27707
-
#24744 jó tipp, várom
Hova fog ez még fajulni? Majd jön az embercsempészet meg a szervkereskedelem, aztán az atomfegyverek -
Dienes90 #24743 Legyen így! Méghozzá azért mert nem rég vettem striciszerkót és a sztori is bejön :D bárcsak így lenne... -
#24742 tippre sztrip klub üzemeltetés,lányokkal,droggal piával:D gondolom hasonló passzív termelés lesz mint bármelyik másik,időközi nővel és piával feltöltéssel :D építhetnek rá striciverdákat,striciruházatot,mást nem nagyon tudok beleképzelni
olyan ballad of gay tony félére gondolok
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.23. 13:08:17 -
Dienes90 #24741 áhhh utána néztem, youtube van is fent videó, a ceo-s irodaházammal szembe lévő club/disco lesz nyitva ahogy látom, lesznek éjszakai luxus autók, motorok, új fegyver/styleok. Küldetést viszont nem láttam, több videós is ezt mutatja, gondolom behackelték. -
#24740 Igen, nekem töltőképernyőn is beadta egyszer, hogy Nightlife. De hogy mit takar... -
Plata #24739 Azt mondják valami Nightlife nevű dlc jön. -
Plata #24738 Facility is ugyanúgy változtatható később mint az összes épület.
Ha fullosra fel fejleszted csodásan néz ki.
Legpuccosabb festés meg dekorációval gyönyörű. -
Dienes90 #24737 Mindent tudsz később módosítani, miután megvetted. Belépsz a menübe, kiválasztod a létesítményt, faci,bunker,bármi, aztán ott a kis "létra" arra rá nyomsz, renovate, úgy rémlik és át fested vagy veszel bele több cuccot, esetleg fullosat. Viszont ha jól tudom, ha újat veszel, mármint máshol veszel facilityt akkor az előzőbe vásárolt fejlesztések eltűnnek. De ezt nem merem biztosra mondani. Ha bunkert veszl újat és van benne cucc az eltűnik. Nekem legalább is így volt.
Ez az Új Dlc mennyire igaz?
Hol olvashatok róla? Tartalma esetleg már tudható? Nekem az tűnt fel egy ideje nincs a felhős betöltő kép, kivéve ha sessiont váltok. Tegnap beléptem hogy megnézzem az új akciót ami persze nem volt, akkor mi is egyedül voltunk, azaz 13 perc töltés után meguntam és egy online barátra csatlakoztam aki szintén egyedül volt pedig gigabites nete révén mindig azonnal tele ugrik a session. -
rhiia #24736 Ha facilityt vásárolok, utólag lehet változtatni a felszereltségén? Helyiségek változtatása, + dolgok vásárlása, vagy minden úgy marad ahogy megvettem?
Előre is köszi!
-
#24735 Én kapásból megvettem az Übermacht SC1-et. Egy LSC-nél lehívtam és azonnal meg is tuningoltam. Semmi gondom nem volt vele.
4-5 órát játszhattam, volt 2 leszakadásom és a második után senkire nem tudtam csatlakozni és senkit nem tudtam behívni. Vagy 3 órán keresztül egyedül játszottam, amikor észrevettem, hogy megint vannak gombok a barátoknál és elég hamar csatlakozott is hozzájuk. Ez olyan fél 12 körül volt. Még egy órát játszottunk, eladogattunk. 4-en voltunk a session-ba és senkit nem is dobott be. Kellemesen nyugis volt. -
Bal0924 #24734 Annyira nem mentem bele. Örültem hogy betudtam lépni és 5perc vezetés után leléptem. nincs volt hangulatom a GTA-hoz...
-
Plata #24733 Rengeteg gebasz van.
Ha fényképezni akarsz kivág a szerver.
Autót akarsz tuningolni akkor is szarakszik.
Vannak baromi nagy lagok. -
Bal0924 #24732 Végre, működik a GTA online!
Benn vagyok... Semmi DLC. (legalábbis nemlátom) -
#24731 Ilyenem nem volt.
A teló meg általában mindig más sebességgel reagál. Van amikor gyorsan előkapja, van amikor kicsit lassabban.
Makrónál nem is lehet 0.1s-t adni, kell neki a 0.5s és minden enter után is. A lépkedésnél elég a 0.1s. -
#24730 A textúra nekem is volt, más egyébként nem. Nemhiszem, hogy köze lenne ehhez. -
Bal0924 #24729 Nektek is betegeskedett az elmúlt hétben?
Lassabban reagált a telefon előhívásra, az "M" előhívásra.. és az elején , betöltéskor a textúrák nem töltöttek be. -
Plata #24728 Az új dlc betette a kaput. -
Bal0924 #24727 Ilyet még nem csináltak hogy napokig nem lehetett belépni... -
Dienes90 #24726 Továbbra is áll a szeró: https://outage.report/gta5 itt lehet követni az állapotot. -
Dienes90 #24725 Mondjuk egy 10 millió jól jönne :D mert 2,5 maradt megint....nem elég hogy a valós életbe gazdálkodnom kell mostmár a játékokba is.. nem állapot , mondjuk a gta-ba könnyebben jön a zsé :D kíváncsi vagyok az akcióra mi lesz most, na meg hogy mikor lesz elérhető mert semmi hivatalos, twitteren azt irták 8 órája helyre állt minden, ahhoz képest sehol sámli -
#24724 remélem a leállás miatt lesz valami jutifalat -
Dienes90 #24723 akkor az eheti akció eltolódik úgy érzem, biztos bomba jó árakat adtak és félnek hogy a sharkcard rendszer lefagy, így újra gondolják :D -
fodorpetii #24722 Még semmi változás. Estére csak megoldják..
Utoljára szerkesztette: fodorpetii, 2018.05.22. 10:39:55 -
Dienes90 #24721 azóta sem állt helyre a rendszer? -
Plata #24720 Ez nem előre betervezett leállás volt,valami gebasz volt a rockstarnál amit nem tudtak megcsinálni,valamitől lehalt minden. -
Alanw #24719 jah,SWTOR legalabb kedden szoszmotol a szervereivel :-) -
#24718 kár hogy pünkösdre időzítenek amikor mindenki játszana,nem simán keddre amikor nappal meló,este meg már tolhatnánk :D -
#24717 áldom az eszem hogy tegnap eladtam a fél gyáraimat egyedül,crew sessionban,mert ma necces volt hogy tudok e jönni...Meth eladásnál 2 kukást kaptam,simán teljesíthető,de a crew is csinált eladást ők postakocsiat kaptak. megyünk ki gyárból ott áll két kukás meg 3 postakocsi,többen rácsodálkoztak h wtf :D
Azért most rápróbálok hátha felenged,aztán ha van is egy négyzet eladnivaló azt is megcsinálom :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.21. 20:57:20 -
Plata #24716 Azt mondják valami nightlife dlc jön. -
#24715 Húzzák az időt, nehogy a nagy akció végén még meg tudja szedni magát a nép. Biztos nagyon visszaestek a héten a sharkcard eladások... -
Bal0924 #24714 Kár. Azt hittem csináltak már vele valamit.. -
TomI7801 #24713 Sehogy várni kell nálam már reggel 9 kor behalt a server :( -
Bal0924 #24712 Nem tudok online-ba menni
Hogyan orvosoljam? -
Plata #24711 Szerintem jó hecc volt,cinkes volt mert majdnem felborultunk,de én jót mulattam rajta.. -
#24710 Upgrade nélkül nem érnek sokat. Lassan termelnek és keveset.
Bármilyen módon vagy online, termel. Akár solo-ban is lehetsz vagy meghívásosban, akkor is termel. Sztoriban nem termel.
Job-ok, heist-ok szintén az online része. -
TomI7801 #24709 Plata a hajóra eladás közbe szerintem nem kéne semmivel landolni én igy buktam el 2.2m :( buzzard egy idő után kinyirta a hajót azt vége is volt. Gondoltuk amig nem támadnak meg minket elfér a hajón nem volt jó ötlet.Inkább ide irtam ezt a másik oldalon megy a gyerek harc ki ölt meg kit ez engem nem érdekel ezért se leszünk soha PH sok 3 év után megtanultuk. -
TomI7801 #24708 Nekem reggel 9kor meghalt a gta talán estére nem lesz online annyi játékos fent remélem full 2 gyár és a bunker ez gáz. -
Bal0924 #24707 Azt megtaláltam én is. De meddig tart? Rég nem volt ilyen.. -
Plata #24706 A szerverrel van probléma.
Katt -
Bal0924 #24705 Az online nektek se elérhető?
Általában meddig tart?