Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enyhén ciki hogy miliárdokat keresnek shark card eladásokkal de nem telik rá hogy a szervereket normálisan üzemben tartsák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.18. 16:57:20
A Ceo is működik így, a VIP-et nem tudom, azt nem használom.
Kezdésnek pénzbe kerül, majd össze kell gyűjteni a session-ban pár dolgot, ezt lehet egyedül is. Ezután jönnek a feladatok, melyekhez 2-4 ember kell.
Te ezekért nem kapsz pénzt, a segítők 36k-t kapnak. Te a végén kapsz, annyit amennyit beállítottál az osztásnál.
Segíteni tudok menni, de nekem is kell segítség, mert én is csinálnám a sajátjaim.
Viszont néhány feladat 2 ember elég nehéz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ott register és kész vagy elmész a klub házba és a laptopon bejelentkezel.
Plata írtad hogy nem doomsdayesel ezért hátha valaki tud még segíteni:Meglett a facality és ott benn a küldetésesiroda azt írta hogy addig nem tudom elkezdeni a saját heisteket amig Mc vip vagy president főnök regisztrációval nem rendelkezek.Mc klubom az van,de lövésem nincsen hol kell főnöknek,azaz clubvezetőnek regisztrálni.Segítsetek már ebben légyszi,ha valaki tudja hol kell írja már meg azt is hogy hogyan.Kétszer csináltam végig egy egyszerű heistet másnak,és 750000 dollárt kapott érte 15 perc sem kellett neki.
Főleg miután ma láttam hogy mennyi jár a DD CM-ért.Kb semmi.
De esténként fent szoktam lenni,ha jól emlékszem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És tudsz heistre haveroknak küldeni meghívót,feltéve ha online van.
A legolcsóbb fullos katonai hangár olyan 4.2 milla volt,van benne workshop vagy mi a bánatos isten nyila,a legszebb lakás,meg a kedvenc padlóm és a kedvenc színem a hangárban,de nem a legdrágább,mert az pont randa szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 17:16:31
Egy kevés pénzt számol fel,talán 175 ezret,de erre nem emlékszem konkrétan.
Az alap Facility is elég,bár én alapból fullos hálószobát meg irodát tettem bele.De orbital cannon nincs benne és nem is kell.Security room-ot nem vettem bele alapból mert gondoltam hülyeség,de megvettem mert ingyen lőszert ad meg ingyen strike team-et.
Arra figyelj hogy ne legyen nagyon szar helyen.
A szélmalom farmnál lévő például szerintem elég szar helyen van.
Jah és az a drága ami a város mellett van fent a hegyen,azt meg ne vedd,irtó szar a megközelítése,fel kell menni kocsival hülye gátra azon végig szlalomozni.
Ok hogy sima játék közben nem gond mert repülővel mész oda,de heist közben csak autód van,azzal rohadt szar onnan le és fel kecmeregni,főleg ha még támadnak is akkor jó eséllyel bele eshetsz a vízbe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.17. 16:59:52
24136 ,ez volt az a hozzászólás ill a többieké amikor segítettetek nekem ceo gyár ilyesmiben.Van a facalyti ,ill bunker v bármi ,kérdésem az lenne hogy ha veszek pl egy facalyti föld alatti helyet,csak alappal,semmi extra nélkül,akkor azt később ki tudom kozmetikázni?Kb 5 millába kerül ha minden extrával felszerelem.
Nem bosszúállókat akarok játszani terminátorok ellen hanem balhékban részt venni, bankot rabolni stb.
Amúgy tudod még mi lehet? Miért változik ennyit a gta.
Szerintem a cégnél a fele nincs ott már azok közül akik ezt az egészet megálmodták egykoron..
Nagyob régi játék
De letoltam már többször is azt a heistet hőkamerás fegyó nélkül.
Bár az érdekes, mert elvileg ahhoz Lester-t kell felhívni, de konzolon nem tudom.
Nálam mennek a bunkeres fejlesztések, de se jobb lőszer, se hőkamera nem volt még a kb. 29-ben, ami megvan.
Szóval bugok terén is egészen más is lehet a felhozatal.
Hogy tudnám folytatni ott ahol tartottam?
Nehéz tényleg,lassan kell haladni méterről méterre,lelövöldözni a gyökereket,nem szabad előre menni meg gondolatlanul mert azonnal lelőnek.
Nekem sincs kifejlesztve semmi fegyveres cucc bunkerben,de már többször megcsináltuk.
Volt pár szakadás is, így kerültem egyik alkalommal a session-otokba.
Úgyhogy vagy másfél óra vacakolás utána az utolsó szakadásnál már ALT+F4-el léptem ki és abbahagytuk.
Ha Mc gyárban vagy bunkerben veszek supplyt és kilépek sztoriba meg vissza akkor nem tudok új supplyt venni,kiírja hogy már útban van egy rendelésem.Meth Cc gyárban és bunkerben teszteltem.Mindegyiknél egyből kiléptem majd vissza és nem lehetett másikat rendelni,még nem érkezett meg amit rendeltem.De ha rányomtam rendelésre leugatott hogy hé gyökér még az előző útban van húzz már a francba.<#buck>#buck>
Az este még tőlem szokatlan dolgot is csináltam,szét kempeltem valami idegen külföldi gyökeret.
Nyugis sessionunkba bejött és nem fogta fel hogy nem kéne bajt keverni,crew tagot megölte a közelemben,így bevetettem a kocsi cserélős trükköt.
Épp Deluxo volt nálam,ami nem alkalmas utcai harcra,így lekértem Akula-t amikor Deluxo eltűnt Akula lejött mechanic-ot felhívtam és a facilityből a kedvenc terepjárómat magamhoz hívtam.Azzal rá másztam a nagy arcú gyerekre,nem túl jól tolerálta a railgun-t.<#eplus2>#eplus2>
Messzire hord hatalmas térsebzése van,így mikor felszaladt egy ház tetejére és onnan fedezékből akart lőni arra is rácseszett.Próbált stickyt dobni rám és bemenni fal mögé,a tenisz pálya fala azt hitte biztonságot nyújt,de onnan is kicsapta railgun.Egy idő után aztán elkezdett hisztizni valami francos nyelven,talán spanyol vagy portgál.De meg lett mondva neki előre hogy ha szart kever megbánja.
Olyan negyedóráig elszórakoztam vele,semmi esélye nem volt TM-02 ellen.
Majdnem 1 misi rá a fejlesztett fegyverzet de megéri.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.16. 09:37:07
Teszteltem kokó és meth gyárral is.
Personal és avenger együtt tudnak lenni,sokszor azt is csinálom,Deluxo-val vagy Insurgentel megyek,de ha messze van a célpont lekérem Avenger-t bele állok kocsival és oda repülök,a cél közelében át rakom autópilótára bemegyek a belsejébe,át ülök a kocsiba és kiugrom Avengerből.
Deluxo tud repülni az insurgent meg nem sérül akár milyen magasról ugrom ki.
Sőt van hogy Stromberg-et teszem be a hátuljába és azzal ugrom ki ha vízre kell menni,a Stromberg tengeralattjáró is egyben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.15. 11:59:33
Mivel a kolléga nagyon rá van állva, így elkezdtem én is csinálni, illetve vele együtt csinálom a többszemélyeseket.
De amíg magasabb szintre nem jut, addig az utolsó esélytelen lesz, max mással.
Az Avenger-t sikerült akciósan megvennem, de, hogy meglegyen a lóvé, egy napon át toltam az ipart.
Jelenleg kicsit el is vagyok szontyolodva. Az Akula-ért is kéne egy napot játszanom, hogy meglegyen a lóvé. Viszont már nincs kedvem ennyit melózni. Shark Card-ot meg nem veszek, mert akkor mindenre vehetnék azt és nem lenne értelme a játéknak. Úgyhogy asszem meg kell várnom vele a következő akciót.
Az Avenger-t eddig nem sikerült lekérni personal-ban. Ha másnak dolgozom, akkor egyáltalán nem tudom használni. De legalább a Ceo-s Buzzard lekérhető, ha Ceo-ban vagy Vip-pen vagyunk.
Egyéb járművem még nincs a doomsday-ből, mert elég drágák.
Még a tank is.
Ez egy négyszemélyes tank,aknavetővel railgunnal géppuskával meg anyám kínjával,de autónak számít.
Nekem van Akula Deluxo Stromberg és TM-02 is teljes áron,mert nem indítottam még el doomsday heistet.Jah meg Avenger is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.15. 06:49:28
Én xboxos vagyok nem tom mennyit számít ez bugok terén mert sokszor volt hogy pc-sek panaszkodtak egy játékra ami konzolon tökéletesen futott bug mentesen.
Most hanyagolom a játékot mert meguntam majd ha kijön egy új dlc megint előveszem.
Deluxo-m még nincs. De már megvehetem az olcsóbb áron. Viszont most az Akula-ra hajtok, hamár akciós. És azt is megvehetem már olcsóbban.
Viszont sajnos az utolsó feladatot, ahol az atomtámadást kell megakadályozni pár szerver gép meghackelésével, nem sikerült megcsinálni. Kolléga a 69-es szintjével elég gyenge és egyszerűen mindig meghalt. Én meg ellőttem 10k minigun lőszert.
Pedig most jól jött volna az a 600k.
Szeretem azt a helyet.
Nekem általában Deluxo van lehívva azt szoktam valamelyik helire cserélni gond nélkül.Vagy vissza.Ha a kocsi kell.na meg lent van Avenger is.
De, ha messze a kocsid és lehívod a helit, akkor a kocsi ott marad és megkapod a helit is...
Ha lekérsz egy járművet, akármelyiket a personal-ok közül és nem várod meg, míg lerakja, de bemész valamelyik gyáradba vagy egyéb épületedbe, esetleg egy ilyen behívást fogadsz el, akkor sem jelenik meg a jármű. Akkor sem, ha kimész az épületből. És várhatod, hogy leteljen a várakozási idő.
A supply vételnél meg úgy van, ahogy Plata írja. Ha megvetted, akkor meg fog érkezni. Jelezni is fogja. Én is csináltam korábban, hogy megvettem és kiléptem. Következő belépés után valamikor meg is érkezett, de az időt nem figyeltem.
A bunkerral nincs gond, az nem sínek közelében van.
Helis meghalós dologgal sem találkoztam még.
Nem tudom milyen helit használsz,de personal helivel nincs ilyen gondom.
Ha másik helit akarok akkor odahívom az autómat az visszaküldi a helit és újra lekérhetem a helit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.14. 23:14:15
Másnap mikor elindítottam látom hogy megint meg kell vennem a supply-t....
Vagy ha lekérek egy helikoptert vagy valamit és mielött lerakná valahova a térképen én meghalok, akkor már nem jelenik meg és várnom kell újjabb 5percet míg megint lekérhetem.
Nem tesztelik elég alaposan a játékokat, nincs idő rá kell a pénz ezért a legtöbb játék bugos a piacon.
Mi vagyunk a tesztelők..furcsa egy üzletág ez.
A szélerőműnél van a bázisom és általában az autópályáról közelítem meg, a város felől. Minden egyes alkalommal jön a vonat. Ha személykocsival megyek, akkor várnom kell, hogy elmenjen. Ha valami olyannal, ami képes átmenni a korláton, akkor még a vonat előtt fel tudok menni a dombon.
De ez akkor is nagy mocsokság.
Golyóálló mellényt akartam venni, mert a legerősebb elfogyott, de nem tudok.
A számláló azt írja, hogy 37/10.
Mindegyikből volt 10 darabom, míg el nem kezdtem használni. De ezek szerint max 10 darabom lehet összesen.
Most a kollégámmal épp a bázisos feladatokat csináljuk, így pont nem jókor sikerült ilyen tuti session-t összehoznom.
Legközelebb meg úgysem fog sikerülni....
Abból a szempontból nem jó, hogy általában egy PP-vel kezdem a játékot, de ahhoz legalább 2 ember kell egy session-ban.
Igaz, hogy indítás után mindjárt csinálom is a solo-t, de oda már bárkit be tud rakni a játék.
Ezért éri meg supplyzni GTA Online-ban.
Nem "a" crew-ben, hanem egy crew-ben. Szóval akármelyikben. Már többen láttam ilyen tagokat.
Más: Hogy lehet valakinek mínusz pontja a crew-ben?
Érdekelne mi a neve.