27706
-
#25263 Kifejtenéd bővebben....
Honnan lett 3 db B1 ládád? //Valami küldetés adta őket?
(én az egy darabot a reptéren az egyik hangárban találtam, jelezte a térkép, azt nem tudom, hogy más játékosok is látták e vagy sem, fegyveres NPC-k őrizték)
Hogy vették el tőled? // Kiszállítás közben vették el vagy felnyomták a raktárad? Npc vagy player lopta el? Megsemmisült a láda?
-
#25262 Spoilerben megírnád a a rengeteg új fergeteges dolgot, kalandot, vicces dolgot, két öcsiről bővebben stb... köszi.
-
Plata #25261 A bárban kóstold meg a 350 dolláros viszkit.
De van 150 ezer dolláros pezsgő is.
Bár a 350 dolcsis pia ütősebb. -
RepeszElek #25260 Najó itt még lesznek kérdések ha valaki valamire rájön írja le..
addig is jó éjt. -
Plata #25259 Akkor javaslom próbáld ki jobban az újdonságokat.eddig fent voltam kb hat órától,eszetlen jót szórakoztunk,rengeteg új fergeteges dolog van a játékban.
A Nightclub iszonyat mókás,eddig szórakoztunk.Rengeteg új vicces dolgot raktak bele a játékba.Amiket elsőre észre sem veszel,csak ha kicsit bele mélyedsz.Már két új öcsit is szereztem.
És olyan kalandokban volt részünk hogy csak alig bírtam a röhögéstől. -
RepeszElek #25258 Mondjuk kár hogy az összes disco ugyan úgy néz ki, reménykedtem hogy több fajtából választhatunk.
-
RepeszElek #25257 Kb. úgy néz ki igen, de még én sem látom át.
Eddig csak öltem bele a súlyos milliójat de egy vasat bem szedtem ki.
Most elketdett termelni egy kis pénzt, de hogy pontosan mi alapján csinálja még én is tippelgetek... -
stalker001 #25256 Jaaaa, tehát ennek a diszkónak semmi értelme, ha nincs bunkered meg kokó farmod meg mindenféle MC-s cucc? :D -
ricsei50 #25255 Én sem vágom... engem ez a B1 nevű láda rendesen felbaszott, mert már 3 volt belőle nekem eddig, de mind a hármat elvették tőlem a b*zi f*szok! -
#25254 Kérdések... (nightclub)
Hogy működik az üzlet?
4 óra játék után sem jöttünk rá :)
Megvettem a nightclubot, felfejlesztettem teljesen.
Most csak a coco üzletre térek ki, mert annak a szabálya vonatkozik mindenre. (gondolom)
Egy embert hozzárendeltem a coco üzletemhez ami üres supplyval és full készlettel állt.
Úgy gondoltuk, hogy a coco telepről áthozzák a ládákat a nightclubba, hát nem.
Úgy gondoltuk, hogy a coco telepen tárolt ládákat el lehet adni a night clubba, hát nem.
Úgy gondoltuk, hogy a nightclubba felbérelt ember feltölti a coco raktárat, hát nem. (eladás után 1 órával néztem)
Úgy gondoltuk, hogy a nightclubba felbérelt ember feltölti a nightclub coco raktárát, hát nem. (több óra játék után)
A nightclubot alap 1 raktárral vettem, amibe 2 egység coco fér, ha jól gondolom akkor meg kell venni mind az öt szintet még közel 2 millióért, nagyobb tárolási kapacitás legyen.
Ha 5 egységre bővítem, akkor 100 ezer - 10% -ért lehet eladni eladni ott a coco-t, ugyanez a coco raktárban 420 ezeret ér.
(persze ha a nightclub önfeltöltős, de ezt nem hinném)
A kiszállító autókat a kiszállítandó mennyiségez adja (ha megvetted őket), a kamionokat jó pénzért fel lehet fegyverezni, ez rendben van.
A nightclub ha fullossan van promótálva akkor 10 ezret hoz naponta, a széfbe 70 ezer fér és úgy látom nem lehet bővíteni.
A térképen egyszer elkezdett villogni a egy B1 nevő zöld láda, gondoltam odamegyek és felveszem, legnagyobb meglepetésemre azt írta, hogy vigyem a nightclubba, azt is tettem. A láda bekerült a coco 2/1 helyére és az értéke 20 ezer dollár volt.
Az, hogy milyen láda volt az és hogy került oda nem jöttünk rá, de arra arra engedett következtetni, hogy a nightculb raktárat csak ládákból lehet beszerezni, vagy nem.. az eladása szo*****s volt, és még 10% költséget is levonnak.
Többen azt mondják, hogy a felbérelt ember a coco üzletben irányítja a coco farmot, ott termelnek és annak a raktárát töltik fel előbb, és ha az megtelt, akkor töltik fel a nightclub 2 férőhelyes coco helyét.
Valami nagyon nem gömbölyű itt.
Valaki elmagyarázná érthetően, hogy hogyan működnek a hozzárendelt üzletek?
Thx. -
Alanw #25253 jogos,ha mar gyarszeru diszkok akkor legyen mar alter dj is nemcsak ezek a viva tv szintu szutykok........ -
RepeszElek #25252 Vagy de igen meg tudom -
RepeszElek #25251 Nem, de ha megveszel bele mindent akkor elmegy.
-
Bal0924 #25250 Megtudod változtatni a nevét, nem? -
RepeszElek #25249 Jah nem szóltam -
RepeszElek #25248 Hehe, hát ez a nightcclub belülről tényleg brutál sittes én meg még voltam olyan hülye hogy a palace nevet választottam neki :D
-
#25247 van minden termelő gyáram,kivéve fű meg hamis irat
csak felnézek :D -
Bal0924 #25246 Ha vannak motoros gyáraid és bunker, megéri... (Első látásra) -
#25245 én is felpatcheltem,de hétvégéig hanyagolom,úgysincs rá időm,meg addigra kiforr mit merre,mennyit termel megéri e stb -
RepeszElek #25244 Kb. 5 percem volt gyorsan belenéznem a játékba de elég volt arra hogymegnézzem az új dolgokat :D
Hát nem vagyok különösebben oda a vadnyugatért, de most már biztos hogy megfogom venni az RDR 2öt.
A gta kezd uncsi lenni
-
#25243 nekem ilyen hibám van az új patch után.
-
stalker001 #25242 Jó nagy csalódás ismét a dlc. :D
Van pofájuk berakni rossz gyárépület szintű diszkókat, ahelyett hogy a fullos bahama mamas vagy ilyesmi lenne...
Meg pocsék 6 kocsival kiverik az ember szemét, abból is max a supra néz ki jól csak, többire meg várhatsz hónapokat, mert nem elég hogy így is várjon az ember a dlc-re....
Ház sincs új.... igazából meg se kellett volna lepődnöm. :D -
Plata #25241 Szerintem nem,azt mondják hogy nagyon jól jön állítólag belőle a pénz.
Talán ez lesz az eddigi legjobb biznisz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.24. 16:52:58 -
stalker001 #25240 Arra az 5 millióra várhatsz szerintem vagy fél évet. :D -
#25239 Nem hinném hogy egyszerűsítenék, sőt biztos vagyok benne hogy sokkal kevesebb pénz jön be így, mintha manuálisan csinálnád. -
#25238 az extra még az lenne ha egyedül is el tudnál adni azzal a böhöm tuningolható kamcsival...és akkor úgy gondolom ha ekkorát egyszerűsítenek akkor kb ez lehetett az utolsó dlc az onlinehoz -
Plata #25237
A diszkóban ha MC-ben csinálod és az MC klub tagokat be tudod állítani táncolni,ha lányok.
Azt mondják.
Bár lehet ha buzibárod van lehet pasikat is,de buzibár kell a halálnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.24. 14:38:59 -
Dienes90 #25236 Ráadásul a discoba tudsz afkolni a dj pultnál, mennyei, mindenhonnan csak dől a lóóóóóóóóóóóvvvvvvvvééééééééééééééééé fckgta -
#25235 na végre,igy lehet visszakapcsolom az mc businesseket is
-
Plata #25234 MC és és CEo bizniszt lehet irányítani a klubból,nem kell többé supplyzni,a club személyzete csinálja helyetted,a kész terméket meg gyűjtik a klubba ahonnan eladhatod egyben. -
Dienes90 #25233 Mc és ceo is lehetsz és állítóag a legjobb bevétel forrás ez:O -
#25232 5 millió + 2,5 a staff upgrade.
Érdekes lesz, passive income ez is mint a bunker meg a biker shit, viszont! nem kell már lopnod sem a dolgokat, mert vannak associate-ek akik mindent elvégeznek, neked csak el kell adnod a cuccost. Mindent lehet irányítani a bárból.
Én azért megvárnám hogy megéri e ez egyáltalán, mennyi pénzt lehet vele összeszedni, valószínűleg nem hoz majd sokat a konyhára de kiegészítőnek jólesz. Az is kérdés, hogy a drága diszkók több bevételt hoznak-e mint az olcsóbbak. Pár nap és ezt mind letesztelik, szerencsére most úgysincs pénzem hogy megvegyem :D -
Dienes90 #25231 nagyon SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5 millió egy fullos disco, 2 a fullos party busz, elég jól néznek ki s lehet benne B*ZIBÁR :D te választod ki.
Utoljára szerkesztette: Dienes90, 2018.07.24. 13:05:30 -
Dienes90 #25230 Már elérhető is , lent van a spanoknak. -
Plata #25229 Opressor mk2-höz kell az új MOC,abban lehet átalakítani azt mondják.
Nagyon durva mit írna róla.Explosive minigun van rajta és rakéták.Még hozzá valami új rakéta,ami jobb mint a régi.
Oszt még rakéta zavaró is van rajta. -
#25228 engem a biznisz része érdekel a legjobban,mit kell csinálni,mennyit hoz,egyszerű mint egy bunker vagy szopatós mint egy hangáros. a többi idő kérdése...opresszorom sincs,de akartam venni,aztán tessék,itt az op2,ami lehet jobb lesz lehet nem :D
-
Dienes90 #25227 Bocsi de már szerkeszteni nem tudom
UPDATE: 6gb frissités tölthető! -
Dienes90 #25226 Ahogy elnéztem a foxys képeket, a gyüjtögetett 6 millióm olyan lesz majd mint a magyar minimálbér, ha játékbeli egésznap dolgozok, 5 év alatt vehetek egy moddolatlan olcsó autót
Persze nem kell mindent megvenni és mindenből rögtön maxosat, de szerintem 100millió kell kb mindenre.
Mondjuk tegnap egy videóban azt mondták ez lesz a legjobban fizető biznisz, hát nem tudom, nagyon de nagyon érdekel, lehet rosszul létre hivatkoza ma hamarabb haza megyek :D
elvileg még nincs bent mondjuk
Ui: Sharkcardok qrvára fognak fogyni már látom lelki pénzügyi szemeim előtt.
Utoljára szerkesztette: Dienes90, 2018.07.24. 11:14:57 -
stalker001 #25225 Innen max a repülő érdekel, de az is csak akkora ha gyorsabban kanyarodik mint a hydra. :D -
Plata #25224 Szerintem a három képen kb 15 millió van.
Plusz a balta.