27707
-
zolcsika080104 #25184 helo az is tiszta volt és most is az mégis előfordulnak hibák minek még a modolással kísérletezni?a hozzászólás lényege pedig ez volt hogy nem érdemes feltenni ha úgyis pucolás a vége. -
Alanw #25183 registryben attol meg maradhatott fajl......haazt is kipucoltad volna megsporolod magadnak a sok hercehurcat
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.07.20. 22:55:16 -
zolcsika080104 #25182 Bocsánat az ismétésélt kérlek ne offolja a moderátor.Fontos ,szerkeszteni akartam,de túlléptem,társunknak akarok segíteni.
szóval javítva!
Sajnos nem érted.Olvasd vissza a fórumot januárig akár .1 óra kellemes elfoglaltság ,sok tapasztalat ,ott van az én hoozzászólásom is.Eleve fel sem enged onlineba a játék ,de ez csak a jéghegy csúcsa.Többen panaszkodtak már arar ami pl nekem is van hogy a játék el sem indul még story modban sem mert social kisablakos hibaüzenet jelenik meg.Nincs olyan opció hogy safe mode csak egy szimpla kisablak.Hangsúlyozom ezt mostanság van mod nélkül újrarakott géppel ,és hangsúlyozom nekem max magyarítás volt a legnagyobb mod bűnöm.Ne próbáld már ki hogy mi történhet moddolva ,bár azt csinálsz amit jónak látsz.Jut eszembe a játék azonosítóval rendelkezik s szerintem jegyezve vagy rögzítve van az ki hol mikor hányszor vétett hiába rak újra mindent a lemezeid úgymond szoftvered kódja marad. a hozzátartozó első és kizárólagos e maileddel együtt.Átruházni sem ildomos hisz ahhoz az új tulajnak kell regelni saját emaillel,de ugyebár egy szoftver csak egyszer regelhet socialba.S ezek nélkül a story sem működik.Jól tudod remélem hogy a nyolcadik lemez nincs nálad netkapcsolat kell a telepítéshez,ez már tőlük jön.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.20. 15:45:16 -
zolcsika080104 #25181 Sajnos nem érted.Olvasd vissza a fórumot januárig akár .1 óra kellemes elfoglaltság ,sok tapasztalat ,ott van az én hoozzászólásom is.Eleve fel sem enged onlineba a játék ,de ez csak a jéghegy csúcsa.Többen panaszkodtak már arar ami pl nekem is van hogy a játék el sem indul még story modban sem mert social kisablakos hibaüzenet jelenik meg.Nincs olyan opció hogy safe mode csak egy szimpla kisablak.Hangsúlyozom ezt mostanság van mod nélkül újrarakott géppel .NBe próbáld már ki hogy mi történhet moddolva ,bár azt csinálsz amit jónak látsz. -
Dienes90 #25180 Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy letöltöttem a warez verziót és azzal toltam le a story módot, aztán fel az eredetit és oda már nem kellett. Ezt láttam a legbiztonságosabbnak, nem pedig mod meg hack. Bár igazából szerettem volna egy két modot belepakolni, pl: thor, iron man, hulk, bmw, rendőr autó, sport motor, stb, de a gtavmod oldalon talált leírás annyira bonyolult volt hogy elsőre nem sikerült és inkább rá hagytam :) -
Plata #25179 Figy tudsz neki segíteni,csináljátok meg neki a fleeca job heistet,add neki a bevétel 70%-át,ez a max, az 100k dollár.Fleeca job gyorsan megvan,könnyű hardon is és kezdésnek jó.Ha van pénze vegyetek CEO irodát vagy Mc klubházat,most féláron van.CEO irodához olcsó raktárat segítesz neki telelopni eladjátok és kész.Ezenkívül héten 100k dolcsi jár annak aki fellép egyszer.
De a héten dupla pénz van a hangáros eladásokra,meg MC eladásoknál 25%-al több a fizetés. -
#25178 Ezt értem. Én igazából a sztori miatt raknám fel a magyarosítást, addig nem is akartam elkezdeni még nincs kész. De ugye még most sincs kész, 86% -on van. De már használható lenne. Anno kiadtak egy demo magyarítást ami az első misszióknak a szövegei voltak lefordítva meg a menü. Azt ki is próbáltam nem volt vele gond. És hát most akarnék nekiindulni a sztorinak. De emiatt nem tudok. Bantól én is tartok, de még eddig senkit nem láttam panaszkodni hogy a magyarítás miatt kapott volna bant. Nekem idén lesz 10 éves a steam accountom, én sem szeretném hogy ott feszítene a VAC BAN felirat a profilomon. -
#25177 Csak nagyon minimális, pár tíz ezret kap szóval annyira nem éri meg. -
#25176 Sziasztok. Lenne pár noob kérdésem ha nem gond. Eddig egyedül játszottam és szép lassan bevásároltam mindenből. CEO, MC, raktár, hangár stb... Most viszont betársult hozzám a tesóm is. Ha végrehajtok vele közösen egy autó import/export-ot akkor a kereset pénzből ő is részesedik? Milyen juttatásokat kap mint bodyguard? Ugyan ez a kérdésem fegyver eladás és a többi property-hez tartozó eladásokkal kapcsolatban is.
Köszönöm a válaszokat. -
#25175 annak a kamionnak valami durva rakétavető van a hátára szerelve :D -
Dienes90 #25174 Végre végre végre végre vééééééééééééééégre :D Remélem olyan lesz mint a videóba s tele rakhatom tuning autókkal, csak ne kerüljön már 6 misinél többe mert az nincs :D
Én am féláron vettem steamos verziót gta-bol de ha bannolnának én se szívesen adnék érte pénzt újból az biztos. Nem mondom hogy megbántam hogy megvettem, kb ez a 3.-ik játék amiért fizettem, de akkor nem tudtam hogy kb mindenért bannolnak és nem is méltatnak válaszra hogy itt a bizonyíték mint anno dcuoba.... kicsit gáz hogy folyton üres sessionba kell már mennem, mert félek hogy modder lép rám és azért is bannolnak, aazért erre oda figyelhetne jobban az R* mert sokat ront az élményen. -
zolcsika080104 #25173 Helo
Én 2015 őszén rendeltem meg az eredeti dobozos játékot ,story végigment onlineval később játszottam sokat,majd hosszú szünet után idén kezdtem el aktívan tolni onlie. Úgy az kb februárban lehetett hogy magyarosítottam nekem működött. Az nem mindegy hova telepíted melyik könyvtárba és itt jön a bibi,ahogy Plata írja a Magyarítás nincs kész, nulla angollal is elboldogulok,és nem engedett fel online, pedig ki volt kapcsolva.Azután kipucoltam még az írmagját is ,könyvtárról könyvtárra,és akkor is ugyanaz.Azért mert módosít eredeti gta indítófilekat is .Hangsúlyozom írmagja sem maradt sehol a magyarításnak,se dokumentum se program file x86 se programok.Az online mégis érzékelt változást.Ráadásul épp Plata írta hogy bann jár érte,ezen a pontot meg pánikrohamot kaptam ez kb idén februárban lehetett.Soha nem modoltam ez volt az egyetlen ,sőt ha online mentem a mindenkinek segítő, heisteket másokét úgy toltam mintha enyim lenne, és mindenkivel kedvesen viselkedtem hogy érezzék külföldön milyen a Magyar fajta.Kitartó önfeláldozó csapatjátékos.A lényeg emiatt újra kellett raknom az egész gépet gta eltávolítás + újratelepítésben nem bíztam ,biztosra kellett menni.Win 7 újrarakás, gta5 újrarakás ,és hipp hopp online felengedett.Nagyon szegény vagyok ahhoz hogy én másik dobozost rendeljek,rettegek a banntól bár sose kaptam és nem is érdemeltem.Soha de soha nem tennék fel semmit mégha 100an írnák is hogy biztonságos.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.20. 07:20:56 -
Plata #25172 Hát passzolom,elvileg a magyarítást ha jól látom márciusban frissítették,de a játékot általában hetente.És néha jönnek hozzá DLC-k is.A következő nagy DLC jövőhéten jön.Ha jól tudom már nem frissítik egy ideje a magyarosítást,de ezt csak hallottam.
Én tényleg sosem mertem kipróbálni,főleg mivel azt mondták hogy nem is 100%-os a magyarosítás.
-
#25171 Elvileg csak akkor bannol ha online-ra mész vele. De az aktivátor nem is enged online ha egy mod aktiválva van.
Jobb oldalt ugye látható hogy a magyarítás frissítve 03.31. Mód aktivátor pedig 06.03.
Nem tudom akkor mi a probléma, azt hittem naprakészen tartják ezt. -
Plata #25170 Sajnálom,nem használtam sosem magyarítást,mert bann jár érte,ezért sosem mertem kipróbálni,bár én úgy tudom hogy a magyarosítást egy ideje nem frissítették és nem is teljesen kész.A GTA-V meg ha eredeti hetente frissíti magát,talán a magyarosítás már túl régi?Nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.19. 17:28:39 -
#25169 Sziasztok. Magyarosítással kapcsolatban kéne 1 kis help.
Letöltöttem a mód aktivátort, azon belül a magyarosítást, bekapcsoltam. Indítási fájlnak betallózva a GTA5launcher.exe.
Játék indításra rámegyek ezt hozza be:
Eredeti játék.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.07.19. 16:51:40 -
Plata #25168 -
Plata #25167 Jöhetne San Fierro vagy Las Venturas.
-
stalker001 #25166 Ha a gta 6 nem vice city lesz akkor játszani se fogok vele. :D
Los santos már volt 2x liberty is, anglia meg ilyen hülyeségeket meg inkább ki se merjenek találni.... -
#25165 pont azon gondolkodtam hogy milyen környezetben képzelném el a gta 6ot? a szimpla negyváros megbukott szerintem a 4ben,az 5 meg lényegében egy nagy sziget...nem kéne teljesen másolni realisztikus környéket,mert azzal is sok idő elmehet. viszont valami trópusi téma jól nézne ki,2-3 nagyobb szigettel hogy kicsit a vizi dolgoknak is legyen értelme,időjárás tekintetében a havazáson kívül kb minden van,bár ha egyik másik szigetre raknának nagyobb hegyeket ott simán havazhat trópusi környezetben is , mint pl hawaiin. -
Dienes90 #25164 Azt gyanítom, ti a bank előtt vártátok, ha ez így volt, nem -nem a bank előtt van a páncélozott autó hanem az apartmannál ahol a motorok vannak, ott meg nincsenek túszok emlékeim szerint. -
#25163 Az a páncélozott kocsi mikor jelenik meg ott, tegnap 30 nekifutásból csak 2 rendőr autó volt ott mindig.
Lehet, hogy ki kell végezni pár túszt, hogy bedobja?
-
Dienes90 #25162 ki sem kell húzni, elég feladatkezelő rendszer figyelőbe lekapcsolni 8mp-re :) -
stalker001 #25161 Vagy csak megcsináljátok a Bogdan heist végét, a host kihúzza a netet, és újra az egészet, 20 percenként 900k, egyszerűbb szerintem mint a pacificel szarakodni. -
Nitrobrain #25160 Először is már rég toltam úgyhogy lehet, hogy már néhány dolog változott vagy patchelték:
1. Aki bent marad annak egy kicsit ki kell futnia, amikor eltakarítjátok egy kicsit a zsarukat, utána visszamehet
2.Itt is sztem ugyanaz mint az elsőnél
3. a youtube a barátod :) helikopter PS-en
4. motorral hát először is ügyesnek kell lenni, meg ha elöl megy a pénzes és senki nem lő a zsarukra ők se lőnek elvileg vissza
5. más járművekkel én nem szórakoznék már
6. kuruma/garázs glitch már javítva lett
7. mivel a garázs patchelve ezért gondolom nem
8. nem lásd az előzöt
9. mehettek arra -
Dienes90 #25159 A panel/kuruma kombót kivették, én is megvettem mielőtt utána olvastam volna... szóval az már nem, de a ház mellett nem messze egy páncélozott rendőrségi négykerekű doboz azzal simán lehet menekülni, banktól meg vagy lesétálsz vagy amit irtak meghalsz és spawnolodsz. -
#25158 Legutoljára úgy oldottuk meg, hogy két ember bent maradt a bankban, mi ketten eljutottunk a motorokhoz, azokat felrobbantottuk. "Mission failed", de utána már a motoroknál éledtek újjá. Ezután mind beszálltok a rendőrségi páncélozott furgonba, ott áll kb. 500 méterre a főúton. Ezzel a nyugati parti autópályán nyugisan végig lehet hajtani a kilépési pontig. -
#25157 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#25156 The Pacific Standard Job - Bankrablás - Heist
Sziasztok, a bankrablós munkában működik még valami okosság?
Tegnap rászántunk pár órát, hogy az összes pénzt leszállítsuk, de big epic fail lett a vége, ma újrakezdjük, de jó jönne pár infó.
Ezeket próbáltuk:
- egy embernél van a pénz és bent marad a bankban hogy visszajöjjünk érte
// küldetés sikertelen 1. nem jött ki mindenki a bankból, 2. a csapat eltávolodott egymástól
- leszalad egy ember a motorokhoz és onnan sapawnol a társaság
// küldetés sikertelen mert eltávolodott valaki a csapattól
- A motoros résznél valaki elmegy egy helikopterért (mentő, rendőrség, sétarepülés, repülőtér és még egy hely )
// sehova nem spawnol helikopter, fél óra keringés és több újrakezdés (motoros rész) után sem, így ezt feladtuk.
- Motorral megcsinálni.
// ami sikerült majdnem, de nagy volt a pénzveszteség.
- Más járművekkel megcsinálni
// instant kerékkilövés volt mindig.
Amit nem próbáltunk:
- megvenni a garázst a motorok mellett és berakni a kurumát
// ez még működik?
- A legelején szerezni egy helikoptert és lerakni a motoroknál
// Itt a videókban mindig bemennek egy pillanatra a garázsba, ez működik még?
- Kezdés előtt akinek a garázsa van a motoroknál beszáll egy utcai autóba majd behajt a garázsba és a kocsiban marad. Valaki ekkor meghal, respawn ezután ezzel a kocsival beparkol a bank mellé, és amikor kijönnek ott a kocsi.
// ez működik még?
- Mi van akkor, ha a motorokkal az irányt egyből a csónakhoz vesszük az autópályán?
// ha beszállunk a csónakba átugorja a program a check pontok vizsgálatát?
-
Plata #25155 Nekem általában annyi.
De dupla heteken piszok sok pénz jött. -
Bal0924 #25154 Túlhajszoltátok a GTA-t...
Jóból is megárt a sok..
Napi 2-3óra, különben megunod... -
Plata #25153 Az első két héten én is farmoltam,csináltam is 28 millát,de többet nincs kedvem. -
RepeszElek #25152 Hát rám ez a várakozás elkentkező hatással van.
Mikor megtudtam hogy jön az új dlc és dupláznak a gyárak ezerrel elkezdtem tolni mert egy vasam sem volt.
Két hét alatt csináltam 12 millát,( azért csak ennyit mert nem értem rá ) de persze csak nem jött a dlc közben a sok farmolástól meg úgy meguntam és elment a kedvem a játéktól hogy már az sem érdekel lesz e dlc.
Másfél hete a játék felé sem nézek.
Elkezdtem mással játszani :D -
Dienes90 #25151 Gyanús hogy ma sem jött új dlc, este még nem kell didibárt vennem.... -
Plata #25150 Én már láttam olyat hogy Online játékban megjelenés előtt 6-7 hónappal korábban kiszedték képeket meg adatokat valamiről.
Emlékszem mikor leakelték hogy jön a Tarantula,volt róla kép én meg elsőre beleszerettem.Aztán elkezdtem gyűjteni rá,de nem jött,lassan már senki nem hitt nekem,aztán úgy félév elmúltával kiadták róla az első hivatalos infókat.Pont olyan volt mint amilyennek mutatták sok hónappal ezelőtt,csak addigra annyi pénzt farmoltam ki,amire is nem volt szükség.De mindenképp akartam,így csak farmoltam mint egy őrült,.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.17. 12:51:50 -
Plata #25149 New Content
None
Log-in Bonuses
Blue Wireframe Bodysuit
$100,000
Bonus GTA$ and RP activities:
MC Businesses (25% more on sales)
Air Freight (Double $ and RP)
Discounted Content:
Pegassi Tempesta ($930,300, 30% Discount)
Nagasaki Shotaro ($1,557,500, 30% Discount)
Cheval Taipan ($1,386,000, 30% Discount)
Ocelot Pariah ($994,000, 30% Discount)
Western Seabreeze ($595,000, 30% Discount)
Buckingham Akula ($1,949,500, 30% Discount)
FH-1 Hunter ($2,170,000, 30% Discount)
Barrage ($1,116,500, 30% Discount)
Ocelot Ardent ($805,000, 30% Discount)
Bravado Half Track ($1,186,599, 30% Discount)
BF Dune FAV ($595,000, 30% Discount)
Ramp Buggy ($1,680,000, 30% Discount)
Mammoth Avenger ($2,415,000 base price, 30% Discount)
Karin Armored Kuruma ($367,500, 30% Discount)
CEO Offices (50% Discount)
MC Clubhouses (50% Discount)
Facilities (30% Discount)
Hangars (40% Discount)
Bunkers (40% Discount)
Yachts + Yacht renovations (50% Discount)
Targeted Sales:
Wastelander
Office Garages
Time Trial:
LSIA, Par Time of 1:43.40
Video Guide
Premium Race:
Big Drop (Sports) -
Plata #25148 Nézd én nem tudom honnan szedték,mobilon mutatták,ott 16 kocsiról volt szó. -
Dienes90 #25147 Public session hátránya hogy bekerül a gépezetbe egy porszem egy modder.... 7 autót hívott le elénk, megvártam megnéztem és tovább léptem, pont olyanok voltak mint a "állítólag szivárogtatott képeken" szóval én is látok esélyt hogy sok új és drága autó lesz. -
#25146 Nem nagyon találhattak 16 autót a fájlokban, mert még nincsenek bent a fájlok a játékban. 2 vagy 3 új autót leakeltek szöveg alapján, de nem tudjuk még hogy néznek majd ki. -
Plata #25145 De jön egy rakás drága kocsi.
Ha jól emlékszem 16 új kocsit találtak a file-ok közt.
A limó nekem is kell.