27707
  • RepeszElek
    Azért léptem ki mert jól láthatóan nekem csalt a játék,és ez nem kihívás.
    De már amúgy sem pvp-zek mert kicsit lassú felfogással, de rájöttem nem rajtam múlik a dolog.
    Elösször bemagyaráztam hogy jó hát biztos kurva ügyes és mindig fejen talál, aztán azt jó hát itt biztos mindenki ügyes, aztán mikor bulletprof helmettel is jött a folyamatos one shot akkor az volt a magyarázat hogy biztos bullsharkozik mindenki,közben megnéztem egy tucat videót,megtanultam minden kis trükköt, rpg-vel gyorsan, pontosan lőni, fps módban játszani,hogy hogyan kell ügyesen gurulni stb.aztán mikor bulletprof helmettel, hevy armorral be bulsharkozva is jött a gyors halál akkor feladtam.
    Szerintem a szutyok ip tv alapú t-home-os netemnek túl nagy falatt a gta.
    A battlefieldben 2 feletti a K/D-m itt 0.57.
    De az is biztos hogy a Rockstar nem így tervezte ezt a játékot ezért így nem is alkalmas rá, de könyörgöm ha idegen embereket összezárnak valahova és egy rakás fegyvert adnak nekik mit gondoltak mi lesz?:)
  • RJoco
    Az ilyen alkalmakat ki kell használni, mert máskor meg azért lépsz le, mert mindig téged nyírnak ki a net miatt.

Nem is tudom, hogy hol hallottam, de van egy olyan glitch, hogy beakasztják a netet és így gyilkolnak. Pl., ha egy járműnek 3 robbanós lövés kell, akkor azért az első után tudsz valamit tenni. De, ha beakasztja a netet, akkor míg ő lő hármat, te semmit nem veszel észre, majd egyszer csak felrobbansz és jó, ha egy lövést láttál.
    Pár másodperces késést még elvisel a szerver, 8 fölött már egyedül maradsz.
    Volt, hogy rám fogták, hogy teleportálok, közben akkora volt a pingidőm, hogy ugráltam a minimapon. Mondjuk ők is nekem, ha mozogtak. Viszont így simán ki tudtam nyírni mást. És én már nem ott voltam, mire odalőttek.
    Ahogy észrevettem, mintha lenne host-ja a session-nak. És ahhoz igazodnának a többiek.
    Az én session-omba ritkán csatlakoznak mások, van amikor még a barátok sem tudnak. Míg máséba meg nem telik el 5 perc és özönlenek az idegenek.
  • RepeszElek
    Ez így van,én tudom miért csinálják ezt,csak morogtam egy sort arról mennyire elkurvultak.

Azért ez a gta online nagyon instabill lábakon áll.
    Az egy dolog hogy egy online játék sem dob ki megközelitőleg sem annyiszor a szerverröl mint ez, de nagyon látszik hogy nem pvp-re szánták a netkódot vagy tudom is én mit.
    Meg magát az egész játékot.
    Most sokáig fenn maradtam és bedobott valami olyan szerverre hogy az internet velem volt az biztos.

Hevy sniperrel az 500as szintű is folyamatosan egy lövés volt, marksmannal pár találattal feküdt mindenki közben engem elsem tudtak találni jó formán, mindenkit kinyirtam.
    Máskor azt sem tudom mondani hogy egy és meghal a karakterem, meg hiába lövöm max hittelek jó formán most meg....
    Valamelyik nap lekempeltem egy sarokba és tele tárral vártam a playert hogy ahogy megjelenik lövök.
    Azt sem láttam hogy megjelent de azért meghaltam.
    1 másodperc se volt az egész.
    Neeem...itt nagyon szar a netkód ezt a játékot nem egymás gyolkolására találták ki mint a cid-ot vagy a bf-et, ez nagyon látszik.
    Ki is léptem mert láttam nincs esélyük legább egy másodperccel elöttük járhattam.
  • RJoco
    A mai világban minek erőlködjenek, hogy jót adjanak ki?
    Régen sem a grafika miatt volt jó, hanem, mert nem volt más lehetőségük. Nem volt ennyire elterjedve az internet és a játék megosztók sem. Ami a CD-n volt, annak jónak kellett lennie.
    Most meg kb. nem is látsz CD-t. Az sem gond, ha hetente jön frissítés, mert Steam, UPlay, Origi, stb. megcsinál mindent.
    Tesztelési fázis? Már nem kell tesztereknek fizetni. Kitolják korai hozzáférésben és még a hülye játékos fizet érte, hogy tesztelhesse.
    Persze nem mindenki csinál korai hozzáférést, de ott meg majd kiadják a javításokat.
    Előbbire jó példa a Star Citizen, vannak akik tízezreket toltak bele, dollárban. És már vagy 5 éve csinálják és még hol van a vége? Utóbbira fel lehet hozni az X Rebirth-et, ami kb. 1 év után lett az, aminek megjelenéskor lennie kellett volna. Vagy ott van az NMS.
    De mi vagyunk a hibásak, mert ezt hagyjuk, elfogadjuk és nem teszünk semmit.
  • RepeszElek
    A fejlődés mértékenek egyenes aronyosságban kellene lennie a minőséggel és megbizatósággsl..
    A légiközlekedés is fejlődik, egyre több hibalehetőség stb, de bebaszna ha emiatt sorba zuhannának le a gépek.
    Igazából szarnak bele.Előre szaladnak.
  • Kojiro
    Minél fejlettem valami, annál több a hibalehetőség. És annál több időt kellene ráfordítaniuk a tesztelésre, és erre egy gyártó sem lesz hajlandó, hogy a projekt tesztelés fázisára egyre többet és többet költsenek. Minden szart előrendelnek 20 millióan, akkor minek törnék magukat?
    Sajnos, már ott tatunk, hogy nem az a lényeg, hogy jó és tartalmas legyen a játék, hanem, hogy minél jobban mutasson a trailer.
    Ne számíts semmi jóra ezután sem.

Találd meg azokat a régi játékokat, amikben van tartalom és minőség, és játssz azokkal. Nem fogod megbánni. Szarabb lesz a grafika, de egy idő után megszokja az ember (mint ahogy az ultrahighot is).
  • RepeszElek
    .Sokszor azt kivánom ha csak így tudják megcsinálni jól akkor inkább legyenek kisebbek a játékok,nézzenek ki szarabbúl stb.de ne keljen már folyton a bug-ok miatt anyáznia az embernek....
    Lassan teljesen természetessé kezd válni hogy ha veszel egy drága játékot az hibás termék lesz.
    A sea of thives is megvettem, és most arra várok hogy befejezzék mert félkész :D
    Remélem más ipari ágak nem veszik át ezt a szokást.
  • Plata
    Nem.
    A segítők százalékosan kapnak.
    De a max fizetség 35k.
    Vagy dupla eventen 70k.
    Többet nem kaphatnak semmiképp.
    Emiatt volt hogy az első dupla pénzes eventen a aegítők nem kapták meg a pénzt.Mert elfelejtették átírni a max keresetet 35k-ról 70-re.
    És az eventen dupla pénz helyett transction failed felirat jött.
  • Dienes90
    Nos én relogg után sem kaptam meg a pénzt, de viszont a stockot vissza tette a bunkerbe így eladtuk újra, akkor már megkaptam a pénzt. Jelen esetben a segítőim jártak jól, hiszen már a bunkert csak mc-ben adjuk el így a segítő százalékos arányban kap pénzt nem úgy miint a ceonál. Egyszóval 200 ezret kerestek most a két eladáson, az nem szar.

Egyébként nem igazán szoktuk játszani az aktuális heti küldit, ezt viszont kipróbáltuk és megérte. 3 kör alatt annyi rp kaptam hogy szintet léptem, ráadásul deluxot bekértem, 5 perc se volt mialatt végeztünk. Az is azért tartott addig mert messzire kellett repülni. Lehet hogy buzzardal vagy valami harci helivel még gyorsabban lement volna. 20-40ezer között fizet, ennyit a "szájsztszíííír" sem fizet ennyi idő alatt. De jelen esetben inkább az rp mint a pénz érdekelt, bár 120 felett ugye sok minden nyitva van már.
  • fodorpetii
    Csak megvettem a bunkert tegnap, ezt is elég jó árban sikerült most a -30% miatt, egy supply-t csináltam eddig fejlesztve semmi még, mit hogyan érdemes? Eddig nem vonzott, de nem akarok beleunni így tolnám ezt is.
  • Plata
    Nem biztos.
    Már láttam olyat hogy valakinek a raktár eladást bukta ilyen bug miatt,és megkapta a pénzt.
  • Dienes90
    Bazdneg 9 órát ment a gép tv elott ülve töltötte a bunkert eladásra lett 1,3m elmentünk eladni ,2 kamiont ad be,eladjuk zökkenő mentesen majd beugrik egy ablak pont a végénél, erre nem kaptam semmit az 1,3m ből, rohadjon meg a rockstar 5 év után még mindig full bugos. Nyomasd a játékot, ne cheatolj erre nesze bug es hiába is irok supportnak úgyse írnak vissza...
  • Plata
    Kb semmi nincs kifejlesztve.
    Csak insu minigun és akna volt.
    Mostmár valami mk2 pisztoly meg valami rakéta és ágyú trailerre.Technicylra orr rész meg valami fegyó festések.
    De insu festés kéne.
  • RepeszElek
    Mit akarsz kifejleszteni?
  • Dienes90
    Én lemértem az előző dupla bunker alatt, 2 óra 15 perc full feltöltődéstől számítva, a teljes kiürülésig. tehát egy fullos bunker kb 10 óra. Általában munka előtt belépek, csinálok egy töltést, majd amp winoff programmal beállítom hogy 2 óra múlva offolja le a gépet. Miután megvettem a supplyt vissza megyek a legközelebbi házba, garázsba a tv elé, így nem lök ki a játékból. Lényeg hogy az sms-t megkapd hogy megérkezett a szajré, de mire autóval vissza ér az ember a garázsba kb megjön. Mikor haza érek szintén eljátszom ezt, így kaja, fürdés stb szintén tölt, esetleg megnézem az aktuális sorozatom ha úgy van(westworld) 1 óra, megint csak tölt, majd játszok kb 2-3 órát, ami alatt ismét tölt, akkor azt eladjuk, ezután szintén feltöltöm, időzítő be és alvás. Tehát egy nap alatt majdnem fullra tudom rakni a bunkert ilyenkor. Igyekeztem már teamwieverrel is megoldani, viszont nem tudom irányítani telefonról a játékot, iszonyatosan laggol, valószínű a netsebesség miatt.
  • Plata
    Hát nem egy nap alatt,főleg hogy én csak esténként játszom 2-3 órát.
  • bakvarnyu
    De ennyit neked mennyi idő alatt termel le? Én ha belépek 2-3 órára akkor hoz vagy 200 ezret jó esetben.
  • Plata
    Semmi.
    Nem volt frissítés.
  • zolcsika080104
    Hello !

Nektek volt valami letöltés a frissítésről?Mármint a kis socialosablaknál szokott elindulni arra gondolok...Nekem semmi de onlineba be tudok lépni verzió 1.43

Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.05.30. 08:18:19
  • Plata
    Én eladtam a bunkit és átraktam researchre.
  • RepeszElek
    Egész héten afkolni is fogok az tuti,10 milliáig meg sem állok,én már máshogy nem is vagyok hajlandó pénzt keresni, ha elfogy a lové inkább mással játszom.
  • Plata
    Nagyon jó ez a bunker hét,segítőként is jó pénz jön,de így még a nem fullos bunki is 2 misi felett fizet.
    Kb 70-80%-os bunki 2.2 millát fizetett high demand bónusszal.
  • Plata
    Nekem néha Facilitytől fagy ki a játék.
  • RepeszElek
    Nincs, de sikerült úgy hogy kihoztam a moc-ot, maj bementem az insurgentel, majd kikőttem, lekértem a pegasustól a technikalt, a moc-al elmentem érte majd így betudtam menni a technikával cistomolni, aztán hyorsan bevittem az egyik garázsomba hogy meglegyen.
    Vicc....
  • Plata
    Rakd be Avengerbe.
  • Dienes90
    subidubidúúúú akkor ma rosszullétre hivatkozva megyek haza :DDDD
    bekerült a lada is, bár engem az esedékes hogy nem érint.
  • fodorpetii
    2x GTA$ & RP - "Dispatch" Missions / Motor Wars / Trap Door
    2x GTA$ - Bunker Sales & Airfreight Cargo
    50% Faster Bunker Research

Közben megtaláltam, hát ebből a körből kimaradok..
  • fodorpetii
    Valami más dupla nem lesz? Teljes listát tud rakni valaki?
  • Dienes90
    yeah akkor pénz gyüjtés lesz, mi akció van még?
  • szabii98
    Duplapénzes a bunker a héten! Fuck yeah.
  • RJoco
    Kollekciókért tényleg többet fizet a segítőknek, de akkor már jobban megérheti az MC-s bizniszeket eladni velük.
  • Dienes90
    Ne próbáld meg costumolni :D viccet félretéve nem tudom, nálam megy de ugye én Pc tolom :)
  • RepeszElek
    Unalomból vettem egy karin technikalt de nem tudom customolni az moc-ben mert mikor be akaok menni lefagy a káték. (Xbox one)
    Háromból háromszor.
    Valaki ötlet?
  • fodorpetii
    A haverokra gondolva szeretném ezeket a kollekciókat, kis szintűek, aztán azt hiszem ha azt szállítunk le akkor ők is kapnak valamennyi cash-t, nem csak 6-7ezret. Kíváncsi vagyok én is, mi érkezik ma.. a vip workot sajnálom hogyha már nem lesz duplás..!? Könnyű kis pénzek voltak..
  • RJoco
    Egyszer volt véletlen egy 2-esem. Ha két sima top-ost adtam volna el, akkor is annyit kerestem volna, mint a 2-essel. Épp ezért én nem is vesződöm vele.
    Ha valaki már megunta a lopás/eladás mókát, annak a kollekciózás egy jó extra lehet még.
    Akinek kell a pénz, az lassabban unja meg a mókát :D
  • Dienes90
    általában 3-an vagyunk fent így csak a 3-as collokat tudtuk eladni, de ott az a kis bónusz nem túl sok, mostmár úgy vagyok hogy tele vágom a garázst és csak a top range autókat adom el, mert akkor csak top range autókat ad be lopásra, egyet eladok, hármat beviszek újból egyet eladok hármat beviszek közben töltöm a bunkert, néha ha megunom jöhet egy ládás, de csak dupla alatt adom el, kivéve most hogy lenulláztam magam :D

Kíváncsian várom a mai akciót, ha valaki már tudja, ne kíméljen, írja le :D
  • Plata
    Kollekciókkal sosem foglalkoztam.
  • fodorpetii
    Lehet maradok akkor a kocsiknál inkább, azzal jól elvagyok, bár a kollekciókat nem nagyon akarja beadni nekem, ti nektek hogy volt/van ez a része?
  • Plata
    Igen,én is így tervezem,ha dupla lesz eladom.
    Addig töltögetem őket.
  • RJoco
    Ha épp nincs jobb dolgod. Más dolgok jobban jövedelmeznek.
    Én is csinálgatom szép lassan. Még sosem volt teli raktáram. Ha meg dupla lesz, eladom. Addig meg had álljon.