Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt úgy kell csinálni,le csapsz egy motorost elveszed a mociját,raksz rá stickyt,a bárba betudsz menni motorral.
Bemész a bár közepébe,látod jönnek a rosszarcok akkor kifutsz a bárból és G-vel robbantod stickyt.<#hehe>
Lehet kicsi le ég a bár,de attól nem lesz baja az árunak.<#buck>

Caliph
van olyan supply ami 2 kockát is ad,ilyenkor tankot,kocsit kell visszavinni,amikor csak dobozt viszel az egy supply kockát ad be. szerencsés esetben két lopásból fullon van a supply
továbbá nem kell hogy fullon legyen a supply,akkor is dolgoznak ha egy van bent :) a teljes supply asszem 2óra 20 perc alatt fogy ki bunkerből,aztán lehet újra tölteni. egy lopás deluxoval kb 10 perc,legroszabb esetben fél óra alatt feltölthető ingyen
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.15. 12:10:16

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
mindig tanul az ember :D

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Teljesen igazad van csak a bunkerba lopok sajnos a gyárak zárva picit meguntam. Csak dobozos ceo ha van időm 264 dobozt elraktam jobb időkre kocsik a jók ahogy irtad de csak cargoval lopni,adni.
szabii98
Mondjuk a négy gyár az már elég jól termelhet, de akkor meg a fenttartási díj sok, mondjuk azt is kilehet játszani ha új sessionbe lépsz időnként.

Lehet én is veszek egy MC-t, aztán meglátjuk hogy termel a bunker mellette.

I met God. She's black

Négy gyár és bunker mellett nem éri meg lopni semmit sem.
Ha veszed gyorsabban termel,négy gyárba ha elkezdeném lopni a supplyt valszeg mire a harmadik gyárhoz érnék kezdhetném elölről,na és a bunker még sorra sem került volna.
Körbe járok,veszek supplyt és megyek lopni ládát autót vagy segítek eladni.

szabii98
Hát szerintem bunkernél nem éri meg lopni :D

Időbe telik és 5x kell ellopni a cumót a full barhoz, míg megrendeled 75 ezerért és kész is van, márpedig a bunkernél az idő pénz, nem feltétlenül az számít, hogy mennyi pénzt áldozol rá, mert ez úgyis csak "mellékbevétel".

Szerintem jobban megéri venni a cumót hozzá

Egyébként elvileg pont MC week van, mondjuk az nekem pont nincs szóval elég nagy szívás...

I met God. She's black

A supply lopás jó én szeretem főleg a bunkernél 600 után megkaptam a titkos tojást csak az a baj szerintem egyszer dobja be. Nem vagyok PHHU de szivesen segitek nekik ha oda hívnak. :)
Nee ezt kipróbálom nem is tudtam ezt hiába 3 év online csak tanul az ember :) Hát új kocsi nincs de gondoltam
RJoco
Végre valaki, aki nem azt hajtogatja, hogy a supply lopás milyen hülyeség, senki nem csinálja, mindenki veszi...
Persze, ha lenne 40 millám, akkor én sem törődnék vele.
De 1 millánál jobban megéri lopni.
A Sea Sparrow nagyon jó, főleg bunki lopásnál. Folyamat osztja a rakétákat. És gyors is. És a bunki lopást lehet CEO-ban csinálni, így a Buzzard-ot is mindig mellém tudom rakni. Azzal meg hamar eljutok a másik heliig.
MC-hez meg vagy Kuruma vagy, ha jól lősz, akkor a motort gyorsabban melléd rakja. És motoron visszanő az életerőd fullra.
Bár tegnap elmentem egy Sea Sparrow spawn pontra, MC-ben elraktam a motort és úgy le tudtam hívni a helit. Persze így sem oda tette ahova kellett volna, úgyhogy szaladhattam még egy kicsit. De még mindig gyorsabb volt, mint más megoldás. Nem volt kedvem a városból FZ-ba motorozni, meg vissza.

A tequila báros előnye, hogy, ha küzdesz, akkor nő az erőd. Másképp úgysem fejleszti az ember. Igazán.
Bár mostanában én is motort viszek be, ha van a közelben. És gyakran nem is az alsó szinten lévő embereknél van a cucc, úgyhogy még küzdhetek is egy kicsit. Szerintem direkt csinálja a játék, nehogy túl gyorsan menjen.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Tequila báros supply lopás jó hecc,nem tart semeddig,csak lecsapsz valakit a motorjáért felpakolod stickyvel és berongyolsz a bárba.<#hehe>

Caliph
én csak a kókót meg a bunkert futtatom(van meth meg hamis pénz is,de offline,majd ha mc hét lesz,beinditom),így mindig van időm lopni a supplyt és tiszta haszon az eladás+segítek crew társaknak,innen is jön lóvé. most pénzhiányban vagyok,ha később lesz több lóvé akkor már én is venni fogom a supplyt. Bunker supply egy jobb helivel vagy deluxoval gyerekjáték,ahogy koko supply is,kivéve a tequila báros,az egy kicsit tovább tart :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.15. 10:58:13

MC-s bizniszekből mindegy melyiket veszed meg,a legolcsóbb ugyanolyan jó mint a legdrágább,fűvel és irathamisítóval ne foglalkozz,nem éri meg,kokó a legjobb,meth macerás,hamispénz jó.Legdrágább Mc gyár ugyanolyan mint a legolcsóbb,csak a legdrágább a városban van az olcsó kint vidéken.

Jelenleg van egy clubházam, ahhoz egyenlőre sajnos semmi, de a bunkerbe veszem a cuccot, addig heist vagy ceos autót lopok, így visszajön az ára, de már várom a ceot csak nincs egyenlőre cash
Hülyeség,az MC jó,nekem négy gyáram van plusz a bunker.

ceoban 5ezret kapsz mc-ben mellettem 35zret szoktak , nekem azt mondták az mc nagy szar hagyjam, néztem videókat végül annyira megtetszett hogy mégis megvettem, szerencsére mert nekem tetszik, nagy feelingje van, bár én látok benne fantáziát tudnék még dlc csinálni belőle.
Persze,mert ha CEO-ban adod el lófütyit kapnak karikára metélve.
Vagyis jó esetben kapnak olyan 5 ezret.
Mc-ben 30-70 ezret.
De az eladó is kap bónuszt.
Sosem adtam el CEO-ban bunkert.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.15. 09:15:05

Pont a héten teszteltük, ha mc-be adod el több pénzt kapnak a társaid is mint ha ceoban adnád el . Ha valaki gta közelben van megírhatná 11 után mi az akciós a héten :)
Jah még az jutott eszembe hogy én sosem adom el CEO-ban a bunkit mert kevesebb pénz.
Csak MC-ben adom el.

Általában 5-10% a veszteség.
Ládázni is nagy sessionban ládázok.

Semmit,mindig crew sessionban adok el,ahol rajtam kívül van még minimum 10 crew tag és szivesen segítenek.

Caliph
session váltassz :D irtuk korábban hogy ilyenkor veszítesz belőle valamennyi pénzt,de nem bukod az egészet . aztán előbb utóbb ad olyat amit solozni is lehet,pl 2 kamion vagy 3insurgent(nem a merryweather támadós),mondjuk buzzard nem árt hogy visszaérj :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.14. 13:15:39

szabii98
Óóó, akkor lehet ez a probléma, hogy nincs MC-m csak CEO-m? Nem tudom, mondjuk én a ládázást sem mertem nagyon nagy lobbikban csinálni, inkább kevesebb pénz de az "biztos".

Mit csinálsz akkor ha több autóval kell elvinni a bunkeres cuccot? :D néha nehéz 15 perc alatt megcsinálni, azt is mondták.

I met God. She's black

Nézd ez egy nem fullos eladás volt,nem dupla event alatt.

Nem tudom hova lettek a régebbi képeim csak az újakat találom.
Dupla bunkis eventen 2.6 misi jött ha nem volt fullos a session de volt pár rivális.
Úgy tudom a maxos bónusszal 1.5 volt a legtöbb amit valaki kapott bunkiért.

Baromság.
Mc-ben told ne CEO-ban.
Olyan 80%-os bunkerért is jár már 1.2 misi bónusszal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.14. 12:24:15

szabii98
A bunkernél én úgy tudom nincsen session bónusz, legalábbis a reddites guide azt írja hogy nincs.

I met God. She's black

Volt az már vagy másfél hónapja.
Bunkert eladni pedig fullos sessionban a legjobb.Kapsz rá olyan 30% bónuszt.
High demand meg a bánat tudja mi bónusz.

szabii98
Bunkernél annyi a trükk, hogy ha egyedül csinálja az ember akkor 25 unitnál el kell adni a 'csába, és akkor csak egy ótót ad a sell missionhoz. Jó cucc amúgy, mert lehet közben I/E-t nyomni, de valahogy nincs most kedvem grindolni annyit, majd ha kell a pénz.

Ládázós hét mostanában volt, nem? Akkor ugrottam vissza a játékba megint, pár hete lehetett.

I met God. She's black

Fullos cargo dupla eventen 2.5 misi.
Plusz bónusz.

Bunkerből nekem már fullos volt, de megbántam, főleg hogy a weaponos részt megvettem, az felidegesített, 97%-osra megcsinálom és failed... komolyan, egyébként én is örülnék a cargo 2xnek igaz nincs tele de így is hozna egy milliót kb :) meg mondjuk a buzzard lehetne akciós mert 50ezrem maradt csak :( :D
Ládázós hét jó volna.
Jewelry meg gemstone raktáram lassan teli.
Tegnap loptam egy arany minigunt is a vegyesbe.

szabii98
Holnap kiderül. Nemtudom mikor volt utoljára egy import/export 2x money&rp, de lehetne megint:)

Sikerült venni egy fullos bunkert, most már csak rá kéne venni magamat hogy játsszak eleget, hogy megtérüljön :D

I met God. She's black

Na vajon mi lesz a heti akció? Sikerült egy alap avangert is megvenni, legalább már nem küldözget sms-t meg e-mailt a warstock :)
Ràadasul ha swapfileod is ott van......? Mindenestre csinalj tobb helyet elso körben
A windows store-ban a saját játékuk is lefagy olykor... :D

Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2018.05.12. 15:20:01
Ki találkozott már ilyennel??
Egy újraindítás után már elindul, de ez nevetséges hogy win10, legújabb és ilyeneket csinál

BElépnék az online részbe és kiírja hogy régebbi verziót használok. Már csináltam steamen fájlok ellenőrzését, a social klubbal csinált is valamit.. Két dologra tudok gondolni. Csak 7giga szabad hely van a meghajtón és nem tud frissíteni. Valakinek volt már ilyen jellegű problémája?
bakvarnyu
Én inkább teljesítmény helyett a régebbi stílusosabb verdákat szeretem, Ferrarikat vásárolok fel.

Szia nálunk az Ocelot Pariah volt a best végre kegyetlen de eladtam picit ronda szegényem Vagner lehet jobb végre sajnos az kihagytuk valahogy.
szabii98
A Vagner agyonver mindenkit a "Super" classban.
Helyzet függő, de 99%-ban a Vagner nyeri a versenyeket.
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2018.05.11. 08:45:42

I met God. She's black

Tegnap nézegettük próbálgattuk a sport autókat, beleértve az újat is, akciósakat is, x80 proto a leggyorsabb és wagner gyorsul a legjobban a mi tesztünk alapján, nekem mondjuk zentorno,deluxo és kuruma van, amit vettem és amit szeretek. Ki mit használ? Tapasztalatok alapján melyik a leggyorsabb, legjobban kezelhető, ár érték arányt is figyelembe véve? Várom a tippeket mielőtt megint mellényúlok :D
Kocsma pont tetszene,már ha nem csak egy látszólagos kocsma,de hogy postakocsi meg lovaskocsi hogy néz ki az rohadtul nem izgatna.meg a ló sem,vonat az már esetleg igen.
De kétlem hogy lehetne saját vonatunk,vicces lenne egyszerre 20 játékos egy sínen megindulna.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.10. 10:09:57

potenciál van elég sok, meg lehetne ezer+1 dlc csak vagy a kreatív osztály van szabin vagy rossz emberek vannak ott :D
Caliph
kokó helyett pl kocsmát lehetne nyitni,szeszkereskedelem,postakocsi járatok indítása,simán van benne potenciál :D kiegnek meg ahogy mondod,jöhetnek lovak,egyik gyorsabb de kevesebb a kitartása , a másik lassabb de a fél pályát végigügeti könnyedén :D pisztolyok,puskák postakocsifajták stb stb :D

RJoco
Nekem is a legolcsóbb COE iroda van és nem is akarom lecserélni. A két legdrágábban jártam már és baromira nem tetszik a helye.
Mellette nekem is van egy Apartmanom, azt írta, szép a kilátás a partra, hát eltakarja a másik CEO irodaház. Visszakérném a pénzem, de nincs kitől <#falbav>
A klubház a parton van, korábban Sandy Shore-ban volt. Pont a praktikussága miatt van ott, bár nagyon ritkán látogattam korábban. Mostanában rászoktam, mert egyszerűbb onnan megnézni a gyárak állapotát, mint végigjárni mind a 3-at, amik szétszórva vannak a városban.
Ha lesz elég mozgó tőkém, akkor az egészet elköltöztetem egy helyre. Csak ugye a gyárak fejlesztéseiből nem jön vissza pénz és az újakba is meg kell venni.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

CEO mindegy,nekem abból is a legdrágább van,bár azt mondják az Arcadius jobb helyen van.
Én sem modoltam vagy hackeltem,nem értek hozzá.

Érzékem van hozzá úgy érzem :D a pénzem elfogyott igy avengerst már nem tudok venni mikor pénzem volt rá hangár meg facility nem volt szóval pech, mivel nem hackeltem/moddoltam, féltem az accountom így neccesebben jön a lóvé az a gáz. Örülök hogy a clubházzal beszoptam, tengerpartit néztem először én is, ceos iroda miatt, meg ugye a szembelévő házat is megvettem hogy közel legyen, így mostmár kérdezem, irodaházból érdemes megvenni a legdrágábbat ami most 4 helyett 2 misi vagy jó a legolcsóbb? Mondjuk már azt megszoktam ismerem a járást meg ugye ott a ház vele szembe.... amugy a cargos raktárak akciósak? el is felejtettem megnézni
Esélyes.
Bár az RDR-el nem tudnak annyi pénzt keresni mint GTA-val,RDR2-ben nem tudnak majd hetente újabb és újabb kocsikat tankokat repülőt betenni,vagy majd hetente lesz más ló vagy lovas szekér?<#buck>
Esetleg egyik héten győzikés nyereg másik héten pöttyös nyereg.
Max fegyver és ruha,de azokból nem lehet sokat keresni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.10. 09:01:12

szabii98
Szerintem jönni fog az RDR2 is PC-re :D

Előbb vagy utóbb, biztos.

I met God. She's black

Bocsi hogy ezt mondom de két marhaságot is elkövettél.
MOC fölösleges,szar és úgysem fog kelleni soha.Legszívesebben kidobnám a picsába.
Legdrágább Mc klubház a legszarabb sajnos.Én alapból azt vettem meg amikor kijött az MC,de az a legfosabb,rossz helyen van,szar a megközelítése.Le fogom cserélni a héten a tengerparti Mc klubházra.
MOC helyett vehettél volna Avenger-t,ugyanazt tudja,csak hogy ezerszer jobb.
Repülőnek helikopternek is használhatod,sőt tudsz vele szállítani járművet,32 ember fér bele,szóval ökörködésre kiváló.<#eplus2>

Jah ha lesz pénzed a facilitybe vegyél meg mindent,a legdrágább stílust,legszebb festést,orbital cannont,igen vegyél orbital cannont,tudom drága,de egy ingyen lövést kapsz még hozzá.
Facility veszett szép ha rendesen kidekorálod,ugye tele van üveg fallal,ha drágább stílust veszel meg,nekem a legdrágább van,akkor nem is sima üveg lesz benne,hanem valami csicsás és szép.És a fal is nagyon gyönyörű lesz,nekem valami sárgás,de nagyon szép.
Security room vagy mi a bánat franca is kell bele,ingyen lőszer van benne,ingyen strike tem,még minigun lőszer is van,meg fegyverekhez sticky-hez.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.10. 08:57:26