27707
  • Plata
    Szerintem a három képen kb 15 millió van.
    Plusz a balta.
  • stalker001
    Valaki azt mondta hogy 5.000.000$-ba fog kerülni a dlc cuccok.
    Szerintem csak ami ezen a pár képen van az több mint 5.000.000$ :DDD
  • Caliph
    hát igen. itt az opressor 2,gondolom már víz alá is lehet vele menni ahogy kinéz :D itt az új über repcsi,missle barrage,homing,robbanó cannon ahogy nézem :D Sramjet tűnik az új deluxonak,na meglátjuk mi sül ki belőle :D
  • Plata
    Ez a léghajó azé vicces lesz.
    Sztoriban úgy emlékszem egy lövéssel le lehet szedni.
  • Dienes90
    LOOOL nekem a partybus kell! :D
  • Plata
    Jön új opressor is.

Meg lesz új RDR fegyó.

Repülő.

Léghajó.

És még sok sok más.link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.24. 09:07:59
  • Plata
    Szerencsére én is ismerek olyat akinek van ennyi pénze.
    Csak legálisan csalás nélkül.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kapaszkodj meg a gatyádba,én csak GTA-ban vagyok olyan finnyás hogy sosem csinál semmi rosszat,ha rákeresel a bugger szóra Star trek online wiki-n kiadja azt a szót hogy Plata.
  • Dienes90
    Én elmentem, mivel akkor tájt kezdtem és jó pénzt illetve rp ígért cserébe ,bár a játékélmény nagy szar volt , legalább is részemről pedig én szeretem az autós részeket ill játékokat. Amint ezt megtudtam hogy bann jár érte fel se mentem egy hétig, szerencsém volt vagy javították nem tudom. Modderbe is olyanba futottam csak eddig, aki repülőt vagy autót dobált rám, pénzt sosem.

Egyébként meg ha vagytok 4-en legalább, csináltok magatoknak egyet, aztán mindenki nyer 1x aki a színt akarja, én a racing green színt azt hiszem így szereztem meg, valami vízi versenyt kellett csinálni érte talán, 2 perc volt, nekem kellett, kawasakit akartam a hakuchoból

Már csak percek és órák kérdése és jön az új dl ha minden igaz, legalább is ha szokás szerint jön majd a frissítés, ha nem az se gáz.

Plata most ne nézz ide !
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Havernak van még asszem 300+ milliója, megvesz mindent, kipróbálunk mindent, ha szeretnétek írok tesztet, képet nem feltétlen akarok felrakni az lesz máshol, de már az első tesztekből kiderül egy két verda megéri -e pl
  • RepeszElek
    Bár mostanában sokszor láttam 14ért és max 16 volt a legdrágább..
    Akkor csak 3ezer a megtakaritás 11hez.

Mondom én hogy skótok:)
  • RepeszElek
    Brutális leárazások vannak most Xbox fronton játékok terén a Gold előfizetőknek, és nézem mit kellene vennem.

Forza 7 ultimate 28 helyet 14
    Doom + wolfenstein II 25 rongy helyett 8 ropi.
    Ilyene brutál leárazásokkal van tele a store és nézem hogy a gta is leárazta a shar card-ot.

20 ezer hely 17!!

Szarrágó Rokstar...:D :D

Magát a játékot amúgy tisztességesen fél áron adják bár egy kicsit csalnak mert már nagyon rég nem kerül 20 rongyba a gta de 11ért azért nem rossz vétel.
  • zolcsika080104
    az annyi ráadásul a tengeralattjáróból is kijövök egyedül olyan könnyű
  • stalker001
    Amúgy sincs semmi értelme a versenyzésnek, 45 percet elcseszel 3 versenyre, amiből 1-et ha megnyersz akkor kapsz 35.000-ret. :D
    Világ legnagyobb hülyesége. :D Gyorsan megcsináljuk a bodant 15 perc alatt, azt 580.000. 50-50%-ba. :D
  • zolcsika080104
    nekem is pont ez volt a mázlim,sosem szerettem versenyezni ,valami autotuning szín feltétele,de sosem tudtam magam rávenni.Ja ill. több szín feltétele a racing,de tőlem ez távol áll.A fene most értelmezem amit írtam nem úgy értettem hogy személy szerint te indultál ,átvitt értelemben értettem.jajjj égő vagyok jajjj
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.23. 18:51:57
  • Plata
    Tudom,de nekem mázlim volt,sosem szoktam versenyezni.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Azért azt ne felejtsd el hogy dlc hiba volt pontosan emlékszem, valami versenyen indultál amit maga rockstar reklámozott, ugye játékon belül. Nos,a versenyen indultál, már ha indultál,mert pont ezért járt bann.Napokig nem mertünk fellépni pár hónappal visszább el lehet olvasni.A moddereket meg jó lenne örökre eltávolítani.De nem fogják.Ők a csalétek ahogy már írtam.Legalábbis csak van valami miértje hogy vannak.Eltűrik a pénzhajigálást,és azt aki hajítja nem,aki felveszi bannolják.Égő fáklya van a nyakamban még házon belül is ,és aki rámrakja nem bannolják.Hátha én is csalni fogok és rakok rá fáklyát.De akkor engem 2 évre bannolnának érdekes elgondolkodtató.Méghogy Plata meg én túlhypoljuk....írta itt valaki
  • Plata
    Érdekes,nekem nem volt semmi,ugyanúgy indult mint máskor.
    Ban hullám sosem árt.
    Sok szaros moddert ha kiteszik az csak jó.
  • stalker001
    Elvileg ban hullám most is lesz.
    Külön el is kellett fogadni a feltételeket, ha jól emlékszem. :D
  • Dienes90
    Hétvégén én is akartam eladni az mc bizniszeket, de scooter koncert volt.... végül is nem romlott meg a stock a gyárba :D
  • Plata
    Van 4 Mc bizniszem,Bunker és 5 ládás raktár.
    A dupla hetek alatt nagyon jött a pénz.Dupla mc-nél 3 milla bevétel jött ha eladtam a 4 gyárat.
    Dupla CEo héten már 52 ládáért is 2 milla feletti pénz jött,pontosan nem emlékszem mennyi,de mákom volt mert előtte nem volt kedvem eladogatni ládákat és a raktárak jól megvoltak pakolva.Dupla bunkernél a bunker 2 misi felett fizetett.
    És nagyon sokat segítettem eladni másoknak,mert az is jó hecc.Abból is jött pénz.
  • Caliph
    én is összekapartam egy rakás pénzt dlcre,de aztán akciós lett a deluxo,aztán az avenger is,vettem még egy ládaraktárat hogy folyamatosan tudjak ládázni,aztán el is fogyott...egyelőre nem izgatom túl magam a dlc miatt...sőt lehet várok egy két napot,nehogy megint indokalatlan banhullám induljon mint pár hónapja :D
  • Dienes90
    Bennem is hasonló dolog fogalmazódott meg, ha nem veszel shark cardot dolgozz sokat. Mondjuk ha sokan vagytok akkor telik az idő hamar dehát mindenki más műszakba random nem az igazi... necces ez.
  • RepeszElek
    Le a kalappal a szorgalmas elött.
    Én 12 milláig birtam idegekkel utána már úgy voltam vele ez már rég nem kikapcsolódás hanem munka.
    Azért egy klubbot csak tudok venni belőle,aztal meg majd újra lesz kedvem pénzt keresni de félek ugyan olyan gagyi lesz mint a többi.
    Ha egyszer az életben értelmes dolgot csinálnának amivel élvezet pénzt keresni senki sem venne sharkcardot...
  • Plata
    Én szedtem össze 30 misit a DLC-re,de úgyis csak estefele érek majd rá,akkorára már ki fog derülni mi éri meg mi nem.
  • szabii98
    Nekem szinte semmi pénzem nincs, de úgy is lesz egy hét míg kiderítik hogy megéri-e a sok új cumó.
  • Dienes90
    Nekem 6 millióm van azt annyi :(
    kapuvári bubibár nem igen lesz ha jól látom a videóban csak disco...
    a videóban látható garázs nem a disco felett lesz esetleg? az elég menő lenne
    szerintem lesz egy két menő verda benne, mire rá szántam magam az x80 protora hogy menő verda, itt egy rahedli....
  • Plata
    Kíváncsi vagyok nagyon az új épületekre,elvileg jön megint valami bázis szerűség,nagy garázzsal.
    Rahedli új kocsi,harci jármű.
    Kell az MTL Pounder Custom,gondolom lesz vagy 5-6 milla.
    Na és a másik is,asszem Speedo Custom néven emlegetik videóban,gondolom az is olyan 4-5 misi.
    És amire nagyon kíváncsi vagyok az a Mammoth Patriot Stretch,gondolom az is lesz 4-5 misi.
    Party bus ha használható az is kell.Ökörködésre.
    Bár az lehet csak bizniszben lesz használható.
    A három kocsi ami kell szerintem minimum 15 misi lesz,na és még kell lóvé bázisra meg bizniszre,kivéve ha csak buzibár lesz,akkor részemről ki hagyom ezt a fajta bizniszt.
    Kell még pénz a ruhákra is meg talán új házra.
  • Dienes90
    Remélhetőleg, ideje lenne már bedobni, mióta váratnak ....
  • Plata
    Elvileg valamikor holnap délelőtt élesedik.
  • Dienes90
    akkor mire melóból haza érek már aktív lesz, kérem majd az infókat .
  • Nitrobrain
    igen majd letölt akkor x GB-ot
  • Dienes90
    de elvileg nincs még betéve sem, mert moddal se tudják behívni .
  • Nitrobrain
    11 körül szokták aktiválni, nem szokott leállás lenni
  • Dienes90
    Mennyi az esély hogy holnap 11 körül már bent lesz az új dlc? Vagy nagyobb leállást terveznek esetleg 1-2 órás és délután lesz csak? Már izgulok
  • Plata
    Én ott mindig csinálok mentést és ha nem jó akkor vissza töltöm,minden ilyen részvényes dolognál 3-4 mentést csinálok és visszatöltöm ha rosszul alakul.
  • SzinesGeza
    Köszönöm!
    Így már sikerült.
    Bár a Debonaire részvényekkel úgy látszik befürödtem a "The Multi Target Assassination" küldetés után.
    Elvileg 56.5%-nál érte el volna a csúcsot de 34%-nál nem ment feljebb, aztán pedig csak egyre lejjebb megy. :(
  • Plata
    Ha nyomva tartod rajta az egeret egyre gyorsabban és gyorsabban vesz.
    Poén lenne százmillás tételt kattingatással venni
  • allock #25188
    tartsd nyomva, úgy rémlik úgy is számolnia kell
  • SzinesGeza
    Üdvözletem!
    Ha a single mode-ban a tőzsdén az összes pénzemet be akarom fektetni egy részvénybe, van valami gyors módja, hogy egyszerre költsem el a pénzt?
    Vagy marad a kattintgatás 200 dolláronként? 28 milliót költenék el. :)
  • zolcsika080104
    Kicsit konstruktivabban kellene gondolkodni ,csak az én véleményem, az pedig az én döntésem kire hallgatok.Személy szerint Platára ő képes erre a fajta gondolkodásmódra nekem már két hozzászólásából átjött.Ha ilyen egyszerű lenne akkor Rocstar igen ratyi cég ,és a srácok akik kezdték, hasonlóan ratyi programírók lennének.A modderek csak használják a valódi programozók által elkészített modokat.Ezáltal meg van a csalétek ,az erre kapható játékosok számára.A social klub azonosítód egyedi, és nemhogy nem átruházható nem is ildomos leírtam miért.Amikor moddolsz egy ilyen programot ami egyedi azonosítóval rendelkezik rögtön megjelölhető,és hiába rakod te már újra ,és lesz egy clonod újra ,meg újra, a social clubod már jelölve van.S hidd el nincs ez túlvariálva,természetesen nem fognak minden modder bannolni,aminek szintén meg van a miértje.Mint pl annak is hogy minen moddolás elvszti a becsületét és tisztaságát ízét az egésznek,Talán épp ezért túrik meg őket némelyiket mert kell néhány csaló hogy a játék élethűen utánozza a valóságot ahogy ők megálmodták a programot
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.21. 21:11:47
  • allock #25185
    Túl van hypolva ez az egész Plata által nem gyengén. Csinálni kell biztonsági verziót a felülírandó fájlokról, aki fososabb annak az egész játékról külön meghajtóra, ha annyira paráztok és kész.