27707
  • Plata
    Én csinálom.
    Négy raktárat töltök most.
    Egybe jewel és bullion,egybe gemstone,egybe art megy,utolsóban vegyesen a maradék.
  • fodorpetii
    A ládázásba érdemes belekezdeni? Vagy ha duplás akkor éri meg?
  • Plata
    Inkább ne.
    Vagy legyen új fegyvernek lángszóró.
    Amivel a buzibárokat ki lehet pucolni.
    XD
  • RJoco
    Fölösleges ezen rugózni. Lesz ami lesz.
    A mai tendenciát figyelembe véve esélyes, hogy inkább opciósra csinálják meg a dolgot. Vagy egyszerűen csak a dekorációval mindenki kinyilváníthatja identitását.
    Viszont, ha azt veszem, akkor még buzis ruhákat sem láttam, pedig ezen a vonalon ez alap lenne.
  • Dienes90
    háááth ha jól fizet bevállalom, max a monitor háttal lesz az ajtónak/ablaknak :D
  • Plata
    Hát ha tényleg buzi bárt raknak be azt kihagyom,bár felgyújtani szívesen felgyújtom,esetleg felrobbantom.
  • Dienes90
    Erős volt a gyanú hogy a sok akció mostanában arra ment ki hogy ne legyen pénz s legyen megint sok sok sok sharkcard. Ha nem aznap veszem meg, amikor kijön nekem az sem baj, vagy úgy hagyom a gépet és a termelés megy, mikor dupla volt akkor is teamwiever intéztem az supply vásárlást, de kíváncsi vagyok már, inkább a nudira szavaznék, kapuvári buzibár vicces de mindig ott szaladgálni közöttük, tutti akkor jönne anyám,rokon, asszony valaki ,aztán magyarázkodhatnék hogy a játékba miért pont buzibárba mászkálok :D
  • Plata

Van aki azt tippeli buzibárok lesznek,van aki azt nudibár,van aki azt hogy sima bár.
    Hogy melyik lesz vagy mi nem tudni.
    De saját szórakozóhelyek lesznek,a városban van pár bár és szórakozóhely,ezeket lehet majd üzemeltetni,mint a Tequi-la-la bár is,ahova robbantani szoktunk menni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.28. 12:08:53
  • Plata
    Kár volt ezekre elkölteni a pénzed,jön a Nightlife dlc,új zenékkel,saját MC-s bárokkal vagy klubokkal,vagy mikkel.
  • Dienes90
    A múlt héten qva sok meló miatt alig volt időm, de vasárnap este sikerült belépnem, hát bakker ez az LCC Sanctus hogy a gránátba kerülte el a figyelmem? Az még hagyjál de a többieknek is akik már régebb óta játszanak... mindenki azt mondta ez biztos új, erre nézem és 2016-os halloween eventre került be, minden esetre az összes pénzem rá ment , maradt 7890 dolcsim, aztán gyors vip work és megvettem a piedonne motort is, na meg a liberator mt-t is, bár sosem fogom használni de nagy fun, remélem nem erre a hétre teszik be a cargo ládás raktáras bonuszt mert akkor cumi, eladtam a motor érdekébe, de hogy mennyire lehet ezt a sanctust pimpelni és mennyire komoly hogy pirosan világít a szeme, teljesen oda vissza vagyok érte, bár mióta feltuningoltam annyira kapar hogy szinte irányíthatatlan már már de szeressük, már csak ghostrider szerkó kellene hozzá :D
  • zolcsika080104
    gyerekek, mostmeg a világon semmit nem csináltam, csak most úgy véletlenül be tudtam lépni nem tudom mi a fene szarakszik,a bejelenkezős ablak azt írta most utoljára hogy a rockstar játékok szolgáltatásai ideiglenesen le vannak tiltva, erre belép beszarok
  • zolcsika080104
    sajna egyiks sem a tűzfalnál és a vírusírtónál is engedélyezve van,ez a dolog úgy volt hogy valamelyik este még minden jó volt reggel már nem tudtam belépni.
  • Alanw
    na igen kovetkezo lepesnek en is net dolgokat irtam volna,a tuzfalad atmenetileg tedd tanulo modba
  • Alanw
    https://www.youtube.com/watch?v=JRBZ0q1UrpM
  • RJoco
    Ha csak a social-os ablak van, akkor a PrtSrc gombnak működnie kell. Megnyomod, nyitsz egy paint-et, oda meg beilleszted. Kijelölöd ami kell, nyomsz egy másolást és egy új paint-be beilleszted, így csak azt kell közzétenned, ami a lényeg.

Nálam a Bandicam fut. Képeket is csinál és videót, amit könnyű kezelni videószerkesztővel.

Viszont én az internet elérésnek néznék utána. Kapásból a tűzfalat kellene megvizsgálni, nem e tiltotta le a játék kommunikációját. Ezt tartom a legesélyesebbnek, hogy valami blokkolja a kommunikációt.
    Utána az eszközök (router) beállításait és esetleg ott nyitni pár portot, amit a játék igényel.
    És utána még lehet menni a szolgáltatóhoz, főleg, ha digi és belső IP cím a WAN IP.
  • zolcsika080104
    lehet mert nekem tuti nem jött le az új update egyszer sem.Azt az ellenőrzést hogy csináljam meg?
  • Alanw
    egy kosza tipp:ellenoriztesdle a game fajlokat,talan az uj tartalmak frissulni akartak de felbemaradt a szervergondok iatt,most meg talan a felbemaradt frissules megbolonditotta kicsit a dolgokat........de mondom csak tipp,nem szentiras :-)
  • zolcsika080104
    Nem tudom mi okozza a problémát,a jelszavamat is meg tudtam változtatni egy elég erősre social clubban kértem új jelszót,az emailemre meg is jött a válasz hogy erősítsem meg az új jelszó kérését,majd meg is változtattam egy nagyon erősre.Majd a játék indításakor az új jelszót el is fogadta.a régit már nem.Azután megint ugyanaz az üzenet,a socialclb bejelentkezős kisablakon belül:The rockstar games sevices are unavailable:Please try again later or check the gta online status page for maintenance and outage notifications:
  • zolcsika080104
    Magàt a betöltést akartam mutatni akkor még csak a socialos kisablak van ahova a jelszót irjuk ,ott àll meg nekem az egész azzal a pàr mondatos üzenettel ..
  • totyak
    Én Alt+Tab-bal ablakba teszem és úgy már megy a Print Screen. Nem a legzseniálisabb megoldás, de működik.
  • Plata
    Nekem printscreen gta-ban fekete kockát csinál.
  • Alanw
    printscreen,kepszerkeszto progiba beilleszt,mentes
  • zolcsika080104
    Este még megpróbàlom most melo van ,remélem nem loptàk el az accom ...
  • Plata
    Én steammel szoktam,mert a gyári nem megy.
    Csak a steam meg szart csinál,de kit érdekel.
  • zolcsika080104
    Képernyőképet hogy lehet menteni?megmutatnàm mit làtni
  • Plata
    Ha a jelszó jó akkor sztoriba mindenképp be kell hogy engedjen,mikor a szerverek szarok voltak én toltam a sztorit.
    Igaz online nem engedett fel de sztorit tudtam játszani.
  • zolcsika080104
    Miből gondolod?a jelszót elfogadja de jó lenne a segìtség
  • Plata
    Szerintem lenyúlták az accod nem?
  • zolcsika080104
    hello!
    Nem értem,nekem azóta is ugyanaz ill tegnap reggel még megint sikerült valahogy belépni,tegnap este óta ugyanaz,mikor tölt befelé, a jobb felső sarokban kiírja hogy zolcsika0801 offline sign in.Majd tölt tölt és az a szöveg hogy a rocstargame nem elérhető próbáljam később ,meg valami link.Még storyban sem tudok játszani.
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.05.26. 07:57:54
  • Plata
    Az este jó volt.
  • zolcsika080104
    sziasztok!

Nem tudok online ba lépni mert betöltéskor offline modban van ,és jelenkezzen be később vagy ellenőrizze a gta online állapotot felrat jelenik meg.A story mod sem indul.nektek minden ok?
  • RJoco
    Jó ez harci helinek is.
    Azért az NPC-ket szépen le lehet szedni vele és nagyon jól lehet kerülgetni az Opressor rakétákat is. És még az Opressor-t is ki lehet lőni vele a motorosával együtt :D
    Míg nem jött a Sea Sparrow, addig másom nem is volt és rengeteget használtam. CEO-ban most is szoktam. Egy bajom van vele, hogy nehezen emelkedik. Ha egy kicsit irányt módosítasz máris veszít a magasságából, illetve egyenesen haladva is csak tartja, míg a yacht helije vagy a Sparrow irányt tartva növeli a magasságát. Hegyeket, magas épületeket könnyebb velük átugrani. Viszont a Buzzard-nak van ezek közül talán a legkisebb rotorja, így szűk helyen is szépen elfér.
  • Plata
    Én is megvettem Buzzardot,sosem vágytam rá mert van egy rakás harci helim,de ha nem harci helinek veszed hanem csak helinek amivel gyorsan tudsz utazni akkor tényleg tuti.

Tényleg lehet egyszerre hármat vinni.
  • RJoco
    Akár 3 Buzzard-od is lehet a pályán. Ha megvetted egyszer.
    A legrégebbi, hogy felhívod a Pegasus-t és az leteszi a legközelebbi reptérre, helipadra.
    Utána jött a CEO-s, ehhez be kell lépned a CEO-ba (M-betűn keresztül elég, nem kell az irodába bemenni). MC-ből nem tudod lehívni. Ezzel a módszerrel nagyon közel teszi le hozzád. Általában kiteszi az út közepére. Ha tönkremegy, akkor pár percet várva ismét lehívhatod, teljesen ingyen. Ha nagyon füstöl, akkor én ki szoktam lőni a hátsó rotort. De a CEO-ból való kilépés és visszalépés után egy teljesen új helit kapsz és nincs várakozási idő. Természetesen CEO feladat közben nem tudsz belőle kilépni.
    Majd a legkorábbi lehetőség, hogy lehívod a Pegasus-tól a helit és beviszed a hangáradba (ha van). Így lesz personal vehicle. És a Pegasus-nál ugyanúgy megmarad. Ha van műhely a hangárban, akkor elvileg lehet rajta színt állítani, de nem biztos, nem próbáltam. A Hydra-nál működik, de mást nem tudsz állítani. A Sea Sparrow-ot viszont elég jól lehet tuningolni.
    Viszont, ha personal-ként hívod le, akkor elveszi a kocsidat. Illetve, ha az a közelben van, akkor nem is engedi lehívni. És ez fordítva is igaz, ha közvetlen melletted a heli, akkor nem tudsz kocsit lehívni. Ha felrobbantod, akkor van némi költsége, ha csak tönkre megy, akkor ingyen visszakérhető a MMI-től. Mint a tönkrement kocsinál.
    Viszont ezeket a járműveket csak pár utcával odébb teszi le. Szóval elég sokat kell értük kutyagolni. A Sea Sparrow-ot és a Hydra-t meg előszeretettel teszi a partra, mondjuk a legolcsóbb CEO irodától nézve. Ez még messzebb van, mint ahova a Buzzard-ot tenné.

Én általában a yacht-ról indulok helivel, lehívom a Sea Sparrow-ot, majd azzal megyek tovább és nézem az MC-t, mert MC-ben elnökként nem tudsz helit lehívni. Csak Road Captain tud és azon nincs fegyver.
    Ha CEO-zok és nincs a közelben a Sparrow, akkor hívom a Buzzard-ot. Ha látom, hogy füstöl és épp feladatban vagyok, akkor vagy hívom a Sparrow-ot, vagy a Pegasus-t és lekérek egy újabb Buzzard-ot. A CEO-sat meg teljesen tönkreteszem, hogy amikor szükségem lesz rá, akkor egy újat tudjak kérni azonnal.
    A CEO-ból kilépve azonnal elhagyod a helit. Akkor is, ha épp repülsz...
    Én Sparrow-ot jobban szeretem, erősebb (szerintem, de csak tuningolva) és gyorsabb is mint a Buzzard, igaz csak 2 személyes és meredekebb felületre nem igazán jó letenni, mert elcsúszik. De ennek ellenére jobb vele repülni, a landolásnál meg nézem hova teszem.
  • fodorpetii
    Nagyszerű, köszi szépen!
  • szabii98
    Ha van CEO-d és megvetted a Buzzard-ot, akkor letudod kérni ingyenesen ha minden igaz
    Utoljára szerkesztette: szabii98, 2018.05.24. 16:43:26
  • fodorpetii
    A Buzzard-hoz szükséges saját hangár? vagy bárhová lehívható? most elég jó árban van megvenném..
  • bakvarnyu
    De nem is ez a lényeg, hanem a VIP munka duplán fizet.
    10 perc keresd a CEO-t és kapod az 50.000 dollárt :D
  • Dienes90
    Heti Leárazások Május 23-28
    Minden iroda és irodai garázs 30%
    Minden motoros clubház 30%
    Járművek
    Pfister comet r 25%
    Declasse tornado rat rod 30%
    coil raiden 30%
    overflod entity xxr 25%
    sea sparrow 30%
    imponte ruiner 2000 30%
    tm-02 khanjali TANK 30%
    Buzzard attack chopper 30%
  • Dienes90
    Jöhet így szépen sorban ahogy mondod! :D
    Egyébként én este 8körül csak beléptem hogy mindenem megvan e és annyi, akció van új vagy a leállás miatt maradt a múlt heti?