Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bemész a bár közepébe,látod jönnek a rosszarcok akkor kifutsz a bárból és G-vel robbantod stickyt.<#hehe>#hehe>
Lehet kicsi le ég a bár,de attól nem lesz baja az árunak.<#buck>#buck>
továbbá nem kell hogy fullon legyen a supply,akkor is dolgoznak ha egy van bent :) a teljes supply asszem 2óra 20 perc alatt fogy ki bunkerből,aztán lehet újra tölteni. egy lopás deluxoval kb 10 perc,legroszabb esetben fél óra alatt feltölthető ingyen
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.15. 12:10:16
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Lehet én is veszek egy MC-t, aztán meglátjuk hogy termel a bunker mellette.
I met God. She's black
Ha veszed gyorsabban termel,négy gyárba ha elkezdeném lopni a supplyt valszeg mire a harmadik gyárhoz érnék kezdhetném elölről,na és a bunker még sorra sem került volna.
Körbe járok,veszek supplyt és megyek lopni ládát autót vagy segítek eladni.
Időbe telik és 5x kell ellopni a cumót a full barhoz, míg megrendeled 75 ezerért és kész is van, márpedig a bunkernél az idő pénz, nem feltétlenül az számít, hogy mennyi pénzt áldozol rá, mert ez úgyis csak "mellékbevétel".
Szerintem jobban megéri venni a cumót hozzá
Egyébként elvileg pont MC week van, mondjuk az nekem pont nincs szóval elég nagy szívás...
I met God. She's black
Persze, ha lenne 40 millám, akkor én sem törődnék vele.
De 1 millánál jobban megéri lopni.
A Sea Sparrow nagyon jó, főleg bunki lopásnál. Folyamat osztja a rakétákat. És gyors is. És a bunki lopást lehet CEO-ban csinálni, így a Buzzard-ot is mindig mellém tudom rakni. Azzal meg hamar eljutok a másik heliig.
MC-hez meg vagy Kuruma vagy, ha jól lősz, akkor a motort gyorsabban melléd rakja. És motoron visszanő az életerőd fullra.
Bár tegnap elmentem egy Sea Sparrow spawn pontra, MC-ben elraktam a motort és úgy le tudtam hívni a helit. Persze így sem oda tette ahova kellett volna, úgyhogy szaladhattam még egy kicsit. De még mindig gyorsabb volt, mint más megoldás. Nem volt kedvem a városból FZ-ba motorozni, meg vissza.
A tequila báros előnye, hogy, ha küzdesz, akkor nő az erőd. Másképp úgysem fejleszti az ember. Igazán.
Bár mostanában én is motort viszek be, ha van a közelben. És gyakran nem is az alsó szinten lévő embereknél van a cucc, úgyhogy még küzdhetek is egy kicsit. Szerintem direkt csinálja a játék, nehogy túl gyorsan menjen.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.15. 10:58:13
Vagyis jó esetben kapnak olyan 5 ezret.
Mc-ben 30-70 ezret.
De az eladó is kap bónuszt.
Sosem adtam el CEO-ban bunkert.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.15. 09:15:05
Csak MC-ben adom el.
Ládázni is nagy sessionban ládázok.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.05.14. 13:15:39
Mit csinálsz akkor ha több autóval kell elvinni a bunkeres cuccot? :D néha nehéz 15 perc alatt megcsinálni, azt is mondták.
I met God. She's black
Nem tudom hova lettek a régebbi képeim csak az újakat találom.
Dupla bunkis eventen 2.6 misi jött ha nem volt fullos a session de volt pár rivális.
Úgy tudom a maxos bónusszal 1.5 volt a legtöbb amit valaki kapott bunkiért.
Mc-ben told ne CEO-ban.
Olyan 80%-os bunkerért is jár már 1.2 misi bónusszal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.14. 12:24:15
I met God. She's black
Bunkert eladni pedig fullos sessionban a legjobb.Kapsz rá olyan 30% bónuszt.
High demand meg a bánat tudja mi bónusz.
Ládázós hét mostanában volt, nem? Akkor ugrottam vissza a játékba megint, pár hete lehetett.
I met God. She's black
Plusz bónusz.
Jewelry meg gemstone raktáram lassan teli.
Tegnap loptam egy arany minigunt is a vegyesbe.
Sikerült venni egy fullos bunkert, most már csak rá kéne venni magamat hogy játsszak eleget, hogy megtérüljön :D
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2018.05.12. 15:20:01
Egy újraindítás után már elindul, de ez nevetséges hogy win10, legújabb és ilyeneket csinál

Helyzet függő, de 99%-ban a Vagner nyeri a versenyeket.
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2018.05.11. 08:45:42
I met God. She's black
De kétlem hogy lehetne saját vonatunk,vicces lenne egyszerre 20 játékos egy sínen megindulna.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.10. 10:09:57
Mellette nekem is van egy Apartmanom, azt írta, szép a kilátás a partra, hát eltakarja a másik CEO irodaház. Visszakérném a pénzem, de nincs kitől <#falbav>#falbav>
A klubház a parton van, korábban Sandy Shore-ban volt. Pont a praktikussága miatt van ott, bár nagyon ritkán látogattam korábban. Mostanában rászoktam, mert egyszerűbb onnan megnézni a gyárak állapotát, mint végigjárni mind a 3-at, amik szétszórva vannak a városban.
Ha lesz elég mozgó tőkém, akkor az egészet elköltöztetem egy helyre. Csak ugye a gyárak fejlesztéseiből nem jön vissza pénz és az újakba is meg kell venni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Én sem modoltam vagy hackeltem,nem értek hozzá.
Bár az RDR-el nem tudnak annyi pénzt keresni mint GTA-val,RDR2-ben nem tudnak majd hetente újabb és újabb kocsikat tankokat repülőt betenni,vagy majd hetente lesz más ló vagy lovas szekér?<#buck>#buck>
Esetleg egyik héten győzikés nyereg másik héten pöttyös nyereg.
Max fegyver és ruha,de azokból nem lehet sokat keresni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.10. 09:01:12
Előbb vagy utóbb, biztos.
I met God. She's black
MOC fölösleges,szar és úgysem fog kelleni soha.Legszívesebben kidobnám a picsába.
Legdrágább Mc klubház a legszarabb sajnos.Én alapból azt vettem meg amikor kijött az MC,de az a legfosabb,rossz helyen van,szar a megközelítése.Le fogom cserélni a héten a tengerparti Mc klubházra.
MOC helyett vehettél volna Avenger-t,ugyanazt tudja,csak hogy ezerszer jobb.
Repülőnek helikopternek is használhatod,sőt tudsz vele szállítani járművet,32 ember fér bele,szóval ökörködésre kiváló.<#eplus2>#eplus2>
Jah ha lesz pénzed a facilitybe vegyél meg mindent,a legdrágább stílust,legszebb festést,orbital cannont,igen vegyél orbital cannont,tudom drága,de egy ingyen lövést kapsz még hozzá.
Facility veszett szép ha rendesen kidekorálod,ugye tele van üveg fallal,ha drágább stílust veszel meg,nekem a legdrágább van,akkor nem is sima üveg lesz benne,hanem valami csicsás és szép.És a fal is nagyon gyönyörű lesz,nekem valami sárgás,de nagyon szép.
Security room vagy mi a bánat franca is kell bele,ingyen lőszer van benne,ingyen strike tem,még minigun lőszer is van,meg fegyverekhez sticky-hez.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.10. 08:57:26