27707
  • RepeszElek
    Èn kevésnek találom azt amit hoz, de mondom nem is ez a lényeg az sem érdekelne ha nem hozna semmit de dög unalom az egész.
    Semmi tartalom..
    Na de millió más dolgot is tudok csinálni a játékban szal annyira nem érdekel csak a pénzt sajnálom amit ráköltöttem.
  • Plata
    Nekem Mc mai napig jól megy.
    Hangár csak repülő raktárnak kellett.
  • RepeszElek
    Kiváncsi vagyok én is milyen lesz..
    Az mc is egy vagyonba került éppen hogy visszahozta az árát be is zártam mert csak kínlódás volt.
    Hiába volt security ugyan úgy betámadták a zsaruk is.

A hangár meg egyenesen egy kalap szar, csak azért vettem meg mert tudok mászkálni így a katonai reptéren ès letudom kérni a hydrat.

Szal most már jöhetne valami jó is.
    Igazából az sem érdekel ha pénzt sem hoz vagy csak nagyon keveset csak könyörgöm verjenek már valami tartalmat a játékba mert ez a odamész,ellopod, eladod farmolás baromi unalmas már.
    Ott van az a rohadt jó koko laborom is meg imádom nézegetni a cargo raktárban a sok ellopott cuccot aztán annyi....
    Semmit nem lehet kezdeni a hellyel.
    Az összesnél ugyan az a feladat csak a kocsi lopás egy kis színfolt.

Valaki itt írta hogy rivális klubokat felgyújtani stb.
    Szerintem ilyenröl ne is álmodjunk.
    Megint bemész, ellopod amit el kell lopnod gondolom valami supply majd eladod amit kell.
    Nem nagyon variálnak ezek a rockstaros srácok.
    Remélem nem lesz igazam:)
  • Plata
    Hát szerencsére velem ilyen nem szokott történni.
    Ha meg a modder gyökér nem is sikerül neki.
  • Dienes90
    mivel újdonság lesz, a gta dugig lesz ismét, playerrel és modderrel egyaránt, ilyenkor belépsz és rád hullik 5m kb kérés nélkül...
  • Plata
    Ilyet viccből se mondj,inkább farmolok 2 hónapig,de egy tetű modderhez sem fordulnék pénzért.
  • Dienes90
    dehogy veszek, akkor inkább keresek egy moddert, bár így hogy vagyunk 6-an, mire mc eladjuk mindenkinek kezdhetjük előről :D
  • Caliph
    persze,hát minél drágább annál többet grindelsz,játszol,aztán ha meguntad a sok farmot veszel egy shark cardot,ki van ez találva :D
  • Dienes90
    mármint mi? a nightclub? :O
  • Plata
    Nem,ez extra drága lesz,minimum 60 misi kell hozzá.
  • Dienes90
    jaja én is ezt olvastam, hogy a ZSA tegye bele hát semmi pénzem nem marad mire jön a didibár bakker... tolni kell orrba szájba a héten a cargot, az mc-t közbe a bunker tölt, hátha visszajön az ára, meg a cargo amit eddig gyüjtögettem :D
  • Plata
    Mindenre bónusz van.
    Discounts :

30% off

X80 Proto

GB200

Ruiner 2000

Mobile Operations Center Cabs & Renovations.

50% off Special Cargo Warehouses.

50% off vehicle warehouses

50% off hangars

50% off mc businesses

50% off facilities

50% off mc clubhouses

Bonuses :

Double money on mc businesses product

Double money and xp on special cargo

Double money on hangar sell missions

Double money and rp on motor wars adversary mode

Time trial : coast to coast ; par time : 2:29:40

Premium race : Over and under
  • Plata
    Ha igaz dupla Mc hét van,de nem tudom még nem láttam semmi kiírást hogy pontosan mi van.
  • KiruHoshino
    Nekem csak 460ezer XD
  • Dienes90
    Mennyi akció van ZSA? nem marad egy $ se mire jön az uj dlc.... bakker már hát komolyan.... :D
  • Dienes90
    https://www.rockstargames.com/newswire/article/60477/Get-On-the-Guest-List-for-Exclusive-Benefits?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=gtao-comingsoon-06252018&utm_content=newswire

nekem sajnos csak 5,5
  • Plata
    Nekem van még 14 millám elrakva.
  • Dienes90
    végreeeee july van kiirva sztem júli 3 kedd lesz amikor bejön, szal gyüjtögetés :P
  • Ironman2
    De rohadt jó lesz! Múltkor amúgyis elővettem újra,letöltött vagy 10 giga patchet.D
  • KiruHoshino
    Bocsi. :D Amúgy erre az egészre rengeteg dolgot el tudnék képzelni.
    1. Leverni a rivális klubokat (Molotov az ablakon)
    2. Kapcsolatok kiépítése a legjobb előadókkal, dj-kel.
    3. Szerezz be piát, anyagot.
    4. Klub fejlesztések (Security, Jobb belső kialakítás, iroda)
  • Caliph
    a link félrement :D

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.06.25. 19:55:16
  • KiruHoshino
    https://www.youtube.com/watch?v=idrnfZ-q4X8

Azt hiszem Klub tulajok leszünk a következő frissítésben. :D
    Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2018.06.25. 19:20:33
  • RJoco
    Én MC upgrade féláron akciónak örülnék. Áthelyezném a gyárakat, de drága a fejlesztésük.
  • Dienes90
    ohhh az kell...... mondjuk két hete nem volt időm játszani :D
  • Plata
    Nem hiszem,de talán.
    Lesz új verekedési mód.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.25. 11:10:00
  • Dienes90
    Van-e esély hogy holnap jön újdonság? Mondjuk remélem nem a supra önmagban és ennyi mondjuk egy új dlc?
  • Plata
    Persze hogy nem EVE.
    Bár a játék még fent van a gépemen már rég nem játszottam vele.
    Egyszerűen mert nem lehet vele nyugisan játszani.
  • RJoco
    Egyrészt nem kell afk-olni. Másrészt nem kell drága cuccal menni, főleg nem afk-ban és nem POD-ban.
    A küldi közben is megtalálhatnak, ha elég értékes a hajód.
    Low-ba és alá meg csak szemmel vagy cloak-os hajóban szabad menni.
    A képek miből vannak? Mert nem EVE-Online az biztos.
  • Plata
    Franc tudja.
    De EVE tényleg szuper és hatalmas játék,de nem nyugis.
    Kb sehol sem vagy biztonságban,egyedül nem tudsz jutni semmire.
    Engem a PVP része egyáltalán nem érdekelne,de az egész játék PVP.
    Sehol sem vagy biztonságban,max kezdő rendszerekben.De még ott is kilőhetnek az ugrókapunál.
    Sajnos a nyugis és békés játékra alkalmatlan.Nem hagyhatod ott a karaktered sehol hogy kicsit afkolj,mert jó eséllyel kinyír valaki.Én most épp egy naprendszerben afkolok egy küldetés közben.De nem izgat mert úgysem támadhat meg senki.
    Kb vagy félórája érkeztem ide,azóta afkoltam.

Itt nem kell vigyáznom arra hogy meg ne támadjon valaki.Mivel senki nem támadhat meg sehol.Kivéve ha a semleges zónába megyek és ott is be nem megyek a pvp zónába.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.23. 12:03:51
  • RJoco
    Lehet, hogy mert béta szerver? Mondanám, hogy próbáld ki a rendeset, de minek.

Az EVE sajnos tényleg massive multiplayer. Egyedül unalmas és rengeteg bónusztól is elesel.
    Ha van egy jó csapat, akkor viszont meg lehet keresni a havi díjra a lóvét és talán még marad is. És nem kell egész nap a belteket sem bújni.
    A pvp részét viszont nagyon elcseszték. Egyedül esélytelen.
  • RepeszElek
    Franc se tudja,de pl. nekem is ha a battlefieldben nem eu szerverre megyek akkor nagyon megnő a pingem.
    Élvezhetetlen.
  • Plata
    Egy ideje már nem játszok EVE-el.
    Az a baj ott nem lehet magányosan boldogulni.

Ha lenne mód rá hogy előfizetés nélkül is lehessen szép nagy bányászhajóm és el lébecolhassak egyedül akkor jó lenne.
    De az EVE nem az a nyugis egyedül is elszórakozhatok típus.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.23. 09:28:32
  • Plata
    Tom hogy EVE-ben nincs.
    De én nem arra gondútam.
    Nekem a WoW bétaszervere istentelenül lagol.
    Azt mondták azért mert amcsi a szerver.
    Európai szervereken játszom,igaz nem ott ahol magyarok vannak.
    Főképp Bronzebard-on játszom.Ott ritka a magyar mint a fene.Évek óta csak elvétve láttam magyart,egyszer valami nemvagyokbuzi vagy nembuzi nevű hordást nargrandban,egyszer meg valami kecske nevű játékost elwynn forestben.
    Az érdekes nevű hordás blood elf volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.23. 09:21:16
  • RJoco
    De mi most a GTA-ról beszélünk.
    Amúgy meg játszottam amerikai WoW szerveren és semmi bajom nem volt a pinggel. A kollégám mondta, hogy az amcsira menjek, mert ő is ott játszott és neki sem volt semmi gondja.
    Az EVE meg közös szervert használ, nincsenek session-ok, meg instance-k. Bárki összefuthat bárkivel. És ott sincs gond a válaszidővel.
  • Plata
    Jah és ott van a WoW,a normál európai szervereken van olyan 20-30 körüli ping.
    Béta tesztszerver amerikai,ha felmész kb élvezhetetlen mert minimum 200-as ping.
    Nekem is van béta meghívóm,de ezért nem érdekel mert úgyis játszhatatlan.Hamarabb megdöglesz minthogy észrevennéd hogy szakadék van előtted vagy szembe jön egy baromi nagy monszta ami ketté harap egyből.
  • Plata
    Dehogynem.
    Ha nem Eu proxyval játszom az egyik MMO-t akkor magától USA proxy-t használ,amitől iszonyatosan lagol és szó szerint szar.
    Folyton server not responding meg egyéb fasságok.Jó az új kieg miatt mostanában EU proxval is előferdül.
    De már évek óta megbuherált launcherrel indítom a játékot,amibe be van írva egy parancs sor hogy Eu proxyra rakjon.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -SetProxy eu2.proxy.crypticstudios.com 80

Marhára nem élvezetes mikor egy Advanced vagy Elite Queue közben elkezd lagolni a játék,űr harc közben az nem túl kellemes.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.23. 08:07:23
  • RJoco
    Nem hiszem, hogy mérvadó lenne a földrajzi hely. Bár, ha rossz a netkapcsolat, de az meg inkább a kliensnél van, mint a rendszerben.
    Én is lagoltam már úgy, hogy rám fogták, hogy teleportálok. Nekem meg a térképen lagolt mindenki más.
    Ez előfordul akkor is, mikor PH-sokkal játszom. A legrosszabb repülésnél, mikor lezuhanok, mert nincs pilóta, de aztán megint a levegőben a gép és megy tovább. Ezért nem is szeretek igazán utas lenni.
    Bár ez júliustól megváltozik remélhetőleg. Ha minden igaz, akkor 200/50-es kábel netem lesz. Legalábbis ez a terv.
  • RepeszElek
    Jah igen,igazad van, erre nem gondoltam, de valahogy mégis azt tapasztalom hogy békésebbek az esti órák a gta-ban.
    De ez is milyen már hogy össze-vissza rakja a játékosokat?
    Sok más játék igyekszik arra ne legyen akkora nagy távolság, sőt sokszor kitudod jelölni hogy csak eu szerverre rakjon.
    Valamelyik nap is úgy lagolt egy játékos a hydraval hogy nem tudtam cèlba venni.
    Ugrált a levegőben.
    A gametag-ből kiindulva valami ázsiai lehetett..
    Nah látod ezért sem szabad pvp-ni a játékban.
    Egy ilyennel mit csinàlsz...
  • RJoco
    Ez azért így elég erős kijelentés.
    Bár a lobby figyelembe veszi a zónát (többször kerültem már össze németekkel), nem 100%-os garancia, hogy tényleg a jó helyre tesz.
    Szóval simán együtt játszhatsz amerikaiakkal, kínaiakkal és oroszokkal is. Oroszokkal már jópárszor találkoztam.
    Szóval a 10 évesek mindig képben lehetnek :(
  • RepeszElek
    Attól is függ mikor játszól.
    Délután sok a tízenéves kis gyerek akik lőnek mindenre ami mozog.
    Hát rájuk talán felesleges haragudni ezért hiszen gyerekek.
    Az esti órákban már alig alig akad sokszor egy két player akik a többieket támadják.
    Azoknak meg valami szociális bajuk lehet vagy kurvára unatkoznak.