27707
-
Plata #25024 Francot.
Ez CEO ládás raktár volt.
Van eladtam egy telit és egy félig telit.
Hangár az zűrös és szar.
A hangárba a ládát lopni is zűrös,de az eladás ultra szar.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.30. 10:13:34 -
#25023 Azt mondod a hangár akkor a legjobb bevételi forrás?
-
Plata #25022 Bunker túl lassan lesz tele,vagy 10 óra.
Láda hamarabb megvan.
Nekem szerencsére a héten nem volt gondom,szinte sehol idegen,moddert nem is láttam,tök nyugalom van már napok óta. -
RepeszElek #25021 Nah conection lost, unknow network error cargo eladás közben, már majdnem megvolt...
Azért nagy buzi ez az a rockstar!
Najó megyek aludni:) -
RepeszElek #25020 Nem rossz.
Azért kár hogy nem a bunkert duplázták megint.
Az a legkényelmesebb.
Csak afkolok, otthon sem vagyok aztán 2 milla :) -
Plata #25019 Tudom.Ha jól emlékszem 51 és 42 láda.
-
RepeszElek #25018 A cargo viszont most nagyon durván ad -
Plata #25017 Szerintem sehogy.
Sosem próbáltam mivel hacknak érzékeli a játék és instant bann jár érte ha elkapnak vele. -
6600GT #25016 Sziasztok! érdeklődnék hogy jelenleg a GTA5 magyarítása hogy áll? mikor anno játszottam vele 86%os volt,köszönöm és szép napot -
Plata #25015 Többet ad mint 30-50 ezer bónusz,sokkal.
Fullos sessionban a mariska gyárért 790 ezer körül kaptam és 500 valamennyi járt volna.
Talán 560.Fene sem emlékszik már. -
RepeszElek #25014 Jah egyébként még azért szeretek full sessionban eladni mert 30-50 ezer bonuszokat kapsz.
Viszont dupla pénz ide-oda az mc-t megint bezárom. Tegnap annyi időt csesztem el a rohadt unalmas eladásokkal hogy ha cargoztam volna helyette ugyanazt megkeresem és nem unatkozom közben...
Nem tudom plata mit szeretsz benne..:) -
RepeszElek #25013 Hihi :)
Jó hogy multi a játék mi?
Csak senki sem akar másokkal játszani vajon miért...
Ha csak egy balfasz troll van egy amúgy nyugodt sessionbe akkor azt addig lövöm míg le nem lép, akkor is ha csal, rossz a válaszidőm vagy egyszerüen csak jobb nálam.
Annyi cuccom van ami lőni tud hogy nincs amivel ne tudnám felvenni a versenyt elöbb utóbb megunja hogy nem hagyom élni és lelép és megint nyugi van.
De legrosszabb esetben marad, csak engem hagy békén.
Tegnap is ez volt. Rám írt hogy békén hagy és visszamentem cargozni.
Engem hagyott is közben láttam hogy a többieket meg gyilkolja...
Meg a színted is megvéd.
Én mióta 200 felett vagyok sokkal ritkábban baszogatnak.
-
Dienes90 #25012 Nos mivel annyira mondogattátok hogy public session mondom kivételesen megyek én is egyet....nos hiba volt, jött egy akula láda lopás közbe 12x lött szét, punc1 módba se tudtam tenni magam mivel láda lopás közben voltam, lekértem az apc, nagy nehezen eljutottam oda, erre fel egy lövésből szétlötte, de gépfegyverrel....nos azért még rakétából is többet bír, na mindegy, tovább léptem, amint kimentem a házból jött az áldás a deluxobol....ennyit a public sessionról -
RepeszElek #25011 Ma ötször adta be a postás kocsit és kétszer a kukásautót eladásnál, szerinted szivat? :D -
RepeszElek #25010 Jah én is erre gondoltam, de viszont ha otthagyod azt azt szeretik szétlőni -
Dienes90 #25009 köszi, bár amennyit molesztálja a rakteret hogy le rakja, beérek kettővel és hozom az újat, vagy nem is tudom -
RepeszElek #25008 Ezzel s chernoboggal meg egyenlőre megszívtam...
Arra nem gondoltam hogy 90 fokot nem tud becélózni, így a hydrának nem kell csinálnia semmit csak jó magasan elvánszorogni felettem hogy ne tudjam becélózni majd onnan 90 fokban rámrepül és azt csinál amit akar.
Rakéta, canon tök mindegy...
3 milláért jó mi?:)
Erre figyeljetek ha vesztek vagy ha valaki tud valami trükköt szóljon én a youtubon nem találtam csak olyat amihez két ember kell.
Egyenlőre az a trükköm hogy mikor már pont felettem van gyorsan kiszállok és elfutok :D :D -
RepeszElek #25007 konzolt könnyü venni a gyereknek, nem olyan drága mint egy azonos tudású pc,egyszerű és nagyszerű,fater rádugja a tv-re aztán mehet,ezért szerintem ott tele van 12 éves vérpistikékkel.
Pc-n meg csaló felnőtt korú szánalommal.
Jah hogy mennyire durva az npc. A tank a katonai reptérnél kétszer is ledurrantott a levegöből úgy hogy laserrel repültem.
Igaz közel a földhöz de könyörgöm...:) -
Plata #25006 -
Dienes90 #25005 na mesélj csak erről az avengers trükkről -
Plata #25004 Nekem szerencsére mostanában nincs ilyen.
Utóbbi napokban alig láttam idegent,moddert egyáltalán,fura de tegnap és tegnapelőtt este is csak crew tag vagy ismerős volt sessionban.
Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen nyugis estém.Sőt tegnap röhejes láda lopásaim voltak,kiakartam próbálni az Avengeres lopós trükköt,de ahhoz olyan lopás kell amiben 3 láda van külön,állandóan olyan lopást kaptam amiben a három láda együtt volt egy kocsiban.Még olyan lopásom is volt ahol a 3 ládát a raktáram mellől kellett bevinni.Rendőrségről kellett kilopni autót benne 3 jewelry láda,a raktáram meg a másik sarkon volt,400 méterre.
Rendőrség az utca egyik végében a raktáram a ,másik végében.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.28. 13:52:06 -
RepeszElek #25003 Van ez így...
Tegnap engem meg orbital canonal kétszer ölt meg egy olyan player aki név szerint nem szerepelt a sessionban.
Próbáltam keresni de ilyen nevü játékos nem volt.
Tegnap durva volt, összesen ötször öltek meg orbital canonal.
Ha már multi a játék szeretek public sessionökben mozogni, kocsit lopni,kisebb eladásokat csinálni, jobb a hangulata meg izgalmasabb is mint egyedül egy buzi nagy mappon,de tegnap kénytelen voltam saját egyszemélyes publicot csinálni mert 5 métert nem tudtam megtenni análkül hogy valaki me támadjon.
Én nem értem, azt hittem most a dupla pénz hét miatt mindenki gyüjtögetni fog még azok is akik unalomból lövik a többieket ehhez képest olyan háború van minden sessionon xboxon amit már rég láttam.
Ahelyett hogy megszednék magukat non stop egymást lövik.
Remélem csak buta gonoszkodó gyerekekkel van tele a gta akik majd kinövik ezt, nem pedig felnőtt anyukkal élő nőtlen szociopatával...
-
Plata #25002 Ki tudja.
Elvileg ott kell majd Ceo és Mc pénzeket tisztára mosni. -
#25001 Ettől a night clubtól mit lehet várni? Ott is megint el kell adni valamit ? -
Dienes90 #25000 Nem volt a környékemen npc , két ládát kellett ellopni a partról, egyet elvittem de kifüstölt a gép, ki is ugrottam de mire ejtőernyőt nyitottam nekiestem egy emeletes háznak és meghaltam. Így a csomag is ott maradt, visszamentem érte, npc nem volt sehol de valami úgy lőtt mint vásárba a fém kakast, pörögtem a levegőbe annyit lőtt rám rpg valahonnan... de nem is volt közelembe senki, meg amikor meghaltam se írta ki hogy megölt volna valaki, csak Died és ennyi, na mindegy, végülis leszállítottam. -
RepeszElek #24999 Én konzolos fronton vagyok,de nagy szívás lehet a pc mert te már a sokadik vagy itt aki az indítással bajlódik -
#24998 Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni..kb 1 hónapja léptem be utoljára az onlineba, minap úgy gondoltam hogy tolom egy kicsit, de ahogy elinditom az onlinet, bedobja a social klubbos ablakot, loadingol és eltünik az ablak és se az alapjáték, se az online nem indul el. Semmi fekete kép, hibaüzenet semmi..újra is raktam, de ugyanúgy szar.. -
RepeszElek #24997 Még az is lehethogy npc..
Mióta a rockstar bekeményitett azóta terminátorok, engem már sokszor öltek meg úgy hogy köpni nyelni nem tudtam.
One shot stb.
Igaz én free aim session-ön mozgok. Ott még kemènyebbek.
-
Dienes90 #24996 Szinten zenész nálam is fogyott a love most hogy játszók viszont feltűnt par dolog egyik ha az iroda hazám tetejére szallok le a repülő eltűnik hiába céges , masik ládát loptam es elkezdett valami iszonyatosan lőni elobb nem fogyott az életem aztán meghaltam de ki sem írta ki őlt meg, ilyen hack is lenne? -
RepeszElek #24995 Megint elszórtam 4 millát, ès nincs időm játszani.
Remélem hasonló áon lehet beszerezni a didi bàrt mint a többit külőnben kevés lesz a pénz fejlesztések stb.... -
RepeszElek #24994 lehet olyan lesz mint a bunker.
is-is -
Dienes90 #24993 Engem az is érdekelne a didibár CEO vagy MC lesz esetleg valami uj? -
Plata #24992 Chernobog tetejére állj rá kocsival és nyisd ki. -
RepeszElek #24991 Hát nem tudom lesz e időm hátraszaladni ha majd baj van hogy lőhessek, de azért elég meggyöző a tüzereje.
Aztán lehet hogy majd ez is csak porfogó lesz mint sok más többi cuccom.. -
#24990 Normál. PC-n is így van. Hosszan az F-et.
Így be lehet ülni pl. a helibe is hátulra és lehet pezsgőzni :D
Meg elvileg bármelyik jármű hátuljába be lehet ülni így. Bár NPC-nél még nem próbáltam. Na majd legközelebb. -
RepeszElek #24989 Kah meg van... hosszan kell nyomni a gombot...
Ezt tuti sokan benézik -
RepeszElek #24988 Én meg cettem egy chernobogot de nem tudok vele lőni.
Hiába támasztom le csak a cezető úlésbe hajlandó vissuaülni az ember, a másik fülkébe nem engedi.
Ez most mi valami bug? -
Plata #24987 Aha,mindennel jól lehet keresni,nekem csak mariska meg kokó volt,de segítettem még pár eladásban és 45-66k pénzt hozott egy eladás.
Mellesleg egész este nem volt egy idegen sem,egészen idáig,most jött pár idegen mikor leléptem,de eddig senki,tök nyugi és csak crew tagok. -
RepeszElek #24986 Persze mert most dupla -
Plata #24985 Meth és kokó másfelet hozott.