Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gépek kellenek, így 2 feltöltésből tele tudják termelni. Én az elején erre nem figyeltem, ezért tudom ezt ilyen jól. Gépeket nem vettem. Így meg nem éri meg venni az anyagot bele.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A gyárak:irathamisító és fű,ezekkel nem érdemes foglalkozni mert kevés a profit vagy minuszos.
Van még amivel érdemes az a pénzhamisító,meth és kokógyár.
Minden gyárból 4 féle van olcsótól a drágáig,az olcsó kint van a sivatagban a legdrágább a városban.
A legolcsóbb is ugyanolyan jó mint a legdrágább.
De kell beléjük venni upgrade-et,upgrade 3 féle van,személyzet gépek és biztonsági upgrade.Személyzet és a gép upgrade-től gyorsabban többet termel a gyár,emelettett supply-t is jobban osztja el.Úgy tudom.
Gyárakhoz kell Motoros club ház.
Bunkerhez CEO iroda vagy MC klubház is jó.
Bunkert ha lehet MC-ből add el,az jobb.
Jah látom közben más is írt,csak nem vettem észre mert épp kávézgatok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 12:01:40
A többire:
1. CEO iroda: A telefonod internetes részén tudsz a Dinasty8-tól irodát venni. A térképen látod, hogy hol vannak. Ezután az irodában lévő laptopról tudsz raktárházat (nem érdemes) és "garázst" (nagyon érdemes) venni. A garázs nem szokványos garázs. Ide nem parkolhatsz. Ide kell lopnod a kocsikat, majd innen eladni. A lopás ingyenes, de, ha kár keletkezik a kocsin, akkor azt perkálni kell. Max $36k lehet a kár. Eladásnál egy top kocsiért $100k-t kapsz, ha kár nélkül leszállítod. Viszont $20k-t ki kell előtte perkálni. Vagyis $80k lesz a hasznod. Ez a legjobb és minden 20 percben eladhatsz egyet. Két eladás között meg van időd akár 2 kocsit is lopni.
2. Motor Club (MC): Szintén a telefonod internetes részén tudod venni, de a MazeBank Forced-től. Térképen szintén látod, hogy merre vannak. Majd a klubbod számítógépéről tudsz gyárakat vásárolni. A kokó és meth éri meg a legjobban. Mindenképp upgradelni kell őket, hogy jól jöjjön a pénz. Időnként fel kell tölteni anyaggal. Ezt lehet ingyen, olyankor te lopod, de lehet pénzért is, $75k egy teljes feltöltés. Upgradelt gyáraknál elég kétszer feltölteni. A kokó 300k fölött fizet, a meth alatta.
Én most két csíkkal adom el őket, mert lehet így egyedül is. 1 feltöltéssel meg is van a 2 csík. Kokó esetén 160k-t kapok így. És mindig lopom bele a cuccot.
3. Bunker: Ehhez kell egy CEO iroda vagy egy MC. Megvenni a MazeBankForced-en keresztül lehet. A bunkerban fejlesztheted a fegyvereid, ha már ki vannak kutatva. Illetve fegyvereket gyárthatsz, amiket el tudsz adni. Egy teli bunker 700k-t ér, de jelenleg a dupláját (keddig). Viszont 10-12 óra játékidő mire tele lesz. A feltöltés ugyan úgy működik, mint a gyáraknál. És ezt is fel kell fejleszteni, különben sokkal több, mint 12 óra a termelési ideje. Ha ezzel akar foglalkozni, akkor mindenképp MC-t vegyél. Ha MC-ben adod el, akkor a segítők is kapnak pénzt. Ceo-ban nem kapnak.
Teli gyárat és bunkert csak segítséggel lehet eladni.
Itt parkol a Mobile Operation Center (MOC). Egy kamion, amit külön kell megvenned. A kamionban tuningolni tudod a fegyvered és bizonyos járműveket, amik szintén pénzbe kerülnek. A jármű és a tuning is. De a tuninghoz ki kell fejlesztened őket.
4. Facility (Basis): Ez egy föld alatti bázis. Megvenni szintén a MazeBankForced-en keresztül tudod. Ide lehet olyan biztonsági cuccot venni, amivel ingyen töltheted a muníciód. Itt parkol az Avenger ami egy helikopter és repülő. Ugyanazok a lehetőségek, mint MOC esetén.
Az új Heist-okhoz is kell a bázis, ha meg akarod csinálni. De azok sem 1 emberes melók. Nem termel, hasznot úgy nem hoz.
5. Hangar: Ez egy hangár a légi járműveidnek. Megvenni szintén a MazeBankForced-nál. Különböző feladatokkal tudsz ezt-azt lopni, majd eladni. Nem sokan csinálják, mert nagyon macerás a lopás. Más dolgok jobban jövedelmeznek. Nem termel.
Az ide beparkolt járműveket lehívhatod az M menün keresztül, így sokkal közelebb teszi hozzád. Ha Pegasus-on keresztüöl hívod le őket, akkor a legközelebbi reptérre teszi. Ami lehet igencsak messze is.
Én csak azért vettem meg, hogy ne hívogasson Ron.
A bázist is azért vettem meg, hogy ne hívogasson Lester. De akkor már megvettem az Avenger-t is, 1 millával olcsóbb most. Előbb-utóbb úgyis megvettem volna, így spóroltam.
legyetek szívesek segítsetek picit nekem!Vannak ezek a bunkerek,,valami gyár meg ilyen alagútszerű rejtekhely ,sajnos ezek közül nekem egy sincs.Melyik gyárat érdemes megvenni és az hol van ,egyikőtök említett fegyvereset aminek megléte után ingyenes a lőszer.Azelőtt írta valaki hogy a gyárak azok pénzt is termelnek.Ezek a kérdéseim,a másik pedig,van amikor ,sőt inkább elég gyakran ,pikk pakk irányíthatatlanná válik a karakterem és a járművek is ,mintha valaki más irányítaná.Nektek is volt már ilyen? Ez is valami hack?
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.03.03. 11:36:53
MOC-ban már van akkor minek az Avengerbe.
Még az orbital cannon az amin gondolkodom,bár szerintem az is hülyeség.
Ha jövőhéten jön új dlc akkor arra költöm a pénzem,ha nem jön akkor valszeg veszek egy vízalatti kocsi meg tankot és talán huntert.<#hawaii>#hawaii>
Az új tank még nincs meg és a hunter is tetszik,meg a vízalatti kocsi is nagyon,de annak semmi haszna,hisz tengeralattjáró.
Bár van rajta torpedó rakéta és géppuska,de tenger alatt max én szoktam lenni.Mert szeretek búvárkodni.
Nekem asszem 3 fejlesztés kész a bunkerben,nem nagyon izgat úgysem pvp-zem.
Tegnapi nap volt egy killem,valami idióta magyart megöltem,de az sem szándékos volt,crew sessionba bejött valami crazygamer nevű hülye magyar,aki rinyált hogy modoljon neki valaki pénzt,asszem thcc-s volt.A rakéta nálam most úgy van belőve hogy ne fogjon be crew tagot vagy barátot csak idegent,mentem deluxoval erre bejelzett én meg lőttem,aszittem tán rendőr,de ezt a marhát lőtte ki.
Ez valami nagyon idióta volt,folyton pénzt kunyerált,aki pénzt modol neki azt beveszi a videójába meg mittomén miket nyekergett,elfogyott a pénze és még kellene neki valami autó.
Bár vicces hogy thcc-s és modderért rinyál,hocc thcc pnda ez mind modderekkel teli magyar crew.
Legutóbb is amikor modderrel találkoztam magyar volt,nem tudott megölni de próbálkozott,erre mondtam neki pár keresetlen szót a felmenőiről meg a származásáról erre pénz esővel próbálkozott,de pechje volt kocsiba ültem.<#whatever>#whatever>
Az ingyen lőszer miatt már megéri a security. A minigun elég borsos és a sticky sem olcsó, ha már nincs egy darab sem.
Ha ezt előbb tudom, akkor nem most vettem volna a tornyokat az Avenger-re. Már mindegy.
Ma egyébként volt bunker eladásom,nem volt fullos de maxos session miatt 2.56 millát kaptam érte.
Egyébként ma megvettem Facility-be a security room-ot,le van árazva,eddig nem vettem meg mert gondoltam minek,ez nem gyár úgysem támadják be.
De tök mókás.Ingyen lehet benne felfogadni Strike team-et,ingyen lőszer van bent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.02. 23:51:56
Aztán az is lehet, hogy csak én bénáztam a vezetéssel és azért estem a vízbe. Bár a bázisról kijőve sem akart emelkedni, míg el nem mozdultam előre. Utána meg azonnal átváltottam repülő módra.
Ilyen szempontból a szélerőműnél nem a legjobb a bázis. Inkább a reptér mellettit kellett volna vennem. Ott van bőven hely.
Autópilótát akkor tudod bekapcsolni ha helikopteres üzemmódban van.
Az autópilótát M menüből tudod előszedni.
Avenger services és ott enable autopilot.Később ugyanott disable.
Nekem bomba is van rajta,de hogy minek,én sem tudom.<#vigyor>#vigyor>
Asszem gyújtó bomba.Az ágyúkat akkor tudják használni ha a repülő hasában vannak.
Alapból 1 ágyú van és 1 kezelő hely,ha fejleszted lesz rajta 3 ágyú torony és 3 kezelőhely.
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Raktam rá páncélt, meg a motort is tuningoltam.
De alig akar a levegőben maradni helikopteres üzemben. Bele is esetem a vízbe.
Az autopilótát hogy lehet bekapcsolni? Vagy külön venni kell hozzá?
A távirányítós opciókat nem értettem a vásárlásnál, hogy mire is való. De valami széria van rajta.
Az első ágyút csak másodpilóta használhatja? A többire még gyűjtenem kell.
Utána csak 'top' árú kocsikat ad be, amit folyamatosan jó pénzért el lehet passzolni😊
Opressorral nekem nem ment a repkedés.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Esetleg még megoldás a repülő motor,aminek nem tudom a nevét,mert én nem vagyok vele kibékülve,nagyon nem szeretjük egymást.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.01. 18:12:00
A Deluxo nekem még drága, most az Avenger-re hajtok, míg akciós. Még pár száz ezer és megvehetem.
A Deluxo-val még az is a gond, hogy lassú. Bármelyik helikopter lehagyja. Ezért sem erőltetem annyira a megvételét.
Akula is pár utcányira szokott max,kivéve a nagy tó aljában lévő kokó gyárat,ha annál kérem le akkor vagy 3 kilóméterre elteszi a büdös francba.De az én gyáram a városban van,ahhoz kb 2-3 utcányira rakja le.De ritkán járok Akula-val,inkább Deluxo vagy Avenger.Avengert is közelebb rakja le,a legközelebbi parkolóba vagy háztetőre.Maze toronyban van a CEO irodám,ahhoz például két saroknyira rakja le egy emeletes parkolóházra.De máshol sokkal közelebbre,ha van egy kis füves rész vagy tér oda lerakja.Városi kokógyárnál ha lekérem egy házzal arrébb rakja le a parkolóházra.
A legolcsóbb CEO irodánál leteszi a partra.
Az olajfinomítós meth labornál feltette a végébe.
Nem kellett perkálni, simán bekerült.
Viszont lehívásnál igencsak messze rakja. Nem leszállóra már, de így is messze van gyalog.
Ha le perkálod a stexet bekerül a hangárba és testre szabhatod.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Facility az akkor kell ha szeretnél Avengert vagy Facilitys járműveket vagy heist-et akarsz indítani,de amúgy a facility nagyon hangulatos,és piszkosul nagy belül.Nekem van benne lakás is.
A Savage azért jó mert többszemélyes,nekem is megvan de van még Akula is,abban az a jó hogy van benne stealth.De van az a hatszemélyes harci helim is,de nem emlékszem a nevére.Az Akula fürgébb és nem olyan nagy mint a Savage,kis helyen elfér,van benne bomba rakéta minigun.Ha van Hangárod a Pegazus repcsiket personal repcsivé teheted,lehívhatod magadhoz őket mint az autódat.
Hunter heli is nagyon jó,de az megint többszemélyes harci heli,ha lesz rá akció meg veszem.Savage és Hunter akkor jó ha ketten vezetik,mert akkor teljesen ki tudják használni,Buzzard és Akula inkább egyszemélyes.
Buzzard rakétája egylövetű utána újra tölt,Savage Akula Hunter okádja a rakátákat vég nélkül.
Akula bombázni is tud,50 bomba fér bele,Hunter nem tudom mert még nem vettem meg.
Ha van hangár a helikoptereid és repülőid személyre szabhatod,akár hupikékre vagy hupililára is festheted.
Heliből én a savaget vettem,kicsit nehézkesebb mint a többi,és egy rakétával kevesebbet is bír,de az ágyúja a robbanó lövedékkel páratlan 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.28. 14:08:44
Jövőhéten új nagy manis dlc jön,arra kéne spórolni,de nagyon szemezek az új 4 fős tankkal.Meg a harcihelivel.Igaz harciheliből már van vagy 3 a hangárban,de ez is tetszik.<#vigyor>#vigyor>
Én általában leárazáskor veszek mindent,úgy is sok pénz spórolható,csak türelmesnek kell lenni 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.28. 13:10:55
De nem sms-ben hanem telefonon,általában mindig akkor amikor épp eladásnak vége és oszlatják MC-t.
Az agyamra megy vele.Utána meg jön az sms hogy ez meg az a kocsi kell.
Eclipse toronyban van két lakásom is a sima 3-as és a másik 3-as aminek a belseje testre szabható,meg hegyi stilt apartman vagy mi a rosseb.És nosztalgiából van egy olcsóbb lakásom is,a régi PS heisthez szükséges kuruma glitch apartman.Fejből öszvissz az eclipse tower és a ps apartman nevét tudom,többire nem emlékszem.Már rég a yachton vagy egyéb gyárban irodában lakom.
A legdrágább lakás nekem is megvan az Eclipse-ben. De nagyon ritkán járok arra. A gyakran használt autóim sem ott állnak már. Úgyis bármelyiket le tudom hívni gyorsan. De a legjobb a Ceo-s Buzzard. A yacht-os heli sajnos eltűnik.
Engem is szokott ron is lester is zaklatni,meg főleg simon.Hogy lopjak neki kocsit.
A legolcsóbb high-end apartman 105k. Az olaj finomító környékén van.
Amire én gondoltam, ott 200k a legolcsóbb. Marathon Avenue és Prosperity Street sarkán. Nemrég volt rá akció, ezért emlékeztem, hogy 200k alatt van. És a legolcsóbb CEO iroda mellett van.
Most már rémlik, hogy tényleg történt ilyen változás a kocsik terén. De már én sem tudom megnézni, mert megvan a CM.
Pár napja megvettem a bázist és megnéztem a bemutatót Lester-től meg a haverjától. Azóta nem csörög a telefon. Nagyon ritka amikor Ron is felhív. Az Agent14 is ritkán hív. Ha CEO-ban vagy MC-ben vagyok, akkor fölöslegesen nem zaklat.
Avengerem nincs, de csak üziket kapok bal oldalra, nem hívásokat.
Amíg nem volt hangáram, addig minden sessionba lépésnél felhívtak. Baromira idegesítő volt, ezért vettem egyet. Nem telt el 1 hét, betették a bázist és megint nagyon idegesítő volt. Most már van bázis és nyugi, de nemsokára jön valami frissítés...
Legolcsóbb apartman ami Heist-hez jó 200 ezer,High-end apartman kell,a kurumához már nem kell heist.
Megvehető nélküle is.Csak talán drágább.Mivel nekem már meg van évek óta így nem tudom mennyi pontosan.
De azt mondják tavaly óta a heist-el unlockolható járműveket meg lehet venni heist nélkül is,de nem tudom le ellenőrizni mert mind a
két karakteremnek megvolt már az összes heist.De biztos igazuk van.
Egyébként ha megvan a Bunker Hangár Facility Mc CEO iroda,akkor is csesztetnek telefonon,vegyél MOC-ot vegyél Avengert,vegyél zsebmacska fingot.
De ha mindent megveszel akkor is két percenként csönget valami gyökér.Vagy simeon,vagy lester vagy agent 14 vagy ljt vagy a rúzsa magdi máramarosi nénikéje a kölcsön adott tulipán miatt.
Ha vége egy eladásnak és disbandol az Mc tuti hogy már is csörög valamelyik agyhalott rád hogy ez vagy az kéne.Idegesítő,főleg ha csetelnél és pont megszakítja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.28. 12:08:31
Online-ban a telefonokat még jó darabig fogod kapni.
Vegyél CEO irodát, vegyél Hangárt, vegyél Bunkert, vegyél MotorClubbot, vegyél Bázist. Baromira idegesítő. Ha megvan, akkor kussol a telefon. Az üzeneteket meg egyszerű figyelmen kívül hagyni és nem is zavaró.
A heist-ekhez luxus apartman kell. A legolcsóbb olyan 100-200k között van. Az első 2 emberes meló és a páncélozott Kuruma miatt nagyon ajánlott megcsinálni, nem is tart sokáig. A többi 4 emberes meló.
Ami Lamaros küldit kapsz az elején, azok némelyike is necces. Főleg, hogy nem 1 emberes meló és sokszor jól össze kell dolgozni. Főleg ott, ahol bandatagokat kell kinyírni úgy, hogy azok ne riasszák a többieket. Ha rossz embert lősz le, akkor egy másik észreveszi és próbálkozhatsz ismét. Feltéve, ha a társadnak van kedve hozzá. Ha lelép, akkor kezdheted elölről.
Én azért megcsináltam őket.
Versenyek: Olyanra menj, ami RS ellenőrzésen átment. Ott elvileg nem lehet gikszer, meg kell tudni csinálnia mindenkinek.
A Transformer versenyek nem rosszak. Az átváltozáshoz bele kell repülni a jelbe. Párat mentem még mikor bejöttek.
Crew nélkül idegenekkel mész. Az idegenek meg gyakorta szeretnek csalni. Lehet, hogy az új nem az, hogy ők gyorsulnak, hanem a többiek lassulnak. És ezért nem sikerül az ugrás. Próbáld meg megcsinálni egyedül a pályát.
Az 5 perces bunkereladásban meg nem kell hinni. Kb. sosem 5 perc. A múltkor is fél óra volt, mert valaki fennakadt egy falon. Nem is ért el az utolsó pontra, mert 30 perc a teljesítési idő. Ha teljesítve is lett volna, az is 15-20 perc minimum.
Nem mondom, hogy nincsenek rövidek, de 10 perc kell mindegyikhez.
Az RS nem adja ingyen a virtuális pénzt sem. Bár néha ajándékoz és vannak akciók is. Cserébe meg bugok és ki nem fizetett melósok.
A gyárak és egyéb biznisz mellett nincs rá időm,meg igazából sosem érdekeltek a versenyek.
Csak is olyan sessionban játszom ahol a crew tagok vannak,van három gyáram mellé bunkerem autólopó biznisz és két ládás bizniszem na meg a hangár.A gyárba és bunkerbe mindig pénzért veszek alapanyagot,mert nincs időm lopásra.És úgyis vissza térül a többszöröse.
Crew sessionbana többieknek is minimum 3-4 gyára bunkere egyéb vacka van,így munka állandóan van,állandóan 3-4 Mc CEO eladás fut legalább.Emiatt az eladásainkra jön még olyan 30% bónusz a sok rivális banda miatt,akik sima sessionban betámadnának,de crew tagok nem bántanak úgysem.Sima public sessionban szar eladni mert veszélyes megtámadhatnak,vigyázni kell meg minden,de nyugis sessionban el lehet hülyülni is.Én szeretek segíteni másoknak eladni,inkább segítek 4-5 eladásban minthogy lopjak egy kocsit.<#buck>#buck>
Igaz nem is tudok lopni most,mert már vagy másfél hete tele a kocsi raktáram.<#whatever>#whatever>
De eladni sincs kedvem,mostanában mióta van repülő autóm rá szoktam a ládázásra megint,repülő autóval 3-asáéval sem nehéz ládát lopni.
Csak nem mindig olyan láda jön mint amit én szeretnék,a drágaköveket nagyon szeretem,meg a festményeket,de tegnap is folyton drog meg gyógyszer és fegyver láda jött.<#wilting>#wilting>
Most ha bunker eladásban segítesz jól ad lóvét,olyan 5 perces mókára kapsz 60-70 ezer dolcsit.
Általában ha nem eladok vagy lopok vagy segítek valakinek akkor el ökörködöm valamivel,vagy hegyet mászok bringával vagy Avengerből ugrom ki autóval,vagy beállok valakihez PP-zni,PP alatt csinálhatsz bármit a pénzt úgyis megkapod.
Abban tudsz még segíteni, hogy vannak ezek a versenyek, ahol menet közben is átalakul a jármű.
Autóból lesz motor stb.
Na szal itt van olyan hogy az egyik elemről át kellene ugratni a másikra.
Vannak ezek a gyorsító mezők, plusz nyomom az E betűt, ami ugye aktiválja a turbót. Aztán mégse repülök el odáig.
Folyamatosan leesek, esünk, mert ahogy látom, másnál is meg van ez.
Kersesd meg a papírt ami fel lesz tűzve ott.
Figy ha még kicsi vagy ne nagyon erőltesd a heist-eket,a heist-eket már nem túl sokan játsszák,mert a bizniszek jobban fizetnek,ha kicsi vagy még az gáz lehet,heist-eket hardon kívül nem nagyon tolják,hardon téged még lazán oneshotolni fognak.
Max hp-t azt hiszem 100-as vagy 120-as szinten éred el.És még fegyvereid sem nagyon vannak kis szinten.
Doomsday heist-ekhez meg már komoly arzenál kell.
Maxold a skilleidet mert azok is fontosak,az erő a stamina meg hasonlók nagyon fontosak,maxos erővel lazán kibírsz pár méteres zakót,de erő nélkül úgy kinyiffansz mint a huzat.Láttam már ilyet,PS heist-en a karim leugrott olyan másfél emeletről a kerítésen át,utánam próbálta csinálni és szépen kinyiffant,nem volt neki húzva az erő.Heistekhez kell heist ruha ami ad 50% védettséget is,bár ha nagyobb szintű leszel és ismered a heisteket már az sem kell,PS hardot letoltam már fürdőruhában is.
Most bunkert eladni éri meg és abban segíteni,segítőnek is jár 60-70 ezer dolcsi,kb 5 perces meló.
Megtaláltam a helyet, aztán ennyi. Egyezik a mobilon kapott fényképpel(a parton, ami egyértelműen a Goonies c filmből van).
De hogyan tovább?
Másrészt arról van szó, hogy pár napja van meg az Online, de egyszerűen annyi értesítést kapok, hogy követhetetlen, főleg, hogy nem annyira perfekt az angolom, hogy folyékonyan olvasok szitne bármit).
Vannak ezek a fura versenyek, ahol hatalmas csöveken meg az égben kell ejtőernyőzni autóval, de sehol a Heist vagy bármi más, aminek értelme is van, legalábbis nekem a Heist jönne be meg a hagyományos utcai versenyek.
Lamar rendszeresen ad valami küldetést, ahol két csapat két fővel elindul, aztán szét kell lőni a tagokat.
Tuti velem van a gond, szal jó lenne valami leírás, mert ennél is azért bukok el, mert a csapattárs béna(kiírta, hogy failed, indoklásnak meg hogy lelőtték a másik embert, aki egyébként host volt).
Oké, kapok érte pénzt, ha jól emlékszem, de na...
Köszönöm a válaszod.
A feladatok nem vészesek, ha érted, hogy mit kell csinálni. Legalábbis ameddig én csináltam. És nekem nem jó az angolom, főleg, hogy németül játszom, az meg még rosszabb (a játékok terén, beszédben nem).
Arra érdemes rákeresned, hogy csinálj magadból milliárdost. Erről van jó leírás, ha jól emlékszem, akkor magyarul is.
Leírja mikor mit kell venni, mit eladni és mennyit kell várni a kettő között.
Ha 100%-ra ki akarod játszani, akkor ajánlom a GTAV könyvet. Abban benne van az összes feladat, mellékfeladat, helyszínek, elérhető ritkaságok és még sok egyéb hasznos infó.
Tudtok jó magyar nyelvű(de az se baj, ha angol) guide-ot, ami tényleg elég részletes?
Illetve végigjátszást?
Köszönöm.
fel is szereltem a MOC-t és megvettem a felszerelés upgradet a pénzgyártóba,igy már a bunker meg a 3 gyár szépen fog hozni remélem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.28. 08:59:27
Megjött az adóvisszatérítés.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.28. 08:41:50