívd mors mutualt és akkor ott kell lennie mind a két kocsinak.
    Lester azért hívogat mert nincs facility-d,és azért tűnik el az L meg H betű mert nincs facility.
    Ha lesz facility akkor többé nem csesztet.
  • bakvarnyu
    Nem a rendőrök kobozták el a verdát?
    Néha nekem is eltűnik a kocsi a garázsból,aztán egyszer csak ott lesz
  • SAFIII
    Nem tudom, de ez a játék úgy szar, ahogy van.
    Senki nem tudja megmondani, hogy ezek nekem miért vannak.
    Illetve most is beengedett egy Heist misszióa.
    Amit műveltek a játékosok, eszem megáll.
  • RJoco
    A kepfeltoltes.xx-eket hanyagold légyszi. Keress valami normális oldalt. Itt sem szereti a fórum.

Olyan felirattal még nem találkoztam, mint amit írsz. Ha van összetört kocsi, akkor kiírja a kocsi nevét.
    Ne egérrel kattints, nyomj rá enterrel.
    Ha a telefonod internet részéről vetted a kocsit, akkor tuti, hogy volt biztosítás rajta.
    Ha az utcáról loptad és állt egy kicsit a garázsban, de a műhelyben nem tettél rá biztosítást, akkor lopj egy másik olyan kocsit :D Ha tuningolva volt biztosítás nélkül, akkor bukta sajnos. De szerintem ilyen kocsiknál nem szól a MMI.

Az is lehet, hogy bugos a session, érdemes váltani. Vagy egy csíter szórakozik, akkor is érdemes váltani.
  • SAFIII
    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=199online.png

Na ezt írja ki.
    Ha felhívom őket, akkor megjelenik egy hasonló doboz, amiben annyi van hogy "Make Acclaim".
    Hiába kattintok rá az egérrel, nem történik semmi.
    Az idióta segg Lester is hjvogat, megjelenik a H meg L betű, de ha odamegyek, megint nem történik semmi.
    WTF?
  • SAFIII
    A garázsban nincs ott a kocsi.
    Ezek szerint buktam?
  • Plata
    Akkor nem volt a kocsidon biztosítás.
    Ha ott van rajta az insured felirat akkor van rajta biztosítás.
    Garázsban ha nyomsz Y-t akkor kiírja a kocsi statját és hogy biztosítva van-e.
    Csak ilyen fos steam képet tudok linkelni.
  • SAFIII
    Na ez az, ami nem működik.
    Majd mindjárt linkelek képet.
  • Plata
    Online vagy sztori?
    Ha online akkor ha van rajta biztosítás akkor Mors mutual insurance.
    Ha az autót te zúztad le akkor kell fizetni,ha baleset vagy más törte össze akkor ingyen visszakapod.
    Sztoriban az autódat vagy visszakapod vagy nem,sztoriban nem nagyon érdemes autót venni mert sokszor eltűnik.
    De ha van rajta biztosítás akkor felhívod a biztosítót,majd elmész a telephelyükre és ha mázlid van ott a kocsid,ha nincs mázlid akkor valami szart adnak helyette.
    Online-ban nem kell elmenned érte,ha felhívod a biztosítót és utána magadhoz is tudod hívni.
  • SAFIII
    Totál az elején vagyok, mkrs insurance.
    Felhívom őket, megjekenik egyik ablak, hogy make acclaim, aztán helló.
  • bakvarnyu
    Pegasus vagy mors insurance, attol fuggoen CEO kocsi -e.
  • SAFIII
    Hogy kell az autót visszaszerezni?
    Hiába hívom fel a biztosítót, nem történik semmi.
  • eddie999
    Még 40 perc és lent van.
  • Plata
    Remélem neked gyorsabban jön le mint nekem,amikor 100 megás nettel elkezdte 5kb-al leszedni padlót fogtam.
    Kb 5 giga 20 óra alatt jött le.
    Igaz akkoriban nagyon terheltek voltak a szerverek.
  • eddie999
    Köszi mind kettőtöknek a segítséget! Valóban a patchelt verziót szedi lefelé. Valamivel több mint 73 giga. Köszi még egyszer! :-)
  • Plata
    Ne hogy megpróbáld,a virágbolti verzió ha van fent a gépeden akkor töröld le de piszok alaposan,ha az eredeti játékot ugyanoda rakod mint a virágboltit és az eredeti megtalálja a warez akármilyen maradékát kapsz egyből 20 évnyi banánt.
    Ahogy Totyak is írta szedd le az eredetit a RSC honlapjáról,ha eredetid van csak beírod a kódját és már töltheted is le.
    DVD-s cucc csak 55 giga,de azóta jött ki kb 20-30 giga dlc.
    RSC-ről meg szerintem egyből a patchelt változatot szeded le,gondolom én.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.09. 22:35:00
  • totyak
    Nincs szükség virágbolti verzióra. A lemezes kiadást nem csak lemezről lehet telepíteni, hanem a Rockstar Social Club oldaláról is le lehet tölteni, bejelentkezés után.
  • eddie999
    Sziasztok! Úgy másfél éve megvettem a játékot, de csak most jutottam oda, hogy feltelepítsem. Viszont közben behalt a cd olvasóm és nem olvas be semmit. Ha felteszek egy virágbolti verziót és azt aktiválom az eredeti kódjával, működni fog? Köszi előre is a választ!
  • Dienes90
    Sziasztok, régóta olvasom a fórumot de még csak most írok pár szót reagálva egy két kommentre. Első, kipróbáltam én is hogy vettem bunkerba supplyt majd kiléptem, volt hogy beregeltem és megkaptam de volt hogy nem és újra kellett kapni. Másik pc-n játszok és van full aim bár én xbox karral játszom.
  • Caliph
    na úgy látom a héten avengerre kéne hajtani...Moc kamiont esély sincs eladni/beváltani gondolom
  • Plata
    Titános eladásnál lehet kérni valami segítséget hogy lelőjék NPC-ket.
    Ha van rá idő.
    De ha peched van hamarabb lelőnek minthogy telefont elővedd.
  • Caliph
    elgondolkodtam azon hogy az npck néha olyan kurva jól lőnek hogy kiszednek heliből kocsiból,lehetne nekünk is olyan npc ami beül második ülésbe vagy insurgent ágyúhoz aztán támad beállítás szerint,mint pl a rakétáknál be lehet állítani hogy kit célozzon
  • Plata
    Hangár szar szerintem,helikopterrel kell lopogatni,az eladás ultra gáz.
    Egyszer volt 6 láda a hangáromba azt is vagy félóra volt eladni,mert 6 szaros ládát két konténerbe rakta,cargobobbal egyenként át vinni a térkép másik felére utána azt a szart épségben vissza a hangárhoz.
    De ha több ládád van akkor nem is tudod egyedül csinálni,mert buzzardok betámadnak folyton.
    Szoktam néha segíteni ilyen eladásnál,de már volt hogy rosszul sült el.
    Akula-val védtem a három cargobob-ot és nagy buzgalmamban lelőttem két crew tagot is akik arra repültek pont buzzardal és buzzardok támadtak.
  • Caliph
    én hangár héttel is ellenék,tekinteve hogy még nem csináltam,és mókolnék vele. 1 ládát adtam el próbából,10000 dolcsiért,hunteres szétlövök mindent küldi volt,ezt 3 hunterrel nehéz lenne egyedül :Dű
    de ilyen kevés ládás egyedül eladásokkal ellenék pár napig simán
  • Plata
    Sajna nincs tengerparti kéró.
    Én is azt szerettem volna régen,egy kis lakás van a vízparton,de semmi értelme,nem lehet kilátni belőle.
    Van ablaka de azon nem lehet kilátni,csak valami sárgás barna izé van az ablakon.
    MC nekem megy folyamatosan.Bár néha elfelejtettem eladni.
    A múlt heti akciós héttel sikerült a facilityt bunkert teljesen felcicomázni.Asszem most már minden van bennük.
    Vettem Hunter-t is,bár nem sok értelme volt,nem nagyon jön be,nagyon jó tűzereje van de nehezebb irányítani mint Akula-t.
    Stromberg is meg van már és a Deluxo is,heist nélkül sajna a drágább áron,de nem bántam meg.Stromberg max szórakozni jó.
    Én is eladtam pár raktárt,de tömegben,így nagyon szép bónuszokat kaptam.
    Tegnap egészen 12.5 milláig sikerült növelni a pénzem,de vettem orbitalt így most csak 11.5.
    De hátha a héten is lesz valami event,bár remélem nem az amire tippelnek,hogy hangár hét.
  • Caliph
    na az elmúlt pár héten sikerült kicsit növelni az ingatlanok számát :)(banános héten meg full pihi :D ) Katonai bázis melletti facility akciósan volt az első,nincs benne semmi,majd rakok bele akciósan. Hosszú hétvége is jól jött,42es raktárat 3x raktam teli és adtam el, mókolt soló public sessionban nyugisan. Tegnap lecseréltem egy 111es raktárra,és megvettem a katonai bázis akciós hangárját is,maradt 1.5 misi a számlán,és lassan teli a bunker megint.
    Mc gyárakat bezártam,csak kokó megy,de sztem az is leállítom,max ha akciós lesz újra beinditom őket.
    Cél az ingatlanok berendezése,természetesen csak akciósan,deluxo,akciósan,akula szintén meg az új tank. Ha ezek megvannak a többi már nem must have kategória . Kéne valami tengerparti ingatlan is,de még nincs ha jól láttam. de ez már inkább kicsit roleplay kategória:D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.03. 10:11:38
  • Plata
    Nekem is ma egész jól jött pénz,eladásokból.
    Igaz most az előbb eltoltam 900 ezret egy csaló kinyírására,vettem facilitybe Orbital cannont és megszórtam vele.Járt hozzá egy ingyen lövés a Rockstartól.
    A hacker megsértődött és elhúzott.
    A Yacht nagyon jó szerintem,én szeretem.
    Deluxo is csúcs.
    De a TM-02-t is szerezd be,jó hecc.
  • Plata
    Nekem még sosem támadták be egyiket sem.
    Van 111 is meg 42-es és 16.os is.
    Eladásnál támadhatnak be szerintem.
  • bakvarnyu
    Jó sok bejött nekem is az elmúlt napokban a ládákból, meg lett a buzzard, meg a hangár is.
    Már nem is maradt mire gyűjteni.
    Yachtra , de az nekem elérhetetlen drága,meg minek is igazából.
    Meg egy-két érdekesség azért még akad , pl a Vissza a jövőből kocsi.
  • RJoco
    Én úgy tudom, hogy bármelyiket betámadhatják, bár nálam még nem fordult elő. Igaz, hogy 111-esem sincs, a 42-est is csak most vettem meg. De még egyik sem volt tele soha.
  • RJoco
    Csak 1 lehet. Szóval vásárlásnál majd megtudod, hogy mennyit kapsz érte.
    Nekem is a legolcsóbb van és szerintem jobb, mint a legdrágább. Legalábbis megközelítés szempontjából akár helivel, akár autóval.
    Ami azt illeti, mostanában sok olyannal találkozom, hogy a legdrágább egyáltalán nem a legjobb.
    A feladatoknál meg úgysem számít, hogy hol van. Ha a sivatagba kell menned, akkor mindenhogy messze lesz.
    Abból a szempontból nem mindegy, hogy mondjuk egy szállítás után milyen gyorsan tudsz visszamenni, hogy új szállítást kérj. De mivel minden esetben van cooldown, így még ez is mindegy. Raktárnál 2-t érdemes tartani, mert nálam pl. a legközelebb vannak egymáshoz és 3 percet kellene várnom minden új begyűjtés előtt. Így viszont felváltva tudom tömni őket.
    Autólopás után is legalább másfél percem van, míg kérhetem a következőt. Mondjuk én mindenhova helivel járok. Kocsival kicsit lassabb, de még ott is várnom kell.
  • Caliph
    Akik ládáznak/tak korábban: az igaz hogy a 111 ládás raktárat időnként beraidelik,de a 42est nem?
    mert akkor veszek még 2 42est amig akciós nem egy 111est
    mert szabadidőben szép lassan teliraknám aztán csak ilyen akciós héten adnám el addig állna benne a cucc
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.02. 19:37:58