27707
  • stalker001
    Ma már tuti nem lesz semmi, már rég lett volna bejelentés stb.
    Pont ezt mondtam én is havernak, hogy amekkora troll ge**k 31-én jön, mivel még az is e hónap. :D
    Még nagyobb pofára esés lesz, ha semmi értelmes kocsi, se házak, semmi extra nem lesz csak egy szar semmire való klub ami csak arra jó mint a drog meg stb, amivel csak felbaszod az agyad azt utána még ad is el valahogy.... :D

Utoljára szerkesztette: stalker001, 2018.07.17. 10:20:50
  • Nitrobrain
    Most azt mondogatják a leakerek hogy 24-én fog jönni. De az mekkora troll lépés lenne a Cockstar-tól ha tényleg 31-én jönne, végül is igazat mondtak, júliusba az utolsó nap is benne van
  • Dienes90
    Miért van az az érzésem, hogy nem fog jönni még ma sem dlc? Túl sokan írogatják hogy a r* képes lesz july 31 -re betenni, mivel hogy csak july annyit írtak.... szóval megtehetik végül is... hát jó kérdés, de igazából valóban jöhetne, most egy másfél hete alig játszottam, de ez vissza adná a kedvem az biztos, főleg hogy nem merek semmit venni, mert már nem tudni mennyi lesz a didibár, féltem a kis 6 milliom :D
  • bakvarnyu
    Nincs semmi probléma, "script hook , native trainer" - ezeket én is használom, csak online játéknál soha nem indítom.
    Mindenképp érdemes online-ba is játszani, mert van kb. 20 új küldetés, pl a bankrablósak nagyon jók.
  • Plata
    Online nagyon le tud kötni,ha jó társaságot találsz.
    Végtelen sok lehetőség van benne,ökörködésre rengeteg lehetőség és mód van.
  • stalker001
    Van egy olyan érzésem, hogy holnap még nem lesz dlc...
  • allock #25138
    external modokat nem látják
  • gabesz012
    Köszi, de ebben igazából nem volt válasz, vagy új infó. De akkor bannoljanak... Igazándiból annyira nem is izgat az online, csak kíváncsi lettem volna. :) Meg néha ökörködésre az is jó lett volna.
  • Plata
    Nem lényeg hogy feltudtál-e lépni.
    Ha online indulásánál talál gyanús file-t akkor bukta.
    Jobb esetben 20 nap.Rosszabb esetben 20 év.
  • Plata
    Ha a játék érzékeli módosítást vagy warez maradékát akkor banán.
    Nekem sose volt semmi modom.
  • gabesz012
    Én is nemrég vettem meg végre. :) Online-al eddig nem igazán toltam, csak megcsináltam a karakterem. De elég kiábrándító, amiket írtok róla. Régebben megvolt a "próbaverzió". Mit takar annak kipucolása? Uninstall volt, save, install mappa manuálisan törölve. Ezeken kívül mivel lehet még lebukni? Meg olvasom ezt a mod-okért ban-t is. Én egyedül a script hook-ot tettem fel, meg a native trainert, hogy lehessen kicsit ökörködni. Steam-es fórumon azt olvastam, hogy az engedélyezett offline-ban, online meg úgy eleve fel sem enged (amit sikerült is letesztelni, mikor véletlenül karakterváltásnál az online tagot választottam ki, valóban kiírja, hogy módosított fájlok, állítsam vissza az eredetit, bla bla). Azért ugye akkor nem járhat ban, ha fel sem tudtam úgy lépni?
  • Caliph
    ja és szombaton,teli kokó gyár utolsó eladás,kb már lekakiltam mennyi veszik el belőle,vagy sem,inditottam egyedül az eladást.
    erre egy kamionos eladást adott,ilyet még nem is láttam :D mondom akkor fél bunkert is bepróbálom,az is kamionosat adott :D kész szerencse :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.16. 14:49:50
  • Caliph
    Na én az mc gyárakat teljesen lekapcsoltam. csak bunker van,igy van idő lopni bele a supplyt,mellette meg ládázok. azt még úgysem csináltam sokat. hirtlen felindulásból megvettem az akciós avengert is :D
    Kéne még egy akula egy hunter ,egy kanjali meg egy stromberg...meg talán az opressor funolni :D és talán még a hydra is,azzal is sokat repkedtem san andreasban :D
    aztán kb meg is vagyok :D de jön az új dlc is hamarosan,várom milyen új tank vagy heli jön be ami jobb mint az eddigiek :D vagy csak limo hummer,meg pimpes hülyeségek lesznek :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.16. 14:29:51
  • Caliph
    inditsd el a játékot
    alt tab az asztalra,inditsd el a task managert
    katt a processes re
    keresd ki a gta5.exe(vagy valami hasonló,most fejből nem vágom)
    jobb klikk-set priority és itt rakd highra
    teszteld jó-e
    ha működik akkor lehet hogy minden inditásnál el kell ezt játszanod,de most erre sem emlékszem pontosan
  • Bal0924
    Van az is, de a játék SSD-n fut.
  • Caliph
    hdd nem régi?
  • Bal0924
    Dx11, az fix.
    A másikat megnézem, mikor belépőek, ma valamikor...
  • Nitrobrain
    Dx 10-11-et nem váltottad? Distance scaling mire van állítva?
  • Bal0924
    Azóta már a gépet is újratettem és még mindig csinálja.

Más játékoknál nem csinálja, csak a GTA-nál.
    pl. The Crew 2, ultrabeállításokkal megy és semmi gond.
  • bakvarnyu
    Nekem akkor csinált ilyet amikor egy bitcoin virus folyamatosan 100%-on pörgette a procit.
  • Plata
    Ha igaz két hét múlva még ingyen kocsit is kapunk.
  • stalker001
    Szerintem a vga-val lesz valami.
  • Bal0924
    Sziasztok

Csináltak valamit a GTA gépigényével?
    Ugyan azokkal a beállításokkal mostanában el-el tünnek a textúrák, nem tölt be rendesen, a táj.
    Már lejjebb vettem very high-ről mindent high-ra és minden más extrát kikapcsoltam.
    Lassan reagál az "M"-re a telefon előhúzásra
  • Plata
    Minden modért jár.
    Sőt ha először tört játékod van és veszel eredetit,nem pucolod ki tisztességesen a gépedről törtet még azért is kaphatsz.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.15. 16:36:26
  • stalker001
    Nekem ezt a régebbi verziós üzenetet a kocsi modok okozták.
    Egyszerűen csak rámentem az openIV progiban hogy frissítse magát vagy valami ilyesmi volt, és már működött is.
    De azóta elvileg a kocsi modokért is banánt kapsz, de passz. :D
  • Plata
    Lehet hogy nem is bannolták,csak nem frissíti magát a social club valamiért.
  • allock #25118
    lőjél már egy képet a kiírásról
  • Plata
    Nem fogják.
    Szabályt szegtél,innentől magasról le fognak tojni.Nem fognak valószínűleg foglalkozni az ügyeddel.Mert minden fajta mod tiltott,bármilyen,még a magyarítás is.
    Azt akit hibás frissítés miatt ki bannoltak azt is csak nagy nehezen vették le,de úgy is nullára pucolták.
    Ha mákod van csak 20 nap bannt kaptál,ha peched 20 év.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.15. 14:39:59
  • DonPedro22
    Na basszák meg :D igen eredeti a játék és csak a grafikát variáló modot raktam fel.... de ez köcsögség, hogy instant bant adnak... gondolom a supportnak kell könyörögni hogy töröljék
  • Plata
    Ha eredeti játékod van akkor minden indításnál frissíti magát automatikusan,ha megpróbáltál felmenni online-ba buherált GTA-val, akkor valszeg banán.
    De próbáld meg frissíteni a social club-ot vagy GTA-t.
    A magyarosítás is tiltott hackelésnek számít meg bármilyen mod,automatikusan banán jár érte ha mepróbálsz csatlakozni online-ra.
  • DonPedro22
    Akkor azért írja ki hogy a játék régebbi verziót használ mint ami a szervereken van? letöröltem a modot de így sem enged be? ez most örökös ban?
  • RepeszElek
    Próbáld meg talán azt hogy free aim-re rakod a célzást a setting-ben és így mész fel a sessionba.
    Az ilyen szessionok kicsit nyugisabbak mert célózni is kell ahhoz hogy eltalálj valakit ezért kevesebb a pvp és kevesebben is játszák.
    Persze győkerek itt is vannak, de ha session váltasz nagy esélyel fogsz egy nyugisabba kerülni.

A játék amúgy sem alkalmas nagyon arra hogy egymást lőjük nagyon szar a netkódja, nagyok a csúszások úgy hogy kerüld az elején a harcokat.

Ez nem a battlefield...:)
  • Plata
    Na akkor neked lőttek.
    Ha Online felmész moddal azonnal bann.
    Online hihetetlenül jó,tényleg,sok sok órát el lehet jó bandával játszani.
    De sima publicban nem sok esélyed van jó és értelmes embereket találni.De küldetésre mehetsz ha hívnak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.15. 11:51:12
  • DonPedro22
    Értem, tehát ha felmegyek nagyon nem tudok semmit csinálni mert sok a gyökér csaló :D
    Letöltöttem és feltettem a NaturalVision remastered modot.... elég jól néz ki így a játék
    Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2018.07.15. 11:23:29
  • Plata
    Nos,sajnos az 1 milla nagyon nagyon nagyon kevés.
    De kezdésnek nem rossz.
    A játékosok ha felmész egy sima public sessionban akkor megtapasztalod hogy általában hülye állatok.
    Lövöldöznek mindenre .Ezért nem megyek én sosem public-ba,max ha szívatni akarom a sok retardáltat.
    A public sessionok lakossága kb 80%-ban hülye állat.Van ott minden,vérpistike,zsebrambó,ruszki gyökér,hacker.
    Ha azt látod hogy van a sessionban 800+ szintű akkor húzz el,valszeg hacker.Ha már 1000 vagy fölötti a szintje az tuti hacker.Nagy rtika a kivétel,van akit hackerek nyomtak fel magas szintre és megszivatták.De az ritka.
    IGN crew tagot látsz jobb ha menekülsz,ahol 1 IGn feltűnik ott tuti hacker lesz.
    PNDA dettó,MGTA vagy mi a rák crew dettó.
    De magyar crew-ek is vannak akiket jobb kerülni mert modder banda,a panda mondjuk pont magyar,de azok olyan retardáltak hogy max egy kezdőt szivatnak meg.
    Sajna mod menühöz észt nem tudtak venni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.15. 10:49:43
  • DonPedro22
    Okés köszi a választ, van pénzem mert a játékhoz még anno mikor megvettem volt ajándék beváltható kód 1M$ az online részhez.
    És a küldik amik az online részben vannak azok gondolom csak pénzszerzésre jók.... a játékosok általában azokat csinálgatják mikor felmennek vagy csak random dolgokat?
  • Plata
    Hát ha felmész 0-s szintel kezdesz pénz nélkül.
    Házad persze lehet.
    Bár nekem csak egy házam van,azt hiszem stilt house a hegyen,a többi vagy luxus apartman vagy penthouse.
    Stilt house és a penthouse apartman abban különbözik hogy a belseje személyre szabható,a luxus apartmanok belseje úgy emlékszem fix.
    Bár egyiket sem használom lakásra már rég,mióta van Yacht,először oda költöztem,a három emeletes lakása jobban bejött.
    Után lett CEO irodám amiben szintén van lakásom,akkor meló miatt oda költöztem,aztán jött a Bikers dlc lett motoros clubházam lakással,akkor vagy CEO irodában vagy MC klubházban laktam,Utána lett bunkerem abba is vettem lakást,néha ott lakom,Hangárban is van lakásom bár od anem szoktma költözni,ott a repülöi vannak csak,de van Facilitym,ami egy föld alatti többszintes hangár iroda lakás egyben.Ott is szeretek lakni mert csodálatosan néz ki.
    Ha veszel valamit,mondjuk kocsit az a garázsodba kerül,ha van.
    Drága lakásokhoz 10 férőhelyes garázs jár,Mc klubházba 10 motor fér,Facilitybe asszem 8 autó,tankok és Avenger fér.
    CEO irodába vehetsz 60 férőhelyes garázst szerelőműhellyel.CEO autólopós raktár aljába gőzöm sincs mennyi harci jármű fér.Hangárodba sok sok repülő és heli fér.Ami a hangár terembe nem fér az megy a raktérbe.
  • DonPedro22
    Hali, a játék megjelenésekor játszottam utoljára akkor is csak a sztori résszel. Most elkezdtem újra feltenni és az lenne a kérdésem, hogy az Multi - Online részen ha vásárolok valamit akkor azok hova kerülnek? van külön házam vagy azt is venni kell vagy ezt hogy kell elképzelnem?
  • Plata
    Á ez színtiszta marhulás volt.
    Volt lada találkozó a tuning műhely előtt.
    Ott szórakoztunk a kocsikkal,amikor valaki bement a műhelybe.
    De valamiért az ajtó nyitva maradt,többen is be tudtunk menni,na persze betódultunk kocsikkal és ott bent roncsderbiztünk,aztán valaki kilőtte az egyik dísz gázpalackot poénból erre berobbant.
    Kocsik is felrobbantak,az enyém túlélte elég szarrá törve,de aztán mivel égett bent a tűz jöttek be a tűzoltók is de ők is felrobbantak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.14. 18:41:37
  • RepeszElek
    Hát az ilyen randalizálások engem annyira már nem kötnek le...
    Szar a humorérzékem:)

Persze azért szoktam én is nevetni a játékon.
    Legutóljára mikor kiakartam szállni a kocsiból de ahogy kinyitottam az ajtót abban a pillanatban egy játékos aki elakart mellettem menni,motorral ezerrel belerongyolt és ahogy átesett rajta bebuggolt és össze-vissza pattogott és meghalt.
    Majd kiírta a game hogy ÉN megöltem.