Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangárt mert féláron van.<#buck>

bakvarnyu
Egy gyerek 70 % !!-ot adott nekem most egy küldetésnél,600 ezer dollar .
Ilyen emberek is vannak.
Ha van most 2 milliom mit vegyek először, buzzardot vagy hangárt?

De magyarázat gondolom nincs sehol.
Igen minden bannolt accot vissza állítanak.<#buck>

Na visszakaptam mindent.
RJoco
PC-n inkább egyedül játszom, minthogy rengeteg idegennel.
Ha nincs is köztük csaló, akkor is mindig van aki kéreget és idióták is mindig akadnak.
Persze van amire a játék legálisan lehetőséget ad, de senki ne csesszen már el egy eladást csak mert szól a játék, hogy megteheti.
Így is baromi sok idő 1-1 millát összehozni.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Nekem sem a repüléssel van gondom hanem nem könnyű helyben tartani a célkeresztet.
Az hogy az auto aim testre célòz nem jelent gondot mert egy gyors kis pöccinrés felfelé és már megy a headshout.
Többnyire free aim-es szerverre szoktam menni de ott meg több a csaló.
Igen még konzolon is csomó van, képzelem akkor mi lehet pc-n...😊
RJoco
PC-n nincs auto aim.
Amúgy ügyesen kell elbújni, mert az auto aim nem céloz fejre.
Nekem nem volt gondom PS-en a helik, repülők irányításával. Viszont a lövöldözés belőlük már nem megy annyira. Követős rakétával oké, de gépágyúval... És nem csak PS-en, PC-n sem megy.
Nem tudom, mások hogy csinálják, párszor már szedtek le repülő gépágyújával. Lehet, csak gyakorolnom kellene. De általában én is egyedül játszom. Esetleg excrew tagokkal, ha épp úgy dob be. De mostanában ritka. És nem is azonos időben játszunk.

A hunter az nagyon jó, igaz nekem ebben a játékban egy légijármű irányítása sem fekszik, főleg a helikkel lövök mellé sokszor.
Lehet pc-n egérrel könnyebb lenne.
Melyik fegyvernél müködik legjobban,legmesszebb az auto aim tudja valaki?
A célzással nincs gondom, battlefielden meg cod-on nevelkedtem de ezek az auto aim-re gyúró playerek kezdenek zavarni.
Ma én is felmerészkedtem.
Megvettem az akciós Hunter-t.
Így már az összes nagyobb harci heli megvan.

Már nem is fér el az össze heli a hangárba,egy része storage részben van.

RJoco
Túl egyszerű lett volna, hogy működjön.

RJoco
Mostanában én sem voltam fenn.
De gondoltam fel kéne néznem. Csináltam egy háló adapter letiltó és engedélyező fájlt. 10s-re letiltja az adaptert. Elvileg ennyi elég, hogy mindenkit kiszórjon a session-ból, de engem ne dobjon le.
Ki kellene próbálnom.
Kocsi lopásnál nem túl jó a program megakasztós progi, mert a kocsiban 36k fullos kár lesz, elkezd égni és be sem lehet vinni.
Viszont egy kis kukac miatt nem szeretek 10 percet bukni.

Ha igaz talán kivették azt a scriptet ami bannolta a népet.

totyak
Lehet tudni valamit, fel szabad már merészkedni online?

RJoco
Nem lenne olyan rossz a játék, ha a csalókat tényleg kiraknák és nem csak azokat akik pénzt tolnak be.
Az sem lenne rossz, ha autós versenyeknél a lökdösődők esnének ki és nem a ferplay játékosok. Amilyen a játék fizikája, simán megcsinálhatnák. Én emiatt nem szeretek versenyezni.
A doomsday felettébb nehéz lett 2 emberes módban, ami nem feltétlen rossz, de nem is túl jó. A történet viszont egész jó a futurisztikus cuccokkal is. Szeretem a sci-fi-t.
Viszont a biztonságuk kész katasztrófa.
Az RD2-t biztos, hogy nem szerzem be ilyen hozzáállással. És más RS játékot sem veszek.

totyak
Nekem a legnagyobb bajom, hogy én nem vagyok az a nagy multiban játszó emberke, jobb szeretem a single-t és volt is róla szó évekkel ezelőtt, hogy bővítik a singlet új területekkel, küldetésekkel. Aztán az online annyira népszerű lett, annyi pénzt hozott, hogy a singlet letojták. És valójában minden egyes online frissítés ugyanaz, mindig valami drága főhadiszállást kell venni, aztán jönnek unalomig ugyanazok a küldetések, vagy pedig valami deathmatch, esetleg verseny. Versenyeket még szeretném is, abban jó vagyok, de ilyenkor meg elszarják az egészet és kibannolnak mindenkit.

Én imádom a sorozatot, igazán klassz gyűjteményem van belőle és sok pénzt elköltöttem rá, de én már várom az új részt. Sajnos sokat kell még várnom, tartok tőle.

Jól beszélsz.
Ócska, szánalmas receptet követnek a bevétel nővelésére ami a rockstartól nagyon nagy csalódás számomra.
Úgy lovagolják meg a világ egyik legjobb játékát hogy az alapjáték maga a gta hangulat tartja még életben az egészet ki tudja meddig.
Azt csinálják mint a disney a star wars-al.
Egy nagyon jó alapra építenek és kiszednek belőle minden pénzt amit csak tudnak
Caliph
nem rossz,valóban,a kampány rövid és szkriptelt,az online meg teli van csíterrel és más játékát pár ezer dollárért szétbombázó rosszakarókkal , amennyiben nem crew ban játszol.
Ja és a rockstar bénázását/leszarom hozzáállását még nem is említettem,lásd a múlt heti banhullámot 😄

Tolják bele az új tartalmat(ez nem rosz) de az egész kb arra megy hogy költs sokat,és vegyél shark cardot. játékmechanika nem sokat változik,csak mindig jön egy új bunker/hajó/helikopter ami jobb mint az előző volt,és amint megvan a korábbit már elő sem veszed😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.03.26. 15:31:45

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Más is úgy gondolja vagy egyedül vagyok azzal a gondolattal, hogy ez a játék annyira kibeb aszott jó, hogy arra nincsenek szavak?
5 éve lassan, hogy kint van, de mai napig annyira ütős, hogy az valami hihetetlen.
Ez a heist meg 3 főszereplő újítás valami kegyetlen.
Egyetlen problémám, hogy rövid a játék, az Online Heist küldetésekkel is!!
Igazán jöhettek volna azok a dolgok, amiket javasoltak sokan, pl Dirty Cop vagy Street Racing DLC.....
Valamilyen szinten totál kihagytak rengeteg lehetőséget a fejlesztők...
totyak
Ha van rá lehetőség, szerintem próbáld ki vezetékessel is.

vezeték nélküli ,és az esetek 90 % ban nincs velem probléma,aztán egyszercsak előjön.
totyak
Lekopogom, de én talán megúsztam a bann hullámot. Eddig nem kaptam semmilyen üzenetet a SC-os emilemre, sem a fiókomba. Játékba be sem lépek egyáltalán, tehát ott egyelőre nem tudom ellenőrizni. Szerencsére hétköznapokon nem szoktam játszani, így a mostani hét nem lesz nagy érvágás, aztán majd pénteken belépek. Addigra már csak helyrerakják a dolgokat.

zolcsika080104: Vezetékes billentyűzet, vagy vezeték nélküli? Vezeték nélkülinél el tudom képzelni, hogy későn reagálja le, amiket nyomsz neki.

Sziasztok!

Gondoltam amíg a Rocstar megoldja a problémát játszom a story részét elölröl.Ekkor tapasztaltam egy annyira érdekes dolgot, hogy várok minden ötletet javaslatot.Említettem már alig két hete talán,amikoris Online egyik pillanatról a másikra irányíthatatlanná válik a karakterem is, és a járművek is,mintha nem is én irányítanék.Egy példa: a W billentyűt nyomva gyalogosan, plussz shift,a karakter ugyebár ilyenkor fut.Normális esetben a billentyűkombináció elengedése után a karakter azonnal megáll,viszont ezesetben fut tovább ,még vagy 10 másodpercig.Járműnél meg egyszerűen megy össze vissza, csak oda nem ahova irányítanám.Eddig azt hittük ok, valszeg hekkeltek.Ehelyett ma ugye csak storyban merek játszani,és ott is előjött a probléma.A játékbeállításoknál lehet valami ?Vagy pl beragadó billenytyű sem lehet, az nekem ki van kapcsolva.Várom a segítségeteket ,nagyon hiányzik az online gyerekek ez kész szivatás.Minden hétköznap meló és csak a hétvége van.Amit most jól el....tak!
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.03.25. 17:29:49
Caliph
hú,még jó hogy a héten nem igazán volt időm tolni vele... 😄
akkor most fórumok figyelése hogy mikor lehet visszamenni...
Sztem nem kell aggódni,kicsit lassúak , meg basznak bejelenteni bármit is de sztem aki a héten banánt kapott mind vissza lesz állítva

Jó esetben még valami kártérítés lóvét is adnak,ami nekem jól jönne(nem bannoltak de nem mehetek fel) de pl akinek megvan már mindene több millióval a bankban annak kb nem ér semmit 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.03.25. 11:20:56

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ezek az fx-ek meg freem cuccok micsodák mert ha kivan kapcsolva 28-ról 80 fps-re megy fel a mutató.
Sziasztok

Tegnap este toltam egy heistet,kb 1 órát ha fenn voltam,semmit nem adtam el ,vagy nem állítottam el.Ezidáig még nem jött levél remélem nem lesz gond.De vajon meddig tart még ez a nem léphetünk fel dolog?Ezért tényleg járna a kártérítés !Megveszel egy játékot és az ő hibájukból nem lehet használni .Ezért valós anyagi kártérítés is járna ekkora szemétséget .
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.03.25. 09:06:44
totyak
Kicsit fejleszteni kellene a csalás elleni védelmen, vagy hagyni az egészet a fenébe. Mindegy, már nem érdemes rajta stresszelnem, majd holnap megnézem a SC mailemen, ha nem lesz levél, akkor nincs gond talán és egy ideig nem megyek a játékba.

Jah és azt is mondják modderek ha valahova bemennek a full sessiont bannoltatni tudják.
Van valami olyan csalás ami miatt a rockstar úgy érzékeli hogy a sessionban lévők csalnak,kivéve a modder.

Van aki már játékban kapja van aki másnap.
Volt akit éjjel bannoltak,de nem is játszott,csak kb este 11-ig,erre valamikor éjszaka bannolták.

totyak
Nem csodálom. Mindenesetre nagyon nem vagyok nyugodt. Nem tudni, hogy a játék után mennyivel jött a bann üzi?

Nem tudom,de a steamen mélyrepülésbe kezdette a GTA V.<#eplus2>

totyak
Gondolom arra a mélre jön, amivel regeltem a SC-ra. Játékba nem lépek már be, de akkor a mailt figyelem és reménykedem. Bässzä meg a R*, hogy így kikúr a néppel. Szerintem amúgy ez nem marad ennyiben. Vissza fognak állítani mindent az utóbbi pár napból.

Kapsz egy ilyet.
"Hi A te neved,

This is a message from Rockstar Games. Your account was used in violation of our Terms of Service and/or EULA, found here:

http://www.rockstargames.com/legal

http://www.rockstargames.com/eula

Your account has been banned from playing GTA Online on PC permanently.

All GTA Online suspension and banning decisions are final and may not be appealed. For more information on the GTA Online Suspension and Ban Policy please see https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/229514247.

Please note that this is a no-reply email address.

Rockstar Games"

Elindítod a játékot és már a social tájékoztat hogy mi a helyzet,és e-mail is érkezik róla.
Kapsz egy emailt.
Reddit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.24. 20:10:36

Tegnap óta vagy 10 ismerősöm bannolták versenyzésért vagy eladásért.
Nem csaltak,mert azt nálunk tilos.Csak kipróbálták az új versenyeket mert ugye dupla pénz.<#fejvakaras>

totyak
Honnan tudom meg, ha banánt kapok? Social clubon is látom, vagy csak akkor, ha belépek online?

De jó lett volna előbb tudni, hogy ilyen gond van, be sem lépek a játékba, fel sem telepítem a frissítést.

Én például abból gondolom hogy a kezdetek óta játszom.Lassan 500-as szintet érem el.Gyűlölöm a csalókat,nyilván nem csalok és módosítok semmit.Tegnap csak Hunting Pack-ot játszottam megszokott társasággal,ma már bannoltak egy hónapra.Az új versenyeket kipróbáltam mikor megjelent.Hogy van-e összefüggés azt nem tudom.
totyak
Na bazze. Ha már kiléptem a játékból és nem kaptam semmi üzit, akkor jó vagyok, vagy most bármikor jöhet a banán? Megjelenés óta megvan a játék, sosem csaltam, qrvára morcos lennék, ha büntit kapnék a semmire.

Menj fel redditre vagy egy forgalmasabb GTA fórumra.
Rahedli embert bannoltak tegnap és ma,fel sem mertem menni WoW-oztam de még ott is jött a panasz hogy ezt meg azt bannoltak.

totyak
Honnan veszitek ezt a bannolós dolgot? Ma voltam több versenyben is, az újakban, amikért dupla pénz, meg pont jár és semmi baj nem volt, leszámítva, hogy állatok a játékosok.

voltam egy doomsday heistben az előbb de nem adtamel semmit a heistbtet meg sem tudtuk csinálni é kiléptem.Egyébként is a rocstar sara
A játékban a patch átírt állítólag egy sornyi kódot,attól meghülyült a játék.
És most az autóversenyért autóeladásért sok pénzes melóért banánt osztogatnak,aki jól jár az csak 30 nap és kari reset aki nem az örökre.
Szal ha jót akarsz pár napig fel se menj,olyant is hallottam hogy négy embert bannoltak egyszerre CEO-s autóeladásnál,eladtak 4 kocsit és amikor megkapták a pénzt jött a bann is.<#fejvakaras>

Sziasztok!
ezt nagyon nem értem,hiszen még a facen is reklámolja a Rckstar az autóversenyt dupla rp járr ilyenek.Minek bannolják ki azt aki részt vesz egy általuk hirdetett legális versenyen?
Mondjuk én már a megjelenés napján milliomos lettem online-ban, mert valaki kapásból dobálta elém a pénzes zacskókat. Aztán fostam hogy ki ne bannoljanak amiatt mert én persze felszedtem őket.
Ciki,de most van egy ban hullám,aki versenyre megy autóval banánt kap örökre.<#eplus2>
Vagy ha túl sok pénzt kerest banánt kap.Valamit el csesztek a kedves rockstar-ék,úgy repkednek a bannok mint a huzat.Tegnap jött egy mini patch,amiben valamit eltoltak és boldog boldogtalant bannolnak aki autót ad el vagy autóversenyre megy.
Nagyon ritkán látok hackert.Mert crew tagokkal játszom csak együtt általában,így ritka a hacker,na persze így is be szokott esni egy két magyar hacker.De ritka.Múltkor engem is megpróbált szivatni egy panda crew-es magyar gyökér,de még hackernek is über balfék volt.
Annyit ért el hogy mivel próbálkozott vele,én egy kicsit nagyon csúnya szavakkal illettem a nő nemű rokonságát.Aztán kerestünk új tiszta sessiont.És megint elszórakoztunk pár órát békében.
De egyébként online-ban crew sessionban úgy el lehet tolni az időt hogy az durva.
Néha tök elfelejtem intézni a gyáraimat is mert el ökörködünk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.24. 17:24:35

Ezért nem kell felkapni a vizet, sokak szeretik az ilyesmit. Színt visz a játékba, plusz az editorral is lehet jó dolgokat alkotni így. Engem pedig az online nem érdekel, mivel 5 másodperces körrekordok vannak stunts-ban, meg még a kezdeti apartman zuhany alól is kilőnek a hackerek. Persze nem ezeket bannolják 3 hétre, hanem akik például magyarítást tesznek rá. Pedig meddig tartana egy olyan algoritmust írni ami kiszűri a lehetetlen dolgokat az onlineból.
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2018.03.24. 17:14:27
Nincs az az isten,nincs olyan mod ami letudna úgy kötni mint az Online rész,főleg ha csak crew tagokkal vagyok együtt 90%-ban.
Nem kockáztatnám meg hogy bannoljanak,többet ér az online mint valami idióta mod.
Akkor már inkább játszom metro szimulátorral,vagy zombis játékkal.
Vagy mégse mert mind a kettő unalmas.<#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.24. 17:07:27

allock
próbáld ki és rájössz

#hhwnd