Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
A tök olcsó alatt mit értesz?
Lehet, hogy én rossz helyen kerestem.
A CM nem játszik. Egyrészt a heist cseszi a netem, az meg a kapcsolatot. Másrészt kellenének társak, amihez nem ártana egy normális munkaidő sem. Pedig hidd el, szívesen megcsinálnám.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Ha van Ceo irodád akkor mit tökölsz?
Autós raktár tök olcsó és már lophatod is a verdákat.
Ha gyorsan kell sok lóvé menj CM-re egyből 13-14 milla.
Napi küldit csinálja a büdös franc.
Nem Garázst kell venni hanem autós raktárat, a Ceo garázs asszem 6.8 milla,de az arra való hogy a saját autóidat oda pakold,60 darab fér el benne.
Van nálunk olyan aki pár napja kezdte a játékot,1-es szinttől jött velünk és nagyon szépen halad,más privát public sessionban barátokkal együtt játszani mint publicban sok agyament barommal.

Kap,de lófingot,az Mc-ben van rendes fizetés.

Ha haveromat felveszem CEO-ba és leszállítunk 2 kocsit, akkor ő is kap pénzt belőle, vagy csak én?
RJoco
Szóval, akkor még mindig nincs.
Tekintve, hogy nincs garázsom a kocsikhoz és amilyen árak vannak, nem is lesz, a bunkerről nem is beszélve.
Az MC és CEO van alapon és ennyi.
Az egyedüli public privátban nincs akkora lóvé és a raktáros eladásosdit repülővel nem igazán lehet egyedül csinálni, mert leszednek helikopterből.
Drog laborra meg szintén nincs keret.
Szóval marad a farmolgatás, de már az sem vonz.
A napi küldi is baromi nehéz, legutóbb nem volt deatmatch, az ejtőernyősök egy része bugos és amúgy is ki tudja, mikor kapok egy olyan bugot, hogy rezetelődik a napi számláló és fuccs a heti vagy a havi jutalomnak.
És még RPG vs. Insurgent-tel sem találkoztam mostanában, pedig az nem szokott rossz lóvé lenni.

De van,ha megcsinálod a mindig aktuális duplázós eventet akkor sok pénzed lehet,múltkori dupla bunkerest kihagytam,csak segítettem eladni másoknak de sajáttal nem foglalkoztam.Pedig alapból 1 millát ad a bunker,duplán meg számold ki.Ha esténként le tolsz 1-2 autóeladást sok pénzt kereshetsz.Tudok olyat aki esti eladásokkal kocsikból már 300 milla feletti haszonnál jár.
Én is szeretem az autó eladást,csak az autólopást rühellem.<#eplus2>
Főleg a helikopterest.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.29. 19:17:16

Tikal
nincs

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem volt bekészítve.Ez volt a gubanc,eleve úgy álltam neki a dolognak hogy 26 kocsim volt,aminek kb a harmada volt top,többi vacakabb.
Te még mindig le vagy ragadva és csak egyedül játszol,én olyan sessionokban játszom ahol barátok vannak csak,nem zavar senki,ha még is be jön valami idegen vagy elhúz vagy le gyakják a népek,múltkor volt aki több mint 200 halálig bírta.
Én crew privát publicba járok csak,ahol sok rivális CEO és MC van,így szép nagy bónusz jár és senki sem bánt.Volt olyan eladás amiben segítő voltam és 70+k pénzt kaptam.Ha nem rühellném az autólopást kerestem volna háromszor ennyit,de jobban szeretek a többiekkel el ökörködni,így keveset loptam kocsit,de sokat segítettem másnak eladásokban,amikkel jókat szórakoztunk.
Mivel privát publicban játszunk így tudunk úgy is pénzt keresni hogy el ökörködünk csak,bekapcsolsz egy PP eventet oszt el baromkodtok tíz percig,úgysem támad meg a kutya sem és kaptok pénzt.
Jah PP-hez kell egy Yacht.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.29. 18:55:25

Persze, főleg ha előtte be volt készítve már minden... mert ugye az autó eladás is csak 4-es top collectionra, és akciósan fizetett 800-at, ami után 40 percet kell várnod a következő eladásra, ha egyáltalán van mit.

Szóval a kérdésre a válasz az, hogy nem, továbbra sincs értelmes pénzszerzési lehetőség. Vagy bent laksz a játékban, és éjjel nappal farmolsz, vagy tolod a pénzt a shark cardba. Már PS heistezni se lehet kurumával, szal még kevésbé éri meg abba is időt pazarolni.
Miért ne lenne,olyan 8 misit szedtem össze a múlt hét végén,pontosan nem tudom,két milla valamennyit elköltöttem upgrade-re,meg egy kicsit baromságokra de maradt 5.8 milla.
Egy autó eladás 800 ezer dolcsi volt,bunker eladás 995 ezer,nem volt türelmem megvárni míg tele lesz.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.29. 18:04:47

Szabi
gondolom továbbra sincs olyan küldi amivel kellő pénzt lehetne szerezni aránylag gyorsan.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Már elérhető.

Sziasztok
Mikorra várható a mai frissítés?

Igen a nélkül nem tudod a járműveket tovább fejleszteni,hiába van bunkered az autókat egyéb vackokat csak akkor tudod fejleszteni ha berakod MOC-ba.

Caliph
most konkrétan semmim sincs,mc klub alap koko gyárral,ceo autólopós hangárral,és még ma este egy alap bunker ha minden jól megy.
akkor addig is gyűjtöm a lóvét aztán meglátjuk mi jön
Moc miért jó,azon kívül hogy egy massziv kamion,van más haszna is?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.26. 23:15:18

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Szerintem ne vegyél semmit,jövőhéten sokkal jobb cuccok érkeznek,de ha van sok pénzed bunker+moc és utána vegyél járművet amit fejleszthetsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.26. 22:41:20

Caliph
Ja és Crewt keresek,célom főleg crew sessionban nyugodtan pénzt keresni anélkül hogy vérpistikék szétbombáznák az épp leadni készült kocsim stb...ritkán játszom és főleg egyedül szeretek mozogni,kb csak a nyugodt session miatt van szükségem crew tagságra 😊
most hogy a solo public sessiont úgy néz ki patchelték..

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
mik a must have járgányok? armored kuruma,buzzard pl sztem kötelező.Az új kiegben a repülő motort tartom mókás dolognak,van még valami amit érdemes megvenni és használható?főleg szólóban.
Most épp bunkerra gyűjtök,le van árazva az egyik központi vagy egy misivel,nem hagyom ki 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.26. 21:03:15

Semmit,tekintve hogy a köv DLC olyan 40 misi lesz alsóhangon a 950 ezer dollár nem sok.egy este simán visszahozod.

Sziasztok!
Következő a helyzet, ma nagy nyugodtan lépek be a játék online részébe, majd kapok egy olyan üzenetet hogy az egyenlegemből levontak 950 ezer dollárt. Abban az esetben, ha valami moddertől kaptam volna, akkor megértem, de semmi ilyen nem történt, becsületesen güriztem azért a pénzért, ráadásul update előtt duplán fájdalmas. Most van 450 ezer Dolláron, ami kb semmire nem lesz elég. Mit lehet ilyenkor tenni?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Caliph
ja igen tényleg.amúgy csak 100k t adna egy kocsiért
bocs ,még alig adtam el párat ,ritkán van időm játszani,de akkor ezt most kihasználom egy kis pénz gyűjtéshez 😊 hétvégén pont ráérek

Nem,akkor még él,1 kocsi 200k,de mi négyesével adjuk el.

Caliph
hát nekem 200kt adott most csak egy top range kocsiért .. biztos lejárt az akció

Keress egy aktív Crew-et,tegnap este egy csomó pénzt kerestem csak azzal hogy többieknek segítettem,egy eladás 30-70k pénzt is hozott.
igaz autó eladás az szar csak 5k a jutalom,de Mc és bunker eladásnál sok lóvé jön.

Köszi ,sajnos nincs sok barátom akivel tudnék tolni criminal-t
Motoros club felejtős,CEO+Autó lopó raktár,jelenleg 1 autó eladás 800 ezer dolcsi.
Az autó eladás a leggyorsabb mód a pénz szerzésre amúgy is,1 top autó eladás 400 ezer,most 800.
Bunker sem rossz 700 ezer körül termel asszem.De jön az új DLC jövőhéten az lehet még jobb lesz.
Ha sok pénz kell gyorsan akkor szerezz 3 értelmes embert aki ismeri az összes heist-et,letoljátok CM-et az kb 14 millió dollár.

Ez a finálé,az előző 4 heist bevétele nincs benne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.24. 16:57:09

Jön az új DLC amiben majd vehetünk saját repteret egyéb vackot.

Sziasztok, az lenne a kérdésem,hogy mivel lehet most gyorsan sok pénzt keresni onlineba? CEO-m nincsen ,csak motoros club-om ,de ott nincs még raktára ,csak club house .
Az FIB küldik indulása valamiért néha bugos,érdemes taxival menni FIB küldikre,akkor biztos elindul.A tengerparti FIB küldi nekem mindig bebugol,ha odamegyek eltűnik a küldi,mentem már oda repülővel autóval ejtőernyővel motorral egyéb szarral mindig eltűnt,de taxival nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.24. 08:09:54

Úgy néz ki megvan a megoldás!
Nem tudom ki írta taxival menjek valahova, én meg felmentem a taxival a B betűhöz és úgy oké is volt megy tovább a dolog találkoztam ott az FIB-vel FBI azután valmi hulla ház, Jóga.....stb!
Kössz a Helpet!
Dupla pénz jár most autóeladásért.

Hali!
Megcsináltam a repülő iskolát , de ezt getaway locationt még nem majd akkor ezt próbálom, a helikopter meg a mini sub megvan!
Kösz!
Caliph
de ha magvan a mini sub meg a heli akkor esélyesebb hogy repülő iskolát kell megcsinálnod

Caliph
Vagy a másik campaing probléma is lehet,hogy egy heistre készülve egy négyajtós gyors autót le kell rakni egy eldugott parkolóban és megjelölni hogy ottvan,egy későbbi rablással aztán azzal fogtok menekülni.Ha megvan a hely fel kell hivni lestert és mark getaway location

itt van vidi

ez a két küldi szokott elakadós lenni ha nem figyelsz kicsit mit is kellene csinálni 😊

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.21. 13:08:00

Caliph
voltál michellel megcsinálni a repülő iskolát?
mert lesz egy mini subos heist ahol michelnek kell helikoptert vezetni,és ehhez meg kell csinálni a flight school küldiket a reptéren
Aztán tovább fog engedni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.21. 13:04:06

Akkor az Dave küldi,asszem,az vicces küldi.

Ha nem gugli fordítóval írsz a supportnak segítenek,több ismerősnek is lopták el accountját,de visszakapta,sőt a nevét is vissza állították.

Sajnos nem, a B betüt kék és fent van a hegyen egy kanyargós út visz fel, igazából ilyen kilátó jellegű van ilyen fizetős kukkerek kirakva és be lehet látni vele a várost! Jól tudom a kék színű betűk a Michaelé akkor megpróbálok oda taxival felugrani vele!
A Trevor az állat barna színű betük szoktak lenni ahova mennie kell van ez rampage ahol megvadul és ki kell nyírni megfelelő számú embert, nem tudom ez befolyásolja e a story modot , ha nem csinálom meg?!
JaSoN HuNTeR
ya nekem is valami orosz hacker törte fel az accountom....

Unfortunately the owner of the following email ([email protected]), probably a russian hacker got my account information and stole my account.

Stalker121... írta át az emailem....

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Sziasztok. Augusztus 13.án ellopták az accountom, írtam az Rszarnak de nem válaszolnak...
Írtam emailt és csak egy automata üzenetet kapok.
Hello and thank you for contacting Rockstar Games Technical Support.

In order to assist you in solving your problem, we ask that you please visit our website at support.rockstargames.com.

There you can submit a support request with options for assistance from our dedicated Rockstar Support team.

You can also check server status, search our knowledge base, ask questions in our support community, and review the status of your support requests.

Thank you again for contacting Rockstar Games Support.

Ilyeneket küldenek, a hivatalos support oldalukon nem tudok velük beszélni mivel hitelesített email kell hogy tudsz nekik írni.....

Help mit csináljak?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ha írsz supportnak szerintem vissza adják a neved.
De ma már nem sokan Heist-eznek,mivel az autólopás fegyverkereskedés sokkal kifizetődőbb.
Főleg mivel most a bunkerre dupla pénz jár,így egy eladással több mint 2 milliót keresel.

Sziasztok! Aktív játékosokat keresek néhai heistekre, közös játékra. TS-t nem igénylek, mivel annyit én sem játszom, de ha épp játszani támad kedvem legyen kit invelnem, mivel nemrég egy orosz fszkalap feltörte az accom, és mindenkit törölt a barátlistámről, pénzem nullázta, és még a nevemet is átírta, szerencsére nem vállalhatatlan : _MoneCraz_
Az a B betű a tengerparton van?
Ha igen akkor az egy FIB küldi asszem,oda taxival menj,különben lehet bebugol és nem indul el.

Hali!
Én is segítséget kérnék!
A minio tengeralatjárós küldinél vagyok!
Elrabolom a mini subot+ a helikoptert, és utána semmi új küldi nem jön telefonon hívok bárkit csak inni akar nem tudom hogy jön a következő!
Csak egy kék nagy B betű van a térképen valami kilátó de semmi több!
Előre is kössz!
bexinho
Köszönöm a segítségeteket. Sajnos munka mellett, hétköznapok és más játékok miatt inkább csak gyors szórakozásra van beszerezve a játék. De ha beszabadulok a GTA világába, akkor szeretném egybekötni pénzszerzéssel is. 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

RJoco
Én kezdőként a kontakt küldiket szerettem a legjobban. Volt 3-4, amit folyamat csináltam váltogatva. Amíg nincs páncélozott Kuruma-d, addig izgalmas tud lenni és mindig a max lóvét is kapod érte.

Ha minden nap tudsz játszani vele, akkor érdemes a napi küldiket is csinálni, bár, ha kevés a játékos a deathmatch-ek és hasonló min.2 játékos meccsek nehezen fognak menni.
Viszont minden nap 25 ezer, minden 7. nap 100 ezer és minden 28. nap 500 ezer a jutalom.

Ha nincs sok időd játszani és nem akarsz glitchelni sem akkor szerintem hagyd ezeket a jobokat meg heisteket mert nagyon lassan lesz pènzed bármire is.
Én amikor már untam a gta-t és nem nagyon játszottam már vele ami főleg azért volt mert nem volt pénzem a plusz tartalmakra akkor új játék vásárlása helyet vettem 10 ezerért egy shark cardot, amiből csináltam egy Ceo-t és elkezdtem kocsikat lopni, így már jött a pénz amit visszaforgattam mindig, és ma a kocsi eladásokból fedezem a raktáraim supplyzását mert utálok suplyzni, a gunraltáromban most van 700ezer ami egy milla ha kiszállítom.
Szerez jjátszótársakat ha tudsz!!!
Ennyit tudtam segíteni.
XBox one (nincs kihalva)
bexinho
Sziasztok!

(PS4)

Kezdő vagyok GTA multiban, és csak próbálgatom a küldetéseket. Nincs sok pénzem, $50e + $30e értékű koszfészek egy terepjáróval. Mire érdemes ráállnom, amivel viszonylag jó pénzhez juthatok és eközben nem válik rövid időn belül unalmas farmolássá?

Az igazi problémám viszont az, hogy hétköznap este (20-23:00) nem találtam normális quick job-ot. Vagy tök üres volt, vagy csak 1-2 ember volt benne, vagy olyan pályára dobott, amit valaki csinált, és semmi értelme nem volt, csak a pályatulajdonos saját kedvtelésére ölt párunkat.
Ennyire kihalt lenne a játék hétköznap? Hétvégén kora délután nem volt ilyen gondom.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Ki tiltani nem kell,de a hülyeséget nem ártana ha valaki kiszűrné.
De ha jelentkezel házigazdának én rád szavazok.