Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítőknek is dupla pénz jár.
na ez jó hír,este pont teli lesz a bunki,és moc fejlesztések is kellenek,jó hét lesz 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
2x RP/$:
· TRANSFORM RACES
· AIR QUOTA
Dupla pénz bunkira.
Akciós Járművek :
· SEABREEZE
· VOLATOL
· LAZER
· RIATA
· YOSEMITE
· FACILITY STYLES/GRAPHICS/SECURITY:
· MOC CABS
· NIGHTSHARK
· INSURGENT
· TRANSFORM RACES
· AIR QUOTA
Dupla pénz bunkira.
Akciós Járművek :
· SEABREEZE
· VOLATOL
· LAZER
· RIATA
· YOSEMITE
· FACILITY STYLES/GRAPHICS/SECURITY:
· MOC CABS
· NIGHTSHARK
· INSURGENT
Úgy néz ki bunker hét van.
Ha igaz talán duplán fizet a bunker.
De nem biztos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.27. 11:53:56
Ha igaz talán duplán fizet a bunker.
De nem biztos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.27. 11:53:56
Meth labot akartam tegnap fejleszteni, de csak félig sikerült, mert nem engedett belépni 8 után: unable to login player details meg ilyen hibákkal.
18-20 között nekem nem volt gondom. Bár nyugis session sem volt.
Mindenki logol be a lóvéért.
Én is ma még elköltöttem annyit amennyit tudtam, hogy minél több jöjjön vissza. Természetesen csupa hasznos dologra. Az új terepjáró nagyon tetszik. És a hajóm színes és világítása is más lett.
Nameg van már egy bázisom és nem zaklat Lester telefonon.
A járulékos költségek meg egy kicsit megnőttek.
Mindenki logol be a lóvéért.
Én is ma még elköltöttem annyit amennyit tudtam, hogy minél több jöjjön vissza. Természetesen csupa hasznos dologra. Az új terepjáró nagyon tetszik. És a hajóm színes és világítása is más lett.
Nameg van már egy bázisom és nem zaklat Lester telefonon.
A járulékos költségek meg egy kicsit megnőttek.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nincs szerver.
Mit kell pucolni a registry-n?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 17:49:53
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 17:49:53
registry pucolast senki nem emlitii?
sikerült kilépnem abból a csapatból,viszont most én is csapat nélkül vagyok.
na ez is igaz elboldugulni el lehet csak elkelt volna azért pl nem tudom hogy lehet elhagyni a csopotot .
Nézd ehhez a játékhoz nem kell angoltudás,én sem tudok angolul még is elboldogulok.
Magyarországon túl kevés a potenciális vevő ahhoz hogy megérje magyarosítani.
Látod az EA már 20 millió lakos alatti országban sem adja ki honosítva a játékát.
Sőt ők visszamenőleg is törölték a magyar nyelvet.
Origin-es régi játékaim amik magyarok voltak már nem magyarok,törlődtek a magyar mentéseik és vagy kezdek új játékot vagy törlöm.
Az utóbbinál maradtam,mert van olyan játék amiben szerettem érteni a sztorit meg a párbeszédeket.
De GTA-ban így is megértem magam,sőt még a sztorit is felfogtam.
Másik játékot te nem kapsz ennyi pénzért ami ennyi időre leköt és ennyit tudsz vele játszani.
Megveszed valamelyik divatos szutykot amit 20 óra után megunsz hiába is van hozzá magyarosítás is akár.
Lásd assasin creed,nekem több része is megvan sosem tudtam kijátszani egyiket sem,mert egy rakás szar akár mekkora hype is van mögötte.Vagy a Witcher,azokból is megvan több is,nem is sima hanem Enchanced editionok.
De egyiket sem vittem végig,első második fejezetig max kibirom,aztán unalomba fullad és pár hónapig még itt van a gépen aztán törlöm.Bár megértem a witcher miért olyan nagy divat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 11:52:55
Magyarországon túl kevés a potenciális vevő ahhoz hogy megérje magyarosítani.
Látod az EA már 20 millió lakos alatti országban sem adja ki honosítva a játékát.
Sőt ők visszamenőleg is törölték a magyar nyelvet.
Origin-es régi játékaim amik magyarok voltak már nem magyarok,törlődtek a magyar mentéseik és vagy kezdek új játékot vagy törlöm.
Az utóbbinál maradtam,mert van olyan játék amiben szerettem érteni a sztorit meg a párbeszédeket.
De GTA-ban így is megértem magam,sőt még a sztorit is felfogtam.
Másik játékot te nem kapsz ennyi pénzért ami ennyi időre leköt és ennyit tudsz vele játszani.
Megveszed valamelyik divatos szutykot amit 20 óra után megunsz hiába is van hozzá magyarosítás is akár.
Lásd assasin creed,nekem több része is megvan sosem tudtam kijátszani egyiket sem,mert egy rakás szar akár mekkora hype is van mögötte.Vagy a Witcher,azokból is megvan több is,nem is sima hanem Enchanced editionok.
De egyiket sem vittem végig,első második fejezetig max kibirom,aztán unalomba fullad és pár hónapig még itt van a gépen aztán törlöm.Bár megértem a witcher miért olyan nagy divat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok benne a lenge öltözetű nő.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 11:52:55
értem azt nem hogy hogy tudja megkerülni servert.Előzőben pont ezt írtam.Még csak véletlenül sem mentem onlineba a magyarítással más mod nekem meg nem is kellene nem érdekel.Letiltott aztán ha lepucoltam azt a keveset még az sem segített.Én is látom ezek meg még a karácsonyfát is rám tudják aggatni
Kicsit mást szeretnék megosztani veletek,azokkal akik tapasztaltabbak ,és főleg azoknak akik még nemrég játszanak .Sok szó esett más fóumokon a gta 5 magyarításról.Eleinte akkor még 40 % volt magyarítva elég volt ha onlineba nem mész moddolva semmi baj nem volt.Néztem jelenleg a magyarítás 80 % on kipróbáltam .és véletlen sem onlineban.Letiltott a progi mint a szart a server.azt írta ki hogy egy módosított verzióval akarok onlineba lépni.Semmi nem segített a modpucolás sem ill,csak a magyarítás volt .Letakarítottam mindenhonnan dokumentumokat is töröltem ,de csak az újrarakás segített.Néha azt sem tudom mit kell nyomogatni csak az online fordító maradt.Kicsit azért bosszantó,14000 ft volt a dobozos.8000 ft ért premierfilmet megvehetsz többszörös díjas filmet bármit.Eredetiben,ami több pénzt hoz mármint a filmipar remekjei mint agy játékprogi.15 ezerért elvárnám hogy még le is szinkronizálják a fenébe is már tényleg.Ráadásul ki vesz ma eredeti dvd filmet,viszont gta nak bevételkiesése itt sem volt hiszen csak eredetivel lehet nyomatni .
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.02.24. 11:42:42
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.02.24. 11:42:42
Hát azokat ha tehetem kerülöm.<#lookaround>#lookaround>
Feltűnöen sok köztük a modder.Ahol IGN-es vagy THCC-s bukkan fel ott várható egy modder is.
Feltűnöen sok köztük a modder.Ahol IGN-es vagy THCC-s bukkan fel ott várható egy modder is.
igen így már értem tudtam persze hogy van ilyen tömörülés mint máshol a klánok.Én thc vagy milyen tag vagyok már elejéől 122 es a szinten.
Crew az olyan mint a klán,crew lehet zárt sessionban,bónusz pénz jár sok crew tag után bónusz xp anyám kínja.
Rengeteg crew van,de 90%-a szemét.Ritka a jó és normális crew.
Egy jó crew-el a játék egy nagy baromkodás,tegnap este fent voltam 8 órától majdnem 12-ig,igaz sok pénzt nem kerestem olyan 1 millát guberáltam össze,de el lett tolva az idő sok hülyeséggel.Az este kitaláltam hogy kimászom a repülőm tetejére repülés közben,meg hasonlók.<#hehe>#hehe>
Meg valakinek mindig támad valami ötlete,vagy valami hülyeség kialakul,néha csak valami hülyeségből akkora banzáj lesz.De nem öldöklés hanem hülyéskedés,mint például egyszer crew tag felmászott vonatra én meg utána akartam menni autóval a vonatra,ebből akkora marhulás lett.Mindennap van valami hülyeség.
Most mindenki tolja az MC bizniszeket ezerrel,mert bónusz van rá,25%-al olcsóbb a supply bele és többet fizet,kicsit bugos is mert csak az eladónak fizet,a segítőknek nem ad pénzt ha az eladás 500 ezer felett van.
És hát most a meth és a kokó gyár magasan 500 ezer felett fizet egy teli sessionban.
Én általában félig tele adom el őket.így a segítőim kapnak pénzt még.
Rockstar egy tetű láda,rengeteg pénzt buknak el a segítők.
Avenger tetejére sikerült is kimászni kétszer.
Egyszer meghaltam mert poénból ki lett lőve az egyik rotorja.<#vigyor>#vigyor>
Még akkor sem robban fel ez a szar ha kilövik,csak le esik a földre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 10:55:46
Rengeteg crew van,de 90%-a szemét.Ritka a jó és normális crew.
Egy jó crew-el a játék egy nagy baromkodás,tegnap este fent voltam 8 órától majdnem 12-ig,igaz sok pénzt nem kerestem olyan 1 millát guberáltam össze,de el lett tolva az idő sok hülyeséggel.Az este kitaláltam hogy kimászom a repülőm tetejére repülés közben,meg hasonlók.<#hehe>#hehe>
Meg valakinek mindig támad valami ötlete,vagy valami hülyeség kialakul,néha csak valami hülyeségből akkora banzáj lesz.De nem öldöklés hanem hülyéskedés,mint például egyszer crew tag felmászott vonatra én meg utána akartam menni autóval a vonatra,ebből akkora marhulás lett.Mindennap van valami hülyeség.
Most mindenki tolja az MC bizniszeket ezerrel,mert bónusz van rá,25%-al olcsóbb a supply bele és többet fizet,kicsit bugos is mert csak az eladónak fizet,a segítőknek nem ad pénzt ha az eladás 500 ezer felett van.
És hát most a meth és a kokó gyár magasan 500 ezer felett fizet egy teli sessionban.
Én általában félig tele adom el őket.így a segítőim kapnak pénzt még.
Rockstar egy tetű láda,rengeteg pénzt buknak el a segítők.
Avenger tetejére sikerült is kimászni kétszer.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyszer meghaltam mert poénból ki lett lőve az egyik rotorja.<#vigyor>#vigyor>
Még akkor sem robban fel ez a szar ha kilövik,csak le esik a földre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 10:55:46
sziasztok!Ven ennél lámább kérdés is,a 24066 -osnál.Egyáltalán mi az a crew?Mintha a telefonban láttam volna a küldetéstípusoknál...
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.02.24. 09:12:10
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.02.24. 09:12:10
A normálisabbaknál jelentkezni kell, meg szabályt olvasni.
Jelentkezel a játékon keresztül, majd írsz a fórumra a szabályok szerint még egy jelentkezést. Ezt követően a főnökségen múlik, de a játékban kell és fogják elfogadni a jelentkezésed, illetve visszajeleznek a fórumon is.
Szóval a fórum használata nagyon ajánlott.
Jelentkezel a játékon keresztül, majd írsz a fórumra a szabályok szerint még egy jelentkezést. Ezt követően a főnökségen múlik, de a játékban kell és fogják elfogadni a jelentkezésed, illetve visszajeleznek a fórumon is.
Szóval a fórum használata nagyon ajánlott.
Én a fórumon találkoztam velük.
Egyébként tényleg elég drága cucc,a Deluxo az olyan 5.2 milla tuningolva,neon nincs az alján mert nekem nem tetszik és duda is alap van mert valamiért én nem csípem a hülye duda hangokat.
Az Avenger meg drágább,3.7 misi az alap ára,de fegyverek tuning,festés meg egyéb vackok drágák rá és akkor még nincs i rajta másfél millás wehicle és weapon workshop.
Én nem is vettem rá mert van MOC-om,abban már van,akkor minek még egy.
Crew sessionban nem nehéz pénzt keresni,főleg most minden mc-s gyár sokkal jobban fizet,bár az MC-s eladások bugosak is,segítőként nem mindig kapsz fizetést,de azt már tudjuk hogyan előzzük meg.Ha egy Mc gyárban az eladásnál 500 ezer feletti pénzt kapsz a segítők nem kapnak semmit,csak egy failed-et,de meth és kokó gyárat mindig félig tele adom el így csak 300-400 k körül van pénz és a segítök is kapnak,hála az égnek a bunker eladás nem rossz.
Az Avenger meg drágább,3.7 misi az alap ára,de fegyverek tuning,festés meg egyéb vackok drágák rá és akkor még nincs i rajta másfél millás wehicle és weapon workshop.
Én nem is vettem rá mert van MOC-om,abban már van,akkor minek még egy.
Crew sessionban nem nehéz pénzt keresni,főleg most minden mc-s gyár sokkal jobban fizet,bár az MC-s eladások bugosak is,segítőként nem mindig kapsz fizetést,de azt már tudjuk hogyan előzzük meg.Ha egy Mc gyárban az eladásnál 500 ezer feletti pénzt kapsz a segítők nem kapnak semmit,csak egy failed-et,de meth és kokó gyárat mindig félig tele adom el így csak 300-400 k körül van pénz és a segítök is kapnak,hála az égnek a bunker eladás nem rossz.
Tudom mert hallottam már ilyenről.
Ellopták accountját,a rockstar meg lenullázta pénz csalás miatt.
Mikor visszakapta lvl1-es karija volt 0 pénzzel és vissza sem kapta.
Ellopták accountját,a rockstar meg lenullázta pénz csalás miatt.
Mikor visszakapta lvl1-es karija volt 0 pénzzel és vissza sem kapta.
Semmi baja nem lesz,én állandóan ezzel baromkodok.<#eplus2>#eplus2>
Múltkor az autós találkozón majdnem bezúgtam a találkozóra egy Insurgenttel az égből.
Van Personal Insurgent Pick Up-om,sajna tettem rá aknát így elég veszélyes ha elfelejtem hogy a duda helyett akna van.
Kiugrassz Insurgenttel az Avengerből és két kilóméter zuhanás után lazán padlót fogsz.
Múltkor az autós találkozón majdnem bezúgtam a találkozóra egy Insurgenttel az égből.
Van Personal Insurgent Pick Up-om,sajna tettem rá aknát így elég veszélyes ha elfelejtem hogy a duda helyett akna van.
Kiugrassz Insurgenttel az Avengerből és két kilóméter zuhanás után lazán padlót fogsz.
Szia!
Ez nekem is eszembe jutott és hála isten leellenőrizték!
De mondták ha ebből esetleg még is gond adódik külön kezelik az ügyet!
Ez nekem is eszembe jutott és hála isten leellenőrizték!
De mondták ha ebből esetleg még is gond adódik külön kezelik az ügyet!
És alapjáraton is 10 misi kell, hogy ezt megtedd 😄
Több idő kellene, hogy többet játszhassak.
Az mekkora fun lenne, ha többen egymás mellé álltok és egy repülésre alkalmatlan autóval gurultok ki 😄
Több idő kellene, hogy többet játszhassak.
Az mekkora fun lenne, ha többen egymás mellé álltok és egy repülésre alkalmatlan autóval gurultok ki 😄
Csak majd nézd ,meg nehogy az accod bannolva legyen,mert lehet hogy modolásra használta.
Hello urak! Csak elmondom hogy sikerült vissza szereznem az rockstar accom és a gta-t. 😊
Kis derült,hogy valami ciril betűt használó nemzetből, való emberke lopta el, hogy száradjon le a fa... 😄
Tudom valószínű nem okoztam vele nagy kárt neki azért örülök hogy ebből már nem szerez magának lóvét.
Kis derült,hogy valami ciril betűt használó nemzetből, való emberke lopta el, hogy száradjon le a fa... 😄
Tudom valószínű nem okoztam vele nagy kárt neki azért örülök hogy ebből már nem szerez magának lóvét.
Olyan mint a MOC de sokkal jobb.
Egyszerre helikopter és repülő is.
Van benne autópilóta.
Ha tuningolod van benne Wehicle workshop és weapon workshop mint a MOC-ban.
Ezenkívül 3 ágyú torony is van benne.A raktérbe 30 ember fér be.
A raktérbe rakhatsz be Insurgentet vagy egyéb fegyveres járgányt.
Én nem vettem bele sem fegyver sem autó workshop-ot,van MOC-om,abban már van minek még egy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.22. 09:38:33
Egyszerre helikopter és repülő is.
Van benne autópilóta.
Ha tuningolod van benne Wehicle workshop és weapon workshop mint a MOC-ban.
Ezenkívül 3 ágyú torony is van benne.A raktérbe 30 ember fér be.
A raktérbe rakhatsz be Insurgentet vagy egyéb fegyveres járgányt.
Én nem vettem bele sem fegyver sem autó workshop-ot,van MOC-om,abban már van minek még egy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.22. 09:38:33
Avenger az kb olyan mint a MOC ugye? mert pont megvettem az Moct,mire kijött ez,hát persze hogy inkább ezt vettem volna,olyan ideges lettem nem is léptem be még idén onlineba,de hétvégén visszatérek 😄
Mondjuk annyi előnye van hogy le vagyok maradva a dlckkel,hogy mire lesz pénzem addigra bőven kiderül mit érdemes megvenni és mi a pénzkidobás 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.22. 09:08:58
Mondjuk annyi előnye van hogy le vagyok maradva a dlckkel,hogy mire lesz pénzem addigra bőven kiderül mit érdemes megvenni és mi a pénzkidobás 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.22. 09:08:58
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nekem nem volt ilyen gondom.
Egész délután fent voltam.Megint elköltöttem rengeteg pénzt.
De végre van két olyan repülő amit nagyon szeretek és az a legjobb hogy egyszerre tudom őket használni.
Avenger és Deluxo,Avenger hasába belemegy a deluxo,így tudok velük küldizni CEO és MC feladatokat csinálni,az Avengerrel kirepülök a célterület fölé ott hagyom autópilótával és Deluxoval kigurulok hátul.

Egész délután fent voltam.Megint elköltöttem rengeteg pénzt.
De végre van két olyan repülő amit nagyon szeretek és az a legjobb hogy egyszerre tudom őket használni.
Avenger és Deluxo,Avenger hasába belemegy a deluxo,így tudok velük küldizni CEO és MC feladatokat csinálni,az Avengerrel kirepülök a célterület fölé ott hagyom autópilótával és Deluxoval kigurulok hátul.

értem megpróbálom helyesen írni a jelszavakat legközelebb
Az akkor jön elő, ha többször rossz jelszót adtál meg.
Néha idegesítő, de amúgy nagyon hasznos is lehet, ha a lopásokat nézzük.
Ha nem tudod elolvasni, akkor kérj újat.
Nem tudom, hogy elévülési ideje (talán 1 nap) van vagy azután nem kéri többet, ha jól megadtad a jelszót és a kódot. Egészen addig, míg megint el nem rontod párszor.
Miután feltörték az acc-om és sikerült visszaállítanom, a játék nem engedett be, ha ki volt pipálva az Auto-Login.
Azzal nincs gond, ha megjegyzi a felhasználónevet, de a jelszót ne jegyezze meg. Ez a feltörés óta így van nálam.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.02.21. 22:55:56
Néha idegesítő, de amúgy nagyon hasznos is lehet, ha a lopásokat nézzük.
Ha nem tudod elolvasni, akkor kérj újat.
Nem tudom, hogy elévülési ideje (talán 1 nap) van vagy azután nem kéri többet, ha jól megadtad a jelszót és a kódot. Egészen addig, míg megint el nem rontod párszor.
Miután feltörték az acc-om és sikerült visszaállítanom, a játék nem engedett be, ha ki volt pipálva az Auto-Login.
Azzal nincs gond, ha megjegyzi a felhasználónevet, de a jelszót ne jegyezze meg. Ez a feltörés óta így van nálam.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.02.21. 22:55:56
BD=BluerayDisc, amihez külön olvasó kell, mert a DVD olvasó nem olvassa.
A dobozos verzió eleve 7 DVD. Ha ehhez hozzátesszük a frissítéseket, akkor már BD-ből is 2 kell. És ki tudja mit hoz a március, lehet, hogy már 3 lemezen férne csak el.
A legjobb az lenne, ha létrehoznának egy lehetőséget SC-ben, amivel Steam-es kódot lehetne generálni. A steam szerverekkel nincs gond, onnan lejönne szépen a játék és a frissítések is.
A dobozos verzió eleve 7 DVD. Ha ehhez hozzátesszük a frissítéseket, akkor már BD-ből is 2 kell. És ki tudja mit hoz a március, lehet, hogy már 3 lemezen férne csak el.
A legjobb az lenne, ha létrehoznának egy lehetőséget SC-ben, amivel Steam-es kódot lehetne generálni. A steam szerverekkel nincs gond, onnan lejönne szépen a játék és a frissítések is.
Sziasztok!
Nagyon kellene megint egy kis segítség!Majd szétvet már az ideg az idióta robotszűrőjükkel.Social clubba lépéskor tőletek is kéri hogy nem vagy robot?' óráig nyomkodom és nem hagyja abba nem hagy belépni csak nyomja meg nyomja .Hiába pipálom ki az automata bejelentkezést ,elindulna a játék, már tölt, és megint kéri az account -jelszót ,a robotmarhaságszűrő meg vég nélkül adja a feélismernivalókat elegem van!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.02.21. 22:20:27
Nagyon kellene megint egy kis segítség!Majd szétvet már az ideg az idióta robotszűrőjükkel.Social clubba lépéskor tőletek is kéri hogy nem vagy robot?' óráig nyomkodom és nem hagyja abba nem hagy belépni csak nyomja meg nyomja .Hiába pipálom ki az automata bejelentkezést ,elindulna a játék, már tölt, és megint kéri az account -jelszót ,a robotmarhaságszűrő meg vég nélkül adja a feélismernivalókat elegem van!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.02.21. 22:20:27
ezt most nem értettem...milyen BD és olvasó?
Mármint BD-re gondolsz, ami nem 2 forint. Az olvasóról ne is beszéljünk.
Adatmódosításokról általában kapsz email-t.
Ilyen a jelszó csere vagy az email cím csere.
Az email-ban kapott linken keresztül vissza lehet venne az acc felett az irányítást. Nekem is volt ilyen. Újraállította a jelszót, beadtam egy erősebbet. Azóta sem jegyeztem meg, de erre van külön programom.
A nevet nekem is átírták, a support hamar visszaállította azt is, mert amúgy évente csak 1x lehet nevet módosítani.
Jah, a kezelőfelület meg orosz volt, de azt sem volt gond visszaállítani.
Ilyen a jelszó csere vagy az email cím csere.
Az email-ban kapott linken keresztül vissza lehet venne az acc felett az irányítást. Nekem is volt ilyen. Újraállította a jelszót, beadtam egy erősebbet. Azóta sem jegyeztem meg, de erre van külön programom.
A nevet nekem is átírták, a support hamar visszaállította azt is, mert amúgy évente csak 1x lehet nevet módosítani.
Jah, a kezelőfelület meg orosz volt, de azt sem volt gond visszaállítani.
bocs a sok hibáért nem vettem észre,hogy merül az elem a billentyüzetben.
Nekem mikor először raktam fel 5 giga volt a frissítés,kb 20 óra volt.<#vigyor>#vigyor>
általában hamar letöltött eddig minden dlc tegnap este 12 nsp hátralecőt írt nemkem a dobozos mert teljesen újraraktam a napokban asok pc illesztő kütyü miatt 3 szor is.az egész folyamat ha begyorsul a végeén a dlc letöltés még ígyis kb 5 vagy 6 óra gyerekek.illő lenne tényleg kidobni a dobozosoknak egy lemezt ami tartalmazná az össze frissítést kb 2000 ft ért nem többért
Elvileg két hét múlva újabb dlc,az megint vagy 2-3 giga peccs,már most is van vagy 20 giga peccs ha nem több.
Bár ha steames van valakinek annak nem gáz mert alapból úgy tölti gondolom,de ha nekem újra kéne rakni a dobozost jó nagy cumi lenne.
Kérdés hogy mit találhatnak még ki CEO vagy MC dlc lesz,bár olyant is lehetett olvasni hogy még több RDR tartalom kerül bele.
Vicces lenne,jönne lovas szekeres dlc.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.21. 16:33:49
Bár ha steames van valakinek annak nem gáz mert alapból úgy tölti gondolom,de ha nekem újra kéne rakni a dobozost jó nagy cumi lenne.
Kérdés hogy mit találhatnak még ki CEO vagy MC dlc lesz,bár olyant is lehetett olvasni hogy még több RDR tartalom kerül bele.
Vicces lenne,jönne lovas szekeres dlc.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.21. 16:33:49
Ha gondolod ingame cseten megválaszolom,de csak ha kibírod az őszinte véleményt.<#buck>#buck>
Találkoztam már ilyen féle népséggel az űrt járva,a csatahajóm nevétől is kiakadtak,bár a mai napig nem kaptam büntit érte.Gyanítom vagy nincs a fejlesztőknek rendes magyar fordító progijuk és gőzük sincs mi van oda írva,vagy le sem tojják az ilyet.
De aztán hun cseten beszédbe elegyedtünk,attól nekem jó kedvem lett,nekik meg elszállt az agyuk.
Ha sok bennem a kávé ritka nagy troll tudok lenni,pedig nem is írok csúnyát,csupa szép és kedves szó,még is kifekszenek tőle.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.21. 16:17:04
Találkoztam már ilyen féle népséggel az űrt járva,a csatahajóm nevétől is kiakadtak,bár a mai napig nem kaptam büntit érte.Gyanítom vagy nincs a fejlesztőknek rendes magyar fordító progijuk és gőzük sincs mi van oda írva,vagy le sem tojják az ilyet.
De aztán hun cseten beszédbe elegyedtünk,attól nekem jó kedvem lett,nekik meg elszállt az agyuk.
Ha sok bennem a kávé ritka nagy troll tudok lenni,pedig nem is írok csúnyát,csupa szép és kedves szó,még is kifekszenek tőle.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.21. 16:17:04
Plata mi bajod férfi szerelemmel? 😄 Mikor két szőrős izzad férfi test összeér 😄
Ne dobáld a buzit 😊
Ne dobáld a buzit 😊
lecserélik max a régi dvd-s verziót, hogy ne kelljen még több 10gigát frissítgetni <#nemtudom>#nemtudom>
#hhwnd
Nem is az erőszakra,buzikra lotyókra és egyéb dologra gondoltam ami a játékban van,hanem ha online játszik a sok retardált állatra aki esetleg tönkreteszi a játékát.
Köszönöm én is ide írtam, akkor remélem válaszolnak!
Plata mai világban ezen ne lovagoljunk mikor a csapból is erőszak folyik!
Gta világ problémáihoz képest mese!
Plata mai világban ezen ne lovagoljunk mikor a csapból is erőszak folyik!
Gta világ problémáihoz képest mese!
support.rockstargames.com Submit a request
és itt van olyan hogy nem kell bejelentkezni,continue without signing in for basic issue
én első körben ezt találtam
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.21. 11:10:59
és itt van olyan hogy nem kell bejelentkezni,continue without signing in for basic issue
én első körben ezt találtam
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.21. 11:10:59