Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mc induláshoz kell egy club ház tök mindegy hol szerintem nem kell agyon fejleszteni hiszen csak ritkán leszel ott. Azt Koko gyár egyenlőre ne vegyél mást ott minden fejlesztés kell kivéve security felesleges nekem egybe se van. Nem fontos a legjobb koko gyár hisz bármikor lehet cserélni másikra de csak felfelé! Már vissza felé nem lehet cserélni régen ez lehetséges volt,de ha új gyár lesz minden fejlesztés oda lesz! Bunker se rossz 122m kerestem eddig vele.mi csak ketten nyomjuk a crewba de ez igy is marad.
De.
Ha akarsz egész nap MC-ében lehetsz.
De én crew sessionban játszom,ahol van vagy 20-30 játékos,akiknek mindnek van 2-4 MC gyára.
Ezért nem érünk rá egész nap egy MC-ben dekkolni,az egyikünk gyárait eladjuk akkor megyünk a másikhoz.
Ha ők vannak az én MC-ben az ő gyárukat nem lehet eladni csak az enyémet,ha az ő MC-jükben vagyok az enyémet nem lehet eladni.
Ezért a dolog úgy megy hogy tegyük fel felmegyek sessionba,elugrom az MC gyáraimba rendelek beléjük supplyt és kilépek MC-ből majd meg kérdezem kinek kell eladásban segítség,akinek kell szól ahhoz megyek eladni.
Ha az én gyáram tele lesz akkor én hozzám is jönnek segíteni és akkor belépnek az én MC-be de eladás után disbandolom az Mc-t mert máshova megyünk eladni,és akinek van sok gyára veszélyes is MC-ben lennie mert ha MC-ben vagy megtámadhatják a gyáradat a zsaruk.
Ha gyárba veszek supplyt azt is úgy oldom meg hogy bemegyek a gyárba bejelentkezem a laptopon mc-be veszek suplyt és kilépek mc-ből majd kimegyek a gyárból és be a következő gyárba,így meg akadályozom hogy betámadhassák a gyáram.Bár ritkán így is kapok támadást ah eladunk és nem enged egyből disbandolni.
Ha akarsz egész nap MC-ében lehetsz.
De én crew sessionban játszom,ahol van vagy 20-30 játékos,akiknek mindnek van 2-4 MC gyára.
Ezért nem érünk rá egész nap egy MC-ben dekkolni,az egyikünk gyárait eladjuk akkor megyünk a másikhoz.
Ha ők vannak az én MC-ben az ő gyárukat nem lehet eladni csak az enyémet,ha az ő MC-jükben vagyok az enyémet nem lehet eladni.
Ezért a dolog úgy megy hogy tegyük fel felmegyek sessionba,elugrom az MC gyáraimba rendelek beléjük supplyt és kilépek MC-ből majd meg kérdezem kinek kell eladásban segítség,akinek kell szól ahhoz megyek eladni.
Ha az én gyáram tele lesz akkor én hozzám is jönnek segíteni és akkor belépnek az én MC-be de eladás után disbandolom az Mc-t mert máshova megyünk eladni,és akinek van sok gyára veszélyes is MC-ben lennie mert ha MC-ben vagy megtámadhatják a gyáradat a zsaruk.
Ha gyárba veszek supplyt azt is úgy oldom meg hogy bemegyek a gyárba bejelentkezem a laptopon mc-be veszek suplyt és kilépek mc-ből majd kimegyek a gyárból és be a következő gyárba,így meg akadályozom hogy betámadhassák a gyáram.Bár ritkán így is kapok támadást ah eladunk és nem enged egyből disbandolni.
Ezt a disbandolós részt nem igazán értem. Szóval MCben nem lehetsz állandó tag, csak egy küldetés erejéig, vagy hogy érted?
Kojiro ergo sum.
Nem,a repcsit a küldiben kapod.
Mindegyik jármű amiben ülök küldis járgány,kivéve az autó,annak a tulaját ott lőttem le és vittem el a kocsit.
MC klubház kell utána gyár,a kokó,meth hamis pénzgyár jól jövedelmez,a marihuána nem nagyon,csak dupla héten az igazi,a hamispapír gyár meg egyáltalán nem éri meg.
Küldis helikopter ki is dob téged a ha vége a küldetésnek és a motoros club disbandol.<#buck>#buck>
De itt én voltam a MC president és nem disbandoltam még.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.18. 10:08:00
Mindegyik jármű amiben ülök küldis járgány,kivéve az autó,annak a tulaját ott lőttem le és vittem el a kocsit.
MC klubház kell utána gyár,a kokó,meth hamis pénzgyár jól jövedelmez,a marihuána nem nagyon,csak dupla héten az igazi,a hamispapír gyár meg egyáltalán nem éri meg.
Küldis helikopter ki is dob téged a ha vége a küldetésnek és a motoros club disbandol.<#buck>#buck>
De itt én voltam a MC president és nem disbandoltam még.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.18. 10:08:00
Az MC-hez mennyi lé kell induláshoz? Repcsit is te veszed hozzá? Meg gondolom fejleszteni is kell, ha már megvetted.
Kojiro ergo sum.
Hát sajna Ps4-hez ötletem sincs.
Csak Pc-n játszom,de szerintem ha tudsz vegyél egy MC gyárat,még keddig duplán fizet.
Most az MC nagyon jól fizet,rengeteget lehet keresni akár eladó vagy akár segítő,segítőként 60-70 ezer dolcsi jön egy eladásért.
Ha eladó vagy 500-900 ezer jön eladásnál.
Csak Pc-n játszom,de szerintem ha tudsz vegyél egy MC gyárat,még keddig duplán fizet.
Most az MC nagyon jól fizet,rengeteget lehet keresni akár eladó vagy akár segítő,segítőként 60-70 ezer dolcsi jön egy eladásért.
Ha eladó vagy 500-900 ezer jön eladásnál.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fű is megéri.
Kokó nagyon is megéri.
Bunker nem dupla de jól hoz még akkor is ha nem fullos de sok a játékos sessionban.
Kokó nagyon is megéri.
Bunker nem dupla de jól hoz még akkor is ha nem fullos de sok a játékos sessionban.
Sziasztok, én PS4-en tolom a játékot.
Tudtok valami aktív, összetartó guildet, ami nem 12 évesekkel van tele és bevennének? Én 40 vagyok, a szintem is kb annyi 😄. Lehet magyar és angol is.
Jelenleg a PSCC nevű magyar guildben vagyok, de nem sok értelme. A játék megjelenése óta játszom még ps3-on kezdtem, aztán átkonvertáltam ps4-re. Eddig főleg az offlinera fókuszáltam. Online-nal az elején játszottam néhány hetet, aztán volt vagy 2 év szünet. Ez az MC meg VIP dolog még elég új nekem, annak idején semmi hasonló nem volt.
Jól jönne egy kis segítség, hogy hogyan érdemes hatékonyan belekezdeni a pénzgyüjtésbe.
Az alapok megvannak. Van egy jó kégli, a Majestic 51-ben. Van egy két felső középkategóriás kiszuperált járgány, meg vettem egy motoros klubbot 310k-ért, Sandy Shore asszem.
Jelenleg asszem 51 dollárom van 😊
Minden ötletet szívesen fogadok!
Tudtok valami aktív, összetartó guildet, ami nem 12 évesekkel van tele és bevennének? Én 40 vagyok, a szintem is kb annyi 😄. Lehet magyar és angol is.
Jelenleg a PSCC nevű magyar guildben vagyok, de nem sok értelme. A játék megjelenése óta játszom még ps3-on kezdtem, aztán átkonvertáltam ps4-re. Eddig főleg az offlinera fókuszáltam. Online-nal az elején játszottam néhány hetet, aztán volt vagy 2 év szünet. Ez az MC meg VIP dolog még elég új nekem, annak idején semmi hasonló nem volt.
Jól jönne egy kis segítség, hogy hogyan érdemes hatékonyan belekezdeni a pénzgyüjtésbe.
Az alapok megvannak. Van egy jó kégli, a Majestic 51-ben. Van egy két felső középkategóriás kiszuperált járgány, meg vettem egy motoros klubbot 310k-ért, Sandy Shore asszem.
Jelenleg asszem 51 dollárom van 😊
Minden ötletet szívesen fogadok!
Kojiro ergo sum.
Néha még ezeket is be kell védeni. Szerencse, hogy a kocsikat nem viszik.
Ma én is eladtam sokmindent, de kevés bónusszal, mert éppen megvoltunk az eladásokhoz.
Most este meg egyszerűen leszakadtam és több emberre való csatlakozási kísérlet után mentem üresbe.
Ma én is eladtam sokmindent, de kevés bónusszal, mert éppen megvoltunk az eladásokhoz.
Most este meg egyszerűen leszakadtam és több emberre való csatlakozási kísérlet után mentem üresbe.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ma épp a CEO irodában várakoztam hogy a vegyes raktárról le teljen a cd és lophassam a következő fuvart,amikor szó nélkül kidobott az irodából a játék,majd kiírta hogy warehouse defend,megtámadták a jewelry raktáramat.
Deluxo-val gyorsan odarepültem,de nem volt vészes,valami idióta banda támadta meg 5-6 kocsival,lelőttem őket és kész.
Ma sikerült elég sok lóvét keresni megint,még a mariska is nagyon jól megéri most,576k-t kaptam mariska gyárért,kokó 966k és papíron 676k értékű bunkiért is jött 1.17 milla.
Deluxo-val gyorsan odarepültem,de nem volt vészes,valami idióta banda támadta meg 5-6 kocsival,lelőttem őket és kész.
Ma sikerült elég sok lóvét keresni megint,még a mariska is nagyon jól megéri most,576k-t kaptam mariska gyárért,kokó 966k és papíron 676k értékű bunkiért is jött 1.17 milla.
AZ I/E duplát én is nagyon várom, de az csak egyszer volt.
Arról is lemaradtam.
Pont nemrég mesélgettem, hogy nekem nem nagyon voltak gyár betámadásaim.
Hát erre tegnap egy invited only session-ban (egyedül voltam), ahogy beléptem az MC-be, hogy eltegyem a járgányt és hívjak másikat, már nem tudtam kilépni MC-ből. Akkor nézem, hogy megy az idő és van egy sárga pötty a térképen.
Vissza is hívtam a motort.
Miután kinyírtam a zsarukat és visszavittem a munkásokat, szintén nem tudtam kilépni MC-ből. Mert a mocskos fakabátok a meth laboromra is rászálltak.
Még jó, hogy a füvet békén hagyták.
És egyik gyár sem volt tele.
Arról is lemaradtam.
Pont nemrég mesélgettem, hogy nekem nem nagyon voltak gyár betámadásaim.
Hát erre tegnap egy invited only session-ban (egyedül voltam), ahogy beléptem az MC-be, hogy eltegyem a járgányt és hívjak másikat, már nem tudtam kilépni MC-ből. Akkor nézem, hogy megy az idő és van egy sárga pötty a térképen.
Vissza is hívtam a motort.
Miután kinyírtam a zsarukat és visszavittem a munkásokat, szintén nem tudtam kilépni MC-ből. Mert a mocskos fakabátok a meth laboromra is rászálltak.
Még jó, hogy a füvet békén hagyták.
És egyik gyár sem volt tele.
Nekem jelenleg egyik raktár 50% a másik 57% a harmadik talán 75% a negyedik meg asszem 21%.
Várok én is hátha dupla ládás hét jön.Ládák úgyis elvannak.
Várok én is hátha dupla ládás hét jön.Ládák úgyis elvannak.
CEO warehouse olyan 1-másfél hónapja volt, de azért lehet feltöltöm énis, hátha.
Én az import/export duplát várom...
Én az import/export duplát várom...
I met God. She's black
Nekem is ott pihenget egy tele cargo várva a dupla eladásra. Bár a ceos warehouse is lehetne dupla, fél éve nem volt ha jól rémlik :/
Most, hogy már nekem is 7M van a számlán, én sem supply-zom, hanem veszem.
A héten jó ez a dupla MC.
Lassan el is kezdem feltölteni a special cargo raktárakat. A következő szerintem az lesz, mivel nemrég volt a hangár és a bunker is.
A héten jó ez a dupla MC.
Lassan el is kezdem feltölteni a special cargo raktárakat. A következő szerintem az lesz, mivel nemrég volt a hangár és a bunker is.
Szia Plata.Megvolt a Tequi-la-la bar motoros tesztelés hatalmas kicsit kiéget a bár de szegény lost mc 😊 820K egy eladás ennyiért megérte vissza aktiválni 2 gyárat a Fű 520k volt minden gyár megvan de csak ez a kettő a kedvencem. Supply csak rendelve van idő hiány miatt.3 év után nem gond 75k rendelések.
eladtunk minden mc-s bizniszt kivéve az irat hamisítót, 60-64-68 ezer körül kaptunk mi segítők, azért az nem szar.
Akkor lehet vissza is forgatom még ami jön belőle, főleg ezekben a napokban.
Pc-n.
A Gyárak akkor termelnek gyorsan és sokat ha a két fontos upgrade megvan,a security is fontos de nem annyira,az nem ad több lóvét.
De a gépek és a személyzet upgrade fontos,csak akkor termel nyereségesen ha upgradelve van.
A Gyárak akkor termelnek gyorsan és sokat ha a két fontos upgrade megvan,a security is fontos de nem annyira,az nem ad több lóvét.
De a gépek és a személyzet upgrade fontos,csak akkor termel nyereségesen ha upgradelve van.
Az szép summa, nekem alapon megy, fűvel, abból is a legkisebb van meg, később majd beruházok többre, vagy fejlesztésre. Még a héten jó lenne összerakni a supply-t/megvenni egy párszor, 75-ezerért vettem tegnap supply-t gyorsítani a folyamatot egy picit, beférjen minél többször. Itt mindenki pc-n tolja amúgy? Esetleg ps4-en valaki?
Mc most rohadt jól fizet.Kokó és meth 800-900 ezer felett fizet.
A hamispénz is tegnap olyan háromnegyedig volt teli, fizetett 617 ezret.
A hamispénz is tegnap olyan háromnegyedig volt teli, fizetett 617 ezret.
Köszi szépen <#worship>#worship> neked is RJoco! Így azért sokkal tisztább mit, hogyan érdemes csinálni, tegnap meg is vettem, hát hamar ellehet így tapsolni 2,5 millát <#hehe>#hehe> meg is csináltam 3 kocsilopást, elég hamar meg volt és tetszik is. Na mindegy, remélem visszahozza az árát. Mellette pont tegnapra gyűlt össze az MC-ből is a cucc, 380at hozott az is 10perc volt az eladás kb 3 főnek, és ők is kaptak az eladásért.
Előfordulhat. Nekem nincs vele gondom.
Ha nincs végtermék, akkor nyomj egy stoppot, majd indítsd el megint, hátha megjavul.
Ha van végtermék, akkor először add el.
Ha nincs végtermék, akkor nyomj egy stoppot, majd indítsd el megint, hátha megjavul.
Ha van végtermék, akkor először add el.
Nekem is jott a login cash viszont nálam a bunker nem termel , van benne anyag meg neztem be is van állítva megis 0! A 4 emberből ketten is igy vagyunk, bug lenne ?
Nem igazán,szeretek a többiekkel együtt ökörködni.
Crew sessionban jól el lehet játszani.
Crew sessionban jól el lehet játszani.
Nem glitch.
Ez glitch lenne?
Van 3 féle értékű autó. Olcsó, közepes és drága (top).
Ha valamelyikből elérted a 8-at, akkor abból nem ad többet addig, amíg a másik kettőből nincs meg a nyolcadik.
Vagyis, ha összeszedsz 32 autót, akkor abból 8,8,8 darab érték szerintinek kell lennie.
Ha eladsz a top-ból egyet, akkor utána megint top-ot ad. Ha eladod mind a nyolcat, akkor a következő 8 szintén top lesz. De mivel százalékos értéket vesz figyelembe, így általában a 33. autó is lehet top. Sőt, nekem nemrég 10 top kocsi állt a garázsban. Top alattit már nagyon rég vittem be.
40 férőhelyes a garázs.
A lényeg, először szedj össze 32 kocsit, utána kezdd el az eladást és csak topokat. Eladások között általában be lehet vinni 2 autót. Ha egyesével adod el őket.
1 kocsinál 20 perc a várakozási idő eladást követően. 4 kocsinál 40 perc. Ennyi idő alatt éppen 4-et is össze lehet szedni.
Persze, ha kollekciókra hajtasz, akkor mindig azt a fajtát kell eladni amiből nem a kollekcióba való van. De, ha nem akarsz vacakolni, akkor lopásnál mindjárt fel is robbanthatod és csak a kollekciós autót viszed be.
Kollekció eladásánál a segítők is kapnak jutalmat.
Van 3 féle értékű autó. Olcsó, közepes és drága (top).
Ha valamelyikből elérted a 8-at, akkor abból nem ad többet addig, amíg a másik kettőből nincs meg a nyolcadik.
Vagyis, ha összeszedsz 32 autót, akkor abból 8,8,8 darab érték szerintinek kell lennie.
Ha eladsz a top-ból egyet, akkor utána megint top-ot ad. Ha eladod mind a nyolcat, akkor a következő 8 szintén top lesz. De mivel százalékos értéket vesz figyelembe, így általában a 33. autó is lehet top. Sőt, nekem nemrég 10 top kocsi állt a garázsban. Top alattit már nagyon rég vittem be.
40 férőhelyes a garázs.
A lényeg, először szedj össze 32 kocsit, utána kezdd el az eladást és csak topokat. Eladások között általában be lehet vinni 2 autót. Ha egyesével adod el őket.
1 kocsinál 20 perc a várakozási idő eladást követően. 4 kocsinál 40 perc. Ennyi idő alatt éppen 4-et is össze lehet szedni.
Persze, ha kollekciókra hajtasz, akkor mindig azt a fajtát kell eladni amiből nem a kollekcióba való van. De, ha nem akarsz vacakolni, akkor lopásnál mindjárt fel is robbanthatod és csak a kollekciós autót viszed be.
Kollekció eladásánál a segítők is kapnak jutalmat.
Van egy ilyen glitch, hogy a warehouse nem duplikálja az autókat, amíg nincs mindegyikből legalább egy.
Három tier van, low, medium, high (asszem ez a nevük, mindegy igazából), a lényeg annyi hogy CEO-ként megkeresed ezeket az autókat, amiket el akarsz lopni, és berakod őket a warehouse-ba. Úgy érdemes csinálni, hogy minden fajtát ellopsz, de csak a high-at adod el. Egy ideig nem fog belőle sok pénz jönni, de miután az összes olcsó autó megvan, már csak high autót fogsz kapni, ha keresel autókat, azaz a végtelenségig keresed, és eladod. Van egy metódus, miszerint keresel autót->leszállítod a warehouseba->csinálsz egy VIP missiont ami 20-25k-t ad (Headhunter vagy Sightseer) és utána leszállítod a high end autót, majd ugyan ez elölről.
Plusz amit fodorpeti mondott, minden héten van dupla rp/cash event, ezekkel lehet szépen fejlődni meg pénzt gyűjteni általában, aztán szedni a pénzt😊
Három tier van, low, medium, high (asszem ez a nevük, mindegy igazából), a lényeg annyi hogy CEO-ként megkeresed ezeket az autókat, amiket el akarsz lopni, és berakod őket a warehouse-ba. Úgy érdemes csinálni, hogy minden fajtát ellopsz, de csak a high-at adod el. Egy ideig nem fog belőle sok pénz jönni, de miután az összes olcsó autó megvan, már csak high autót fogsz kapni, ha keresel autókat, azaz a végtelenségig keresed, és eladod. Van egy metódus, miszerint keresel autót->leszállítod a warehouseba->csinálsz egy VIP missiont ami 20-25k-t ad (Headhunter vagy Sightseer) és utána leszállítod a high end autót, majd ugyan ez elölről.
Plusz amit fodorpeti mondott, minden héten van dupla rp/cash event, ezekkel lehet szépen fejlődni meg pénzt gyűjteni általában, aztán szedni a pénzt😊
I met God. She's black
Nem tudom mennyit fizetnek,de egy Mc eladás 62-70ezret ad segítőként,pár perc.
Este egy meth és kokó eladással meg másoknak segítve kerestem több mint két és fél misit.
pedig nem voltam fent sokat,kb 9-től 11-ig..
Este egy meth és kokó eladással meg másoknak segítve kerestem több mint két és fél misit.
pedig nem voltam fent sokat,kb 9-től 11-ig..
Az aktuális 2x rp/cash versenyeket/küldetéseket érdemes csinálni, nekem a múltkori vespucci job hozott elég sokat.
Most a Trap Door AM ami dupla arról mindig kapsz sms-t ha behívnak.
Most a Trap Door AM ami dupla arról mindig kapsz sms-t ha behívnak.
Köszi, szerintem belevágok ez érdekel is, valami egyéb okosság van még hozzá?Arra gondolok, hogy egyben jó eladni a kocsikat vagy hogy működik? Van napi limit?
Szerintem kéne valami jó barát aki adna pénzt pl az act 1 heistbe én a kezdő barátomnak kb 20m szereztem igy eddig. Vagy egy jó magyar crew.Kezdés nehéz sajnos.
Ha már itt tartunk, én az elkezdésnél szopok.
Hogyan lehet csóróként annyi pénzt gyüjteni a leghamarabb, hogy CEO házat vagy vehicle warehouset vegyek? 100k-m van most kb.
Hogyan lehet csóróként annyi pénzt gyüjteni a leghamarabb, hogy CEO házat vagy vehicle warehouset vegyek? 100k-m van most kb.
Kojiro ergo sum.
Köszi megkaptam én is a pénzt. Hiába untam meg a gyárakat ennyi pénzért mehet 2 gyár.
Ma reggel utalják a lóvét.
A hangárom is alakul.

A hangárom is alakul.

Marha jó most,kokó és meth eladása 932 és 806 ezer dolcsit fizetett.
Mindent csak elkezdeni nehéz, ha már van sok cuccod akkor könnyebben jön a pénz.
Így "kezdőként" én a CEO házat és a Vehicle Warehouse-t ajánlom, bár nem olcsó mulatság de elég hamar visszahozza az árát, aztán lehet szépen lépkedni felfelé a bunker felé, vagy a többi MC biznisz felé.
Így "kezdőként" én a CEO házat és a Vehicle Warehouse-t ajánlom, bár nem olcsó mulatság de elég hamar visszahozza az árát, aztán lehet szépen lépkedni felfelé a bunker felé, vagy a többi MC biznisz felé.
I met God. She's black
Sziasztok, mostanra sikerült összerakni 2,5millát online, nem egy hatalmas összeg de valami értelmesre akarom költeni, heistra meg van a ház, meg mc(alapon) fűvel, meg egy armored kuruma, és ennyi. Igazából a kocsik leszállítása az érdekelne, vagy valami izgalmasabb, a bunker valahogy nem fog meg, szóval mibe érdemes belekezdeni? Általában ketten vagyunk fent haverommal, néha 3-4-en.
Köszi előre is!
Köszi előre is!
Tegnap 120k értékű láda lopás is volt.
1 ládáért jó pénz.
Dupla héten 240k lesz.
1 ládáért jó pénz.
Dupla héten 240k lesz.
De ha supply helyett közben pénzt keresel jobban jársz.
Mostanában le köt a ládázás.
Szeretem csinálni.
Tököm se pöcsölne helyette supplyzással.
Mostanában le köt a ládázás.
Szeretem csinálni.
Tököm se pöcsölne helyette supplyzással.
375k de kapsz érte több mint 1 milliót, ráadásul amíg tele lopod az idő alatt autókat is tudsz lopni, ha mákod van kijön egy collection 300k + a bonusz pénz, de mondom én senkit se akarok rá beszélni de ki van számolva ez egy táblázatban hogy idő arányosan jobban megéri megvenni. Az Opressoros küldi.....hát mit ne mondjak azt 2x csináltuk meg, 1x nekem 1x a havernak és az HÁNYADÉK, főleg amikor a repülőből kell kiugrani, nem is csoda hogy keresel rá embert, nekem a lamar küldi volt ilyen ahol a kocsikat úgy kellett elvinni a pontból b pontba, hogy a rendőr ne észleljen... mit ne mondjak random emberrel probáltam mert haver épp inaktív volt és gondoltam elütöm az időt... borzalmas hányszor elkaptak vagy inkább a random team tagot pfúúú
A MOC-os küldik oldanak fel pár olcsóbb árt. Ilyen az Opressor ára is, DuneFAV, légvédelem és még pár egyéb jármű, ami ezzel a kiegészítéssel jött be.
Az Opressor-ost jó is lenne megcsinálni, csak nem egyszerű és még nem találtam hozzá megfelelő embert. Tervben van a vétele.
Az Opressor-ost jó is lenne megcsinálni, csak nem egyszerű és még nem találtam hozzá megfelelő embert. Tervben van a vétele.
A tank kb. félig tölti a bunkert. De asszem az Insurgent és a Railgun is. Nálam nincs a bunkernél kocka, csak csík. Így kockáról nem tudok beszélni.
A gyáraknál a motorok és furgonok adnak 2 kockát. De ott is van egy olyan, hogy a furgont ütközés nélkül kell bevinni, különben kevesebb lesz az anyag. Mutatja is a csíkot.
A gyáraknál a motorok és furgonok adnak 2 kockát. De ott is van egy olyan, hogy a furgont ütközés nélkül kell bevinni, különben kevesebb lesz az anyag. Mutatja is a csíkot.
Én a 3 gyáramat és a bunkert feltöltöm úgy, hogy az első feltöltött gyár nem fogy ki.
Csak ügyesen kell csinálni.
Csak ügyesen kell csinálni.
Az 375k! Az eladás harmada elmegy a feltöltésre.
Ha nincs kedvem lopkodni, akkor általában hagyom az egészet állni. És mondjuk kocsikat adok el. Mostanában ezt untam meg és a supply-zás az érdekesebb.
Ha nincs kedvem lopkodni, akkor általában hagyom az egészet állni. És mondjuk kocsikat adok el. Mostanában ezt untam meg és a supply-zás az érdekesebb.
kösziiiiiiiiiiiiii 😄 ezek közül a cyclone amit érdemes megvenni ahogy videókon néztem, bár elektromos ha jól rémlik viszont elég gyors.
Ja és valaki a múltkor mondta hogy hülyeség volt megvennem a MOC- kamiont, az avenger jobb, ez jogos viszont a moc ad küldiket, amit ugy tudom az avenger nem, bár azt csak megvettem és ki se probáltam. Mostmár eszembe jutott, hogy emiatt vettem MOC-ot. Bár amúgy sem hülyeség mivel hogy bunker eladásnál jön a kamionos rész, ahhoz képest a csőrén ott a vas, elég hamar füstölni kezd, legalább is én szeretek vadul menni, na már most ha füstöl ki is gyullad idő múlva, viszont ha lecsatolom kihivom a mocot, na az 5x keményebb és jobban bírja, nem füstöl le mint a sima amit a küldi ad.
Mc a het buli.
2X$/RP:
Trap Door Adversary Mode
Biker Sales
25% OFF:
Vapid GB200 (705.000$)
Lampadati Viseris (656.250$)
Übermacht SC1 (1.202.250$)
Coil Cyclone (1.417.500$)
Vapid Caracara (1.331.250$)
Vulcar Fagaola (251.250$)
Declasse Hotring Sabre (622.500$)
30% OFF:
Executive Office Garages
40% OFF:
Hydra (2.394.000$ | Trade Price: 1.800.000$)
ADDITIONAL BONUSES:
Last week's bonus money will be deposited into your bank account somewhere this week
TARGETED SALES:
TBA
2X$/RP:
Trap Door Adversary Mode
Biker Sales
25% OFF:
Vapid GB200 (705.000$)
Lampadati Viseris (656.250$)
Übermacht SC1 (1.202.250$)
Coil Cyclone (1.417.500$)
Vapid Caracara (1.331.250$)
Vulcar Fagaola (251.250$)
Declasse Hotring Sabre (622.500$)
30% OFF:
Executive Office Garages
40% OFF:
Hydra (2.394.000$ | Trade Price: 1.800.000$)
ADDITIONAL BONUSES:
Last week's bonus money will be deposited into your bank account somewhere this week
TARGETED SALES:
TBA
én csak a kötelező 14x loptam bunkerba supplyt, méghozzá azért mert ahogy írtátok a bunker 2 óra 15 perc mire fullbol 0-ás lesz, egy feltöltés 75 ezer ha veszed, egy autót ellopok és eladom, ha mákom van top range kapok érte 100k de ez ugye brutto mivel rajta van a bizti az elején szóval ha jól rémlik tisztán 60 vagy 70 ezer a nyereség, a mi 10 perc alatt megvan, ha lopod a supplyt, egy lopásból nincs tele és mégis elmegy annyi időd. Emiatt én azt mondom, jobb lopni autót és annak az árából venni supplyt, ha tiszta haszon ha nem, a spanom gta v megjelenésének napján 3 v 4 éve mikor megjelent azóta játszik, minden gyár megvan neki, persze tudja hogy nem hoz mind hasznot, de megveszi a supplyt mindbe, autót lop és elad, ez futja a suppyt venni, leadjuk együtt a szajrét, egy ember legalább marad mindig ellenfél így nem jön npc, simán megéri így csinálni , de ez az én véleményem, nem eröltetem senkire, DE valaki végre megmondja mi a heti bonusz? megesz a kíváncsiság =D